Parketti tai laminaatti, että parempi arvostelua

lattialauta tai laminaatti?

Hei kaikille. Ja toinen väijytys minua korjauksia. Mitä valita varten huonetta - Parketti vai laminaatti? ota jakaa kokemuksia - mitä ja miten käyttäytyä operaatioon?

paras vastaus

lattia on kaunis, kallis ja arvostettu, mutta vaatii huolellisuutta

laminaatti, on mukava (joskus), edullinen ja epäkäytännöllinen), ja varmasti aliarvostettu. suti- tämän sahanpuru ladattu hartsi / liima ja päällystetty paperi) karkea, mutta todellinen)

lattia on kaunis, kallis ja arvostettu, mutta vaatii huolellisuutta

laminaatti, on mukava (joskus), edullinen ja epäkäytännöllinen), ja varmasti aliarvostettu. suti- tämän sahanpuru ladattu hartsi / liima ja päällystetty paperi) karkea, mutta todellinen)

Budjetti antaa vain on kissa voitaneen naarmuttaa parketti hallituksen ... ja kaikki kauneus ja arvostus tulee Veneen ... asuu nyt linoleumin - ei ollut mahdollista muuttaa. hiljattain ostanut asunnon ja haluamme tehdä hyvin ja pitkään.

niin se on parempi massiivipuuta)), se on kalliimpi)

+ halvempaa (TR 1 TR neliömetriä vastaan ​​3-8 parketin)

+ helppo asentaa

Muualla laminaatti ja kissa - kaikki erinomaisia.

Mukaan boominess, lämpöä, tuntemuksia - samalla tavalla.

Hinnalla - halvempi laminaatti 40 prosenttia, kun kertaa voimakkaampi.

Yksinkertaisuuden - laminaatti helpompi laittaa ja unohtaa, ja parketku tulisi peittää lakalla.

Kestävyyteen - kun tällainen parkettilakalla tuli sama kuin kemialliset ja laminaatti.

Plus, sinun täytyy huolellisesti purkaa sokkelit, vaurioitumisen estämiseksi taustakuva.

Finishka huonekohtainen lattia on asennettu, se on helpompaa ja yksinkertaisempaa, nopeampi, älykkäämpi, halvempi, jne

Näin ollen korvataan huonekohtainen.

Parketti hallitus on nyt arvoltaan noin 2 p per m2, jos yrität, voit löytää yli 1200 m2: ä kohti. (Tässä, esimerkiksi http://www.td-artel.ru/shop/parketnaya-doska-barlinek)

Laminaatti, halvin voit ostaa 200 ruplaa, laatu ei tietenkään ole jäätä, kotiinsa paikka ei ole välttämätön, mutta jos otat normaalia Saksa voisi saavuttaa samat 1000-1200.

ja tulos on myöntyväinen lattialautaan. Kysymys on hintaluokassa.

Yritämme löytää hyvä ja kallis laminaatti, mutta ole löytänyt! Vaikka taipuvaisempia tuotemerkin quikstep (koska aiemmin tänä leima luomme laminaattilattiat keittiöön ja on täysin säilynyt 7 vuoden jälkeen, ja on siirrytty uusia vuokralaisia ​​eri järjestyksessä -. Se oli neliö).

mutta saapuneen virallisen myymälässä, kiinnittää huomiota lattialauta toisen merkin on paljon alhaisempi hintaluokkaan. kääntyi tämä levy on valmistettu samassa tehtaassa kuin karjala, mutta valinta kunkin väri kartongin ja ilman solmua, jne. demokraattisempi ja osti sen polarwood. Sitä paitsi, pidimme värit (harmaat tarvitsimme). pystyimme ostamaan jälkeen hinnankorotus lattialaudan hinnalla 1400-1600.

miten käyttäytyä operaatioon - en sano, mutta tunne kävely tässä kerroksessa on nyt miellyttävä.

Se on hyvin samanlainen kuin laminaatti, mutta itse asiassa korkki ylhäältä, totuus on noin 1500 m2. Tai valmistajan verkkosivuilta voi katsoa http://www.egger.com/shop/ru_RU/products/flooring/cork-plus-flooring

Kolhuja ja naarmuja jäävät lakka, ei puuhun. Joten jos haluat raapia se oli vähemmän, ota lattialaudan alle öljyä. Tai voimalla lakalla. Tällainen lattia yritys Barlinek on, virallisilla kotisivuilla katsomassa.

Laminaatti fu)) parketti ota sitä, en kadu sitä (ja muuten on laminaatti hinnalla, joka ei paljon kalliimpaa kuin laminaatti). Siskoni teki korjaus, joten olen vain rakastunut sen parketti. Ja tässä meillä on laminaatti kun 4 vuotta ei ole kovin näyttää. Pois nurkasta seistä muutamia naarmuja näkyvissä, ja väri on hieman erilainen oli ikkunan vieressä, aurinko luultavasti palanut. Olemme jopa sietää vuodessa, korkeintaan kaksi, ja muuttuvat, silmät eivät näytä sitä jo. Ottaa ehkä kuten siskonsa Barlinek, vain väri vaaleampi

Muut tätä aihetta koskeviin kysymyksiin

Talon pohjakerroksessa on eristetty vaahto vnetri alkuun tasoite. Luultavasti jonnekin jotain ei tehdä niin, mutta se on liian myöhäistä korjata kaikille betoniin))) Paul on nyt jäissä, päätimme laittaa betonilaatan Epps 3cm ylhäältä ja laminoitu OSB. Mutta pulma.

On pieni huone 3x3. Kun kirjoitat chat-ikkuna. Kaksi tyhjä seinät - vasemmalla lohkottu jäljitelmä puuta, joka siirretään sitten kattoon ja koko asia on maalattu valkoinen; oikea seinä, seinä dvveryu ja seinä ikkuna peitetty nestettä taustakuva valoa oliivi.

Pyydä neuvoja joka tietää, mitä laatta on parempi käyttää? Kiitos.

Harmaa sohva vielä, mutta kuvan huoneen kiitos

Mitä väriä matto valita huoneeseen, jossa yksi seinä on mustavalkoinen, ja loput serennevogo väri. Ja se on harmaa sohva

 • Jälleenmyyntiin. Alueen 82 neliömetriä

  Toinen parveke. Tämäntyyppinen taloja on yleistä, se on tiili ja vankka.

  Tämä projekti on tehty tyylillä, joka ei useinkaan löydy sisätilojen.

  Se on yhtä mielenkiintoinen joskus kehittää tapahtumaketjun: ostaa talon Moskovassa.

  Tervehdys, rakkaat lukijat! Tänään kertoa uusista toteuttaa.

  näyttelyt

  • Tyyli: vanha mies. Osa 4.76
  • Maamme "ekoloft" 9 ruutua34
  • Kaksi erilaista tarinaa: Lapset poika ja tyttö38
  • Onko järkeä kunnostaminen?19
  • Onko mahdollista laillisesti vaihtaa kylpyhuone wc?5
  • Seuraava muutos tai kalusteita meidän vuosikerta mökit26
  • Hyvää päivää! Kuiskata mitä esiliina ja pöytälevy valita keittiö (valokuva sisällä)4
  • Treshka perheen kolme.1
  • Ihmiset mielikuvitukseton tarvitset neuvoja)))5
  • Umpikuja: Apua Board71

  Internetsivujen hallinnointi ei vastaa puheenvuoroja ja toimia sivuston käyttäjiä kaikkien sivujen sivuston, samoin kuin tarkkuus antamien tietojen heille.

  Mitä paremmin lattia tai laminaatti

  luuletko että lushe? että olet kotona? Minulla on jotain, joka ei ole kovin kallista, mutta laadukas uusi asunto. ja voi jopa laittaa linoleum? tulee siirtymään pois vanhemmiltaan))

  Esen kanto parketti kurssi

  Jos jotain kallista, niin linoleumin tai laminaatti. Ymmärrän, että et ole oikeasti kuvitella, kuinka paljon parketti

  lattia. ja ei niin kalliita ja laadukkaita puulattiat

  laminaatti paremmin yksinomaan hinnasta

  Tyttö, lukuun ottamatta joitakin ympäristöllisiä etuja jopa lattia (puulattia)? Pidän myös lattialauta, mutta ei sovi Finance, tai pikemminkin ei halua ostaa halvin, niin osti saksalaisen laminaatti. Olen erittäin tyytyväinen. Ja katson tyttöystävä lattia kolmessa vuodessa ei ole niin se näyttää, oli kuoppia, vaikka hän asuu yksin. Naapurit kolme kertaa sahasi lattialaudan ero kosteus lattiasta kumpu ei. Olemme laminaatti ja kahvi ja viini-aitta oli poissa.

  Laminaatti! Ja ei ole ongelmia.

  Parketti, tietenkin! ja linoleum asunnossa on kauhu-kauhu, ymmärrän myös linoleum keittiössä tai eteisessä, mutta huone.

  luonnollinen parketti! laminaatti - lohovstvo

  John, tule. Aihe - kipeä paikkoja.

  1. Massiivipuuta

  3. Parketti.

  Meillä on paljon, mutta me ihmiset aikuisia, jotta laatu, perusteellisesti. Sinulla on tekijä ei ole vaihtoehtoja, ei rahaa ja muuttaa pois vanhemmiltaan, se on parempi laminaatti. Kerääntyä sitten redo kallista.

  Periaatteessa on amatööri välillä valintasi. Jos otat keskimääräinen nettohinta (ei kallis), laminaatti on hyvin kukoistaa ja houkuttelee pölyä. Linoleumi haisee (sorry), mutta se on hiljainen ja lämmin.

  Siellä dorogushchy laminaatti, linoleum on dorogushchy, sijoitetaan aukiot, ilmeisesti ei näytä perinteisen linoleum. Mutta tämä ei ole liian kallista, ja joka tapauksessa, se ei ole puuta, muutenkin 🙂

  Tyttö, lukuun ottamatta joitakin ympäristöllisiä etuja jopa lattia (puulattia)? Pidän myös lattialauta, mutta ei sovi Finance, tai pikemminkin ei halua ostaa halvin, niin osti saksalaisen laminaatti. Olen erittäin tyytyväinen. Ja katson tyttöystävä lattia kolmessa vuodessa ei ole niin se näyttää, oli kuoppia, vaikka hän asuu yksin. Naapurit kolme kertaa sahasi lattialaudan ero kosteus lattiasta kumpu ei. Olemme laminaatti ja kahvi ja viini-aitta oli poissa.

  Paljon riippuu laadusta. Kaikki ystäväni laminaattilattia kaaria säännöllisesti vuotanut kukka, lammikko makasi siellä pari tuntia ja laminaatti turvoksissa, kolme perheet ovat korvanneet sen. Ystäväni laittaa kallis laminaatti, se tuo kapea ja pieni parketinkami täysin jäljittelevä parketti. Mutta on olemassa kaikki notko telineistä kukkia, sohvapöytä.

  Puu on naarmuuntunut, se on luonnollista. Paljon outoja näyttää täydellinen lattia, kun on selvää, että synteettisiä. Epämiellyttävää.

  Meillä on joukko, se ei voi puhaltaa. Hän liimattu ja prisverlvaetsya on paksu levyt. Kukin on päällystetty joka puolelta 7 kerrosta lakka tuotannon. Mutta laittoi pallon erittäin kallista, yksi liima kannattaa. Erillään muista koulutusta lattiasta. Mutta se on hiljainen, ei kolise. Emme ole koskaan katunut.

  Eroa yksinkertainen laminaattilattia ja jopa hintaa asennuksen. Puu - kallista.

  Saat mnya henkilökohtaisesti, jos ei ole rahaa, niin en olisi valinnut laminaatti, asettaisi rakentaminen kansilankkuja ja peitetty lakalla. Tarkastele esteettinen ilman pullistumia, kivat jalat luonnollinen.

  Parketti, tietenkin! ja linoleum asunnossa on kauhu-kauhu, ymmärrän myös linoleum keittiössä tai eteisessä, mutta huone.

  me Linoleum kallis (suhteessa linoleumia, kaikentyyppisten), näyttää erittäin laadukas, "alle lattialauta"Edes huomaamatta, se "kleenka9quot ;, eli. kuten "naturalnoe9quot;.

  Laminaattilattia on hyvin, hyvin meluisa, ja huomasin yhä kohinaa vähennettynä tulee. Näyttää tietysti parempi kuin linoleumi. Ja lattiaan, mielestäni sinun vain ole katsellut hintoja.

  Meidän lattia tammen, maalaamaton, öljy. erittäin tyytyväinen 🙂 vain parketti hiekkaa pelottaa. kengät joka tapauksessa on parempi ampua. helppohoitoisuus. riittävän kemiallinen pesu. nihkeäpyyhintä tarvitsee harvoin enemmän kuin ehkäisy erityinen nestemäinen saippua eteeriset öljyt parketti.

  Mutta laittoi pallon erittäin kallista, yksi liima kannattaa.

  Kyllä, ei ole mitään hirveän kallista, prisverit vaneri- ja liimaa alla.

  Laminaattilattia on erittäin äänekäs.

  Ei lainkaan, jos et kolhi sitä otsa.

  Mutta laittoi pallon erittäin kallista, yksi liima kannattaa.

  Kyllä, ei ole mitään hirveän kallista, prisverit vaneri- ja liimaa alla.

  Jos useimmat, halpa. Jos tiimityö, kallis. Me liimaa lattiaan valmistelua ja jossa jätetään lähes puolet kustannuksista jono.

  Laminaatti sijoitetaan vain yhdessä päivässä, nopeasti ja helposti, suunnittelijana.

  Jos annetun laminaatti 400 ruplaa per neliömetri on, parketti jo 800 matriisi on vielä kalliimpaa, plus kustannukset liiman. Yrityksissä metrillä valmistus (kosteuden mittauksia, ja niin edelleen) kestää yli 3000. Laminaatti ei vaadi tällaisia ​​valmisteita.

  oh. Olen entistä vaikeampaa. kytkee kaikki muut paitsi lattia, se ei ole välttämätöntä laittaa.

  Mitä luulet Löysin lattialauta täältä http://www.posolstvo-decora.ru/joomla/index.php?option=com_c ontent&näkymä = article9amp; id = 1029amp; Itemid = 129

  mennessä. voit tehdä jotain vastaavaa, mutta edullinen?

  Parketti lämpimämpi, vihreämpi. Saimme vuokra-asunnossa, sitten oli laminaatti turposi ja haisi himiey..Poshli haihtuminen, äitini jopa ihon suussa oblezda, puhdasta myrkkyä.

  kirjailija, silti hyvä puoli, että korkki ja bambu (. Bamboo ruohoa, ja kovemmin kuin tammi!)

  21 amber-wood.ru, esimerkiksi. Olen ash, emnip "natur9quot; (Hänen kuvansa on mielenkiintoinen, mutta avioliitto oli huomattava määrä, jo en muista tarkalleen, kuinka paljon).

  Kyllä, bambu on kovempaa kuin tammi, erittäin kaunis. Mutta, sitten kaapia vaikeaksi rakenteen vuoksi erityisen, vaikka. riippuen siitä, miten hoitaa ihan kestävä, kestää useita vuosia. Cork kallis asia.

  En ymmärrä huudoiksi parkete.rodstvenniki ugrohali tämä parketti 400tys kaikissa huoneissa, pihdit lankesivat - siellä dyren piti kopioida se, leikata uuden 2-3 vuodessa hän teki nikakoy.chut vesi voi vzduvaetsya.postelit parketilla lentää ympäri taloa, peläten dyhnut.na kuvassa sitä tarvitaan? ja 2 muita ystäviä saman erunda.tak jotka eivät jaa näitä vopli.krome kauneutta, ei etuja se on enemmän haittoja net.sploshnye

  Meillä on parketti Ash - ihmeellistä, erittäin mukava ja lämmin, vaikka eivät halua laittaa yhteen kengät. 🙂 ja suhteellisen edullinen.

  John, tule. Aihe - kipeä paikkoja.

  Oh! Muuten olen sitä mieltä, jollain Vasya n Online forum.ivd.ru se siellä muutama tuhat. Viestit, ei ihme, että hän niin innokkaasti kirjoitti kuinka kamala halpoja huonekaluja.

  John, tule. Aihe - kipeä paikkoja.

  Oh! Muuten olen sitä mieltä, jollain Vasya n Online forum.ivd.ru se siellä muutama tuhat. Viestit, ei ihme, että hän niin innokkaasti kirjoitti kuinka kamala halpoja huonekaluja.

  Halvat huonekalut ja todella kurja. Tämä on uutinen sinulle?

  Ja olen tyytyväinen laminaatti, pölyä ilmassa, ei ollenkaan, se on kaikki kiinni laminaatin, mutta tietysti täytyy tehdä puhdistusta useammin, mutta pese prosche.A parketilla mudohalis: erityiskeinoja pyyhkiä ja hieroa, ja kirjoitti mitään pudota, nunah oikealla yläpuolella.

  31 - huolimatta siitä, mitä ajattelen Ikean normaalia.

  luuletko että lushe? että olet kotona? Minulla on jotain, joka ei ole kovin kallista, mutta laadukas uusi asunto. ja voi jopa laittaa linoleum? tulee siirtymään pois vanhemmiltaan))

  Jos haluat todella hyvä lattia on pieni summa, annan sinulle linoleum Tarkettin, flooring.kz täällä voit katsella luettelo ja valitse sopiva Linoleumia on hyvin laaja valikoima lattiapinnoitteet

  luuletko että lushe? että olet kotona? Minulla on jotain, joka ei ole kovin kallista, mutta laadukas uusi asunto. ja voi jopa laittaa linoleum? tulee siirtymään pois vanhemmiltaan))

  Luonnollisesti parempi valita parketti! Jos haluat löytää laatulattiat muttei kallista, voin neuvoa katsoa www.psp-group.ru, täällä voit valita juuri on parketti joka haluat!

  parketti tietenkin parempi, mutta jos kysymys on rahasta voit ja laminaatti se deshevle.ya määräsi parketti makaa verkkosivuilla http: //uyt-parket.ru-ostalas erittäin tyytyväisiä

  Tässä on keittiö, neuvoisin teitä tekemään täällä - http://plitkaplus.com.ua/ ostaa laatta, koska se vahva ja näyttää hyvältä, mutta jos viettää tarpeeksi rahaa lattialämmitykseen.

  Kun me tämän kysymyksen, niin me valitsemme vinyyli laminaatti finefloor ja en kadu sitä - ja halvempaa, ja käytännöllinen, ja eivät pelkää vesi laskee, ja laittaa itsensä, koska hän on erikoistekniikkaa munivan eivät tarvitse sitä, kuin tallentanut myös)

  Kun me tämän kysymyksen, niin me valitsemme vinyyli laminaatti finefloor ja en kadu sitä - ja halvempaa, ja käytännöllinen, ja eivät pelkää vesi laskee, ja laittaa itsensä, koska hän on erikoistekniikkaa munivan eivät tarvitse sitä, kuin tallentanut myös)

  Kun me tämän kysymyksen, niin me valitsemme vinyyli laminaatti finefloor ja en kadu sitä - ja halvempaa, ja käytännöllinen, ja eivät pelkää vesi laskee, ja laittaa itsensä, koska hän on erikoistekniikkaa munivan eivät tarvitse sitä, kuin tallentanut myös)

  Olen henkilökohtaisesti ostanut tuotteita saman yhtiön ohjaamossa Villadiparchetti vuonna MSC, mutta laita alalla, palkata paikallista parkettilattia. Siellä kaikki vain asennuksen aikana, joten ozaobtilis vain takuuna. Tarkastelimme kaikkia säleitä, jotka osoitimme matkustamossa kuunteli spetsialstov, selostuksia, ehkä se ei ole lukenut, mutta olen nyt itse Kirjoitan koska näen, että hallitus ei pelaa eikä narina, ja minusta on erittäin tärkeää, koska kerran yhdessä vanhan hajonnut talon. Ja meillä on puutaulun makuuhuoneessa, jossa lämpötila on normaalia, ja tammiviilu laudalla, joten otimme sen, mutta tammi, meille kerrottiin, kosteus ei pidä hyvin, meillä on ja ei ole. Olemme jo kaksi vuotta sängyssä. Totean, että talo on vain rakennettu, piti mennä ja kaiken, mikään kuivumisen. Yleensä olen tyytyväinen.

  Jos et voi päättää hintalappuja, sitten katsomaan täältä: http://parketspektr.ru/uslugi/prajs-list-na-uslugi. Peitä parkettilattia varten täysin hyväksyttävä määrä) lisää laadukasta työtä ja vinkkejä päälliköiden!)

  Kehotan teitä valitsemaan valita lattialle, vain yritys, joka te kaikki asetettu http://parketspektr.ru/uslugi/prajs-list-na-uslugi. Hinnat ovat alhaiset ja laatu on yksi parhaista markkinoilla.

  Kehotan teitä valitsemaan valita lattialle, vain yritys, joka te kaikki asetettu <a href ="% 3A // parketspektr.ru / uslugi / Prajs-lista-na-uslugi.9quot, 9gt, 9lt, / a9gt;

  Käyttäjän Woman.ru sivuston ymmärtää ja hyväksyy, että hän on yksin vastuussa kaikkien materiaalien osittain tai kokonaan julkaistaan ​​sitä kautta Woman.ru palvelua.

  Käyttäjän Woman.ru sivusto varmistaa, että sijoittaminen materiaalin ennen sen ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen tekijänoikeudet), ei kuitenkaan rajoita heidän kunniaa.

  Käyttäjän Woman.ru sivusto, lähettämällä materiaaleja, mikä kiinnostaa niiden julkaiseminen päällä ja sitoutuu niiden jatkokäyttö, muokata Woman.ru sivusto.

  Käyttäen ja tulostaa uudelleen painotuotteita woman.ru sivusto on mahdollista ainoastaan ​​aktiivinen linkki resurssi.

  Valokuvien käyttö on sallittu vain kirjallisella suostumuksella sivuston hallinnon.

  Sijoittaminen henkisen omaisuuden kohteiden (kuvia, videoita, kirjallisia teoksia, tavaramerkit)

  Online woman.ru sallittu ainoastaan ​​henkilöille, joilla on kaikki tarvittavat oikeudet tämä majoitus.

  Copyright (c) 2016-2018 Yhtiö "Victor Shkulev Hearst Publishing"

  Verkko painos «WOMAN.RU» (Zhenschina.RU)

  Rekisteröintitodistus Media EL №FS77-65950 antama Liittovaltion valvonta Communications,

  Tietotekniikasta ja joukkoviestinnän (Roskomnadzor) 10 kesäkuu 2016. 16+

  Perustaja: Osakeyhtiö "Victor Shkulev Hearst Publishing"

  Päätoimittaja: Voronov V.

  Ota toimituksellisen tietoja viranomaisille (mukaan lukien Roskomnadzor):

  Halpaa tai kallista lattia laminaatti?

  Seison edessä valinta:

  -halpa lattia (tammi) 14 mm x 800 pe \ m (hintaan leruamrelena) -Small levyt (kasvavat suuremmiksi, ja kerrokset 2,2 itsensä jo vuodesta 1000 pe \ m);

  -Laminaatti 600 RE \ m 8 mm: n (luokka 32).

  Vanha parketti ei poisteta, koska sen alle.

  Aion makaamaan sitä kautta alustan.

  Toinen kysymys on substraatille:

  -2mm korkki (ei murene ajan?);

  -jonkinlainen uutuus levyjen (nimi unohtunut).

  Muokattu 10.09.2016 Vladimir57

  Substraatti - kaikki, mitä rahaa ei ole pahoillani.

  Chip ja Dale kirjoitti:

  Kyllä, liian usein laminaatti (33 luokka on tunne huoneessa, jonka kautta usein mennä sisään ja ulos, tai tarpeeksi 32.?).

  Puhua tavallista laminaattisubstraatin "plavaet9quot; enemmän kuin korkki,

  korkki ja ei hajoa ajan sen alle?

  Garbage puhua. huonekalut painamalla - ei lentelee minnekään.

  Korkki on revitty asennuksen aikana, sitten - no.

  Mutta yhtä kaikki se on parempi käytetään alustan, ottaen huomioon, että aion vahvistaa vanhan lattian?

  Chip ja Dale kirjoitti:

  huonekalut painamalla - ei lentelee minnekään

  Vaarana tässä ole merellä ja epätasaisuudet alustan.

  Aihetta käsiteltiin foorumilla miljoonaa kertaa, monia esimerkkejä epätasainen pinoaminen, kitinä, taipuma, tuhoaminen linnan.

  Ajatelkaa: te "lozhite9quot; laminaatti kohouma (keskimmäinen levy) toiseen päähän laittaa vaatekaappi. Mitä vikaa muiden laudan?

  Kulutuskestävyyden laminaatti - ammattitaitoisen kaupallinen liikkua.

  Se ei ole tarpeen arvioida vastus pinnan, ja kestävyys koko rakenteen.

  Kyllä, 400-600r joudut kiinteän kalvon hartsia, joka on vaikea naarmuuntua.

  Mutta on myös sähköistää hiukset, rumpu vaikutus narisevien lukot, "lodochka9quot; ja nivelten turpoaminen vuodessa.

  Parketti - tätä puuta. Tuoda normaalissa olohuoneessa maalata käyttökelvottomaksi tarve olla vuoden tai kaksi. Oletetaan 6-7 vuotta. Sitten voit tehdä ehkäisyyn. Liimaus puulattiat - hyvä mahdollisuus saada kiinteä lattia, ei kiinnitä huomiota laatuun keskikerroksen (linna), samoin kuin suurin osa vioista perusta. Jos budjetti sallii - tarkista parketti kuori, karkeahionta pohja, sitten liimaa pöydällä. Tapa todentaa, vaikutus ei ole verrattavissa "plavayuschim9quot; laminaatti. Osakeannissa, luonnollisesti korkeampi.

  Liimaus puulattiat

  Lattiapäällystejärjestelmä ei vain laittaa, "plavayusche9quot;?

  Liimaus puulattiat - hyvä mahdollisuus saada kiinteä lattia

  Mitä tahansa materiaalia voidaan laittaa "kelluvia".

  Kuten on keskusteltu monta kertaa, tämä menetelmä keksittiin pelkästään kasvattaa liikevaihtoa tuottajille ja myyjille.

  Lisätä kustannuksella kattavuutta luokkia, jotka ovat kuin ja ei haittaa laskemisesta itseni kerroksessa, jos tulos on halpa.

  Mainoksesta oli mainoksia, ensimmäinen "tyytyväisiä asiakkaita" Euroopan ja Yhdysvaltojen suunnittelutoimistoille.

  Korostan, että kellukkeet ja voidaan sijoittaa joko sukupuolta.

  Jos teet itsellesi ja pitkään - se on parempi pitäytyä kaikenlaisia ​​pinnoitteet.

  Tämä koskee myös linoleumin ja laatta, ja puun lattia ja kiinteä aine. Ja jopa laminaatti.

  Kulutuskestävyyden laminaatti - ammattitaitoisen kaupallinen liikkua.

  Kyllä, 400-600r joudut kiinteän kalvon hartsia, joka on vaikea naarmuuntua.

  Dureyu. Puusta on verrattu sellofaaniin.

  Mihin maailma on menossa.

  Aloittaa. Siirrytään pois subjektiivisuutta, rajoittamatta puusta, ekologia, formaldehydi, elinajanodote. Fanit kaikki luonnolliset - tervetullut hirsitalossa syrjäisessä ekologisen friendly metsässä. Etenemme ulkonäkö ja käytännöllisyys. Vastaus on yksinkertainen: kallis laminoitu Best Halvat lattialauta. 100%.

  paljon parempi kuin halpa laminaatti puulattia. 100%.

  Appearance- parodia puusta.

  Tekstura- parodia. cm. edellä.

  Praktichnost- 3-5 vuotta vapauttaa ja korvata päällä. cm. edellä.

  Ekologichnost- heitetään poistuttaessa kauppaan ja ostaa. cm. edellä.

  Ponty- ole lainkaan! Välittömästi vidno- raha ei riitä normaali päällyste. Kaikki näyttää .. hyvin, tiedät kenelle. Kunnes ostaa hyvä lattia .. cm. Yläpuolella.

  Silti Mitä hyötyä?

  ps Pro paska mikroilmasto kylmä kerros, formaldehydi, jne. mukana "prelesti9quot; laminaatti, Sovimme olla puhumatta. -

  Hyvä laminaatti kaikki nämä tarut - polttimo.

  Kuudetta vuotta, on tällä hetkellä Quick Step Eligna korva ei käydä.

  Halkeamia, ei naarmuja, ei hionta, ei lakka.

  On arvokkaasti? Erittäin mielenkiintoinen.

  Henkilö nimenomaisesti pyydä: halpa tai kallis laminaatti aluksella. Do halpa pehmeä, paljon kertaa nähnyt puoli vuotta, vuosi .. varsinkin jos tarkastellaan niin, että valo blikovat - kaikki pieniä lommoja. Hyvä laminaatti tasaiselle pinnalle valehtelisi menettämättä ulkonäkö kuin hän valmistaja otpisal- 10-15vuosi tai enemmän. Onko tämä väite vähän?

  kaikki pieniä lommoja

  Tämä on totta. Mutta on olemassa muita perusteita?

  Talossa hienonnettu puutavara metsässä - ei ole helppoa, koska Haluan lohduttaa.

  Mutta kuka sanoi, että kaupunki ei ole varaa mennä puulattia?

  On koko puu on nyt - se on osa maaseudun elämäntapa? En ole samaa mieltä

  Kyllä, kolhuja tulee. Kiinteä matriisi öljyn, muuten, on lähes yhtään.

  Mutta lommo - on myös merkki luonnollisuus sukupuoleen. Miksi se epäkäytännöllinen?

  Jos tämä perustelu, sanotaan vain 2cm hartsia ja kovetetta nalem lattialla - tukevasti takaa 100 vuotta.

  Tai teollisten polymeerin lattia voidaan tehdä asunnossa. Voit luistella mennä.

  Mutta mitä iloa toimintaa?

  Laminaatti surina, soitto- ja rutistuksia, laminaatti haisee, sähköistetty hiukset, villaa häneltä. Laminaatti - se on jäljitelmä, tyhmä kuva.

  Listattu minulle henkilökohtaisesti tarpeeksi ikuisesti luopua siitä hyväksi tahansa jono, vaikka vihasivat minua mäntyä.

  Luonnollisesti tämä on henkilökohtainen mielipiteeni, ei olevinaan objektiivinen. Jokainen päättää itse, ei ole mitään järkeä väittää.

  Itse laminaattiin ei asettaisi.

  Kaikki muut kriteerit, tietenkin taksit aluksella, se on ehkä ainoa haittapuoli materiaalin ja että edullisen luokan.

  Chip ja Dale kirjoitti:

  Kuudetta vuotta, on tällä hetkellä Quick Step Eligna korva ei käydä.

  Halkeamia, ei naarmuja, ei hionta, ei lakka.

  Olen samaa Eligna. Valehtelu kolmas vuosi (tavallaan). Lähtö todella. Yhdessä paikassa sauman turvonnut kosteuden vuoksi (koira pissa). Vaan naarmu ei ole tarpeen - ne ovat niin paljon! En edes jo ja keskittyä niihin eivät maksa. Pyörillä sohva, kenkä, tuolista joutui siitä pudonnut rauta ja jotain. Yleensä kauhu.

  Itse laminaattiin ei asettaisi.

  Ja tehdä oikeita.

  En edes alkoi toistaa, että hän haistoi minulle kaksi vuotta. Tämä oli ensimmäinen talvella, jolloin haju ei tunnu. Sekä lämmitys ovat, ikkunat ja ovet suljettuina, ja hengittää huone oli.

  Laminaatti putki on parempi?

  Jos teet itsellesi ja pitkään - se on parempi pitäytyä kaikenlaisia ​​pinnoitteet.

  Tämä koskee myös linoleumin ja laatta, ja puun lattia ja kiinteä aine. Ja jopa laminaatti.

  Näet miehen kokemus, haluan pyytää, piti liimata tai laminoida nähdä, miten se tehtiin laajalla alueella? Oliko mahdollisuuden arvioida tätä työtä pitkäksi aikaa?

  Laminaatti putki on parempi?

  Mikä on parempi? Millä perusteella? Jos tämä linnan korkki, tämä on yksi tapaus, että ilman HDF-emäksiä - muut. Kun itse materiaali popriyatney tietenkin lämmönjohtavuus on alhainen ..

  Vanha parketti ei poisteta, koska sen alle.

  Aion makaamaan sitä kautta alustan

  Sinä päätät itse, kuinka kauan lattialle. Jos itselleen ja pitkään, on välttämätöntä nostaa vanhan lattian, valmistella alakasvillisuus ja laita (lattialaudan). No, jos olet vain rahassa ja tietenkin, laminaatti. Ja on mahdollista, ja halvempaa kuin 600 ruplaa / m. 5 vuotta kaikki valehtelevat ilman mitään ongelmia, mutta saa nähdä 🙂

  Voinko myös kirjoittaa niin "kuka ampui laminaatti"?

  Miksi minulla on, että se poistetaan:

  * Sähköistettyä (ja houkuttelee infektio, pölyä, ja jos se on istua, vaikka sähköistetty hiukset.)

  * ERITTÄIN ilmaisi jonkinlaista tukea eivät laita

  * Slippery - kuiva slip eläimet ja lapset (niin paljon yli-), märällä - slide kaikki (esimerkkinä skolzkosti- I 50 kg, yksi siirtyy hänen vaatekaappi asioita painaa noin 200 kg, ja en ole urheilija ..)

  * Kova (mikä on tärkeää, koska sen liukkauden), kovuus laatta IMHO lähes otlichetsya

  Kestävyysvaatimukset mitään pahaa sanottavaa en voi - Minulla on yli 5 vuotta se vain pari paikkaa jäljellä jälkiä koiran kynnet (keskikokoinen). Ja paikoissa, joissa oli vähän epätasainen pohja - hieman nuhjuinen kulmat.

  Yleensä minä riisui nafig. Ja tiedätkö, ilman häntä vkvartire se tuli vielä haju eri, vaikka en voi sanoa, että tunsin joidenkin synteettisten haju sitä.

  Jouduin liimata tai laminoida nähdä, miten se tehtiin laajalla alueella? Oliko mahdollisuuden arvioida tätä työtä pitkäksi aikaa?

  Koska laminaatin yrittää pysyä mahdollisimman,

  systemaattinen kehitys, joka kutsui "omiin käsiinsä" hänelle sinne.

  Kokemukset tarkkailemalla liimattu laminaatti - noin 3 vuotta.

  Stick - oli. Se oli vain pari kertaa, ja toivottomuutta, osittain vuoksi kokeen.

  Todetaan, että liimaus on mahdollista, mutta se on kustannusten liima, ja työ, usein yli arvo

  laminaatin (esim., sekä pohja ja jauhamalla takapinnan laminaatin).

  Tästä meillä on monoliittinen pinoaminen ilman pystysuuntaista liikettä, vaikka väärinkäytöksiä maahan.

  Kuormitus poistetaan laminaatti linnan, todennäköisyys narina ja murskata minimaalinen. parani hieman

  Siksi .. liimaa lisäksi annettu teknologia - Mielestäni on mahdollista, jos todella oikeasti

  on tarpeen antaa dorogushchy laminaatti, jossa pitkään. Jotta edullinen laminaatti - se tekee venture

  merkityksetön, koska parempi tehdä kalliita lattialle halvempi kalliimpaa halvalla

  Laajat alueet - se on sellainen kauppa, näyttelytiloissa? Ei ole mitään järkeä, koska

  laminaatti silti tulee hyödytön, riippumatta liimaamalla.

  Voinko myös kirjoittaa niin "kuka ampui laminaatti"?

  Miksi minulla on, että se poistetaan:

  Paljon kiitoksia. Jos olisi mahdollista - Voisin kirjoittaa viestisi kaikissa foorumeissa maamme.

  Sitten ihmiset alkoivat käyttää vähemmän aikaa keskusteluun siitä, miten parhaiten luoda laminaatti ja tihkusade, joka ei haise

  Lupa lainata teille muille sivuille.

  Mutta älä sekaannu mänty aluksella. Voidaan sanoa äärimmilleen, sillä laminaatti, ja mänty. On monia väli materiaaleja, on melko kunnollinen ja melko kestäviä.

  Do halpa pehmeä, paljon kertaa nähnyt puoli vuotta, vuosi ..

  Mutta nyt sitä mieltä, olin oikeassa vai ei.

  puoli vuotta sitten laittaa PD.Tarkett pyökki premium.za 1400 s m2.Ne tiedä kallista vai ei.

  Himoiten lukea esitteitä nelikerroksisen lakkakerroksen jne -))

  Tunne on, että PD pitäisi laittaa alle lasin kaapissa ja lyubovatsya.Snachala päivässä naarmuuntunut tuoli, okei hän on syyllistynyt, muuttui kolosa.No naarmut ja lommot kaikesta, putoaa lattialle, nyt se 5mes.patsana leluja, mitä seuraavaksi? - Tai halpaa board) on oltava 5-6000 m2?

  Hinta ei vaikuta kulutuskestävyys. Endurance vaikuttaa huolellista käsittelyä. Vietä kynsien televisiossa - hän myös naarmuuntunut.

  Naarmuilta ja kolhuja - ilmestyy aina, pelastusta iskuja olisi rock solid kuin pyökki. Teroittaminen tai 3-4 vuoden välein. Tuntui hanat kaikki huonekalut, pehmeät tossut. Jos matriisi on asettua - sama juttu, sama lommoja.

  Miksi kaikkea lumottu puhuvat vain naarmuja ??

  Himoiten lukea esitteitä nelikerroksisen kerros

  Myynninedistämiseen esitteet ei tehdä, jotta asiakkaalle arvokasta tietoa.

  Ja myydäkseen hänelle, että hän ei ollut vielä tullut ostamaan

  parketti, lainatakseni Terveydeksi!

  Muistin yhden asian laminaatti. Kuten Koiraharrastajien tietää, koirat valehtelee kovalla alustalla voidaan poistaa "lokti9quot, ja niin edelleen laminaattiin se oli vasta kehittymässä ja pysyvästi podzhivaet haavat ja fyysinen lattialla "loktyah9quot; alkoivat taas kasvaa karvaa. Viittaavia.

  Minulla on puheenvuoro nyt lehtikuusi. Tämä tajusin hänen unelmansa (puu lattialaudat), mutta eivät ota huomioon sitä, että omassa asunnossa kosteus on 20%, ja jopa täysin kuivattu puu halkeaa (oi, se oli välttämätöntä tehdä viisteen levyt), mutta se on vivahteita. Ymmärrän, että siellä on kynsiä merkit psa- hyvin ja Jumala on heidän kanssaan, olen hallituksen 36mm - se on pari Olen kerran hiljaa se shlifanut.

  Miksei laittaa parketti? Vain kahdesta syystä: henkilökohtainen allerginen sana "parket9quot; (No, se on heidän oma torakoita, on oikeus), eivätkä halua aidan "pirog9quot; on puoli kaltainen pinnoite, joka voitaisiin laittaa suoraan palkit. Edes Kolmas syy on unelma levyt

  Ystävät ilman minun torakat, suosittelen tehdyn parketti tai kiinteän linjan.

  Tässä on erityinen kysymys. Tuoli pyörillä. Nyt suurin osa näiden perheiden; lapsilla pöydän ääressä, aikuisilla tietokoneen. Lattianpäällystelevyinä reagoida näihin pyöriin, ottaen huomioon painon aikuisen ja että tämän takana tuolin istuu melko paljon.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  81 − 75 =