pastelli pinkki

Pastelli pinkki. Tyylikkäin ja muodikas väri kauden.

Ei räikeä ja kirkkaita värejä. Vain rauhallinen ja vaimennettu sävyjä. Harmaa, pastelli sininen, pastelli pinkki, kerma, beige. Tämä yhä suosittu sävyjä kauden. Vaikka ne ovat täysin yhdistetään toisiinsa. Ja ne sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat rauhaa ja harmoniaa. Tässä vastaanottimessa, voit helposti lisätä värejä kuten musta ja valkoinen.

Pastelli pinkki vaatteet ilmaisee ääretön naisellisuus, romantiikkaa, rakkautta, ystävyyttä, nöyryyttä. Siksi, jos tänään on mielentilaan on - niin valinta on selvä.

Tai päinvastoin, pommi väri viininpunainen. Mutta tässä on toinen juttu. Tämä on täysin erilainen tunteita ja tuntemuksia, ja niitä käsitellään seuraavassa tarkastelun.

Kuvassa: pusero oversayz pastelli vaaleanpunainen väri - muodikkain väri kauden. Kuva: Nahkatakki pastelli vaaleanpunainen väri - muodikkain väri kauden. Kuva: hellemekko ja villapaita pastelli vaaleanpunainen väri - muodikkain väri kauden. Kuvassa: viitta ja kengät pastelli pinkki väri - muodikkain väri kauden. Kuva: mekko pastelli vaaleanpunainen väri - muodikkain väri kauden. Kuvassa: takki pastelli vaaleanpunainen väri - muodikkain väri kauden. Kuva: hellemekko pastelli vaaleanpunainen väri - muodikkain väri kauden.

Pastellivärit. Yhdistelmä pastellivärit

Pastellivärit kysynnän ja suosittu monilla aloilla, sisustussuunnittelijoiden ja meikit ja manikyyri. Tämä johtuu heidän "razbavlennost9raquo; ja hiljaisuutta rentoutua ja iloa silmälle. Johtuen siitä, että pastellivärit hyvin erilaisia, lähes valkoisesta kirkkain, niiden avulla voit luoda hämmästyttävä väripaletin ja yhdistelmä.

Teoria ihmisen käsitys väri on niin monimutkainen, että on olemassa useita käytännöllisiä ja matemaattisia malleja tuottaa erilaisia ​​sävyjä. Erottaminen, joka on alttiina näkyvän spektrin, hyvin yksityiskohtaisesti. Näin ollen erottaa ensisijainen, perus, puhdas, toissijainen, monimutkainen, spektrin, kromaattinen, akromaattinen väri. Ja tämä on vain osa eri määritelmiä.

Väri, että ihmisen silmä havaitsee, on itse asiassa valonsäde eri kulmissa heijastunut esineiden pinnalle. Mikä sävy silmä näkee, riippuu useista tekijöistä, joiden joukossa:

  • kulma valon säteet;
  • pinnan heijastavuus;
  • tsvetorazborchivost verkkokalvo;
  • valaistus.

Yksi ja sama väri voidaan havaita eri tavoin riippuen valaistuksen ja yksittäisen värin käsitys. Joskus se tulee sinertävä tai vihreä ja varjot näyttävät muutamia sävyjä tummempi keinotekoisten päivänvalossa.

Tehdä väri tummempi tai vaaleampi kuin on mahdollista käyttää kahden puhtaan akromaattinen värit valkoinen ja musta, ja niiden välivärejä (harmaa). Miksi näin tapahtuu? Valkoinen - absoluuttinen heijastus kaikki säteet pinnasta, kun taas musta - niiden absoluuttinen imeytymistä. Näin ollen, jotta väri tai sävy tummempi täytyy lisätä mustaa pigmenttiä, päinvastainen vaikutus (vaaleneminen), joka saatiin sekoittamalla valkoista pigmenttiä.

Mitä värejä voidaan pitää pastelli?

Pastellivärit - se on sävyjä tahansa väri sekoitettu valkoinen. Itse asiassa kaikki on hyvin yksinkertainen. Itse lisäämällä valkoista pigmenttiä väriympyrän ei saa Itten pastelli sävy. Määrä pigmentin ei ole väliä. On varsin suosittu väärinkäsitys, että pastellivärit - erittäin kevyt, raja valkoinen. Itse asiassa ne voivat olla varsin valoisat. Mutta pastelli tehden vaalea.

Paletti sävyt vaihtelevat erittäin kevyt, lähes väritön ääniä kirkas ja tyydyttynyt. Intensiteetti pastellivärien riippuu tietysti lisätyn valkoista pigmenttiä.

Jopa lahjakkaimpia ja syövyttäviä maalilla, johon on lisätty valkoista näytti tulevan hieman jauhemaista ja eivät ärsytä silmää. Siksi pastellivärit tarpeen nykymaailmassa eloisia visuaalisia kuvia. Ei ihme, että he ovat niin ihastunut muotoilijoiden ja taiteilijoiden.

Suosio pastellivärit

Nykyään pastellit ovat suosittuja paitsi maalaus ja piirustus, mutta myös meikin, sisustus- ja muodin, mainonnan ja monilla muilla aloilla ihmisen toiminnasta. Tämä johtuu siitä, että silmät ovat perus aistielimen joka tehtävänsä käytännössä kolmasosa hermostoon. Tämä seikka on aktiivisessa käytössä sekä mainostajille ja viihdeteollisuuden, houkuttelevia ja häiritsevät huomiota ihmiset käyttävät räikeä, kirkkaat värit ja välkkyviä kuvia. Ottaa taukoa virtaa ärsykkeen, joskus haluat sulkea silmäsi. Pastellivärit eivät ärsytä eikä häiritse huomiota, ne luovat neutraalin miellyttävä ilmapiiri, nauttia että "lepää hänen silmänsä".

Heidän kanssaan sisätilojen voidaan rekonstruoida grafiikka muistuttaa aurinkoinen meren rannalla tai sumuinen aamu vuoristossa. Vaatekaappi voit poimia sävyjä cappuccino mintulla piirakka ja syksyllä puistossa. Siten värit eivät ärsyttää silmiä, päinvastoin, rentouttaa ja aiheuttaa miellyttävä tuntemuksia.

On olemassa monia erilaisia ​​yhdistelmiä pastellivärit. On myös mahdollista yhdistää eri sävyjä saman värin intensiteetti. Tai yhdistää eri värejä tai yhdistelmä pastelli sävyt "nevybelennymi9raquo; maalit. Seuraavat suoritusmuodot on ehdotettu erilaisia ​​edullisia äänten yhdistelmää, joka perustuu emotionaalinen lähestymistapaa ja paletti värejä.

Yksivärinen yhdistelmä pastellivärejä

Yhdistelmä eri sävyjä saman värin on täydellinen vaatekaappi tai yksittäisten elementtien sisätilan. Mustavalkoinen yhdistelmät - oikea versio tapauksessa varma oikeasta tonaalista yhdistelmät. Sekoittaminen useita sävyjä yksi väri (lähes valkoisesta kirkkain) arvata tyyli ja luottamus omaan makuun.

Aamukahvi: tummanruskea, norsunluu, beige, tumma suklaa, maito, harmaa.

Aqua (turkoosi): minttu, akvamariini, Emerald, smaragdinvihreä suo, erittäin kirkas vaaleanvihreä.

Minttu: vihreän eri sävyjä (kohteesta Marsh lähes väritön), mentoli.

Pakkasaamuna: hyvin vaaleansininen, vaaleanharmaa, hopea, vaaleansininen, harmaan eri sävyjä ja sininen.

Laventeli: lilaa, vaalean lila, vaalea lila, harmahtava violetti, tumma pinkki, pastelli pinkki.

Tässä on yhteys yksivärinen värejä.

Polykromaattiseksi yhdistelmät pastelli

Oikein yhdistellä eri värejä spektrin on vaikeaa, mutta mahdollista. On pieni temppu win - seuraa lempikuvasi ympäröivään todellisuuteen. Se ei suotta, on kaikkien suosikki maisemia tai asetelmia: hyvin harvat negatiivisesti reagoida kuva hiekkaranta ja mäntymetsää. Näin ollen se voidaan turvallisesti sekoittaa pastelleilla kuten hiekkaa, syaani tai vihreä, ja ruskea.

Kirsikkajäätelöä mintulla: lilaa, harmahtava vaaleanpunainen, sininen, sinivihreä.

Kuviot vihreä: vihreä, vaalean vihreä, kastanjanruskea, violetti-harmaa, valo-mentoli.

Talo Provencessa: oliivi, minttu, norsunluu, beigen, sinisiä sävyjä (jopa kirkkain), laventeli, pastelli keltainen.

Kevät: harmaa, vihreä, suo-vihreä, ruskean, tummanvihreä.

Syksy: sävyt, ruskea, sävyjä keltainen, punaisen, läpinäkyvä harmaa.

Champagne: beige, taupe, kaakaota, sininen.

Pastellivärejä yhdistettynä puhtaalla sävyjä

Helposti ja luonnollisesti, ne ovat täysin yhdistetään valkoinen. Koska pigmentti sisällytetään koostumukseen kunkin. Siten pääsääntö: kaiken pastellivärit ovat aina yhdistetty valkoisia. Mielenkiintoinen temppu.

Yhdistelmä, joka koostuu useista pastellisävyt näyttää hyvältä aksentti puhdasta värin yksi heistä. on sääntö tässä tapauksessa. Jos pastellivärit samanvärisiä paletti hallitsi suurille painopiste on parasta käyttää puhdasta pigmentti on tytäryhtiö sävyjä. Jos esimerkiksi yhdistelmä koostuu violetti ja vihreä, jossa ensimmäinen vallitsee, se näyttää näyttäviä kaikissa aksentteja jälkimmäisen.

Pastelli pinkki vaatteet

Useimmat tytöt rakastaa pinkin värin. Jotkut ihmiset ovat skeptisiä, uskoen, että se on vain hyvä pikkutytöt jotka leikkivät Barbie. Tämä on totta, jos puhumme kirkkaan vaaleanpunainen väri, muistuttaa makuuhuoneeseen nukke. Mutta suunnittelijat tietävät, että tämä väri on monia sävyjä. Jos valitset pastelli vaaleanpunainen sävyjä, se on tarkoituksenmukaista, ja myöhemmällä iällä.

Kevät - kun haluat etsiä pehmeä, naisellinen ja romanttinen. Paras valinta olisi vaaleanpunainen pastelliväritys. Tämä sävy on erityisen suosittu tänä keväänä. Se on universaali, sopii niin lempeä blondit ja brunetit kirkas. Ole varovainen sen kanssa täytyy olla vain tytöillä on ruskeat hiukset ja oliivi ihon sävyä. Mutta jos tarkastellaan valokuvan, voidaan nähdä, että pastelli pinkki väri vaatteita ja puhuvat heille tärkeintä valita oikeat tarvikkeet ja värit yhdistelmä.

Mikä väri yhdistetään pastelli pinkki? Tämä kysymys ei ole yhtä vastausta. Meidän täytyy muistaa suunnittelijoiden suosituksia ja valitse koko ensemble yhdessä varjossa. Jos päätät pukeutua pastelli pinkki väri, sitä harmonisesti täydentää kengät ja käsilaukku alaston. Se sopii prom, koska se näyttää hyvin varovasti ja painottaa nuorten tyttöjen. Hän näyttää hyvältä muiden pastellivärit. Suosittu yhdistelmä vaaleanpunainen mintulla, laventeli, vaaleansininen tai persikka. Jos tyttö ei pelkää näytä hyvältä ja mieleenpainuva, se voi yhdistää sitä suklaata, viininpunainen, keltavihreä, sinappi.

Jos kysyt miehen kaukana muotimaailman - mitä menee pastelli pinkki, enemmistö vastaa, että harmaa. Nämä kaksi väriä todella hyvin sopusoinnussa keskenään. Pastelli vaaleanpunainen mekko sopii täydellisesti harmaa tai musta takki ja pumput beige. Herkkä vaaleanpunainen pusero ja harmaa housut voidaan valita joukko toimistoon. Hoikka tytöt kiinnittää huomiota väri valkoinen. Jos se on yhdistetty pastelli pinkki, on mahdollista luoda romanttinen kuva ilmaa. Tummansininen on myös varsin sopusoinnussa vaaleanpunainen. Jos haluat tehdä kuvan ripaus naisellisuutta, on suosikki farkut pitäisi valita pastelli pinkki pusero.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

29 − = 27