Passiflora syötävä

Oletetaan kasvaa passionhedelmää siemenistä kotona

Kärsimyskukka viiniköynnöksen kasvaa kotona siementen ei ole vaikeaa. Mutta nuoren kasvin luonnossa vielä pitkään voimistuu, kukinta tapahtuu muutaman vuoden. On lajikkeiden viiniköynnökset, jotka ovat helppoja, ja se on vaikea kasvaa tyydyttävästi. Ne käyttäytyvät eri vankeudessa. Kotona kasvatettu siemenistä Kärsimyskukka joskus viihtyy kietoutuvat lianas edusti paikka, mutta kukoistaa haluaa. Asianmukaista hoitoa, voit päästä Hedelmät huoneessa.

Ensinnäkin ostaa tuoreita siemeniä. Tämä on tärkeää, koska itävät ensimmäisen vuoden 30 toisella - 2%: n siemeniä. Kaikkein konstailematon jalostukseen sinisellä Kärsimyskukka. Usein ja löytyy sekä kotimaassa ampelnye kulttuuria.

Olemme substraatin valmistamiseksi sekoittamalla yhtä suuret osat:

 • turve;
 • hiekka;
 • humus;
 • pohjalakana.

Pochvosmes litteänä lokeroon ja ohut kerros punainen-kuumaksi uunissa 10 minuuttia. Jäähdytetty steriloitu maa kaada kulhoon itämistä.

Siemenet ilman ylimääräisiä käsittely voi nousta jopa vuoden. Luomaan tarvittavat edellytykset pitkään itämistä vaikeaa. Fanit ovat menetelmiä kiihtyi itämistä. Millä tahansa menetelmällä tarpeen naarmuttaa siemenet, tuhota ylempi tiheä kuori:

 1. Liota siemenet päivän lisäämällä Zircon piristeet, Appin ja vastaavat. Siemenet syvennetään 0,5 cm, kasvatettiin valossa lämpötilassa 28-35 0 C, alemman lämmitys. Versot näyttävät 2 viikon kuluttua helposti iti lajikkeita ja 3 kuukautta, kuten passionhedelmää syötävä.
 2. Ennen itämisen siemenet pidettiin 3%: ista vetyperoksidia. Liota siemenet tislattua vettä päivässä. Supernatantit poistettiin. Ratkaisu antaa turvonneet siemenet. Ulkokuori on puhjennut. Shift siemenet toisessa tiiviisti sulkeminen ruokia peroksidiliuoksella, laita purkki ennen syntymistä lämpimässä pimeässä paikassa. Avaa purkki tölkin kun taimet näyttävät. Poista ne steriilillä instrumentilla. Jos haluat muuttaa jäljellä siemen ratkaisu. Itäneitä siemeniä kylvetään ja hoidetaan tavalliseen tapaan.
 3. Jos laatikko siemeniä kylvetään tavalliseen tapaan ja peitä foliolla luoda jatkuvasti lämpötilaero päivisin 30, ja yöllä 10 astetta 1-2 kuukautta itää jopa kaikkein tiukasti elinvoimaisten siementen.

Tämän jälkeen taimet istutetaan erillisiin kupit 7 cm.

Hoito kärsimyskukka taimet kotona

Kuppi passion tarvitse varata tilaa itään tai länteen valaistu ikkunalaudalla. Ne ovat usein hieman kastellaan välttää veden stagnaation. Kesällä lämpötila säilyy 22-24, 10-13 astetta talvella. Talvella kylmä ruiskuttamalla sisällön lehdillä ei tarvita. Rehua kesällä voi olla 2 kertaa. Ensimmäisenä vuonna se muodosti päähaaran luuranko. Tällä hetkellä meidän täytyy korvata kukka seistä. Jos tuki ei ole keskeinen ampua kasvu pysähtyy, puoli on kehittää nopeasti. Siksi Kärsimyskukka siemen kotona toisena vuonna valita toinen 2-3 sivuversojen, jotka on kiinnitetty napravlyayushim. Loput täytyy muodostetaan asteittain karsimisesta vuosittain. Sinun täytyy tietää, että kukat näkyy vain nuoria vuotuinen ampuu.

Jos intohimo kukka, kasvatettava siemenistä kotona ei kukkivat neljäntenä, sinun täytyy leikata oksia oksastettujen. Tällä menetelmällä valmistettujen passionhedelmä, Bloom nopeasti.

Ehdot kotihoidon Kärsimyskukka

Liana rakastaa kirkkaita suora väri, mutta iltapäivällä eteläisen ikkunan tarve varjostus. Samaan aikaan, potin tulisi aina olla kosteassa maaperässä, lehdet ja kasteltiin spray järven tulisi olla muodossa, joka säiliö tai öljypohja märkä sammal ja kiviä. Varjossa kukinnan voi odottaa. Jatkuva tarjonta raitista ilmaa Passion tarjota. Tukkoinen huoneeseen se kuihtuu. Mutta luonnosta jota sietää.

Ostaessaan siemenet, sinun täytyy tietää, missä syntyi passionhedelmää. Jos kasvi kostean subtrooppinen ilmasto, ne ovat erityisiä vaatimuksia kosteaa ilmaa. Alpine lajikkeet eivät kestä kuumuutta, trooppinen - vaativat aurinkoa ja lämpöä.

Talven jälkeen hämärässä tehtaan asteittain käyttöön kesällä. Myöhemmin se voidaan pitää ulkona, auki parvekkeelle. Kuitenkin talvi tarvitaan täydentävää valaisimet kylmää valoa jopa 12 tuntia.

Lepoaikaa varten Passiflora mukava lämpötila on 14-18 astetta. Kesällä se sisältää 20-26 0 C.

Aikana prirastaniya viiniköynnökset ja kasvien versot viikoittain ruokitaan kanssa orgaaninen lannoite. Liana kasvaa nopeasti, takertuvat tukeen ja on mahdollista tuuli, luoda haluttu muoto, kunnes paeta ei ole Woody. Vitsaus pääsee 10 metriä. Siksi systemaattinen karsiminen auttaa pitämään passionhedelmän annetussa ulottuvuuksia. Kuitenkin sinun täytyy leikata 10 cm runko, muuten kasvi kuolee. Leikkaaminen tapahtuu vähitellen, 1-2 nappuloita. Vine itsessään voidaan lyhentää ¾ pituus. Toimenpiteen jälkeen lehdet kääntyvät itsensä auringossa.

Aikana stanssaamalla juuret, jotka syöttävät oksa. Ne pysyvät potin, antaa ruokaa bakteerit. Joten karsiminen ei tarvitse väärinkäyttöä. Kukkia kehittää vain uutta kasvua. Myöhemmin, hedelmät voidaan muodostaa. Mutta tämä tapahtuu, kun keinotekoinen pölytys, jos on ainakin kaksi kasveja saman lajin kuin ristipölytys.

Kärsimyskukka itsensä taistelevat vihollisia. Niin, ne houkuttelevat muurahaisia ​​makea eritteitä. Muurahaiset tuhoavat ampiaisia ​​joka syö siitepölyä kukan. Butterfly Helix teki muuraus, kipsisiteet muodostunut kopioimalla munat lehtiä. Perhonen lentää, aikaisemmin julkaistujen syödä lista ja uudet kappaleet odottavat nälkään.

Sieni- ja tartuntataudit viiniköynnöksen on vaikea hoitaa, usein Kärsimyskukka kotiin kuolee. Tuholaisia ​​hänen kauhea punahämähäkkipunkkien, kirvat, miinaajakärpästen, etelänjauhiaisen.

Parantavan ominaisuuksia trooppisia kasveja

Jo pitkään on ollut tiedossa ihmiskunnan hyödyllisiä ominaisuuksia ja vasta Passiflora lääkkeinä. Pääasia viiniköynnöksen huumeita - rauhoittava. Sen avulla parantaa unen, lievittää ärtyneisyyttä. Käyttää infuusiota ja decoctions peruuttamisesta kohtausten ja kuume. Useimmat lääkkeiden tiedetään terapiassa hoidossa huumeriippuvaisten ja alkoholistien. Vuonna intohimo ole vasta käyttöön, sillä ei ole sivuvaikutuksia. Vaikka ruumis lapsi ei vaarassa huumeiden käyttöä. Passiohedelmää voidaan kasvattaa kotonaan.

Tunnettu kotimainen jalostukseen Passiflora

Sisäilmaan pääasiassa kasvatettu mieltä passiokasvit Kärsimyskukka. Niiden ero on se, että ne kasvavat muodossa viiniköynnösten voitava kiinnittää tukien avulla viikset, kuten kurkut. Esimerkiksi Passiflora Alata, kirkkaan punainen Brasilian passionhedelmää.

Tämä tyyppi on suosittu Brasiliassa. Kauniita kukkia halkaisijaltaan 12 cm: n pituinen heteet pölytyksen jälkeen tuottaa suuria oranssi hedelmä täyskypsinä, niistä tulee keltainen.

Passiflora syötävät: ominaisuudet viljely ja valokuvia

Kärsimyskukka on perheen passiokasvit ja se työllistää yli 500 lajia, joista yksi on syötävä passionflower - pitkä ikivihreä viiniköynnöksen hyvin kaunis alkuperäinen väri, saada Venäjän lempinimi "Cavaliers tähti", koska ulkoisen samankaltaisuuden kanssa Order.

Homeland useimpia passiohedelmästä - ja vähän tutkittujen trooppisten metsien Etelä-Amerikan, ja joidenkin kukkia löytyy Aasiassa ja Madagaskar. Eurooppa tutustui tämän kasvin vasta valloituksen jälkeen New World.

Kukka kärsimyskukka on monimutkainen ja alkuperäinen rakenne - yläosassa terälehdet on "korona9raquo,, joka koostuu pitkä asteikot, joita varten on olemassa suuri heteet. Jopa korkeampi on emi leimautuminen ja 3 (ks. Kuva Passiflora syötävä). Tästä johtuen ulkonäön lähetyssaarnaajia, jotka tulivat Amerikkaan, ja katolinen kirkko piti kukka orjantappurakruunu Kristuksen ja kiellettyä tutkia sitä. Ensimmäinen kuvaus Passiflora on tehty vasta vuosisadan.

Tämä monivuotinen kasvi voi kasvaa jopa 3-4 metriä pitkä, se antaa hyvin pitkä versoja, lonkeroita takertuva avulla tukea. Lehdet ovat suuria, joka koostuu 3-5 lohkoa. Hedelmä passiohedelmästä on mehukas marja-kylvetään, kaikki syötävät lajit Passiflora sieltä 60, useat jopa kasvanut hedelmäkasvien.

Tunnetuin ja suosituin syötäviä lajikkeita passiohedelmästä:

Sisältöä ja hoitaa kasveja

Syötävät kärsimyskukka (tai passionhedelmä) tarkoittaa kasvava viiniköynnösten, joka voidaan istuttaa avoimella alueella, ja olosuhteissa talon. Tärkein edellytys menestyksekkäälle kasvulle - riittävä valaistus, joten se ei voi kasvaa varjossa tai raskaassa puustosta.

Kasvun optimilämpötila: 18 + ... + 24? C, korkeammassa lehdet alkavat kellastua ja kuihtuvat, vähentää määrä silmut, mahdollinen kuolema kasvi. Talvella lepotilassa ajan, se pysyy +12 ... + 18? C.

Maaperän käytetään Passiflora kevyt, hengittävä hyvin, johon se on lisätty hiekkaan tai turvetta.

Kukka vaativat usein kastelua aikana kasvun ja kukinnan (keväästä myöhäiseen syksyyn), maa on aina hieman kostea kesällä kastellaan joka toinen päivä.

Talvella lepotilassa ajan kastelu kerran viikossa tai vielä harvemmin. Passion vaativa ilmankosteus kesällä on usein suihkutettava, joten on mahdotonta aurinko säteet läpi tippaa paloi lehtiä.

Lannoitus kasveja tekevät kaksi kertaa kuukaudessa, käytetään kompleksista mineraali seos. Voit käyttää nestemäisiä lannoitteita kukkia, mutta laimennettuna puoli.

Intohimo voi sietää luonnoksia, mutta haluaa usein tuuletuksen. Kun istutus olisi otettava huomioon läsnäolo suvanto johon viiniköynnöksen kasvaa. Laitos on usein leikata, varsinkin kukinnan jälkeen versoja, jotka leikataan pois kokonaan. Keväällä tehdä karsintaa 1/3 pituus t. To. Kukat sijoitetaan vain tuoretta versoja.

Lisääntyminen passiohedelmästä pistokkaita

Syötävä kärsimyskukka voidaan lisätä useilla tavoilla, helpoin josta - avulla varttaminen. Apikaalisella pistokkaat, joilla on munuaisten kesällä leikattu pituus 10 cm, ja sitten juurtuneet maaperään lämpimässä huoneessa (20 + ... + 25? C). Valmistamiseksi maaperän seos ottaa lasku maa-osaan 3, 2 - humus, 2 - turvetta, 1 - hiekka.

Välittömästi ennen istutusta käsitelty kornevinom, niin potti on peitetty pistokkaita elokuva 1 kuukauden, pistokkaat ovat juurtuneet. Pistokkaat voidaan laittaa veteen, lisäämällä pala puuhiilen 1,5-2 kuukautta. juuret pitäisi näkyä, mutta vesi ei voi muuttaa.

Kasvukauden aikana, voit myös tehdä kertolasku viikset.

Lisääntyminen Kärsimyskukka siemenet

Leviäminen käyttäen siemenet - pidempi prosessi kuin pistokkaita. Lisäksi hyvin usein siemenet itävät huonosti, koska pitkäaikaista varastointia (joskus useita kuukausia). Tällä menetelmällä pitäisi noudattaa tiettyjä sääntöjä:

 • viljely passiohedelmästä syötävä siemen alkaa helmikuussa;
 • kukkamullalla ennen istutusta on desinfioitava: paista uunissa 10 minuuttia. 200? C;
 • siemenet kylvetään maahan on 1 cm. Sitten astia on peitetty tai lasi, huoneen lämpötilan tulisi olla 22 + ... + 24? C Kun ensimmäinen lehdet näyttävät tehdä pick yksittäisiksi ruukkuihin joiden halkaisija on suurempi kuin 7 cm;
 • Passiflora syötävät siemenet on kova kuori, joten sen pehmentämiseksi tehdä maanmuokkauskohteisiin - hieman hieroa niitä hiekkapaperilla molemmin puolin;
 • Sitten pidetään siemenet päivä maitoa tai mehua ratkaisu sitrushedelmien (sitruuna tai appelsiini);
 • vasta sitten istutetaan säiliöön tai turve kupit;
 • jokapäiväistä täytyy tuulettaa säiliö, johon kalvo poistetaan 5 min.;
 • kostutetun maaperän kuivaus ruiskuttamalla;
 • kun versoja, elokuva poistetaan, ja säiliö on siirrettävä paikkaan, jossa hyvä valaistus.

Kasvi on monivuotinen, se elinsiirrot tehdä kerran vuodessa keväällä. Kun istutus pienen tehtaan ensimmäisenä vuonna on peitettävä 2 viikkoa lasipurkkiin. Ensimmäisenä vuonna se muodosti perustan tulevaisuuden Kärsimyskukka viiniköynnösten yhä tärkein versoja, tyypillisesti korkeintaan 1,5 m. Tässä tapauksessa se välttämättä tarvitse tukea saada jalansijaa.

Syksyllä, kun jäähdytys alkaa alle 15? C, kasvi on saatettava laitos, jossa on mahdollista, että lämpötila pysyi +13 ... + 16? C Jos huone on kuuma, viiniköynnöksen alkaa mennä kalju ja menettää lehdet.

Jo toisena vuonna keväällä pitäisi tehdä karsimisesta pitkä versot viime vuoden kolmasosa pituudesta, koska kukat muotoutua tuoreen versoja. Kärsimyskukka kukkii lähes kaikki kesäkaudella kesäkuusta lokakuuhun, mutta jokainen kukka elää vain 1 päivä.

Grow hedelmiä huoneessa olosuhteissa on vaikeaa. Saada yksi, sinun täytyy olla vähintään 2 samanlaista, joka on. On. He ristipölytteisten. Johtuen eri kukinta pölytys näistä kasveista ei voi tapahtua. Hedelmiä eri kasvilajia yleensä erääntyvät 2-3,5kuukautta.

Mieti eri lajikkeiden syötäviä Kärsimyskukka.

Passionhedelmä on syötävä Kärsimyskukka tai Granadilla (Punapassio) - yleisin, se on koti Uruguay, Brasilia, Argentiina. Kulttuurissa kasvaa 5-8 metriä, se on himmeä kolmiliuskainen lehtiä. On olemassa kaksi lajikkeiden se: keltainen hedelmiä ja violetti. Kukat ovat hyvin suuria (6-8 cm) vaalean violetti, ja hedelmät ovat pyöreitä jopa 6 cm. Niistä valmistaa juomia ja makeisia, lisättiin teetä.

Kärsimyskukka banaani tai tarjous (Passiflora mollissima) - luonnossa kasvaa Boliviassa, Kolumbiassa ja Venezuelassa. Vaaleanpunaisia ​​kukkia jopa 12 cm, hedelmät säteilevät miellyttävä tuoksu. Kaikenlaisten banaani Kärsimyskukka useimpien kylmänkestävällä, se kantaa hedelmää ensimmäisenä vuonna.

Passiflora syötävä Galaxy - monivuotinen kiipeilyä kasvi, viiniköynnökset kasvaa 4,5 m pitkä, kukka koko 12 cm: n valkoinen ja vaaleanpunainen. Hedelmät ovat ruskehtavan punaisia, on miellyttävä tuoksu.

Suurimman hedelmän koko ja varren pituus - kärsimyskukka tetraedrielementtiverkossa (Passiflora Quadrangularis) - kasvaa jopa 15 metriä pitkä, kukat ovat myös suuria, halkaisijaltaan jopa 15 cm, hedelmät suuri soikea 30 cm on paksu kuori, ja sisällä - makea mehukas massa. Keskivyöhykkeessä tällaisen laitoksen voidaan kasvattaa vain kasvihuoneessa.

Passiflora syötävä Maestro - yksi suosituimmista ja laajalti käytetty Venäjän lajikkeita, jota on käytetty onnistuneesti puutarhurit kasvaa sisällä ja ulkona.

omena-passion (Passiflora maliformis) tai Passiflora Maliformis -. Climber kanssa puunrungon pituus voi olla jopa 10 m Sen hedelmät ovat kooltaan enintään 5 cm, sisältää aromaattisia makea lihan harmaa tai vaalean oranssi väri musta siemeniä. Massan käytetään juomien valmistukseen. Purkamisen tämän lajin kasvanut Brasiliassa ja Ecuadorissa varten syötävät hedelmät.

Taudit ja tuholaiset Kärsimyskukka

Passiflora syötävä voi kärsiä hyökkäyksen punkit, kirvat, mealybugs ja whiteflies. Voi suojata laitosta käyttäen "fitoverm" tai "Akhtar" tuhota mealybugs käytetään valmisteita, jotka sisältävät sypermetriiniä ( "Arriva", "Intal sup").

Tartuntataudit, jotka voivat uhata kasvin - juurikäävän, perunaruttoa, rengas ja ruskea paikalla, rupi, vitsaus, hyvin harvoin - keltamosaiikkiviruksen. Cure sairaat kasvit harvoin toimii, joten hän on tuhottava yhdessä potin.

Jotkut lajit Kärsimyskukka ja niillä on merkittävä terapeuttinen arvo. Muinaiset inkat käyttivät passionflower rauhoittavina teetä. Tärkein parantava vaikutus Passiflora - rauhoittava, parantaa laatua ja kestoa unen ilman haittavaikutuksia. Laitos hoidetaan hermoston sairauksia, se auttaa unettomuudesta, depressio, epilepsia ja muut.

Myös lääkkeitä, jotka on tehty tästä kasvi on kouristuksia, anti-inflammatoriset, antikonvulsiivinen ja kipua lievittävä vaikutus, parantaa muistia, lisätä tehokkuutta ja teho. Toinen ainutlaatuinen vaikutus Passiflora - korvauksia toiminnan amfetamiinia - käytetään menestyksekkäästi parannuskeinoa huumeriippuvuuden ja alkoholismin.

Arvokkaimmat kannalta eräänlainen lääketieteen - kärsimyskukka inkarnata (Rohtopassio) tai aprikoosi, kasvaa hyvin pitkä viiniköynnöksen 10 m. Kukat kirkkaan violetti ja sitruuna hedelmät ovat sävyn koko luumu, maku hapan-makea. Ground osat on tehty lääkettä "kärsimyskukka ote", on rauhoittava vaikutus, tarkoitettu sairauksien ja verenkiertoelimistöön. Hedelmät on hyvin mielenkiintoinen haju, kuten tuoksu syreenit.

Maassamme hedelmät syötävä passiohedelmästä (passion ja muut lajit) voi vain löytyy täydennyksiä jogurttia, jäätelöä tai mehua. Hyvin harvinainen pala hedelmää löytyy seoksia trooppisten teelaatuja.

Massan hedelmien ja herkullinen makea, kotona ja käyttää sitä raa'assa muodossa, sekoittamalla sokeria ja vettä ja valmistamiseksi hilloja, hyytelöitä ja sorbetit. Usein paloja hedelmä lisätään rahka jälkiruokia ja leivonnaisia.

Makeaa mehua ja hilloa voidaan käyttää valmistuksessa liha- ja kalaruokia, on parasta maistaa hedelmää yhdistettynä pähkinät, omenat, kanelia ja päärynää.

Kuitenkin noudatettava varovaisuutta, koska tiettyjen lajien (esim Azure kärsimyskukka) sisältää pienen prosenttiosuuden syanidia muulla - .. Heikompi myrkyllisiä aineita haitallisia ihmisten terveydelle.

Passiflora syötävä

kärsimyskukka (Passiflora), kärsimyskukka, ratsuväki tähti - kasvi perheen passiflorovye tai passiokasvit. On yli 500 lajia intohimo kukka, kotoisin Etelä-Amerikasta, Australiasta ja Madagaskar. Se on ikivihreä viiniköynnös, joka on liitetty tukien avulla lonkeroita. Lehdet ovat tumman vihreitä, palchatolopastnye. Joillakin lajeilla lehdet ovat kauniita kuvio. Kärsimyskukka kukinnat 1-2 vuoden kuluttua istutuksesta. Kukinta runsas ja pitkä, ulottuu keväästä syksyyn. Kukat ovat järjestetty yksitellen, eri muotoja ja värejä. Voi saavuttaa 8 cm halkaisijaltaan. Se on hieman miellyttävä tuoksu. Passion kukka on kasvanut monissa maissa ympäri maailmaa paitsi koristekasvina, mutta myös lähteenä herkullisia ja terveellisiä hedelmiä. Useimmiten passionhedelmää syötävä.

Miten kasvaa syötävä passiohedelmistä kotona

 • valo
 • kastelu
 • top-kastiketta
 • lämpötila
 • maaperä
 • kopiointi
 • hoito

sininen kärsimyskukka (Passiflora caerulea), Passiflora caerulea, ratsuväen tähti. Se kukkii keväästä syksyyn. Suuret kukat 10 cm halkaisijaltaan, on valkoinen tai sinertävän värin. Oranssi hedelmä pieni 6 cm: n pituinen. Syötävä. Tämäntyyppinen passiohedelmästä sopii parhaiten kasvavia asunnossa.

 • Intohimo sininen (Passiflora caerulea)

 • Intohimo sininen (Passiflora caerulea)

 • Intohimo sininen (Passiflora caerulea)

 • kärsimyskukka muutettavissa (Passiflora foetida), Passiflora muutettavissa. Se on suuri määrä lajikkeet: kukkia voi olla valkoinen, violetti, vaaleanpunainen tai sininen. Kukat ovat 7-8 cm halkaisijaltaan. Hedelmät ovat pieniä, monipuolisesti värillisiä. Syötävä.

 • Intohimo haihtuva (Passiflora foetida)

 • Intohimo haihtuva (Passiflora foetida)

 • Intohimo haihtuva (Passiflora foetida)

 • kärsimyskukka inkarnatnaya (Rohtopassio), Passion pullea punainen. Kukkia 7-9 cm halkaisijaltaan, kellanvihreä tai hedelmiä ja marjoja. Syötävä. Tämäntyyppinen kasvatetaan lääkekasvina. Osaa vihreitä versoja tuotetaan huumeita rauhoittava ja hypnoottinen toiminta.

 • Inkarnatnaya Passion kukka (rohtopassio)

 • banaani passionfruit (Passiflora mollissima), banaani Granadilla, Passion pehmein. Kukat ovat 7-8 cm halkaisijaltaan, vaaleanpunainen väri, haju. Hedelmät 6-12 cm pitkä tuoksuvia massan. Syötävä.

 • Banaani passionfruit (Passiflora mollissima)

 • Passiflora syötävä (Punapassio), passiohedelmä, passionfruit. Kukat ovat pieniä jopa 3 cm halkaisijaltaan. Hedelmät ovat syötäviä ja ne tunnetaan passionhedelmää.

 • Intohimo ravinto- (punapassio)

 • Passiflora Alata (Passiflora Alata), Brasilian passionhedelmä. Kukat halkaisija 12 cm, jolla on laaja tumman punainen tai oranssi terälehtiä. Hedelmiä tuoksuva, suuret, kirkkaan oranssi tai keltainen kypsänä. Syötävä.

 • Passiflora alatasta (Passiflora alatasta)

 • Passiflora alatasta (Passiflora alatasta)

 • kärsimyskukka tetraedrielementtiverkossa (Passiflora Quadrangularis), jättiläinen Granadilla, Passion tetraedrielementtiverkossa. Se on suuri hedelmät jopa 30 cm pitkä, vihreä tai keltainen kuori. Syötävä.

 • Intohimo tetraedrinen (Passiflora Quadrangularis)

 • Intohimo tetraedrinen (Passiflora Quadrangularis)

 • kärsimyskukka kieli (Passiflora ligularis), makea Granadilla. Kukat ovat punertava-violetti, 8-12 cm halkaisijaltaan. Hedelmät ovat soikeita, oranssi-punainen, erittäin herkullinen.

 • Intohimo kielen (Passiflora ligularis)

  Kerro artikkeli!

  17 elokuu 2014

  Andrew 19/05/2014 20:01 - Vastaus

  Haluaisin istuttaa kotona Kärsimyskukka. Minkälaisista suosittelette?

  Oikeastaan, voit istuttaa minkäänlaista intohimoa hedelmiä, joista siemenet voi ostaa. Vuonna Passiflora siivekäs siemenet itävät viikon kuluessa ja korkea itämistä. Voit kokeilla sitä.

  Nopea ja missä Moskovassa ostaa taimia intohimoinen väri?

  Kirjoitin artikkelin siitä kerran. Nyt unelma - eniten kasvaa tämän kauneuden!

  Valitettavasti en voi kertoa, missä voit ostaa passionhedelmä, sillä on tehdas Moskovassa. Mutta kärsimyskukka helposti kasvatettava siemenistä. Kaikenlaisten intohimo menin ylös vain kaksi kylvetään: Kärsimyskukka Passiflora Alata ja vaihteleva, ja se myös Passiflora Alata. Tänäkin vuonna kylvänyt siemenet kielen Passion ja Passion syötävä. Odottamassa, mutta ei vielä mennyt. Siemenet voi ostaa lähes joka kaupassa, jossa he myyvät siemeniä.

  Michael 16/12/2015 19:21 - Vastaus

  Intohimo kukka kasvaa maassamme (siemenestä) 5 vuotta mutta kukinnan koskaan ollut .Podskazhite miellyttää mitä tehdä.

  Puute kukinnan Kärsimyskukka voi johtua eri syistä. Mutta useammin, koska liian korkeat talvella lämpötilat ja väärä karsimisesta. Vuonna Passiflora kukat muodostetaan nuoria versoja tänä vuonna, joten lisää tällaisia ​​pakenee, sitä todennäköisemmin kasvin kukkivat. Tätä varten syksyllä Kärsimyskukka leikata. Pitkät versot leikataan 5-7 nuppuja, ja itse kasvi siirretään viileään paikkaan. Puutteen vuoksi valon Kärsimyskukka voivat kellastua ja pudota lehdet, mutta se ei ole kauhea. Keväällä nopeasti kasvaa takaisin uusia. Lisäksi, kevään ja kesän ruokkia kasvi voi olla eniten kalsiumia ja fosfaattia lannoitteita, sekä hivenaineita.

  Jätä kommentti:

  Suositut artikkelit:

  Jos olet intohimoinen rakastaja kasvien ja voi kävellä ohi kaunis kukka, niin tämä sivusto on sinua varten.

  Copiright 2014-2017 Flora House Ivan Lukashevich

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 4 = 5