Paroisparitel tupakointi

Sähköisen savukkeiden ovat vaarallisia

Vahinkoa sähköisen savukkeiden verhoutunut ristiriitoja, mielipiteitä ja spekulaatioita. Aihe hyödyn ja haittojen Weipa on erittäin merkityksellisiä käyttäjille, ja arvioita verkossa on hyvin erilaisia. Valmistajat ovat tuotteen parhaassa valossa, piilossa puutteita, kannattava korostaa hyötyjä tupakan tausta. Ihmiset aliarvioida vaikutuksia höyryn terveyteen ja halveksiva "vaaraton lelu."

Mallista riippuen, Weipa vaihtelevat suunnitteluun. Laitteen sisällä on säiliö, jossa on nesteen sumutin (höyrystimen), ja lämmitin akku. Kehittyneitä sisältävät piirikortti. Toimintaperiaate haihduttimen on, että akku lämmittää kierre, joka muuttaa nesteen höyryksi.

Vahingon devaysa määrää seoksen koostumus käytetään tupakoinnin. Nesteet höyrystin käyttää erilaisia, mahdollisesti riippumaton vaivaaminen sen mittasuhteet. Kolme pääkomponenttia:

 • nikotiini (ei ole kaikissa seokset);
 • propyleeniglykoli;
 • glyserolia.

Mikä nikotiini, monille tuttuja - aineella on kielteinen vaikutus kehon ja pystyy kehittämään suhdetta. Prosenttiosuus nikotiinin Weipa vaihtelee 0-24 mg. Yleisesti ottaen höyrystimien sekä tavallisia savukkeita, voidaan jakaa ryhmiin perustuen linnoituksen:

 • 0 mg on "tyhjä" savukkeiden
 • 6-12 mg - nämä sekoitukset ovat verrattavissa löyhästi savukkeita;
 • 18-24 mg - analoginen vahva savukkeita.

propyleeniglykoli Se on viskoosi konsistenssi läpinäkyvä väri materiaali hieman makea maku. Hänen laajalti käytetty elintarvikkeiden tuotannossa ja kosmetiikka, farmakologian. Lääketieteessä, propyleeniglykolia käytetään suuri verenhukka, ainetta, joka kykenee korvaa plasmassa. Haihduttimessa aktiivinen komponentti on linkki, stimuloi virtaamaan höyryä hengitysteihin. Kuten todettu tutkimuksissa, tämä komponentti ei zvredna Weipa ihmisille ja on sallittu kaikissa maissa.

glyseroli hyvin monille tuttuja. Läpinäkyvä öljymäinen aine johdonmukaisuutta käytetään laajalti kosmetiikassa, lääketieteessä, elintarvike- ja kemianteollisuudessa. Glyseriini on osa eri tuotteiden sakeuttamisaineena, käytetään tuotannossa teetä, kahvia, leivontaan. Aineen pystyy kohdistamaan haitallista organismia vain suurilla annoksilla, sen sisältöä sähköisissä savukkeiden luokitellaan turvallisiksi.

Muun komponentit tupakan sekoituksia sisältävät ruoka makuja valmistettu luonnon tai kemiallisia, mutta turvallisia komponentteja. Suurin osa aineen pitoisuus on enintään 4%.

Jos kaikki osat ovat joko turvallisia tai jo opiskellut - syntynyt näkemykset vakavaa haittaa? Ensinnäkin haihduttimesta käytä pyyhin ei saa mitään terveyshyötyjä. Lisäksi vaaraa kehon tuo huonompaa tuotteita tai väärentämisen. Se ei ole aina helppoa erottaa toisistaan ​​todellinen valmistaja halpa analoginen, hyvä tuote vai ei. Koska tiukat kansalliset standardit antaa meille mahdollisuuden kehittää "custom polvi", kun pienet yritykset sivuuttaa sääntöjä ja vaatimuksia tuotevalikoiman. Tällaisiin sähköisiin devaysakh voi olla läsnä myrkyllisiä yhdisteitä ja aineita. Tupakoinnin vaikutukset tällaisen höyrystin on arvaamaton, se kaikki riippuu siitä, kuinka paljon vilpillisyydestä kehittäjille.

Tupakointi sähköisen savukkeiden lapsille ja nuorille alle 18-vuotiaille ei suositella, riippumatta siitä, minkälainen laite on ostettu: kanssa tai ilman nikotiinia. Joitakin osia höyrystimen voi olla harmittomia, mutta nikotiini sähköisen savukkeiden on vaarallinen ja ei poikkea tavallisen tupakan. Myös kielteisiä vaikutuksia elimistössä on erilaisia ​​karsinogeenejä. Siten teini psykologisesti tottunut tupakointi, koska prosessi on hyvin samannäköisiä: savuke, savu, erityinen aromi. Erittäin suuri riski sairastua nikotiiniriippuvuuden ja sen seurauksena - tupakointi tavallisia savukkeita.

Kuinka kirjoittaa arviossa, tupakoitsijat kokemusta, kun siirrytään sähköinen savuke ei ole suljettu pois paluuta normaaliin tupakkaa.

kyseenalainen laatu laitteet voivat johtaa päihtymys, jos koostumus käsittää seoksen myrkyt. Jos ostat eGo tai muoti, tällä kertaa, voit tarkistaa sen kertakäyttölaitteissa monimutkaisempia, tässä sisältö täyttää valmistajan.

Älä myöskään unohda olet yliherkkä näitä komponentteja. Jos on ylivoimainen halu kokeilla uutta tuotetta, se on viisaampaa valita seoksen ilman nikotiinia, jolla ei ole makua. Luonnollisesti voit vain luottaa todistettu ja tunnettuja yrityksiä. Mutta se on parempi ajatella useita kertoja ennen altistaa kehon kanssa mahdollisen uhan - voimakas riippuvuus nikotiinista.

Elektroninen savuke tai tupakkatuotteita

Ihmiset ostavat sähköinen savuke, jolla on eri tarkoitus Ensinnäkin se on yksi menetelmistä luopua savukkeista ikuisesti lopettaa tupakointi. Toisessa - ne ohjaavat uteliaisuus: halusimmepa sitä tai ei. Weipa myös joissakin malleissa voi korvata vaikea ylläpitää vesipiippu. Lopuksi veyping - erityistä suuntausta tai muotisuuntaukset sen plussia ja miinuksia.

On jopa kilpailuja ja viihdyttävä esityksiä, jossa kokeneet käyttäjät höyryä tuottavat renkaat tai outoa muotoja. Arviot tällaisesta toiminnasta mielenkiintoisia, ja usein yleisö pitää siitä.

Välillä tavanomaisen savukkeen ja Weipa todellakin on parempi valita jälkimmäisen. Laatu laite vaatii kuukausimaksu ja palvelu, ei ole mitään takeita siitä, että se on edullisempaa taloudelliselta kannalta. Se on ulosmeno kokenut tupakoitsijoille: tupakka korvaavan höyrystin, joissakin tapauksissa auttaa luopua tapana.

tavanomaiset savukkeet Se sisältää suuren määrän erilaisia ​​vaarallisia aineita ihmisille. Tästä syystä Weipa voivat hyötyä, laite voi olla vaihtoehto tupakkaa, mutta vain niille, jotka ovat yrittäneet lopettaa tupakoinnin. Nikotiini aiheuttaa maksavaurioita, keuhkoja, veri- ja hermosto. Jos koostumus Weipa kuuluvat diasetyyli, säännöllinen tupakointi on mukana kehittämässä obliteroivan keuhkoputkentulehdus - sairaus Viper.

Jos ajatellaan nestemäistä savua, nikotiinia sisältäviä, elektroninen savuke väistämättä aiheuttaa kehitystä riippuvuuden. Tämän jälkeen elektroniset kädessä pidettävät laitteen käyttäjä siirtyy normaaliin tupakan, lisää sen lujuutta. Seuraavaksi taistelu on mahdollista vain avulla lääkärit, vaikka nikotiini sähköisen savuke on puhdistettu ja lisätään pieniä dolyami.sigaretah soposbno aiheuttaa zavisimost.mostoyatelno vaivaamista sen mittasuhteet. ja vapauttaa höyry renkaat tai outoa

Toiminta ympäröivän höyrystimen

Sinänsä passiivinen kaveri ei ole olemassa. Parit ovat paljon turvallisempia kuin tupakansavu. Kuitenkin veypery uhkana ja ne, jotka ovat lähellä. Sallittu liidellä elektroninen savuke sisätiloissa - kotona tai töissä, mutta tämä koskee vain laadukkaita malleja ilman nikotiinia, joita käytetään ajoittain.

Säännöllisesti liidellä laite nikotiini on haitallista muille, vaikkakin vähemmässä määrin kuin normaali savuke, mutta se ei luonnehtia höyrystimen Tupakointi ehdottoman turvallista. Eri osien devaysa altistetaan lämmitys- ja sitten muunnetaan höyryksi. Tämä ei sulje pois, että komponentteja ei odoteta haittaa muille, sitä enemmän sinun ei pitäisi luottaa mitään hyötyä, se ei ole.

lausunto päteviä

Erottaa myyttejä ja totuus auttaa työntekijöitä hoitolaitosten. Elektroniset savukkeet ovat suhteellisen uusia, koska kliiniset tutkimukset ole paljon. Pätevien jaettiin kolmeen ryhmään.

 1. On lääkäreitä, jotka hyväksyy asianmukainen tupakointi Weipa. Oikea - ei tarkoita säännöllistä, järkevä lähestymistapa höyrystin auttaa pääsemään eroon riippuvuudesta, jos käyttäjä systemaattisesti vähentää osuus nikotiinin nesteen koostumus. Lausunto ryhmä tutkijat voivat ymmärtää, elektroniset savukkeet ovat vähemmän haitallisia kuin säännöllistä.
 2. neutraali, jossa lääkärit luottavat tarkan ja perusteellisia selvityksiä.
 3. Ja lopuksi, jos ne, jotka kiistää turvallisuus Weipa. Todellakin, lähemmän tarkastelun, osana sähköisen savuke voi havaita haitallisia aineita ja syöpää aiheuttavia aineita, mutta niiden osuus ei ole kriittinen.

Arvosteluja lääkärit voivat erottaa muutamia mielenkiintoisia faktoja. Itse asiassa, ei tutkittu perusteellisesti vaikutuksia on säännöllinen osuma organismin propyleeniglykolia ja glyserolia. Siis vaikea määritellä selkeästi, kuinka paljon vahinkoa ihminen höyrystimen. Se merkitsee jo ajatus.

WHO VAHVISTETTIIN myös yleistymistä Weipa, osittain samasta syystä: Tuntematon tulos pitkittyneen höyryssä glyserolia ja propyleeniglykolia.

Elektroninen höyrystin - hinnat ja arvioita. Tyypit ja miten valita ruiskutuslaitteet sähköisen savukkeiden

Kokonaan luopua huonoja tapoja, ihmiset ovat valmiita mitään kokeita. Yksi niistä - ostamalla sähköisen savukkeiden arvoinen vaihtoehto tupakoinnin. Tärkein rakenneosa laite on progressiivinen paroisparitel tupakointi, joka aiheuttaa paljon polemiikkia nykymaailmassa.

Mikä on sähköinen höyrystin

Haluttaessa nopeasti lopettaa tupakointi on tehokas ja samalla täysin turvallinen korjaamiseksi. Tupakointi höyrystimille vallitsisi avoimessa markkinoilla, ovat olennainen osa sähköinen savuke. Oikea kutsua niitä sähköisiä inhalaattori, koska toimintaperiaate perustuu muutosta nesteen höyry, turvalliseksi terveydelle. On olemassa monia malleja, jotta ostaja juuri oikea valinta.

Mikä ero haihduttimet sähköisen savukkeiden

E-tyyppinen haihduttimet on joitakin rakenteellisia eroja. Kun valitset ensimmäinen askel on tärkeää tutkia ominaisuuksia kunkin näistä savukkeiden henkilökohtaiseen käyttöön määritellä kaikkein paras malli, jossa on hyvällä paikalla elektroisparitelya. Joten moderni haihduttimet sähköisen savukkeiden eroavat käyttötapa voi olla:

 1. Vaihdettavissa (toimi). Tällaiset haihduttimet voidaan purkaa tarvittaessa tutkia rakenteen selvästi, kokeilla spiraalitiivisteitä.
 2. Irrotettava (huoltovapaa). Yksiosainen rakenne, jossa ei ole mahdollista korvata höyrystimen, korjata rakennetta. Nämä mallit nykymaailmassa vähemmän suosittu.

Laite on elektroninen savuke höyrystin

Ymmärtää, miten tämä toimii käytännössä asteittainen mukauttaminen on tärkeää ymmärtää yksityiskohtaisesti ominaisuuksista suurin osa sähköinen savuke. Tämän poltettava laite koostuu kolmesta osasta: sumutin, akku, neste patruuna. Kukin elementti laitteiden sähköinen savuke höyrystin on oma tehtävänsä, Toimintaperiaate on välttämätöntä. joten:

 1. Sumutin - perus laite tarvitaan muuttamaan nesteen höyryksi, samanlainen paria savukkeiden nikotiini. Kokoonpano on irrotettavissa kasetit ja useita latauksen ilman jossa E-tyypin höyrystin ei toimi.
 2. Akku - on irrotettava osa sähköinen savuke, joka tekee laitteen useita sovelluksia. Tämä Akku voidaan ladata paitsi verkosta, mutta myös tietokoneeseen USB-lähtö. Latausaika on kuvattu ohjeissa.
 3. Patruuna - irrotettava kasetti, joka voidaan täyttää uudelleen itsenäisesti tupakointi sekoituksia omaan makuun. On tärkeää, että prosessi tupakointi ei aiheuta vastenmielisyyttä, eikä ehdottaa ajatus palata hänen tuhoisaa tapana.

Tällainen laite on yksi toiminnan periaate, ja sen pääkohdat - kierre ja erityinen telineet kiinnittämällä se. Kuitenkin, se ei estä tutkia yksityiskohtaisesti luokittelussa sähköisen höyrystimille. Tämä helpottaa merkittävästi valintaprosessissa päästä eroon huonoja tapoja. Niin, on olemassa seuraavanlaisia ​​elektronisia höyrystimille, jotka eroavat:

 1. Tallennusratkaisu. Tässä tapauksessa puhutaan paikka ja nesteen tilan, joka sen jälkeen muunnetaan höyryksi.
 2. Poiketen puhaltaa. On tärkeää tietää, miten ilma menee savukkeen menee suoraan kierteen.
 3. Menetelmän mukaisesti lähettämiseksi heliksin liuosta. Rakenteellisesti, se voidaan järjestää yhteen tai useampaan sydämet.

Tyypit haihduttimet sähköisen savukkeiden

Ennen kuin järjestys luettelossa on kiinnostanut asemaan tarvitaan lisäksi selvittää, mitä pituus savukkeen halkaisija ja muut rakenteelliset mitat käytön helpottamiseksi. Tämän kriteerin arvioinnin seuraavanlaisia ​​haihduttimet sähköisen savukkeiden valmistajalta, vallitseva avoimilla markkinoilla eri hinnoilla:

 1. BCC - käytännön malli, jossa on kierre, joka pitää koskematon maku laatu valitun nesteen.
 2. BDC - malli, jossa on kaksi kierukoiksi, jotka on järjestetty yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden. Sen vuoksi, nesteen haihtumista tapahtuu kahden rytmi.
 3. BVC - nykyinen malli, joka tarjoaa yhden kierteen, mutta sijaita pystysuoraan. Tämä lisää haihdutuksen alue, joten se yhtenäinen.

Elektroninen höyrystin tupakointi ostaa

Kiristys höyry simuloi prosessia tupakoinnin, mutta se ei todellakaan ole terveydelle haitallisia. Määrä "savustettu" savukkeiden tällä tavalla ei ole rajoitettu, mutta mies saa vihdoin eroon tuhoisaa tottumuksia. Ostaa todella asteittainen mukauttaminen erikoistuneissa myymälöissä - hinnat ovat erilaiset. On kuitenkin helpompaa ja halvempaa tutkia luetteloon, ja sitten tilata ja ostaa verkkokaupasta. Elektroninen paroispariteli seuraavilla virtuaalisten resurssien hallitsee valtava valikoima, ja ovat paljon halvempia joskus liioiteltu vähittäishintoja.

Elektroninen höyrystin Evod 20

Tämä moderni malleja, jotka tarjoavat asiakkailleen paitsi päästä eroon tuhoisaa tottumukset, mutta myös saada paljon lisätoimintoja tasaisen jakava höyryä. Elektroninen höyrystin Evod ilmoitettu laaja valikoima, mutta olisi tuotava esiin kaksi nykyistä mallia. ensimmäinen:

 • Mallin nimi - Evod Mega 1900 mAh;
 • Hinta - 1000 ruplaa;
 • Ominaisuudet - bulk clearomizers - 2,5 ml, suojakotelon akku, akun kapasiteetti - 1900 mAh, pitkäkestoinen akku, läsnä ollessa jännitteen säädin - 3,5 V, 1200 seuraavaan suihketta akku;
 • ammattilaiset - malli soveltuu runsaasti tupakoivat, lukon painikkeen painamisen vahingossa, poistaa ylikuumenemista ja oikosulun tavaroiden, kierre jakaa höyryä.
 • Huonot puolet - jos sitä käytetään väärin, voi ennenaikaisesti tulla rappeutumaan, tällaisissa tapauksissa takuu ei ole voimassa, mukaan ensimmäinen höyrystimen kykenee aiheuttamaan yskä.

Kilpailevat malli yrityksen ja sen tekniset ominaisuudet on esitetty alla:

 • Mallin nimi - Evod Twist II 1600 mAh;
 • Hinta - 1000 ruplaa;
 • Ominaisuudet - akku 1600 mAh, iskunkestävä tapauksessa, jonka halkaisija on 16,5 mm musta, ei ole mahdollisuutta täyttää muutaman päivän, ohjaus virheellisen sisällyttäminen painikkeita;
 • ammattilaiset - virtanappia sopivasti rakennettu kehoon, estää viisi kertaa, helppous päivittäiseen käyttöön, kohtuuhintaisia ​​hoitopalveluja;
 • haitat - korkea hinta, mahdolliset ongelmat esto.

Toinen käytännön muuttaminen sähköisen tyyppiä höyrystimen, joka on kaikkien huulilla. Täydellinen ratkaisu sähköisen savukkeiden iSmoka yritys. Tämä on harmoninen yhdistelmä korkeaa suorituskykyä ja kohtuulliset hinnat, valtava valikoima tavaroita. Jos valinta osui sähköisen höyrystimen Eleaf, esitetty alla ovat kaksi suosituinta asento - ns bestsellereitä. Ne ovat:

 • Mallin nimi - Eleaf ECML 0,75 Oh
 • hinta - 300 ruplaa
 • tiedot - toimii 8-25 V, luo vaikutus kireällä kiristäminen Resistance - 0,75 ohmia.
 • ammattilaiset - vaimentaa tupakoinnin tarve, sopii useimpien mallien clearomizers;
 • Miinukset - ei aina sopivaa ostajaa maku.

Tämä laite on kompromissi yhteishinnan - laatu, se auttaa nopeasti lopettamaan tupakoinnin ja päästä eroon tällaisesta turmiollinen tapa. Elektroninen höyrystin Ego on irrotettava, tarjoaa tasaisen jakautumisen höyryn. Se sisältää useita lajikkeita, kun taas tyypillistä demokraattisten hinnat. Sitähän asema kiinnittää huomiota:

 • Mallin nimi - Ego-C;
 • hinta - 300-500 ruplaa;
 • tiedot - yksi lämmityselementti, standardi vastus 2,6 ohmia, höyrystimen ei sisällä gramma meta vaahto, metallikotelo;
 • Tärkein etu - puute kosteuden haihtumisen, esteettömän pääsyn kierre, tasainen jakautuminen höyryn;
 • haittoja - tukkeutumisen kierre, vapautumisen vaaraa mainitun laitteen vika.

Toinen edustaja kyseisen tuottajan on kunnollinen tekniset mukaisesti:

 • Mallin nimi - Ego ONE Mega;
 • hinta - 500 ruplaa;
 • tiedot - vaihdettavat elementit suunniteltu kestämään 0,4 ja 0,2 ohmia, tasainen höyryn jakautuminen, standardi akun kesto, työtä cartomizer eri elektroninen savuke akun kapasiteetti;
 • ammattilaiset - ei haitallisia höyryjä, monenlaisia ​​täyteaineita, läpinäkyvä neste, höyrystin on helppo puhdistaa ja käyttää, nopea muutos pois välttämättömyys;
 • Miinukset - ei sovellu aiheesta Ego, ei toimi huoltovapaa sähköisen savukkeiden.

Elektroninen höyrystin KangerTech

Samannimisen valmistaja kehittäneet erityisiä kulutustavarat merkkituotteiden kliromayzerov. Elektroninen höyrystin Kangertech toimii useilla lämpötila-alueilla, mukaan täyden kimpun makuja, hyödyt kokonaisena tupakoinnin lopettamiseen. Kuitenkin jotkut kategorinen ajattelevia ihmisiä uskovat, että haittaa sähköisen höyrystimille ilmeinen. Luopumaan heille tästä, on aika opetella muutama paikka tietyn merkin (maan - Yhdysvallat). joten:

 • Mallin nimi - Kanger OCC Ni200;
 • hinta - 300 ruplaa;
 • ominaisuudet - irrotettava elektroninen höyrystimen säiliön tilavuus - Standard Resistance - 0,15 ohmia, teho jopa 45 W, kun läsnä tankomayzera, orgaanista täyteainetta villa nikkeli käämitys;
 • ammattilaiset - on edullista, tasaisen jakautumisen höyryn, kohtalainen veden, ei kertaluonteinen laite, kyky taaksepäin;
 • Miinukset - ei sovellu kaikille malleja sähköisen savukkeiden on sama nimi tuotemerkin.

Toinen edustaja valmistaja on seuraavat ominaisuudet:

 • Mallin nimi - Tippa box;
 • hinta - 350 ruplaa;
 • ominaisuudet - irrotettava elektroninen höyrystin standardi vastus - 0,2 OM, kaksi rinnakkaista spiraalit;
 • etuudet - pitkäikäinen, voit poimia höyrystimen mihinkään malliin e-savuke, tasaisen jakautumisen höyryn, ei ole tarvetta valmistaa keloja;
 • Huonot puolet - no.

Miten valita elektronisen höyrystimen

Monet potentiaaliset ostajat neuvotaan, onko sähköisen höyrystimille ovat haitallisia, mutta tullut siihen tulokseen, että tupakointi on paljon haitallista heidän terveydelleen. Siksi tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti malli mukavaa juhlaa lisätoimintoja. Jos mietit mitä höyrystimen valita omaan käyttöönsä, keskeiset arviointiperusteet on kuvattu alla:

 1. Koostumus. Ostaessaan höyrystin tarvitaan tutkia sen osiin. Glyserolin läsnäolo ja propyleeniglykolia on tervetullut, koska näitä aineita käytetään laajalti lääketieteessä.
 2. Erittelyt. On tärkeää valita kykyä pystyä "savustaa ulos" 10-16 savukkeita. Tämä on paras vaihtoehto, mutta monille ihmisille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, siedettävää päiväannosta.
 3. Valmistaja. Koska tuotanto Asteittain savukkeiden - vakiintunut liiketoiminnan, sinun on erityisen valikoiva valita toimittaja. Älä kitsastella terveyteen ja luottaa epävarmaa tuotemerkkejä, suosia laadukkaita tuotteita.
 4. Hinta. Laaja valikoima malleja, joten niistä kriteereistä ratkaisee lopullisen valinnan helpoksi. On tärkeää ottaa huomioon tyyppisiä haihduttimet sähköisen savukkeiden.

Löytää tehokkaita keinoja lopettaa tupakointi omasta.

Video: Sähköinen höyrystin JoyeTech EVIC VT

Pitkä ajattelin mitä parempi höyrystimen ostanut budjettimalli Eleaf ECML 0,75 Oh. Tämä on klassinen versio 280 ruplaa, joka takaa tunne rentoutumista. Ensimmäistä aikaero näitä savukkeita ei tuntunut. Sitten e-sikari tuli minä jo mihinkään. Prosessi vetäytyminen riippuvuus kesti 1 kuukausi sitten menettänyt kiinnostusta.

I Sähköinen sikari liittyy vesipiippu. Tärkeintä - valita itse kiva maku, ja se voi olla terve tapa rentoutua. Se on hyvä korvaaminen tupakan haitallisia vaikutuksia, ja nykypäivän yhteiskunnassa on tullut hyvin muodikas. Haihduttimet joka kerta voidaan muuttaa, ja ne ovat kohtuuhintaisia. Myymälä tarjoaa valtavan valikoiman.

Angelina, 41 vuotias

Mieheni tällainen väärennös sikarin auttoi lopettaa tupakoinnin, mutta kesti kauan. Olen ymmärtänyt, paljon riippuu höyrystimen. Aluksi hän osti yhden, niin jatkuvasti yskä. Sitten vähän pulittaa ja osti toisen - sanoi, että täysin erilainen vaikutus. Joten tässä on parempi olla säästää tämän ostoksen, varsinkin kun kyse on heidän terveyttään.

Mikä on höyrystin sähköinen savuke ja mitä se on? Luokittelu ja tyyppejä.

Tupakanpoltto on vähitellen menettää entisen suosiota. Ja vaikka tupakoitsijat ovat yhä tietoisempia siitä, että hetkellinen ilo ei kannata niitä haittoja, joita levitetään kehoon. Tämä syöpäsairauksiin ja sydänvaivoja, aivot ja jopa ryhmä riski sairastua tuberkuloosiin heikentyneen keuhkoihin.

Jotkut ihmiset eivät voi vain lopettaa. Tämä tapa ei koske fyysisen puolella kehoa kuin psykologinen. On välttämätöntä, että pito käsissä paeta. Päiväkausia syödä makeisia ja siemenet - ei ole vaihtoehto. Siksi suosittelemme, että maksat huomiota sähköinen savuke.

Oli yksikössä Kiinassa. elektroniset höyrystin Creator savukkeita edes voinut ajatella, että 15 vuoden kuluttua se on laite niin suosittu. Tämä menetelmä tupakoinnin pidetään turvallisin. Voit nopeasti ja helposti oppia pois näiltä savukkeita.

Höyrystin ES on eräänlainen pieni inhalaattorin. Se nikotiini- lisäainetta poltetaan keittämällä ainutlaatuinen liuottimissa. Se vähentää haittoja nikotiinin tyydyttää tupakoitsija.

Perinteisissä tupakoinnin nikotiini tulee keuhkoihin tavalla klassisen poltto. Analysoimalla mikä vaikutus höyrystin sähköinen savuke, on syytä mainita sen hyödyt elimistöön. Vaihtoehtona on terve, turvallinen elin. Valitettavasti joka ei ole vielä ollut hyötyä tai haitallisia sähköisen savukkeiden. Ne on sijoitettu ei niin lääkehoito tupakointia vastaan, samoin kuin pienet kodinkoneet.

Käytössä, Weipan poistetaan höyryä, jota pidetään melkodispensernym aerosoli. Toisin sanoen, pienimmät hiukkaset nestettä. Niiden suihkeet erityinen kierre, lämpöä optimaalinen lämpötila. Näitä ovat nikotiini, glyseroli, propyleeniglykoli.

Koostumus elektronisia haihduttimet, kuten jo mainittiin, sisältää kolmenlaisia ​​aineita. Se on pienimmät hiukkaset nikotiinin, joten tarpeen tupakoitsija. Seuraavaksi on glyseroli. Se on eräänlainen alkoholin kanssa makea maku, sitkeä rakenne. Tuuletettu höyryn saadaan vesipiippu - tiheä, tyydyttynyt. Kolmas komponentti on propyleeniglykoli - elintarvikkeiden käytettäväksi sallittuja. Hän myös sakea, läpikuultava. Hänellä on makea maku, aistittava tuoksu. Sisäelinten se näkyy lähes välittömästi lähes kokonaan. Edelleen myös muuntaa maitohappo, on myönteinen vaikutus toimintaan sisäelimissä.

Kuten näette, osa sähköisen höyrystimen melko harkittuja. Hän ei aiheuta vahinkoa ruumiille. Siksi ihmiset pystyvät käyttämään lopettaa tupakoinnin.

Höyrystin sähköisen savuke voit muodostavat parin nestettä, veloitetaan erityinen kapseliin. Johon suunnittelu se on, sen mitat, kierre riippuu tiheydestä maku höyryä.

Toimintaperiaate haihduttimen on liitetty kaksi rakenneosien. Kyse on muodin akun ja höyrystimen. Jälkimmäinen on nestesäiliö. Se toimii myös lämmittää heliksin sydänlanka, joka on kierretty tiiviste. Useimmiten tämä villa kyllästetty osuus glyserolia, propyleeniglykolia, nikotiinin ja hiukkasten eri makuja. Ensin paristo aktivoituu edelleen virtaa syötetään höyrystimen.

laitteet toimintaperiaate lämpöä lämmityspatterin jatketaan. Tällä nesteellä haihtuu vanu. Että siitä tulee höyryä ja tuotti paksut pilvet. Weipa asuminen voi olla läpinäkyvä tai maalata. Hän on useimmiten valmistettu lasista tai metallista. Sisältä se on höyrystimen. Siirtymä nikotiinin elimistössä on 6-12, 18-24 ja 0 ml. Tämä luokittelu määrittelee sähköisen linnoitus tavanomaisen savukkeen.

Jos valitset irrotettava höyrystin, täyttö voi olla hyvin yksinkertainen. Moderni Weipa elin varastoitua nestettä alaosaan savukkeen. Aiemmin tupakointi elektroninen höyrystimille mutkistaa se, että ne on asennettu päälle sydämet ja usein palanut. Parannus johti kotelo että muunnoksia ilmestyi pystysuuntainen kela tai kaksi. Muut sen sijainti ei ole yleistä.

Moderni valmistajia tuottamaan savukkeiden lyhyitä sydänlanka. Jos et pura rakennetta, niitä ei voi nähdä. Tästä johtuen käytön aikana nesteen säilyttää värinsä ja haju. Mutta kun se päättyy, se on vaihdettava. Korvaavan höyrystimet tarpeeksi rentoutua ja laittaa uusi kapseli. Sitä myydään erikoisliikkeissä ja on varsin edullinen. Voit valita minkä tahansa makua kuin haluat.

Elektroninen höyrystin tupakointi pidetään varsin luotettava laite, mutta yhtä kaikki se lopulta toimii pahenee. Jos huomaat, että hän alkaa heittää pois pari pientä verrattuna siihen, mitä se oli ennen, joten tarpeen korvata puuvillaa. Useimmiten suunnittelussa sähköinen savuke ei ole yksi pala, ja taitto. Mutta jopa ensimmäisessä tapauksessa on mahdollista tehdä.

Ajoissa korvaaminen villaa Weipa pidentää säilyvyyttä ja käyttöaika pitenee. Ottaen huomioon usein käyttää sitä poltetaan. Ensimmäinen, sinun täytyy poistaa valunut neste sisäpuolelta, ja poista värikasetti. Savuke on sijoitettu pystysuoraan selvästi kudos, jossa ei ole kasa. Jälkeen oli edistää asuntojen poistaminen höyrystimen alustasta, näet laitteen takaosassa. Useimmiten se on merkitty keltainen raita. Sieltä löydät villaa. Poista vain vanhan ja uuden rullan laitteeseen uudelleen ansaittu. Hän myi erikoisliikkeisiin tai Internetissä, ja usein tulee venyy samanlaisen muutoksen ja kokoa.

Lajikkeiden höyrystimille on todella paljon. Sinun täytyy erikseen valita "heidän" Weipa. Huomaa erittelyt, mallinsa valmistajille. Seuraavat ovat tärkeimmät kriteerit, joihin laitteet on luokiteltu.

Sumuttimet voivat erota toisistaan ​​ominaisuuksista. Tällä riippuu olemassaolo perustoiminnot. Ei voi olla:

- puhaltaa kierre nikromikerroksen tai toisin sanoen, paikoissa, joissa kirjoitettu ilmaa ja se vastustaa lämmitys kela;

- säiliön, joka sisältää nestemäinen täyte;

- sijainti ja nesteen virtaus, joka ei pala sen kierteen. Puhumme yhtä tai useampaa sydämen.

Suunnittelun riippuu koosta tyylikäs, estetiikka, tiiviyttä. Lisäksi se on vaikuttanut helppokäyttöisyys. Valmistajat jakaa ryhmä, jonka halkaisija on:

- jopa 9 mm. Ne ovat hyvin ohuita ja ulkopuolella näyttävät tavallista savuketta;

- jopa 14 mm. Niitä kutsutaan ego. Niistä ostajat ovat yleisimpiä, koska ne ovat kompakteja ja mukavia, heillä on erilaisia ​​toimintoja.

- enintään 17 mm. Jokapäiväisessä elämässä, ne eivät ole yhtä mukavia kuin edellä mainitut.

- 20 mm. Koko ja toiminta pidetään keskisuurten laitteita.

- enintään 23 mm. Heillä on tilava akku, ja on mahdollista palvelua. Mutta ne painavat paljon ja ovat edelleen epämiellyttävä jokapäiväisessä elämässä. Toisin sanoen, "amatööri".

Mitä pienempi luku, sitä parempi ja tiheämmän höyryä. Tähän liittyvä laitteen ikää. Resistance voi olla:

- 1,6 ohmia. Tällaisissa Weipa liuos haihduttamalla tapahtuu hyvin nopeasti. Höyryä paksusta, tiheä, herkullinen;

- 1,8 ohmia. Se tuottaa kylmää, tiheä höyry. Käyttöikä täällä on melko pitkä;

- 2,1 ohmia. Tuuletettu höyryn saadaan kylmä, ei tiheä. Käyttöikä moninkertainen kaikki edellä laitteita.

Mukaan laite höyrystimen laitteen sähköinen savuke on tarjolla, laskutusjaksolta.

Huollettu elektroninen höyrystimille voidaan merkittävästi säästää pilviin. Edut on huomattava, että kukin osa rakenteen välillä puretaan. Voit valita tiheyden säätämiseksi höyry vastarintaa.

Tällainen laite koostuu kotelosta, suukappaleen liitin.

Ne on suunniteltu tietyn ajan polttamisen jälkeen, yksinkertaisesti ostaa uusi ja asentaa sen Weipa.

Kun ostaa niitä, kiinnittää huomiota koko nestesäiliön koko, hyvin laitteen toimintaa.

Isparitelm on puhdistettava säännöllisesti, jotta pidentää elämää. Purkaminen on mahdollista jopa koko suunnittelun. On olemassa useita menetelmiä puhdistusta. Aluksi on parasta aloittaa ehkäisyn.

Jatkuva poistaa ylimääräinen neste Weipa kuivalla kankaalla. Yrittää joka ilta poista kasetti suunnitteluun. Sen jälkeen, laita se pystysuoraan.

Toimenpiteessä savukkeen alkaa vihlova. Päästä eroon siitä, ruuvaa kotelon, pyyhi pisara nestettä akun liitännöistä.

Kuten minulle haittaa tai hyötyä sähköisen savukkeiden ja höyrystimen ne tutkia ennen maailman loppu hidastaa tupakkayhtiöt jotka eivät halua menettää tuloja, jotka on jo kanssa umenshaetsya vuosittain.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 4 = 2