Pannukakkuja jogurtti resepti

Pannukakut jogurtti ja sooda

Olen jo päällä, jota monet muffinssi resepti. Itse asiassa tämä on erittäin mielenkiintoinen alue ruoanlaitto, koska vaihtoehtoja niiden valmistamiseksi voi olla lukemattomia. Tänään keskitytään reseptiä oladushek jogurtti ja sooda. Mitä hyötyä on tätä reseptiä?

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

 • Jogurtti - 200 ml
 • Sokeri - 3 rkl
 • Munat - 1 kpl.
 • Jauhoja - 200 g
 • Kasviöljy - paistamiseen
 • Ruokasoodaa - 1 tl yläosattomissa

Askel askeleelta ruoanlaiton lettuja jogurtti ja sooda:

1. Kaada jogurtti säiliön, ripottele ruokasoodaa, ruiskuttamalla sitä koko neste ja sekoita. Sooda reagoi viljeltyjen maito, jogurtti esilämmitysjärjestelmät huoneenlämpötilaan. Se voidaan poistaa jääkaapista etukäteen tai lämmitetään mikroaaltouunissa. Ei ole tarpeen ylikuumenemisen. On riittävää, että se on saanut kehon lämpötilaa.

2. Lisää munat ja sekoita nesteeseen siten, että se on täysin liuennut painosta.

3. Kaada astiaan sokeri ja jauhot käydä läpi hienon seulan, niin että se on täynnä happea. Sitten kakku on pehmeä ja pehmeä. Myös lisätä ripaus suolaa. Vatkaa kunnes yhtenäinen vaivattu tuote, taikina oli sileä, tasainen, ilman kokkareita. Jos haluat hedelmiä pannukakkuja, niin tässä vaiheessa voit lisätä hedelmäpaloja ja marjoja.

4. pannulla laitettiin lautaselle, tilkka kasviöljyä ja lämpöä. Kun se on hyvin lämmennyt, ottaa ruokalusikallinen taikina ja laita se pannulla. Se voi levitä, mutta ei paljon. Pidä tortilloja liedellä lämmittää keskimääräistä siihen pisteeseen, jossa pieniä reikiä pinnalla näkyvät.

5. Käännä pannukakkuja toisella puolella ja paista niitä enintään 2 minuuttia, kunnes kullanruskeaksi. Vuodesta second hand, ne valmistetaan paljon nopeammin.

Tarjoile pannukakkuja taulukon muodossa lämmön kaikki hedelmät täytettä, siirapit, hillot ja hilloa.

Pörröinen pannukakkuja jogurtti: yksinkertainen reseptejä

Rehevä ja punaposkinen pannukakut ovat aina pidetty erinomainen vaihtoehto perheen aamiaista. Ne valmistetaan niin helposti ja nopeasti, että kolmenkymmenen minuutin kuluttua prosessin alkua palveltavaksi. Taikina vaivataan heidän samaan tekniikkaan, mutta eri joukko tuotteita. He tekevät usein kefiiri, jogurtti tai piimää. Mutta haavoittuvin ja tuoksuva pannukakkuja saatu jogurtti. Nykypäivän artikkelissa tulemme keskustelemaan kaikkein yksinkertainen ja mielenkiintoinen reseptejä ruokia.

Hemmotella perheen runsas aamiainen, sinun täytyy käyttää vain tuoreita ja laadukkaita tuotteita. Koska epäpuhtaudet joskus pilata maku valmiin ruoka, on toivottavaa lisätä taikinaan vain maustamatonta jogurttia.

Jos resepti tarjoaa käyttöön hiivan tai leivinjauhetta, on erittäin tärkeää, ettei liikaa heidän määränsä. Ylimäärä nämä ainesosat voivat vaikuttaa haitallisesti makuun valmiin lautasen.

Ennen kaada taikina kreikkalainen jogurtti, kannattaa tutkia huolellisesti sen koostumusta. Tuote on usein liian hapan, joten on toivottavaa muuttaa määrää alaspäin.

On erittäin tärkeää huolehtia, että oikealla hetkellä käsillä löytyy kaikki tarvittavat tuotteet. Muuten, olet todennäköisesti saada herkullisia pannukakkuja jogurtti. Ilman munat, jauhot, ja muut osat juuri voi vaivata taikinaa oikein. Sen pitäisi riittää paksu johdonmukaisuus. Täydellisesti valmistettuja taikina hitaasti tippuu lusikalla tai kaatumisen hänen kiinteä.

Pörröinen pannukakut, keitetyt resepti alla esitettyjen saadaan erittäin maukasta ja mureaa. Niiden rakenne on hyvin samanlainen kuin keksi. Voidakseen ovat osoittautuneet tuoksuva ritarit jogurtti, ystävällisesti varmista, että sinulla on käden ulottuvilla kaikki mitä tarvitset siellä. sinun täytyy valmistautua taikina:

 • 350 grammaa jogurtti;
 • 3 teelusikallista sokeria;
 • 300 grammaa jauhoja;
 • 3 tuoreet munat Courneuve;
 • tl leivinjauhetta ja paistaminen sooda.

Plus kaikki muu, mitä tarvitset varastoida hieman suolaa ja kasviöljyä paistamiseen.

Valmistella tämän lautasen, on toivottavaa käyttää kotitekoista jogurttia, joka ei sisältänyt vieraita lisäaineita. Sillä ei ole väliä, jos se on hieman podkisshim. Kulhoon jogurtti lisätä munia, leivinjauhe, sooda, suolaa ja sokeria. Kaikki oikein kermavaahdon vispilällä liueta irtonaisia ​​osia. Saatu neste hitaasti pour valmiiksi seulottua jauhot, unohtamatta jatkuvasti sekoitettiin. Homogeenisen taikina ilman kokkareita poistetaan nopeasti puolelle.

Vain kymmenen minuuttia myöhemmin voit alkaa uunin muffinsseja ja jogurtti. Pörröinen pikku lettuja suurella lusikalla levitettynä kuumalla paistinpannulla, anteliaasti voidellaan kasviöljyä, ja paista molemmin puolin kunnes kauniin kullankeltainen sävy. Pannukakut lopen poistaa lämpöä, aseta lautaselle ja palvella. Syö tämä herkku on lämmintä tai kuumaa. Pyynnöstä voidaan valmistaa pannukakkuja kaada smetana, maitotiiviste, makeaa siirappia tai sulatettu suklaa.

Tämän resepti on helppo ja nopea valmistaa herkullinen ja ravitseva aamiainen koko perheelle. Tuoksuva omenanyytit jogurtti todellakaan pidä paitsi aikuisten, mutta myös lapset. Leipoa se pehmeä ja ilmava herkku, sinun täytyy tarkistaa etukäteen, onko sinulla on kaikki mitä tarvitset keittiössä. Tällöin osa testin ovat:

 • tl kanelia;
 • 250 ml maustamatonta jogurttia;
 • pari munia;
 • tl sooda;.
 • silmälasit täynnä hienoja jauhoja;
 • ruokalusikallinen etikka 9%;
 • iso kypsä omena;
 • 3 ruokalusikallista sokeria.

Lisäksi taikina, josta paistaa lettuja jogurttia, voit lisätä hieman muskottipähkinää, vaniljaa tai kardemumma. Kiitos näitä ainesosia, valmiin lautasen saavat miellyttävä tuoksu.

Ensimmäinen asia tehdä jauhoja. Se seulotaan seulan läpi, niin että se on rikastettu hapella ja puhdistettiin epäpuhtauksista. Näitä yksinkertaisia ​​käsittelyt pannukakkuja jogurtti resepti esitetään tänään artikkeli on enemmän tarjouksen ja pörröinen. Tämän jälkeen kaada jauhot jauhettua kanelia ja muita mausteita.

Sitten kulhoon rakeisen ainesosien kaadetaan jogurtti ja muna-seos ja asianmukaisesti kermavaahdon vispilällä täydelliseen häviämiseen asti kokkareita. Olennaisesti homogeeninen taikina valmis lisättyä sokeria, jonka määrä määritetään ottamalla huomioon happo jogurtti. On myös lähettää suuria raastettu omena ja etikka, sammutettua sooda. Kaikki sekoita hyvin ja irrota sivulle päin.

Noin varttitunnin löysä paksu taikina voidaan paistaa lettuja (jogurtti, rehevä, kirjaimellisesti sulaa suussa!). Lettuja paistettu paistinpannulla, anteliaasti voidellaan kasviöljyä, ja tarjoillaan pöytään. Pyynnöstä he kaatoivat hunajaa, hilloa, hilloa tai smetana.

Miten leipoa lettuja ilmassa jogurtti

Silloinkin kun viisas taloudenhoito, joskus käy niin, että viipyä jääkaapissa tuotteita, säilyvyysaika joka väistämättä päättymässä.

Löysi itsensä lasin pitkäaikainen (ei korruptoitunut) fermentoitu maitotuote, älä kiirehdi heittää sen pois, koska voit leipoa uskomattoman rehevä pannukakkuja jogurtti. Ne ovat yhtä herkullinen kuin jogurtti lisäksi kiitos hedelmäinen, tuoksuva kakkuja osoittautua ja kaikki arvostavat.

Klassikoita genre isoäidin ruoanlaitto ilmaa oladushek että tällaisen ilo syö alle hapan "säestyksellä", pidetään tuotteen testin perusteella kefir.

Kuitenkin, jos ei ollut mitään jogurtti jääkaapissa, kaupat ovat kiinni ja lapset äänekkäästi pannukakkuja, on mahdollista, oman mielenrauhan, uhraamaan varastoissa jogurtti. Päivällinen ole erityisen kallis, mutta erittäin herkullinen, erityisesti yhdistettynä lisäämällä hedelmiä.

Ilma kotitekoista muffinsseja ja jogurtti: klassinen resepti

 • Jauhot (c / s) - 400 g + -
 • Sokeri - 3-4 rkl + -
 • Hedelmäjukurtti - 500ml + -
 • Kananmunissa - 2 kpl. + -
 • Suolaa - 1/3 tl + -
 • Leivinjauhetta - 1 paketti + -
 • Kasviöljy (kaikki) - 100 ml + -

Miten leipoa pannukakkuja talon rehevä jogurtti

Pyynnöstä sokerin määrää voidaan vähentää, varsinkin jos aiot palvella kakku makea hillo tai maitotiiviste, leivinjauhe korvata tavalliset keittiö sooda (tl eivät tarvitse dioja), ja hedelmäjogurttia - klassikko. Vaihtoehtoisesti voit lisätä ripaus vaniljaa.

 1. Syvä kulho kaada jogurtti ja lisää välittömästi leivinjauhe siihen (ruokasoodaa), ja sitten, ei liian laiska, kunnolla puuttua.
 2. Edelleen, yrittää ajaa munat, sokeri makeuttaa taikina, lisää suola ja lisää lopuksi jauhot.
 3. Pitäisi kiirehtiä leipoa pannukakkuja - sinun täytyy antaa taikinan "levätä", joka on valaa varttitunnin. Tässä tapauksessa, sen rakenne muuttuu yhtenäinen, josta pannukakut saadaan tastier ja rehevämpiä.
 4. Vahva lämmitys paistinpannu ja öljy se, vähentää lämpöä ja keskipitkällä voimakkuuden ja leviämisen tl osat 4-5 oladushek (jos pannut 20-25 cm halkaisija). Ei tarvitse yrittää laittaa enemmän kakkuja - ne ovat hankala kääntää.

5. Paista letut ovat parhaat palo keskipitkän intensiteetti - niin kuin ne ovat riittävästi lopen molemmin puolin ja keskellä, hyvin propechetsya. Leviäminen tortilloja valmis paremmin paperilla pyyhe, joka imee liikaa rasvaa.

Kaikkein tervetullut lisä heille - tuoreiden kermaviiliä tai suosikki hilloa. Se maistuu parhaalta oladki olemassa, kun he "tulikuuma"!

Miten leipoa pannukakkuja jogurtti: neuvoja resepti

 1. Tietyn määrän jauhoja - ole laki, ja suositus. Kuinka kaataa - keskittyä johdonmukaisuutta taikinan: se ei saa sataa, ja putoavat lusikka, muoto säilyy.
 2. Jotta voitaisiin vähentää öljyn kulutusta, ja siksi - ja kalori kakkuja, voit lisätä 2-3 rkl Tämän tuotteen taikinan vaiheessa sekoittamalla. Tässä tapauksessa se riittää voiteluun pannulla vajaat ensimmäisen erän oladok.

Suklaa muffinit jogurtti kotona: ilman munat resepti

Kaikki eivät tykkää munia, mutta ilman niitä on mahdollista paistaa rehevän pannukakkuja perusteella jogurtti. Ja mitä maku fermentoitu maitotuote valita - jokainen päättää itse. Lapsille paras kakut uunissa klassinen hapanmaitotuotteet ilman täyteaineita.

Sokeria taikinassa, et voi laittaa - makeus hapatettu maito ja rusinoita voi olla tarpeeksi.

 • Jogurtti - 0,5 l.;
 • Jauhot - 400 g;
 • Rusinat esikäsitelty - 100 g;
 • Kaakaojauhetta - 2 tl.;
 • Sooda hajotusaine - 0,5 tl.;
 • Sokeri - 1 rkl.;
 • Salt - ¼ tl.;
 • Auringonkukkaöljyä - 4-5 ml.

Miten tehdä suosikki pannukakkuja jogurttiin kaakaon ja ilman munia

 • Seulottu jauhot lisää suola, sokeri, lisää kaakao.
 • Reiän tekemiseksi sekoitus irtotavaraa, kaada jogurtti ja lisää ruokasoodaa se, huolellisesti kaikki häiritsevää. Lopulta laitoimme rusinat taikinaan.
 • On mahdollista, kuten edellisessä tapauksessa, lisää ne pannukakut massa pari lusikallista öljyä vähentää rasvan kakkuja tai paista niitä Klassinen tapa - kaatamalla öljyä lämmitetty pannulla, koska se on menoja. Mutta joka tapauksessa, ennen paistamista pannukakkuja tarvitse testata hautua.

Joka sopii täydellisesti ohukaisia ​​kaakao - sulatettu suklaa tai makea siirappi. Ja voit vain ripottele ne tomusokeria - kääntyy saman herkullista!

Alkuperäinen pannukakkuja jogurtti: resepti banaani

 • Jogurtti - 1 rkl.;
 • Munat - 1 kpl.;
 • Perespevshy banaani - 1 hedelmät;
 • Jauhot - 3/4 st.;
 • Leivinjauhetta - 1 paketti;
 • Salt - 1 hyppysellinen;
 • Kasviöljy - 2 rkl

Miten leipoa herkullista banaani ritarit jogurtti

 1. Fermentoitu maitotuote roskaa leivinjauhe, sekoita, lisää sitten tahna hiottu tuoreiden banaanien, ajaa muna, suola.
 2. Lopussa meillä lisää jauhot - sen pitäisi olla tarpeeksi saada johdonmukaisuutta keskipaksua. Taikina pitäisi ajaa pois lusikalla, kuten smetana. Jos haluat loisto, joudut tekemään taikina tiheämpää - sama kuin ensimmäisessä resepti.
 3. Makea ystäville voi lisätä hieman sokeria, mutta ilman sitä on maukasta, kiitos makeutta banaani ja hedelmiä jogurtti.
 4. Kaada taikina pannulla kuumassa öljyssä tulisi olla pieniä osia ja paista kunnes ruskistamista molemmin puolin.

Mukaillen kuuluisa sanonta, voimme sanoa, että hyvä kotiäiti käytetään ja tylppä sakset, ja tuotteita, joiden säilyvyysaika on lähes loppuun.

Tee ohukaiset omin käsin voimalla ketään, joka osaa kääntää päälle liesi, kuten jogurtti, joka ei löytänyt sovellus. Lempileivos tuotteesta saadaan paitsi upea mutta myös tuoksuva.

Tilaa portaaliin "Sinun kokki"

Uusien materiaalien (viestit, artikkeleita, vapaan tiedon tuotteet), kirjoita nimi ja sähköposti

Kuten resepti? Jaa ystävien kanssa:

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

vastaanottaa sähköpostia reseptejä Povarenkov

Uutisia Povarenkov

Olemme säännöllisesti julkaista uusia ja mielenkiintoisia reseptejä. Ja aktiivisesti suurennettu ryhmä kirjailijoita, sortuu sivustollemme fotoretseptami upea.

Pidä yhteyttä, ja valikko on unohtumaton!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 52 = 54