Parokapelny lämmitin arvostelua

Parokapelny lämmitin: arvion omistajat. Parokapelny lämmitin kädet piirroksissa, laite, toimintaperiaate

Lämmitin parokapelny, selostuksia josta saatat olla kiinnostunut lukemaan ennen ostopäätöksen laitteiden on nykyaikainen yksikkö lämmönvaihdin, joka on hyvin erilainen kuin tunnettujen lämmityslaitteiden. Periaate sen toiminta on se, että vettä on läsnä järjestelmässä, joka lämmitetään sähköllä. Vesikierto siten on täysin suljettu. On mahdollista luoda suhteellisen yksinkertainen, mutta erittäin tehokas lämmön siirto piiri.

Parokapelny lämmitin arvostelua josta voit lukea alla, pohjimmiltaan on lämpöakku, joka keskittää lämmönsiirtonesteen korkeaan lämpötilaan. Vaikka virta katkaistaan, jäähdytysneste tuottaa lämpöä vielä jonkin aikaa. Tämä on tärkein ominaisuus tämän lajin muista sähkölämmitin analogien että jäähtyä sen jälkeen, kun on kytketty irti AC-verkosta. Parokapelny lämmitin on sisällä jäähdytysnesteen, jonka lämpötila voi vaihdella 90-120 astetta. Nämä modernit laitteissa on automaattinen tarkkuus lohkoja, jotka voidaan säätää lämpötilan avulla ja työkoneen. Automation voidaan hallita yksinkertaisesti, käyttäjä voi itsenäisesti ymmärtää sitä.

Lämmitin parokapelny, selostuksia joka auttaa sinua tekemään oikean valinnan, on monia etuja. Asiakkaiden mukaan, nämä laitteet on ominaista pitkä käyttöikä, joka sijaitsee alueella 30 vuosi laskelmien mukaan tuottajalta. Tämä laatu johtuu siitä, että sisäpuolelle suljetun metallirakenteiden, jossa on lämmönsiirtoainetta ja höyryä, ei ole ilmaa. Kaikki tämä viittaa siihen, että metalli korroosio prosessit eivät tapahdu.

Muun muassa tätä kapasiteettia ei räjähtää, koska se on jonkin verran vettä, joka ei täysin täytä säiliötä. Lämmitin parokapelny, vasteita, jotka on mielenkiintoista lukea käyttäjän, on toinen etu, joka on ilmaistu ilman todennäköisyyksien laitteesta, kun irrottamista aukko lämmitysjärjestelmä. Tällöin sähkölämmitin voidaan pakastaa, mutta se ei johda kielteisiin seurauksiin. Ostajat sanovat tämä johtuu pieni määrä vettä sisälle, joka voi jäätyä alhaisissa lämpötiloissa, ja kun käynnistät laitteen uudelleen vapautuu. Sen jälkeen, kun vesi on edelleen kiertää ennalta määrätyssä syklissä.

Lämmitin parokapelny, selostuksia joista usein vain positiivisia, voit säätää ja säätää lämpötilaa jokaisessa huoneessa harkinnan omistajille. Samaan aikaan joka huoneessa, sinun on asennettava laite, jonka avulla voit säästää energiankulutusta. Asiakkaat valitsevat laitteet myös siitä syystä, että sitä voidaan käyttää tiloissa eri tarkoituksiin. Useimmiten ne toimivat ylimääräisenä lämmitysjärjestelmä. Jos puhumme rakenteen pienen koon, parokapelnye lämmittimiä voidaan käyttää primäärisen kuumennuksen.

Yleismies kuten enemmän ja mitä asettaa tämän laitteen yksinkertaisesti itse. Perinteisesti se alle ikkuna-aukon, vaikka se ei ole ainoa vaihtoehto.

Tehtaan parokapelnye lämmittimet jotain putkimainen lämpöpatterit, jotka ovat hyvin lähellä koko. Putkirakenne käytetään siitä syystä, että sillä on muoto, jossa lämpöteho tapahtuu mahdollisimman tehokkaasti. Kuumentamalla väliaine putken helposti siirtää kuumasta vyöhykkeestä peräisin lämmönsiirto- alueelle. Laite on muoto, joka muistuttaa tavallista jäähdytin, jotka on valmistettu putkista. Tämä osoittaa suurella todennäköisyydellä tällaisten laitteiden omin käsin. Järjestelmässä on sähköinen lämmitin, joka koostuu rungon pohjalta lämpöä eristävää materiaalia. Tämä osa on varustettu lämpöä johtavalla yläkansi, jossa on U-muotoinen lämmityselementit johtavilla johdoilla.

Parokapelny lämmitin, jonka periaate on tiedossa, jos olet aikeissa tehdä omat, toimivat muuntamalla sähköenergian Suljettuun tilaan syklistä. Lopulta saatu lämpöenergia kuumentamalla rajoitetun määrän vettä. Sen jälkeen, kun se muunnetaan höyryksi, joka tapahtuu suljetussa ontelossa lämmitys osaston. Höyry tiivistyy, luovuttaa lämpöä, ja vesi virtaa alas kaltevaa sisäpinnat, jotka vaikuttavat lämmityselementti. Tässä osa nesteestä muuttuu jälleen höyryä. Yleisesti voidaan todeta, että tällainen pipeless lämmitysjärjestelmä on laskettu määrä parokapelnyh lämmittimet jaettu alueelle tiloissa. Tässä tapauksessa lämmitys laitteiston rakenne on integroitu yhdeksi sähköverkkoon, jonka toiminta säätelee elektroninen ohjaus.

Jotta voidaan tuottaa parokapelny lämmitin on alun perin valmistaa joitakin materiaaleja ja välineitä, mukaan lukien kansi, ruostumattoman teräslangan, kupari putki ja venttiili.

Metalli putki asettaa kansi, joka on kiinnitetty putkeen ei ole liian suuri halkaisija. Toisaalta on syytä jättää ilman pääsy. Tämän seurauksena suunnittelu pitäisi tapahtua, jonka avulla voit säätää lämmön tuotannossa. Laitteistoa voidaan käyttää teploagenta ei ainoastaan ​​vettä, vaan myös muita matalalla kiehuvaa nestettä yli öljy tyyppi.

Master on luotava lauhduttimen höyry-suljettu kotelo, joka on asennettu tukipilarit. Sinun täytyy luoda kuumennuskammion nesteen kanssa, jonka sisäpuolelle runko on asennettu lämmityselementti johtavilla johdoilla. Ne olisi kiinnitetty päätyseinään kotelon, kuumennuskammion tulisi sijaita kulmassa vaakatasoon, niin että kuumennuselementti sijaitsee kammiossa pinnan alla teploagenta.

Making laitetta kädet

Parokapelny lämmitin kädet (hänen piirustukset on esitetty artikkelissa) voidaan myös tuottaa. Improvisoitua kotelo yksikkö koostuu putkesta, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai kuparista. metalliputki täyttö tapahtuu kannen läpi, joka on kiinnitetty putken halkaisijaltaan pieni. Toisen putken on oltava tiiviisti suljettuna. Täyttämällä putki venttiili on asennettu, joka vaaditaan kaasun analyysi. Tietojen käsittely tapahtuu sen jälkeen omistaja kotielämän testeissä.

Valittaessa sydämen syytä huomata, että sen perusmateriaali on oltava yhteensopivia työnesteeseen. Kun lämmitin on tehty parokapelny omiin käsiinsä, olisi annettava sen sydänlanka. Yleisimmin käytetty sydänlanka kuten neulottu metalliverkko. Tämä elementti voi olla kudottu monel, kuparista tai ruostumattomasta teräslangasta. Valmistukseen sydänlanka ei ole suositeltavaa käyttää alumiini mesh, koska se on melko vaikea kudontaa.

Asiantuntijat suosittelevat, valmistamiseen käytetty ruostumatonta terästä. Yhteys elementtien toisiinsa olisi suoritettava diffuusion hitsaamalla. Tämä muodostaa riittävän voimakasta kiinteän sydämen, joka sitoutuu metallin kanssa putken seinämien elin. Master tulisi suorittaa diffuusioliitoksella 1150 ° C: ssa tyhjöuunissa. Ei aina elämässä on mahdollista luoda tällaisia ​​ehtoja, minkä vuoksi, jos päätät tehdä parokapelny lämmittimen kädet, niin suorituksen useista osista olisi jätettävä ammattilaisten. Sydämen voidaan tehdä huovasta ja solumateriaalin. Myynnissä löydät metalli- ja keraamiset huopaa.

Sinun täytyy tutkia laitteen parokapelnogo lämmittimen jos aiot tehdä sen tuotantoon. Tämä auttaa ymmärtämään, että kaltevuus Kuumennuskammion pitäisi olla kulmassa 20 astetta, mutta ei enempää. Sen olisi oltava sellainen, että se joutuu päätyseinä kotelon. Tämä vaikutus voidaan saavuttaa, jos tukijalat tehdä eri korkeuksille. Niitä olisi eri päihin sijoitetut kotelon. Parokapelnye lämmittimet, arvion omistajat, jotka on esitetty edellä tulisi olla sähköinen lämmityselementti, tallennuksesta suoritetaan käyttämällä tiivisteitä, varusteet tai hattumutteri ja tappi.

Meistä sanomalehtiartikkeli

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Innovatiivinen teknologia: parokapelnye akku

Ei ole mikään salaisuus, että lämmitys suuressa talossa - se ei ole helppoa ja melko kalliita. Joka vuosi sähkötariffien ennen kaikkea puun ja hiilen ovat paljon kalliimpia. Joten on aika miettiä vaihtoehtoinen lämmitysjärjestelmä, joka mahdollistaisi tehokkaamman lämpöä talon, ja samalla säästää rahaa.

Luuletko on mahdotonta? Yrittäjä Petropavlovsk, perustaja "Guardian" Vitaly Zakharov valmis todistamaan päinvastaista. Tuotu niitä Pohjois Kazakstanissa ihme Volgograd - parokapelnye akku voi alentaa lämmön 30%.

- Vitaly ensinnäkin, kerro meille, mitä on parokapelnye akku?

- Prokapelnaya akku - yhteinen kehittäminen Venäläisten tutkijoiden ja sotilaallinen. Alueella Venäjän federaation tuotteitaan viimeiset kahdeksan vuotta. Kuitenkin Kazakstanissa, ne olivat vain puoli vuotta sitten, ja heti herättänyt suurta kiinnostusta keskuudessa tasavallan asukkaiden.

Parokapelnye lämmittimet ovat moderneja lämmönvaihtimet, ainutlaatuisia ominaisuuksia. Kukin akku on muunnin, joka muuttaa nesteen höyryksi. Nyt huomata, että lämmön määrä, joka voidaan saada prosessissa höyrystymisen, yleensä useita kertaluokkia suurempi kuin määrä, joka voidaan lähettää muodossa toimiva nesteen perinteisen lämmitysjärjestelmän.

On selvää, että tekniikka tuottaa mukavaa lämpöä ja minimaalinen energiankulutus. Se on täysin luotettava, se ei ole sulanut, se on palonkestävää, sitä käytetään lämmitys- ja teollisuustiloihin.

- Miksi tarvitsemme höyry-höyryparistoja, koska keskuslämmitysjärjestelmä on käytettävissä useimmille kaupungin asukkaille?

- Koska keskitetyn lämmöntuotannon käyttö voidaan sanoa tänään on vanhentunut, loppunut ja ei voi jatkua tehokkaasti. Keskitettyjen lämmitysjärjestelmien rakentava monimutkaisuus, lämpölaitosten ylläpitämiseen liittyvien liiallisten kustannusten jatkuva kasvu - kaikki tämä edellyttää vaihtoehtojen etsimistä keskitettyihin lämmitysjärjestelmiin. Loppujen lopuksi sinun on sovittava siitä, että lämpö on tuotettava kulutuksensa kohdalla ja käytettävä tietyn tarpeen mukaan.

Saman höyrynpäästötekniikan avulla nämä vaatimukset täyttyvät.

Ja mielenkiintoisesti, että jokaisessa huoneessa paristot ovat yksilöllisesti tukema lämpötila, jonka asetat.

Järjestelmä toimii hyvin, vaikka omistajat eivät olleet taloudellisessa tilassa. Se on, että poistut talosta pitkään, voit asettaa lämpötilan 10-15 astetta. Palattuaan riittää muuttaa lämpötilajärjestely korkeammaksi, ja talosi nopeasti tulee mukavaan tilaan. Paristot nostavat lämpötilaa ja huonekaluja nopeasti, kun ne eivät ole märkiä ja kylmiä.

Verrattuna muihin vaihtoehtoisiin lämmitysjärjestelmiin - ei ole hajua, akku ei kuivaa ilmaa. Ja mikä tärkeintä on, että nämä paristot eivät ole riippuvaisia ​​"putkesta", eli tässä suhteessa ne ovat täysin itsenäisiä.

No, mitä olen jo sanonut, on taloudellinen osa. Jos talossa on hyvässä kunnossa (seinissä ei ole rakoja), lämmityskustannukset ovat 10 prosenttia halvempia kuin keskuslämmityksellä. Kaasulaitteisiin verrattuna ero on kolmekymmentä prosenttia, toisin sanoen kolmasosa halvempaa. Vaahdon käyttö on myös 5-8 kertaa kalliimpaa kuin höyrygööriakkujen käyttö. On tuntuvaa ylipalautusta.

Muuten, jos puhumme yksityisestä sektorista, voimme myös jäljittää monia etuja tässä. Jos vertaat sitä kivihiilellä, se osoittautuu 2-3 kertaa halvemmaksi ja sen lisäksi, että sinun täytyy kuljettaa hiiltä, ​​heittää, puhdistaa putki, lika ja pöly jatkuvasti muodostumaan talossa.

- Tästä huolimatta vielä kysymys: kuinka paljon energia kuluttaa tällaisia ​​paristoja

- 5-7 wattia yhden kuutiometrin per tunti, he eivät ole vielä halvempia. Ei ole analogeja maailmassa

- Mikä sai sinut toteuttamaan höyrypuskuriparistot alueellamme?

- Tänään me olemme ainoita, jotka edustavat höyryn pudotusjärjestelmiä Kazakstanin markkinoilla. Ennen kuin pysähdymme tähän tiettyyn suuntaan, olemme tutkineet kauan vaihtoehtoisia lämmön ja energian lähteitä. Joten vähitellen tulimme tähän tekniikkaan. Kun olemme arvioineet kaikki sen edut, halusimme aluksi tutkia ja kehittää itse höyrypudotusparistoja. Mutta tulevaisuudessa löydämme ne, jotka jo tuottavat heidät ja päättävät tällä hetkellä työskennellä heidän kanssaan. Hinta sopii meille, kysyntä on ylittänyt kaikki odotukset: ensimmäisten kahden viikon aikana noin 100 asukkaan alueen asukkaista kiinnostuneita höyrystyvistä paristoista, lisäksi puhelut kaikkialta Kazakstanista ja jopa lähimmästä maasta laskivat meitä.

- Mutta höyryä pudottava akku itsessään on luultavasti kallista?

- Tähän mennessä tarjoamme kolme paristosarjaa kotitalouksien höyrynsulkujärjestelmien valikoimasta. Ensimmäisessä näkymässä on elektroninen ohjausyksikkö, alumiinikotelossa ja kustannukset 65 tuhatta kymmenestä. Toinen halvempi versio manuaalisella säätöllä menee samaan rakennukseen kuin öljylämmittimet, mutta toisin kuin jälkimmäinen kuluttaa 5-6 kertaa vähemmän sähköä. Voit ostaa niitä 38-40 tuhatta. Meillä on myös teollisia höyrypeitteisiä paristoja, hinnat ovat paljon korkeammat.

- Kuinka asentaa höyrystyvät paristot oikein?

- On välttämätöntä liittää pistorasia jokaiseen höyryä pudottavaan akkuun ja

liitä se verkkoon, kiinnitä paristo seinään pariksi

kiinnittimiä tai laittaa lattialle jalkoihin. Kun ostat

voit valita sopivimmat varusteet sinulle.

- Mistä ne voidaan asentaa toimistoon tai taloon?

- Toimistolle meillä on teollisuusparistot. Eli voimme tarjota koko toimiston lämpöä. Samalla tavoin ihmiset antavat höyrypudotusparistoja maanrakennuksille. Maan talojen omistajien houkuttelevuuden tärkein tekijä on se, että paristot eivät purkaudu. Eli olet asentanut ne, jätti dachan. Kaikki jäädytettiin. Palasitte, kuukausi tai kaksi myöhemmin, kääntäneet ne päälle. He sinä sulatettu ja noin puolen päivän ajan ovat lämpenyt olosuhteet, niin sanot ovat saaneet lämpöä. Ja päivälle he ovat jo lämmittämässä kaikkia huonekaluja.

- Mukavissa kodeissa näitä paristoja voidaan käyttää vain itsenäisenä lämmitysjärjestelmänä tai rinnakkain keskuslämmityksen kanssa?

- Ihmiset tulevat usein meille korkeisiin rakennuksiin, joiden keskuslämmitys kannattaa palata, ja he ovat kylmiä heidän talossansa. He sanovat, että herääminen aamulla jäätyy ja jäähtyy jatkuvasti. Pääsääntöisesti näiden talojen asukkaat tilaavat öljyn muodossa olevat paristot keskuslämmitysjärjestelmän lisäksi.

- On selvää, että jos keräät kokemuksesi tulokset, se voidaan nimetä kahdella sanalla: älä pelkää toimia ...

- Se on oikein. Nyt olemme täysin mukana uudessa teknologiassa. Meillä on vielä muita lämmityslaitteita, jotka ovat kalliimpia, mutta loppujen lopuksi ne ovat paljon halvempia. Sanotaan seksuaalisen lämmityksen kustannukset 2-3 tuhatta kymmentä vuodessa sadalle neliömetrille. Olemme myös mukana aurinkopattereissa. Toisin sanoen tuomme markkinoille uusia teknologioita ja muuten kysyntä on tällä hetkellä erittäin suuri.

Jokin aika sitten, ehkä kyllä, ihmiset olivat huolestuneita kaikesta uudesta. Nyt kaikki on erilainen.

Ja lisään tietenkin, että yksityisen sektorin asukkaat päättävät siirtyä kivihiiltä näihin paristoihin, hän tuntee aluksi korkeat maksamiskustannukset. Mutta niille, jotka rakentavat uuden talon, se on halvempaa asentaa höyryakkuakkuja kuin liittää keskuslämmitykseen. Puhumattakaan siitä, että tulevaisuudessa kulutuksen aikana hän säästää rahaa.

Haastatteli Evgenia IVANOVA

Lue:

tärkein

maksu

Toimitustiedot

Kysymyksesi

Ota yhteyttä

Toiminnan periaate

Tuotteitamme

Videogalleria

sertifioinnit

Takuuedellytykset

Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät

201 4 © vestkz.ru

Kaikki oikeudet pidätetään. Materiaalin kopiointi on kielletty.

Käyttäjän palaute höyrykattilasta

Sähköinen höyrylämmitin on viimeisen sukupolven lämmityslaite. Se toimii kuumentamalla rajoitettua määrää vettä suljetussa tilassa, jonka jälkeen vesihöyryn kondensaatio. Laitteet ovat yksinkertaisia, tehokkaita ja taloudellisia. Näiden lämmittimien kanssa toistaiseksi rajoitettu määrä ihmisiä on tavannut, mutta monet potentiaaliset käyttäjät ovat innokkaita näkemään arvosteluja, jotka löydät tässä tarkastelussa.

Höyrykattilan käyttöperiaate

Höyrypaineiset paristot näyttävät tavallisilta lämpöpattereilta tai konvekteilta. Toisin kuin he, he ovat itsenäisiä laitteita. Liittämällä tavallisiin pistorasioihin ne tuottavat lämpöä haihduttamalla vettä suljetussa tilavuudessa. Tuloksena olevat höyryt kondensoivat, antavat lämpöenergian avaruuteen. Harkitse höyrylämmittimen etuja ja ominaisuuksia:

 • Korkea tehokkuustekijä - kuten kaikissa muissa lämmityslaitteissa - on lähes 100%;
 • Sähkön säästäminen - kuten kehittäjät sanovat, lämmityskustannukset ovat vähäiset;
 • Itsenäinen käyttö - höyrypuskaiset lämmittimet eivät vaadi lämmityslaitteiden ja kaasukattilan asentamista;
 • Tarkka lämpötilan säätö - saavutetaan käyttämällä elektronista lämpötilan valvontajärjestelmää;
 • Koteloiden alhainen lämpötila eliminoi palovammoja.

Katsotaanpa, mitä todelliset omistajat sanovat höyrylämmittimestä.

Höyrylämmittimen arviot eivät ole täysin yksiselitteisiä. Emme voi sanoa, että kuluttajat käyttävät väärin näitä laitteita, mutta fysiikan lakia ei ole vielä peruttu - on mahdotonta saada useita kilowatteja lämpöä 1 kW: n sähköstä. Siksi nämä lämmittimet aiheuttavat negatiivisia ihmisiä tuntemaan ihmisiä.

Ei niin kauan sitten, luin arvosteluja höyrykuumennuslämmityksestä ja en voinut ymmärtää sitä, mitä tämän laitteen taloudellisuus on saavutettu. Ja minun tarvitsi vain valita lämmittimet asennettavaksi maahan, jossa rakennettiin pieni talo. Kaasu ei ole ja ei tule koskaan, joten minua kiinnosti höyryhöyryparistoja. Tilasin heidät verkkokaupan kautta - missä en löytänyt niitä kaupungissa. Mutta verkkokaupoissa ne ovat. Yksi lämmitin, jonka teho oli 2 kW, oli hieman yli 14 tuhatta ruplaa. Yhteensä 2 huonetta ja keittiö oli noin 40 tuhatta ruplaa. Mutta ihme ei tapahtunut - talviloma kotimaassani perheeni kanssa maksoi omaisuuden.

 • Lämpötilan nopea saavuttaminen, täällä höyrypuskaiset lämmittimet eivät tuottaneet;
 • Helppo asentaa - vain ripustaa ne kannakkeisiin ja liittää ne pistorasiaan.
 • 4 viikon oleskeluun käytettiin sähköä noin 9 tuhatta ruplaa. Kyllä, olisi parempi polttaa puuta polttopuilla;
 • Höyrystimen vesi haihtuu, meluisa vesi. Nukun herkästi, joten minulle se on miinus;
 • Ei menestynein ulkonäkö - kehittäjä olisi pitänyt ampua suunnittelijan.

Höyrykattilat eivät ole parempia kuin muut sähkölämmittimet.

Asennettu talon höyry-höyrylämmittimet Vest, Volgograd kasvi. Lämmitä hyvin nopeasti, huone on mukava tunnelma. Tässä tapauksessa lämmittimet voidaan turvallisesti koskettaa, ne eivät ole niin kuumia. En tiedä miksi niin monet syyttävät niitä, koska tekniikka on erinomainen ja jopa taloudellinen. Valolle voimme tarjota melko edullisia summia, ja jos sinulle on suuria kustannuksia, niin löydät itsellesi tavallisen työpaikan ja älä tule kuin kodittomia, jättäen väärät arvostelut Internetissä.

 • West - lämmitys ilman polttoainetta ja suuret putket, jotka pilaavat sisätilat;
 • Kätevä painikekytkin;
 • Voit asentaa jopa lastentarhaan - lapset eivät saa poltettua.
 • Jokaisen ikkunan alla piti tehdä pistorasia;
 • Pelkään sähkölaitteita, koska niitä voi sähköiskun.

Hyvä lämmittimet hyvään hintaan.

Näin sinun täytyy olla lukutaidottomia, uskottavasti uskomaan kaikkiin tuotantolaitosten edustajien mukanaan tuomiin hölynpölyyn. Säästöt jopa 50% ovat vahvoja. Ainoa seikka, joka voi tuottaa muutaman prosentin tehokkuuden, on sähköinen säätö termostaatilla. Myynnillä on jo samoja ominaisuuksia omaavia konveereja, ja sitten keksinyt seuraavan polkupyörän ja antoivat hänelle epäilyttäviä ansioita. Oletettavasti "tiedemies", joka oletettavasti kehitti nämä höyrypeitteiset lämmittimet, sinun on perehdyttävä kahdeksannen asteen fysiikan oppikirjan sisältöön.

 • Kuten minkä tahansa muun sähkölämmittimen tapaan, höyrylämmitin voidaan asentaa helposti - kiinnitettynä suluihin;
 • Ei tarvitse asettaa putkia ja laittaa sähkökattilaa.
 • Höyrykattilaan ei ole taloutta - se on kaikki paskaa. Sinun täytyy olla täysin tietämätön uskomaan tähän hölynpölyyn;
 • Syö sähkön määrä tonneina - on vain aikaa maksaa laskuja;
 • Yksi lämmittimistä hajosi ensimmäisellä toimintakuukaudella, ei kestänyt lämmityselementtiä - se on luvattu käyttöikä 30 vuotta.
 • Vastuullisesti vakuutan, että höyrylämmitin on toinen huijaus.

Yleensä en ymmärrä niitä ihmisiä, jotka hakkaavat höyrylämmittimellä. Työskentelen lämpöteollisuuden myymälässä, he tulivat hiljattain myyntiin. Kukaan ei nimenomaisesti suositellut heitä, ihmiset kysyvät itseltään. Nähtyjä mainoksia satujen ja myyttisen talouden - nyt tämä petos tiheästi istui päänsä. Asentajamme suorittivat kokeita vertaamalla höyrylämmitintä ja perinteisiä konvektoreita. Tämän seurauksena konvektorit voittivat ainakin hinnan. Molemmat laitteet kuluttivat lähes yhtä paljon sähköä, ja lämmitysnopeus oli myös lähes identtinen. Mainonnassa sanotaan, että nämä tippukilvet lämmittävät ilmaa nopeammin. Todella nopeampi, mutta vain perinteiseen lämmitykseen verrattuna, jossa kattilan täytyy lämmittää suurta määrää jäähdytysainetta. Yleensä opettakaa fysiikkaa, herrat, eikä johdu ilmeisestä "avioerosta".

 • Jotkut höyrylämmittimellä on hyvä rakenne - varsinkin jos ne ovat samanlaisia ​​kuin perinteiset paristot;
 • Jos talossa ei ole kaasua, ne voivat tulla vaihtoehtona veden lämmitykselle - asennus kestää enintään päivän. Ja sitten kaikki asennustyöt vähennetään pistorasioiden asentamiseen.
 • Eri huoneissa erillinen lämpötilan säätö on toinen tärkeä etu, mutta kaikki sähköiset lämmittimet.
 • Säästöjä ei tunneta, jos vertaamme höyrykattiloita samoihin konvektoreihin. Sähkön tapauksessa annat onni;
 • Käytännössä missään mallissa en löytänyt jäätymistä estävää toimintaa - kyllä ​​se on jopa yksinkertaisimmissa konvektoreissa;
 • Hinta - tämä on yleensä painajainen. Tuulivoimaan on tuottanut lähes 14-15 tuhatta ruplaa laitetta varten, jonka kapasiteetti on 2 kW. Tätä määrää varten voit ostaa kaksi erinomaista konvektoria, joissa on elektroninen ohjaus ja jopa kaukosäädin.

Höyrykattilat eivät ole vain keino saada rahaa kuluttajien taskuilta. He työskentelevät, mutta kukaan ei tunne säästöjä.

Tuemme projektiamme sosiaalisesti. verkot!

Ihmiset!)) Ne, jotka eivät opettaneet fysiikkaa!)) Mitä enemmän muutoksia, sitä enemmän tappioita. Höyryn tapauksessa koko 4! - sähkö-TEN-vesi-höyrymetalli (konvektori seinät). No, emme laske kaikkea yksityiskohtaisesti, tärkeintä on, että kaikki on suljetussa järjestelmässä, kuten tavanomaisissa sähkökattiloissa, joten sähkönkulutuksessa ei ole eroja. Sinulla ei ole säästöjä, sanoin!

On monia hyviä arvosteluja, vain monet eivät yritä ja selviä.

Lyudmila, 29, oikein sanoo, että hän yritti kokeilla ja hän piti höyrypuskuriparistoja.

Alex '34 on selvästi makaa kauppakiinteistöään mainittua vastaanotettua parokapelnye akut kaupoissa ei toimitimme enemmän parokapelnye akkua. Jälleen entä parokapelnye akku pahaa sanottavaa, jos olet itse itsensä prodaosh yksinkertaisen Kankurent ja myy ajatella kiertoilmalämmittimet tai infrapuna paneelit häiritään kolme kertaa suurempi ja palvella 5 vuotta ja parokapelnye 50 vuotta parokapelnye akkua sitä luu kurkkuun, ja meillä raportin rakennusalan yritys, joka on tehnyt kokeita Surgut jossa -60 kertaa tulee joka parokapelnye todella on monta kertaa pienempi Mata suhteellisen haitallisia infrapunalämmittimiä. Vietimme paljon testejä päästää Shrove akun laittaa haavan 12kv.m Maslen 2dnya 34kVt ja parokapelny 0,8kVt ja saada eron 42,5 aikoina on video sivustollamme vestkz.ru hyviä arvosteluja ja monet yksinkertaisesti ole aikaa tehdä, että meillä on paljon tilauksia. Se ilmenee vain talvella vähän ampua. Ja monet ihmiset muokkaavat ihmeitä, ei ole fysiikkaa tai jotka eivät ole peruuttaneet. Metsästys sanovat kaverit ottaa kokeilla sitten kertoa.

Mukava päivä. Jos sivustossa on kysyttävää, on kysymys, josta voimme selittää kyllä, miten.

Zakharov Vitaly Gennadievich

Arvoisa presidentti

Zakharov Vitaly Gennadyevich!

Jos tämä arvostelu on kirjoitettu sinulta, tarkista kielioppi ja kirjoitusvirheet. Ja käy ilmi ANTI-ADVERTISING. Mikä on tämän presidentin ja laadun. Anteeksi, jos se on töykeä, mutta se on elämä. Itse ajattelen, kuinka lämmittää maalaistalo.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

19 − = 13