Pastillit Needlework ru

postila.ru - mielenkiintoisin blogi

Neulottu sovushki avaimenperiä. Koukku. MK.

Lovely koristeet joulukuusi. Neulottu sovushki avaimenperiä. Koukku. MK

Ilman otsikkoa. keskustelu

Odotin sinua, tiedän mitä olet.

Tyynyt virkkaus ja neulominen

Lähettäjä: Larisa Plotnikova. Tutustu ja tallentaa mielenkiintoisia ja hyödyllisiä ajatuksia Postile! | Arvokkain asia "Vyazanie9raquo;

Huivi viitat sal Dickey

Lähettäjä: Larisa Plotnikova. Tutustu ja tallentaa mielenkiintoisia ja hyödyllisiä ajatuksia Postile! | Arvokkain asia "Raznoe9raquo;

Pleykast Rakasta Jumalaa kysy! | PLEYKASTY

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Site post - inspiraatio. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Erottaminen, kuten tuhat kuolemaa (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - Kansallinen | Runoja Irina Stefashin

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Tarologa ennuste viikolla 04.8.-10.8.2014 | mystiikka

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Site post - inspiraatio. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Milloin vain halua asua (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - Kansallinen

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Video chat online dating, venäläinen analoginen chat, Videokeskustelut Moskova

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Musiikki kortti Magic-yö - Love and lyrics | PLEYKASTY

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Eräänä päivänä miljonääri kysyi, mitä laatu on auttanut häntä rikastua | Ansaita rahaa verkossa

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Viides elokuuta (Irina Stefashin) / Chebarkul - Kansallisen palvelin sovrem | Proosa Irina Stefashin

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Waiting. (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - kansallinen palvelin modernin n

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Ja huulet itse | PLEYKASTY

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Harmaa maali (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - Kansallisen palvelin Moder | Runoja Irina Stefashin

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Käsittämätön salaisuudet maailman, joka onnistui silti avata [a href = "http: // ribalyc | Mysteries of History

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Ennuste akaasinen Records elokuussa 2014 | mystiikka

Sivusto virkaa - inspiraation lähde. Löytääkseen kaikki mitä henkilökohtaisesti maku: reseptit, käsitöitä, ideoita kotiin, puutarhaan, perheystävällinen, lapsen kehitystä. Tämä web leikkeitä hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita löytyy parhaat sivustot. Hanke on olemassa yksinomaan: saavuttaa hymysi!

Pastillit Needlework ru

Tervetuloa! Irina Voroshilova Toivotan teidät tervetulleeksi verkkosivuilla "utilitaristinen käsitöitä»! Et ole perehtynyt tämän lauseen? Et ole väärässä, ajattelin sen itse!

Utilitaristinen - käytännöllinen, hyödyllinen, kannattava sovellus.

Satut innostua liikaa mitä-tai ammatti, viettää paljon rahaa ja aikaa hänen uusi harrastus, ostaa materiaalit, työvälineet ... .. Ja sitten yhtäkkiä jäähtyä, ymmärtämättä, että se ei ole sinun.

Tai muita tilanteita! Te shote tai neulomalla ja erilaisia ​​erittäin kaunis ja langan tähteet kerättiin harppauksin. Heittää sääli, kehittää jotain vakavaa - ei aikaa antaa - kukaan.

Kolmas vaihtoehto - "hyökkäys" paketteja eri värejä kaikkien mustien ja taistelit puhtaammasta ympäristöstä. Tilaamisesta tai käyttää tätä oikeutta, mutta tuhoutumaton jätteitä?

Vanhentuneet vaatteita, raznoparye sukat, määräsi elää pitkään sukkahousut, elegantti, mutta valitettavasti rikki maljakko ja enemmän oooOOOooo! Kuten olen perehtynyt siihen! Lista jatkuu ja jatkuu - kaikki nämä materiaalit hyötykäyttöön alus, jonka etuna on hänen korvaamaton.

Olen pitkään ollut kiinnostunut tästä asiasta ja kertoa ja näyttää, miten pienellä vaivalla tehdä asianmukaisia ​​melko kätevä taloudelle asia itse tai lahjaksi tuhlaamatta samalla rahaa entisestään ja oputno järjestyksen palauttamiseksi, vähitellen raskhlamlyaya varastojaan (lue raunioista).

Tietenkin voit heittää kaiken tämän. Mutta rakastat needlework! Katsotaan rakentaa ilman lisäkustannuksia perheeseen budjetti! Tule minun verkkosivuilla ja tilata www.babairisha.ru "ilmaisia ​​oppitunteja Needlework"

Muut julkaisut blogissa. Klikkaa päästäksesi:

6 kommentteja. recording "utilitaristinen käsitöitä"

Mielenkiintoinen ajatus olet!

Rakastan myös käytännön asioita ja joskus, ulos vanhaa, jotain Master ...

Ja pidin sinua «delayrukamisam», ja minua päähän ei tullut. Mutta nyt vasta alkamassa tällä sivustolla jo mitä on erilainen! Meidän täytyy oppia kommunikoimaan, Natasha!))

Vau. Helen! Spasibochki! Mielelläni minä hoitaa!)

Voi, Irina, kuinka minä olen teidän sydän! Ja tilkkutäkki unelma tehdä. Ja kaikenlaisia ​​lumput-jouset, joka on sääli heittää pois, valhe. Ja vaikka tämä saitostroitel'stva natiivi neulominen heitetään :-(. Vaikka liian jännittävä :-(.

Kyllä, Ljudmila, minäkin juuttua saitostroitel'stva. Vain se kääntyy hitaasti I)

En ole edes kuullut näistä merkinnöistä - hyötykäyttöön ... Hän laittoi zakladochku tyttärentytär on kasvamassa - on tarpeen tekemistä hänen käsitöitä. Kun minulla on kaikki tämä tapahtui, mutta myöhemmällä iällä oli muita prioriteetteja. Sääli ... Kiitos tämän sivuston!

Tilaa uutiset sivuston

Luokat

2012 utilitaristinen Needlework - Knitting ja ompelu kotiin ja itse.

Postila - kaikki hauskaa Internetin

Kun kaikki runsaasti sivustoja RuNet, näet, joskus tuntuu, "mitään luettavaa." Pyydetty silmään hyödytön artikkelit sarjassa "12 tapoja tappaa aikaa" tai samat tiedot kopioidaan satoja erilaisia ​​sivustoja. Halpa sisältöä tyhjä ajanvietettä.

Sosiaaliset verkostot jättävät tunne hukkaan aikaa löytää jotain ainutlaatuista hakukoneita on yhä vaikeampaa - liian "paljon"!

Miten aloittaa hyötyä verkkoraina? Ottaa parhaat miljoonien artikkeleita ja kuvia verkossa?

Ratkaisu tähän ongelmaan otti projektiryhmä Postila.ru - possu ainoa kiinnostava Internetistä muodossa "virkaa" - visuaalisia kuvia varten on lyhyt kuvaus ja linkki.

Lopusta 2013 Postile jo keränneet enemmän 30 miljoonaa virkaa, ja rekisteröitynyt hanke on jo 5,8 miljoonaa ihmistä. Valtava yhteisösivusto pyrkii luomaan ainutlaatuisia kokoelmia eri aiheista, jotka eivät enää ole 800000.

Suosituin kulinaarisia aiheita sekä askartelujen ja erilaisia ​​käsitöitä. Mutta en usko, että tämä hanke on vain naisille. Men teema tässäkin: autot, lentokone, neuvostoja korjattavaksi kodin ja puutarhan, kalastus, metsästys.

Koska tiedot näkyvät internetissä innostuneita ihmisiä manuaalisesti, käytä haku Postile - ilo. Kaikille (hullu) kyselyn luetellaan viestit keräsi fanit tässä aiheista - alkaen 'Bani' on 'Kuinka tehdä hälytyksen käsillään ' mistä' varhaista kehitystä lapsi 'ja' Miten parantaa suorituskykyä. "

Tärkein väline keräilijät - free -toiminto "Lähetä!", Tehtävä kaikkien yleisimmissä selaimissa.

Miten se toimii? Istut internetissä, katso lisätietoja painamalla "Lähetä!" - ja muutaman sekunnin tallennetaan säästöpossu, jonka haluat - delishsya muiden löytöjä, on - pitää itselleen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

39 − = 31