Parkettilattia Valokuvat

parketit (katso kuva). Annetun parketti. Huolehtiminen parketit

parkettilattia - se on kaunis ratkaisu sisätilojen tahansa huoneeseen. Tällöin ne ovat korkeat vaatimukset kannalta estetiikan, hygieniaa koskeviin vaatimuksiin, lämpö- ja äänieristys. Pääsääntöisesti käyttö lattian materiaali on suositeltavaa paitsi kodeissa, mutta myös kouluissa, teattereissa, museoissa, kylpylät.

Tärkeimmät edut parketti - niiden kaunis ulkonäkö ja päällysteen kestävyys. Ne ovat myös ominaista minimaalinen akustinen läpäisevyys ja lämmönjohtavuus. Mutta järjestää parkettilattia ei ole helppoa, koska ne ovat korkeat vaatimukset tietojen tasaisuus, tasaisuus ja pinnan kovuus.

Kunkin parketti koostuu päällystekerroksen ja emäksen, jotka toimivat rooli eri osien - puusta viiveet karkea -massojen pohjustukseen ja esivalmistettu puukuitulevy. Kerros voi toimia kohdistuskerrosten perustuen sementin, hiekan tai polymeeriliuokseen ja podsypok, vedenpitäväksi äänieritysmateriaaleissa. Osalta päällyste, se voi olla mosaiikki pala ja muodossa parkettilautojen tai levyt erikokoisia ja kuvioita.

Contemporary parketti on vaikea suunnittelu, joten niiden asennus vaatii ammattitaitoa ja kykyä työskennellä tällaista materiaalia. Laatu alkaa pinnan rakentamisen valmistelua. Koska parkettilauta - korkealaatuinen lattia, sallittu korkeusero pinta ei voi olla suurempi kuin 1 mm metriä kohti. Siksi lisäksi tasoitus pohja perän täytyy käyttää itsetasaava seos. Lopullinen kohdistus saadaan aikaan vaneri - se on eräänlainen välittäjänä parketti ja betonipohjan.

Laite käsittää annetun parketti sementtilaasti tai puu "chernogo9raquo; lattialla palkit. Kuitenkin yleisimmin käytetty massaa. Sen on täytettävä tietyt vaatimukset:

 1. Tasaisuus pinnan. Linjaus on tehtävä, jos on vikoja pinnalla.
 2. Puristuslujuus. Paksuudesta riippuen lattiapäällysteen asiantuntijat suosittelevat käyttää kiinteää liitin. Sen minimipaksuus - 40 mm.
 3. Alhainen kosteus. Koska puu on erilainen hygroskooppinen, se muuttaa muotoaan ajan mittaan. Kosteus pohja parketti pitäisi olla enemmän kuin 5%. Voit tasoite kuivuu nopeammin ja paremmin käyttöön vedeneristysmateriaalin.

Vanerin eristemateriaalista

Laite parketin - monimutkainen prosessi, joka on tärkeää tarjota monia yksityiskohtia. Esimerkiksi vuoren tekniikka käsittää luominen vanerin keskikerroksen. Sen tarkoituksena - kompensoimaan "podvizhki9raquo; parketti muutosten vuoksi kosteuden huoneessa. Ennen asennusta vaneri tarjouksen monet asiantuntijat kattamaan screed vedeneristysmateriaalin - tämä suojaa puulattian kertyminen kosteutta ja edelleen hajoaminen. Parasta tällaisissa tapauksissa on käyttää teippi tai erityinen pohjamaali polyuretaanipohjainen.

Substraatti on luotu pohjalta vedenpitävä vaneri on 20 mm paksuus - se riippuu paksuudesta parketti lankku. On parasta leikata vaneri neliöiksi:

 1. Joten todennäköisyys erottamalla pinnan vaneri on pienempi.
 2. Mitat neliöt täsmää liuskojen koon, lattian ja siten substraatin näyttää samaa suuruusluokkaa laajenemisen ja supistumisen, mikä lisää päällysteen kestävyys.

Vaneri on liimattu pohjan ja edelleen kiinnitetty ruuveilla tai tulpat. Muninnasta tehdään viimeistely ja höyläys parkettilattiat.

Asentaa vaneri ja parketti, se vaatii korkealaatuista liimaa. Hän on useita tyyppejä:

 1. Dispersio (vesiliukoinen). Tällainen liima on optimaalinen hinnan ja laadun, esittää erinomainen adheesio, on joustava ja helppokäyttöinen. Kun käytät sitä, ei mitään hajua, liima kuivuu nopeasti. Valittaessa tällainen koostumus on tarpeen kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon vettä - mitä se on, sitä enemmän muuttaa geometria liimanauhat. Dispersioliima ei tule käyttää, jos lattia (lattia) tehty Euroopan puulajien - pyökki, valkopyökkimetsät, kirsikka, kirsikka. Niitä pidetään epävakaa, koska veden nauhat näistä loimi. Älä käytä liimaa, jos hihnat ovat liian suuria kooltaan.
 2. Polyuretaania. Tämä liima on valmistettu kahdesta osasta, ja on täydellinen, kun käytetään materiaaleja, jotka ovat alttiita käyristymisen, ja jossa leveä lankkuja. Tällaiset koostumukset ovat kalliita, mutta ovat hyvä tarttuvuus pinnalle ja ilman kutistumista. Nopeasti kuivuva, johtaa siihen, että laskemme parkettilattia pitäisi tehdä mahdollisimman nopeasti.

On toinenkin vaihtoehto muninnan parkettilauta - ilman vanerin suoraan täyteaineena. Aikaisemmin tällainen menetelmä ei ole käytetty liima ei ollut joustavuus, minkä seurauksena vuoto kosteus voi tapahtua parketti massaa.

Tänään tehdyn parketti suoraan tie on mahdollista soveltamalla vedeneristys pohjamaali sitä. Ja se levitetään liimaa korkea elastisuus, joka pitää hihnan paikoillaan. Joissakin tapauksissa on suositeltavaa täydentää substraatin ei-kuitukudos, joka kompensoi parketti vaivaa murtaa pois alustasta. Teknologia on hyvä, mutta liian kallista, lisäksi työtä tehdään yksinomaan sileä ja vahvan perustan.

Sen jälkeen, kun liima on kovettunut ja stabiloitunut nauhojen (yleensä se kestää noin kaksi viikkoa), voit aloittaa kiillotus parketti. Tämä tehdään silppuri Erilaiset vähentää asteittain viljan hiekkapaperilla. Ennen karhennusta vaaditaan rapattu kaikki halkeamia, painumia, saada kaunis parkettilattia - kaikkein flavorful ja sujuvaa.

Nyt on mahdollista kattaa Lakkapinta tai öljyä. Se on parasta käyttää koostumusten sama yritys, joka tekee muun parketti kemia. Tehtävä lakat paitsi antaa puheenvuoroa koriste, vaan myös suojella sitä luomalla kalvon pinnalle keinotekoinen. Useimmiten se vaatii soveltamista lakka 7 kerrosta. Parketti voidaan öljyn peitossa ja joka sisältää luonnollisia ainesosia. Piirre tällaisen päättyy - tilaisuus korostaa tekstuuri ja puusta ja suojaa sitä kosteudelta. Kuitenkin Öljypinnoitusrullan ajoittain pitää päivittää.

Lämmin lattia: parketti ja parketti?

Miten saada parkettilattia, jos haluat, lämmitetyt? Viime aikoina ajatella tällaista korjaaminen ei ollut mahdollista, koska valinta puulattiat on ollut vähäistä. Nykyään asiantuntijat tarjoavat enemmän edistyksellisiä ratkaisuja, joilla vältetään ulkonäkö halkeamia välisen pinnan parkettipalasta. Tietysti mikä tahansa puu reagoi lämpötilan muutoksiin ja kosteus. Mutta Skandinavian maat ovat jo pitkään käytetty lattialämmitys, parketti.

Lämmin puulattiat voidaan asentaa on "kelluva lattia" -menetelmällä, kun metalli suluissa käytetään. Niitä tarvitaan kiinnittämiseksi levyt toisiinsa, jotka sitten pinottu pohja ilman vahvistamisesta. Tällainen lattia ei koskaan repiä irti maasta, koska hän ei ole liittynyt siihen. Suluissa voit säätää luonnollisen laajenemisen ja puun, jotka näkyvät, kun lämpötilan ja kosteuden. Ja tämä on erittäin tärkeää, jos olet antaa parketti lattialla lämmitysjärjestelmä.

Vuodesta millaisia ​​puulattiat syntyy?

Nykyaikaiset parketit on eri perusteella, koska materiaali käytetään tuotannon eri puusta - pehmeä, medium ja kova. Suurempi tiheys puun, sitä vahvempi se, jolla on korkea kulumiskestävyys. Pehmeä puu koivu ja kirsikka, keskipitkän - tammi, saarni, merbau, kiinteä aine - päässä musta ja jatoba.

Se on tärkeä rooli puutavaran vakauden, so muodonmuuttumisaste aikana lämpötila laskee ja kosteus muuttuu. Vakain lajit - teak, tammi, merbau, pyökki. Kuitenkin jälkimmäinen on erittäin herkkä muutoksille kosteustasoihin sisätiloissa. Kaikki puulajit, perusteella, joka luo parketin, voidaan jakaa ryhmiin värin. Kirkas kerros saatu materiaali pyökki, vaahtera, saarni, koivu, valkopyökki, akaasia. Tällainen puu tummuu hitaasti ja näyttää hyvältä huoneessa. Vaaleanpunainen sävyjä erottaa puu päärynä, kirsikka ja leppä ja punainen sävyjä voidaan havaita merbauta, jatoba, Doussie ja muita harvinaisia ​​puulajeja. Ruskea parketti on valmistettu puusta pähkinä, teak, IPE-lapacho.

Parkettilattiat - se on kaunis ja kirkas. Mutta on tärkeää ottaa huomioon muutamia asioita ennen valintaa materiaalia. Ensimmäinen tärkeä rooli on tyyppi leikkaus - se on säteittäinen tai tangentiaalinen. Säteittäinen leikata pidetään kestävä, luotettava ja edellyttää rinnakkaisten linjojen koko pituudelta muotin. Tangentiaalinen leikkaus eri kaarevia linjoja ja on edullisin.

Toiseksi, on huolehdittava, että kulutuskerros - eli kerros liuskojen etupinnan yläpintaan nastan. Kolmanneksi alkaen parketti paksuudesta riippuu siitä, kuinka kauan ja kuinka luotettavasti käyttää puheenvuoron. Ja mikä tärkeintä - vahvistamisesta piikkejä ja urien täytyy olla läpäisemätön ja tiivis säilyttäen välys on 1 mm.

Moderni markkinat tarjoavat laajan valikoiman puulattiat - parketti, massiivinen aluksella, lattialauta. Massiivinen levy (GOST 8242-88) on luotu massiivipuusta ja on suuri kooltaan, toisin kuin parketti. Sen tunnusmerkki Viisteen, joka on saatavilla aluksella kehä. Hän tunnistaa kunkin kartongin päällystyksessä ja korostaa sen kokoa. Massiivipuuta voidaan toimittaa kiillotettu tai jo käsitelty lakalla, öljyä tai vahaa. Toisessa suoritusmuodossa, parketti ei tarvitse käsitellä.

Standardi asennus tekniikka liittyy asennus massiivinen aluksella liimaa ja ruuveja. Kun tämän version asentamista täytyy muistaa muutamia sääntöjä:

 1. lakkaus mahdollista munimisen jälkeen.
 2. Massiivinen lauta ei mahdu liima vesipohjaisia ​​tai liuotinpohjaisia.
 3. "Plavayuschiy9raquo; Menetelmä annetun massiivipuuta kerros ei ole tarpeen.
 4. On mahdotonta korjata laudan tasoite sementin ja hiekan.

Useimmissa tapauksissa, pinoaminen tapahtuu virheitä väärän valinnan lautojen leveyden, käyttö epäsopiva tai riittämätön paineherkkä liima-aine.

Kaunein - parkettilattia. Kuva näyttää, kuinka monia mielenkiintoisia ratkaisuja voidaan toteuttaa kodeissaan. Parketti on luotu ryhmän 14-22 mm paksuja ja vastaa GOST +862,1-85. Jos pituus ja leveys säleet kerrannaisina, on mahdollista antaa ulos kuvion muodossa kannella tai kalanruotokuvioinen. Parketti lohkoja vasemmalle ja oikealle, ja jos sovitus luku "elochka9raquo; tai "kvadrat9raquo, vaativat sama määrä, ja ne, ja muita koristeita.

Parketti nauhat yhdistetty lujasti toisiinsa harjojen ja urien. Jos toteuttaminen edellyttää tekniikan elementtejä tai rajoja, modulaariset elementit, joita käytetään tähän tarkoitukseen. Parketti lankku kiinnitetään erityistä nauloilla kautta ilmakiväärillä. Kaikenlaisia ​​parketti - puolivalmiita tuotteita, jotka asennuksen jälkeen vaativat jauhamalla ja käsittelemällä suojarakenteen.

Parketin asennus suoritetaan tietyin varauksin:

 1. Jos parketti kanssa puoli, se ei voi käsitellä lakka asennuksen jälkeen.
 2. Parketti on säädetty vain kiinnittämällä alustaan ​​( "plavayuschiy9raquo, menetelmä ei ole sopiva).
 3. Parketti ei ole kiinnitetty kytkimen suoraan.
 4. Jos muotoilu suoritettiin dispersioliima tai liuotin-koostumuksen, olisi käsiteltävä välittömästi hiomalla.

Väärässä asennus puinen parketti näyttää ruma vähintään, ja maksimijakso alkaa muodostunut lakkakerros rako, punkturoituja pohjarakenne.

Valmistamisen jälkeen pohja voit aloittaa tehdyn parketti:

 1. Laskeminen alkaa pitkä seinä: ensimmäisen laudan levitetään seinään kulman kiilan asetettu välisen raon lattia ja seinät.
 2. Pinottu seuraava nauhat pitkin seinää. Katso tarkkaan pariutumisen harjun ja groove.
 3. Kaikki myöhemmät levyt pinota samalla tavalla.

Tämä kerros vastaa GOST +862,3-86 materiaalista ja on monikerroksinen rakenne. Pintakerros - kiinteä hieno puu, keskipitkän - palkit männystä tai kuusesta, pohjakerros tarvitaan vakauttaa pohja ja vaneria tai viilun havupuiden. Kaikki elementit on luotettavasti liimattu yhteen erityisellä vedenpitävä liima, joka tarjoaa yhtenäisyys ja lujuus adheesion kaikki kerrokset. Tällaiset parkettilattia palautteen hyvä, koska se kääntyy tasaiselle alustalle, sileä ja kaunis.

Kun tätä lajia on noudatettava asennusohjeita huolellisesti. Parkettilaudat voidaan asentaa "plavayuschim9raquo; menetelmä, joten on tarpeen valvoa kosteus pohjan ja seinän väli.

Lattiapinnoite, joka perustuu puusta, edellyttää huolellista ja perusteellista huoltoa. Tärkeintä - huoneen optimaalinen lämpötila ja kosteus on varmistettava: 20-24 astetta ja kosteus 45-60%. viholliset todellinen parketti pitää pöly ja hiekka, joka johtaa nopeaan kulutusta lakka tai öljy pinnoite. Puhdista lattia voi olla kostealla liinalla tai pölynimurilla, ei pesuainetta!

Naarmujen välttämiseksi olisi kopioitu huonekalujen jalat erityistä limakalvon huopaa. Annetun parketti täytyy suorittaa hyvin talvella lämmitetyissä tiloissa kuten jyrkkään laskuun lämpötilan ja kosteuden johtaa nopeaan tuhoutumiseen kerroksessa.

Miten korjata parkettilattia? Jos ongelmat ovat vähäisiä, esimerkiksi on naarmuuntunut, ne voidaan poistaa korjailla kynän tai kitti korjata. Tällaisia ​​alueita täytyy vain hioa kuivuttuaan ja lakalla. Jos lattia vuotanut vesi, vahingoittuneen alueen muotoa voidaan muuttaa. Tällaisissa tapauksissa on usein perestilat laid parketti- tai uusia.

Toinen vakava ongelma on parkettilattia - on narisevia. Koska toiminta voi vahvistua. Tilanteen korjaamiseksi useilla tavoilla:

 1. Poraa keskiosa jossa vinkumisen äänet reikä. Pääsääntöisesti se riittää.
 2. Mikäli aluslattian - jäykkä betoni voidaan valaa aukkoon erityisen sementin ja veden.
 3. Jos narisevia tontti on liian suuri, se on ainoa tapa päästä eroon squeak - parketin muutos uudelleen. Se on kallista ja aikaa vievää, mutta se on luotettava.

Toinen yleinen ongelma - fissuring parketti. Tämä johtuu siitä, että hihna kuiva toimintaa ja niiden koko pienenee, näin ollen, löystynyt. Nämä nauhat on vaihdettava välttämättä korjaustietojen alueet eivät altistu. Jos tämä tapahtuu pienellä alueella, yksittäiset liuskat helpompi vaihtaa uusiin.

Vaikutuksen alaisena kosteuden vaihtelut parketti kostutetaan ja sitten kuivaa, ja sen seurauksena siellä rako. Jätä pois tämä prosessi on mahdotonta, voit vain seurata kosteus huoneessa, jossa on ilmankostutin. Jos rako on melko pieni, se riittää puhdistaa ja sitten täynnä. Jos väli on suurempi kuin 5 mm, kipsi ei auta. Tässä tapauksessa, sen on syventää, puhdas leikkaus insertti soveltuvan puun ja ajaa se aukkoon. Sitten pinta hiotaan ja lakattu.

Joissakin tapauksissa se voi irrota nauhat. Tämä johtuu useista syistä: huonolaatuista liimaa tai kittiä mount tekniikkaa häiriö tai suuri kosteus huoneessa. Tällaisessa tapauksessa ongelma on ratkaistu eri tavoin riippuen substraatista. Jos se on konkreettinen, niin huolellisesti käsitelty nauhat pesä, sitten pohjamaalattu ja kuivataan. Mastiksi nauhojen liimattu takaisin. Tapauksessa sälepohja pohjan aukko myös puhdistaa on päällystetty liimalla ja sitten lisätään takaisin irronneen hihna ja naulataan.

Kaunis parkettilattia - täydellinen ratkaisu tahansa sisustukseen. Main-säännöllisesti tulevat hänen asennuksen.

Miten valita lattia: asiantuntijaneuvoja valitsemaansa valokuvien ja videoiden ideoita

Lattiat rakennuksessa, jossa ilo puku lattialevytyyppien tai lattia - materiaalit, jotka ovat yksi jalopuutuotteiden. Puhutaanpa miten valita parketti.

Sen suosio niitä tarvitaan paitsi sen korkean esteettinen ulkonäkö. Niiden suurin etu on mahdollisuus useiden täytteisiin ja siten pitkän aikavälin kestävyyttä. Parketti sisätilojen kuvat:

parkettilattia yksikkö moderni sisätilojen asuintalo

• Millainen lattia on

• Piece, yleisimmin käytetty lattia

• Kiinteä lattia tai parkettilauta

• Parketti koostuu kolmesta kerroksesta

• Keinotekoinen parketti (laminaatin)

• pinta aluslattian Vaatimukset

Puhutaanpa miten valita parketti. Kuten lattia, parketti on käytetty jo pitkään. Sillä on useita erilaisia, eikä ole vain luonnollista puuta, mutta myös keinotekoinen, joka jäljittelee parketti, laminaatti tai kutsuvat sitä yksinkertaisesti - laminaatti.

Ensimmäistä kertaa Euroopassa, hän esiintyi 13-14-luvuilla, jolloin sen historia on todella vanha. Tämä kallis materiaali ei ollut saatavilla kaikille, ja sitä käytettiin vain hyvin rikkaat ihmiset kodeissaan.

Vähitellen parketti voisi käyttää enemmän ihmisiä, ja välttää yksitoikkoisuus, hallituksen alkoi leikata yksittäisiksi, tarkkaan määritellyt tabletteina. Ajan myötä nämä levyt ovat hyväksyneet erilaisia ​​muotoja ja kuvioita. Parketti sisätilojen kuvat:

On tullut aika, ja siellä oli teknologia, jonka avulla voidaan tuottaa parketti runsaasti. Meidän aikanamme Parketti ei ole vain luonnollinen materiaali. On kasvava lattia, tehty keinotekoisia ainesosia.

2. Piece, yleisimmin käytetty lattia

Puulattia - se on investointi vuosia. Ottaen huomioon sen mahdollisen palauttamisen, sitä voidaan käyttää myös useiden sukupolvien! On kuitenkin hyvä harkita valintansa. Varsinkin kun lattia lankut tai levyt kappaletavaran (kutsutaan parketti), eivät kuulu halvin ja kallein lattia kutsutaan.

Dear parkettilattia vaatii betonialustalle, tietoa erityispiirteet puun, edellytykset sen tyyli ja kemikaalien valinta huoltoa varten. Joten jos haluat nauttia kauniista lattiat, on tarpeen valita todistettu, kokenut ammattilainen hänen laitteeseen.

Luonnollinen lohko parketti osakkeita on korkeatasoista. Se voi olla:

• vaihtaa yksittäisiä osia,

• levittää erilaisia ​​malleja.

Lattiassa (parketti). Niiden pituus on vähintään 25 cm, leveys etupinnan vähintään 40 mm, ja paksuus - vähintään 14 mm. Ne profiloitu edestä ja sivuilta. Levyt voidaan varustaa harjanteen ja toisella puolella uran toisella puolella yhteen liittämiseksi.

Paksuus levyt uran yläpuolella ei ole pienempi kuin 35% kokonaispaksuudesta. Tämä mahdollistaa tarjonta materiaalin useita kertoja suorittamaan kaavinta lattialle. Kireä kilpailu valmistajien välillä on johtanut siihen, että ilmestyi markkinoille entistä ohut laudat ja lankut puheenvuoroa, se auttaa tekemään vähän halvempaa lattia.

Säästöt saavutetaan korkeus risteyksessä. Tällaisessa parketti lankku kerros on liian ohut, niin tärkein etu katoaa ja tulee parketti se on kertakäyttöinen. - Kun pinta hankausta, se on vaihdettava.

Parketti on liimattu alustaan. Parkettilaudat voidaan pinota erilaisia ​​kuvioita:

• perinteinen parketti (yhdestä lajista puuta),

• muodossa koriste-yhdistelmien (sekoitettu laudat eri puulajeista, eri väri ja muoto).

Making oikea valinta kokoa, väriä tai rakenteessa tehdyn lankkuja, saat vaikutus kolmiulotteinen kerros.

3. Kiinteä lattia tai parkettilauta

Tämän tyyppinen lattia on lankku kiiloja lineaarista tyyppiä. Tästä lattia ei asetella erilaisia ​​kuvioita, ja se on kalliimpaa pala, koska sen tuotanto vaatii paljon kiintoaineita luonnonmateriaaleista.

Tällä rakenteella parketin materiaali työ voidaan tehdä paljon nopeammin kuin pienellä lehtipuu lankkuja.

4. Parketti, joka koostuu kolmesta kerroksesta,

Tämä suunnittelu parketti materiaali käytetään antamaan vastustuskyvyn eri parketti äärimmäisiä kosteuden ja lämpötilan. Valmistuksessa tällainen lattia käytetään pääasiassa luonnon materiaaleja.

Lattialauta on helpompi asentaa kuin lohkon parketti, työ on halvempaa, kustannukset lattialaudan on alhaisempi kuin hinta Block parketti, koska tallennus paljon kallista puuta.

5. Keinotekoinen lattia tai laminaatti

Puhumme miten valita lattia, joka voidaan myös pitää edullisempi vaihtoehto. Laminaatti - se on jäljitelmä luonnollinen parketti ja on neljän paneelin.

1). Ensimmäinen kerros - muodostuu suojaava synteettisestä hartsista.

2). Toinen koristeellinen kerros on tehty, riippuu ulkonäkö parketti.

3). Seuraavaan kerrokseen, on suuri tiheys, joka määrittää lujuuden ja jäykkyyden.

4). Viimeinen kerros toimii suojaa kosteudelta.

Laminaatti on valmistettu eri paksuisia, kaikki riippuu standardin tuotteiden ja teknologian valmistusprosessissa.

6. Vaatimukset pinnan Alustan: asennus parketti

Asennus lattia tapahtuu valmistellun lattia-alustaan. Valmistelut ovat, ennen kaikkea, kohdistuksen aluslattian tai parketti saada karkea ja ruma.

Jälkeen täyden valikoiman valmistelutyön, kun aluslattian on hyvässä kunnossa, asentamista lattia.

Sovellus parketti mahdollistaa antaa se muodossa tahansa mallia, helppo muuttaa yksittäisiä osia. Kun käytetään puuta lattia työ voidaan tehdä nopeammin, mutta materiaali on kalliimpaa.

Keinotekoisia lattia on helpompaa ja halvempaa. Iso plussa, vaikka se on kalliimpaa, luonnollinen parketti, sen ympäristöystävällisyys, kauneuden materiaalin itse.

Asiantuntijamme antoi yksityiskohtaisen kuvauksen tyyppisiä parketin ja toivottavasti auttaa vastaamaan kysymykseen, miten valita parketti. Onnea sinulle korjata.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

lattiamalliinsa

Huolimatta siitä, että lattia jalkojen alla, se usein voidaan pitää kotona olevaa henkilöä.

Vuonna sisustus, käytä paljon materiaalia seinät, katto ja huonekalut. Mutta kun se tulee sukupuoleen, useimmat valittu puu. Tämä ei ole yllättävää: Materiaali on kaunis ja jalo, lattia se saa lämmintä ja ympäristöystävällinen.

lattianpäällystemarkkinoiden tarjoaa neljä "derevyannyh9raquo; Tuote: lattialauta ja parketti lattialaudat, laminaatti. Kukin optio on paljon lajikkeita, jotka voivat tyydyttää jokaiseen makuun. Suunnittelijat tarjoavat ajatella valinta, kun se tulee parantamiseen tai korjaamiseen olohuone, makuuhuone ja keittiö. Lapset edellyttää yleensä pehmeä pehmeä pinnoite.

Ytimessä parketiny on olennainen jono. Kiinteä parketin useimmiten käytetään parkettilattiat. Materiaali levyt on perinteinen vaahtera, tammi, kirsikka, tuhka ja "gosti9raquo; Afrikasta, Aasiasta ja Amerikasta: mahonki, tiikki, merbau, Sucupira.

Toisenlaista - luonnon - on parketti huippuluokkaa. Ei ole väliä mitä muotoilu valitset lattia, hänen saat parhaassa kunnossa. Alempaa laadut on tunnusomaista erot värit ja pieniä oksia, luonnollinen - ei.

Läsnäolo solmua - erillinen keskustelu. Lattiaan, väittäen otsikko korkealuokkaiset tuotteen puutteita ei pitäisi olla. Sallittu bar enintään 3 solmua, pintapuu eikä vähintään mekaanisia vaurioita. Lisäksi, tärkeä tasaisuus puurakenteen. Katso kuva lattiasuunnitelmien, jotka on aseteltu meidän artikkeli, joten karkeasti ja näyttää täydellinen lattia.

Termi "laminaatti" ja "laminat9raquo; asiantuntijat uskovat olevan virheellisiä. Tämä tuote ei ole parketti. Häneltä laminoitu pinnoite on erilainen lähes kaikille. Tämä aine on keinotekoinen. Sen paksuus on kaksi kertaa pienempi kuin parketti. Huolimatta käytännöllisyys, käyttöikä laminaatin - 20 vuotta. Tämä tuote sopii niille, jotka haluavat tehdä muutoksia sisätilojen asunnon. Tyypillisesti, suunnittelu laminaattilattia on erittäin monipuolinen, kuin parketti vaihtoehto.

Laminoitu kansi - pisimmällä luokassa, se ilmestyi 20 vuotta sitten vaihtoehtona parkettia. Periaatteessa se edusti laminaatti Saksasta, simuloida puuta tai kiveä Venäjällä. Koriste mahdollisuuksia, mutta älä lopeta. Pinnoite voi simuloida metallin pintaa tai hienoja kuvioita kuvaa abstrakti kuvaa koostumusta.

Parketti - kohtuullinen kompromissi laminaatin ja parkettilattia. Hän esiintyi Ruotsissa 60 vuotta sitten. Mikä on eri materiaalista kollegansa? Parkettilauta - pinnoite puusta, se on tehty, kuitenkin, periaatteiden mukaisesti kakku, kuitenkin, toisin kuin laminaatti 100% luonnollisia komponentteja sopeutumattoman. Stabiloiva kerros on vaneri mänty, kuusi, ja keskipitkän - yhteinen puulajia lautoja. Ylempi kerros - arvokkain, se leikataan tammi tai pähkinä. Kuitukerrokset on järjestetty limittäin.

Miten se näyttää lattialle parketti riippuu omistaja ja suunnittelija. Valitse klassinen: joulukuusi, kannella kuormaus, punos. Yhdistää materiaalia insertin. Muodikas lattiapinnoite keinovanhennettu lattialauta.

Tarjoamme näet kuvia suunnittelun Kerrosten meidän galleria alla.

 • luettu

Suunnittelu kahden makuuhuoneen asunto

muotoilu keittiö kaasuliesi

keittiön suunnittelu

Näinkö? Näytä se ystävillesi:

 • luettu

Suunnittelu kahden makuuhuoneen asunto

muotoilu keittiö kaasuliesi

keittiön suunnittelu

Kiitos kuvasta! Piti erityisesti pohjaratkaisu version laatat viimeinen kuva. Yleensä tietenkin parkettilattia on luultavasti paras vaihtoehto. Hän näyttää täysin luonnollista ja rikkaampi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 4 = 1