Parokapelnye lämmittimet

Höyrygeneraattorin lämmitin: omistajien palautetta. Höyrykattila omilla käsillä: piirustukset, laite, toimintaperiaate

Höyrygeneraattorin lämmitin, jota luultavasti kiinnostaa ennen laitteen ostamista, on nykyaikainen lämmönvaihtotyyppinen laite, joka on hyvin erilainen kuin tunnetut lämmittimet. Toiminnan periaate perustuu siihen, että järjestelmällä on vettä, jota lämmitetään sähköllä. Vesipiiri on täysin suljettu samanaikaisesti. Tämä antoi meille mahdollisuuden luoda melko yksinkertainen mutta erittäin tehokas lämmönsiirtojärjestelmä.

Höyrylämmitin, jonka voit lukea alla, on periaatteessa lämpöakku, joka keskittää lämmönsiirtoaineen korkeaan lämpötilaan. Vaikka sähkö on pois päältä, lämmönsiirrin vapauttaa lämmön jonkin aikaa. Tämä on tärkein ominaispiirre kuvatusta lämmittimestä muilta sähköanalogeilta, jotka jäähtyvät irrottamisen jälkeen verkkovirrasta. Höyrylämmitin on jäähdytysnesteen sisällä, jonka lämpötila voi vaihdella 90-120 astetta. Näissä moderneissa laitteissa on erittäin tarkat automaattiset lohkot, joiden avulla voit säätää laitteen lämpötilaa ja toimintaa. Automaatiota voidaan ohjata yksinkertaisesti, ja käyttäjä pystyy ymmärtämään itsenäisesti.

Höyrygeneraattorin lämmitin, arviot siitä, mikä auttaa sinua päättämään valinnasta, on monia etuja. Ostajien mukaan vastaaville laitteille on ominaista pitkä käyttöikä, joka on asetettu 30 vuoden kuluessa valmistajan laskelmien mukaan. Tämä laatu johtuu siitä, että metallisessa suljetussa rakenteessa, jossa on nestemäistä lämpökuormaa ja höyryä, ei ole ilmaa. Kaikki tämä osoittaa, että metallien korroosion prosesseja ei tapahdu.

Muun muassa tämä säiliö ei voi räjähtää, koska siinä on tietty määrä vettä, joka ei täysin täytä säiliötä. Höyrygeneraattorin lämmitin, josta on mielenkiintoista lukea jokaiselle kuluttajalle, on vielä yksi etulyöntiasema, joka ilmaistaan ​​ilman todennäköisyyttä, että laite rikkoutuu lämmitysjärjestelmän ollessa pois päältä. Samalla sähkölämmitin voi jäädyttää, mutta tämä ei johda kielteisiin seurauksiin. Ostajien mukaan tämä johtuu pienestä määrästä vettä sisältä, joka voi jäädyttää, kun lämpötila laskee, ja kun laite käynnistetään uudelleen, se sulatetaan. Sen jälkeen, kun vesi kiertää edelleen ennalta määrätyllä kierroksella.

Höyrygeneraattorilämmitin, joka on usein positiivinen, sallii sinun säätää ja säätää huoneen lämpötila omistajien harkinnan mukaan. Jokaisessa huoneessa on tarpeen asentaa laite, joka säästää energiankulutusta. Asiakkaat valitsevat tämän laitteen myös siksi, että sitä voidaan käyttää hyvin erilaisissa tiloissa. Useimmiten ne toimivat ylimääräisenä lämmitysjärjestelmänä. Jos puhumme pienimuotoisista rakennuksista, höyrykattilaa voidaan käyttää pääkuumennuksena.

Kotiomistajat pitävät myös siitä, että laite on helppo asentaa itse. Perinteisesti se sijaitsee ikkunan aukon alla, vaikka tämä ei ole ainoa vaihtoehto.

Tehtaan höyrylämmitin on jonkin verran samanlainen kuin putkimaiset lämpöpatterit, jotka ovat hyvin lähellä toisiaan. Putkimaista rakennetta käytetään sen vuoksi, että sillä on muoto, jossa lämmöntuotto on mahdollisimman tehokas. Putken kautta jäähdytysaine siirtyy kuumasta vyöhykkeestä lämmönsiirtoalueelle helpommin. Laitteessa on muoto, joka muistuttaa tavanomaista putkijäähdyttintä. Tämä osoittaa suuremman todennäköisyyden tehdä tällainen laite omiin käsiinsä. Järjestelmässä on sähköinen vedenlämmitin, joka koostuu lämpöä eristävästä materiaalista. Tämä osa on varustettu lämpöä johtavalla yläkannella, jossa on U-muotoisia lämmityselementtejä, joissa on johtavat liittimet.

Höyrylämmitin, jonka toimintaperiaate pitäisi olla tiedossa, jos aiot valmistaa itse itse, toimii muuntamalla sähköenergiaa suljetussa syklisessä tilassa. Loppujen lopuksi lämpöenergia saadaan lämmittämällä rajoitettua määrää vettä. Kun se muuttuu höyryksi, mitä tapahtuu lämmitysosaston hermeettisessa ontelossa. Höyry kondensoituu, kuumenee ja vesi virtaa alaspäin kallistetuilla sisäpinnoilla, syöttämällä lämmityselementtiin. Tässä osassa neste konvertoidaan taas höyryksi. Yleisesti voidaan todeta, että tällaiset ei-turbulentit lämmitysjärjestelmät ovat arvioitu määrä höyrykattuja lämmittimiä, jotka jaetaan tiloihin. Samalla laitteiston lämmityskoostumus on integroitu yhdeksi sähköverkoksi, jonka toimintaa elektronisesti ohjataan.

Höyrylämmön valmistamiseksi on aluksi valmisteltava joitain materiaaleja ja työkaluja, mukaan lukien kansi, ruostumaton johto, kupariputki ja venttiili.

Metalliputkeen on asennettu kansi, johon ei ole asennettu liian suuri läpimitta. Toisaalta ilmaa on vältettävä. Tuloksena on oltava muotoilu, joka sallii lämmöntuotannon säätelyn. Laite voi käyttää lämmönlähteenä ainoastaan ​​vettä, mutta myös muita nesteitä matalassa kiehuvaan öljyyn.

Päällikön on luotava höyry-lauhdutettu suljettu kotelo, joka on asennettu tukipylvääseen. Sinun on luotava lämmityskammio, jossa on neste, jonka sisällä sähkölämmityselementin runko ja johtavat liittimet on asennettu. Ne olisi kiinnitettävä kotelon päätyseinään, jolloin lämmityskammio olisi sijoitettava kulmassa horisonttiin siten, että lämmityselementti on kammiossa, joka on alle lämpöainetta olevan pinnan tason.

Tee laite itse

Myös höyrylämmitin omilla kädillä (piirustukset esitetään artikkelissa) voidaan myös valmistaa. Kotitekoisen laitteen runko koostuu putkesta, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai kuparista. Metalliputken täyttö on kannen läpi, joka on kiinnitetty putkella, jonka halkaisija on pieni. Tämän putken toinen pää on suljettava tiukasti. Täyteputkeen on asennettu täyttöventtiili, joka on välttämätöntä kaasu-analyysille. Asunnon omistajan tekemät manipulaatiot resurssien testauksen jälkeen.

Valintaa varten kannattaa ottaa huomioon, että sen pohjan materiaalin on oltava yhteensopiva käyttöfluidin kanssa. Kun höyrylämmitin on valmistettu omilla kädillä, se on varustettu syksyllä. Kainua käytetään useimmiten kudotuksi metalliverkoksi. Tämä osa voidaan kutoa monelista, kuparista tai ruostumattomasta langasta. Sylinterin valmistukseen ei ole suositeltavaa käyttää alumiiniverkkoa, koska se on tarpeeksi vaikea kutoa.

Asiantuntijat suosittelevat ruostumattoman teräsverkon käyttöä. Elementtien välinen yhteys tulisi suorittaa diffuusiohitsauksella. Tämä mahdollistaa riittävän vahvan kiinteän nivelen muodostamisen, joka on yhdistetty metalliputken rungon seinämiin. Päällikön tulisi suorittaa diffuusiohitsaus 1150 asteen lämpötilassa tyhjiöuunissa. Ei ole aina mahdollista luoda tällaisia ​​olosuhteita jokapäiväisessä elämässä, siksi jos päätät tehdä itse höyrykattilan, niin useiden elementtien suorittaminen olisi annettava asiantuntijoille. Kyynärpää voidaan tehdä huovasta, samoin kuin vaahtomaisesta materiaalista. Metallia ja keraamista huopaa löytyy markkinoilla.

Sinun on ehdottomasti tutkittava höyrylämmittimen laite, jos aiot valmistaa sitä. Tämä tekee selväksi, että kuumennuskammion kaltevuuden tulisi olla 20 asteen kulmassa, mutta ei enempää. Sen sijainnin on oltava sellainen, että se on kohti kotelon päätyseinää. Tämä vaikutus voidaan saavuttaa, jos tukipilarit tekevät eri korkeuksista. Niiden pitäisi sijaita kehon eri päissä. Höyrylämmittimellä, omistajien palautteista, joista edellä on esitetty, tulisi olla sähköinen lämmityselementti, jonka kiinnittäminen on tehty tiivisteiden, liitos- tai liitosmutterien ja nännien avulla.

Nykyaikaiset lämmityslaitteet - höyrylämmitin

Höyrypehmusteinen sähkölämmitin

Sähkölämmityslaitteet ovat aina olleet kysyntää. Muiden polttoainetyyppien puuttuminen ja sähkön saatavuus kaikilla maan alueilla, jopa syrjäisimmillä kyliin, tekivät niistä hyvin suosittuja viime aikoina. Tänään paljon on muuttunut, koska kaikentyyppisten energiankuljettajien joukossa sähkövirta on kallein. Tämä alkoi myös estää kuluttajia ostamaan sähkölämmittimet. He tarvitsivat taloudellisempia vaihtoehtoja. Ja he eivät epäröineet odottaa itseään, tänään markkinoilla on mahdollista saada sähköpatteri höyrypehmustyypiksi. Mikä se on, miten se toimii ja mikä on sen säästö? Näihin ja muihin kysymyksiin vastataan tässä artikkelissa.

Ensinnäkin aluksi se, että höyrylämmitin on nykyaikainen lämmönvaihtolaite, joka on hyvin erilainen kuin kaikki tunnetut sähkölämmittimet. Toiminnan periaate on, että laitteessa on vettä, jota sähköä kuumennetaan. Samanaikaisesti vesipiiri on täysin suljettu. Siitä käy ilmi melko yksinkertainen, mutta tehokas lämmönsiirtojärjestelmä:

 • Vettä kuumennetaan sähkövirralla.
 • Neste muuttuu höyryksi.
 • Viime kondensoidaan ja kierrätetään takaisin järjestelmään nestemäisessä vehikkelissä.
 • Ja koko prosessi toistetaan jälleen.

Siten heti käyttää kahdenlaisia ​​lämpöenergiaa kuumentunut jäähdytysaine ja prosessihöyryn kondensoitumisen.

Pohjimmiltaan, parokapelny lämmitin - eräänlainen lämpöakku, joka keskittyy volyymin siirtää nesteen riittävän korkeassa lämpötilassa.

Senkin jälkeen sähkökatko pitkään jäähdytysnesteen vapautuu lämpöä. Tämä on tärkein tunnusmerkki tämäntyyppisen lämmittimen kaikista muista sähkö kollegansa, joka välittömästi jäähtyä, jos ne katkaista verkkovirtaan.

Haluan lisätä, että jäähdytysnesteen lämpötilan sisällä sähkölämmitin on parokapelnogo plus 90-120S. Nämä modernit lämmitys yksiköt toimitetaan valmistajien tarkkuuden automaattinen yksikköä, jonka lämpötilan säätelemiseksi ja laitteiston toimintaa itse. Hallintaa yksinkertainen automaatio olisi helppo selvittää omasta siinä. Jos on mitään ongelmia, voimme voittaa heidät, lue ohjeet liitetään mukana oleviin asiakirjoihin.

hyödyt lämmitin

 • Ensinnäkin valtava elinikä, jonka arvioidaan sijoittautunut valmistaja 30 vuotta. Tämä johtuu siitä, että suljettuun metallirakenne sijaitsee missä lämmönsiirtonesteen ja tiivistyy höyryä, ei ilmaa. Ja sitten, prosessit metallin korroosiota ei tapahdu. Lisäksi räjähtää tämä kapasitanssi myös voi, koska on olemassa tietty määrä vettä, joka kuumennettaessa ei täysin täytä säiliötä.
 • Toiseksi, jos ilman ihmisiä talossa ja sammutti lämmitysjärjestelmän tyyppi sähkökiuas parokapelnogo yhtäkkiä jäädytti, sitten se ei repeä. Kaikki asiaa hieman vettä. Yleensä se jäätyy, ja kun laite on sulanut verkkoon ja alkaa kiertämään läpi ennalta määrätyn ajan.
 • Kolmanneksi asettamalla tällainen sähkökiukaat joka huoneessa, on mahdollista säätää ja mukauttaa lämpötila yhdessä huoneessa sopii. Se myös säästää energiankulutusta.
 • Neljänneksi parokapelnye lämmittimiä käytetään nykyään eri aloilla. Useimmiten niitä käytetään ylimääräisenä lämmitysjärjestelmä. Pieni koko rakennuksia, kuten tärkein muoto lämmitys.
 • Viidenneksi perustaa oman käden lämpäelementti olla valtava työ. Kattaus perinteisesti - ikkunan alle aukon. Vaikka se ei ole ainoa vaihtoehto, kaikki, kuten aina, oman harkintansa mukaan.

Laite parokapelnogo lämmityselementti

Hyödyt lämmitin parokapelnogo

Jos ajatellaan sarjaliitäntälaite tämän tyyppinen, voidaan todeta, että se on jotain vastaavaa putkimaista lämmityspatterin. Muuten, mitat molemmat versiot ovat hyvin samanlaisia. Miksi putkimainen rakenne? Asia on, että putki on tehokkain tapa, jolla lämpöä menetys tapahtuu niin paljon kuin mahdollista. Lisäksi putken läpi helpommin liikkeen jäähdytteen kuuma vyöhyke suuntaan lämmönsiirron.

Ja koska laitteen suunnittelu muistuttaa tavallista jäähdytin, tehty putkista, todennäköisyys sen valmistuksen omin käsin on lisääntynyt huomattavasti. Monet yleismies ja tehdä. Miksi maksaa kalliita lämmityslaitteita, kun voit tehdä sen itse.

Rehellisesti, suhtautuminen kotitekoinen parokapelnym lämmittimet erittäin huolellisesti. Tämä laite teosten käyttöön perustuva sähkövirran, ja siten on tiettyjä rajoituksia niiden toiminnan kannalta. Kotona joitakin vaatimuksia noudattamaan vaikeaa, joten se ei tarvitse puhua laadukasta suunnittelua. Siksi suosittelemme tehdasoptiot.

Siten, sähkövastus parokapelnogo tyyppi - moderni laite, jonka pitää ennalta määrätty lämpötila tiloissa. sen rakenne ei ole kovin monimutkainen, mutta toimintaperiaate perustuu saada kahdenlaisia ​​lämpö: energiankäytön ja jäähdytysnesteen tiivistymistä. Näin ollen, korkea hyötysuhde laitteen. Plus melko säästö polttoaineenkulutus vähentämällä lämpöhäviöitä.

Parokapelny lämmitin 4 toimintaperiaate

Parokapelny lämmitin - uusi sana lämmitysjärjestelmän Tämä asennus kuten parokapelny lämmitin edellyttäen muodossa laite - lämmönvaihtimen. Se on paljon eroja kaikista lämmityslaitteista. Toimintaperiaate tällaisen asennus on, että järjestelmä on vettä, ja sitä kuumennetaan sähköllä, mutta vesi piiri käytön aikana on aina suljetussa asennossa. Tällainen toiminta saa luoda melko yksinkertainen, mutta erittäin tuottava järjestelmä.

Parokapelny lämmitin: toiminta

Lämmitin parokapelnogo tyyppi - täysin uusi muotoilu, joka voi johtua energiaa säästäviä tekniikoita. Luojat väittävät, että tämä järjestelmä pystyy heikentää paitsi asennuskustannukset, mutta myös kustannukset, joita aikaisemmin käytettiin lämmityskustannuksia.

Lämmitin parokapelnogo tyyppi - täysin uusi muotoilu, joka voi johtua energiaa säästävien tekniikoiden

Jos vertaamme tätä muihin sähkölämmitys konvektorit, ne toimivat seuraavaan periaatteeseen:

 • Suljettu putki sisältää jonkin verran nestettä, se voi olla joko veteen tai muuhun lämmönsiirtoaineen, esimerkiksi ammoniakki, pakkasnestettä, metanoli tai etanoli;
 • Sisältö putki tulee kiehumispiste ja kehittää höyryä;
 • Höyry alkaa lämmetä ulkoiseen järjestelmään, höyryä, joka tämän jälkeen virtaa kuumentimeen;
 • Tämä prosessi toistetaan useita kertoja.

Lämpötila-asetus tapahtuu erityisen ohjausyksikön, se on varustettu ja parokapelnaya asennus. Höyryn lämpötila poistumisen on useita kertoja suurempi, tästä syystä, tämä laite vaatii melko vähän vettä.

Kuinka tehokas parokapelnye lämmittimet

Lämmittimien virrankulutus, joka on yhtä suuri lämpökapasiteetti, tämä merkitsee tiettyjä rakenteellisia rajoituksia. Koska 1 kW voidaan antaa noin 0,1 m2 lämpö- vaikutus, ja jonka lämpötila on lämmitin olisi noin 350 astetta. Kun jäähdytyselementin läpi virtaa kuumaa ilmaa korotetussa lämpötilassa, ilmakehän huoneen tulee liian kuiva, ja tämä saattaa epämukavuutta. Laajentamista tilaa tässä tilanteessa ei auta, koska lämpötila on myös lisätä.

Parokapelnye lämmittimet tarjota korkea lämpökerroin

Mitä parokapelnogo paine, hänellä on seuraavat ominaisuudet:

 • Lämpöteho suhteessa voiman 3 kertaa;
 • Taso tehokkuus on 8%;
 • Lämpöjohdon lämpötila voi vaihdella 70-120 astetta;
 • Huoneen ilmankosteus on hyväksyttävä.

Tästä syystä lämmitin voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen, vaikka koulussa tai sairaalassa. Lisäksi asennus voidaan käyttää varmistuksena, mutta hinta tällaisen yksikön on paljon suurempi kuin sähkölämmitin.

Mitkä ovat plussia ja miinuksia on parokapelnoe lämmitys

Edellä olemme listanneet tärkeimmät myönteiset puolet järjestelmän, mutta voit määrittää lisää etuja.

 • Johtuen siitä, että koneen sisällä on pieni määrä lämpöä kantaja kuumennetaan nopeasti laitteet;
 • Pieni määrä nestettä ei johda siihen, että kone pysähtyy tai menee alas;
 • Lämmitin voi toimia jopa kylmässä huoneessa asennuksen jälkeen on mukana, jää sulaa ja työ tehdään normaalitilassa;
 • Koska mitään happea sisällä asennus on täysin suojattu korroosiota;
 • Käyttöiän tällaisen lämmittimen, kun niitä käytetään oikein, voi olla suurempi kuin 30;
 • Laite ei tarvitse asentaa, voit milloin tahansa muuttaa toiseen huoneeseen;
 • vain pistorasia tarvitaan koneen toiminnan.

Lifetime parokapelnogo kiukaassa enintään 30 vuotta

Valmistajat Tämän tuotteen Patenttivaatimuksen turvallisesti lämmittää putkeen. Kuitenkin, rakenne ei säädetä varoventtiili. Siksi kukaan ei voi sanoa tarkasti, kuinka käyttäytyä lämmittimen tapauksessa, lämpösuoja ei toimi. Vielä yksi negatiivinen ominaisuuksia voidaan katsoa kohtuutonta hintaa ja monimutkaisia ​​korjauksia.

Pipeless parokapelny lämmitin: noin ominaisuuksia Testit

PKN luojat väittävät, että tällainen järjestelmä ei koske pelkästään energiatehokasta, mutta myös ympäristöystävällinen.

Kehittäjät ovat luettelo pääpiirteet IPP:

 • Se ei tarvitse valmistella sivuston asennus;
 • Toimii yhdellä ulostulo;
 • Kyky automaattisesti säätää ja tukea tietyn tilassa;
 • Poikkeuksen tarve kattilan kustannuksia;
 • Kahden piirin polttoaineen säästö on noin 70%;
 • Sitä voidaan käyttää missä tahansa maantieteellisen sijainnin;
 • Lämpöpatterit tällaisen laitoksen kestää useita kertoja kauemmin.

Pipeless parokapelny lämmitin virtansa yhden poistoaukon

Mukaan palautetta käyttäjiltä, ​​parokapelnaya asennus mahdollistaa itsenäisesti säädellä lämpötilan merkkivalo, kiitos tämän voit ohjata lämmityskustannuksia. Myös IPP voidaan käyttää lämpöstabilisaattorin ja sovellettu menestyksekkäästi valtion laitoksissa, koska ne pystyvät suoriutumaan tehokkaasti lämmitys suuret tilat.

Prosessi, joka suoritetaan parokapelnye akku

Kuten muutkin lämmitin parokapelny on omat työnkulkua.

Sisältä se, tapahtuu seuraavaa:

 • Lämmitin välittää lämpöä kantajan;
 • Jäähdytysneste kulkee neste-höyry;
 • Kiipeily, höyry lämmittää kotelon tiivistyy ja siirtää lämpöä kehon, ja edelleen tilaan;
 • Sen jälkeen, kun väliaine on kondensoitu, se alkaa virrata alas seinät tenu;
 • Prosessi toistetaan jälleen.

Säästöjä saadaan siitä, että käytetään lämmön pienestä määrästä kantajaa. Lisäksi, kun ensimmäisen hoitojakson jälkeen, höyryä, toisen syklin käyttää vähemmän energiaa jo, koska se tukee vain prosessin höyryn.

Parokapelnye akku erittäin tehokas

Höyry alkaa tiivistyä suurempi määrä ja talletus jäähdytetyn lämmönvaihtimen massoja. Tämä toiminta mahdollistaa kuumentaa valuu tasaisesti koko huoneeseen.

Mitä suurempi alue lämmönvaihtimen, sitä enemmän lämpöä palauttaa tuloksen.

Parokapelny lämmitin, ole suurempi kuin tavallinen akku, voi näyttää paljon tehokkaammin kuin mikään muu konvektiivisten järjestelmään.

Se voi tehdä omin käsin parokapelny lämmitin

Toimintaperiaate lämmittimen ei ole iso juttu. Juuri tästä syystä, on olemassa monia vaihtoehtoja, joiden avulla rakentaa tällaisen rakenteen omin käsin.

Jotta tämä toimisi, tarvitaan seuraavat työkalut:

 • Putki ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai kuparista on sopiva;
 • venttiili;
 • kattaa;
 • Kuparilanka,
 • Hitsaus.

On monia vinkkejä voit seurata luoda oman lämmitin.

 1. Jotta voidaan valmistaa kuumenninrunkoon, tarvitset putki korroosiota aiheuttavia materiaalia. Täyttämällä tapahtuu kannen läpi, joka on kiinnitetty putkeen toisella puolella putken suljetaan pitämään ilma pois.
 2. Täytöstä putki sijoittaa venttiili, joka vastaa kaasun analyysi sen jälkeen, kun resurssi testi. On tarpeen sanoa heti, että venttiilin materiaalin on oltava täysin sopusoinnussa työntekijöitä.
 3. Lämmityselementti on käyttää sydämen. On olemassa useita eri tyyppejä, mutta käyttävät pääasiassa kudottu metalliverkko. Ei ole tarpeen käyttää monimutkaisia ​​materiaalia, on tärkeää, että nettotuotto on helppo kudonta, joten se sopii hyvin alumiinia.
 4. Uskotaan, että paras materiaali kutomalla sydämen voi ruostumatonta terästä lanka. Huomaa kuitenkin, että se ei kudonta ei voida toteuttaa ilman hitsausta. Veneet sydämen voi olla muita materiaaleja, kuten huovan tai vaahto voi materiaalia.

Laita palat yhteen, voit saada erinomaisen tippua-tyyppinen lämmitin, joka oikeutetusti auttavat kuumenna akkua.

Parokapelny lämmitin voidaan tehdä omin käsin

Jopa pienintäkään vaivaa, luot asetuksen, joka ei kuivaa ilmaa ja täysin lämmin huone.

Luomaan tällaisen lämmittimet on aina parempi ohjataan piirustusten lisäksi, sinun pitäisi tietää kaikki tekniset ominaisuudet, jotka on akkuja. Saadakseen kustannustehokas sähkölaite työstää ilma - höyry-pohjainen, valmistaa kaikki piirustukset, ja katso video, joka kertoo, miten luoda sellainen akku omistajille, jotka aiemmin käytetty, lämmitystarvikkeita pipeless olla uutuus, joten opetus on olennaista ..

Parokapelny lämmitin kädet: ohje (video)

Olemme harkinneet kaikki ominaisuudet parokapelnogo lämmitin ja jopa tajunnut, miten tehdä se itse. Älä unohda, ennen kuin alat tehdä kiukaan perehtyä koneen laitteeseen. Sinun täytyy oppia kaikki koukerot kokoonpanon tietenkin on toivottavaa käyttää yhtä järjestelmää ja noudattaa kaikkia suosituksia liitetty siihen. Huolimatta siitä, että tämä kasvi voi tarjota sinulle hyvä lämmöntuotto, väärin koottu rakenne voi johtaa huonoja seurauksia. Siksi asiantuntijat suosittelevat olla jatkamatta asian omasta.

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

7 + 2 =