Patina puun

Patinoitu puu käsillään: 3 toteutusvaihe

Siellä talossa vanhoista huonekaluja puu sisustus, jonka muoto on menettänyt mallikas? On menetelmä, joka elvyttää niitä - viherryttäminen. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, miten se voidaan tehdä omin käsin kotona.

Esimerkki patinoidulle huonekalut

Patinoitu puu on sen keinotekoinen ikääntymisen synnyttämään vuorotellen kaksi maalikerrosta tietyllä tavalla, mutta nyt ottaa kaiken tarkemmin:

Vaihe №1: valmistelu materiaalit ja työkalut

Kulta maali, patina puun

Tarvitset seuraavia aineita:

Tummat puukalusteet patinointi keittiö esteettisesti miellyttävä ja samalla jätä käytännössä lainkaan jälkiä polttava

Maali on parasta ostaa akryyli, koska se on ominaista monia etuja:

 • Ympäristön turvallisuus. Prosessissa jähmettymisen luovutetaan vain ehdottoman turvallista veden haihtumista.
 • Hyvä vastustuskyky. Kuivauksen jälkeen, vesi pysyy vedenpitävä päällyste ei altis halkeilua ja kuoriutumista.
 • Se ei jätä mitään vuotanut, mikä on uskomattoman helppo käyttää täytäntöönpanossa koristeluun.
 • Laaja valikoima kylläisiä värejä.

Erilaisia ​​värejä akryylimaalit

Patina puun kädet soveltaa käyttämällä näitä työkaluja:

photo hiekkapaperilla

Ennen kuin teet patina puiden on tarpeen tuoda sopiva tila:

 1. Huolellisesti käsitelty puu hiekkapaperilla, yrittää niin paljon kuin mahdollista poistaa jälkiä vanha maali.

Grout vanha maali hiekkapaperilla

 1. Poista kaikki saostunut pölyä.
 2. Päällystetty alukkeen ennen maalausta puuta, joka luo erittäin ohut polymeerikerros, joka suojaa puuta ja luo ihanteelliset olosuhteet sen tarttumisen maaleja.

Esikäsittely voidaan suorittaa joko harjalla tai telalla

Ala pohjamaali kovettuu voi edetä loppuvaiheessa tärkein, joka kuvaa suoraan kuin puu aiheuttaa patina.

Vihje: Ennen kuin alusta loppuun valmistettu patinointiaineen huonekalujen, suosittelemme testata niiden voimaa ja harjoittelua joitakin romu pala puuta.

Tämä auttaa sinua täyttämään ja nähdä mahdolliset virheet etukäteen.

Patina puuta käytetään seuraavasti:

 1. Varovasti kattaa valitun puun ensimmäisen maalikerroksen.

Levittämällä ensimmäinen peruste maalikerros akryyli-

 1. Odottaa vähintään 24 tuntia kuivua kokonaan peittää taustan.
 2. Patina metallinen väri maali tasainen sileä alueilla, jotka eivät työnny. Tärkeintä ei ole liikaa sitä musteen määrää tai seurauksena huonekalut näyttävät liian kirjava ja melko teennäinen kuin keinovanhennettu.

Hakemus pronssi patina pohjakerrokseen ruskea muste

Vihje: Älä käsittele tätä menetelmää kahvat ja muut osat suorassa yhteydessä henkilön, kuten maali paikoin edelleen nopeasti poistettava.

 1. Odota, kunnes patina alkaa asettaa, ja korvaa oikeissa paikoissa kuivalla kankaalla, saavuttaa erittäin vaikutus ikääntymisen puun.

Menetelmä hankausta käsitelty pinta

 1. Saatu lakka koostumus lakka, luo se kerros, joka kykenee estämään mekaanisen vaurion ja kosteuden pääsy.

Kirkaslakka sovellus "vuotiaiden" huonekalut

Olemme nähneet, kuinka ahdistuneita puu kotona omin käsin. Prosessi ei todellakaan ole monimutkainen, mutta vaatii äärimmäistä tarkkuutta, huolellisuutta ja suositusten kuvatulla tavalla. Mutta loppujen lopuksi, et voi vain antaa uuden elämän vanhat huonekalut, mutta myös luoda todellinen mestariteos kalusteiden, joka on tärkein vetonaula kotiisi.

Patinoitu huonekalut on täydellinen uudestaan ​​tyyliä kuten maa- ja klassinen

Videoita tässä artikkelissa esittelee sinulle lisätietoja, jotka ovat merkityksellisiä esittänyt teme.Okruzhayte elämäsi vain kauniita asioita.

Miten luoda patina puukalusteet käsillään

Uusi huonekalun tai huonekalujen on helppo erottaa. Sen tunnusmerkki - täysin puhdas ja kiiltävän pinnan. Kuitenkin kaikkien niiden kauneuden, jotkut ihmiset kiinnittämään enemmän arvoa vuotias puu. Varsinkin jos se on asia, joka aikaisemmin oli osa huonekaluja vanhassa talossa.

Panemaan täytäntöön ratkaisuja kohde antiikin melko yksinkertainen - tämä tekniikka tarjoaa mahdollisuuden keinotekoinen patinoinnissa huonekaluja.

Aluksi mukaan patina ymmärretty oksidit kuparikerros, jotka olisivat usein löytyy huonekaluja, peili listat, pylväät ja muut arkkitehtonisia elementtejä nimiä varakkaiden kansalaisten.

Mutta saada tällaista kauneutta oli erittäin vaikeaa - jouduin odottamaan yli kymmenen vuotta mitään hankittu haluttu vaikutus. Kun tämä hetki koittaa, jonka aihe esiintyi miellyttävä muutoksia - se ilmestyi elokuva sinertävä tai vihertävä värisävy.

Aika kulunut, ja pian tuli tunnetuksi patina tahansa plakin tapahtuu metalli- ja puupinnoille. Anna jokaisen nykyaikaisen asioita vuotiaiden vaikutus käyttämällä seuraavia materiaaleja:

 1. Erityinen muste sisältäviä hiukkasia jalometallista - kulta, hopea tai pronssi. Saatu käyttämällä näitä päällystysaineita on kestävämpi kuin luonnollinen patina. Se on tiheä tekstuuri pienellä huokoisuus, joka takaa puunsuojauksessa purku.
 2. Luoda pinta jalo vaikutus antiikin voi käyttää mitä tahansa maali perinteisellä tavalla. Lisäksi pinnoite voi olla mikä tahansa sävy ansiosta laaja valikoima värejä vaihtoehtoja. Patina voi olla minkä värinen tahansa - luonnollinen kultainen patina tai epätyypillisiä kirkkaan sininen, punainen ja muut.

Hankkia tällaista jalo vaikutus voi olla ainoastaan ​​tiettyjen lajien puuta. Valitaan heidän tuotantopuu oltava tiivis rakenne ja niiden on kestettävä kosteutta. Merkittäviä esimerkkejä tällaisesta materiaalista - tammi ja saarni.

Lisää syytä huomata, että in vivo vaikutus jalo ilmestyy vain yksiosainen array, Samalla odottavat hänen esiintymisensä modernin julkisivun MDF mahdotonta.

Hanki ikäinen vaikutus voi olla millä tahansa pinnalla:

Tyypit koostumus patina käsillään

Ammattimiesten käyttää patinoinnissa seuraavia materiaaleja, jotka voivat vaihdella sen koostumus:

 • tahra;
 • bitumi;
 • akryyli,
 • vaha;
 • sellakka;
 • öljyä.

Näillä aineilla voi luoda jalo pinnan eri sävyjä erikoistehosteita:

 • Siivu hienostuneisuus.
 • Täysi kattavuus.
 • Vaikutus craquelure.

Riippuen johdonmukaisuus patina työ- koostumus voi olla eri tyyppiä:

 1. Paksu. Tämä patina on rakenne muistuttaa tahna. Sitä käytetään puun jatkojalostusta, joka levityksen jälkeen seos otetaan sävyjä keltaisesta punaiseksi, lähellä luonnollista väriä kultaa.
 2. Neste. Näiden formulaatioiden, joka voi olla vettä tai synteettisen pohjan jalostaa puuta kuvio ja samalla antaa sille valoa hehku vaikutus.
 3. Monikasvoisella lakka. Se tarjoaa enemmän syvällinen vaikutus johtuu ikääntymisestä, että luodaan keinotekoisesti halkeamia pinnalla.

Jokin asia voidaan antaa jalo pintaa, onko keittiökalusteet tai antiikki kaappi. Tärkeintä, että oli kuviointia puutuoteteollisuus. Hoitoon metalli- ja puupintojen koostumuksia käyttäen eri emäksiä. Niiden välinen ero on siinä, vakaa ja adheesio substraattiin.

Morilnye koostumukset. Jos silmät heittää tilanne talossa, niin varmasti se löytyy puusta patina. Jos ohjattu käytetään värjäystä puupinnoille tahra, ne todennäköisesti ole tarkoitus antaa sille erityisen esteettisiä ominaisuuksia.

Mutta tästä huolimatta tämä menetelmä värjäytymisen on yksi suosituimmista tavoista parantaa tuotteita, jotka samaan aikaan suojaa pintaa sieniä vastaan, hometta, kosteutta ja lahoamista.

Haluttaessa patina vaikutus voi olla voimakkaampi, jos suorittavat harjattu. Se ylläpitää jäykkä pituussuunnassa kuitujen ja samanaikaisesti poistaa pehmeä erityisellä kova harja.

Tämä on pintakäsittelyn luonnon array kotona. Vaikka tämän vaihtoehdon avulla voit saada leikata yksi väri patina. Jälkeen tahra on tumma sävy, joten sinun ei tarvitse odottaa kullattu pinta.

Ensi silmäyksellä, on vaikea kuvitella, että tällaisella mielenkiinnoton rakennusmateriaalien, kuten bitumia voi saada mestariteos. Kuitenkin se hajoaa kaikki epäilykset ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Sen erityinen rakenne tekee puun erittäin taipuisa ja yksinkertaistaa hakuprosessiin patinan. Haluttaessa, omistaja voi saada vaikutusta tyydyttynyt kultaus tai ohut plakkia.

Bitumin käyttö lakka voidaan helposti Tummentaa syvennys lanka, korostaen ulkoneva pinnalla kasvot. Tämä materiaali on valmistettu polymeeri ja tärpätin tai mineraalitärpätti. Näin ollen, se vaatii pintakäsittely pinnoittamisen jälkeen kiinnityskerroksen pulituuri.

Tämä Vesipohjainen materiaali sattumalta on suosittu luotaessa patina. Tämä johtuu sen monipuolisuus, koska sitä voidaan käyttää luomaan vaikutus ikääntymisen millä tahansa pinnalla - metallista, puusta tai kipsistä.

Saatu päällyste on hyvin kestävä, on erinomainen tarttuvuus alustaan, Se suojaa puuta homeelle ja syntyminen mikro-organismeja. Se on melko yksinkertainen tekniikka ja patinoinnissa puun käsillään. Voit käyttää sitä käsitellä koko pinnalle tai valmistaa haluttu väri kierteen ulkonevia elementtejä.

Saat ilmeikäs patina voidaan käyttää koostumukset eri sävyjä. Mutta meidän täytyy soveltaa niitä useita kerroksia. Tämän seurauksena monimutkainen värikuvio on saatu.

Akryyli koostumus voit luoda patinoitu pinta eri sävyjä:

Ne, jotka ovat työskennelleet patina, kuinka helppoa on tehdä. Mitään vaikeuksia, ja puun jatkojalostusta. Lisäksi tämä prosessi on niin hauskaa, että tuo iloa.

Mutta jokainen yleismies on tiedettävä, että työskenneltäessä erilaisten pintojen käytettyjen erityistä algoritmia. Tämä on tärkein edellytys, takaavat koriste patina.

pintakäsittely. Ennen kuin aloitat luomaan patina puutuotteet kädet, sinun täytyy tutkia pinnalle ja varmista, että se sopii tehtävään. Tuotteiden raaka array sopii tähän tarkoitukseen, koska se ei tarvitse tehdä lisäkäsittelyä heille.

Toinen asia, jos olet tekemisissä sileät maalatut pinnat, pinnoitteet, luotu akryyli- tai PVC-kalvo. He eivät pidä maalilla. Korjaa vika, voit käyttää harjaamalla. tehdä tämän, sinun täytyy käsitellä pintaa karkea hiekkapaperilla tai harjalla.

Joten, poistamme pehmeä puukuidun alla epävakaa tällaisia ​​vaikutuksia elokuva. Kun rakenne paljastuu, se on valmis jatkokäsittelyyn. Nyt on tarpeen pehmeällä harjalla Puhdista pinta pölystä ja rasvasta sitä.

Vaikka teknologian soveltamista väriainekoostumuksissa perustuu bitumi, vahaa tai akryyli melko yksinkertainen, se on tehtävä tarkkuus algoritmin:

 1. Toiminta alkaa siitä, että pinta talletettu väriainetta. Sen suuruus määräytyy sen mukaan seurausta kylläisyyttä, jotka haluavat vastaanottaa. Maali voi olla vain tuotteen pintaan tai tunkeutua paksuus helpotusta.
 2. Jos tarvetta ilmenee, sitten poistaa ylimääräinen liinalla ratkaisu.
 3. Luomaan syvällinen vaikutus patinointiin eteenpäin, kun ensimmäinen kerros on kuivunut. Sen jälkeen laitamme seuraava siivekkäitä häntä.
 4. Kun muste on kuivunut viimeistelykerros ottaa hienolla hiekkapaperilla ja hierottiin tässä paikassa. Vaiheiden suorittamisen jälkeen, meidän pitäisi saada antiikkisen jalon pinnan.
 5. Loppuvaiheessa käsitellyn pinnan on peitetty lakalla emäksinen.

Vaikka valitus modernit huonekalut ja sisustus kohteet ovat edelleen olemassa ihmisiä, jotka arvostavat erityisesti huonekalut vaikutus antiikin. Mutta tämä ei välttämättä tarvitse olla antiikkia.

Jalo pinta voidaan saada käyttämällä nykyaikaisia ​​materiaaleja. Mutta tässä yhteydessä on todettava, että jokainen maalaustarvikkeet on omat ominaispiirteensä, joten on syytä toimia tutkia tekniikka niiden soveltaminen ja noudattaa sitä tarkasti.

Käyttämällä patinoinnissa koristeluun keittiökalusteet

Tree peitetty jalo patina tumma, ehkä tunnetuin oire vanhoja tuotteita. Luonnollinen tapa se muodostuu hyvin hitaasti, joten osoitin on kestävyyteen ja laadukkaita huonekaluja.

Itse asiassa, patinoitu puu useammin tuotetaan keinotekoisesti luodakseen illuusion antiikin ja modernit keittiöt.

Aluksi, alle patinakerros tarkoitetaan oksidi tai suola, joka on muodostettu metallin pintaan ajan myötä. Myöhemmin samaan ryhmään ja oli luonnollinen patina vanha puu - tammi, pyökki, joka on muodostettu asteittain murenemista pehmeä puu kuitujen ja täyttö huokosten vahalla tai öljy - riippuen siitä, mitä välineitä käytetään, kun huolehtiva.

Tämä vaikutus on saatu aikaa kotona, koska se on luonut omin käsin, mutta pitkään. Ja on selvää, että saa luonnollinen patina antiikin voi olla vain massiivipuuta, mutta ei MDF tai lastulevyä.

Jos kuitenkin turvautua kotiin mestarikurssi, voit tehdä sen keinotekoisesti, ja paljon nopeammin. Käyttää erityisiä muotoiluja, ja erikoislaitteet.

Patinoitu huonekalut liittyy käytön seuraavat yhdisteet:

 • Bitumi patina - on puupinta kädet bitumi Lakka levitetään, ylimääräinen pesu lakkabensiinillä. Bitumi, liota huokosiin tai syvemmältä helpotus, luo vaikutelman pitkäaikaiseen käyttöön. Tuloksena patina on aina tummempi väri. Vaikutus oikeus korjata pulituuri.

Patina akryyli, vesi-pohjainen kaikkein helppokäyttöinen ja sopii kotiympäristössä. Akryyli maali levitetään harjalla tai sienellä pintaan, tai valitsemalla yksittäisten osien lanka, ja sitten varjostettu. Väritys värit eivät rajoitu: hopea patina sininen tai musta tausta, kulta vastaan ​​tumma tammi, patina hopea norsunluun taustalla ja niin edelleen. Tahansa mestarikurssi väittää, että mikä tahansa haluttu sävy pinnalla huonekalut voidaan tehdä viettämällä puunmaalausta useita kertoja ja eri väreissä.

Akrylaattimaalia on erinomaisesti yhdessä muiden koristelu tekniikoita: maalaus julkisivut, decoupage, maalaus ja niin edelleen. Se soveltuu myös puun - tammi, koivu, ja metalli - kupari, messinki.

 • Pulituuri - hartsi ratkaisu perustuu etanolia. Koostumus antaa sävyt huonekaluja kultaa punainen läpinäkyvä riippuen kerrosten lukumäärä. Lakka levitetään siveltimellä tai sienellä kädet. Pulituuri sopii decoupage ja ominaisuudet vaikutusta, kun maalaus julkisivu akryyli maali hopean ja kullan: kynsilakka antaa heille vaimennettu kiilto vanhoja tuotteita.

 • Vaha patina - sitä voidaan käyttää paitsi luoda vaikutus antiikin, mutta myös näyttää puurakenne ja kiinteytymistä. Vahakoostumus kiinteytyy hitaasti, mikä tekee siitä kätevä työskenneltäessä käsillään. Vaha patina parhaiten käsitellä veistetty malleja, joten on suositeltavaa käyttää pieniä puisia valmistettuja tuotteita tammi ja saarni, eikä huonekaluja.

 • Vahaseosta käytetään usein jäljitelmä metallin pinta - kulta, hopea, sekä puu. Tämä säilyttää puun rakenne, joka luo epätavallinen vaikutus.

  • Öljymäinen patina samanlainen vaha, mutta on monipuolisempi: sitä voidaan käyttää metallin ja puun. Sopivia soveltamista kuivalla harjalla, sienellä, voi olla perustana craquelure. Koska se ei ole toivottavaa käyttää decoupage - öljy ei ole yhdistetty lautasliinoja decoupage.

  Patinoitu puutuotteet

  Master Class tarjoaa paljon tekniikkaa, se on täysin mahdollista käsillään eivätkä vaadi syvä tuntemus teknologian. Niiden avulla, se ei ole vain patina rintamalla eli ikääntymisen vaikutus, joka tarvitaan kunkin yksittäisen sisätila.

  Array puun ja vain puun patina näyttää tumma patina, saatu ansiosta asteittainen murenemista pehmeä puu kuitujen ja täyttö huokoset saadaan vahaa tai öljyä. Tavoitteena keinotekoisia simulointi on jäljentää mikro-helpotus plakkia ja varjoa mukaisesti puu - tammi, kirsikka, pähkinä. Ja kotona se on todella "kääntää" niin, että puu ei ole vain vanha, mutta myös kallista.

  Seuraavaa menetelmää tekniikka (lähes joka mestarikurssi siihen perustuva):

  1. Puutavara käsitellään teräsharjalla poistaa pehmeä kuituja. Tee sama julkisivu MDF tai lastulevy on mahdotonta: tällöin pintaan levitetään kädet Primerit emäskoostumus ja kuivauksen jälkeen käsitellään siveltimellä tai parempi hiekkapaperilla. Tällainen pinta MDF ja simuloi vuotias puu.

 • On suositeltavaa laittaa levy MDF toisen maa - yleensä polyuretaani turvata laskun. Massiivipuuta ei tarvitse sitä. Kuivaamisen jälkeen MDF pintakerros käsitellään myös hiekkapaperilla.
 • Hakemus patina suoritetaan seuraavalla tavalla: eristämiseen tai lanka kohokuviorakenteen levitetään harjalla kahva ja, tarvittaessa, tasaiselle pinnalle - sieni. Pakata ylimääräinen vastaavaa seosta, kunnes täysin kuiva patina: on tärkeää tehdä epätasainen täyttö koska osoittaa master-luokan.
 • Tarvittaessa patina tai maali levitetään uudelleen. Useimmissa tapauksissa, kun niin älä luo kullan värisenä tai hopea patina lautasella MDF tai puusta. Koostumus - öljy, bitumi, vaha, poimia itse.
 • kuivauksen jälkeen, julkisivua tarvitsevat oman kätensä soveltaa kerros väritöntä lakka.
 • Tämä patina helppo yhdistää decoupage, virkistävä, ja jopa maalaus.

  Seuraava video on miten soveltaa patina tammen julkisivut, valaistu tarkemmin.

  Sitä on sovellettava samalla tavalla kuin normaalisti. Pohjana käytettiin sekä puun ja MDF ja lastulevy. Mutta tässä on joitakin vivahteita, joka opettaa mestarikurssi harkita.

  • Kun itse, musteen väri hopea, kulta tai pronssi puu näyttää luonnotonta, jotta puu täällä vaatii valmistelua. Jos puu tumma, on tarpeen syventää varjossa, katemateriaali on tumma patina. Jos se on hyvin vaalea tai valkoinen maalikerrosta tehtiin, sinun täytyy huolellisesti valita sävy hopeaa tai kultaa.
  • Jossa on runsaasti lanka on edullista käyttää vahaa tai bitumin patina, koska se ei ole kirkas kiilto. Tummalla pohjalla näyttää suotuisasti akryyli- ja hopea.
  • Alaan mestarikurssi suosittelee vain patinoitu matta rintamalla: kiiltävä häikäisyä, ja sen sijaan lentämisen kokemus antiikin osoittautuu vaikutusta joulukuusi.
  • Aivan oikein, jos patinoitu kulta tai hopea yhdistetään asianmukaisten varusteiden.

  Decoupage pinnoite hopeaa ja kultaa käytetään.

  Tällainen menetelmä on hieman monimutkaisempi kuin tavallisesti, niin se tehdään käsin. Hänelle sopiva ja MDF ja lastulevyt ja puu. Craquelure decoupage usein kutsutaan jälkimmäinen yhdistää sisustus kuvia ja ikääntymistä.

  1. Pinta - puu, MD, DSP kahva vain pohjamaali, harjalla tai hiekkapaperilla voi.
  2. Ensimmäinen kerros levitetään kynteen tai kynnen cracelures decoupage. Se on tausta ja valittu väri. Tarvittaessa, kerroksen 2 ja levitetään tehdä kirkkaampi sävy.
  3. Jälkeen lakka kiinteytyy, mutta silti tahmea, lakkakerros levitetään decoupage. Viimeksi crack kuivattaessa, tyypillistä vanha pinnoite lukuisia halkeamia.
  4. Valmiin pinta korvataan. Käyttää tähän öljyvärimaalaus, kulta, kuiva pastellivärit hopea ja niin edelleen.
  5. Korjata tuloksena lasku, tuote lakat - paras sellakka.

  Jos alkuperäinen väri julkisivun puusta tai MDF muutos ei ole välttämätöntä, vaan ainoastaan ​​luoda decoupage vaikutus, että kaikissa käytön kirkaslakat.

  Video tarjosi mestarikurssi patinoitu ja säröilyä tammea ja muut pinnat.

  Jos päätimme visuaalisesti huonekalut kuluvat, sinun täytyy kiinnittää huomiota lisävarusteita. Sillä ei ole väliä, jos puu näyttää vanhoja, ja kahva on valmistettu kiiltävästä messinkiä tai nikkeliä. Helpoin tapa hankkia laitteisto kunkin metallin tyypistä. Voit kuitenkin tehdä tätä työtä, ja omin käsin.

  • Patinoinnissa käytettävä metalli kemiallisia patina, akryyli, vahaa ja jopa bitumi - koosta riippuen kyniä, tyynyjä, insertit ja tietenkin kyvystä kotimaisten käsityöläisten. Mestarikurssi käytöstä kemiallisten patina on paljon monimutkaisempi, koska niitä käytetään aineita aggressiivinen ja on voimakas haju.

  Mutta kemiallinen patina, ja sillä on etuja: ratkaisu voidaan laskea kaikki yksityiskohdat messingistä tai kuparista täysin ja saada erinomaisia ​​tuloksia.

  Väri riippuu liuoksen koostumuksesta. Siten, mässingsbeslag voi antaa oliivi- tai musta sävy seoksella kuparioksidin ja ammoniakin. kaliumsulfiitti sama messinki, jolloin saatiin punainen-oranssi sävy, ja liuos "rikki- maksa" tehdä metallin välinen rikin.

  • Jos tämä tapa ei toteudu omin käsin, voit käyttää vahaa patina. Koostumus voidaan myös levittää koko kynän tai laatikko ja sävy. Helpotus messinkiä tai rautaa - mikä tahansa metalli, tässä tapauksessa näyttää kirkkaammalta ja syventäminen täynnä tummaa väriä.
  • Helppokäyttöisemmän akryylimaalia tai patina, vesipohjaisia. Se on helposti valmistettavissa ja soveltaa vain harjanteet ja kohokuvioelementtien, suosittelemia työpajassa. Näin on mahdollista saada kahvan "messinki", "hopea" tai "pronssi" - käytännöllisesti katsoen mikä tahansa metalli, jolla on vaikutus antiikin.

  Patinoitu huonekalut, tai jäljitelmä puiden päälle materiaaleista - erinomainen muotoilu menetelmällä. Tämä keittiö voidaan turvallisesti kutsua ainutlaatuinen, koska patinoinnissa prosessi tarjoaa ainutlaatuisen tuloksia.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  57 − = 54