Parokapelnye akku arvostelua

Meistä sanomalehtiartikkeli

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Innovatiivinen teknologia: parokapelnye akku

Ei ole mikään salaisuus, että lämmitys suuressa talossa - se ei ole helppoa ja melko kalliita. Joka vuosi sähkötariffien ennen kaikkea puun ja hiilen ovat paljon kalliimpia. Joten on aika miettiä vaihtoehtoinen lämmitysjärjestelmä, joka mahdollistaisi tehokkaamman lämpöä talon, ja samalla säästää rahaa.

Luuletko on mahdotonta? Yrittäjä Petropavlovsk, perustaja "Guardian" Vitaly Zakharov valmis todistamaan päinvastaista. Tuotu niitä Pohjois Kazakstanissa ihme Volgograd - parokapelnye akku voi alentaa lämmön 30%.

- Vitaly ensinnäkin, kerro meille, mitä on parokapelnye akku?

- Prokapelnaya akku - yhteinen kehittäminen Venäläisten tutkijoiden ja sotilaallinen. Alueella Venäjän federaation tuotteitaan viimeiset kahdeksan vuotta. Kuitenkin Kazakstanissa, ne olivat vain puoli vuotta sitten, ja heti herättänyt suurta kiinnostusta keskuudessa tasavallan asukkaiden.

Parokapelnye lämmittimet ovat moderneja lämmönvaihtimet, ainutlaatuisia ominaisuuksia. Kukin akku on muunnin, joka muuttaa nesteen höyryksi. Nyt huomata, että lämmön määrä, joka voidaan saada prosessissa höyrystymisen, yleensä useita kertaluokkia suurempi kuin määrä, joka voidaan lähettää muodossa toimiva nesteen perinteisen lämmitysjärjestelmän.

On selvää, teknologia tuottaa miellyttävää lämpöä pienellä virrankulutus. Se on täysin turvallinen, ei sulatettu, paloturvallinen, käytetään lämmitykseen asuin- ja teollisuustilat.

- Miksi parokapelnye akku, koska keskuslämmitys on saatavilla useimpiin kaupunkilaisten?

- Koska käyttö kaukolämmön voi sanoa tänään on vanhentunut, se on käyttänyt loppuun itse, ja voi kehittää edelleen tehokkaasti. Rakenteellinen monimutkaisuus keskitettyjen lämmitysjärjestelmien, tasainen kasvu sietämätön kulut ylläpidosta lämmitys - kaikki tämä tekee etsiä vaihtoehtoista keskitetyn lämmitysjärjestelmään. Sinun täytyy hyväksyä, lämpö on tuotettava kulutuspaikassa ja käytetään erityistä tarvetta.

Käyttämällä samaa parokapelnoy teknologia täyttää nämä vaatimukset.

Ja mielenkiintoisesti, yksilöllisesti tukevat lämpötilan että asetat kussakin akkuhuone.

Järjestelmä toimii hyvin myös ilman omistajien säästötilassa. Eli aikeissa poistua talosta pitkään, voit asettaa lämpötila 10-15 astetta. Palattuaan, riitä muuttamaan lämpötilan korkeampaan, ja talosi tulevat nopeasti mukavan tilassa. Akut nopeasti podymut lämpötila ja huonekaluja samalla ei märkä ja kylmä.

Verrattuna muihin vaihtoehtoisiin lämmitysjärjestelmiin - ei ole mitään hajua, akku ei kuivata ilmaa. Ja mikä on tärkeää, nämä akut eivät riipu "putki", eli tässä suhteessa, ne ovat täysin riippumattomia.

No, mitä olen jo sanonut - talouden komponentti. Edellyttäen, että talo on hyvässä kunnossa (ei halkeamia seinään) kulutus lämmitykseen 10 prosenttia halvempaa kuin keskuslämmitys. Verrattuna kaasulaitteet havaittu eroa kolmekymmentä prosenttia, eli kolmasosa halvempaa. Tenom myös maksaa 5-8 kertaa kalliimpaa kuin parokapalnyh akkuja. On ilmeinen liikaa.

Muuten, jos puhumme yksityisellä sektorilla, tässäkin on mahdollista jäljittää useita etuja. Verrattuna kivihiilen, saamme kaksi tai kolme kertaa halvempaa, ja se ei lasketa sitä, että hiili on tarpeen tehdä, heittää, puhdista putki talossa jatkuvasti muodostunut likaa, pölyä.

- Siksi toinen kysymys: kuinka paljon energiaa kuluu kuten akkuja

- 5-7vatt kuutiometrissä tunnissa, ei keksiä halvempaa enemmän. Se ei ole analogit maailmassa

- Mikä sai sinut tekemään täytäntöönpanoa parokapelnyh akut alueemme?

- Tänään ainoita läsnä parokapelnye järjestelmän Kazakstanin markkinoille. Ennen, se pysähtyy tällä alueella, olemme erittäin pitkä tutkitaan vaihtoehtoisia lämpöä että sähköä. Joten vähitellen tulimme nimenomaan tätä tekniikkaa. Arvioinnin jälkeen kaikki sen eduista, me edes halua ensin tehdä tutkimusta ja kehittää parokapelnye akku. Mutta myöhemmin löysimme niitä, jotka jo valmistaa niitä ja päättänyt olla toistaiseksi työskennellä heidän kanssaan. Hinta olemme tyytyväisiä, kysyntä ylitti kaikki odotukset: in kahden ensimmäisen viikon parokapelnymi paristoa kiinnostunut 100 asukasta kohden, lisäksi meitä putosi puhelut ympäri Kazakstanista, ja jopa naapurimaista.

- Mutta parokapelnaya akku todennäköisesti on kallista?

- Tähän mennessä koko joukko parokapelnyh kodin lämmitysjärjestelmä, tarjoamme kolme sarjaa akkuja. Ensimmäinen tyyppi on elektroninen ohjausyksikkö, alumiiniseen koteloon ja on arvoltaan 65000 tengen. Toiseksi halvempi vaihtoehto käsiohjauksella, on samassa rakennusten öljylämmittimet, mutta, toisin kuin jälkimmäinen kuluttaa 5-6 kertaa vähemmän sähköä. Ne voi ostaa 38-40000. Meillä on myös teollisuuden parokapelnye akkuja, ne hinnat ovat paljon korkeammat.

- Miten asentaa parokapelnye akku?

- On tarpeen tuoda pistorasiaan aina paristojen ja parokapelnoy

sisällyttää se verkkoon, lukitse akku seinään pari

liitteitä tai laittaa lattialle jalat. ostaessaan

Voit valita sopivan mount sinulle.

- Jossa voit asentaa ne toimistossa tai kotona?

- Toimistoon, meillä teollisuuden akkuja. Eli voimme tarjota lämmintä toimistotilaa täysin. Juuri ihmiset ostivat akkuja parokapelnye jättää. Tärkein tekijä valituksessaan omistajille asuintalot on, että akku ei ole sulanut. Eli asetat ne menivät puutarhaan. Kaikki jäädytetty. Olet takaisin kuukauden tai kaksi, ottaa ne käyttöön. He ovat sulaneet ja noin puolen päivän lämmetä huoneen, koska se oli kiinni lämpöä. Ja eräänä päivänä ne lämpiävät kaikki huonekalut.

- Hyvin varustettua taloa voi käyttää vain näitä akkuja itsenäisenä lämmitysjärjestelmä tai rinnakkain keskuslämmitys?

- Olemme usein lähestyneet asukkaat kerrostalojen jossa keskuslämmitys kustannukset ja tuoton putkien kodeissaan kylmä. Sanotaan, että herääminen aamulla jäätyä ja jatkuvasti tulee kylmä. Pääsääntöisesti asukkaat näistä taloista ostetaan akun alla öljytyypistä lisäksi keskuslämmitys.

- Joten, jos tiivistää oman kokemuksen perusteella voidaan kuvata kahdella sanalla: älä pelkää toimia ...

- Täsmälleen. Olemme nyt täysin sitoutunut uusiin teknologioihin. Meillä on vielä muunlaisia ​​lämmityksen, jotka ovat kalliimpia, mutta lopulta paljon halvempaa. Katsotaan seksuaalinen lämmityskulut 2-3000 tengen vuodessa sadan neliön neliöt. Olemme myös mukana aurinkopaneelit. Toisin sanoen esittelemme uuden teknologian alueella ja kysyntää, muuten tänään hyvin suuri.

Jokin aika sitten, ehkä, kyllä, kaikki uudet ihmiset varovaisesti. Nyt kaikki on erilaista.

Ja voisin lisätä, tietenkin, jos yksityinen sektori asukas päättää muuttaa hiilestä nämä akut, aluksi hän tuntee kallis maksu. Mutta se, joka rakentaa uuden talon tulee halvemmaksi asentaa parokapelnye akku, voit yhteyden keskuslämmitys .. Puhumattakaan siitä, että tulevaisuudessa aikaan kulutuksen se säästää rahaa.

Haastateltiin Eugene Ivanov

Lue lisää:

tärkein

maksu

toimitus

kysymykset

yhteystiedot

toimintaperiaate

Tuotteemme

videogalleria

sertifioinnit

takuuehdot

Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät

201 4 © vestkz.ru

Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaalille on kiellettyä

Käyttäjien arviot parokapelnyh lämmittimet

Parokapelny sähkökiuas on lämmitysyksikkö uusimman sukupolven. Se toimii kuumentamalla rajoitetun määrän vettä suljetussa tilassa, jossa sen jälkeen vesihöyryn tiivistyminen. Laitteet saatu yksinkertainen, tehokas ja taloudellinen. Näiden lämmittimet tutustunut kun taas rajallinen määrä ihmisiä, mutta monet potentiaaliset käyttäjät ovat innokkaita näkemään arvion, että löydät tässä raportissa.

Toimintaperiaate parokapelnyh lämmittimet

Parokapelnye akku muistuttavat tavanomaisia ​​lämpöpattereita tai konvektorien. Sen sijaan ne ovat stand-alone laitteita. On kytketty tavanomaiseen pistorasiaan, ne tuottavat lämpöä haihduttamalla vettä suljetussa tilavuudessa. Tuloksena lauhtuu, jolloin lämpöenergiaa avaruuteen. Mieti etuja ja ominaisuuksia parokapelnyh lämmittimet:

 • Korkeilla hyötysuhde - samoin kuin missä tahansa muussa lämmityslaitteet, se on lähellä 100%;
 • Energiansäästö - kuten kehittäjät sanovat, lämmityskustannukset ovat minimaaliset;
 • Itsenäinen toiminta - parokapelnye lämmittimet eivät vaadi laskemme putkien jäähdytysneste, ja asentaa Kaasukattilaan;
 • Tarkka lämpötilan säätö - saavutetaan käyttämällä elektroninen lämpötilan valvonta piiri;
 • Alhainen lämpötila tornien - sulkee pois palovammoja.

Katsotaan, mitä he sanovat parokapelnyh lämmittimet niiden todelliset omistajat.

Arvostelut parokapelnyh lämmittimet, lievästi sanottuna, ei ole täysin yksiselitteinen. Emme voi sanoa, että kuluttajat käyttävät väärin laitteiden lisäksi myös fysiikan lakeja ei ole vielä peruttu - saada 1 kW: n tehon usean kilowatin lämpöä mahdotonta. Siksi tiedot lämmittimet aiheuttaa osaavat ihmiset negatiivinen.

Ei niin kauan sitten luin arvostelut parokapelnom lämmitys ja voinut ymmärtää, jolloin saavutetaan tehokkuutta laitteita. Ja minä vain valita asentaa lämmittimiä maassa, jossa pienen talon valmistumassa. Kaasu ei ole eikä koskaan tule olemaan, joten innostuin parokapelnye akku. Tilasin ne verkkokaupasta - mistä ostaa niitä meidän kaupungissa, en löytänyt sitä. Mutta verkkokaupoista ovat siellä. Kustannukset lämmityksessä kapasiteetti on 2 kW oli hieman enemmän kuin 14000. Ruplaa. Yhteensä 2 huonetta ja keittiö oli noin 40 tuhatta. Ruplaa. Mutta ihme ei tapahtunut - hiihtolomien omassa talo perheeni maksaa omaisuuksia.

 • Saavutetaan nopeasti ennalta määrättyyn lämpötilaan, tässä parokapelnye lämmittimet eivät summataan;
 • Helppo asentaa - vain ripustaa ne suluissa ja sisältää tuessa.
 • 4 viikon meidän pysyä käytettiin sähköä noin 9000. Ruplaa. Kyllä, se olisi parempi hukkui puuta;
 • Haihduttamalla vedenlämmitin parokapelnyh melua. Nukun herkästi, joten minulle se on miinus;
 • Ei hyvä tarkastella - kehittäjä pitää käynnistyä niiden suunnittelija.

Parokapelnye lämmittimet eivät ole sen parempia kuin muut sähkökiukaat.

Asennettu talon parokapelnye lämmittimet West, Volgograd kasvi. Lämmin erittäin nopea, mukava ilmapiiri asettaa huoneeseen. Tällöin lämmittimen voivat turvallisesti koskettaa, ne eivät ole niin kuuma. En tiedä, mitä kaikkea heidän väärinkäyttöä, koska tekniikka on erinomainen, mutta silti taloudellinen. Valon se antaa melko edullinen määrä, ja jos olet iso kuluja, niin huomaat normaalia työtä eikä olla kuin kodittomia jättäen vääriä arvioita internetissä.

 • West - lämmitys ilman polttoainetta ja hankalia putket, sisätiloja, jotka pilaavat;
 • Kätevä painikeohjaimet;
 • Se voidaan asentaa myös lastenhuoneessa - lapset eivät palaa.
 • Minun oli pakko tehdä kunkin ikkunan pistorasiaan liittää;
 • Pelkään laitteita, koska ne voivat iskeä iskuilta.

Hyvä lämmittimet on hyvä hinta.

Näin on syytä olla lukutaidottomia, avoimesti uskomaan kaikkea sellaista, mikä on edustajia valmistajille. Säästää jopa 50% - tämä on voimakas kannanotto. Ainoa asia, joka voi tarjota muutaman prosentin teholla, joten se on sähköisesti säädettävissä termostaatilla. Myynti on jo lämmittimiä joilla on samat ominaisuudet, ja sitten keksi säännöllisesti pyörä ja palkitsi hänet kyseenalainen ansio. Väitetty "tutkijat" joka väitetysti kehittänyt näitä parokapelnye lämmittimien tulee olla perehtynyt sisällön fysiikan oppikirjaksi 8. luokka.

 • Kuten kaikki muutkin sähkölämmitin, parokapelnye lämmittimet on helppo asentaa - ripustaa suluissa;
 • Ei tarvitse luoda putkeen ja laita sähkökattila.
 • Ei talous parokapelnyh lämmittimet eivät - se on kaikki paskaa. Sinun täytyy olla täydellinen keskinkertaisuus, uskoa tähän hölynpölyä;
 • Ahmia sähköä tonnia - vain hallita maksaa laskut;
 • Yksi lämmitin rikottiin ensimmäisen kuukauden toiminnan, en voinut vastustaa lämmityselementti - tässä on luvattu käyttöikä on 30 vuotta.
 • Vakuutan, että parokapelnye lämmittimet - on toinen huijaus.

En ymmärrä ihmisiä, jotka nokkia mainontaan parokapelnyh lämmittimet. Minä itse toimivat säilyttäjänä lämpötekniikka-, äskettäin tulivat meille myyntiin. Kukaan niitä ei erityisen suositeltavaa, ihmiset kysyvät. Nähneet tarpeeksi mainonta tarinoilla ja myyttisiä talous - nyt petoksen tiheästi asutuilla päätään. Meidän asentajat kokeita verrataan parokapelnye lämmittimet ja tavanomaisten lämmittimet. Tämän seurauksena olemme voittaneet konvektorit - ainakin hinta. Molemmat laitteet ovat kuluttaneet lähes saman verran sähköä, kuumennusnopeus oli olennaisesti identtinen. Mainos kertoo myös, että tippa lämmittimet lämmittävät ilmaa nopeammin. Todellakin nopeampi, mutta vain verrattuna perinteisiin lämmitys, jossa kattila on tarpeen lämmittää paljon jäähdytysnestettä. Yleensä fysiikan opetusta herrat eivätkä huijatuksi näennäisen "avioero".

 • Jotkut parokapelnye lämmittimien hyvä suunnittelu - varsinkin jos ne ovat samankaltaisia ​​kuin perinteisissä akuissa;
 • Jos kotitaloudessa ei ole kaasua, ne voivat olla vaihtoehto veden lämmitys - kestää enintään päivässä. Kyllä, ja kaikki asennustyöt oli asentaa pistorasiat;
 • Erillinen lämpötilan säätö eri huoneissa - yksi tärkeä etu, mutta yhteistä kaikille sähkölämmittimillä.
 • Säästö lähes olematon verrattuna parokapelnye lämmittimet samalla kiertoilmalämmittimet. Sähkö annat omaisuuksia;
 • Käytännössä yksikään malleja en ole löytänyt toimintaa jäänestoainetta - kyllä ​​se on, jopa kaikkein yksinkertainen konvektoreita;
 • Hinta - on yleensä painajainen. Anna lähes 14-15000 ruplaa kohden kapasiteetti on 2 kW -. Se on hukkaan heitettyä rahaa. Saman verran voit ostaa kaksi eri konvektori elektronisella ja jopa kaukosäädin.

Parokapelnye lämmittimet - enintään tapa saada rahaa pois taskuista hyväuskoinen kuluttajille. He työskentelevät, mutta talous kukaan tuntuu.

Tukevat hankkeen sosiaalisia. verkot!

Ihmiset!)) Jotka opettanut fysiikkaa!)) Suurempi muutos, sitä suurempi tappioita. Kun kyseessä on parokapelnikami, peräti 4! muuntaminen, - sähköinen-lämmitin, vesi-höyry-metalli (konvektori seinä). No, emme yksityiskohtaisesti kaikki laskenta-, pääasia, että kaikki on suljettu järjestelmä, aivan kuten perinteisissä sähkö kiertoilmalämmittimet, ja siksi ei ole eroa virrankulutusta. Mitään säästöjä sinun ei tarvitse, sanoin!

Monet hyvät arvostelut paitsi paljon yrittää valehdella avoimesti.

Ljudmila 29 vuotta, aivan oikein sanoo, että hän yritti ja piti parokapelnye akku.

Alex '34 on selvästi makaa kauppakiinteistöään mainittua vastaanotettua parokapelnye akut kaupoissa ei toimitimme enemmän parokapelnye akkua. Jälleen entä parokapelnye akku pahaa sanottavaa, jos olet itse itsensä prodaosh yksinkertaisen Kankurent ja myy ajatella kiertoilmalämmittimet tai infrapuna paneelit häiritään kolme kertaa suurempi ja palvella 5 vuotta ja parokapelnye 50 vuotta parokapelnye akkua sitä luu kurkkuun, ja meillä raportin rakennusalan yritys, joka on tehnyt kokeita Surgut jossa -60 kertaa tulee joka parokapelnye todella on monta kertaa pienempi Mata suhteellisen haitallisia infrapunalämmittimiä. Vietimme paljon testejä päästää Shrove akun laittaa haavan 12kv.m Maslen 2dnya 34kVt ja parokapelny 0,8kVt ja saada eron 42,5 aikoina on video sivustollamme vestkz.ru hyviä arvosteluja ja monet yksinkertaisesti ole aikaa tehdä, että meillä on paljon tilauksia. On käynyt ilmi, vain talvisin vähän ampua. Monet ihmiset kirjoittavat pahaa ole ihmeitä fysiikka kukaan ei ole kumottu. Hunt kertoi pojat ottavat yrittää sitten kertoa minulle.

Kaikki hyvä päivä. Jos sinulla on kysyttävää päällä on kohta kysyä meille kysymyksen me mielellämme selittää, että kyllä.

Zakharov Vitaly

Arvoisa puheenjohtaja Yhtiön

Zakharov Vitaly!

Jos tämä tarkastelu kirjoitit sen, niin tarkista kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Ja se osoittautuu ANTI-kauppa. Mikä on presidentin ja tämän laadun. Anteeksi jos karkea, mutta se on elämää. Sam ihmetellä kuin lämmittää talo.

Parokapelny lämmitin: arvion omistajat. Parokapelny lämmitin kädet piirroksissa, laite, toimintaperiaate

Lämmitin parokapelny, selostuksia josta saatat olla kiinnostunut lukemaan ennen ostopäätöksen laitteiden on nykyaikainen yksikkö lämmönvaihdin, joka on hyvin erilainen kuin tunnettujen lämmityslaitteiden. Periaate sen toiminta on se, että vettä on läsnä järjestelmässä, joka lämmitetään sähköllä. Vesikierto siten on täysin suljettu. On mahdollista luoda suhteellisen yksinkertainen, mutta erittäin tehokas lämmön siirto piiri.

Parokapelny lämmitin arvostelua josta voit lukea alla, pohjimmiltaan on lämpöakku, joka keskittää lämmönsiirtonesteen korkeaan lämpötilaan. Vaikka virta katkaistaan, jäähdytysneste tuottaa lämpöä vielä jonkin aikaa. Tämä on tärkein ominaisuus tämän lajin muista sähkölämmitin analogien että jäähtyä sen jälkeen, kun on kytketty irti AC-verkosta. Parokapelny lämmitin on sisällä jäähdytysnesteen, jonka lämpötila voi vaihdella 90-120 astetta. Nämä modernit laitteissa on automaattinen tarkkuus lohkoja, jotka voidaan säätää lämpötilan avulla ja työkoneen. Automation voidaan hallita yksinkertaisesti, käyttäjä voi itsenäisesti ymmärtää sitä.

Lämmitin parokapelny, selostuksia joka auttaa sinua tekemään oikean valinnan, on monia etuja. Asiakkaiden mukaan, nämä laitteet on ominaista pitkä käyttöikä, joka sijaitsee alueella 30 vuosi laskelmien mukaan tuottajalta. Tämä laatu johtuu siitä, että sisäpuolelle suljetun metallirakenteiden, jossa on lämmönsiirtoainetta ja höyryä, ei ole ilmaa. Kaikki tämä viittaa siihen, että metalli korroosio prosessit eivät tapahdu.

Muun muassa tätä kapasiteettia ei räjähtää, koska se on jonkin verran vettä, joka ei täysin täytä säiliötä. Lämmitin parokapelny, vasteita, jotka on mielenkiintoista lukea käyttäjän, on toinen etu, joka on ilmaistu ilman todennäköisyyksien laitteesta, kun irrottamista aukko lämmitysjärjestelmä. Tällöin sähkölämmitin voidaan pakastaa, mutta se ei johda kielteisiin seurauksiin. Ostajat sanovat tämä johtuu pieni määrä vettä sisälle, joka voi jäätyä alhaisissa lämpötiloissa, ja kun käynnistät laitteen uudelleen vapautuu. Sen jälkeen, kun vesi on edelleen kiertää ennalta määrätyssä syklissä.

Lämmitin parokapelny, selostuksia joista usein vain positiivisia, voit säätää ja säätää lämpötilaa jokaisessa huoneessa harkinnan omistajille. Samaan aikaan joka huoneessa, sinun on asennettava laite, jonka avulla voit säästää energiankulutusta. Asiakkaat valitsevat laitteet myös siitä syystä, että sitä voidaan käyttää tiloissa eri tarkoituksiin. Useimmiten ne toimivat ylimääräisenä lämmitysjärjestelmä. Jos puhumme rakenteen pienen koon, parokapelnye lämmittimiä voidaan käyttää primäärisen kuumennuksen.

Yleismies kuten enemmän ja mitä asettaa tämän laitteen yksinkertaisesti itse. Perinteisesti se alle ikkuna-aukon, vaikka se ei ole ainoa vaihtoehto.

Tehtaan parokapelnye lämmittimet jotain putkimainen lämpöpatterit, jotka ovat hyvin lähellä koko. Putkirakenne käytetään siitä syystä, että sillä on muoto, jossa lämpöteho tapahtuu mahdollisimman tehokkaasti. Kuumentamalla väliaine putken helposti siirtää kuumasta vyöhykkeestä peräisin lämmönsiirto- alueelle. Laite on muoto, joka muistuttaa tavallista jäähdytin, jotka on valmistettu putkista. Tämä osoittaa suurella todennäköisyydellä tällaisten laitteiden omin käsin. Järjestelmässä on sähköinen lämmitin, joka koostuu rungon pohjalta lämpöä eristävää materiaalia. Tämä osa on varustettu lämpöä johtavalla yläkansi, jossa on U-muotoinen lämmityselementit johtavilla johdoilla.

Höyrylämmitin, jonka toimintaperiaate pitäisi olla tiedossa, jos aiot valmistaa itse itse, toimii muuntamalla sähköenergiaa suljetussa syklisessä tilassa. Loppujen lopuksi lämpöenergia saadaan lämmittämällä rajoitettua määrää vettä. Kun se muuttuu höyryksi, mitä tapahtuu lämmitysosaston hermeettisessa ontelossa. Höyry kondensoituu, kuumenee ja vesi virtaa alaspäin kallistetuilla sisäpinnoilla, syöttämällä lämmityselementtiin. Tässä osassa neste konvertoidaan taas höyryksi. Yleisesti voidaan todeta, että tällaiset ei-turbulentit lämmitysjärjestelmät ovat arvioitu määrä höyrykäyttöisiä lämmittimiä, jotka jaetaan tiloihin. Samalla laitteiston lämmityskoostumus on integroitu yhdeksi sähköverkoksi, jonka toimintaa elektronisesti ohjataan.

Höyrylämmön valmistamiseksi on aluksi valmisteltava joitain materiaaleja ja työkaluja, mukaan lukien kansi, ruostumaton johto, kupariputki ja venttiili.

Metalliputkeen on asennettu kansi, johon ei ole asennettu liian suuri läpimitta. Toisaalta ilmaa on vältettävä. Tuloksena on oltava muotoilu, joka sallii lämmöntuotannon säätelyn. Laite voi käyttää lämmönlähteenä ainoastaan ​​vettä, mutta myös muita nesteitä matalassa kiehuvaan öljyyn.

Päällikön on luotava höyry-lauhdutettu suljettu kotelo, joka on asennettu tukipylvääseen. Sinun on luotava lämmityskammio, jossa on neste, jonka sisällä on sähkölämmityselementin runko, jossa on johtavat johdot. Ne olisi kiinnitettävä kotelon päätyseinään, jolloin lämmityskammio olisi sijoitettava kulmassa horisonttiin siten, että lämmityselementti on kammiossa, joka on alle lämpöainetta olevan pinnan tason.

Tee laite itse

Myös höyrylämmitin omilla kädillä (piirustukset esitetään artikkelissa) voidaan myös valmistaa. Kotitekoisen laitteen runko koostuu putkesta, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai kuparista. Metalliputken täyttö on kannen läpi, joka on kiinnitetty putkella, jonka halkaisija on pieni. Tämän putken toinen pää on suljettava tiukasti. Täyteputkeen on asennettu täyttöventtiili, joka on välttämätöntä kaasu-analyysille. Asunnon omistajan tekemät manipulaatiot resurssien testauksen jälkeen.

Valintaa varten kannattaa ottaa huomioon, että sen pohjan materiaalin on oltava yhteensopiva käyttöfluidin kanssa. Kun höyrylämmitin on valmistettu omilla kädillä, se on varustettu syksyllä. Kainua käytetään useimmiten kudotuksi metalliverkoksi. Tämä osa voidaan kutoa monelista, kuparista tai ruostumattomasta langasta. Sylinterin valmistukseen ei ole suositeltavaa käyttää alumiiniverkkoa, koska se on tarpeeksi vaikea kutoa.

Asiantuntijat suosittelevat ruostumattoman teräsverkon käyttöä. Elementtien välinen yhteys tulisi suorittaa diffuusiohitsauksella. Tämä mahdollistaa riittävän vahvan kiinteän nivelen muodostamisen, joka on yhdistetty metalliputken rungon seinämiin. Päällikön tulisi suorittaa diffuusiohitsaus 1150 asteen lämpötilassa tyhjiöuunissa. Ei ole aina mahdollista luoda tällaisia ​​olosuhteita jokapäiväisessä elämässä, siksi jos päätät valmistaa höyrylämmittimen itse, niin useiden elementtien suorittaminen olisi annettava asiantuntijoille. Kyynärpää voidaan tehdä huovasta, samoin kuin vaahtomaisesta materiaalista. Metallia ja keraamista huopaa löytyy markkinoilla.

Sinun on ehdottomasti tutkittava höyrylämmittimen laite, jos aiot valmistaa sitä. Tämä tekee selväksi, että kuumennuskammion kaltevuuden tulisi olla 20 asteen kulmassa, mutta ei enempää. Sen sijainnin on oltava sellainen, että se on kohti kotelon päätyseinää. Tämä vaikutus voidaan saavuttaa, jos tukipilarit tekevät eri korkeuksista. Niiden pitäisi sijaita kehon eri päissä. Höyrylämmittimellä, omistajien palautteista, joista edellä on esitetty, tulisi olla sähköinen lämmityselementti, jonka kiinnittäminen on tehty tiivisteiden, liitos- tai liitosmutterien ja nännien avulla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

46 − = 43