Paneelit MDF seinä kuvat

Paneeli seiniin eri rakennusten

Ja vastakkain olevat pinnat kuiva ja koristelu eri käytetyt tilat Paneeli seiniin.

Tuotteet ovat ohuita aluksella on tietty leveys ja pituus, joka on päällystetty koriste materiaalia.

Kuten paneelin emäkset yleisin MDF (Englanti MDF, Medium Density Fiberboard.), - kuitulevy on keskimääräinen tiheys.

Puhekielen transkripti - hieno puu jae.

Tuotantoon käyttäen jätepuun, silputtu on tietty murto-osa. Levy on saatu lämpökäsittelyn jälkeen ja valumateriaaleilla.

Aikana lämpötila vaikutuksia puun pölyn ligniiniä, joka on sideaine, liimaus kaikki komponentit tuotteen kohdetta.

Tämän jälkeen puolivalmiste leikataan paneelista, joka on päällystetty melamiinifilmillä legenda varten tuotteita koristeellinen ulkonäkö.

Vaikka erilaisia ​​malleja, tuotteiden tavanomaisesti ryhmiteltävä pinnoite:

Viilu - kuten ulkotilojen somistamiseen käytetään luonnollisia tai keinotekoisia viilu puita.

Tällä paneeli ottaa itselleen jalo ulkonäkö, näyttää kallista ja mallikas, mutta se menettää valitus massamarkkinoiden johtuen suhteellisen korkeat hinnat.

Laminoitu - käytetyt koriste melamiinifilmillä.

Yksinkertaisuus päällysteen, laaja valikoima piirustuksiin, saatavilla useimmat kuluttajat hinta, tehdä tällainen MDF edullisin seinien materiaaliksi.

Maalattu, - koristamaan erilaisten maalien käyttää työtason, aikuiselämään viimeistely materiaalia eri värisävyjä.

Mutta se on kadonnut, Natural, - maalikoostumuksilla ei pelaa puurakenteen.

Kohtuullinen hinta käytöstä johtuen tuotantoa varten puujätettä.

Monipuolinen suunnittelu ja esteettisyys tuotteita.

Ympäristöllisesti, - kun tuotanto ei käytä haitallisia formaldehydihartsit.

On hyvä suorituskyky lämpöä ja ääntä johtavuus.

Nopea ja helppo asennus - joiden työpaikka käsitellä mitään kouluttamaton henkilö, jolla on vähän taitoa sovellus rakennus työkalut (vannesahan, vasara, ruuvimeisseli, jne).

Ei tarvitse pintakäsittelyyn, - työ voi alkaa irrottamatta vanhan maalin, ilman rappaus ja tasoittamiseen seinät.

MDF-levyt voidaan asentaa pystysuoraan, vaakasuoraan, vinottain, - seinät, katto ja pinnat on sijoitettu kulmassa.

 • Tuotteet voidaan käyttää koristeluun vain kuivissa tiloissa - MDF on nevlagostoykim materiaali;
 • Pintakerros on ominaista suuri mekaaninen lujuus ja riittävän helposti vaurioitua, - näin ollen voida soveltaa paikkoihin, joissa liikenteen;
 • Se viittaa luokan syttyvien aineiden, mikä on käytön rajoittaminen julkisissa rakennuksissa, erityisesti paikoissa evakuointi;
 • On lisääntynyt paino verrattuna, esimerkiksi, paneelit PVC (polyvinyylikloridi).

Seuraavat vaihtoehdot ovat yleisintä valmistetut tuotteet:

Pituus - koko lista 2600, vuonna 2700, vähintään 3000 mm. Tämä selittää laajalle alueella huonekorkeus asuin- ja julkisissa tiloissa. Myös tuotanto 2400 ja 2500 mm.

Leveys - koko 150-300 mm, mutta yleisimmin markkinoilla on mitat 220-300 mm.

Katso video hyötyä:

Paksuus - useimmat käynnissä on 6, 8 ja 10 mm. Nämä mitat antavat paneelien tietty vahvuus, anna suorittaa kuvioitu ja samalla eivät tee niitä liian massiivinen.

Koriste tuotteet on tarkoitettu vuori sisäpinnan asuinrakennusten ja kansalaisyhteiskunnan:

Paperi kaapit, varastointi, teollisuus- ja asuinrakennusten.

Asemia hallit ja paikallaan myymälöissä.

Sulkeminen sisäpinnan ullakkotila tai ullakko.

Facing lasitetut parvekkeet ja loggias.

Paneeli seinille kiinnitetään useilla tavoilla:

Perinteiset suosittelemia valmistajat - Alusta häkki.

Viimeksi mainittu on valmistettu puupalkeilla poikkileikkaus 20 x 40 mm, on kiinnitetty valmiin pinnan. Kiinnitys tapahtuu:

 • Suluissa (puristimet);
 • Nauloilla tai ruuveilla, jossa on laaja tasainen hattu;
 • Huonekalut niittejä tapettiin nitoja.

Obreshotok laji - on käytössä metallilevyjen kiinnittämiseen käytetään kipsilevyn tai asennuslevylle, jota käytetään kiinnittämään levyt on valmistettu PVC: stä.

Metallin MDF-levy on kiinnitetty ruuveilla metallin tai istuu liima sarjassa "nestemäinen kynnet".

Vuonna koriste-esine baarissa kiinnittää erityistä metallia hammasraudat.

Jälkimmäisessä tapauksessa, hännän paneelin paksuus ei saisi ylittää 1,5-2 mm.

Asennus tasaiselle pinnalle tehty puusta, esimerkiksi, vanerin tai OSB (oriented strand board).

Tässä tapauksessa vaippa ei tarvita, tallennuksesta voidaan suorittaa nauloilla, ruuveilla tai niittejä huonekaluja.

Asennus epätasaisilla pinnoilla, esimerkiksi, tiilestä tai betonista.

Voit tehdä tämän, voit käyttää erityistä ammatillisen kokoonpano vaahto, joka lisäksi kiinnitys, tarjoavat tasoitus eroja seinälle.

Kun olet valmis, jossa on tasainen pinta, voit käyttää liimaa "nestemäinen nauloja".

Seinäpaneelit MDF - kustannustehokas koriste materiaalia, mikä vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa.

Katsokaa, ota vielä yksi ylimääräinen video:

Hän välttää lian luonnostaan ​​"märkä" menetelmä viimeistely, ja samalla luo kaunis sileä pinta erilaisia ​​malleja.

Kerro tästä artikkelin soc. verkot!

Kun kopioit materiaaleja aktiivinen linkki lähde.

Paneelit seinät keittiö, kylpyhuone, eteinen, olohuone

Lukumäärä viimeistely materiaalien kasvaa vuosi vuodelta. Mutta seinäpaneelit sisustukseen on tiedetty jo pitkään. Edelläkävijä puun paneelit seiniin, ja myöhemmin lisätään muita materiaaleja.

Mitkä ovat seinäpaneelit sisustamisen (release lomake)

Paneelit seiniin - kannattava vaihtoehto viimeistely. Ne voidaan asentaa mihin tahansa pohja kaarevuus ja ulkonäkö. Kun asennettu pitkä ja vaikea prosessi kipsi ja kitti ei ole tarpeen. Liitteenä seinäpaneelit sisustus on laatikon puupalkit tai metalli- profiileja, siten piilossa väärinkäytöksiä. Tämä viimeistely materiaalia on saatavilla kolmessa muodossa: muodossa levyt, laatat ja nauhat. Harkita kunkin yksityiskohta.

Modernissa sisäseinä viimeistely paneelit näyttävät nopeasti

Teline paneelit seiniin

Heillä on pieni leveys. mutta varsin pitkä. Yhdistetään toisiinsa periaatteella pontattu. On teline seinäpaneelit sisustukseen, jonka paikka huomaamaton nivelet, on selvä helpotus. Asentamisen ominaisuudet: kori tulee sijoittaa kohtisuoraan suuntaan pinoamisen suunnassa. Jos nauhat asennetaan vaakasuoraan, korin tulisi olla pystysuorassa.

Ne on valmistettu MDF, lastulevy, kuitulevy tai muovia (PVC), käytetään laajalti. Teline paneelit PVC: suosittu budjetin seinien ja kattojen kylpyhuoneet, keittiöt. Heidän haitta - hauraus. Kun mekaanista rasitusta muovia flex, harvinaisissa tapauksissa voi halkeilla. Sijainteja, joilla on korkea kosteus voidaan käyttää MDP paneelit (paitsi silloin, kun suoraan kosketukseen veden kanssa). Teline paneelit puukuitulevy ja lastulevy ovat sopivat kuivat alueet. Heillä on paljon suurempi vastustuskyky jännityksiä. Hyvä seinät käytävillä, käytävien ja olohuonetta.

Teline paneelit asentamiseksi kiinnitetty vaipan ruuveja tai niitit sinkiläpistooli. Myös erityinen telineeseen: kiinnikkeet. Ja rima-puristin on kiinnitetty, ja hänellä on kisko ulkoneva osa - kielen. Yleisesti, puristimet käytetään asennukseen seinäpaneelit sisustukseen tahansa. Tämä kätevä järjestelmä uppoasennuksessa.

Asennuskehykseen seinäpaneelit voidaan pitää vaakasuoraan, pystysuoraan tai viistosti. Kaikkein vähiten jätettä pysty- tai vaaka-asennukseen. Vaikka teline paneelit on huomattava pituus (2,4 m), kaikki nivelet sama. Niiden sisustus on erityisiä telakointi baarissa. Erityiset lisäelementtejä käytetään koristeluun sisäisten ja ulkoisten kulmat, käynnistin nauhat - rekisteröintiä kärkikappale.

Vaakasuoraan, pystysuoraan, viistosti, sama leveys, erilaisia ​​....

Yleisesti on todettava, että teline seinäpaneelit sisustamisen - hyvä valinta. Niiden ulkonäkö on yhdistetty tyylejä etnisten suuntautumisen, parvi, moderni, klassiseen suuntaan. Itse asiassa kaikki riippuu ulkonäköön paneelin. Ne voivat jäljitellä puu, keraaminen laatta, kivipinta. Rehellisesti, jäljitelmällä seinäpaneelit PVC "niin ja näin". Kauempaakin on selvää, että se on muovia. Todennäköisempi puu helpotus telineeseen paneelit MDF, hieman huonompi - DSP.

Paneelien seinät huoneissa on tuotettu levyjen muodossa. Ne on suorakulmainen tai neliömäinen muoto. Maksimikoko neliö - 100 x 100 cm, suorakulmainen -. 120 * 80 cm ominaisuuksia asennuksen - kori on tehtävä kokoon levyjen. Joissakin järjestelmissä, fragmentit liitetään yhteen liitosprofiilit, jotka ovat näkyvissä levyjen väliin ja voi olla eri väri (useimmiten - tummempi). Tämän seurauksena seinään näyttää varsin laajoja.

Seinäpaneelit sisustamiseen ovat isokokoisia

Myönnetty laatta seinäpaneelit sisätilojen viimeistelyyn MDF, lastulevy, puu, kipsi, metalli (alumiini, maalattu tai ruostumaton teräs). Meidän ilmasto, metalliset seinäpaneelit sisustukseen käytetään harvoin. Mutta MDF ja lastulevy - suosittu koriste materiaali asuintiloissa ja käytävillä. Ne voidaan joko sileä maalattu yhdellä värillä, ja jäljittelemällä puu, kivi tai tiili, laatat, betoni. Toisin kuin muovi paneelit, jäljitelmä luotettavasti kuin valmistustekniikka mahdollistaa tehdä pinta ei ole sileä ja kuvioitu.

Tämä on eräänlainen kipsi seinän viimeistely paneelit

Kipsi seinäpaneelit on syvä rakenne. Tämä on materiaali, jota kutsutaan kolmiulotteisia tai 3D-paneelit. Koska suuri venyvyys kipsi voi luoda pinnan minkä tahansa muotoinen. Tällaiset levyt ovat valkoisia, mutta voidaan maalata.

Arkin viimeistely materiaalia seiniin

Levyn seinälevyt sisäseiniin ovat kiinteitä mitat - pituus 220 mm 300 mm, leveys on tyypillisesti 125 cm Niiden etuna -. Löytyä kooltaan sellaisia, että levy miehitetyn alueen lattiasta kattoon. Leveä, todennäköisesti ne täytyy liittyä, mutta liitokset tehdään ulos maaliin, niin että se näyttää hyvältä. Asennus ominaisuuksia - pieniä kuoppia seinälle, ne voidaan asentaa suoraan seinään, ilman rima laite.

peltiä seinäpaneeli - nopea tapa tasata seinät ja koristella niitä samanaikaisesti

Arkki seinäpaneelit PVC, laminoidun lastulevyn ja kuitulevyn, MDF. Muovikelmuun paneelit ovat hyviä märkätilojen - kylpyhuone, keittiö. Usein matkivat keraaminen laatta, tiili ja muuraus. Muovi on muodostettu halutun helpotus, joten se näyttää tämä jäljitelmä on uskottava. On vehreässä muovia paneelit valokuvien tulostamiseen. Niitä käytetään usein keittiö esiliinat - viimeistelyyn seinät työskentelyn sijaan keraamisilla laatoilla.

Arkki seinäpaneelit laminirovanogo Kuitulevy - yksi budjetin vaihtoehdoista sisustus. Useimmiten jäljittelee puuta, mutta löydät tiili ja muuraus, yksivärinen. Johtuen hygroskooppisten ominaisuuksien aineet käytetään ainoastaan ​​kuivissa tiloissa - eteinen, olohuone.

Arkki Paneeli, jossa simuloitu tiili ja muuraus

Arkki MDF voidaan käyttää kosteassa ympäristössä, viimeistely materiaali lastulevyn käsittelyyn soveltuvia tiloissa normaaleissa kosteusolosuhteissa. Vuonna rakenne ja väri täällä samoista vaihtoehdoista: jäljitelmä puuta, kiveä ja tiili, yksi värillinen levyt. Wall MDF-levyt voidaan kohokuvioitu kuvio (3D). Mutta toisin kuin kipsi, niitä ei voi maalata.

Ominaisuudet ja laajuus mukaan

Tietoja PVC-paneelit eivät kerro. Niistä on erillinen artikkeli, jossa on yksityiskohtainen kuvaus asennuksesta teknologian seinät ja katto. Tässä vaiheessa, katsokaa seinäpaneelit sisustamisen muista materiaaleista. Ne ovat enemmän kuin tarpeeksi. On tavallista MDF ja lastulevy, on eksoottisia bambu, lasi, metalli.

Koristelu seinät koriste paneelit lisää suosiotaan

Viimeistely seinäpaneelit perustuvat MDF on kolme muotoa julkaisu: rima, laatta ja levyt. Niiden pinta voi erottaa viilun tai laminoida (kalvo sakotusprosessia) maalattu. Pinta voi olla sileä tai kohokuvioitu, väriaineita - mikä tahansa, ainakin alussa. Useimmiten, MDF-levyt jäljittelevät puupinta (voi olla luonnollinen puun väri, värisävy, sävytetty eri värejä).

Toinen suosittu vaihtoehto tiili muuraus, hieman harvinaisempi muuraus. Yhden värinen väritys, myös olemassa, vaikka ne ovat edelleen esitetty halvempia materiaaleja kuten kuitulevyä ja lastulevy, he silti ostettu. Hyvästä syystä:

 • MDF yksi turvallisimmista materiaalit. Se muodostuu murskataan jätteen puukuituja, ja sitten puristetaan korkeassa lämpötilassa. Näissä olosuhteissa, vapautetaan luonnollinen sideaine - ligniini, joka sisältyy puukuidut. Jos viestintä ei ole riittävä, voidaan lisätä aikaisemmin eristetty muista roduista sideainetta. Koska MDF pidetään luonnon materiaaleja, se on hyväksytty käytettäväksi lapsilla ja hoitolaitosten (formaldehydipäästöjen kerroin tätä materiaalia ei korkeampi E1).
 • MDF ei pelkää korkea kosteus, on vain vähän vastauksena lämpötilan muutoksia. Koska MDF seinäpaneelit sisustamiseen voidaan käyttää tiloissa, joissa korkea kosteus, mutta ei silloin, kun on suorassa kosketuksessa veden kanssa.
 • On mahdollista muodostaa helpotus tahansa monimutkaisuus. Yksinkertaisempaa on muodostettu, puristamisen aikana, lisää laaja ja monimutkainen - reitittimen avulla. Tämä tekniikka tekee kolmiulotteisen seinä MDF 3D-paneeli.

Haittapuolena materiaali on edelleen olemassa: se maksaa paljon. Hinta riippuu monista tekijöistä:

 • Tiheys.
 • Materiaalin paksuus.
 • Monimutkaisuus laudaksi ja maalaus.

Vähimmäishinta - alkaen $ 30 prosenttia neliömetriä, maksimi - jopa useita satoja dollareita. Mutta meidän on myös ymmärrettävä, että seinäpaneelit MDF on erilainen tarkoitus. Siellä seiniin. On suurempi tiheys ja paksuus (8 mm). Vähimmäishinta $ 40,. Viimeistelyyn kattoon. Voit ottaa ohuita (6 mm), koska mekaaninen kuormitus on käytännössä poissa. Meidän on kuitenkin otettava huomioon seuraavat seikka: että ohuempi MDF, sitä useammin on välttämätöntä laittaa ripustimet (kiinnittimet). Muuten Paneeli voi taipua oman painonsa. Kiinnittimet maksaa, joten säästää jos se tapahtuu, se on merkityksetön. Mutta aikatyön kuluttaa enemmän.

Lastulevyt seinät on tehty levyn ja laatan tyyppi. Materiaalilla on alhainen vastustuskyky kosteutta, niin että käytetään yksinomaan tupakoitsijoilla normaaleissa kosteusolosuhteissa. Hän myös reagoi huonosti kylmään, lämmittämätön koska siitä loggias ja parvekkeet, kylpyammeet, mökit vuodenajan käyntiä sitä ei käytetä.

Laminoitu tai viilutettu seinäpaneelit sisustamiseen lastulevyn näyttää hyvältä moderni sisustus

Lastulevy- valmistaa käyttämällä keinotekoista sideaineella, joka sisältää formaldehydiä. Korkea tämän aineen pitoisuus on vaarallista, koska materiaalin tuotannon ohjaa saniteetti- ja epidemiologiset asemat. Kunkin erän materiaalin testattu, laboratoriokokeiden tulokset terveystodistus on myönnetty mainittuna päästöjen luokka. Erinomainen osoitin - Super E ja E1 (kuten puusta), hyväksyttävää - E2. Kaikki tämä on edellä (numeroita), koti ei kannata käyttää.

Seinäpaneelit sisustukseen lastulevyn valmistaja lamiinrovannye (kalvopäällystetty) tai viilutettu. Niiden valikoima ei ole niin leveä - materiaalin hieman joustava, koska levy on pääosin tasainen. Tuottajien vähäisyys on nykyaikaiset laitteet, joka mahdollistaa muodostumista helpotusta. Mutta vaikka uusien laitteiden, suurin jotka voidaan muodostaa - jäljitelmä tiilestä, laatat, puun rakenne.

Tässäkin versiossa myös, voi käyttää seinäpaneelit lastulevy viilu

Mount voi olla salainen - käyttäen klyaymerov - tai peltiruuvilla. Kun kiinnitysruuvit materiaalin valmiiksi porattuja reikiä on pienempi halkaisija. Ja on muistettava, että uudelleen asentaa sama kone ei toimi. On välttämätöntä käyttää suurempi halkaisija, koska materiaali vaivaa / murentua ja ei palauteta.

Kipsi paneelit seiniin

Noin 5 vuotta sitten ilmestyi markkinoille seinäpaneelit sisustamiseen kipsi. Tämä on - ympäristöystävällinen viimeistely materiaalia, ehdottomasti bezverny ja allergiselle. Toinen etu - absoluuttinen ei-syttyvyys. Hän on niin syttyvää kuin kiviä. Yleensä hyvä valinta.

Täällä tässä muodossa myynti kipsi seinään 3D paneelit sisustukseen

tuotantotekniikka mahdollistaa helpotus tahansa monimutkaisuus, niin että nämä levyt on muotoiltu etupinta. Niitä kutsutaan myös 3D seinälevyjen. Tyyppisiä maasto - hyvin erilaisia. Geometriset kuviot erilaisesta, kaarevia viivoja, ympyröitä, kukka-aiheita, kaikki yhdessä. Vaihtoehtoja ja muunnelmia - hyvin, hyvin paljon. Rajoitettu tuotantoteknologia ei ole juuri lainkaan. Ja kaikki tämä lajike on saatavana kahtena eri versiona:

 • Valmistettu puhtaasta kipsin laimennettiin vedellä. Sitä voidaan käyttää tiloissa, joissa normaali ilmankosteus sekä kipsin kosteutta sitovia. Kastumista, se tuhoutuu. Soveltamisala - käytävät, oleskelutilat.
 • Vedenpitävä hydrofobisia lisäaineita. Lisäaineita, kuten vähentää imukyky, tällainen viimeistely voidaan käyttää tiloissa, joissa korkea kosteus. Joidenkin tyyppisiä lisäaineita, ne voidaan asentaa alueilla suorassa kosketuksessa veden kanssa - lähellä kylpyammeet, käsien pesu altaat. Ne voidaan asentaa kylpyhuoneissa, kuten keittiö esiliinat.

Kummassakin suoritusmuodossa - kosteutta tai ei - kipsilevy sisustukseen voidaan maalata. Tämä on ainoa, ehkä vaihtoehto maalauksen. Maali voi olla mikä tahansa. Sen tyyppi on valittu tehtävien jos tarvitset märkäpuhdistusmenetelmiä oletetaan Paint on kestettävä pesua, jos paneeli on maalattu kipsi, joka on asennettu altaan seiniä tarvitse maalata vedenkestävä vaikutus (tai peittää naulan).

Asennus kipsilevyjen seinät - on liimaa. Jos pinta on tasainen, on mahdollista suoraan seinään, jos eroja, on tarpeen tason tai seinään tai asentaa häkki. Liimaa ottaa universaali, mutta näyttää, jotta se mahtuu käytetyille materiaaleille ja ylläpitää kohtuullista kuormaa. Yksi levy painaa noin 2-4 kg. Ei liikaa, mutta paljon.

Saumat levyjen väliin voidaan jättää, ja voit tehdä saumaton. Valinta riippuu maaston ja tyypistä huoneeseen. On levyt selvästi "neliö", niin että saumat ovat houkuttelevia. Vain se on otettava huomioon, että kylpyhuoneessa tai keittiössä, on parempi olla tekemättä - tarpeettomia ongelmia sadonkorjuun aikana. Tuvasta ei ole tällaisia ​​ongelmia - ei ole likaisissa olosuhteissa.

Ei ole kovin yleinen, mutta mielenkiintoinen vaihtoehto - bambu seinäpaneelit sisustukseen. Ne on valmistettu bambu suikaleina, jotka sitten kudottu levyiksi erikokoisia. Tämän jälkeen materiaali puristetaan, maalien ja lakkojen. Nämä bambu paneelit soveltuvat sisustuksia balilaistyylinen ja paljon muuta - itäsuunnassa. Tuloksena verkko on eri paksuus - 1 7 mm. Riippuen paksuus bambu paneeli on liimattu kattoon (1-3 mm) tai seinään (4 mm paksu).

On toinenkin tekniikka tuotantoon bambusta seinäpaneelit. Tässä tapauksessa varret jauhetaan kuitujen korkeassa lämpötilassa puristetaan. Niin ovat ekologisen paneeli 3D bambu. Että samoja tekniikoita tuottaa vastaavaa materiaalia selluloosan, sokeriruo'on. Erilaisia ​​malleja tässä ei vähemmän kuin analogeja kipsi ja lämmönjohtavuus hieman vähemmän. Niistä puutteet - niitä ei luokitella palamatonta ainetta. Ja toinen asia: niitä tuotetaan Kiinassa, Thaimaassa, Venäjällä ei ole tuotantoa.

Asennustapa valtaosasta viimeistely paneelit - liimaa. Shpaklyuyut saumat ovat kohdakkain. Pinta voidaan maalata, mutta ensin on tarpeen kattamiseksi pohjamaali - vähentämiseksi ja tasaamiseksi imukyky ja väriaine antaa ohuemmiksi. Levitä maaliruisku on paras - helpotus on vaikea maalata harjalla ja tela on täysin mahdotonta.

Metallipaneelit sisustukseen

Seinäpaneelit sisustukseen ei käytetä kovin usein. Ei liittynyt metalli, hänen loisto meille mukavuutta kotona. Toisinaan ne voidaan nähdä sisätilassa korkean teknologian tyyliin, parvi, minimalismi, art deco. Pääsääntöisesti ne antoivat aksentti seinään. Kaikkein avantgarde sisätila metalli seinäpaneelit voidaan nähdä kattoon.

Korkean teknologian käyttö kiillotettu tai matto ruostumattomasta teräksestä, ja parvi art deco - voidaan keinotekoisesti värjätty tai "ruosteessa" musta teräs. Teräslevyt, mutta maalattu harmaa, musta, punainen, voi olla minimalismia.

Koska vastustuskyky veden ja kosteuden, ruostumaton teräs paneelit voidaan pitää keittiö f

artuka. Yleensä tämä on hyvä valinta koristeluun parvekkeet ja loggias. Mikä tahansa metalli paneeli on päällystetty väriä polymeerikerroksen. Niitä käytetään ulkotilojen somistamiseen rakennusten, jotta he eivät pelkää mitään lämmittämätön parvekkeet. On muuten aaltopahvin metalli paneelit, jotka soveltuvat erinomaisesti kattoon kosteissa tiloissa (kylpyhuone, uima-allas) ja ei häiritse ilmanvaihtoa.

Wall panelidlya sisustus lasia ja peilejä ilmestyi muutama vuosi sitten. Yleensä ne on asennettu ennen maalatut pinnat, joka suojaa niitä altistuminen kosteudelle. Tämä tekniikka toimii hyvin alueilla, joilla on korkea ilmankosteus - kylpyhuoneet, keittiöt. Karkaistua lasia käytetään, joka koostuu useista kerroksista sidottu toisiinsa läpinäkyvän polymeerin. Tällaisia ​​ikkunoita käytetään ovet. Niin kuin viimeistely seinät, ne ovat turvallisia.

On uusia suuntauksia - lasipainatus. Avulla uusien teknologioiden lasiin kohdistuva tahansa kuvan tai valokuvan. Koska tällaiset koristepaneelien edelleen läpikuultava seinä on tarpeen maalata. Mutta valinta väriä ja sävyä riippuu halutusta vaikutuksesta.

Toinen epätavallinen tyyppi seinäpaneelit - peileistä. Ne ovat myös kiinteitä, liimattu arkkia kalvon. Tee seinään täysin zerkalnoy- ole aina hyvä ratkaisu, mutta eivät nauhat - pysty- tai vaaka - on mielenkiintoinen ajatus. Sisätilojen kunhan se on muodikasta ja dynaaminen.

MDF seinäpaneelit sisustamiseen (kuva 55): kaunis ja käytännöllinen

MDF seinäpaneelit ilmestyi markkinoille viimeistely materiaaleja hiljattain ja melko nopeasti saavuttanut paikkansa muun vaihtoehtoisen vaihtoehdot

Seinä Paneeli sisustukseen - levymateriaalia, jonka tuotanto perustuu kuivapuristus puulastujen kuuma menetelmä. Liitoselementti on tarjolla tässä puukuituja, ligniini vapautuu puun vaikutuksen alaisena korkeassa lämpötilassa ja paineessa.

Makuuhuone tyyliin modernismin MDF paneelit

Paneeli sisätilojen modernia tyyliä

Ligniini - ympäristöystävällisen komponentti. Eli seinälevy Keittiön MDF, eteinen tai toimistotyöntekijä ei vaikuta haitallisesti ihmisten terveyteen. Tämä puhtaus on varmistettu ilman kemiallista sitomiselementtinä.

MDF - ympäristöystävällisen materiaalia

 • Tämä materiaali ei mitenkään tule sekoittaa lastulevy tai MDF. Kuitulevyssä (MDF) ja tiheys massa on paljon suurempi. Siksi lisääntynyt lujuus, joka mahdollistaa kunnon seinät, et voi murehtia hyvin pitkän ajan. Rikkoa tai taivuttaa levy, on tarpeen soveltaa riittävää painetta.

Paneeli on valtavasti myönteisiä ominaisuuksia

Tyylikäs autotalli seinät valmiiksi MDF paneelit

 • MDF-levy seinä arkki osoittaa itse parhaimmillaan vakautta kosteuden suhteen ja äärilämpötiloja. Materiaali ei loimi tai turpoaa alle kosteuden vaikutuksesta. Tämän ominaisuuden avulla käyttää levyä kosteassa.
 • Materiaali on helppo työstää: hionta, jyrsintä, liimaus, poraus, kiinnitys. Ne voidaan koristeltu koriste leikkaus ja leikata ne mitään kuvioita. Riittää saada työkaluja puun ja tietenkin taitoa.

MDF on kosteutta kestävä ja lämpötilanvaihtelut, sekä käsitellä helposti

 • MDF on resistenttejä mille tahansa puuliimaa. Tälle materiaalille on kehitetty "neste kynnet" - erityinen liima, joka mahdollistaa ei ainoastaan ​​liimata, vaan myös sinetöidä halkeamia pinnalla ja levyjen välissä.
 • Eri kokoja, jotta MDF seinäpaneelit prosessissa vähentää jätteen määrää.

Kirkas MDF paneeli 3D-effect

Paneeli on täydellinen keittiö esiliina

Asentaminen MDF seinäpaneelit auttavat luomaan ainutlaatuisen kuvan tahansa huoneeseen. Kaikenlaisia ​​tapoja viimeistely etupinnan, koon ja materiaalin muoto mahdollistaa erilaisia ​​vaihtoehtoja sopii sinulle.

MDF auttaa luomaan ainutlaatuinen muotoilu oman huoneen

Mukaan fyysiset ominaisuudet Paneeli on jaettu seuraaviin tyyppiä:

 • Teline - yleisin materiaalia. Helppo asennus on saatavilla harjanne kunkin hammastangon - toisaalta, rako - toisella. Tämä mahdollistaa helpon asennuksen omin käsin, turvautumatta ulkopuolista apua

Hammastanko tyyppinen MDF paneelit

 • Arkki paneelit ovat Vaihtelevan kokoisia, sisustettu eri tavoin.

Arkki MDF-paneeli auttavat tehdä nopeasti koristeluun seinien

 • Keraamiset MDF-levy samanlainen kuin laatat, on vain suurempi koko. Asennus tehdään periaatteeseen telineeseen kaakeloitu muodossa - "harjun uraan."

Koristelu seinät lakattu Paneeli luoda äänieristyksen

Keraamiset sellainen MDF

Tyypit koristelu etupinnan paneelit:

 • Viilut. Nämä ovat yleisimmin muistuttavat puusta ja tekstuurin ja värin. Niiden kuori on levitetty ohut kerros (alle 3 mm) puuviilulla.

MDF paneelit täysin matkivat puusta

MDF-paneeli

 • Paneelien etupinnalle, joka on levitetty polyvinyylikloridikalvo, kutsutaan laminoitu. Tämäntyyppinen seinäsomisteiden näyttää erittäin tyylikäs. Erilaisia ​​malleja, värejä ja kuvioita ovat erotettavissa muista materiaalia. Valmis kiiltävä PVC antaa tilaa kunnioitettavan näköisiä.

Laminoitu Paneeli näyttää erittäin houkutteleva

 • Seinäpaneelit MDF valokuvatulostus - uusi muoti trendi. Tulostaminen kaikenlaisia ​​kuvia levitetään etupinnalle. Suojella kuvion yläosassa levitetään vettä hylkivää lakkakerros akryyli- perusteella.
 • Koristepaneelien MDF 3d-vaikutus - osaamista rakentamisen markkinoilla. Tämä menetelmä on soveltaa viimeistely materiaali värjäämällä eri värejä simuloida aaltoja geometrinen kolmiulotteinen lukuja, lanka helpotus. Rekisteröintiä tilojen tällaista materiaalia auttaa ratkaisemaan kaikkein monimutkaisia ​​ideoita.

Koristepaneelien MDF 3d-vaikutus

MDF paneeli 3D-vaikutus voi auttaa tekemään todellisuutta mielenkiintoisia ideoita

 • Paneelit maalattu erikoisvärit - perinteinen jalostus. Leviäminen tasaisesti kankaalle, maali tasoittaa pienet epätasaisuudet. Maali värit ole rajoituksia. Viimeistely hopealla tai helmi vaikutus vastaa modernia tyyliä sisustuksessa.

MDF-levy, värillinen musteet, on valtava valikoima sävyjä

Kun valitset Paneeli harkita sijasta niiden soveltamista. Esimerkiksi laminoitu materiaali kestää paremmin hankausta tai naarmuuntumista. Maalattu artikkelit on parempi kosteudenkestävyys kuin viilu. Mutta -viiluja joutuu maksamaan enemmän, koska se on luonnollinen materiaali.

Sen MDF ominaisuuksien paljon parempi puuta

Olemme jo puhuneet siitä, onko tämä kankaan lujuus, kosteudenkesto ja ympäristöystävällisyys.

Paneeli joka päivä yhä suosittuja

Mitä muuta voi johtua plussia näiden paneelien:

 • "Kuiva" menetelmää seinäsomisteiden. Asentaminen MDF seinäpaneelit ei tarjoa valmistavaa koulutusta pohjapinta: spackling, rappaus, pohjustusta. "Puhtaus" on asennettu ilman suuria määriä pölyä, vaikka sahaamalla tai leikkaamalla materiaalia.

Asentaminen Paneeli ei tarjoa valmiiksi käyttöönoton koulutus seinät

Paneeli käytävällä moderniin tyyliin

 • MDF - materiaali ei ole staattinen, älä kerää pölyä. Tällöin on helppo hoito, vaikka märkäpuhdistukseen sallittua.
 • Mahdollisuus lisä-ääni ja lämpöeristys tilaa. Eristävän materiaalin on helposti ja kätevästi noudattaen seinän ja paneelit.

Paneeli on helppo huoltaa

 • Seinäpaneelit Keittiön MDF tai kylpyhuoneen tulee käyttää varoen. Niiden reunat leikkaamisen jälkeen tai sahauksen välttämättä käsitelty erityisellä koostumuksen suojaamiseksi kosteudelta ja märkyys. Muuten tulee turvotusta ja muodonmuutos koko rakenteen.

Paneeli käytetään viimeistelyyn kattoon

Koska sen ominaisuudet MDF paneelit ovat ihanteellisia kylpyhuone

 • Asennus seinäpaneelit MDF ei ottaa kosteudelta suojaavia ominaisuuksia ei suoriteta alalla lauhteen kertymistä.
 • Tämä materiaali on alennettu paloturvallisuutta. Siksi sähkökaapeleiden ja johtojen, joka makasi takana paneelit, ja niiden vieressä, on laitettava erityinen laatikoihin.

Koristelu huoneeseen ja sen MDF-ovet

Tämä viimeistely materiaali on kiinnitetty seinät kahdella tavalla:

Paneeli on helppo asentaa

Ruokailuhuone kirkas MDF paneelit

Ominaisuudet täyttyvät kussakin menetelmässä. Huolimatta siitä, mikä asennus menetelmää sovelletaan MDF seinäpaneelit, materiaali on valmis. Kosteus oli sama kuin paneelien sisäilman kosteuden, jonka seinämät on käytössään materiaalia muutaman päivän pitäisi seistä pystyssä tässä huoneessa.

MDF-levy alla betoni

 • Jos asennus seinälevyjen suoritetaan MDF rungon menetelmä laatikko (runko) on ensin päällystetty tai kyllästetty lakalla antiseptinen.
 • Kehys on koottu puiset palkit. Pystysuora Paneeli on asennettu kiskoille järjestetty vaakasuoraan seinälle ja päinvastoin. Palkit asennetaan myös ympäri kehä huoneen ja aukot.

Ennen MDF paneeliasennukseen on varauduttava

 • Kaikkein työvoimavaltaista työtä kehykseen kiinnitys menetelmä on asentaa kehyksen. Seinän asennetaan nopeasti ja helposti. Kytkeä "harjun uraan" erikseen ostettavia erityisiä leikkeet - klyaymery. Klyaymer työnnetään ensin uraan paneelin ja sitten kiinnitetty kehykseen. Tämä on tarpeen, jotta paneelit runkoon. Rakenne ei häiritse klyaymerov rakoon seuraava paneeli harja.

MDF runko asennusmenetelmä

Tämä menetelmä on yksinkertainen toteutus, koska asennuspaneeleiden tässä tapauksessa ei vaadi asennusta runkoon. Kuitenkin paneelit liiman kiinnitys valmistettiin täydellisesti. Ne puhdistetaan perusteellisesti kaikenlaisista hyökkäyksiä, ja ovat linjassa äärimmäisen tarkasti.

Paneeli sisätilojen mereen tyyli

Ennen ostamista "nestemäinen nauloja" liima asennusta, varmista, että ne vastaavat väri paneelit. Esimerkiksi olisi kuivunut pudota pakkauksen liimakoostumuksen.

Jotkut Paneeli on menetelmä asennusliimaus

 • Käytön aikana materiaali tarpeeksi aikaa pyyhkiä kostealla liinalla aika ajoin. Pesuaine tässä tapauksessa ei saa sisältää hankaavia materiaaleja.

Avattavat MDF paneelit

 • Aikana toiminnan Paneeli ehkä olla pieniä korjauksia. Tällöin paneeli on helppo irrottaa ja asentaa niiden tilalle uusia.

MDF-levy tarvittaessa helposti vaihdettavissa

Kohtuullinen hinta ja korkea laatu, erinomainen ulkonäkö, asennuksen helppous, huolto ja käyttö - kaikki nämä ominaisuudet kerätään yhteen materiaali - Paneeli, tarjota kysyntä viimeistelyyn tahansa pinnalle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

47 + = 49