parketti pala

Teknologia annetun parketti

Parketti laskeminen suoritetaan loppuvaiheessa viimeistelytyöt, kun suorittanut kaikki "likainen" ja märkä prosesseja, eli kun kaikki rappaus, maalaus ja liimaamalla työtä.

1 - 3-7 lakkakerroksella

3 - alle lakkakerros

5 - parketti liimaa

6 - vedenkestävä vaneri

7 - liimaa vanerin

8 - aluke liima

11 betonilaatta

Lohko parketti on joukko nauhat massiivipuuta eri rotuja. Yleisimmin käytetty puu annetun parketti ovat tammi, saarni, pyökki, vaahtera, kirsikka, pähkinä, ja eksoottisia rotuja kuten dusiya, mahonki, wenge, merbauta ja jopa babmuk. Hihnat koko on 15-40 cm ja 3-9 cm leveä. Paksuus voi vaihdella 1,5-2,2 cm.

Koko parketti nauhat, on suotavaa valita kooltaan, ottaen huomioon alueen tiloissa. Liian suuret nauhat visuaalisesti vähentää huone, pieni - päinvastoin. Muista myös, että mitä suurempi hihnat, sitä pienempi määrä yhteyksiä, mutta myös korkeammat vaatimukset kuivauksen parketti. Lisäksi joustavuus vähenee koon kasvaessa on hihna. Tämä puolestaan ​​edellyttää valmistelua täysin tasainen pinta pakkaamiseen. Siksi optimaalinen leveys parketin pidetään 5 cm Jos tarvitset suuri koko hihna, parempi valita pala paketin lovia sisäpuolella -. Tämä tekee niistä muotonsa.

Valitsemalla joukossa monia tuotteita muniville parketti, erityisesti kiinnittää huomiota laatuun baareja. Ne eivät saisi olla läsnä solmua, sirut, halkeamia, erityisesti edessä. Myös kiinnostavia kerroksen urat kuluminen - etupinnan puolelta elementti yhdisteen (ridge, ura). Mitä paksumpi kerros on, sitä enemmän aikaa parketti voidaan suorittaa hionta munimisen jälkeen. Toisin sanoen pinta voidaan toistuvasti uusia. On syytä huomata, että kulutuskerros parketti kasvoi hieman verrattuna kokonaispaksuus säleitä, mutta samalla elastisuus on menetetty. Siksi tässäkin on tarpeen valita paras vaihtoehto.

Laadullisia parketti, paitsi yksi, joka kuivataan 8%: n kosteudessa. Tärkeitä ja kuivaus, optimaalinen arvo pidetään kuukausi tai enemmän. Tosiasia on, että jos tämä aika lyhennetään (ja näin lisätä tuotantoa), se ei ole hyväksi laadukkaita tuotteita. Ehkä et kutsua reaalilukuja, mutta kysyä tätä kysymystä ei ole turha.

Liittämällä yksittäiset säleet toisiinsa vedettäessä parketti kannasten avulla ja uria. Kampa - ulkoneva osa yhden moduulin, joka on asetettu uraan (ura) vieressä kiinnike. Ja ura on hieman suurempi kuin harjan. Laatu joivat näistä elementeistä on helppoa tarkistaa. Tarpeeksi kokeilla kerätä neliön neljän suluissa. Ensinnäkin ne pitäisi telakka melko helposti, ja toiseksi - muodostavat kulmat 90 astetta ilman aukkoja.

On myös tärkeää tietää, että hihna lajiteltu väri, leikkauksen suuntaan, ja myös riippuen läsnäolosta / poissaolosta pieni solmua, pintapuu (nuori kevyempi rummun osan, jossa on vähemmän voimaa). Erotettava seuraavat lajikkeet:

Radial - että valitaan luokasta parketti nauhat, jotka saadaan leikkaamalla puuta kohtisuoraan akselin ympäri. Ne voidaan erottaa suoria viivoja koko kone. Värimaailma on yksivärisen, ei vikoja;

Tangentiaalinen - lajitellaan lankut tuotetun puun sahauksen kulmassa Vuosilustojen. Ominaisuus eri aaltoileva viivoja parketti pinnalla. Viat ovat poissa;

Säteittäinen SELECT (tai yksinkertaisesti SELECT) - poikkeaa hyvin vähän säteen kaarevuus linjat;

Standardi - parketti yhdistää nauhat tangentiaalisen ja säteen leikkaukset, vikoja myös ei ole;

Natural - eräänlainen Sahausjäljestä ei tehdä, pieni osuus pintapuu, solmua voi olla pieniä, mutta korkeintaan kolme baarissa;

Maalaismainen - eroaa luonnon läsnäolo enemmän pintapuu, halkeamia, pieniä vaurioita.

Säteittäinen lattia luokka ymmärrettävä kaikkea voimaa luokkaa päällekkäin kosteudenkesto. Mutta tällainen osuus sahaus lankkuja tuotti vain 15% kokonaismäärästä. Näistä syistä arvo radial parketti huomattavasti suurempi hintoja muihin lajikkeita.

Puuta käytetään lattia

Alkaen valinta parketti elinikä riippuu pitkälti. Kukin puulajit on sen kovuus, kestävyys kosteuden, on yksi tai toinen väri mittakaavassa. Havupuita ei käytetä valmistuksessa lattia, koska sen pehmeys. Arvo valmistukseen parketti on vain havupuuta.

Tammi - klassinen vaihtoehto, arvotetaan paras valinta toiminta ominaisuuksia. Puu on riittävä kovuus, on kosteutta kestävä. Mutta laatu tammiparketti oli korkea, tarvitsevat oikeuden kuivaus, nopea sen hyväksyä. Parketti tammea on kaunis kuvio, ja monenlaisia ​​ruskean sävyjä. Mutta katsovat, että operaation aikana tammi lattia taipumus tummua.

Beech - toinen suosio vain tammea. Pyökki kovuus verrattavissa tammi, mutta hän oli tyytyväinen oikukas. Parketti tämän puun vaatii huolellista hoitoa, koska siellä voi olla havaittavissa muodonmuutoksia vaikutuksen alaisena lämpötilan ja kosteuden tason. Suosio sama pyökki johtuu siitä, että parketti puun näyttää pehmeä ja lämmin. Väri pyökki sileä, keltainen tai punertava sävy.

Vaahtera - puu, joka on myös riittävä kovuus. Joillakin lajeilla, kuten Kanadan vaahtera tämä luku on vielä suurempi kuin tammea. Maple puu on lisäksi täytettävä korkeat vaatimukset suhteessa kuivumista. Huonosti kuivattu parketti vaahtera halkeamia voi esiintyä ajan kuluessa. parketti väri vaahtera aluksi lähes valkoinen, mutta vähitellen keltainen.

Kirsikka luonnostaan ​​alempi kovuus kuin tammea. Mutta samaan aikaan se on helpompi työskennellä kirsikkapuuta on helpompi käsitellä. Kirsikka - ruskea sävyjä vaaleanpunainen. Ajan, parketti kirsikka tummuu.

Merbau viittaa eksoottisten lajien yritys kasvaa Kaakkois-Aasiassa. Parketti kohteesta merbauta vähän kosteutta, mutta puu, koska sisällön öljymäistä ainetta on käsiteltävä erittäin vaikeaa. Merbau on kauniita kuvioita yhteydessä runko, väreissä - kaikki sävyt.

Kun ostaa lattia täytyy tuoda hänet huoneeseen, jossa se on puhaltaa, ja anna hänen makuulle viikon. On tarpeen tasapainottaa kosteus parketti lankkuja ja sisäilman, jolloin vältetään sen kanta munimisen jälkeen.

Parketin asennus melko pitkä ja työläs prosessi.

Ennen asian suoraan annetun parketti, taso lattian pinnasta. Sen pinnan on oltava tasainen ilman kuoppia ja rinteet. Riippuen -rinnastusmenetelmään (siivilä tai viiveellä) voi kestää useista päivistä useisiin viikkoihin.

Vasta kun lattia on laadittu, aloittaa työt asennus parketti. Ensimmäinen lankku vaneri ja parketti nauhat liimataan päälle pala. Riittävästi aikaa näiden kovapuusta työstä riippuu koosta parketti nauhat, monimutkaisuus luku, ja tietenkin, lattia-alan. Vuonna yksinkertaisin versio kannella annetun lattia kolmen huoneen huoneisto sijaitsee keskimäärin viikolla.

Jälkeen kaksi tai kolme päivää siirry seuraavaan vaiheeseen. Parketti kiillotettu varten tasoituskerroksesta ja poistamalla koottu asennuksen aikana epäpuhtaudet. Sitten sinun täytyy zashpatlevat välit säleet. Vaikka täydellinen annetun parketti nauhat vähäinen muodonmuutos tapahtuu vaikutuksen alaisena kosteutta, liota puuhun liima. Jälkeen uudelleen hionta suoritetaan. Lattioiden asentaminen on kahden makuuhuoneen huoneisto hionta kestää kahdesta kolmeen päivää.

Lopussa parketti toteutetut työt pohjamaali ja lakka. Vähintään tarvittava määrä kerroksia lakka - kolme, mutta entistä luotettavampaa ja joskus käyttää enemmän lakkapäällyksen tasoja. Seurauksena, lakka annetaan kuivua tietyn ajan (vähintään viikon, riippuu ominaisuuksista lakka) ja parketti valmis.

Linjaus pinta (perän, tukit)

Jos et halua elämää lattia laski, ennen asennusta lattian, sinun on ensin tasoittaa lattiapinnan. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla: tehdä uusia sementtilaasti, tai asettamalla viive (puulevyjen). Vuodesta tasaisuus pohja vaikuttaa suoraan laatuun annetun parkettilattia.

Kun pinta linjassa sen minimipaksuus käyttäen Massan on oltava 4 cm, niin että se voi olla turvallisesti ankkurit. Jos aluksi lattialla merkittävää vaaraa rinteitä, paikoissa paksuus siteet on enemmän. Mutta kasvu ja kuivumisaika, kuten valmius chetyrehsantimetrovoy tarvitse odottaa kaksi kuukautta. Ja jokainen ylimääräinen senttimetri kasvanut odotusaika viikossa. Syöksyvä tämä tahansa ei ole sallittua, koska perän kuivua haluttuun kosteuden tasoa 3-4%. Muuten, kun etukäteen tehdyn lattia, olet vaarassa että lattia imee ylimääräisen kosteuden. Tämän seurauksena, tämä johtaa siihen, että jonkin ajan kuluttua parketti tulee aaltoileva muoto. Arvioida itsenäisesti perän voi, naarmuuntunut sen pinnalla kahden risteävän linjat - klo leikkauspiste sementin ei pitäisi suuresti murene. Ja varmistaa, miten saada tasaista pintaa, se riittää laittaa lattialle aluksella kahden metrin pituus - poiketa tie pari millimetriä. Lattiapintaa on täysin tasainen, usein itsetasoittuva seokset. Se on erityisen tärkeää, kun kyseessä on pinnan tasoitus annetun parketti lankut, joissa on suuremmat mitat, koska jälkeen pinoaminen sääntöjenvastaisuuksia näkyvät selvemmin.

Jos sinulle ei voi hyväksyä suuria parkettitilojen ehdot, on mahdollista asentaa viivästyksiä. Kuten jo mainittiin, lokit ovat lankkuja, joita ei välttämättä suunnata. Kokoa riittää käyttämään levyjä, joiden leveys on 8-10 cm, paksuus 2,5-4 cm, mikä tärkeintä, kuivataan jäännöskosteuteen alle 20%. Joka tapauksessa on toivottavaa sijoittaa ruberoidi tukkien alle estämään niiden hajoamista. Levyjen kiinnittäminen lattian pohjaan tapahtuu telinepultteilla. Sitten voit säätää niitä pystysuunnassa (tarvittaessa niitä voidaan nostaa tai laskea). Eräs virheistä, joita ei voida hyväksyä lokin asennuksessa, on liian suuri etäisyys niiden välillä. Siksi levyjä ei tarvitse säästää, muuten parketti väistää väistämättä. Mutta lokin asennus ei vie niin paljon aikaa. Tavallisessa kolmen huoneen huoneistossa näissä töissä kestää vain yhden päivän. Viiveen päätyttyä vanerilevyt asetetaan.

Kun lattiapinta tasoitetaan, siirry suoraan parketin asettamiseen. Aikaisemmin vaneri asetetaan lattialle, mikä takaa rakenteen luotettavan luotettavuuden. Leikkuupaneelin säleet ovat liimattuja vaneripohjaan. Suuremman lujuuden, erityisesti liiman kuivumisaikana, pihdeistä päistään nauhat kiinnitetään vaneriin.

Myös vaneri on liimattu, ja se kiinnitetään lattian pinnalla tukien avulla, ruuveja sopii parhaiten tukkien asentamiseen (on tärkeää, että ne eivät kulje läpi). Suojaa parketti kosteudenkestävästä vesitiivis-vanerista, jonka paksuus on 1-2 cm, useimmiten leikattu neliöiksi. Yleensä on toivottavaa, että vaneri on 5 mm ohuempi kuin itse parketti. Kun vanerilattia on tarvittaessa jauhaa ja vain silloin voit aloittaa parketin asettamisen. Liimaa levitetään vanerin pintaa ohutta kerrosta käyttäen erityisruiskut, joiden avulla se jaetaan tasaisesti ja tarvittavaan määrään. Sitten tehdään lisää kiinnittimiä naulojen avulla, niiden määrä riippuu palkin koosta.

Parketin pinnoittaminen "Deckin" yksinkertaisimmassa versiossa suoritetaan 7-10 päivässä. Muissa tapauksissa paljon riippuu tyylin monimutkaisuudesta. Tarve leikata halutun muodon yksittäisiä tankoja vaatii useita kertoja enemmän aikaa, koska kaikki nauhat on yhdistettävä, jolloin ei jää aukkoja.

Asennuksen päätyttyä on välttämätöntä, että liima kuivuu, se kestää jopa viikon - kaikki riippuu liiman ominaisuuksista. Mahdolliset muodonmuutokset, jotka ovat ilmestyneet liima-aineesta imeytyneen kosteuden vaikutuksesta, poistetaan hiomalla parkettia.

Hionta (panostus) on välttämätön prosessi parketin asettamisessa. Sen tarve johtuu siitä, että poistetaan epäsäännöllisyydet, jotka ovat syntyneet, koska huonekaluilla ei ole riittävän hyvin asennettuja liitoksia tai kun huoneen tai itse parketin aiheuttama muodonmuutos aiheuttaa liiallista kosteutta. Hionnan lisäksi suoritetaan lian poistaminen parketin pinnalta, joka on kerätty munintaprosessin aikana.

Parkettia leivataan kahdessa tai kolmessa vaiheessa hiomakoneiden avulla. Ensimmäinen tai kaksi kertaa tarvitaan parkettitason tasoittami- seksi ja vielä lisää hiontaa karkean jauhamisen jälkeen jäljelle jääneiden karheuksien poistamiseksi. Ja jos joissakin edellisissä vaiheissa (lattian pinnan tasoittaminen, vanerilattiat, parkettien asettaminen) tehtiin virheitä, silloin on tarpeen kiillottaa parketti useammin. Toisin sanoen parketin kulutuskerros pienenee merkittävästi jo pinotaessa, mikä vaikuttaa sen myöhempään toimintaominaisuuksiin. Tästä syystä on suositeltavaa ottaa yhteyttä parkettiasennukseen erikoistuneisiin yrityksiin.

Syklin jälkeen on tarpeen täyttää kaikki jäljellä olevat aukot risteyksissä. Odotettuaan kuivakittiä, on jälleen kiillottava parketti.

Viimeinen vaihe, jossa parketti - lakkaus, sen suorituskyvyn laadusta riippuu pitkälti lattianpäällysteen käyttöiästä. Ennen kuin jatkat päällystykseen lakalla, parkettilattia vaatii pohjamaalausta. Pohjustin estää lakan imeytymisen puuhun, mikä ei ainoastaan ​​vähennä sen käyttöä, vaan suojelee parkettia lakkapinnoitteen vaikutuksesta. Myös ennen lakatusta voit peittää parketin erityisellä tahralla, joka antaa halutun varjot minkä tahansa arvokkaan puulajin alle.

Tämän jälkeen he alustavat maalaamaan parketin. Lakat suojaavat parkettia kosteuden tunkeutumiselta ja suojaavat myös mekaanista hankausta vastaan. Lakkapäällystyskerrosten määrä voi olla kolmesta yhdeksään. Suuri määrä lakkakerroksia antaa parkettille ylimääräistä loistoa, luo lakan pinnoitteen syvyyden tunteen. Mutta tällaisten parkettityöhankkeiden hinta on melko korkea. Pinta-alan neliömetriä kohden käytetään keskimäärin 0,3 kg lakkaa ja itse työn kustannukset - sen seurauksena parketti on taloudellisesti "kultainen".

Jokainen kerros on toivottavaa levittää rullalla ja levittämisen jälkeen antaa lakalle riittävästi aikaa kuivua (ilmoitetaan pakkauksessa, yleensä 24 tuntia). Ja ei ole tarpeetonta jättää ensimmäistä kerrosta enemmän aikaa tarttumiseen. Kuivaus on ehdottomasti toteutettava olosuhteissa, jotka on suojattu pölyltä ja kaikista ilmavirroista. eli ikkunat on suljettava estääkseen vedet ja erilaiset jätteet, älä kytke sähkölämmittimiä, ilmastointilaitteita jne.

Päivä sen jälkeen, kun kaikki parkettityöt ovat lattialla, voit jo käydä. Mutta kalusteet, varsinkin kovaa kaapinaa ja sohvia, on parempi tehdä viikko tai myöhemmin. Lakkapäällyste vaatii aikaa vihdoin voimaa.

Lakan peittäminen, kiiltävän tai mattaisen parketin peittäminen, riippuu vain sinun maistasi. Kiiltävällä lakalla on hyvä kiilto, korostaa puun kuviointia, tekee huoneesta enemmän valoa. Mutta tällaisella parkettilla, hampaiden ja pölyn asentaminen ovat näkyvämpiä. Mattalakka on hyödyllinen siinä tapauksessa, että on tarpeen "jäähtyä" jo kirkas ornamentti lattialla. Lisäksi huone, jossa on parkettilattia, mattapintainen lakattu, näyttää viihtyisältä.

Tyypit, koot, parkettivalmistajat: pala, paneeli, tyyppi, taiteellinen. Puulattian puutyypit

Monet ihmiset rakastavat puinen parketti arvostavat ensinnäkin niiden ekologisen puhtauden ja materiaalin täydellisen vaarattomuuden. Näiden ominaisuuksien lisäksi se on ominaista käytännöllisyys, kestävyys ja erityinen lämmön tunne sekä jalkoihin että silmiin, jolle tämän lattian ruskeankeltaiset ja muut lämpöiset luonnolliset sävyt antavat aina vaikutelman lämpöä. Puulajista riippuen parketti voi hankkia erilaisia ​​värejä, mikä tekee siitä myös houkuttelevan ostajille. Lisäksi parketti, jonka materiaali on luonnollista puuta, sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen, sallii yhdistää muihin materiaaleihin.

 • Parta parketti
  • Tyyppien pala parketti
  • Valmistajat pala parveke
 • Paneelilattiat
  • Levyjen lattian muotoilu ja ominaisuudet
  • Päällystetyn parketin luokittelu
  • Puupaneelien etuja ja haittoja
  • Paneelilattian valmistajat
 • Aseta parketti
  • Komposiittiparketin muotoilu ja ominaisuudet
  • Komposiittiparketin luokittelu
  • Aseta parketti valmistajat
 • Pronto parketti
  • Suunnittelun ja ominaisuuksien lävistetty parketti
  • Läpäisemättömän parketin edut ja haitat
  • Laituripaketin valmistajat
 • Taiteellinen parketti
  • Taideparketin tekniikka ja ominaisuudet
  • Taideparketin ominaisuudet (edut)
  • Taideteollisen parketin valmistajat
 • Puulattiatyypit

Yksittäistä parkettia kutsutaan kiinteiksi puupaloiksi, joissa on erityisiä kammioita ja uria, joiden kanssa ne liittävät kielekkeen ja uranivelen.

Kappaleen mitat ovat suunnilleen seuraavat:

 • leveys alueella 30-100 mm;
 • pituus voi olla 150-600 mm;
 • korkeus (paksuus) ei ylitä tavallisesti 16 mm.

Lattialaudasta leikkauspuisto eroaa siitä, että päissä on kampa ja kielekkeet.

Venäjällä ja eräissä Aasian maissa parkettilattia valmistetaan seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Standardi on 15x45x250 mm.
 • "Europarket" (suurempi), jonka leveys vaihtelee välillä 70-100 mm ja pituus voi olla 500-1300 mm.

Koska puuta ei paineta, ja pinnalla olevan lakkakerroksen lisäksi ei ole mitään muuta suojaa, parketin elementit ovat paljon alttiimpia ympäristön vaikutukselle. Kappaleparketti voi palvella 70 ja jopa 90 vuotta, mutta vain, jos sen toiminta on oikein ja kosteus ei koskaan ylitä 30%.

Useimmin tätä lattiaa käytetään olohuoneessa, mutta käytävässä on ilmeisistä syistä parempi pinota sitä. Myyntiin voi olla pala parketti lakkakerroksella tai ilman sitä.

Valmistusmateriaalin mukaan

Eri tyyppisiä palan parkettia tuotetaan monesta puusta, useimmiten ne kuuluvat keskiraskaisiin ryhmiin. Tämän lattian kulutuskestävyys riippuu ensisijaisesti käytetystä puusta.

Tunnetuin tammea parketti, mutta lisäksi on usein mahdollista löytää sama päällyste vaahteraa, tuhkaa, kirsikkaa tai pähkinää. Edellä mainittujen parkettikappaleiden joukosta voidaan erottaa materiaalin ja valmistuksen yksinkertaisuuden kannalta.

Jos verrataan parkettilattia lukuisiin valokuvioihin, voit helposti ymmärtää luokituksen leikkauksen suuntaan:

 • "Valitse", jossa on tasainen kuvio.
 • "Natur" - se toistaa säännöllisesti kuvaa ja pieniä solmuja.
 • "Gest" - kontrastivärjätty leikkaus.
 • "Classic", jolla tarkoitetaan kuvioitua piirrosta.
 • "Universaalilla" on muuttuva kuvio, joka mahdollistaa pienien solmujen läsnäolon.
 • "Antiikki" - tuotteet, joissa on vaihteleva kuvio ja muuttuvat värit.

Valmistajat pala parveke

Tämä on halvin parketti, jonka neliömetri maksaa vain 25-65 dollaria.

Suosituimpia pala-parkettivalmistajia voivat olla seuraavat:

Levyjen lattian muotoilu ja ominaisuudet

Parketti, joka on laatat, jotka muistuttavat neliösuojia. Tämä on vanhin parvekkeiden kokoonpanotekniikka, jota käytettiin myös palatseissa. Nyt suojuksen pohja on valmistettu puukuitulevystä tai levyistä, joihin liimataan tuotteen päällyskerros, joka koostuu pienistä, massiivipuusta valmistetuista muotteista.

Mitat moduulit voivat olla 400x400 mm tai 800h400 mm ja kokonaispaksuus 7-8 mm. Kilpi parketti valmistetaan aina lakattu.

Rakenteellisesti lohko parketti koostuu kolmesta kerroksesta:

 • Kaksi alempi kerros on valmistettu havupuusta (yleensä mänty), jossa on kohtisuoran kuitujen, niin että perusta hankkii lisää jäykkyyttä.
 • Ylempi kerros otetaan pois kuolee lehtipuusta paksuus on noin 4 mm.

Jos tutkit kuvia modulaarisen lattia, voimme nähdä siellä on läsnäolo nastat ja uria, mutta tästä huolimatta on vaikea pino tarpeen mukaan tiukasti säilyttää suorassa kulmassa laudat eivät esiinny välillä halkeamia. Mutta kiitos minimipaksuus paneelit voidaan asentaa suoraan vanhan pinnan.

Luokitus kuitulevyjen parketti

Luonnollinen parketti paneeli vaihtelee tyypin syystä:

 • Kehyksen pohja, joka on valmistettu muodossa sitova, jossa kulmat on kiinnitetty, ja nastat liima. Täyttö säleet kiinnitetään uriin käyttäen tasoittavan paitoja suoraa piikki.
 • Sälepohja, vuorattu molemmin puolin vanerin valmistukseen.
 • Pohjan lastulevyn tai DSP, joka on myös molemmin puolin on päällystetty viilua.
 • Kiinteä aine dvuhreechnym emäksen kanssa, jolloin toisiinsa nähden kohtisuorassa kiskot on kiinnitetty toisiinsa.

Mukaan kasvosuojuksen parketti pinnoitteiden mieli on:

 • Päällyste parkettipalasta.
 • Kattavuus päin vaneria.
 • Pinnoitteen kuorinta tai viipalointi viilun neliö.

Edut ja haitat kuitulevyjen parketti

Kuten minkä tahansa lattia, parketti paneelit on myös hyvät ja huonot puolensa.

 • Tämä lattia voidaan helposti noudattaen yleisissä tiloissa, joissa kuormitus on suuri, mutta havaitut lämpötila ja kosteus tilassa.
 • Shield parketti on paljon halvempi Pronto lattia - noin 50-85 dollaria / m². M. m.

Riippumatta laatat pinnoitteeseen ja substraattiin on samanlainen kuitulevyjen parketti

 • Kun tyydyttävä vahvuus kilpi parketti enää kärsii kosteuden ja lämpötilan kuin Pronto parketti.
 • Hän on pahempi kuin pidättäisi geometria.

Mutta täydellisessä edellytykset lämpötila ja kuiva ilma voi kestää 60-70 vuotta, menettämättä lajissaan.

Valmistajat kuitulevyjen parketti

Laatuun tuotemerkit paneeli parketti ovat:

Suunnittelu ja ominaisuudet mosaiikkiparketin

Tämä tuote, joka koostuu pienistä parkettipalasta, jonka paksuus on 8-12 mm. Niiden pinta-ala voi olla alueella 40x40 cm 60x60 cm. Tunnuspuolelle kilvet suojattu kerros paperia, joka on helposti poistettavissa sen jälkeen, kun pinoaminen. Sitä kutsutaan mosaiikki, koska sitä voidaan käyttää antaa ulos eri parketti kuvio.

Sen tuotannossa käytetään kiinteää laatua puuta. Se voidaan asentaa liimalla on puinen tai betonialustalle.

Ominaisuudet mosaiikkiparketin sama kuin kilven, mutta se voi olla eri värejä ja kuvioita. Tällä voi usein nähdä, esimerkiksi valon parketti sisätilojen huoneessa tai eteisen että suorituskykyä.

Luokittelu mosaiikkiparketin

 • Parketti "kiinteään kiskoon" on suhteellisen korkea lujuus, ja kiinnitetään nauloilla. Yhdellä pitkät ja lyhyet sivut jokainen pala on uria, ja kaksi vastakkaista - kammat. Tällainen lattia käytetään harvoin, koska on vaikeaa tuotannon ja tarve käyttää vain kalliita puuta.
 • Elementit, että kaikki osapuolet ovat pieni kosini reunaa pitkin, jota kutsutaan klopkoy vino reuna.
 • Parketti "pehmeälle kiskon" esiintyy usein, se on kaikkein halvin, sen kaikilla neljällä sivulla on uria.
 • "Vaarna puolipontattu" ovat läsnä puolelta vino taittuu jolloin parketti kiinteän esilämmitettyä asfaltti massa tai mastiksi. Tämä on kestävin tyyppi lattia.

Valmistajat mosaiikkiparketin

Tunnetuin brändi valmistajat mosaiikkiparketin seuraavasti:

Parkettilattia seisoo $ 45-80 / m². M. m.

Muotoilu ja tekniset Pronto parketti

Tämä on otsikko pala Lamelliparketin, valmistettu puusta, tämä voidaan nähdä tarkastelemalla kuvaa tyyppisiä lattia. Kerrokset tämä materiaali on valmistettu eri puulajeja:

 • Keskellä normaalisti läsnä pehmeämpi kallion (tuhka, Kongon Library, mänty, akaasia).
 • Pintakerrokset on valmistettu pähkinä, tammi, arvokasta mahonki.

Valmistuksessa parketti Pronto ensin kiillotettu ja sitten lakattu teollinen menetelmä, joka tarjoaa enemmän materiaalia lujuus ja kestävyys. Teknologinen sykli on venynyt seitsemän pitkää kuukautta:

 1. Ylempien kerrosten parkettielementin puristetaan, jolloin se voima.
 2. On cross kerrokset ovat suuntautuneita, jolloin suulakkeen tulee hyvin muotonsa, ja haittavaikutuksia ympäristöolosuhteissa.
 • Levy yhteenlaskettu paksuus on alueella 10-14 mm;
 • paksuus alkuun kaikkein kerros vastaa - 4 mm.

Useimmissa tapauksissa se on myönnetty lakka pinnoite, mutta joskus tarpeen soveltaa lakka heti asennuksen jälkeen pinnoitteen.

Edut ja haitat Pronto parketti

Jos vertaamme tyyppisiä parkettilattia, versio "Pronto" voidaan pitää yhtenä kaikkein käytännöllisin ja kestävä, mikä on lähes ei menetä muotoisia.

 • Johtuen siitä, että lattia koot ovat hyvin tarkkoja ja on erittäin sileä pinta, sitten lattialla, hän antaa lähes täydellisen tason.
 • Pronto lattia on uria ja piikkejä, jotka tekevät asennuksesta nopean ja tarkan kierrosta.
 • Pitkä ja monimutkainen teknologia mahdollistaa tuotannon parketti, parketti Pronto käytön aikana olla vastustuskykyisiä muutoksia kosteuden ja lämpötilan.
 • Vaikka sen esteettiset ominaisuudet ajan on kadonnut, se voidaan toistuvasti hiottu ja uudelleen lakattu.

Kiitos sen vahvuuksia, Pronto lattia voidaan asentaa myös paikoissa, joissa kosteus nousee yli 40%.

Tällainen päällyste asetetaan usein kosteissa kuormituksen kerroksissa, erityisesti tanssipaikkoja.

Vahvuus tässä kerroksessa on lähes yhtä laminaatti, mutta sen kysyntä on vähemmän, koska korkeat kustannukset ja monimutkainen prosessi munivien.

Paras tuottajat Parkettien Italian nimellä "Pronto" ovat tässä maassa:

Italia on kuuluisa maailman parhaita designtuotteita puusta, paikalliset tuottajat tarkasti seurata suorituskykyä tekniikan välitä heidän maineensa. Kuitenkin tällaisen mallin parketin sisätilassa joutuu maksamaan paljon:

 • lakattu varten 110-180 dollaria / m². m. m;
 • ilman lakka 50-80 dollaria / m². m. m.

Hyvä Pronto parketti oppi tekemään ja venäläisiä valmistajia alla tuotemerkit "Tarkett" ja "Park-9."

Tekniikka ja ominaisuudet taiteellinen parketti

Jos tarkastellaan kuvan taidetta parketti sisätilojen, käy selväksi, miten tämä monimutkainen suunnittelu ja teknologian tuote. Saada taiteellisen parketti, on välttämätöntä käyttää suikaleita eri puuta, usein hyvin erilaisia ​​värejä ja kuvioita.

Ominaisuuden monimutkainen parketti, joka saadaan yhdistämällä erilaisia ​​väri levyt eri roduista. Varsin suosittu yhdistelmä tuhka, vaahtera, punainen, musta ja ruusupuu. Myyntiin taiteellisen parketti toimitetaan valmiina moduulit, jotka suljettu pakkaus järjestelmä.

Mitat kunkin moduulin on tiukasti säädetty, niin seuraamalla järjestelmän he eivät tarvitse ylimääräistä räätälöityjä.

Valmistusprosessi art parketti samanlaista tekniikkaa, jolla suojus on tehty parketti tai kuoret ulkonäkö. Mutta tämä tekniikan parketti elementit voivat olla paitsi neliö, mutta on myös monimutkainen, joskus kaareva muoto, jotka on liimattu ja puristettu yhteen pienempiä osia.

Prosessia, jossa taiteen parketti pisin ja usein enintään yksi vuosi. Tällaiset laatu ja tunnollinen prosessi mahdollistaa merkittävästi pidentää käyttöikää lattia.

Kuva tekniikan parketti sisätilassa:

Ominaisuudet (edut) taiteellisen parketti

Yhdessä korkea esteettiset ominaisuudet art parketti ja on erinomainen suorituskyky ilman pelkoa muutoksia lämpötilan ja kosteuden.

Hän ei voi olla eri laatua, lisäksi korkeampi.

Vuosikymmeniä, tällainen lattia säilyttää kaikki sen positiivisia ominaisuuksia, vaikka ilmankosteus on usein yli 45%.

On selvää, että siinä tulisi parketti uskomattoman kalliiksi, että vaikka vähimmäishinta se pelottaa enemmistö kuluttajista, ja itse asiassa usein se lähtee lentoon 3000 ($ 700 / ha. M.). "Space" kustannukset tämän vaihtoehdon parketti poistaa mahdollisuuden tavata hänet tavallisissa asuinalueilla. Ja se voidaan nähdä high-end hotellit, huoneisiin VIP, parhaista museoista ja näyttelytiloja.

Valmistajat taiteellisen parketti

Joukossa tunnettuja tuotemerkkejä taiteellisen parketin ovat seuraavat:

 • Edelweiss.
 • ASV-parketti.
 • Alpenholtz - tuotemerkki, joka on yhdessä tuotettu valmistajien Venäjältä ja Australiasta.

Lajittelee käytettyjen parketti

Tahansa vuokranantaja valittaessa lattia kodin ensinnäkin on tuntuu vastenmieliseltä puulaji, joka muodostaa sen edessä kerros. Tässä suhteessa markkinoiden tarjoaa paljon ehdotuksia, seuraavat ovat vain tärkeimmät:

Tammilattia on pitkään pidetty yhtenä kauneimmista ja kestävä lattia, jolle on ominaista:

 • kestävyys;
 • hyvä kestävyys vaikeisiin käyttöolosuhteisiin;
 • melko vaihteleva rakenne.

Tuntijat tumma lattiapäällyste voidaan valita vuotiaiden jonkin aikaa veden alla materiaalin, jolloin se hankkii ainutlaatuinen tumma väri ruskeasta vihertävän mustaksi.

Ystäville valoisat sisätilat tarjoavat ainutlaatuisen parketti valkaistu tammi - se täyttää huoneen valon ja mukavuutta.

Parketti pyökki on myös hyvin kestävä ja kestävä, kun läsnä vihamielisessä ympäristössä, vaikka hoito on yksinkertainen. Hänen kultainen sävyjä antaa tilaa lämmin muistiinpanoja mukavuutta.

Se on tunnettu kuuluisan multi-band kuvio. Epätavallinen ja kaunis ulkomuoto sen lämmin keltainen väri. Saarni, vahva ja joustava, täysin mukautuvia mekaaninen käsittely. Tällainen lattia kestää useita vuosikymmeniä.

Sillä on ainutlaatuinen ominaisuus vaihtaa väriä: se oli alun perin valkoinen pinnoite, mutta vuosien saatossa muuttunut miellyttävää hunajan väri, joka menee hyvin tummat kalusteet.

Se on miellyttävä lämmin väri ja kaunis kohokuvio. Puu, vaikka kestävyys, helppo käsittely, ja sitten on hyvin pitkä aika ilman muodostaen halkeamia, ja on erittäin vastustuskykyinen mekaanisia vaurioita.

Vahvuus on jopa ylittää kaikki tunnetut tammiparketti.

 • Se on myös hyvin kestävä mekaanisia vaurioita.
 • Ei pelkää kosteutta.
 • Erittäin kestäviä.
 • Saattaa hyvinkin ei säilytetä parhaissa olosuhteissa.

Vain sen hinta on keinotekoisesti kasvatti.

Kirsikka voi kääntyä punertava harmaa, punertava-ruskea tai harmaa parketti. kirsikkapuuta kuuluisa lämmin sävyt ja korkea koristeellisuus, mutta alkaa tummua iän.

Se on erittäin houkutteleva valon sävy. Puurakenne, jossa kuidut eivät ole näkyvissä, erittäin kaunis. Vahvuus pyökki valkopyökki Muistuttaa, hän on myös helppo työstää, mutta se on suhteellisen halpa.

Parketti valmistettu mahonki

Hän varmasti valittaa kaikille, jotka haluavat päästä tumma parketti. Esimerkiksi punainen tammi kuvio (merbauta) on hyvin mielenkiintoinen rakenne, materiaali on kova ja kestävä.

Pehmeä parketti korkkipuumetsien on ainutlaatuinen joustavuus, lisäksi se on täysin ei pelkää vettä.

Jälkimmäinen laatu on melko hämmästyttävää tällaista lattia on parketti, jotka kaikki ohjeet vaativat paitsi suojella saamasta pintaan paljon vettä, mutta jopa kostea ilma.

Päällyste korkki lattia on vedenkestävä, jota ei tarvita mihinkään tapa suojautua vesi: ensimmäinen, se imeytyy hyvin huokoiseen rakenteeseen korkin pinnan ja sitten haihtuu nopeasti luonnollisella tavalla. Kuitenkaan ei ulkonäköä pinnoitteen tai sen pitkäikäisyys ei kärsi.

Kuitenkin korkkilattia linna on joitakin haittoja:

 • erittäin suuret kustannukset, ja joskus ylittää kustannukset lattia tehty jalopuuta;
 • huono valikoima kannalta tekstuurit, kuviot ja värit;
 • houkuttelevin edut (kosteudenkesto ja joustavuus) ovat läsnä jokaisessa muodossa korkki lattia.

Mitä lattia valitsemasi kotiin, ja miksi? Kerro meille valintasi kommentteja, selittäkää valintasi.

"Data-url =" http://krutopol.com/vidy-razmery-proizvoditeli-parketa.html "data-image =" http://krutopol.com/wp-content/uploads/2016/08/vidy-parket -450x338.jpg "data-title =" Forms, mitat, parketti valmistajat: pala, levy-, ladonta, taiteellinen. Lajikkeiden puulattiat ">

Kun asunnon tekeillä vakavia korjauksia omistajalle väistämättä herättää kysymyksen valinta lattia, ja useimmiten tämä kysymys - joka on parempi, parketti- tai laminaatti?

Muista jakaa mielipiteesi: Peruuta vastaus

Tärkeää tietoa parketti:

© 2016 krutopol.com - kyse lattiapinnoitteet ja munivat lattiat omin käsin

Käytettäessä materiaalia sivuston vastavuoroisesti linkki vaaditaan.

pala parketti

Parketti on yksi suosituimmista materiaalit lattia, joka koostuu erillisistä nauhat vakiokoko, jotka on valmistettu lehtipuita. Parketti on ekologisesti kestävä ja kauniita kuvia. Useiden vuosisatojen, parkettilattia katsotaan ajotavasta ja ylellisyyttä.

On olemassa useita erilaisia ​​parketti, ne vaihtelevat riippuen siitä, mikä osa puutavara on käytetty valmistuksessa. Estää parketti ovat tuotannossa, kuten puulajien, kuten tammen, koivun, tuhka, päärynä, vaahtera, pyökki ja eksoottisia lajeja - ruusupuu, bambu, Ironwood.

Tyypit parketti kuuluu useita lajikkeita:

 • luonnon - on parketinah tällaista ei tapahdu solmua, mutta joskus on silmät, jotka luovat kauniin kuvion bar;
 • bossage - luonnollinen, edullinen pala sellainen lattia. On jo mahdollista nähdä pieniä oksia ja kuvio puukuituja, jonka avulla voidaan asettaa parketiny täplikäs kuvio lattialle. Mutta taiteellinen muotoilu tällaista ei luo;
 • VALINTA - yksi moitteettomasti tyyppisiä parketti. Kiskoilla ei täytä silmään tai vetokoukku rakenne puukuviosta ja samaa väriä. Uskotaan, parketti palkkio;
 • säteittäinen - moitteeton alalaji luokka SELECT, se on valmistettu ainoastaan ​​säteen sahaus; erottavat sen muun tyyppisistä parketti koostuu siitä, että puukuidut eivät ole sijoitettu pitkin pituus ja leveys, että kuivauksen jälkeen parketti säästää alueella.

ammattilaiset parketti

Pala parketti yli muille lattiapinnoille on monia etuja. Se säilyttää alkuperäisen ulkoasun monta vuotta, ja sitten, jos se muuttaa ulkonäköä sen korjaamista, hiottu ja lakattu. Pala parketti ympäristöystävällisiä ja kestäviä - vain luonnollisia materiaaleja käytetään sen valmistuksessa, joka ei ole terveydelle haitallista, eikä epämuodostunut raskaan huonekalujen. Ääni ja lämmöneristys: block parketti piilottaa ääni ääneen vaiheita ja houkuttelee lämpöä, joten kävellä sen erittäin mukavaa.

Parketti avaa suuria mahdollisuuksia suunnittelijoille muodossa taiteellisen parketti. Tyypit tehdyn parketti ovat hyvin erilaisia: verkko, puu, kansi, kori, neliöitä. Uutuutena lattia on parketti upotus yksittäiset liuskat muita puulajeja, jonka avulla voit luoda ulkona mestariteoksia. Myös avulla lakka parketti, voit vaihtaa väriä lattia.

Kuten aiemmin olemme keskustelleet, tuotantoon parketin käytetään erilaisia ​​puulajeja.

Pala tammiparketti on yksi kaikkein rakkaan asiakkaille. Oak pidetään arvokkaana rotu ja on erityispiirteitä muista roduista. Tammilattia on erittäin kestävä ja kaunis leikkaus.

Varsin usein käytetään tuotantoon parketti pyökki. Sen puu on tunnusomaista yhtenäisen kuvion ja rauhallinen ääniä, joka ajan mittaan tullut yhä kyllästetyllä. Kuitenkin pyökin pidetään oikukas ja vaikea käsitellään.

Parketti pala koivun on suuri arvo ja on omalaatuinen kiharat. Kuitenkin, lohko parketti koivu sietää muutoksia lämpötilan ja kosteuden.

Parketti tuhkaa kautta kirkkaita lämpimät värit antavat iloa ja rauhaa.

Tuotantoon parketti bambu sopii vain viisivuotisen kasvi, sen puuta pidetään hyvin vahva ja sisältää paletti sävyjä vaaleasta tummaan kahvi väri.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

53 + = 62