Patina omissa käsissä

Mikä on ja kuinka soveltaa patina patinan käsillään

Kiiltävää, ilman naarmu tai tahra keittiö julkisivut ovat hyviä moderni sisustustyyli minimalismi, tekno ja korkean teknologian. Ja tässä kohtaa materiaali ja kohteita, ennen kaikkea vaativat aitous, paljon sivustoon on patinoitu julkisivut.

Tee se luonnollisella tavalla liian kauan, kuin turvautua simulointiin omin käsin on mahdollista.

Tämä prosessi edustaa puu ikääntymisen menetelmä, jotta se visuaalisen ikä. Pääsymaksu on laajalti käytetty klassista ja maalaismainen keittiö sisustus, koska näissä tapauksissa oletetaan, että huonekalut ja muut esineet ovat hyvin pitkään.

tapoja tekniikka on erilainen, mutta yksi tavoite - antaa puun tai materiaalista olevan päällysteen, joka on muodostettu ryhmän, jolla on pitkä käyttöikä. Ja raid tapahtuu, kun hoitaa huonekalut, ei vain nauttia, ja miksi se on niin arvostettu esteettisestä näkökulmasta.

Kotona toistaa patina puutavaraan tai metallia ei ole liian vaikeaa. Konepajamme tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, todella toteutettavissa käsin.

Käytä ja voi vahaa ja bitumia, akryyli patina, ja - riippuen tulevasta tuotteen ulkonäkö, oman osaamisen ja luonne materiaalin. On huomattava, välittömästi, että patinointiaineen metallin ja puun käytetään yleensä monin tavoin, vaikka on olemassa poikkeuksia.

 • Tahra - hyvin tavallinen osa antaa puun tummemman jalo. Tahra on yhdistetty alustavan harjattu (poisto pehmeä puukuitua) ja käsittelemällä alukkeen tai sellakkavaha antiikki. Menetelmä soveltuu toteutettavaksi kotona, mutta rajoittaa valinta luonnon värejä: hopea, kulta, messinki ei ole sallittua. Ja lastulevytuotannon tahansa mestarikurssi menetelmä ei salli soveltamatta.

 • Bitumi patina - sitä voidaan soveltaa tavanomaiseen sieni, ja pese - lakkabensiiniä. Bitumikoostumuksen imeytyy helposti huokosiin, joka esittää puun rakennetta ja puun sostarivaya. Tulos on turvattava lakka, shellakka paras. Patinoinnissa metalli menetelmä ei ole sopiva.

 • Akryyli patina - välineet yleinen ja soveltuu käsiteltäväksi ja puun, ja metalli, ja kipsi. Akrylaattimaalia, patina voi olla minkä värinen tahansa, myös trendikäs varjossa hopeaa ja kultaa. Sovelletaan sekä koko pinnalle - sileä julkisivut, ja lanka tai kuperuuden. Akryyli maali on useimmiten yhdessä tarjota kontrasti tumman ja luonnollinen väri "sostarivayut": esimerkiksi, tammi ja kulta, hopea ja valkoinen tammi, pähkinä ja punainen kulta, ja niin edelleen.

 • Akrylaattimaalia voidaan sekoittaa ja päällekkäin kerros kerrokselta, luo erittäin kehittyneitä visuaalisia tehosteita: suosituksia saat aina mestarikurssille foorumeilla. Lisäksi akryylimaalia on täydellisesti yhdistettynä decoupage, lakkaus, maalaus ja muut keinot koristeluun.

  • Vaha patina tarjoaa paitsi vaikutusta antiikin, mutta myös kaunein leikkiä väreillä, kuten metallista - hopea, messinki, pronssi. Lisäksi tällainen vaikutus saadaan puutavaran päälle. Vaha patina sopii eristää lanka, hitaasti kiinteytyy ja on erittäin kätevä kaikesta työstä omin käsin. Tahansa työpaja suosittelee vahakoostumuksesta on veistetty huonekalut ruokailuryhmä.

 • Pulituuri itsessään luo kellertävää tai punaruskea väri, riippuen kerrosten lukumäärä. Joskus riittää luomaan ikääntymisen vaikutus, erityisesti yhdessä Decoupage. Kuitenkin lähes mikä tahansa korjaamo tarjoaa sovelletaan pulituuri kuin viimeistely tai välikerros paitsi Decoupage vaan maalausta.

 • Öljyinen patina - mitään työpajan suosittelee koostumuksen ja puun ja metallin. Kiinteistöjen se muistuttaa vahaa, ja myös hitaasti jäätyy. Klassisen tekniikan decoupage ei voi käyttää, koska öljy liukenee paperi patina.
 • Tämä prosessi on yksinkertainen ja toteutettavissa kotona. On kuitenkin ero käsittelyssä ja valmistuksessa puun, metallin, MDF ja lastulevy. Jälkimmäinen on homogeeninen rakenne, toisin kuin puu, ja niin niiden väritys, ikääntymisen, decoupage, ja kaikki muut tekniikat ovat ominaisuuksia.

  Puun ja kuidun materiaaleja keittiökalusteiden ei käytetä alkuperäisessä muodossaan. Huonekalulakat suojaa pintaa akryyli- tai PVC-kalvo, laminointi jne ja niillä maali patina valittu luonteesta riippuen päällysteen ja menetelmällä. Mestarikurssi patinoinnissa kaikki ominaisuudet materiaalien huomioon.

  • Puu alla patina, sävytetty lakka ja käsitellään teräsharjalla tai karkeaa hiekkapaperia. Tämä menetelmä on nimeltään harjaamalla. Ydin on vähennetty poistamalla pehmeän kuitujen ja altistuminen rakenteen kiinteää ainetta. Harjattu toistetaan luonnollinen ikääntyminen, mutta nopeutetussa muodossa. Poistamisen jälkeen kuidun pinta puhdistetaan ja käsitellään rasvanpoisto koostumus.

  Puu alla tahra ja maali ei Brashear, vaan ainoastaan ​​puhdistaa. Jalostus hiekkapaperilla on tarpeellinen vain poistaa lakka, jos se on olemassa.

  MDF periaatteessa voidaan käsitellä hiekkapaperilla, jolloin saatiin hieromalla vaikutus, erityisesti alalla decoupage. Mutta käytännössä, mieluummin eri menetelmällä.

  • On MDF-levystä tai lastulevystä levitetään sulkukerros maaperän - koostumus tarjoaa tarttuvuus ylemmän kerroksen MDF ja lastulevyt aluketta patina - kulta, tumma tai hopea musteella. Kuivauksen jälkeen levitetään toinen kerros - polyuretaani aluketta. Se muodostaa perustan, joka simuloi halkeamia tai kuluneet. Sitten toinen kerros mdf-levyä kiillotetaan hiekkapaperilla toistamaan luonnollisen rakenteen vanha puu.

  Maalit ja koostumuksia patina puuta ja MDF soveltaa samoja. Mitä metalli, huonekalut asetettu, hän edusti vain lisävarusteita. Osa koostumuksia voidaan käyttää metallien maalausta varten.

  Patinoitu huonekalut käyttäen puunsuojien

  Tämä on edullisin tapa tehdä käsillään, miten tehdä se oikein nopeaa mestarikursseilla. Tämän vaikutus on niin lähellä luonnollista, että sopii parhaiten klassista tyyliä. Väri keittiökalusteiden on tummempi sinun täytyy harkita.

  1. Julkisivun pinta - koko päällyskerroksen vesipohjaisia ​​tahroja. Väri metalli - messinki, hopea, kulta, se ei saa sitä, mutta voit tehdä halpoja puu sellaista kallista - tammi, pyökki, pähkinä.
  2. Pehmeä sieni poistetaan osa koostumuksen muodostamiseksi vuotiaiden vaikutus - keskeltä osat, kun taas reuna-osia jyrsintä, halkeamia säilyvät. Voit käyttää sienellä tai harjalla.

  Kuivaamisen jälkeen toinen päällystetty kerros tahra, mutta välttämättä muulla perusteella - lakkabensiiniä, esimerkiksi.

 • Kuivauksen jälkeen pinta peitetään kätensä pulituuri. Haluttaessa parantaa vuotiaiden vaikutus hierotaan puu myös antiikki vaha.
 • Tahra tai maali, eikä decoupage ei yhdistetä.

  Video näyttää kaikki vaiheet patinointiaineen tammen huonekaluja.

  Patinoinnissa sovelluksen perusteella tiettyjen tuotteiden - vaha, öljy, bitumi tai patina akryylimaalia. Menetelmä ei ole paljon vaikeampaa, että omiin käsiinsä, ja sen avulla Mestarikurssilaisia ​​voi käsitellä mitä tahansa. Kuitenkin kyseessä on laajempi väriavaruuden: siellä voisi olla paitsi luonnollinen sävyjä tammi, koivu ja pähkinä, mutta väri metallin - hopea, kulta, pronssi, ja jopa melko eksoottisia sävyjä.

  Teknologia itsessään - valmistuksen jälkeen puuta tai MDF ei juuri poikkea maalaus. Työkalut ovat samat, mutta toisin maali patina kovettuu hitaasti, jotta sen sävy huolellisesti ja poista ylimääräinen. Näin saatu maali ei ole yhtenäinen, ja hajanainen.

  1. Kerros patina - vaha, bitumi, akryyli, soveltaa kätensä huonekalut pinnalla. Sen väri on yleensä hyvin lähellä luonnollista varjoa puun - tammi, pähkinä. Voit poista ylimääräinen maali vain korostaa puun rakenne ja tummentaa huokosiin. Tässä tapauksessa toinen kerros ei sovelleta, ja on päällystetty, esimerkiksi, pulituuri.
  2. Saada mahtava keittiökalusteet, puuta tai MDF peitetty toisella kerroksella patina. Hän yleensä kevyempiä, koska sen tavoitteena - korostaa tumma huokosiin. On tärkeää valita oikea maali: 2-3 sävyä vaaleampi, jos se on klassinen sisustus, peitetty keittiö rintamilla patinoitu hopea tai kulta väriä, jos se on palatsin tyyliin, tai käyttää ja kaikki värillistä mustetta, kuten sallii Provence.
  3. Kuivaamisen jälkeen toinen kerros pinta on hiottu hienolla hiekkapaperilla tai metalliverkosta, luoda vaikutus kulumista.
  4. Tuloksena saadaan kiinteä lakka - akryyli- tai sellakka. Jos käytit maali ei ole väri hopean tai messingin puola valita matta: vanhat tuotteet eivät paista.

  Tämä menetelmä on yhtä hyvä maalaus ja puun ja MDF, ja virkistävä, ja jopa käyttämällä decoupage tekniikkaa, jossa sisustus on usein liittyy ikääntymiseen. Joskus sitä kutsutaan myös patina decoupage, vaikka sille se on vain välillistä merkitystä.

  Toimenpiteiden sarja on tässä tapauksessa jonkin verran erilainen.

  1. Maalata tai patina pari sävyjä tummempi värjätty pinta kädet.
  2. Kuivauksen jälkeen artikkelin osa - reuna jauhinelementeillä tai veistetty vahapäällysteinen kerros. Tärkeää on, että vaha patina tämä tulos ei, tässä se on juuri hakuprosessiin.
  3. Sitten tuote päällystetään toinen kerros patina on yleensä kevyempi. Can Metal värit - messinki, hopea ja pronssi.
  4. Kerros vahaa poistetaan lastalla. Puu- tai MDF huolellisesti jauhaa.
  5. Voit sitten kansi julkisivun tahra ja peitä vahalla, jos haluat tunteen luonnollisuutta. Kun toinen kerros, joka levitetään metallin väriä - hopea, messinki, tuote yksinkertaisesti päällystetty matta lakka.

  Näin saatu erittäin uskottava vaikutus antiikin. Video, miten tehdä huonekaluja patinoitu decoupage eikä tutkittu yksityiskohtaisesti.

  Patina - erinomainen muotoilu menetelmällä. Avulla keittiön sisustus antavat oikeat aristokratian ja eleganssia. Lisäksi keinotekoinen patina suojaa kosteudelta puuta.

  Patina - hyvä tapa ikääntymisen huonekaluja käsillään

  Kiinnostuneita kaikesta epätavallinen, satunnaisia, unohdettu johtanut siihen, että jälleen kerran nousussa vanhoja huonekaluja - julkisivujen säröillä, kuorinta maali, kuihtuneet kukat. Itse asiassa, keittiö ja ruokailutila asettaa täysin uusi, vain ainutlaatuisen koristelu tekniikka - patinoinnissa - modernit huonekalut antaa eräänlaisen antiikki. Yritämme ymmärtää ominaisuuksia erilaisia ​​tekniikoita ja ikääntymisen perehtynyt näytteitä patinoitu asioita.

  Patina ja sen lajien ↑

  Sana "patina" Kuulemme usein, koska kiinnostus kaikkea uutta, raikas ja moderni, tekee meistä päästä eroon vanhoista, enimmäkseen hyödyttömiä asioita. Sana on vain liitetty vanhaan, niin tuttu hänelle restauroijien, antiikkikauppiaiden ja kerääjät.

  Ilmentymä patina vanha aihe

  Määritelmän mukaan patina - pintakerros hapetetaan materiaalia, ominaisuus tiettyjen metallien, kuten messingin ja pronssin. Luultavasti kaikki nähneet vaaleanvihreä tai sininen patina pronssi kynttilänjalat, kolikoita, soljet, avaimet, kupari kahvat antiikki keittiökaapit. Tulevaisuudessa käsite siirtyi huonekalujen puusta, joka tummentaa ajan, muuttaa alkuperäistä väriä, peitetty halkeamia.

  Jäljitelmä vanha plakin hopeaa

  Yllättäen läsnäolo hapettumista ei ole negatiivinen piirre tuotteen, toisaalta, samettinen elokuva messingistä ja huonekalujen rintamilla - eräänlainen "laatumerkintä" vankkoja todisteita ikäisiä. Siksi, yhdessä luonnon ilmentymiä voi löytää asioita, ikääntynyt keinotekoinen tekniikka.

  Niinpä yleensä on olemassa kolmenlaisia ​​patina:

  • luonnollinen, luotu saattamalla happea metallipinnat;
  • PU on nopeuttaa hapettumisen tiettyjen aineiden;
  • koriste, minkä ansiosta mikä tahansa kohde voi nopeasti kuluvat.

  Viimeinen kohta on erityisen kiinnostunut kaikille, jotka haluavat tulla omistajalle muodikas keittiö tyyliin Provence, maan tai klassinen headset "antiikki".

  Koriste ikääntymisen moderni keittiö

  Valo patina massiivipuussa tai MDF julkisivut - nykyaikainen tapa kastiketta. Suostua simuloida kuluneet kaapit ovat paljon halvempia kuin ostaa vintage huonekaluja.

  Ikääntyminen huonekalut rintamalla: aateliston ja tyyli ↑

  Se on koriste patina on yhä suosittu suunnittelussa ympäristö: sivustoille tunnettujen valmistajien keittiökalusteiden voidaan nykyajan moduulijärjestelmä sisustukseen, joka on nähtävillä vähintään 2 vuosisatoja. Se on klassikko valkoinen ruokia kulta patina - kevyt, herkkä, kevyt, ja matkimalla - tyylikäs ja jalo.

  Valo kultaus valkoisella pohjalla näyttää tyylikkäältä

  Herkkä yhdistelmä valkoista ja kultaa - perinteinen klassinen tandem, sen loisto vielä koristavat kuninkaalliset palatsit. Huomaa, miten helppoa on voittaa sisätilojen koostumusta, koristelu ruokasali ja keittiö ryhmä samaan tyyliin. Valokuvan valkoista ruokia klassiseen tyyliin kulta patina selvästi suunnittelu vivahteita: kulta verhot, pehmeä valaistus, lattiat "Suotammi", kuohuviini viimeistely pöytä ja tuolit, kullattu elementtejä sisustuselementit.

  Puhdistettu yhdistelmä valkoista ja kultaa sisustus

  Provence - se on edelleen yksi rustiikkityyliin, joten suunnittelussa huonekalut on usein karkeampi pinta. Yhdessä kehittyneisyys kultaus löytyy ilmeinen naarmuja koko hoitoalueella, sujuva siirtyminen valkoinen harmaa - muistuttava pinta haalistunut ja murenemassa vuosien jälkeen.

  Keittiö ja ruokailutila ryhmä tyyliin Provence

  Ei ole yllättävää, ikääntyminen niin houkutteleva: toisin kuin moderni sviittiä, joista ja hengittää luotettavuus, monipuolisuus ja ergonomia, "antiikki" huonekaluja joitakin painoton hauraus, hellyyttä ja armoa.

  Luo kevyt Auringon ilmakehässä ei ole vaikeaa

  Yhdessä patina käytetään usein harjattu, decoupage, craquelure, virkistävä - lisää niitä.

  Moderni teknologia patinoinnissa ↑

  Vuosisatojen monia eri menetelmiä antaen puun tai muun materiaalin vaikutus "vuotiaiden". Varhainen piti laittaa asiat märkätiloissa, pitkäksi aikaa käsitellä niiden kemiallisen koostumuksen, soveltamaan fyysisiä vaikutuksia - hieroa, tyhjästä. Nyt kaikki on helpompaa - sovellettava seokseen koriste lipasto, ja kaksi tuntia myöhemmin hän tulee 100 vuotta vanhempi. Tutustu viiteen yksinkertaisella tekniikoita, jotka voidaan oppia itsenäisesti.

  Klassinen ikääntyminen akryyli maalit ↑

  Jos olet päättänyt omasta kääntää uuden taulukon antiikkisen tai "kiiltoa" vanhan mummon lipasto tarjoavat akryyli ratkaisuja. Niillä on universaali rakenne, sopii viimeistelyyn ei ole vain luonnollista puuta, mutta myös kipsi, metalli, laminaatti (joka on usein peitetty moderni julkisivu DSP).

  Sininen akryyli maali plaketti antiikin

  Etuna maalien perustuvat akryyli- siinä, että sillä on satoja sävyjä. Sopivalla väriä, voidaan hoitaa ja tasainen levyt, ja helpotus yksityiskohtaisesti värejä, mikä vaikutus aika - harmaa, beige, vihreä, sininen. Useimmiten tasaiset pinnat jäävät ennalleen, vain kuperuus tai koristelu veistetty elementtejä.

  Näyte levitetään puutavaran akryyli kipsi

  Samaan sävyyn pinnoite voidaan onnistuneesti yhdistää muiden kanssa saada paljon lähellä sävyjä. Esimerkiksi lisäämällä pieni valkoinen tai harmaa vihreä pohja, voit jäljitellä haalistumista. Joskus pohja jää luonnollinen, läpinäkyvää pinnoitetta, ja helpotus vapautumisen kullalla tai päinvastoin, musta.

  Peli kirkkaita värejä

  Yksi vaihtoehdoista sovellettu ikääntyminen:

  • Sovelletaan akryyli perusteella valittu sävy (työntyvän helpotusta tai koko alue kokonaan);
  • varovasti ylimäärä kankaalla tai sienellä;
  • tarvittaessa toinen kerros, joskus sävy;
  • odota, kunnes tuote on täysin kuiva;
  • käsitellä hienolla hiekkapaperilla tai suurempi, keinotekoisten hiertymät;
  • korjata tulos lakka.

  Tämän seurauksena, akryyli käsittely kauniita yhdistelmiä valkoinen ja hopea tammi, kirsikka, kullattu, pähkinät ja vihreä patina.

  Usein yhdessä patina MDF julkisivut soveltaa craquelure - tekniikka, jossa pinta huonekalut peitetty pieniä halkeamia. Se on ikään kuin tuote sävyttää monta, monta vuotta sitten, ja lopulta ssohlas maali ja peitetään hienoimmista harso. Kontrasti ja väri emäkset heterogeeninen yläkerroksen seurauksena tuottaa loistavan vaikutus.

  Cracelures vaikuttava duetto patina

  Tapoja sisustaa craquelure tekniikassa paljon, tässä on joitakin niistä:

  • soveltamalla erityinen KrakeleeMedium tyyppi koostumukset (valmistaja Marabun);
  • Lattia erityinen lakat, jotka levitetään suoraan puuhun tai MDF (noin ns - krakelyurnye) - CrackingVarnish, ANTIK-tekniikka;
  • käsittely kaksikomponenttiset universaali lakka naprimerCrealCrackle (tuotanto Alankomaat);
  • päällystämällä PVA liima, munanvalkuainen tai geelin pesuun - eli mikä tahansa yhdiste, joka on kohde kutistua ja halkeilla alle kuivattamiseen.

  Tähän on yksinkertainen tekniikka, joka sopii aloittelijoille ja sisustajille. Sitä kutsutaan - craquelure-askel. Kerrokset on seuraavassa järjestyksessä: maali - craquelure - maali. Se vaatii erityistä huomiota koriste pintakerros - sen on oltava ohut ja päällystetty ensimmäisellä vedolla. Päällysarkin oltava kiiltäviä, koska vain takaa mattapinta halkeamia.

  Taitava käsittely krakelyurovym lakka julkisivu

  käsittely kulta, hopea ja pronssi ↑

  Classic-malli, toisin kuin maa-tyyliin sviittiä, koristeltu hienostunut sävyjä. Yleensä se on kullattu, hopea- tai pronssi sovellus, joka ilmoittaa, kun jotain kalliita ja trendikkäitä, mutta aikanaan vuotiaiden huonekaluja. Huolimatta viime vuosikymmenen (joka on hiljaista), keittiö, leimaa edelleen aateliston ja aateliston.

  Musta koivu hopea patina

  Yhdessä puhdasta hopeaa, joka yhdessä valkoinen, maitomainen tai helmiäis sävy näyttää hyvältä, käyttämällä ns musta hopea. Sääntöjen mukaan, ensimmäinen silvers puupohja, sitten soveltaa erityinen musta meikkiä. Tämä menetelmä saavuttaa erityinen vaikutus, jos tummennuksesta tuotettu helpotus painaumia - kasvojen osan HF näyttää enemmän laaja ja ilmeikäs.

  Professional hopea huonekalujen rintamilla

  Kulta yhdistettynä lähes kaikki sävyt: yhdellä se luo aivan ilmeikäs, erottuva yhdistelmä, muiden - hillitympi, herkkä. Kuten kultaus käyttää erityisiä keinoja akryyli- tai öljypohjaisia ​​tai ruiskuttamalla erittäin hieno folio.

  Ylellinen sekoitus mahonki ja valoisa kultaus

  Värilliset tuttu monille, jotka ovat joskus joutunut käsittelemään tuotteita luonnon puulattiat korjaamiseen tai talonrakennusta. Käsittely tahra - edullinen ja helppo tapa, mutta siinä on kaksi vakavia rajoituksia:

  • virkistävä koostumus ei ole yhdistetty kultaus ja hopeointi;
  • liuos levitetään levyjä puupohjaisten - MDF, lastulevy, ja muut.

  Prosessi sidos on yksinkertainen - ensimmäinen luonnollinen puu Brashear (pehmeä harjalla poistettujen kuitujen saamiseksi takapinta), sitten päällystetty valittu värisävy tahra.

  Suoritusmuodoissa käsittely puunsuoja ratkaisuja

  Gamma moderni tarpeeksi rikas vaalean beige tai tuhkan harmaa punaruskea. Käyttäen vesipitoista edullinen puuta (mänty tai leppä) antamaan luonnollinen väri arvokkaampaa lajit - tammi, pyökki tai pähkinä. Koostumus levitetään siveltimellä, telalla tai sienellä.

  Stain käytetään usein palauttamista huonekalut

  Kuivauksen jälkeen tuote pinnoitetaan jälleen tahroja, mutta käyttämällä liuosta, jossa on hieman muuttuneen koostumuksen (esim., Valmiin koostumus laimennettiin lakkabensiinillä). Korjaa johtaa antiikki vahaa tai sellakka. Tahra täydellisesti jäljittelee vanhaa, ashen puusta aikaa, mutta sitä ei voi yhdistää muihin menetelmiin - decoupage, cracelures, virkistävä.

  Keinotekoisten hiertymät ↑

  Tekniikka luo naarmuista kaikkien saatavilla ja riippuu vain kärsivällisyyttä ja tarkka ammatillisia neuvoja. Se sopii koristeluun paitsi tuotteen massiivipuuta, mutta myös MDF, täydellisesti yhdistettynä cracelures, decoupage ja muita keinoja ikääntyminen.

  Keittiö julkisivut koriste scuffed

  On monia tekniikoita luoda värillisiä "karvattomia kohtia" pinnan, puhuessaan korkea ikä tuotteita, vain yksi niistä:

  • maalata kaappi, työtaso tai tuolin jalusta tummempi sävy;
  • odottamaan täydellisen kuivumisen ensimmäisen kerroksen;
  • helpotus elementtien reunat, peitä reunat parafiini;
  • soveltaa toinen kerros maalia, vaaleampaa sävyä kuin alkuperäinen (voi korvata metallinen - pronssi, kulta tai hopea);
  • lastalla poistaa parafiini;
  • Hiekka koko pinnalle;
  • tuloksena lakalla, tahra tai koriste-vahaa.

  Scuff jäljentää niin se näyttää varsin vakuuttava.

  Clever pastissi taulukon Villa keittiöön

  Voimistaa, usein rispaantunut reunat yhdistettynä soveltamisessa patinan paikoissa syvennyksiin. Huonekalut saa ilmeikäs ulkonäkö ja sopii sisustukseen tyyliin maan.

  Kuten patinoituja puu käsillään ↑

  Jos olet perinyt vanha keittiö asettaa puusta, älä kiirehdi heittää pois: kaapit voidaan korjata ja palauttaa ainutlaatuinen koriste tekniikoita - patinoinnissa. Yhdessä rajoitetun toiminnan saat ihastuttava julkisivut eivät todellakaan löydä mistään kaupasta.

  Näyttäviä kauneus, voit luoda omia käsiä

  Joten, ennen työn aloittamista, valmistella materiaalin ja joukko yksinkertaisia ​​työkaluja. Tarvitsemme:

  • akryyli maali;
  • Primer puun;
  • jar kulta patina - ready ratkaisu;
  • viimeistely lakka.

  Valmistaa myös ei kovin leveä harja liuosten levittämiseksi, kpl hiekkapaperia hiontaan, kuiva liinoja tai lumput ja saumausta.

  Pohja- ja maali on parempi laittaa tavallista laakasiveltimellä

  Ensinnäkin valmistella pinta: me puhdistaa huolellisesti hieno "hiekkapaperilla", poista jälkiä vanha maalaus. Pölyämistä, soveltaa pohjamaali puulle. Se suorittaa kaksi toimintoa: se suojaa puuta kosteudelta ja luo sopiva perusta väritys. Kun koristelu alue tarpeeksi leveä, on parempi käyttää rulla - kuten haettaessa pohjamaali, ja soveltamisen aikana. Painaumia ja kohoumia kahva harjalla paremmin.

  Prosessi puinen julkisivu pohjamaali

  Seuraavaksi maali täysin kuiva pinta akryylimaalia tahansa väri, yhdistettynä kulta. Meillä taukoa ainakin päivässä - se on tarpeen kattamaan taustan ja lopulta kuivui.

  Klassikoita melko vaaleat sävyt

  Ottaa kultainen patina maali ja harjalla kehä, prosessi helpotus yksityiskohtaisesti. Ei saada laaja lurid väriliuokselta annostelun laittaa kevyin vedoin. Se näyttää kauniilta ikäinen puinen kahva, mutta pitää muistaa, että aktiivinen käyttö koristekerrosjärjestelmä häviää nopeasti.

  Variant kultaus sisustuselementti

  Viimeistely vaihe - kattaa lakka. Lakkaus on suojaava ja koriste menettely: julkisivu viimeistely suojaa nopeaa kulumista ja antaa kauniin kiillon kiilto (tai ikävyys).

  Patina suunnittelussa keittiön sisustus ↑

  Taiteellinen tekniikoita koristeluun ovat hyvin tyyli sisustus. Käyttämällä yksinkertaista tekniikkaa perin neutraalia julkisivu huonekaluista voi antaa ominaisuuksia tietyn tyylin. Tietenkin, kulta patina tai hämähäkki halkeamia eivät sovellu korkean teknologian, minimalistinen ja moderni kaupunkialueilla, kieltämällä sostarivayut sisustus, mutta se on vain mannaa klassisia annoksia.

  Perinteinen klassinen - norsunluun kultaus

  Vanhat huonekalut on tyypillinen maaseudun sisustus, joten patina muotoilu sopii ruokailutilat ja keittiöt, sisustettu maalaistyylisesti.

  Viihtyisä talonpoikaistyylisellä

  Meidän pitäisi myös korostaa lämmin aurinkoinen Provence, jossa on pastellivärit, kukka koristeet, puinen hyllyt ja konstailematon tarvikkeet.

  Keskustassa - taidokkaasti haalistua taulukko

  Parvelle taipumus käyttää luonnonmateriaaleja, siis valo hankaaminen laskee ajoittain siihen pisteeseen, vaikka suurin osa sisustus on edelleen teollisuudesta lähtöisin.

  Moderneja loft on ominaista eklektinen

  Ylellinen keittiö deco aina tilaa kullattu senkki tai antiikki pöytä.

  Kirkas kontrasti, kiiltoa kiillon ja Crystal

  Patinoitu yksityiskohdat ovat tyypillisiä myös moderni ja barokki, itämainen, etnisten ja uusklassisen sisustus.

  Tarjoamme sinulle opetusvideoita, joiden avulla voit saada käsityksen prosessin patinointiaineen ja koristeelliset piirteet liittyvät teknologiat.

  MDF julkisivu kultaus jalostus:

  Ikääntyminen puu kotona:

  Keinotekoinen patina hapetusaineen kanssa:

  Mestarikurssi kanssa ammattilaistyökaluja:

  Upea koristelu tekniikoita, joista äskettäin patina keittiökalusteita, voit kääntyä tavallinen modulaarinen Kauniissa mestariteos, ei toisin antiikki kollegansa. Jotkut maalit ja ovela tekniikoita - ja tulet omistaja ihastuttavia herkkuja rustiikkiverhot, klassinen, tai jopa art deco.

  Luova tyypit kiva asua kiellä. Jos teet - se on sellainen henkilö, ja sinulla on myös pidettävä koko keittiön, voit helposti pitämään puolensa.

  keittiö kätensä suunnittelu: mielenkiintoisia ajatuksia seinä sisustus, katto, ikkunat ja kalusteet

  Niille, jotka haluavat antaa keittiön yksittäisen hankkeen, on tarpeen joko asetella suuri summa työstä muotoilijoiden ja taiteilijoiden tai tehdä asian.

  Keittiön puusta käsillään - piirtämisestä piirustusten kalusteiden asennus

  voidaan tehdä arkkia Kipsilevy ei ole vain täysin sileä katto, seinät ja markkinarakoja. Kaapit tehty kipsilevyä - täydellinen ratkaisu pieni huone tai.

  Patinoitu puu käsillään: 3 toteutusvaihe

  Siellä talossa vanhoista huonekaluja puu sisustus, jonka muoto on menettänyt mallikas? On menetelmä, joka elvyttää niitä - viherryttäminen. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, miten se voidaan tehdä omin käsin kotona.

  Esimerkki patinoidulle huonekalut

  Patinoitu puu on sen keinotekoinen ikääntymisen synnyttämään vuorotellen kaksi maalikerrosta tietyllä tavalla, mutta nyt ottaa kaiken tarkemmin:

  Vaihe №1: valmistelu materiaalit ja työkalut

  Kulta maali, patina puun

  Tarvitset seuraavia aineita:

  Tummat puukalusteet patinointi keittiö esteettisesti miellyttävä ja samalla jätä käytännössä lainkaan jälkiä polttava

  Maali on parasta ostaa akryyli, koska se on ominaista monia etuja:

  • Ympäristön turvallisuus. Prosessissa jähmettymisen luovutetaan vain ehdottoman turvallista veden haihtumista.
  • Hyvä vastustuskyky. Kuivauksen jälkeen, vesi pysyy vedenpitävä päällyste ei altis halkeilua ja kuoriutumista.
  • Se ei jätä mitään vuotanut, mikä on uskomattoman helppo käyttää täytäntöönpanossa koristeluun.
  • Laaja valikoima kylläisiä värejä.

  Erilaisia ​​värejä akryylimaalit

  Patina puun kädet soveltaa käyttämällä näitä työkaluja:

  photo hiekkapaperilla

  Ennen kuin teet patina puiden on tarpeen tuoda sopiva tila:

  1. Huolellisesti käsitelty puu hiekkapaperilla, yrittää niin paljon kuin mahdollista poistaa jälkiä vanha maali.

  Grout vanha maali hiekkapaperilla

  1. Poista kaikki saostunut pölyä.
  2. Päällystetty alukkeen ennen maalausta puuta, joka luo erittäin ohut polymeerikerros, joka suojaa puuta ja luo ihanteelliset olosuhteet sen tarttumisen maaleja.

  Esikäsittely voidaan suorittaa joko harjalla tai telalla

  Ala pohjamaali kovettuu voi edetä loppuvaiheessa tärkein, joka kuvaa suoraan kuin puu aiheuttaa patina.

  Vihje: Ennen kuin alusta loppuun valmistettu patinointiaineen huonekalujen, suosittelemme testata niiden voimaa ja harjoittelua joitakin romu pala puuta.

  Tämä auttaa sinua täyttämään ja nähdä mahdolliset virheet etukäteen.

  Patina puuta käytetään seuraavasti:

  1. Varovasti kattaa valitun puun ensimmäisen maalikerroksen.

  Levittämällä ensimmäinen peruste maalikerros akryyli-

  1. Odottaa vähintään 24 tuntia kuivua kokonaan peittää taustan.
  2. Patina metallinen väri maali tasainen sileä alueilla, jotka eivät työnny. Tärkeintä ei ole liikaa sitä musteen määrää tai seurauksena huonekalut näyttävät liian kirjava ja melko teennäinen kuin keinovanhennettu.

  Hakemus pronssi patina pohjakerrokseen ruskea muste

  Vihje: Älä käsittele tätä menetelmää kahvat ja muut osat suorassa yhteydessä henkilön, kuten maali paikoin edelleen nopeasti poistettava.

  1. Odota, kunnes patina alkaa asettaa, ja korvaa oikeissa paikoissa kuivalla kankaalla, saavuttaa erittäin vaikutus ikääntymisen puun.

  Menetelmä hankausta käsitelty pinta

  1. Saatu lakka koostumus lakka, luo se kerros, joka kykenee estämään mekaanisen vaurion ja kosteuden pääsy.

  Kirkaslakka sovellus "vuotiaiden" huonekalut

  Olemme nähneet, kuinka ahdistuneita puu kotona omin käsin. Prosessi ei todellakaan ole monimutkainen, mutta vaatii äärimmäistä tarkkuutta, huolellisuutta ja suositusten kuvatulla tavalla. Mutta loppujen lopuksi, et voi vain antaa uuden elämän vanhat huonekalut, mutta myös luoda todellinen mestariteos kalusteiden, joka on tärkein vetonaula kotiisi.

  Patinoitu huonekalut on täydellinen uudestaan ​​tyyliä kuten maa- ja klassinen

  Videoita tässä artikkelissa esittelee sinulle lisätietoja, jotka ovat merkityksellisiä esittänyt teme.Okruzhayte elämäsi vain kauniita asioita.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 61 = 67