Pastellivärit ovat mitä

Pastellivärit - mitkä värisävyt ovat näitä?

Pastellivärit - paletti himmennettyjä sävyjä - meidän mielestämme liittyy tuoreus ja ilmapiiri. Jopa naisellisuuden.

Joten pastellivärit - mikä on väriä? Nämä ovat pehmeitä värejä, kuten lila, vaaleansininen, vaaleankeltainen, persikka, minttu, vaaleanpunaiset. Ne saadaan laimentamalla puhtaan sävyn valkoista väriä. Näiden sävyjen valikoima on hyvin laaja: lähes läpinäkyvästä kyllästettyyn.

Kaikki sävyt pastelli sulautuu täydellisesti keskenään, sekä valkoisena. Se saa parhaan yhdistelmän lähes mitä tahansa pastellinsävyillä kyllästetyllä varjossa sen väri, esim., Syaani ja sininen, ja toinen luonnon ja neutraaleja värejä. Kolme pastellivärejä, jotka ovat lähellä värivalikoima, aina luoda win-win yhdistelmä.

Pastellivärit - onko se sisätiloissa?

Hämmästyttävä ja pastellisävyisten sävyjen yksinkertaisuus antavat meille mahdollisuuden luoda sisustuksessa erilaisia ​​väriratkaisuja sekä lämpimissä että kylmissä väreissä. Tärkeintä on ottaa huomioon kaikki valaistuksen nuhteet, auringon säteiden suunnat ikkunasta, valon ja varjon leikki. Esimerkiksi hajallaan yhtenäiset pastellivärit näyttävät hyvin kevyiltä, ​​ja varjossa ne tummenevat voimakkaasti.

Pastelliväreillä sisustukseen on ominaista joustavuus. Jotkut koristeelliset koriste-esineet tai maalatut huonekalut on vaihdettava, ja huone ei tunnisteta.

Tyypillisesti sisustussuunnittelijoiden kaikkien osien on suositeltava toimivan tasaisesti kyllästetyillä sävyillä eri värisegmenteillä. Jos yrität sijoittaa ne hyvin kirkkaan värin vieressä, pastelliä ei enää pidetä, koska se on luonnostaan ​​"liuottaa9raquo; ilmassa. Vaikka uuden merkinnän käyttöönotto "pastel9raquo; Esimerkiksi kontrastin koriste-esineiden tai huonekalujen muodossa oleva sisustus ei loukkaa.

Nämä värit auttavat rentoutumaan

Rauhalliset ja jaloiset sävyt, kuten kerma, laventeli, hiekka, kerma haluavat käyttää suunnittelijoiden, jotka ymmärtävät väriterapiaa. Loppujen lopuksi nämä pastellivärit luovat ilmapiirin keveyttä, puhtautta ja ilmapiiriä. He eivät vain rauhoita ja rentoudu, mutta tarvittaessa auttavat virittämään työelämää, luovuutta ja luomista.

Pastellivärit - millaisia ​​vaatteita?

Erilaisia ​​pastellivärejä sopii melkein kaikille. Heidän avustuksellaan voit luoda erilaisia ​​kuvia, jotka soveltuvat sekä arki- että illanviettoihin.

Vaatteiden muodikkaista pastelliväreistä voidaan tunnistaa hiekkaa, jääkelta, pistaasi, kevyt koralli.

On muodikasta yhdistää pastellivärejä maitomaiselta väriltä. Ne sopivat täydellisesti valkoiseen.

Ja jopa musta, voit valita pastellivärejä, esimerkiksi karamellia. Musta housut tai hame vain varjostavat kevytnousut tai puserot. Kesäyön pieni musta mekko on tarkoituksenmukaista pukea terrakottivyötä.

Muoti on erikoista muuttamaan, mutta kesällä vaatteet värit ovat epäilemättä pastellivärejä. Cleverly yhdistää pastellien eri tonaliteettien toisiinsa tai tyydyttyneempiin väreihin, voit luoda mielenkiintoisia kesäkuvia. Esimerkiksi ei pidä koskaan unohtaa sitä, että pastelliväreiden lämpimät ja kylmät sävyt yhdistyvät hyvin toisiinsa nähden luonnollisiksi ja orgaanisiksi. Ja mekot beigenväriset, maito- ja kermanväriset sävyt antavat työpäivänne pisaran kevään tunnelman.

Joten pastellivärit - mitä värejä nämä ovat? Vastaamme lyhyesti: nämä ovat spektrin päävärejä, laimennettu valkoisella.

Mitä värejä liittyy pastellisäviin

  • Mitä värejä liittyy pastellisäviin
  • Turkoosi väri huoneistoissa
  • Mitä värejä yhdistää sinisellä

Sana "pastelli" tulee latinan pasta, joka käännös tarkoittaa "taikina". Itse materiaali on kolmesta tyypistä - öljyinen, vahamainen ja kuiva. Taidekauppaan löydät niitä. Värit, vaikka laatikossa, näyttävät kirkkaalta, mutta jos aloitat maalauksen, näet, että kuva näyttää kirkkaalta ja lempeältä. Ja pehmeä ja hämmentynyt, saat aivohalvauksia jopa kirkkaimmista kalkkeista. Tämä on pastellivärejä.

Tarve saada pastellivärit käytännössä esiintyy melko usein. Esimerkiksi korjauksen aikana, kun haluat huone näyttää suuremmalta ja kevyeltä. Pastellin väri voidaan saada mistä tahansa maalista. Kokeile ottaa guassi. Laita pieni perusmaali erilliseen astiaan (vihreä, sininen, musta, ruskea). Aloita lisäämällä valkoista. Mitä enemmän valkoinen maali - sitä kevyempi on sävy. Joten saat vaalean ruskea, harmaa, vaaleanvihreä, sininen, eli ne värit, joita yleisesti kutsutaan pastelliksi. Vaikka otatkin punaisen maalin, valkoisen avulla sitä on helppo kääntää vaaleanpunaiseksi. Samalla tavalla voit sekoittaa öljymaaleja. Mitä akvarellia käytettäessä tätä tekniikkaa käytettäessä pastellisävy voidaan saada lisäämällä vettä.

Kuten muutkin, pastellivärit jaetaan lämpimään ja kylmään. Lämmin pastellisävyihin kuuluu vaaleanpunainen, beige, lila, jonka pääosuus on vaaleanpunainen, vaaleankeltainen, vaalean oranssi. Kylmät pastellivärit - vaaleanvihreä, sininen, harmaasävyt, violetti, jossa vallitseva sininen.

Pastellivärejä ei aina yhdistetä muihin väreihin. On tärkeää tietää, aikovatko esimerkiksi simuloida vaatteita, tehdä koristeita kylmästä posliinista tai mieluummin tikkaus. Suorita tällainen koe. Ota vaaleankeltainen tai beige huivi ja kokeile sitä kirkkaan sininen tai kirkkaanpunainen mekko. Sinisellä pastelliväri näyttää kirkkaammalta kuin on, kirkkaanpunainen - jopa tylsempi. Kokeile erilaisia ​​pastellivärejä ja kirkkaita värejä yhdistämällä heidät onnistuneesti.

Pastellivärit - mitkä niistä?

Taiteellinen väri kuva

Erilaisia ​​pastellivärejä

Ruskea on melko yleinen väri. Otettuaan vastaava koostumus lisävarusteista on mahdollista saada niin.

Minttujen väri vaatteissa toisella kaudella on kevyen ja kesän lämpimän ajan kiistaton trendi. Kaikki sävyt ovat muodikkaita.

Samaa mieltä, kaikilla ei ole esteettistä tunnetta, joka on täydellistä. Joku voi kuin henkisesti.

Maagiset vihreät silmät ovat itsessään houkuttelevia ja kauniita, vaikka niitä on korostettava ja korostettava. Apua.

Ruskeat silmät tytöt ovat helpoin tehdä silmämeikkiä, koska se on helpompi noutaa varjoja tämän värin iris. I.

Koko päivän hyvä aika)))

Luin lukea. ja uskon, että kaikki on oikein ja rakastajattaria ja vaimoja, se on minun juttu, naimisissa oli 10-vuotias, hänellä on kolme lasta, elämä, hoito, ja yleensä kävely)) oli paljon, ja pari edes puhunut, oli yksi rouva kaikki kansa (I niiden niin kutsuttu, oli paljon tyttöjä) meni sitten tuli, kuinka monta kertaa minä huusin, mutta ei uskalla tavata, kuinka monta kyyneleet, en voinut nukkua öisin, liian no..ya kävely, mutta niin, että hän ei tiennyt minulla oli kaunis, ja kuntosali jne, jopa yhden miehen Minulla, rakkaus.

Pysähdy katsomaan peilejä ja elämä on hieno. Katsokaa itseäsi nopeasti - ja poissa peilistä. Älkää katsoko itseäsi tuntikausia.

Tapaa rakkaat mies 34 vuotias, hän on naimisissa pojan 40 pian ja lapseni 35 ja 38, me vain rakastamme toisiamme ja halua tehdä muita onnettomia, koska ne eivät ole millään tavalla syyllinen

Kaikki tervehtivät minua kaarevuodossa, minä heitän ja haluan heitä otrosti

Hei, minulla oli keskenmeno, vatsan kipu oli 3 päivää, lääkettä ei säädetty. Kerro minulle, mitä tehdä? Lääkärille tallennuksen viikossa.

Anna nimesi ja valitsemanne nimi, jotta voit selvittää, kuinka yhteensopiva olet:

ruoanlaitto
rakkaus
Master-luokat

Copyright 2011-2016. Kaikki oikeudet pidätetään.

Materiaalien uudelleenkirjoittaminen on sallittua vain, jos se on sovittu sivustonhallinnan kanssa.

Jos löysit materiaaleja sivuillamme, joka rikkoo tekijänoikeuksia tai Venäjän federaation lakia, ilmoita siitä meille. Kunnioitamme vieraiden lakia ja työtä, ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin. Jotkut sivuston artikkelit saattavat sisältää materiaaleja, joita ei ole tarkoitettu enemmistön ikäisille. 18.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 4 =