Passepartout, omin käsin

Passepartout, omin käsin: laatia valmiin työn sisustamisen

Ei ole väliä kuinka kaunis ja ainutlaatuinen eikä ollut kuvaa, se voi pilata täysin sopimatonta ja väärin valitut runko. Ennen aloittelevien ja kokeneiden kätevä usein herää kysymys siitä kauniin ja oikein poimi suunnittelu valmiin käsityönä työtä. Yksinkertaisin ja edullinen ratkaisu tähän monimutkainen ja kriittinen kysymys on luoda matto kätensä suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen.

Tietenkin, nyt voit helposti ostaa erilaisia ​​kehyksiä vähittäiskauppa. Et kuitenkaan voi aina löytää mitä he näkivät heidän mielikuvitustaan ​​ja esittelyä tuotteita. Tällöin sinun täytyy tehdä melko vähän vaivaa ja viettää vähän aikaa ja luoda matto ja kehyksen kuvan omin käsin.

Tehtäessä maalauksia kankaan tai helmiä on erittäin tärkeää, että orgaanisesti syöttää matto valmiin työn. Rooli maton koriste-elementti ei voida korostaa liikaa. Self-tuotanto maton sallii antavat kuvan tai kirjonta tilan tuntua jättäen yhtä paljon vapaata tilaa on kehä, kuin on tarpeen, jotta voidaan osoittaa painottaa, aseta brändin allekirjoitus tai tekstiä etiketti. Lisäksi sinulla ei ole "podgonyat9raquo; koko työn maton alle, koska se on, itse asiassa, on yleinen koko ja ominaisuudet.

Joitakin sääntöjä ja luoda matto kädet

Siinä tapauksessa, jos päätät tehdä omia matto, esimerkiksi pahvi-, sinun pitäisi tietää ja ottaa huomioon seuraavat ominaisuudet ja sääntöjä:

 1. Valitessaan kuvan leveys haluat ottaa huomioon se, että pienet kuvat ja kuvia kaunis katsoa kapeassa puitteissa.
 2. Substraatti matto olisi valittava mukaan rakenne ja väri siten, että ne täydentävät ja parantaa valmiin työn häiritsemättä huomion siitä. Jos haluat lisätä syvyyttä ja tuotteen, luo kaksinkertainen matto. Usein värin ulompien maton heijastaa perusväri töitä, ja värit sisäisen keskittyy mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kaikki puolin matto voi olla sama leveys, tai se voi olla alareuna kaksitoista cm leveämpi kuin muut kolme yksikköä. Jotta voidaan määrittää sopiva leveys koriste matto voi kokeilla paperiliuskoja.
 3. Ilmaiseksi sijoittaminen maton ja taustalla pahvilaatikko muovata ne kolmeen millimetriä pienempi puolin sisärungon työsi.
 4. Mieluummin kiinteä alla olevan kerroksen pahvista tai vaneria välttää väännös valmiin kuvan.
 5. Runko on kestettävä koko lasi on riittävä syvyys alustojen tehty pahvista ja passe-partout.
 6. Ulkosivulla sisemmän maton on oltava koko on kuusi mm pienempi kuin ulkosivulla ulomman maton.

Luominen maton kuva: yksityiskohtainen mestarikurssi

Tarjoamme sinulle yksityiskohtaisia ​​master-luokan matolla valmistukseen Käsityötavarat tai valokuvia. Työhön tarvitaan seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • kartonki-;
 • Värillinen rakentaminen paperi;
 • Terävät sakset;
 • hallitsija;
 • Metalli nurkka;
 • PVA liimaa.

Edetä valmistukseen maton. Pala pahvia, piirtää suorakulmio, jonka mitat ovat kaksi kertaa niin paljon kuin koko valmiin tuotteen, jonka haluat laittaa maton. Etäisyys reunojen rungon pitäisi olla samat. Sitten varovasti ympyrä kuvaa tai piirustus lyijykynällä, puhdas työ ja tehostamalla takaisin reunasta vain millimetrin tai kaksi, leikataan suorakulmion. Sinun pitäisi nyt olla suorakulmion pahvista leikattu keski-ikkunan.

Nyt voit aloittaa liimaamista kootun pahvilaatikko. Varovasti liimaa nauhat keskittyen nivelet kulmissa.

Kun liima kuivuu, voit liittää takaisin passin kuvan tai valokuvan, ja sitten koristella valmiin työn runko (lasi tai ilman sitä - sinä päätät). Jos haluat pysyä matto kirjonta, sinun täytyy ensin liittää sen pala pahvia, vahvistamisesta takaisin kankaan kahdenvälisten teipillä tai pieni nitoja.

Tarjoamme sinulle valikoiman mielenkiintoisia videoita aiheesta artikkelin. Toivomme, että se tulee olemaan mielenkiintoista ja hyödyllistä sinulle. Hyvää katselu.

Miten tehdä matto kädet käsintehtyjä?

Kun kirjot, kirjoittaa, luoda kuva, on tärkeää antaa heille viimeistelty ulkonäkö. Sen takia needlewomen suunnata painopiste puhdistumaan. Kuvassa kehystys studio maalaukset koristavat ammattimaisesti, mutta joskus kallista. Katsotaanpa miten tehdä matto käsin.

Passepartout - levyn muotoinen nelikulmio, ympyrä tai ovaali, jossa on reikä (kuten muodot), joka on asetettu kuvan tai valokuvan. Se on päällekkäin kuvan ja sulje kehys lasi tai ilman. Ammattitaiteilijoiden ja suunnittelijat matto toimii "Hall of Fame", eli se jättää tekijän allekirjoitus.

Hänen tavoitteenaan - luoda harmonia kuva, runko väri ja suunnittelu huone. Esimerkiksi kirjailtu kuvan Kevätpuutarha vallitsevana vaaleanpunainen ja vihreä väri erityinen kehys ja rungon samoja värejä. Mutta jos huoneen vaaleanpunainen tapetti, vaikka siinä on runko, matto? Tässä tapauksessa parhaiten sopiva malli kaksinkertainen vihreä ja vaaleanpunainen väri ja rungon mahonki kultainen kuvioita.

Avulla pahvi runko, voit saavuttaa halutun kuvakoon. Esimerkiksi olet kirjonta epätyypillisten koot eikä kehystä voinut tulla. Näin ollen, valitsemalla eniten voittavan väri kehyksen ja valmistetaan koon mukaan sen runko leikkauksen kanssa kirjonta.

Tapa 1: Miten tehdä matto kädet

 • Valitse oikea väri pahvi koko kehyksen. Kääntöpuolella kehyksen on pahvilevy, jonka koko tekee ulkoreunan matto.
 • Seuraavaksi määrittää koko sisäisen aukon kirjonta. On selvästi nähtävissä, jos aluksella laittaa kirjonta (podkoly reuna neulat) päällysteet, kuten huopia ja lasi kehyksestä. Ja sitten päättää väriä, ja koko maton. Standardi puolin ja jättää top 5 cm ja 6 cm: n syvyydeltä.
 • Leikkaa reikä matto. On parempi käyttää paksua puulevy ja leikkuri.
 • Nyt voit lisätä jopa koko koostumuksesta: pohjasta rungon, kirjonta, matot, lasin ja runko. Flip ja ripaus neilikkaa.

Ennen matto kädet, kirjonta täytyy pestä, Pat, vedä pahvi. Voit tehdä tämän, leikkaa kartonki alla kuvion koko jne paperi kynnet vahvistaa asemaa kirjonta-edessä. Takapuoli reuna kiinnitä lanka siksak avulla tai kaksipuolinen teippi. Ja sitten aloittaa designkuvio.

Tapa 2: Miten matot kuvan tai kuvat

Ja kuva Kuva on hienompi rakenne verrattuna kirjonta. Lisäksi ne on helpompi työ: se on tarpeeksi, jotta muotoiluun ja kaikki kehystys. Voit tehdä yksinkertainen väri design paperin, mutta sitten menetti luonnetta kuvaa. On parempi korostaa yksilöllisyyttä Kuvassa:

 • Voit tehdä useita sovelluksia sävy kuvan. Esimerkiksi kevään ja kesän ovat kukkia, lehtiä, mehiläiset, leppäkerttuja pahville.
 • Passepartout voidaan tehdä laikkuja eri sävyjä.
 • Kirjo se olemassa olevaan järjestelmään tai sen suunnitteluun.
 • Koristaa runko tematiikka: helmiä, nappeja, kuoret, lehtiä, tikkuja, vain ensimmäinen kohdella heitä lakalla.

Joten, miten tehdä matto kädet, korostaa luonteen kuvan? Muista vain yksi sääntö: voit tehdä työnsä monta kertaa. Esimerkiksi talvimasennusta, olet päättänyt luoda kevään mielialaa ja koristele matto voikukkien ja kesällä halusitte lisätä mansikoita runkoon. Kokeilu - ja ajan mittaan opit piirtämään kuvia ammattimaisesti ensimmäisen kerran!

Passepartout - se. Passepartout, omin käsin

Maalaus ilman kehystä, kuin näyttelijä ilman yleisöä. Molemmat ovat viallisia. Mikään ei koristaa kuvan taitavasti valittu kehys ja matto. Tämä lisää hänen täydellisyyttä tehokkuutta. Maalaus, koska kuva, siitä tulee itsenäinen esine, joka houkuttelee ja ilahduttaa.

Mikä on matto ja miksi sitä käytetään?

Määritelmästä. Passepartout - laaja runko laminoitu kartonki, joka ympäröi piirustus, valokuvaus, kollaasi, tai muita kuvamateriaali. Tuloksena on raja kuvan ja kehyksen. Näin se päätti jakaa muotokuvia.

matto kehystä käytetään useaan tarkoitukseen. Heidän joukossaan ovat tärkeimmät:

 • kiinnittää huomiota yksityiskohdista kuvan, parantaa vaikutusta katsojaan;
 • helpottaa käsitys tuotteen, koska sen erottaminen muusta sisäosasta;
 • suojelu taideteos kielteisiltä vaikutuksilta ympäristölle.

Lisäksi, matto toimii usein osana art.

Useimmat valmiin maton on sama koko puolelta. Tällainen siirto on perusteltua kaupalliselta kannalta, sitä voidaan käyttää molempiin suuntiin: muotokuva ja maisema. Kuitenkin, tämä muoto matto ei ole aina asian kannalta estetiikkaa.

Tämä seikka selittyy erityispiirteet ihmisen näköhavainnon. Kun otetaan huomioon vertikaalinen esineitä eniten harmoninen on yksi alaosaan on suurempi paino. Tämä seikka on hyvin tunnettu ja laajalti käytetty tulostamista. Esimerkiksi latinalaisesta S tai symmetrinen kuvio 8. Heidän alhaisempi Chisti hieman suuremmassa, mutta kokonaisuutena ne näyttävät hyvin harmoninen.

Niin se on maton. Jos se on hieman lisääntynyt alaosassa, koko kuva ymmärretään paremmin.

On syytä huomata, että matto symmetrinen runko - se ei ole aina huono asia. Esimerkiksi, jos kuva on itse elävä painotetaan alaosassa, kun taas lisävahvistusta ei tarvita. Toinen tilanne on se, kun ei ole tarvetta epäsymmetrinen mat - kognitiivinen ja tieteellisten kuvitusta.

Ensimmäinen asia huomata on väri pahvi. Ensinnäkin on oltava eri väriä runkoon. Sen jälkeen kaikki perustuu vaikutuksiin, jotka haluat saavuttaa. Jos haluat valita kuvan, niin se on parempi sijoittaa hyvin vaalealla taustalla, lähes valkoisia tai jopa kokonaan kalkittu. Kun se on tarpeen, jotta saavutetaan vähennys kuvion, sen raja tumma matto. Se on kaikkein neutraali harmaa. Se ei käytännössä vuorovaikutuksessa kuvan.

Valitessaan väri matto suositellaan yöpyä rauhallinen ja hillityt värit. Olkoon se vähän päällekkäisyyttä varjossa, jota käytetään kuvan. Sitten matto vetämiseksi tehokkaasti korostavat arvokkuutta. Joissakin tapauksissa tämä menetelmä voi olla vaimennettu tai jopa piilottaa puutteita.

Sen lisäksi, että matto voidaan soveltaa malleja ja linjat. Sitten he yksinkertaisesti täytyy olla olennainen osa taideteosta.

Toisen kohdan - valinta kehyksen. Se olisi parasta yhdistää kuvan. Yleinen virhe katsotaan valinnassa rungon alla huonekalut ja väriä seiniin.

On aikoja, jolloin luopua matto - tämä on öljymaalaus ja valtava kuvaformaatti. Ensimmäisessä tapauksessa ne eivät yksinkertaisesti tarvitse edelleen koristella, ja toinen - koko runko voidaan rikkoa käsitys taideteoksen. On tilanteita, jolloin itse sormenjälkiä sisältävät jo Koristetakeet reunoille. Sitten hekin ei tarvitse puhdistaa matto.

Sen paksuus vaihtelee tyypillisesti 0,5-3 mm. Pahvi matto voidaan värjätä tai monotoninen. Toisessa tapauksessa, viipaleen väri ei ole erilainen kuin sen etupuolelle. Mutta ensimmäinen vaihtoehto on eri sävyä Ohi. On sellainen matto, että sen pinta on rakenne kuvio.

Lisäksi hallitus voi olla erilainen koostumus. Suosituin toteaa neutraalia pH-arvoa. Se on tehty selluloosasta, joka sisältää ligniiniä. Viime hapetetaan ja saaliin paperia.

Pahvi on paremmat ominaisuudet museo laatu. Se on vähemmän altis sieni.

Sen viimeisessä vaiheessa tarpeen säilyttämistä laatua aluksella. Se on valmistettu luonnon puuvillasta ja ei salli sientä kasvaa.

Miten määrittää koko maton?

Liian pieni kentät eivät voi suorittaa sen toiminnon. Mutta, toisaalta, liian leveä matto kääntää huomion taide-esineen. Tämän seurauksena kuva yksinkertaisesti menetetään.

Lateraalisen ja ylä- kentät on yleensä leveys maton pitäisi olla alueella kolmasosa on puoli puolelle kuvan, joka on pienempi. Tämä useimmissa tapauksissa. Mutta on olemassa erityisiä tilanteita, joissa sivuosien saadaan suuremmaksi. Esimerkki voisi olla epätasapainossa tai hyvin tiheä kuvaa.

Leveä matto voidaan soveltaa tällaisissa tapauksissa:

 • Se osoittaa suuri esine lähes koko kuva;
 • pysty tai asetelma;
 • maisema puuttuu taivas (lisätä kaistanleveyttä yllä) tai merelle (vieläkin tehdä pohjaan).

Esimerkki maton kehyksen valokuvan 10 x 15 voidaan mitoittaa sivuille 5 cm, top 4 cm, 6 cm: n päässä pohjasta.

Mitä vaihtoehtoja maton

Kant. Tämä kaistale, puusta tai muovista. Sen ulkonäkö voi olla hyvin erilaisia. Sileästä veistetty sävytetty ja maalattu vuotiaiden. Kant roolissa väliseinien välillä matto ja malli ja sisustus on vapaaehtoista.

Monikerroksinen matot. Käytettäessä kahta tai kolmea variantteja pahvista. Niillä on eri värejä, mutta aina yhdistettynä kuvan. Lisäksi sisempi kerros voidaan tehdä vaaleampi tai tummempi kuin sen ulkopuolella.

Ensimmäinen, matto kuvio. Tässä tapauksessa, kuva on kiinnitetty kiinteään pahvia. Tätä tarkoitusta varten, voidaan käyttää kumia liima, joka on helposti poistettavissa, ja piirustus ei pilaa. Toinen lähestymistapa: ota nurkkaan tai kaksipuolinen tarroja.

Tämä menetelmä ei sovi, jos aiot laittaa kuvan lasin alla. Se voi tukevasti kiinni ja menetetään lopullisesti. On syytä huomata, että tämä luku lisää matto jäykistysvälineillä lasten käsitöitä, sillä seurauksella, että se voidaan helposti sijoittaa seinälle.

Toinen tapa: maton päälle kuvan. Se näyttää paksu runko, joka on asetettu valmiiseen tuotteeseen. Täällä on tarpeen ottaa kaksi arkkia kartonkia. Yksi, joka on ohuempi, mennä alustalle, ja paksumpi tehdään runko. Jälkimmäisessä sinun täytyy leikata ikkunan koko kuvan, jättäen saumanvarat 3 mm. Hän menee vinoon leikattu kulmassa 45 astetta. Tämä ramppi tarjoaa tasaisen siirtymän kuvan mattoon. Substraatti täytyy korjata kuvan, ja sitten sen päät kaksipuolinen teippi kiinni ylemmän rungon.

Jälkimmäinen vaihtoehto edellyttää enemmän ainekustannukset, mutta myös näyttää vaikuttavan. Lisäksi sitä voidaan käyttää sulkemaan kuvan ikkuna ja huoli siitä, että tietyn ajan kuluttua se on mahdotonta päästä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 8