Patina huonekalujen

Patina keittiön kalusteet rintamilla: miten tehdä omin käsin

"Kaikki on uutta - se on hyvin unohdettu vanha" Tämä lausunto on voimassa monia asioita. Ei ole poikkeus, ja huonekaluja patina, joka ei tarvitse lähteä tuotantolaitoksen, onnistui "vanheta".

Monille ihmisille tuntemattomia jopa itse käsite. Loppujen lopuksi, jos tulet sivuillemme, niin haluat ostaa alkuperäisten keittiöön, joten tässä artikkelissa yrittää vastata mahdollisimman hyvin seuraaviin kysymyksiin:

 • Mikä on patina, ja miten se liittyy huonekalut?
 • Voi sängyn tai keittiö patina saa valmistaa MDF?
 • Onko mahdollista luoda patina teknologian omin käsin?

Ulkonäkö patinan nykymaailmassa

Patina - se on luonnollinen ilmiö, joka in vivo suoritetaan metallia, puuta. Aluksi hän oli nähnyt kullan, hopean ja kuparin kolikoita. Vaikutuksen alaisena ympäristön ja aika pinnalla oli muodostettu pinnoite, joka antoi aineet erilaista. Maalit tuli kirkkaampi ilmestyi halkeamia, sähkökatkos. Näin ilmenevä pinta hapetus, jota kutsutaan patina. Esineet päällystetty sellainen päällyste, oli korkeat kustannukset. Ottaen huomioon antiikkia, paljain silmin voi nähdä luonnon patina.

Noble vanhat huonekalut joukko kalliita, joten taiteen ystäville etsivät on hänen sen käytöstä. Mutta hinta on liian korkea antiikkia eikä kaikkien saatavilla. Ottaen huomioon ihmisten tarpeet, moderni teknologia on kehitetty tekniikka keinotekoinen ikääntyminen puun ja MDF. Tämä innovaatio on saanut termi "patina."

Patina huonekalujen tuotantoon

huonekalujen markkinat tarjoavat eri tyyliä ja sisustus trendejä. Uudelle tasolle tulee antiikkihuonekaluja, joka houkuttelee huomiota ihmisten näyttelystä.

Halpaa kalusteet patinoitu julkisivut, voi olla harhaanjohtavaa lähes kuka tahansa. Ensi silmäyksellä saattaa näyttää, että edessä keittiöön tai makuuhuoneeseen asettaa kallis array. Mutta avaamalla oven, huomaat että valmistaja käytti julkisivuissa patina. Teknologia voi aiheuttaa vuotiaiden vaikutusta mihinkään pinnalla - oli se sitten array tai MDF. Lisäksi käyttö MDF annetaan vain sisäsivun maali olisi epäkäytännöllistä, koska korkeat hinnat.

Mies, joka haluaa ostaa keittiö retrotyyliä, sopivia huonekaluja patina tai asetettu vaikutus antiikin käytetään usein tyyliin Provence. Nautittavaa aikaa - ei pelkästään ulkonäkö huonekalut vuotiaiden, mutta sen hinta on hyvä verrattuna antiikkia.

Jotkut ihmiset näkevät julkisivut huonekalujen patinas, ihme - Luon tätä käsillään joutua päivittämään ulkoasua tylsää huonekaluja. Tietenkin on mahdollista. Tämä edellyttää tietoa taiteilijan taitoja tai harjoittaa henkilö luovuutta, joka omin käsin voi tehdä keittiö sarjaa tai muut huonekalut toivottua vaikutusta.

Nyt ottaa tarkemmin teknologiaa ja tutkia perusteellisesti laatimis- julkisivujen kanssa patina käsiin.

Erilaisia ​​huonekaluja patinoinnissa tekniikoiden

Soveltaminen patina (koristepinnoite koostumus liittyvät maalata elementtejä) vaatii kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja vapaa-aikaa.

Tekniikka käsittää useita vaiheita, seuraavat yksi toisensa jälkeen. Patina - se ei ole osa, jota haluat käyttää työssään. Jos ottaa tarkemmin eri korkeuksilla kanssa patina, saatat huomata eroja niiden vaikutusta. Jotkut pinnat ovat vain himmentää siirtymiä kupera tekstuuri kuvio, ja joissain tapauksissa selvästi kultaa tai hopeaa. Varmasti tapasi keittiö patina, jossa halkeamat ovat näkyvissä, kuten lakka tai maali säröillä ajoittain.

me luettelo lentävät lajit, jotka luovat osaavat asiantuntijat tehtaassa:

1. Yksinkertainen patinoitu - edullisin vaihtoehto kattamaan julkisivut käsillään. Pinnalla (MDF laminoitu kalvo tai matriisi) levitetään alustaan ​​koostumus, valmistamiseksi pohjan patina. Primer tasaa ja parantaa adheesioalaan Patinir koostumus. Kerros on sitten huolellisesti kiillotettu metalli sienellä tai hiekkapaperilla. Mitä vahvempi liikettä, sitä selvemmin ilmenevät ikääntymisen vaikutukset.

2. patinoitu kulta, hopea, pronssi - se on monimutkainen prosessi, joka edellyttää soveltamista lisäkerroksia. Kultaa tai hopeaa kansi julkisivujen kohokuvioita korostamaan niiden kauneuden, jotta se olisi mielekästä. Tätä tekniikkaa käytetään vain huonekalujen matta, kiiltävä koska sen kohokohtia hemmottelee vaikutusta kultaus ja yksinkertaistaa ulkonäkö mitään huonekaluja. Uuvuttaa tällä tavalla voi olla mikä tahansa joukko. Lisäksi nuoret rakastajattaria, ja kypsät naiset toivomaa keittiö kultaa tai hopeaa patina.

3. patina ja craquelure - kalliimpi, koska tekniikka on monimutkaisempi ja vaatii kaksi vaikutusta murtumaan ja ulkonäkö eräänlainen vanhojen plakkia. Aloittaa tietokanta luotu halkeilua: kerros kerrokselta, kunnes tila heikon adheesion (.. Eli epätäydellinen kuiva koostumus) levitetään monikasvoisella lakka. Mitä enemmän kerroksia, sitä parempi näy halkeamia. Vasta tämän jälkeen levitetään valittu värisävy patina ja kiillotus tehdään halutun vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Tee patina rintamilla MDF tai massiivipuusta huonekalut omin käsin on varsin vaikeaa. Yli paras vaihtoehto - ostaa valmiita julkisivut keittiökalusteiden kanssa patina vaikutus.

Patina levitetään huonekaluja tahansa varjossa. Sillä klassinen tyyli on hyväksyttävää ja Provence valkoinen patina vaikutus. Sulavasti näyttää makuuhuone, keittiö, olohuone, jossa mustat julkisivu hopea patina. Tutustu valinta kuvia sisätilat, joka osoittaa huonekaluja patinoitu julkisivut ja valitse täydellinen valinta, varsinkin kun keinovanhennettu keittiökalusteiden käytetään monissa tyylejä.

Huonekalujen valmistus, ja muita tekniikoita, keinotekoisten ikääntyminen pintoja. Puhuimme vain perus tekniikat, joita esiintyy usein valmiin huonekalut. Muut teknologiat käsitellään erillisessä artikkeleita.

Artikkeleita temeDrugie mielenkiintoisia artikkeleita

Keittiön hana ja uppoavat retrotyyliä - tyylikäs ratkaisu

Valkoinen keittiö patinoitu - Interior tuntijoiden perinteitä

Se näyttää mukavalta, tietenkin, mutta kuinkahan kauan tämä hoito alkuperäisessä muodossaan.

Tervetuloa pidä sitä noin 7 vuotta, koska kaikki tämä taidetta peitetty erityinen lakka, joka on kosteutta ja zashishaet julkisivujen vaurioiden

Craquelure en pidä. Patina tietysti mielenkiintoinen ja tyylikäs.

craquelure silti erittäin mielenkiintoinen patina on erittäin raskas prosessi, ei jokainen kampanja Seeb craquelure ja teknologinen prosessi

Olen vain itse julkisivut luoda patina, ja se vaatii jatkuvaa innovaatioita

Mikä on patina, sen tyypit ja käyttää koristeluun huonekalut

Sen alkuarvo patina tarkoitetaan oksidikalvo kupari tuote vihreä (malakiitti) tai sinertävä (azurite) värit. Myöhemmin sama alettiin kutsua tahansa pinnoite, esiintyen ajan vaikutus pinnalla on metallista tai puusta.

Nykyään alle patina ikääntymisen vaikutus on merkinnyt niin muodikasta suunnittelussa huonekalut ja keittiövälineitä.

Keinotekoisia ja luonnon patina

Muuta ainetta kuin kulta ja platina, jossain määrin, reagoi hapen kanssa ja ilman kosteutta. Joissakin tapauksissa, vaikutus on hyvin nopeasti - esimerkiksi ruostuminen rauta; muut - prosessi ulottuu useiden vuosien ajan, kuten siinä tapauksessa, että vihreä patina kupari, hopea patina, joka on mustaamalla ja niin edelleen.

Kumma kyllä, jos sellaisen ratsia, jos pinnoite ei vaikuta tuotteen ominaisuuksiin, eikä tuhota sitä, ei vain ole tuhottu, mutta usein kannustetaan. Todellakin, kiitos tämän jalon patina värisiirtymät korostaa kauneutta veistämällä ja taonta, tilavuus tai lasku osoittaa iästä, että tahattomasti kuljettaa kalusteita olohuoneeseen tai muun tuotteen kategoriassa harvinaisten tai ainakin vanhoja. Tämän seurauksena valo ilmestyi keinotekoinen patina. Ota se tietysti muita tapoja.

 • Luonnollinen patina - tulos hapettumisen metallia ilmakehässä. Jaettu jalo ja villi. Ensimmäinen on tiivis rakenne ja suojaa metallia korroosiolta (esim., Vihreä patina kupari), toinen - löysä metalli kosteudelta ja voi säästää. Tästä kalvosta sinun on päästävä eroon.

Keittiöt kanssa patina pronssi.

 • Keinotekoisesti valmistettu patina muodostuu nopeammin kustannuksella tiettyjen kemiallisten reaktioiden. Tällaiset päällysteet vähemmän kestävä ja enemmän huokoinen kuin jalo elokuva, mutta silti suojaavat metallia.
 • Voit valita ryhmän ja koristeellinen patina. Tällainen simulointi tuottaa käyttäen perinteisiä tahrat ja väriaineet - esimerkiksi, akryyli. Väri voi tässä tapauksessa olla ehdottomasti mitään - valolta kultainen ja valkoisesta mustaan, ja se voi sisältää sävyjä, on aika harvinaista luonnonmateriaaleista.
 • Ratsiasta puussa usein mitään hyvää ei tarkoita, kuten näkyy tappion sieni tai lahoa. Kuitenkin, puun tiheyden ja korkea kovuus, herkkä vesi - esim., Tammi, valkoinen tai tumma patina tulee osoituksen antiikin.

  Huonekalut klassisella olohuoneessa usein kohdistuu keinotekoinen patina kuin saadaan luonnollinen patina on erittäin vaikeaa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on välttämätöntä yhdistää kemialliset ja mekaaniset.

  Huonekalut olohuoneessa tammen kultainen patina.

  Lajikkeet patina puun

  Käytetyn puun useita koostumuksia. Ostettu viimeisin Kodinkunnostusliikkeet.

  • Paksu patina - tahnana, pääsääntöisesti kahden komponentin. Tyypillisesti siten antaa vaaleanruskea, punertava tai kultainen sävyjä. Vaikutusta varten, kullattu perusteella on luonnollinen puun väri - sama tammi esimerkiksi.
  • Neste - itse asiassa se on erityinen lakka, jolloin puun vaaleankeltainen tai kultaisen sävyn luonnostaan ​​vanhan tammen tai tuhkaksi.
  • Monikasvoisella lakka - ei aivan patina melko vuotiaiden vaikutus perusteella halkeilua. Kuivaamisen jälkeen lakka katettu hienointa halkeamia tapahtuu hyvin vanha puu.

  Tyypit pinnoitteet voidaan yhdistää saada enemmän mielenkiintoisia vaikutuksia.

  Tekniikka on lähes sama kaikille menetelmät eroavat vain kerrosten lukumäärä maalilla tai lakalla.

  1. Ensimmäinen vaihe puhdistuksen jälkeen ja rasvanpoisto - harjataan. Hoito teräsharjalla, ja pahimmillaan taltta ja kynnet pienennetään poistamalla pehmeän pinnan kuitujen puun, että itse asiassa, tapahtuu ajan mittaan.
  2. Sitten, olohuoneeseen tai keittiökalusteiden on käsitelty valkoisella pohjamaalilla ja hiottu. Valkoinen käytetään usein harmaa ja kirkkaita värejä. Mutta jos haluat tehdä vertailuajankohdan vaikutuksesta sijaan selkeä pohjamaali käytetty.
  3. Lakka levitetään ja kuivataan.
  4. Patinir levitetään sitten ja ylimäärä koostumus on poistetaan sen jälkeen hyvin lyhyen kuivaus, koostumus pysyi syvällä huokosiin.
  5. Peitetty tumman patina ja jälleen poistaa ylimääräinen siinä määrin, että haluavat säilyttää kontrasti vaalean ja tumman kuidun. Sitten kalusteet, kaksinkertainen päällystetty tavanomaisella kirkas lakka.

  Seurausta käsittelyn tammihuonekalut.

  Patina metallit - luonnon ja keinotekoinen

  Metallituotteet sisätilojen olohuoneessa tai makuuhuoneessa ei esiinny kovin usein, ja yleensä ovat pieniä ja koriste-esineet: kattokruunut, lampetit, telineet, kynttilänjalkoja ja enemmän. Huolimatta siitä, että uusi tuote on kirkas paistaa ja kaunis väri, haluavat antaa heille vähemmän modernin ilmeen, on monia. Ja koska odottamaan tällainen vaikutus saavutetaan luonnollisella tavalla pitkään, he ovat turvautuneet kemikaalien käyttöä.

  Väri ja ulkonäkö kalvon eri metallien eroavat hyvin selvästi eri olosuhteissa.

  • Kiehtovimmista näyttää ikääntymisen vaikutusta hopeaa. Metalli tämä on melko inertti, ja kalvo tapahtuu tyypillisesti reaktiolla rikin, luoda helmiäisvärit vaaleankeltaisesta magenta ja syaani. Musta patina syntyy vaikutuksen alaisena aminohappojen ja klooria. Luonnonvaraisia ​​lajeja tällaista houkuttele: karkea kalvon pinnan yläpuolella. Mutta blackening hopea antaa tuotteelle harvinainen eleganssia.
  • Gold - jalometallia ja on lähes reagoimattomia. Kuitenkin, jos seos sisältää kuparia tai nikkeliä, voi lopulta esiintyä vaaleanruskeana tai oranssi paikalla. Paljon suunnittelijat houkuttelee jäljitelmä patinoitu pinta perustuu kullan. Vaikutus on vain koristeena ja luo maalin väri kultaa, ja voit toteuttaa patina metalli ja puu - esimerkiksi siitä tammea.
  • Useimmiten olo kohtaaminen kuparin ja pronssi, joskus - rautaa, kun se tulee elää parvi tyyli. Vihreä ja sininen kuparikalvo aiheuttaman laskeuman kloridi, kupari asetaatti, rauta - oksidi muodossa tai sulfiittia.

  Punainen patina on muodostettu kloori suolat, mutta yleensä on muodostettu keinotekoisesti. Ruskea patina näyttää altistettaessa ammoniumsuolat. Lähes kaikenlaiset kupariesiintymän ovat suhteellisen turvallisia, ja se tekee messinki takeita erinomaisessa sisustus olohuoneeseen.

  • Mutta vihreä ja sininen pronssi pinnoitteet ovat vaarallisia. Jalo patina metalliseos on vain musta kalvo. He keinotekoisesti aikaan sinistysai- - öljyn jalostus ja poltetaan kuparin viilaus.

  Tapoja antaa metallikappaleen, vintage näyttää, on monia. Kuitenkin ne kaikki käytetä voimakkaita kemikaaleja, mikä toteutuu varoen.

  Tunnetuin ja monipuolinen koskee patinoinnissa rikki- maksassa. Koostumus on valmistettu sekoittamalla 1 osa rikkiä jauhe ja 2 osaa kaliumkarbonaattia ja kalsinoitiin ne lämmöksi. Tuloksena on rikkihappo maksa - ruskea massa, joka voidaan varastoida lasipurkkiin.

  • Aineen, vesiliuosta (pitoisuus riippuu tarkoitukseen), ja käsiteltiin niitä nostetaan ja ulkonevat osat sekä ne, jotka lopulta altistetaan suurin kulumista. Väri voidaan saada valoa kultaa pronssi sininen ja musta kuparin ja hopean.
  • Vesiliuosta 1 osaa kuparisulfaattia ja 1 osa sinkkikloridia voidaan saada vaikutus ikääntymisen punainen tai ruskea.
  • Musta kalvo muodostetaan vaikutuksen alaisena ammoniumsulfidiliuosta. Täällä on kuitenkin olemassa joitakin ongelmia: ratkaisu on erittäin voimakas haju, joten patina pitäisi tehdä vetokaapissa.
  • Valmis asfaltti patina voi auttaa niitä, jotka eivät halua tehdä oman mix. Liuos valmistetaan perustuu orgaaniseen liuottimeen, ja sen jälkeen patinoinnissa suorittaa öljyn jalostus. plakki väri - vaaleanruskea. Seos voidaan käyttää kullan tuotteisiin, jos he haluavat antaa heille vintage näyttää.

  Tässä on koko prosessin patinoinnissa tulee väritys esiin metallikerroksen osat tai puutuotteet. Tähän käytetään akryyli patina, vesiliukoinen. Se levitetään siveltimellä tai sienellä ulkonevaan tilaan ja varjostettu. Etuna on ennen akryylimaalia on, että se kuivuu koostumus ei ole yhtä nopeasti ja luo tunteen luonnollisuutta.

  • Akryyli- ja patina levitetään metalli-, ja puu. Värit ovat yleensä lähellä luonnollista gamma - ruskea, vaaleankeltainen, mutta ehkä suosituin ovat metallisia värit, kuten kultaa ja hopeaa pinnoite.

  Kultaus tammea.

  Sitä käytetään vahaa, öljyä, ja muita lajeja. Ne ovat harvinaisempia, koska on vaikea soveltaa.

  Yleensä ennen patina maalattua metallia tuotteita, ei vain pohjamaalattu. Ja jos valitset kultainen patina, maali-pohjalta melko tumma.

  Puiset huonekalut värjätään, patina jos haluaa hyödyntää kontrasti - esimerkiksi luomalla vaikutus kultaus tammen. Tai tapauksessa, jossa pinnan värjäytyminen on osa suunnittelusta: esimerkiksi sinisten rustiikkiverhot patina, kuten seuraavassa kuvassa.

  Patina - ei vain matkimalla antiikki pinnoite perustuu metallista tai puusta. Tämä on kaunis koriste tekniikkaa, jonka avulla voidaan korostaa tuotteen rakennetta ja kauneuden muotoja.

  Miten luoda patina puukalusteet käsillään

  Uusi huonekalun tai huonekalujen on helppo erottaa. Sen tunnusmerkki - täysin puhdas ja kiiltävän pinnan. Kuitenkin kaikkien niiden kauneuden, jotkut ihmiset kiinnittämään enemmän arvoa vuotias puu. Varsinkin jos se on asia, joka aikaisemmin oli osa huonekaluja vanhassa talossa.

  Panemaan täytäntöön ratkaisuja kohde antiikin melko yksinkertainen - tämä tekniikka tarjoaa mahdollisuuden keinotekoinen patinoinnissa huonekaluja.

  Aluksi mukaan patina ymmärretty oksidit kuparikerros, jotka olisivat usein löytyy huonekaluja, peili listat, pylväät ja muut arkkitehtonisia elementtejä nimiä varakkaiden kansalaisten.

  Mutta saada tällaista kauneutta oli erittäin vaikeaa - jouduin odottamaan yli kymmenen vuotta mitään hankittu haluttu vaikutus. Kun tämä hetki koittaa, jonka aihe esiintyi miellyttävä muutoksia - se ilmestyi elokuva sinertävä tai vihertävä värisävy.

  Aika kulunut, ja pian tuli tunnetuksi patina tahansa plakin tapahtuu metalli- ja puupinnoille. Anna jokaisen nykyaikaisen asioita vuotiaiden vaikutus käyttämällä seuraavia materiaaleja:

  1. Erityinen muste sisältäviä hiukkasia jalometallista - kulta, hopea tai pronssi. Saatu käyttämällä näitä päällystysaineita on kestävämpi kuin luonnollinen patina. Se on tiheä tekstuuri pienellä huokoisuus, joka takaa puunsuojauksessa purku.
  2. Luoda pinta jalo vaikutus antiikin voi käyttää mitä tahansa maali perinteisellä tavalla. Lisäksi pinnoite voi olla mikä tahansa sävy ansiosta laaja valikoima värejä vaihtoehtoja. Patina voi olla minkä värinen tahansa - luonnollinen kultainen patina tai epätyypillisiä kirkkaan sininen, punainen ja muut.

  Hankkia tällaista jalo vaikutus voi olla ainoastaan ​​tiettyjen lajien puuta. Valitaan heidän tuotantopuu oltava tiivis rakenne ja niiden on kestettävä kosteutta. Merkittäviä esimerkkejä tällaisesta materiaalista - tammi ja saarni.

  Lisää syytä huomata, että in vivo vaikutus jalo ilmestyy vain yksiosainen array, Samalla odottavat hänen esiintymisensä modernin julkisivun MDF mahdotonta.

  Hanki ikäinen vaikutus voi olla millä tahansa pinnalla:

  Tyypit koostumus patina käsillään

  Ammattimiesten käyttää patinoinnissa seuraavia materiaaleja, jotka voivat vaihdella sen koostumus:

  • tahra;
  • bitumi;
  • akryyli,
  • vaha;
  • sellakka;
  • öljyä.

  Näillä aineilla voi luoda jalo pinnan eri sävyjä erikoistehosteita:

  • Siivu hienostuneisuus.
  • Täysi kattavuus.
  • Vaikutus craquelure.

  Riippuen johdonmukaisuus patina työ- koostumus voi olla eri tyyppiä:

  1. Paksu. Tämä patina on rakenne muistuttaa tahna. Sitä käytetään puun jatkojalostusta, joka levityksen jälkeen seos otetaan sävyjä keltaisesta punaiseksi, lähellä luonnollista väriä kultaa.
  2. Neste. Näiden formulaatioiden, joka voi olla vettä tai synteettisen pohjan jalostaa puuta kuvio ja samalla antaa sille valoa hehku vaikutus.
  3. Monikasvoisella lakka. Se tarjoaa enemmän syvällinen vaikutus johtuu ikääntymisestä, että luodaan keinotekoisesti halkeamia pinnalla.

  Jokin asia voidaan antaa jalo pintaa, onko keittiökalusteet tai antiikki kaappi. Tärkeintä, että oli kuviointia puutuoteteollisuus. Hoitoon metalli- ja puupintojen koostumuksia käyttäen eri emäksiä. Niiden välinen ero on siinä, vakaa ja adheesio substraattiin.

  Morilnye koostumukset. Jos silmät heittää tilanne talossa, niin varmasti se löytyy puusta patina. Jos ohjattu käytetään värjäystä puupinnoille tahra, ne todennäköisesti ole tarkoitus antaa sille erityisen esteettisiä ominaisuuksia.

  Mutta tästä huolimatta tämä menetelmä värjäytymisen on yksi suosituimmista tavoista parantaa tuotteita, jotka samaan aikaan suojaa pintaa sieniä vastaan, hometta, kosteutta ja lahoamista.

  Haluttaessa patina vaikutus voi olla voimakkaampi, jos suorittavat harjattu. Se ylläpitää jäykkä pituussuunnassa kuitujen ja samanaikaisesti poistaa pehmeä erityisellä kova harja.

  Tämä on pintakäsittelyn luonnon array kotona. Vaikka tämän vaihtoehdon avulla voit saada leikata yksi väri patina. Jälkeen tahra on tumma sävy, joten sinun ei tarvitse odottaa kullattu pinta.

  Ensi silmäyksellä, on vaikea kuvitella, että tällaisella mielenkiinnoton rakennusmateriaalien, kuten bitumia voi saada mestariteos. Kuitenkin se hajoaa kaikki epäilykset ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

  Sen erityinen rakenne tekee puun erittäin taipuisa ja yksinkertaistaa hakuprosessiin patinan. Haluttaessa, omistaja voi saada vaikutusta tyydyttynyt kultaus tai ohut plakkia.

  Bitumin käyttö lakka voidaan helposti Tummentaa syvennys lanka, korostaen ulkoneva pinnalla kasvot. Tämä materiaali on valmistettu polymeeri ja tärpätin tai mineraalitärpätti. Näin ollen, se vaatii pintakäsittely pinnoittamisen jälkeen kiinnityskerroksen pulituuri.

  Tämä Vesipohjainen materiaali sattumalta on suosittu luotaessa patina. Tämä johtuu sen monipuolisuus, koska sitä voidaan käyttää luomaan vaikutus ikääntymisen millä tahansa pinnalla - metallista, puusta tai kipsistä.

  Saatu päällyste on hyvin kestävä, on erinomainen tarttuvuus alustaan, Se suojaa puuta homeelle ja syntyminen mikro-organismeja. Se on melko yksinkertainen tekniikka ja patinoinnissa puun käsillään. Voit käyttää sitä käsitellä koko pinnalle tai valmistaa haluttu väri kierteen ulkonevia elementtejä.

  Saat ilmeikäs patina voidaan käyttää koostumukset eri sävyjä. Mutta meidän täytyy soveltaa niitä useita kerroksia. Tämän seurauksena monimutkainen värikuvio on saatu.

  Akryyli koostumus voit luoda patinoitu pinta eri sävyjä:

  Ne, jotka ovat työskennelleet patina, kuinka helppoa on tehdä. Mitään vaikeuksia, ja puun jatkojalostusta. Lisäksi tämä prosessi on niin hauskaa, että tuo iloa.

  Mutta jokainen yleismies on tiedettävä, että työskenneltäessä erilaisten pintojen käytettyjen erityistä algoritmia. Tämä on tärkein edellytys, takaavat koriste patina.

  pintakäsittely. Ennen kuin aloitat luomaan patina puutuotteet kädet, sinun täytyy tutkia pinnalle ja varmista, että se sopii tehtävään. Tuotteiden raaka array sopii tähän tarkoitukseen, koska se ei tarvitse tehdä lisäkäsittelyä heille.

  Toinen asia, jos olet tekemisissä sileät maalatut pinnat, pinnoitteet, luotu akryyli- tai PVC-kalvo. He eivät pidä maalilla. Korjaa vika, voit käyttää harjaamalla. tehdä tämän, sinun täytyy käsitellä pintaa karkea hiekkapaperilla tai harjalla.

  Joten, poistamme pehmeä puukuidun alla epävakaa tällaisia ​​vaikutuksia elokuva. Kun rakenne paljastuu, se on valmis jatkokäsittelyyn. Nyt on tarpeen pehmeällä harjalla Puhdista pinta pölystä ja rasvasta sitä.

  Vaikka teknologian soveltamista väriainekoostumuksissa perustuu bitumi, vahaa tai akryyli melko yksinkertainen, se on tehtävä tarkkuus algoritmin:

  1. Toiminta alkaa siitä, että pinta talletettu väriainetta. Sen suuruus määräytyy sen mukaan seurausta kylläisyyttä, jotka haluavat vastaanottaa. Maali voi olla vain tuotteen pintaan tai tunkeutua paksuus helpotusta.
  2. Jos tarvetta ilmenee, sitten poistaa ylimääräinen liinalla ratkaisu.
  3. Luomaan syvällinen vaikutus patinointiin eteenpäin, kun ensimmäinen kerros on kuivunut. Sen jälkeen laitamme seuraava siivekkäitä häntä.
  4. Kun muste on kuivunut viimeistelykerros ottaa hienolla hiekkapaperilla ja hierottiin tässä paikassa. Vaiheiden suorittamisen jälkeen, meidän pitäisi saada antiikkisen jalon pinnan.
  5. Loppuvaiheessa käsitellyn pinnan on peitetty lakalla emäksinen.

  Vaikka valitus modernit huonekalut ja sisustus kohteet ovat edelleen olemassa ihmisiä, jotka arvostavat erityisesti huonekalut vaikutus antiikin. Mutta tämä ei välttämättä tarvitse olla antiikkia.

  Jalo pinta voidaan saada käyttämällä nykyaikaisia ​​materiaaleja. Mutta tässä yhteydessä on todettava, että jokainen maalaustarvikkeet on omat ominaispiirteensä, joten on syytä toimia tutkia tekniikka niiden soveltaminen ja noudattaa sitä tarkasti.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 2 = 4