Paneelit kylpyhuone

Realistinen kuva laatat kylpyhuoneessa tai muodikasta paneelit laattojen kylpyhuoneessa

Hei, rakas lukija! Ehdottomasti loogista alkanut korjauksen tietyssä huoneessa, jokainen ihminen lopulta haluaa saada jotain visuaalisesti näyttäviä, kauniita ja epätavallinen. Otetaan esimerkiksi kylpyhuoneen maamme, sen seinät ja lattiat, lay out laatat, ja tietysti myynti on nyt mahdollista löytää kaikkein laatia sen pinnan eri kuvioitu käyrät ja kuvioita, mutta monet eivät tiedä, että myynti on jo pitkään esitetty nimeäminen valokuvan laatat, päällystetty realistisen kuvan. Vain kuvitella, miten huone kimallus on upea kylpyhuone, keinotekoisesti luotu panoraamanäkymät yksi seinä. Ja kuva laatat kylpyhuoneessa voi olla kaikkein erikokoisia pienistä mosaiikkisirpaleita, niin täynnä suuria laattoja, ja sinänsä on laatoitettu seinämaalaus voidaan suorittaa myös eri suhteissa. Esimerkiksi nyt se on muodikasta koristella seiniä pienillä paneelit laattoja, ne näyttävät vedenpitävä, uskomattoman kirkas kuva, täydellisessä sopusoinnussa suunnittelussa kylpyhuoneen.

Edut valokuva laattoja kylpyhuoneeseen.

 1. Sisustus ainutlaatuisuus. Kun kaunis seinämaalaus seinällä huoneen kirjaimellisesti säkenöivät uusia värejä, myös meidän aikanamme, kaikki eivät ole tietoisia valokuvan laatat, joten voit erottua. No, erilaisia ​​laatta maalauksia mahdollistaa kirjaimellisesti jokainen poimia jotain mielenkiintoista ja sopivaa.
 2. Joukko kuvia. Näillä laatat voidaan kuvata kirjaimellisesti mitään: eläimet, kaupungit, koneet, malleja, kala, jne. Laatat tulevat laatikoissa, jossa jokainen pala on numeroitu helpottamiseksi annetun. Paneelit voidaan myydä erikseen tai toimitetaan valmiina kokoelmia laattoja varten muualla huoneessa.
 3. suuri kulutuskestävyys. Kuvaa laatta on sovellettu tiukasti tietyllä tavalla, jota kutsutaan sublimaatio ja UV-painatus. Sublimoituminen varmasti pysyviä, mutta ajan mittaan voidaan tehdä hankausta ja UV-painatus vain mahdollistaa tuotteiden palvella pitkään, pelkäämättä mitään mekaanista vaikutteita. Valmistajat väittävät, että tämä laatta kestää viitisenkymmentä vuotta ilman mitään ongelmia.
 4. Useita erilaisia ​​materiaaleja. Tulostus voidaan soveltaa sekä perinteiseen keraamiset laatat, sekä lasi- ja keramiikka graniitti.

Kuinka voit hakea kuvan laatat kylpyhuoneessa.

Seinä sisustus. Tietenkin, laatat ensiksi haluan antaa ulos seinästä, no, valokuva laatat voidaan erottaa alueella suihku tai upota. Tyypillisesti paneeli (kuva), joka on laatta lähellä kylvyn. Tämä kuva laatat kylpyhuoneen voidaan sijoittaa hätävara kapealla tai yksinkertaisesti säädettyihin yhdellä pinnalla muun laatat.

Työtaso sisustus. Mielenkiintoinen tapa käyttää laatta - sisustus pesuallas työtasot.

lattia sisustus. Koska laatta, jossa on painettu kuva tulostamalla utrafioletovoy hyvin kestävä, se on täysin mahdollista laittaa lattialle.

Tahansa tuotteen sinun on huolehdittava, jotta se kestää pitkään ja miellyttää sen koskematon näkemyksiä, ja siten laatat edellyttää myös asianmukaista hoitoa. Näin ollen, hankkimalla paneelit laattoja kylpyhuoneessa, voidaan valmistaa voidaan tehdä määräajoin seuraavia menettelyjä:

 • Kun saastuminen nivelet voivat käyttää hammasharjaa päällystetty saippuavedellä puhdistaessasi varo pudota harjakset laatan pinnalle, ja vain puhdas laatta laasti.
 • Tahrojen pinnalta paneeli voi olla, että välineet Lasien kiillotuksen ja pehmeällä kankaalla mikrokuitua.
 • Puhdistaa laatta voi käyttää saippuaa ja pehmeällä sienellä.
 • Älä koskaan käytä puhdistusaineita valokuva paneelit hankaavia hiukkasia, karkea jauhe ja harjalla.
 • Muista tarkistaa myyjän osti tapa puhdistaa laatta, ehkä hän kertoo joitakin vivahteita.

Älä koskaan laita pois puhdistuksen laatat myöhempää tai saastuminen voi vestsya pintaan ja poistaa tavanomainen perinteisiä menetelmiä ei enää toimi. Suorita puhdistus mahdollisimman usein hankaamalla pintaa laatta kostealla liinalla mikrokuituliina ja älä unohda laattojen saumat.

Enemmän esimerkkejä kuvan laatat kylpyhuoneissa:

Lopuksi haluan sanoa, että kuva laatat kylpyhuone on eräänlainen elinehto, sillä taitava valinta kuvien säädettyihin seinälaatat auttaa visuaalisesti laajentaa pieni alue huoneen, ja tämä on juuri sitä, mitä puuttuu paljon pieniä asuntoja. Mutta paneeli laattoja kylpyhuoneessa näyttää eräänlainen liikkuvan kuvan, ei pelkää kosteutta ja kestävät säännöllistä puhdistusta, paneeli ei anna tietenkään lisätä tilan tuntua, mutta se tuo sisätilojen raikas ja tyylikäs sävy.

yksi kommentti

Tietenkin, mukava, very nice! Pidän erityisesti kuvan laatat meriteema. Ikään kuin menet mereen uimaan.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Celebrity koteihin (45)
 • Kodinhoitovinkkejä (5)
 • Hienosäätö (304)
  • Kylpyhuone (17)
  • Olohuone (30)
  • Koristelu (135)
   • Käsillään (82)
  • Lastenhuone (23)
  • Käytävä ja eteinen (16)
  • Keittiö (23)
  • Makuuhuone (30)
 • Maisemointi (21)
 • Epätavalliset rakennukset (8)
 • Korjaus (51)
  • Cteny (25)
  • Paul (13)
  • Katon (13)
 • © 2013-20 ** Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaalia sivuston parlamentissa Comfort kielletty. Yksityisyyden suoja.

  Paneelit kylpyhuoneen laatat, valinta sääntöjä ja tyypit

  Avulla paneelin kylpyhuoneeseen, voit luoda alkuperäisen ja tehokas suunnittelu. Rakentamisen markkinoilla on tarjolla valtava valikoima erilaisia ​​paneeleja, joka ei ainoastaan ​​sisustaa huoneen, mutta toimii myös luotettava pinnoite seinät kylpyhuoneessa.

  Suosio näiden tuotteiden johtuu laaja valikoima malleja ja käytännöllisyys. Tuotantotekniikoita paneelit vakauden aikaansaamiseksi päällysteen kosteus, sekä värin puuttuminen häviämisen aikaa. Lisäksi laatan pinnan suojaamiseksi kuvan syövyttäviä puhdistusaineita ja korkeita lämpötiloja.

  Paneeli kauniita laattoja kylpyhuoneessa on tulossa suosittu viimeistely materiaaleja.

  Tuotevalikoimaa vaikuttavat seuraavat parametrit:

  • pitkä käyttöikä;
  • rakenteellinen lujuus;
  • hygienia;
  • kuva kestää kosteutta, lämpötila hyppyjä ja kotitalouksien tuotteet;
  • kohtuulliseen hintaan.

  Hankkimiseen liittyvistä tämä tuote on suuri merkitys valmistus- materiaalia. Kustannustehokkaaseen vaihtoehtoja ovat vaihtoehto keraamisten laattojen. seinäpaneelit kylpyammeiden, rakentamiseen graniitti, eri mosaiikit käytetään myös.

  Valittaessa koruja kylpyhuoneeseen, on syytä harkita erilaisia ​​seinäpaneelit altaita. rakenne tyyppi riippuu käytetystä materiaalista.

  Mitoista paneelin kylpyhuoneeseen vaikuttaa kokonaispinta-alasta. Valitun suunnittelu auttavat korjaamaan puutteet tilassa, sekä parantaa ulkonäköä. Seinällä on suuri huone, voit valita laajamittainen paneelit. Tämä voisi olla kuva keraamisten laattojen. Se käyttää merimaisemat, simpukankuoria, delfiinejä, laivat.

  Visuaalisesti laajentaa tilaa pienessä huoneessa auttaa kuvan, asettaa johonkin nurkkaan. Kuva on parasta valita ilman juoni. Paras vaihtoehto pidetään ohuita viivoja tai abstraktio.

  Seinäpaneelit voidaan suorittaa seuraavat suoritusmuodot:

  • valokuva paneelit ilmestynyt - kun valittu asiakas voi valita minkä tahansa kuvan;
  • Pienille sopivia huoneita peili suunnittelu seinälle. Peilien täyttää tilaa valoa ja visuaalisesti tekevät tilaa enemmän. Pinnalla voi aiheuttaa erilaisia ​​kuvioita;
  • pienet paneelit porealtaat yhden laatan voidaan käyttää pienissä tiloissa. Kun tämä kuvio on sijoitettu taustalla yksivärisen laatat. Accent täplät näyttävät tyylikkäiltä ja alkuperäinen;
  • 3D paneelit kylpyhuoneessa on valmistettu kestävästä ja kehittyneiden materiaalien;
  • mosaiikit ovat täydellinen kylpyhuoneen suunnitteluun. Mutta prosessi on valaa kuin eri monimutkaisuus. Kaunis simpukankuoria tai rannalla kuvia.

  Mosaiikkikylpyhuone viittaa suosittuun menetelmiä seinä sisustus. Kuvat on aseteltu pieni, värillisiä laattoja, jonka leveys ei ole suurempi kuin 3 cm. Kunkin kohdan kiinnitetty metalliverkolla. Elementit on tehty seuraavista materiaaleista:

  • keramiikka esitetty erilaisia ​​kuvioita. Mosaiikki kuuluvat erikoispiistä lasite, joka antaa vedenpitävä materiaali. Kun päällyste tulee kestää kulutusta;
  • Lasimosaiikit muistuttaa kristallin ja näyttää vaikuttavilta. Materiaali on ominaista suuri kosteudenkestävyys. Lasiosat ovat kestää happoja ja erilaisia ​​kemiallisia aineita;
  • smaltovy materiaali on kestävää. Näin ollen tällainen valmistustekniikka on sellainen, että se luo tehokkaan valaistuksen sisällä;
  • luonnon- ja tekokivestä voit luoda ainutlaatuisen pintaan. Kun tämä materiaali kiillotetaan tai käsitellään erityinen vaikutus ikääntymisen.

  Kun mosaiikki kaikki osat on järjestetty tahansa järjestyksessä, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisia kuvioita. Paneelit klassikko kylvyssä voidaan koristeltu geometrisia muotoja. Sisätilojen tyyliin Provencen soveltuvat mosaiikki kukka pastelli kuvan tai simpukoita. Lisää vaihtoehtoja nähdä missä laattojen käytetty tyyliin Provence, voit tutkia täällä.

  Lattia keraamiset laatat

  Keraaminen laatta laatuominaisuudet sopii koristeluun lattiat. Tässä tapauksessa lattia kestää mekaanisia vaurioita, kosteutta ja pidetään materiaalia, jolla on pitkä käyttöikä. Erittelyt sellaista paneelia laattoja kylpyhuoneessa sallii aluskatteen hänen terät sähkö lattialämmitys rakenteita.

  Mielenkiintoinen ratkaisu pidetään asennus laattojen muodossa rozona. Mutta tämä vaihtoehto paneelit laatat soveltuvat suurten tilojen. Tässä paneelissa kylpyyn sisustus voi olla kiiltävä tai himmeä. Koska kuviot levitetään meren aiheita aiheita, kuoret tai töitä kuuluisia taiteilijoita.

  Paneelit keraamisia laattoja on niin suosittu, kiitos valtava valikoima värejä ja kuvioita. Lisäksi on mainittava seuraavat edut laatta:

  • helppo pinota materiaalia;
  • kohtuulliseen hintaan;
  • erinomainen suorituskyky;
  • kestävyys kodin kemikaalit ja mekaanisia vaurioita;
  • kyky kestää lämpötilan vaihtelut.

  Päällystys on tiettyjä haittoja. Näitä ovat Materiaalin hauraus.

  Kuvien paneelit laatat kylpyhuone on toteuttaa eri tavoin:

  • tulostus ampumisen viittaa kestävä ja kalliimpia menetelmiä. Avulla, jossa kuva on sovellettu myös uritettua;
  • nopea ja edullinen tekniikka on sublimaatio painatus;
  • Se edustaa tarra soveltamalla koriste käyttäen tarra. Tämä on enemmän käytännön suoritusmuodossa;
  • edullinen on käyttää UV-musteella.

  Valitsemalla paneeli kuvan laatat kylpy on tutkittava paikka tulevaisuuden ja jossa kosteuden vaikutuksesta. Rakennelmat tarra suositella käytettäväksi hyvin valaistuissa huoneissa ja jatkuvasti altistuminen kosteudelle.

  Halvempaa verhous käyttää paikoissa, joissa merkityksetön määrä kosteutta, ja pieni todennäköisyys aiheuttaa vahinkoa.

  Paneelit kylpyhuoneeseen graniitti on ominaista pitkä käyttöikä ja kestävyys ominaisuuksia. Tämä materiaali on parempi kuin teknisten ominaisuuksien laatta. Posliinilaattojen on pienempi veden imeytyminen eri tyyppisiä viimeistely.

  Tämä materiaali tunnetaan seuraavat edut:

  • ihanteellinen märkätiloihin;
  • Se on erinomainen kestävyys ja luotettavuus;
  • käytetyt piirustukset eri monimutkaisuus;
  • Helppohoitoinen.

  On syytä pitää mielessä, että tämä materiaali on liukas ja niin lattialla on parempi olla käyttämättä. Kiillotettu ja lasitettu levitetään seinään.

  Muunnelmia kuvan laatat valitsee useimmat suunnittelijat. Tämä tekniikka käsittää luomisen kirkas ja mehukas kuva. Lisäksi kylpyhuoneen sisustus voi poimia mitään mallia. Myös sopivia valittu kuvio. Tämä tekniikka voit piirtää kuin pieni huone osan ja seinän väliin.

  Kun valitset paneelin kuva laatat pitäisi harkita seuraavia vaihtoehtoja:

  • erilaisia ​​eksoottisia rantoja ja luonto. Se näyttää hyvältä sisätilojen kuoren, meduusat ja vesiputouksia;
  • Kukka malleja soveltuvat huonetta eri tyylejä;
  • Voit käyttää perhekuvia.

  Valokuva- laatat luoda vankka kuvan tai jakaa useisiin osiin. Kuvia seinällä korkealaatuisia kuvia käytetään. Pienemmin kustannuksin edellyttää pientä maalausta yksittäisten osien huoneen. Loistava vaihtoehto katsotaan sijoittamalla muutamia pieniä kuvia. Valokuva laattoja käytetään kehystys peili tai oviaukkoon. Se näyttää mahtava viimeistely markkinaraon kanssa kaunis valaistus.

  Lasi voi olla läpinäkymätön, sileä tai kohokuvioitu. Se on koostumus, joka perustuu lasi, jota käytetään koristella tyhjän tilan seinälle. Tällaisissa rakenteissa on rakennettu monipuolinen valaistus. Yksityiskohdat kooltaan 10 x 10 maalattu eri värejä ja niitä käytetään luoda kauniita sävellyksiä.

  Tällaiset rakenteet on seuraavat ominaisuudet:

  • niitä voidaan käyttää tekemään kirkas korostus sisätilassa;
  • käytetään nykyaikaisia ​​sisätilat.

  Mielenkiintoisen ratkaisun pidetään lasilevy, jolla on sileä pinta. Asennettaessa erityistä valaistusta suoritetaan soveltamalla holografinen kuvioita.

  Paneelit yhdestä laatta kylpyhuoneessa on koostumus samaa aihetta. Nämä tuotteet ovat erityispiirteitä:

  • kuvana geometrisia muotoja levitetään lukuja eläinten tai suuret kukat;
  • kuva toteutetaan kohokuva;
  • Samanlaisia ​​elementtejä täydentää tausta koostumus keramiikka;
  • Niitä käytetään usein koristella pullonkauloja.

  Valitsemalla sopiva yksittäinen laatta luoda sävellyksiä seinälle.

  Sisustuslaattoja useista

  By suosittu vaihtoehto ovat tehdasvalmisteiset paneelit. Tässä tarina koostumus on jaettu eri osiin, joista kukin on sovellettu erillinen elementti.

  Suunnittelun ominaisuuksia ovat seuraavat:

  • luoda koko kuva edellyttää erillistä kokoonpano osia;
  • osat on yhdistetty siten, että ei ole saumoja;
  • mitat tällaista paneelia voi olla enintään kolme metriä;
  • koostumuksen muodossa voi olla suorakaiteen tai neliön.

  Suuret kuvat on asennettu keskelle seinään.

  Äskettäin suosittu paneelit Effect 3 D. Uusimmalla tekniikalla, piirustuksia laatat näyttävät eläviltä. Tekniikka liittyy soveltamalla fotoprint tarvitaan ampumisen, joka suojaa kosteudelta. Kun tämä maali lujasti syö pintaan, ja yläpinta on peitetty erityinen pinnoite.

  Nämä tuotteet ovat seuraavat edut:

  • pitkä käyttöikä;
  • huollon helppous;
  • kestävyyttä erilaisia ​​sieniä;
  • allergiselle ominaisuuksia;
  • iskunkestävä materiaali on erilainen;
  • ominaista asennuksen helppous.

  3d kylpy laatta on yksinomainen materiaali, koska se muuttaa täysin tilan tuntua.

  Valitsemalla tyylikäs paneelit tietyn altaan pitäisi ottaa huomioon väripaletti sisustus ja mitat huoneen. Pienelle kylpyhuone puku yksivärinen koostumus pieniä accentual kuvia. Se käyttää pastellivärejä jos koriste tai koriste. Paneelit keraamisia laattoja, jotta visuaalisesti laajentaa tilaa. Kirkas ja tumma laatta sopii suurille tiloihin.

  Kun valitset kappaleen olisi otettava huomioon yleinen muotoilu:

  • paneelit retrovanny valitaan abstrakteja kuvioita;
  • meri aiheita edistää rentoutumista. Koostumukset voivat sisältää ajoneuvoja, kuoret, kala tai maisemia eri rantoja. Tällaiset kankaat soveltuvat Välimeren sisustus;
  • rekisteröinti suositellaan etnisen mosaiikin ja graafisia kuvioita;
  • klassinen sisustus tai huoneen barokkityyliin koristavat herkkä sävyjä laatat kuvilla kukkia, perhosia ja maisemia;
  • Itäisen sisustus on ominaista epätavallinen malleja ja kirkkaita värejä. Se käyttää koostumusta, jolla on runsaasti värejä;
  • varten huone maalaistyyliin sopivan hillitty sävyjä. Käytetty mosaiikki web vaaleat värit ja matta pinnoitteet;
  • pieniin tiloihin suositellaan luonnollinen motiiveja. Ja se on sisustettu laatat jäljittelemällä bambusta, nahkaa tai puuta. Suosittu kuori kangasta.

  Laattoja kylpyhuone paneeli valitaan riippuen mieltymysten omistajat, sisustustyyli ja huoneen koon. Voit valita, miten budjetti vaihtoehto paneelit kylpyammeet ja luoda sopiva koriste järjestyksessä.

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Laskennassa tarvittava määrä materiaaleja

  Meistä / Mission

  Kylpyhuone remontin voi olla yksinkertainen, "Neuvostoliiton", ja se voi olla tyylikäs ja moderni.

  Missio projektin avulla voit tehdä hyvää korjaus itse ja kustannustehokas!

  - Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki takaisin lähteeseen.

  Valitsemalla paneeli laattoja kylpyhuoneeseen. Tyypit mallinnusten ja optiot

  Koristaa seinät kylpyhuone voi olla mitä erilaisimpia ja uskomatonta tavoin. Esimerkiksi paneelit laatat kylpyhuoneen voidaan pitää johtajana suosiotaan. Tämä elementti sisustus näyttää hyvältä useimmissa huoneissa eri kokoisia ja tyyli yhdistettynä johonkin suuntaan. Kaikki suunnittelijat maailman käytetty tällaista viimeistely ja etsivät viihteen avulla vaikutuksen 3d, vuorattu lasimaalaukset ovat häikäisevä kauneus, ja erilaisia ​​malleja ja malleja anna muuttaa ulkonäköä jopa kaikkein vaatimaton kylpyhuone.

  Paneelit kylpyhuoneessa versioista

  Nykyään valmistajat tarjoavat laajan valikoiman paneelien kylpyhuoneeseen, joka ei ole vain tulee koriste, mutta myös kestää pitkään kestävänä ja luotettava vaihtoehto päin. On myös tärkeää, että kaikki kohteet on valittu täyttämään nykyaikaisen kuluttajan: kosteuden kestävä, ei kuulu muodonmuutoksia lämpötilan muutoksiin ja helppohoitoinen.

  Jotka paneelit valita - se riippuu vain oman mieltymykset, mutta tulee tuntea kaikki vaihtoehdot tehdä oikean valinnan.

  1. Laattoja kylpyhuoneeseen. Keramiikka on suosituin ja käytännöllinen vaihtoehto. Erilaisia ​​väriyhdistelmiä, reliefit, kuvioita ja erilaiset laatuominaisuudet ominaista tässä loppuun. Siinä olisi otettava huomioon edullisuus keraamiset levyt kylpyhuoneessa.

  Vihje! Pienessä huoneessa tyydyttyneet ja kirkkaat värit voivat näyttää mauton, mutta maalaus veneet, herkkä kukkia sopivat täydellisesti. Kylpyhuoneessa, suuri pinta-ala voidaan käyttää värjättyä lasia kuvioita, sekä yhdistää useita paneeleja.

  1. Paneelit seinäpaneelit - yksi demokraattisempaa variantti. Tällaiset paneelit laattoja kylpyhuoneessa arvostavat ystäville usein muutoksia kuvan ja ihailijoita edullinen korjaus. Aivan loppuun limakalvon paneelin hallituksen tai muovista eroaa uskomattoman helpon käytön ja erilaisia ​​kuvioita. valokuva paneelit ja jopa koristella seinä voi tilata tänään, niin valinta rohkeita ihmisiä. Mutta jos keraamisten laattojen paneelit kylpyhuoneessa ei ole vikoja, paneeli elementti sisustus ei ole aina hyvä valinta: yksinkertaisuus ja ole paras laatu, pieni aikavälin toimintaa kosteassa ympäristössä ja nopea muodonmuutos - selviä puutteita loppuun.
  2. Paneelit kylpyhuoneessa valokuva laatat. Nykyään tällainen viimeistely on huipussaan suosiota useista syistä:
   • Korkea tekniset ominaisuudet materiaalin;
   • kuvioinnin vahva (sitä ei ole hioutunut ja ei polta auringossa);
   • laatat naarmuuntumisenkestävyyden, haketus;
   • täyttää kaikki mallit tai kuvio.

  Paneelit keraamisia laattoja

  Vihje! Paneelit seinään kylpyhuoneen valokuvan laatat - viimeistely ei vain laadukkaita, paljon parempi kuin kaikki muut materiaalit, mutta kallis hintaluokkaan. Proschityvaya vaihtoehtoja, se kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että tällainen viimeistely materiaalia palvelevat yli vuoden, ja paljon kauemmin. Säästöjä huolto voi olla enemmän kuin oikeuttavat kustannukset kuvan laatat.

  1. Paneelit laatat kylpyhuoneen - suosituin ja edullinen vaihtoehto kaikille käyttäjille. Edut Tämän materiaalin on monia, ja käytännössä mitään haittoja. Monipuolisuus, erilaisia ​​kuvia, nelivärinen kirjon - kaikki tämä tekee laatoitettu paneeli parasta kylpyhuoneen koristelu materiaaleja. Jos olet hämmentynyt rakenteessa kirkkaus ja luulet että se lopulta kuluu pois - se ei ole.

  Tärkeää! Tekniikka valmistamiseksi paneelin laatat takaa lisääntyneen lujuuden ja päällystämällä koko nonsusceptibility syövyttäviä aineita ja muita haitallisia tekijöitä.

  1. Paneelit mosaiikkikylpyhuone voi olla paras koristelu huoneeseen. Mielenkiintoista, mosaiikki voi kattaa paitsi seinät, mutta myös levittää kuvaa sisustus. Kuten keraamiset paneeli kylpyyn, laatta on erinomainen laatu ja ulkonäkö huoneessa eri kokoja. Luominen mosaiikki kuvio, ei ole tarpeen käsitellä yhden kuvion, samantyyppisiä näyttää hyvältä mustavalkoisena paneeli, säädettyihin useita muunnelmia. Ja käyttäen erilaisia ​​tekniikoita, voit tehdä todellisuutta meren kohtauksia tai mitä mielikuvitus kertoo: fresko, lasimaalauksia, maisema - valitkaa. Katsaus esimerkkejä valokuvapapereille määrittämiseksi kuvio voi olla hieman pienempi.

  Vihje! Epäselvyyttä - että on etu mosaiikki paneelit. Yhdistämällä luonnonkiveä, keramiikka, lasi tai metalli, valmistajat tarjoavat ainutlaatuisen ja täydellisiä kuvia, jotka ovat varmasti sisustaa sisustusta.

  Laatta seinämaalaus tai mosaiikkikylpyhuone - valitse maaliin tarvitset sääntöjä.

  1. Materiaali - niinhän asiat päättää ostoksen. Suosituin tyyppisiä materiaali: keraaminen paneeli kylpyhuoneeseen, paneeli graniittia, valokuva laatat seinäpaneelit tai mosaiikki variantti.
  2. Tyylillinen päätös - valinta suunnittelun. Usein laatat kylpyhuoneessa, ostettu korjattavaksi jo sisältää kuvan. On tärkeää säilyttää tasapaino, jotta se ei häiritse harmoniaa sisustukseen. Elegantein kaakeloitu paneelit ei näytä kylpyhuoneeseen, jos pinta ei vastaa yleistä suuntaa tyyliin.
  3. Koko - seuraavassa vaiheessa valinta. On tärkeää tietää, että useimmat valmistajat eivät mene pois standardien koska valita jotain todella omaperäinen ei aina toimi. Valitsemalla keskikoko on keraamiset levyt kylpyhuoneessa ei miehittää koko seinän, voit voittaa hillitsemiseksi.
  4. Muoto riippuu tyyli kylpyhuoneen. tai yleinen suorakulmio (klassinen) sopii hyvin pienikokoisten, että etninen suunnittelu olisi syytä pyöristää ja soikea paneelit.

  Paneelit koko seinän leveydelle kylpyhuoneessa

  Vihje! Eklektistä kylpyhuoneessa on enemmän valinnanvaraa, mutta älä unohda harmoninen väriyhdistelmä. Samanlaisia ​​tai niihin liittyviä värejä (mikä teki sisä) näyttää paremmalta ja ei tarvitse muuttaa laatta vuodessa räikeä värejä nopeasti renkaan.

  1. Kuva - niinhän asioita paneelit! Nämä ovat suosittuja kuva: delfiini, simpukat, meri maisemat, pastoraalinen kohtauksia tai mosaiikki abstrakti kankaalle ovat suosituimpia. Mutta jos lisäät hieman mielikuvitusta, se on mahdollista ja normaalia keraaminen paneeli kylpyhuoneen muuttui mestariteos, kehystetty hänen kaunis laatat.
  2. Helpotusta ja väri voidaan valita vain oman maun mukaan mieltymysten. Parasta - se on kolmiulotteinen kuva, suuntaa huomion itselleen, raakalaudat. Seinäpaneelit kylpyhuoneessa - elementti sisustus, koska sen pitää erottua eikä sekoittuvat taustaan.
  3. Vaikutus tunnelmaa huoneeseen. Tämä näkökohta valinta koristelu ei aina pidä paikkaansa, koska usein kylpyhuone herättää ahdistuneisuus, ei rauhaa. Jos talouden avulla, voit tilata yksittäisen lasipaneelit kylpyhuoneessa, joka visuaalisesti laajentaa tilaa tai piilottaa. Mutta jos organisaation pieni kylpyhuone, variantti paneelin ilman teeskentely ja abstraktioita, malleja korkea ja rauhallinen aiheita ovat erittäin hyödyllisiä. Hyvä käyttää 3D-kuva.

  mosaiikkikylpyhuone

  Vihje! Jos paneelit seinään kylpyhuoneessa pienellä alueella edustaa näkökulmaa tai panoraama - tämä on win-win! Tällainen kuvio visuaalisesti parantaa huone ja kirjaimellisesti "työntö" seinän.

  Keskusteltuaan asioista, kannattaa kiinnittää huomiota esimerkkejä: kylpy muotoilu paneelit usein nähty aikakauslehdissä. Tällainen koulutus auttaa ymmärtämään, mitä haluat tehdä ja mitä paneelin kylpyhuoneeseen pitäisi ostaa.

  Tärkeää! Älä unohda, että suunnittelu kylpyhuone paneeli kuva ja todellisuus on erilainen. Jopa suora laskenta kaupassa on erittäin vaikea kuvitella, mitä kuvassa on kotona. Taittuminen valonsäteitä, lattiapinta, sisustus, yleistä taustaa - kaikki mahdolliset tekijät, jotka vaikuttavat lopulliseen muotoon koristeluun.

  Ehdottomasti kannattaa tsekata kaikki tekniset yksityiskohdat ja ominaisuudet kankaan. Katso myös vastaavia päin halutun parametrin (paneelit eivät ole vain seinään, mutta myös lattia). Nyt sinun tarvitsee vain valita sisustus ja asentaa koristepaneelien kylpyhuoneessa. Pääsääntöisesti työ ei vaadi paljon vaivaa, ja se on melko selviytyä yleismies, erityisesti laatta tai keraaminen.

  Siinä tapauksessa, lasien kylpyhuoneeseen on vakava kokoiset tai tehdään tilauksesta, on järkevää kääntyä ammattilaisten. He tekevät asennuksen oikein, nopeasti ja eivät pilaa ulkonäköä tiloissa.

  Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 5 = 3