Parootparivatel tehokas ja edullinen

Steamers: arviot ja arvostelut

Tällainen laite, kuten höyrylaiva, ilmestyi markkinoille kodinkoneiden on suhteellisen uutta. Kuitenkin tuona aikana hän onnistui voittamaan tunnustamista kuluttajille. Tämä laite on tunnettu siitä, että monipuolisuus. Hän pystyy paitsi silittää vaatteita, mutta myös desinfioida kankaalla, päätellä tahroja.

Höyrylaivat, joiden luokitus perustuu kuluttajatutkimuksen, nyt kysyntä ja korvaamaton. Yhä useammat maanmiestemme voitto merkitsi laite kotikäyttöön. Valitse oikea höyrylaiva arvostelut asiantuntijoiden avustuksella ja kuluttajille.

Erittäin suosittu tänään nauttia erilaisia ​​höyrylaivat. Arvosana nämä välineet arvioimaan, mitkä niistä ovat todella laadukkaita ja kysyntää. Kaikki höyrylaivat markkinoilla tänään tehdään uusinta tekniikkaa. Ne pystyvät merkittävästi nopeuttaa prosessia silittää. Lähes minkä tahansa kankaan pystyy minuuttia korjata.

Otparivatel suorittaa valotuksen kangas höyryllä. Näin ollen laitteen rakenne muodostuu vesisäiliön. Se kuumenee. Päästyään kiehumispiste vesihöyryä vapautetaan, joka tulee tasainen muoto suutin. Avulla käsitellyn tekstiilejä.

Vahva paine, joka luo laitteen vaikuttaa kankaaseen. Ne ovat hieman heikennettyjä. Tämä mahdollistaa pinnan tasoittamiseksi helposti. Lisäksi tämä laite poistaa epämiellyttäviä hajuja ja tahroja kankaasta. Näin ollen, tällainen laite on vähitellen korvaamassa tavanomaisia ​​silitysrauta.

Tänään myyntiin muutamia lajikkeita tällaisia ​​laitteita. On kannettavat, lattia ja pystysuorat höyrylaivat vaatteita. Mu näiden laitteiden mukaisesti rakennettu ryhmä, jota edustaa laitteita.

Pystysuora höyrylaivat ovat pienet mitat. Kuitenkin, niiden kapasiteetti on riittävän suuri käsittelemään korkea laatu kangas. Tällaisia ​​laitteita käytetään aktiivisesti sekä työssä että kotona. Heidän työnsä ei vaadi lauta.

Käsi höyrylaiva sopii ihmisille, jotka matkustavat usein. Tällainen laite voi ottaa työmatkalla. Se on pienin jalanjälki Vaatteiden Steamer. Kuitenkin, kesto silityslauta menetelmä tällaisissa laitteissa on rajoitettu. Yleensä se ei ylitä 15 minuuttia.

Lattia höyrylaivat korkeaan tuottavuuteen. He eivät voi ottaa mukaan matkoille, mutta tämä laite soveltuu jatkuvaan käyttöön. Jos tarvitset silittää paljon pellavaa tai vaatteita, tämä versio laitteesta olisi edullista. Se voi toimia jatkuvasti jopa 2,5 tuntia.

Mitä etsiä valitessaan?

Ominaista tietty joukko ominaisuuksia vaatteen höyrystimen. Luokitus Tällaisten laitteiden on tärkeää ottaa huomioon valitessaan, mutta kannattaa kiinnittää huomiota tietyn toiminnon. Että jokainen kuluttaja ovat tärkeitä tai että laatu tarjotaan kodinkoneiden.

Ensimmäinen asia kiinnittää huomiota laitteen kapasiteetti. Kotitalouskäyttöön riittää 1,3-1,7 kW. Tämä nopeus vaikuttaa nopeuteen silittää. On myös tärkeää ottaa huomioon tilavuus vesisäiliöön. Jos se on liian pieni, käyttö voi olla epämukavaa.

erityinen suodatin veden annetaan kalliimpia malleja. Tämä mahdollistaa sen, että laite täyttää tavallista juokseva vesi. siivooja ei toimiteta halvempia malleja.

Jopa edullinen eri laitteet eroavat monipuolisuutta. Mutta laatu pinnan keraamisesta tai metallisesta ovat vain kalliimpia malleja.

Opiskelu luokitus Vaatteiden Steamer, voitele kukin valita kunnon laitteella. Asiantuntijat väittävät, että ostaa tällaisia ​​laitteita tarvitsee vain olla luotettavien valmistajien. Se on kallista, mutta sen tehokkuus ja kestävyys on paljon suurempi.

Niistä pystysuora Vaatteiden Steamer johtoon laitteisiin kuten Endever Odyssey Q-360, Polaris PGS 1708VA. On demand asiakkaiden keskuudessa ne ovat noin par manuaalinen variantteja laitteisiin. Tässä luokassa jaetaan höyrylaivat Phillips GC330 / 4, Scarlett SC-SB23201. Tämä on melko korkealaatuisia laitteita.

Suosituin kuluttajien keskuudessa nykyään kerroksessa höyrylaivat. Se on tehokas, luotettava laitteita. Paras Tähän ryhmään tunnustettu malli Kitfort KT-901, Phillips GC660 / 05, Tefal IS8380, suurmestari GM-Q5. Voit tarkistaa, mitkä näistä ovat suosituimpia Vaatteiden Steamer, olisi harkittava niiden sijoitusta nousevassa järjestyksessä. Tästä 7 parhaat mallit otetaan huomioon.

Arvosana Vertical Vaatteiden Steamer johdolla malleja kuten Endever Odyssey Q-360, Polaris PGS 1708VA. Ne ovat kysyttyjä asiakkaiden keskuudessa. Ensimmäinen niistä on sijoittunut seitsemänneksi kokonaissijoitus Vaatteiden Steamer.

Se on monipuolinen laite, joka tarjoaa silityslauta vaatteet pystysuorassa asennossa. Käyttää sitä herkkä prosessihöyryä ja riittävän karkea kankaat. jatkuva toiminta-aika on 1 tunti 20 minuuttia. Laite lämpenee nopeasti. Käytettävissä on muutamia vinkkejä eri tiloissa silitystä. Siten on mahdollista käsitellä pienetkin, vaikeasti vaatekappaleista (kaulus, hihansuut, taskut). Hinta laitteen välillä 3,5-5500. Rub.

Haitat mallin sisältävät liian pitkä letku. Hän voi taipua. Materiaalit, joista laite valmistetaan, ei laadukkaita. Asiantuntijoiden mukaan ilmoitettua kapasiteettia ei vastaa todellista indikaattori.

Kädessä pidettävät höyrylaivat vaatteille, luokitus, joka johti Phillips GC330 / 4, Scarlett SC-SB23201, vaatimusten mukaisesti kuluttajille. Tämä miniatyyri laitteita, jotka ovat hyvälaatuisia. Mallin yhtiöltä Phillips ottaa kuudenneksi kokonaissijoitus Vaatteiden Steamer.

Malli GC330 / 4 on, sen sähköinen rakenteeseen. Se tarjoaa automaattisen syötön höyryä. Kitti on myös harja kuituja neuleet, kerrosta ja niin edelleen. E. laite teho on 1 kW. Kustannuslaskentamallin - 4,4-6,5 tuhatta ruplaa ..

Tämä miniatyyri laite on kätevä, jonka paino on enintään 700, hän lämpenee nopeasti. Käyttö on mahdollista tehdä ilman silityslaudan. Jäsenet totesivat, että hyvin pieni astiaan vettä. Myös, yksikkö jäähtyy pitkän ajan jälkeen pois.

Viidenneksi kokonaissijoitus vie Vaatteiden Steamer Malli Polaris parisuurpujottelu 1708VA. Tämä laite on pystysuora työn tyypin. Tämä höyrylaiva täydellisesti puhdistaa kangasta. Teho sitä säädellään. Ilman vettä täyttölaite toimii noin 40 minuuttia. Mukana on muutamia vihjeitä erilaisia ​​kudosta. yksikköhinta on 3,5-5000. hieroa.

Harkitsee rating Vaatteiden Steamer on syytä huomata, että esillä mallissa on monia etuja. Jos vesi on säiliön päälle, laite sammuu automaattisesti. Se on mukava kädensija. Myös höyrylaiva eivät vie paljon tilaa.

Niistä puutteet malli olisi huomattava riittämätön kehittää muotoon sisemmän säiliön. Koska se on vaikea tyhjentää vedestä. Höyry laatu on alhaisempi kuin muissa malleissa, jonka kapasiteetti on 1,7 kW. Mukana on myös mukana hieman liian termovarezhka.

Sijoitusta paras kädessä pidettävän Vaatteiden Steamer sisältävät malli Scarlett SC-SB23201. Se sopii ihmisille, jotka ovat usein työmatkoilla tai matkoilla. Vuonna kokonaissijoitus, tämä malli ottaa neljänneksi.

Se on monipuolinen laite, joka käsittelee höyryn tekstiilit, matot, verhot ja muita tuotteita. Sen tilavuus vesisäiliön katsotaan olevan riittävä tämän tyyppisten laitteiden (100 ml). Sarja sisältää muutamia vihjeitä. Lämmitys tapahtuu riittävän nopeasti. Laite voi toimia vaaka- ja pystysuuntainen tila. Kustannukset tämä malli on 1,6-2,7 tuhatta. Rub.

Tämä talousarvio, käytännöllinen malli. Sillä on korkea käsittelyn tehokkuutta. Läsnä merkkivalo antaa mukavuutta. Tällainen laite ei pysty täysin käsittelemään isoja vaatekappaleita. Se on suunniteltu pääasiassa kevyisiin tekstiilejä.

Tutkittuaan luokitus manuaalisen Vaatteiden Steamer ja pystysuunnassa malleja, meidän pitäisi sanoa muutaman sanan ulkona lajikkeita. Käyttäjien mukaan tämä on kaikkein laadukas, kuluttavia laitteita. Vuonna kokonaissijoitus, lattia höyrylaivat miehittää kolme ensimmäistä paikkaa. Tämä johtuu siitä, että korkea laatu väline.

Kolmantena on malli Tefalin IS8380. Se tarjoaa 5 tilaa höyryä. Laite voidaan tehokkaasti hoitaa sekä ohut ja tiheä materiaaleja. Höyrylaiva on täydellinen tyyny puhdistaa vaatteet. Hän on hyvä hoitoon ryppyjä, muodostumista ampuja hänen housut. Päätyttyä strippaus vaatteita ei kostean jälkiä.

Haitat malli kuuluu kalleus - 13-17000 ruplaa .. Letku joskus taipuu. Tämä siitäkin huolimatta, että sen pituus on hyvin pieni. Kuljetettaessa vettä säiliöstä laite voi tulla ulos.

Toinen sija omistaa myös lattian höyrylaiva. Sijoitusta paras malli olisi puutteellinen ilman mallia, kuten Phillips GC660 / 05. Että hän sai toiseksi gallupit kuluttajille. Tämä höyrystin on tilava vesisäiliön. Jännite on 1,8 kW. Sisältää pakkaus, tyyny puhdistaa vaatteita ja suojakäsineitä. Käytettävissä on kolme höyryä. yksikköhinta on noin 10-12000. hankaa.

Johto yhteyden verkkoon tarpeeksi kauan. Se on tehtävä automaattinen mutkainen. Instrumentti toimii lähes äänettömästi. Säiliö saa kaataa vettä tavanomaisesta kosketa. Se on kätevä käyttää laitetta.

Ostajat väittävät esittäneet riittämättömät laatu höyrylaivan irrottaa likaa. Steam ei vastaa valmistajalle indikaattori. Kahva on vesi voi virrata. Sisällä kondensaatio pisaroita.

Listan kärjessä suosituimmista malleista on myös miehitetyllä kerroksessa höyrylaivat. Arvostelu edusti instrumentit johti suurmestari GM-Q5. Sen kapasiteetti on 1950 wattia. Jatkuva toiminta-aika - noin 50 minuuttia. Käsiteltäessä vaatteita offline prosessihöyryn kerääntymisen materiaaliin. Kustannukset tämä höyrylaiva on noin 10 tuhatta. Rub.

Suunnittelu pari intensiteetti regulaattori, joka voidaan sujuvasti pyörittää. Tämä laite on hyvä puhdistaa toiminta vaikeissakin epäpuhtauksia. Setti paljon muita työkaluja ja tarvikkeita. Niiden avulla voit tehdä missä tahansa tilassa strippaus tehokasta ja mahdollisimman mukava.

Haitta on vain puuttuminen automaattisen johtokeräin pitäisi kohdentaa. Tämä on ylivoimaisesti paras höyrylaiva, joka tulee usein kotimaisia ​​ostajia.

Harkittuaan mikä muodostaa höyrylaivat, sijoitus näitä välineitä, jokainen voi valita paras vaihtoehto itselleen. Esiteltiin tänään myyntiin lajikkeen edustaa kodinkoneiden voi tyydyttää lähes kaikille asiakkaille.

Parootparivatel tehokas ja edullinen

Käsityöt käsillään improvisoituja kotona - Rukodelnik.Su

Encyclopedia of neulominen ja ompelukoneita, käsi puikot ja koukut, ja kotiompelun. Mestarikurssit, ohjeet, kuvia ja videoita.

Valitsemalla paras vuoden höyrylaiva

Nykypäivän painos analyyttisen artikkelin "Rukodelnika" auttaa päättämään höyrylaiva brändi, näyttää kaikki hyviä ja huonoja puolia eri tuotemerkkejä, perusteellisesti kertoo kaikkia vivahteita tämän ihme tekniikkaa. Mennään!

Miksi float parempi kuin rauta

Elämässä modernin kansalaisen liiketoiminta henkilö usein aika ei riitä. Perhe, työ, suhteet eivät jätä yksittäinen ylimääräinen minuutti, ja joskus paeta touhu ja lemmikkieläinten kuivikkeet tai vaatealan yksinkertaisesti ole mahdollista. Näistä tilanteista keksittiin vaate höyrylaiva - tehokas, mutta samalla, kannettava työkalu Vaatteiden hoitoaineet.

 • Se ei vie paljon tilaa;
 • sen ei tarvitse antaa ulos lauta;
 • odota lämmitykseen, kuten rautaa.
 1. Silitys selviytymään paljon paremmin rautoja. Jälkeen koneella työskentelyä vaatteisiin ei jää pienintäkään ryppyjä tai taitoksia;
 2. Erinomainen otglazhivayutsya pienimmätkin yksityiskohdat, kuten röyhelöitä, tavallinen paikka koristeet strassit tai paytok. Samalla - lähes välittömästi, että on mahdotonta perinteisissä silitys rauta;
 3. Jopa nuolet housut - ei ole enää ongelma, jos on erityinen liitetiedoston niiden naglazhivaniya;
 4. Sen jälkeen, kun höyrylaiva vaatteita on taattu ei näy kiiltävät tila (kuten usein tapahtuu, kun silitys). Päinvastoin, jopa melko hyvin kuluneet asiat saavat uuden ilmeen;
 5. Höyry tappaa kaikki virukset, mikrobeja, jotka vahingossa putosi vaatteisiin, sekä loisten kuten pölypunkit.

Mistä ostaa: suurin alueella Venäjän ketjun myymälöissä kodinkoneiden - Technosila, M. video, MediaMarktin.

[AdmitadGoods img_size = 'kohde-kuva-pientä-pieni' img_pos = 'img-pull-left' txt_align = "CPA-teksti-vasemmalta id = '2711']

[AdmitadGoods img_size = 'kohde-kuva-pientä-pieni' img_pos = 'img-pull-left' txt_align = "CPA-teksti-vasemmalta id = '2705']

Helpoin ja halvin löytyvät Aliekspresse (linkki).

Miten valita vaatteen höyrystimen

Ensinnäkin, sinun täytyy ymmärtää, millaisia ​​höyrylaiva on sopivampi sinulle henkilökohtaisesti. Kokeile seuraavia perusteita:

 • Onko sinulla tarpeeksi tasainen tilaa suurille ulkona laitteet;
 • Onko tarpeeksi rahaa ostaa uusimman sukupolven höyrylaiva (uusimmat laitteet voi maksaa jopa15000 ruplaa);
 • Mikä tyyli pidät: kömpelöä tai ulkovalo, kannettavien ja kädessä kannettava;
 • Rakennemateriaalilla vaatteet, arviolta taajuudella hänen strippaus (valmistettuja tuotteita tweed, villa ja tiheämpiä ja "raskas" materiaalit täytyy ehdottomasti voimakkaan ulkoyksikön).

Mieti kaupallisesti saatavilla tyyppisiä Vaatteiden Steamer tarkemmin:

Kuten voi nähdä otsikon - laite on riisuttu kangas ja vaatteita pystyakselin ympäri. Jos - onnellinen omistaja leningit, puserot herkkä kankaat (silkkiä, puuvillaa, nailonia), tai T-paitoja, joissa herkkä applikaatiot, pelokas kuumuus rauta, pystysuora höyrystin - se on sinun valintasi!

1) osoitti halutulle korkeudelle ripustimet;

2) roikkuu yläkoukku kohde (lavoista);

3) sisältää höyrystimen;

4) vetää asia (toisin ryppyinen vaatteet tasoitetaan höyry)

Kaikki on paljon nopeampi ja helpompi silitys rauta: ei tarvitse laittaa silityslauta, silitysrauta lämmitys odottaa, kaada vesi spec. tankki - höyry kaikki tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti.

Kuten tuolla ylempänä, perustavanlaatuinen ero pystysuuntaisen (lattia) ja manuaalista Vaatteiden Steamer - steper tiiviyttä ja liikkuvuuden. Tietenkin katsella videota, voit sanoa, "Kyllä vertikaalinen ei ole niin suuri", ja syystäkin. Mutta! Voitko laittaa sen laukkuun tai reppuun, ja mene toiselle puolelle kaupunkia? Tai joudutaan vetää pakasta metrossa tai bussilla?

Näistä tilanteista ja käsikoneita höyrylaivat vaatteille on kehitetty.

Vertaileva ominaisuudet hyvät ja huonot puolet

 1. uudelleentäyttöä vesi
 2. sisällyttäminen
 3. Kankaan kiristämiseksi tai vaatekappale voidaan tasoittaa höyry
 4. höyryssä
 5. vaatteiden kuivaus. Työskenneltäessä manuaalinen laite ei ole niin kätevää venyttää kangasta, koska mitään erityistä telineiden ja ripustimet. Jos voittaa tämä haitta - olet valmis.

Katsokaa nyt yläosassa höyry laitevalmistajien tarkemmin, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen - vaate höyrylaiva ostaa.

Alkuperämaa: Venäjä

Perustamisvuosi Organisaation: 2005

Tuotannon aloittamista: 2005

Suurmestari - ainoa kotimainen vaate höyrylaiva edustettuna tänään artikkeli. Laatua ja suorituskykyä höyryn laitteiden Grand Master on samanlainen paras hänen ulkomaisten kollegojen - Phillips tai Karcher (ja tämä ei ole mainos, vaan todellisuus, joka on mahtava!). Viimeisten 15 vuoden aikana yritys on tehnyt varsin hyvää ja laadukkaita laitteita Venäjän kotiäiti selvää, että ei välttämättä ostaa laitteita, joissa on "cool" brändi laadun ja pitkään käyttää sitä.

No, ainakin, höyry näin on

Nykyisin tuotevalikoima tuotemerkillä Grand Master:

 • höyrylaivat vaatteiden ripustin ja teleskooppiteline;
 • mini höyrylaivat;
 • höyrypesurit;
 • höyrystimet on varustettu rauta;
 • Silityskeskus;
 • ammatti silitys puristimet;
 • Pölynimurit;
 • höyrypesurit puhdistukseen;
 • toiminnallinen lauta.

Sinun täytyy verrata laatua

Analysoimme kumpi kahdesta samanlaisia ​​laitteita saadaan parhaat ominaisuudet. Otetaan vertailun vuoksi kaksi melko tunnetun pienet mallit.

Suurmestari GM H600 VS Philips Steam&Go GC310 / 35

Nyt vertailla tehokkaampi - ulkona erät:

Suurmestari GM-S205 Professional VS Kitfort KT-902

Suurmestari GM-S205 Professional

Vesisäiliön tilavuus

Jatkuva käyttö

Lukumäärä strippaus liikennemuotojen

Suutin naglazhivaniya ampuja

Siellä + prof. Kannakkeet housut

Suojavarusteet kädet

Lähes kaikki: organzaa synteettiset, silkki, sukkahousut puku ja takki kankaat

tuomio: Kuten näette, kotimainen tuote on melko pysty kilpailemaan ulkomaisten teknologian sekä toimivuutta ja käytettävyyttä ja ulkonäköä.

Osta suurmestari, voit verkkokauppa mediamarkt.ru

Alkuperämaa: Ruotsi

Perustamisvuosi Organisaation: 1988

Alku Tuotannon: 2000-luvun puolivälissä

Yhtiö Kromaks ei heti alkoi tuottaa laitteita kotiin - lähes viidentoista vuoden pääartikkeli sen tuloista oli valmistus- ja myyntitoiminnan viennin eri kiinnikkeet ja kiinnikkeet kotiin, kodinkoneet, sekä suurille teollisuusyrityksille. Ilmeisesti päätettyään vahvistaa läsnäoloaan markkinoilla Ruotsin ryhmä on yrittänyt luoda kodinkoneet, joka voi kilpailla vahvoja kilpailijoita. Ja hän teki sen!

Höyrylaivat Kromax yllättäen ulkomaisille teknologia, onnistuvat oltava laadukkaita ja kohtuuhintaisia ​​samanaikaisesti. Miten toimittajat ymmärrä - kaikki kiitos Euroopan lähentyminen yrityksiin - herättää huomiota tuotemerkin tuotannon hintoja ja laadukkaampia tuotteita, ja sitten - nostaa hintoja. Haluan vain vakuuttaa teille - laitteiden kustannukset kasvavat hieman, mutta laatu pysyy huipputasolla!

 • Riittävän suuri (suurempi kuin noin analogit)
 • Paino - noin 3 kg
 • Tilavuus vesisäiliö - 2 litraa
 • Teho - 1750 W
 • Höyrymäärä - 36 ml. minuutissa
 • Hinta - 3700 ruplaa

Iso ja vahva laite mahdollisuus sijoittaa kankaan tilalla laitteeseen. Tehokas akku vertaistensa joukossa. Raskas tarpeeksi.

 • Vähäisempää kuin q307
 • Tämän vuoksi, tilavuus säiliön 2400 ml. vähemmän (600 ml).
 • Paino tyhjä laite - 2 kg
 • Virta - 1350 BT
 • Höyrymäärä - 20 ml. minuutissa
 • Hinta - 2340 ruplaa

Oblogchonny ja vähemmän kolmiulotteinen analoginen edellinen malli. Ilmeisistä syistä merkittävästi menettää tehoa, painetta ja vesihöyryn määrä.

 • Steamer höyrypesurilla +
 • Paino - 6 kg (!)
 • Virta - 1500 wattia
 • Höyrymäärä - 50 ml. minuutissa
 • Hinta - 4190 ruplaa

Erikoistuneempia laite kuin edellinen. Voimakas paine haihduttamalla neste voi kääntää laite pienoiskoossa analoginen pesukoneen. Se on erittäin kätevä arjen kanssa pikaisesti puhdistaa asioita.

Vertailu kilpailijoihin

Kromax Odyssey q307 VS Magio MG-322

Tuomio: Kilpailu on vahva, mutta Kromaks taistelee arvokkaasti! Ostosta tällaisten laitteiden voi olla et kadu.

Valitsemalla paras vuoden höyrylaiva: 2 kommentit

Kiitos mielenkiintoinen artikkeli ja hyödyllisiä vinkkejä. Satun liikematkoja, ja piti ottaa rautaa, mutta se on hankalaa. Ennen luit käsikirja höyrylaiva tuntui suunniteltu pitkien matkojen. Olet löytänyt vahvistuksen sähköpostitse ja että mukana erityisiä hyödyllisiä vinkkejä, mutta myös siellä on malleja, jotka ovat päällä vedenkeitin. No, että tällaiset tuotteet auttavat meitä tekemään oikean valinnan joukossa laaja valikoima tuotteita.

Hyvää päivää! Pystyhöyrytys vaate höyrystimen käyttötavan menee melko nopeasti - sisällä 40c on pari. Säiliön tilavuus on 1,8 litraa, jolloin saatiin 50 minuutin jatkuvan käytön jälkeen.

Useimmat höyrylaivat Vaatteiden

Höyrystin ja silitysrauta - täysin eri asioita, jotka voivat täydentää, mutta ei korvaa toisiaan. Otparivatel ole tarkoitus hoitaa tiheä materiaalien ja vuodevaatteet, se - korvaamaton kohde hoidosta herkkä kankaat, neulotut, turkista. Valitse höyrylaiva mukaan odotuksesi, autat meidän luokitus.

Höyrylaiva mikä yritys valita

Laitteet valmistetaan Alankomaiden brändi, nauttii hyvin ansaittua kuluttajien luottamusta. Yhtiö valmistaa sekä oppaat ja lattia malleja vaate höyrylaiva. Ne erottuvat harkittuja ergonominen muotoilu, rakentaa laatu ja toimivuus.

Venäjän tuotemerkki. Kitfort laitteiden tehty Kiinassa, yhtiö seuraa tarkasti tuotteiden laatua. Erityisen suosittuja kuluttajien keskuudessa nauttivat kerroksessa höyrylaivat tuotemerkki Kitfort, jossa yhdistyvät alhainen hinta, hyvä tekniset ominaisuudet ja laatu.

International Holding valmistaa erilaisia ​​pieniä kodinkoneita, kuten höyrylaivat. Tärkein tuotantolaitokset sijaitsevat Kiinassa ja Venäjällä. Yhtiön tuotteita on kysyntää, koska kohtuullinen hinta, laatu laitteita Polaris ei ole huonompi enemmän arvostettuja tuotemerkkejä.

Tämä merkki ei ole kovin tunnettu keskuudessa valmistajien kodinkoneiden, koska se on melko kapea erikoistuminen. Tämän tuotemerkin tuottaa ainoastaan ​​silityskoneita (myös höyrylaivat) ja tekniset laitteet. Yhtiö kehittää malli hoidosta kaikki vaatteet ja tekstiilit. Hintahaarukka Vaatteiden Steamer MIE - keskimääräinen laatu luotettava.

Tämän tuotemerkin tunnettu ruotsalainen tuotemerkki Kromax Group valmistaa luotettavia tuotteita kotiin. Vuonna Endever on tuotteita ja lattia höyrylaivat ja kompakti kannettavat malleja, joista monet ovat erittäin houkutteleva hinta.

Meidän luokitus Vaatteiden Steamer otettu huomioon näkemyksiä ja kokemusta käytöstä tavallisten kuluttajien ja otettava huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • höyrynsyöttö;
 • vastaa teknistä erittelyä;
 • Vastaanottaa vesisäiliö;
 • ergonominen malli;
 • strippaus tilat;
 • kustannukset;
 • valituksia vikoja.

Kädessä pidettävät höyrylaivat ovat kompakteja, kätevä ottaa ne tiellä, ei tarvitse paljon tilaa talon heille, mutta myös joitakin erityisiä ihmeitä niiden soveltaminen ei kannata odottaa, virtalähde höyryä käsikirja malleissa on pienempi kuin lattialla. Kun valitset huomautus: useimmat niistä on pieni vesisäiliö, mikä riittää 1-2 asioita.

Suosituin malli on käsin Polaris parisuurpujottelu 1502CA

Perusosan lisäksi toimintoja - strippaus mallia voidaan käyttää puhdistamaan asioita lialta ja nukkaa. Hyvän vastineen hinta - laatu.

 • kun vain 30 sekuntia sen jälkeen kun täysin käyttövalmis;
 • steam 20 g / min;
 • Muita vinkkejä mukana;
 • helppokäyttöinen;
 • helposti pussiin;
 • hinta.
 • pieni jatkuvasti;
 • vesisäiliö - 0,09 L;
 • strippausvaihe tilassa.

Päätellen arvostelut omistajien höyrystimen Polaris parisuurpujottelu 1502CA selviytyy erilaisia ​​kankaita ja kätevästi sopii käteen.

Ergonominen ja tyylikäs. Sopivia hoidosta herkkää kankaita ja neuleita. Höyry - 20 g / min, vesisäiliö - 0,06 litraa.

 • pois käytöstä, kun se päättyy vedellä;
 • Suutin tiivis kudos;
 • nopeasti käyttövalmis;
 • pieni koko;
 • kevyt, sopii mukavasti käteen.
 • usein tarve lisätä vettä;
 • vähän kallista;
 • pitkä ja kylmä.

Steam ryppyjä, sileä litistynyt, nopea virkistää vaatteet ennen lähtöä talossa - Näiden tehtävien Philips GC310 / 35 hoitaa hyvin, mutta tuote on tiheä kudos ei aina olkapäähän, johtopäätös voidaan tehdä arvosteluja tällä strippari.

Tämä malli - kaksi yhdessä: höyrylaiva voidaan käyttää teetä, joka on erittäin kätevä, varsinkin kun matkoilla tai työmatkalla.

 • malli tarjoaa tehokkain joukossa manuaalista syöttämistä höyry Vaatteiden Steamer - 40 g / min;
 • useita toimintoja;
 • Se mahtuu suhteellisen suuri määrä vettä - 0,5 ml;
 • on suojajärjestelmä ylikuumenemiselta;
 • tavallinen vesi, voidaan käyttää;
 • lisäsuutinta ja suojakäsineitä mukana.
 • lämmin pidempään kuin muut mallit;
 • korkea veden kulutus;
 • hinta.

Me Steamer MIE Piccolo - erinomainen rakentaa laatu ja vaatimukset vastaavat valmistajan ilmoittamia.

Endever Odyssey Q-410 - edullinen malli hand höyrylaiva

Hinta tämä höyrylaiva on alueella 900 -1200 ruplaa. Virtalähde höyry - 18 g / min. Se näyttää mukavalta ja erittäin mukava.

 • melko suuri kapasiteetti vesi - 200 ml;
 • totesi ilman keveiden vettä - 20 minuuttia;
 • Mukana ovat 2 päätä;
 • Sitä voidaan käyttää puhdistettava pinnat ja puhdistus tehdyt mokkaa, nubuck;
 • hinta.
 • pitkä lämmitetty;
 • lyhyt johto;
 • jäljellä oleva vesi on tyhjennettävä.

Päätellen arvosteluja Endever Odyssey Q-410 selviytyy tehtävänsä. Hyvä budjetti höyrylaiva.

Vuodesta arvion kädessä pidettävän höyrylaiva, tästä seuraa, että ne eivät selvitä paksua kangasta, kuten farkut tai pellavaa. Mutta se on esitetty ohjeita suurin osa näistä laitteista: niiden tarkoitus - tasoituksen herkkä kankaat. Hän helposti selvitä röyhelöt verhot ja ei sovellu silitys liinavaatteet.

Lattiatason Vaatteiden Steamer tehokkaampia höyryä, joten niitä käytetään paitsi kotona. Professional malleja käytetään hoitoon tekstiilien kaupoissa ja vaatetusteollisuuden, kun haluat tehdä nopeasti asioita kunnollinen ulkonäkö.

Kitfort KT-910 - paras lattiamallinen

Palaute kuluttajilta luotetuin ja kysyntä on malli KT-910 kansallinen tuotemerkki Kitfort. Tämä höyrylaiva kuuluva Professional Series - harvinainen yhdistelmä laadukkaita ja kohtuuhintaisia.

 • nopea lämmitys;
 • höyryn lämpötila - 130 ° C;
 • kun vesi päättyy, äänimerkki säiliöön;
 • houkutteleva hinta;
 • johto on kierretty automaattisesti;
 • höyrylämmitys silitysrauta;
 • on funktio automaattinen katkaisu;
 • monia muita työkaluja ja tarvikkeita turvalliseen strippaus;
 • hyvin se riisuttu lähes kaikki kudokset.
 • lyhyt johto;
 • liian tiukka pyykkipojat;
 • mukaan jotkut omistajat tämän mallin hlipkovat ripustin suunnitteluun.

Höyrylaiva Kitfort KT-910 - erinomainen valinta sekä ammattikäyttöön ja kotitalouskäyttöön. Palaute kuluttajilta helposti riisuttu jopa hyvin tiheä materiaaleja.

Luotettava höyrystimen vesisäiliö 2,1 litraa, höyry - 40 g / min. Tämä määrä nestettä riittää tunnin työtä ilman taukoa. Nopeasti kuntoon vaatteet pois ei ole kovin tiheä kudos. Ja silti, sitä voidaan käyttää puhdistukseen ja desinfiointiin huonekaluja, pehmoleluja.

 • useita eri höyryn;
 • erinomainen rakentaa laatua;
 • valmistui ylimääräisiä suuttimia;
 • näyttö, joka näyttää tietoja parametrit höyrypesurilla teosten ja veden läsnä ollessa säiliössä;
 • Kosketusohjaimet;
 • Ylilämpösuoja;
 • kätevä säilytystilaa suuttimet;
 • helppo puhdistaa mistä mittakaavassa.
 • hyvin kuuma letkun ja kahvan kun toimitaan enimmäiskapasiteetti;
 • lauhde, joka kertyy mutkassa letkun on helppo saada poltettiin;
 • ei sovellu kaikenlaisia ​​kangasta;
 • no drop järjestelmää.

Philips GC670 / 05 pitäisi kiinnittää huomiota niihin, jotka rakastavat kaikki modernit: tämä malli on varustettu näytöllä, se on kosketusherkkä valvontaa. Yksi pahimmista ongelmista höyrylaiva kuluttajat tunne pudottamalla.

Tämä malli on 3 höyryasetuksen ja elektroninen näyttö. Ohjauspainikkeet aseen. Teline kaksinkertainen, niin asiat eivät liiku pois ja vähemmän jännittämisen prosessissa strippaus.

 • erittäin voimakas emissio höyryä, ja 85 g / min;
 • säiliö, jonka kapasiteetti on 2,5 litraa;
 • on tippuminen järjestelmä;
 • mahdollisuus säädellä höyryn;
 • luotettava rakenne;
 • mukava vastaanotto, se voidaan helposti säätää korkeussuunnassa.
 • liian massiivinen;
 • kansi sivuosastot auki spontaanisti;
 • Tämä malli höyrylaiva ei ole halpaa.

MIE Deluxe viittaa ammatillisia malleja: luotettava, vahva, erittäin mukava baari.

Suosittu tuotemerkki höyrylaiva Polaris on kaksi tilaa höyryssä. Säiliö on suunniteltu vain 600 ml: aan vettä, joka ei ole kovin paljon lattia malli. Tämä vesimäärä riittää noin 20-25 minuutin intensiivisen työn kastelua. Virtalähde höyry - 40 g / min.

 • on mahdollista säädellä höyryn;
 • helppokäyttöinen;
 • hyvin riisuttu Useimmissa kudoksissa;
 • puoli minuuttia sen jälkeen käyttövalmis;
 • edulliseen hintaan.
 • ei ole mitään merkkejä veden lämmitys;
 • vinkkejä;
 • Se vie paljon tilaa.

Polaris PGS 1806VA - hyvä höyrylaiva kotiin. Täydellinen niille, jotka haluavat helppo käyttää laitetta.

1. Ei tule sekoittaa jossa valinta höyrylaivan ensin määritellä, mitä varten se on sitä tarvitaan. Jos haluat nopeasti päivittää vaatteet ennen lähtöä talossa, sinulla on muutamia asioita monimutkainen leikkaus, tai matkustaa usein - katso käden höyrylaiva, kuten höyrylaiva Polaris PGS 1502CA.

2. Jos usein ja paljon rautaa, sinulla on paljon vaatteita neuleet, synteettisistä tai aroille kankaille - kiinnittää huomiota lattiaan malliin. Tämä höyrylaiva ei talossa enemmän kuin jos sinulla on pieniä lapsia, koska se on täysin desinfioi pehmolelut, huonekalut. Suositeltava Kitfort KT-910.

3. tehokkaasti höyryä. Mitä suurempi luku, sitä nopeammin ja laadukkaampia Höyrykeitin selviytyä tehtävänsä. Jos tarvitset malli, joka on helppo höyryä mitään materiaalia, katsokaa kannettavat höyrylaiva MIE Piccolo tai lattialle MIE Deluxe, heillä on suurin voima höyryä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 27 = 33