Pastellivärejä sisätilassa

Lämpimät pastellivärit sisustussuunnittelussa

Sisätiloihin, suunniteltu Pastellisävyin näyttää ilmava ja tilava. Pastellivärit käytetään usein tiloissa, joissa pienellä alueella, ne visuaalisesti lisäävät huoneen. Pastellivärit - se opasiteetti, värin tiheys ja vaalea.

Trendikäs tänään ja kysyntä aina, monissa tyylejä pastellivärit ovat hyvin pehmeitä ilmeen sisustus, tämä on epätavallinen herkku ja keveys sisätilojen lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen, Easy Living muotoilu. Sisustus tehty pastellivärit, joiden avulla voit rentoutua tunne täydellistä lepoa.

Pastelli sävyt käytetään suunnittelussa tahansa huoneeseen, vaihtelevat suuresti kattaa. Päivällä aurinko hankkia tietty keveyttä tulla kevyempi varjossa tummua, varsinkin kun se liittyy kylmä sävyjä. Kirkkaassa valossa illalla tulee kevyt ja uudestaan ​​näyttäviä, varsinkin mielenkiintoista pelata ääniä kuvioitu materiaaleja, päivällä muuttamassa sisätilojen huoneen ansiosta valon leikkiä ja varjot.

Nykyään suuntaus on käyttää pastelli sävyjä luodaan paljon tyyliä. Kontrasti erilaisia ​​tekstuureja voit luoda tyylikäs, omaperäinen ja erittäin näyttäviä sisustus.

Pastellivärit on helmiäis ja kiiltävät pinnat näyttävät paljon kirkkaampi, ja luo helppous koko huoneeseen, mutta käyttö tekstiili kiiltävä ja silkinpehmeä tekstuuri sisätilojen lisäsi terävyyttä, hämärtää luonnostaan ​​pastellinsävyillä vetäytyy taustalle.

Samettinen tekstuuri ja pörröinen tekstiileissä päinvastoin pehmenee ja täyttää huoneen pehmeyttä ja tyyneyttä. Samettinen pinta sohva ja tuolit, matto ja matto luo satunnaisia ​​mukavuutta huoneeseen.

Tiloissa pastellivärien - ilo silmille ja sielulle raskaan työpäivän jälkeen, voit todella rentoutua. Valaistus tässä muotoilu suuntaan työskennellä selkeyteen muodoista ei hämärtää ääriviivat.

Ainutlaatuinen kyky liuottaa ja pastellivärit käytetään usein yhdessä valkoinen väri, niin että ne nähtiin yhdessä kirkkaassa ja värit.

Pastellivärit hyvin harmoninen ilme luotaessa eri tyylejä, erityisen kaunis niillä klassiseen tyyliin, maa, moderni ja Provence.

arkuus Hengitys: 20 upea sisustus pastellivärit

Hanki postiin kerran päivässä yksi kaikkein lukea artikkeleita. Liity meihin Facebookissa ja VKontakte.

Kotiin jälkeen turhaan, jokainen pyrkii sukeltaa ilmakehään rauhasta ja hiljaisuutta. Tarjoamaan mukavuutta voi sisustus rauhoittavia värejä. Meidän katsaus joihinkin ideoita, joiden käyttö takaa luomista autuasta kodin ilmapiiri.

Valkoiset seinät tekevät huoneen visuaalisesti suurempi ja kalusteet ja varusteet pastellivärejä lisää lämpöä ja mukavuutta huone.

Viihtyisä olohuone beigen sävyjä, jossa on erottuvan yksityiskohtia kuten pehmustettu ulosteet kirkkaan ja hennon vaaleanpunainen taulukoita.

Harmoninen yhdistelmä persikan värit luovat lämpimän tunnelman huoneeseen.

Kirkas tarvikkeet yhdessä pastelli seinät tekevät makuuhuone ainutlaatuisen.

Upea olohuone ylelliset huonekalut, kahvi, vaaleanpunaisia ​​ja minttu värejä.

Upea keittiö sisustus valkoiset seinät ja huonekalut pastellivärejä.

Ruokailuhuone valkoiset seinät, vaalean sininen tuolit, massiivinen pyöreän pöydän puusta ja alkuperäinen keltainen valo geometrinen tyyli.

Hillitty harmaa edistää keskittymiskykyä ja luo rauhallisen ilmapiirin.

Fantastinen yhdistelmä pastellinvihreää vaalean vaaleanpunainen ja sininen auttaa luomaan rauhallinen ja samalla energinen sisustus.

Hämmästyttävä yhdistelmä pehmeitä vaaleanpunainen ja sininen väri tuo matkustamoon lempeä ja iloinen.

Harmoninen yhdistelmä erilaisia ​​pastellisävyt olohuoneessa sisustus.

Yhdistämällä neljä pastellivärit tekee makuuhuone sisustus epätavallinen ja upea.

Maiden huone harmaat seinät ja valkoinen ja lila tarvikkeet.

Ihmeellinen yhdistelmä kermainen vaaleanpunainen ja tumman harmaa suunnittelussa seinät.

Yhdistelmä valkoinen ja pehmeä vaaleanpunainen väri luovat tunnelmaa keveyttä ja arkuutta makuuhuoneessa.

Tyylikäs olohuone sisustus kylmässä sävyjä.

Ylellinen olohuone, sisustettu pastellisävyin, jossa upea muhkean sohvan.

Tyylikäs ja hillitty sisustus huone, joka on sisustettu pastelliväreillä.

Ruokailu ja vaaleat seinät ja tarttuva muodostetun pastellisävyillä.

Hiljainen makuuhuone sisustus harmaa ja vaaleanpunainen väri.

Näinkö? Sitten tukea meitä, PUSH:

Pastellivärejä sisätilassa

20. kesäkuuta 2017

Pastelli hiljainen ja rauhallinen. Hän ei puhu, ja kuiskaa. Pastellivärit ovat huomaamattomia ja väsymys. Ne eivät ärsytä, eivät aiheuta ongelmia, eivät ärsytä. Siksi niitä käytetään usein tarvittaessa mielenrauhaa - esimerkiksi sairaaloissa, toimistoissa psykologit, kylpylä, jne Suosittu pastelli alue yksityisrakennusten sisätilojen. Luoda pastelli on helppoa - mitään vaaraa töissä hänen lähes olematonta.

Vuoteen pastellit kuuluu perheeseen vaaleiden värien värikylläisyys on alhainen. Ne "samettinen", kuten jos jauheena tai jauhotetulle.

Tosiasia on, että alun perin nimeltään pastelli puristettu jauhe maalit liidut. Sama termi vakiintuneita ja piirustukset talletettu värikyniä. Maalata ne melko kirkas, ja "jauhe" rakenne.

Tee jokin kromaattiselle värit ovat pastelli versio. Sen luomiseen, sinun täytyy sekoittaa perusmaalin valkoinen tai vaaleankeltainen. Pastelli versio violetti - lila tai vaalean laventeli, vihreä - minttu, appelsiini - persikka, punainen - vaaleanpunainen tai vaalea koralli.

Joitakin värejä ja pastelli muunnelmia

1. Pastelli Aura rauhoittaa ja rentouttaa henkilö. Jos haluat kääntää kotisi osaksi turvasatama edistä rentoutumista, valita sen sisustus on sellainen sävy.

2. Pastelli melkein "selkärangaton." Koska alhainen kromaattinen komponentin luonne ja merkin väri merkittävästi tasoitetaan. Esimerkiksi sininen seinät tekevät huoneesta synkkä ja kylmä, ja pastellinsininen seinät tuskin päivittyy. Kanssa esiintyvyys punainen sisätilan näyttää tulikuuma ja tukkoinen, ja vaalean vaaleanpunainen, tai valo vallitsee siinä kohtalainen "lämpötila".

3. Pastelli heikko. Se ei paina eikä purista syliinsä, ja pehmeästi ja varovasti ympäröi. Näin ollen, se voi, ilman pelkoa, käyttää suuria määriä - esim lopettaa kaikki seinät huoneen.

4. Eri pastellivärit täydellisesti saada yhteen. Harvat uskalla sekoittaa yhteen sisustus, esimerkiksi punainen, vihreä ja violetti. Pastelli versioita kaikki on paljon yksinkertaisempi: yhdistelmä vaaleanpunaisia, laventeli ja piparminttu ei ole terävä eikä huuda, eikä häiritsevää. Sisätilojen saanut riittävästi rauhallinen, tasapainoinen.

5. Pastelli virkistävä. Nämä sävyt kuuluvat äänet kevät - kanssaan puhtauden ja nuoruuden ne aiheuttavat tunteen keveyttä ja ilmavuutta. Haluatko tehdä talossaan keväällä? Suosia pastelli paletti.

1. Pastelli tausta

Kuten jo mainittiin, kevyt jauhemainen ääniä menettää huomattavan osan näistä ominaisuuksista, jotka ovat ominaisia ​​perusväri. Siksi ne ovat yhtä hyviä kuin pohjaväri. Näin ne kilpailevat neutraalit sävyt (valkoinen, beige, harmaa), käytetään usein luomaan taustaa.

Pastelli tausta sisätila voi olla yksivärinen, joka koostuu eri sävyjä saman värin kylläisyyttä.

Kaikki sävyt Tällaista täydellisesti yhdistettynä toisiinsa. Yhdistää ne sisätilassa voi olla jokainen. Esimerkiksi maalaus seinät lohkot (menetelmä "väri esto") tai värillinen osa on sohva tyynyt.

Monivärinen pastelli on huomattavasti turvallisempi ja miellyttää silmää kuin kyllästetyn sävyjä.

Kyllä, sillä kirkkaita viivoja voi toimia elementtejä paitsi syvä, mutta hillityt värit. Kuitenkin niiden käyttöalue on rajoitettu - pastelli aksentti "työ" pääsääntöisesti vain vapaalla sisätilat.

Pehmeä kevään värit näyttää helpolta, joskus jopa painoton. Hän ei kuormita tilaa. Tämä tekee siitä ihanteellisen pieniin tiloihin.

Pastelli sisustus laskeutua keväällä keveyttä ja tuoreutta.

Ja se on erinomainen ratkaisu sisätilojen retro-tyylillä, jauheiden kirkkaat värit olivat hyvin suosittuja keskellä viime vuosisadalla.

Muuten! Useimmiten pastellisävyin sisätilassa yhdistetään erittäin kevyt, joskus hienovarainen muunnelmia harmaa, beige, harmaa ja beige.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 47 = 53