patinoitu huonekalut

Patina keittiön kalusteet rintamilla: miten tehdä omin käsin

"Kaikki on uutta - se on hyvin unohdettu vanha" Tämä lausunto on voimassa monia asioita. Ei ole poikkeus, ja huonekaluja patina, joka ei tarvitse lähteä tuotantolaitoksen, onnistui "vanheta".

Monille ihmisille tuntemattomia jopa itse käsite. Loppujen lopuksi, jos tulet sivuillemme, niin haluat ostaa alkuperäisten keittiöön, joten tässä artikkelissa yrittää vastata mahdollisimman hyvin seuraaviin kysymyksiin:

 • Mikä on patina, ja miten se liittyy huonekalut?
 • Voi sängyn tai keittiö patina saa valmistaa MDF?
 • Onko mahdollista luoda patina teknologian omin käsin?

Ulkonäkö patinan nykymaailmassa

Patina - se on luonnollinen ilmiö, joka in vivo suoritetaan metallia, puuta. Aluksi hän oli nähnyt kullan, hopean ja kuparin kolikoita. Vaikutuksen alaisena ympäristön ja aika pinnalla oli muodostettu pinnoite, joka antoi aineet erilaista. Maalit tuli kirkkaampi ilmestyi halkeamia, sähkökatkos. Näin ilmenevä pinta hapetus, jota kutsutaan patina. Esineet päällystetty sellainen päällyste, oli korkeat kustannukset. Ottaen huomioon antiikkia, paljain silmin voi nähdä luonnon patina.

Noble vanhat huonekalut joukko kalliita, joten taiteen ystäville etsivät on hänen sen käytöstä. Mutta hinta on liian korkea antiikkia eikä kaikkien saatavilla. Ottaen huomioon ihmisten tarpeet, moderni teknologia on kehitetty tekniikka keinotekoinen ikääntyminen puun ja MDF. Tämä innovaatio on saanut termi "patina."

Patina huonekalujen tuotantoon

huonekalujen markkinat tarjoavat eri tyyliä ja sisustus trendejä. Uudelle tasolle tulee antiikkihuonekaluja, joka houkuttelee huomiota ihmisten näyttelystä.

Halpaa kalusteet patinoitu julkisivut, voi olla harhaanjohtavaa lähes kuka tahansa. Ensi silmäyksellä saattaa näyttää, että edessä keittiöön tai makuuhuoneeseen asettaa kallis array. Mutta avaamalla oven, huomaat että valmistaja käytti julkisivuissa patina. Teknologia voi aiheuttaa vuotiaiden vaikutusta mihinkään pinnalla - oli se sitten array tai MDF. Lisäksi käyttö MDF annetaan vain sisäsivun maali olisi epäkäytännöllistä, koska korkeat hinnat.

Mies, joka haluaa ostaa keittiö retrotyyliä, sopivia huonekaluja patina tai asetettu vaikutus antiikin käytetään usein tyyliin Provence. Nautittavaa aikaa - ei pelkästään ulkonäkö huonekalut vuotiaiden, mutta sen hinta on hyvä verrattuna antiikkia.

Jotkut ihmiset näkevät julkisivut huonekalujen patinas, ihme - Luon tätä käsillään joutua päivittämään ulkoasua tylsää huonekaluja. Tietenkin on mahdollista. Tämä edellyttää tietoa taiteilijan taitoja tai harjoittaa henkilö luovuutta, joka omin käsin voi tehdä keittiö sarjaa tai muut huonekalut toivottua vaikutusta.

Nyt ottaa tarkemmin teknologiaa ja tutkia perusteellisesti laatimis- julkisivujen kanssa patina käsiin.

Erilaisia ​​huonekaluja patinoinnissa tekniikoiden

Soveltaminen patina (koristepinnoite koostumus liittyvät maalata elementtejä) vaatii kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja vapaa-aikaa.

Tekniikka käsittää useita vaiheita, seuraavat yksi toisensa jälkeen. Patina - se ei ole osa, jota haluat käyttää työssään. Jos ottaa tarkemmin eri korkeuksilla kanssa patina, saatat huomata eroja niiden vaikutusta. Jotkut pinnat ovat vain himmentää siirtymiä kupera tekstuuri kuvio, ja joissain tapauksissa selvästi kultaa tai hopeaa. Varmasti tapasi keittiö patina, jossa halkeamat ovat näkyvissä, kuten lakka tai maali säröillä ajoittain.

me luettelo lentävät lajit, jotka luovat osaavat asiantuntijat tehtaassa:

1. Yksinkertainen patinoitu - edullisin vaihtoehto kattamaan julkisivut käsillään. Pinnalla (MDF laminoitu kalvo tai matriisi) levitetään alustaan ​​koostumus, valmistamiseksi pohjan patina. Primer tasaa ja parantaa adheesioalaan Patinir koostumus. Kerros on sitten huolellisesti kiillotettu metalli sienellä tai hiekkapaperilla. Mitä vahvempi liikettä, sitä selvemmin ilmenevät ikääntymisen vaikutukset.

2. patinoitu kulta, hopea, pronssi - se on monimutkainen prosessi, joka edellyttää soveltamista lisäkerroksia. Kultaa tai hopeaa kansi julkisivujen kohokuvioita korostamaan niiden kauneuden, jotta se olisi mielekästä. Tätä tekniikkaa käytetään vain huonekalujen matta, kiiltävä koska sen kohokohtia hemmottelee vaikutusta kultaus ja yksinkertaistaa ulkonäkö mitään huonekaluja. Uuvuttaa tällä tavalla voi olla mikä tahansa joukko. Lisäksi nuoret rakastajattaria, ja kypsät naiset toivomaa keittiö kultaa tai hopeaa patina.

3. patina ja craquelure - kalliimpi, koska tekniikka on monimutkaisempi ja vaatii kaksi vaikutusta murtumaan ja ulkonäkö eräänlainen vanhojen plakkia. Aloittaa tietokanta luotu halkeilua: kerros kerrokselta, kunnes tila heikon adheesion (.. Eli epätäydellinen kuiva koostumus) levitetään monikasvoisella lakka. Mitä enemmän kerroksia, sitä parempi näy halkeamia. Vasta tämän jälkeen levitetään valittu värisävy patina ja kiillotus tehdään halutun vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Tee patina rintamilla MDF tai massiivipuusta huonekalut omin käsin on varsin vaikeaa. Yli paras vaihtoehto - ostaa valmiita julkisivut keittiökalusteiden kanssa patina vaikutus.

Patina levitetään huonekaluja tahansa varjossa. Sillä klassinen tyyli on hyväksyttävää ja Provence valkoinen patina vaikutus. Sulavasti näyttää makuuhuone, keittiö, olohuone, jossa mustat julkisivu hopea patina. Tutustu valinta kuvia sisätilat, joka osoittaa huonekaluja patinoitu julkisivut ja valitse täydellinen valinta, varsinkin kun keinovanhennettu keittiökalusteiden käytetään monissa tyylejä.

Huonekalujen valmistus, ja muita tekniikoita, keinotekoisten ikääntyminen pintoja. Puhuimme vain perus tekniikat, joita esiintyy usein valmiin huonekalut. Muut teknologiat käsitellään erillisessä artikkeleita.

Artikkeleita temeDrugie mielenkiintoisia artikkeleita

Keittiön hana ja uppoavat retrotyyliä - tyylikäs ratkaisu

Valkoinen keittiö patinoitu - Interior tuntijoiden perinteitä

Se näyttää mukavalta, tietenkin, mutta kuinkahan kauan tämä hoito alkuperäisessä muodossaan.

Tervetuloa pidä sitä noin 7 vuotta, koska kaikki tämä taidetta peitetty erityinen lakka, joka on kosteutta ja zashishaet julkisivujen vaurioiden

Craquelure en pidä. Patina tietysti mielenkiintoinen ja tyylikäs.

craquelure silti erittäin mielenkiintoinen patina on erittäin raskas prosessi, ei jokainen kampanja Seeb craquelure ja teknologinen prosessi

Olen vain itse julkisivut luoda patina, ja se vaatii jatkuvaa innovaatioita

Patina - hyvä tapa ikääntymisen huonekaluja käsillään

Kiinnostuneita kaikesta epätavallinen, satunnaisia, unohdettu johtanut siihen, että jälleen kerran nousussa vanhoja huonekaluja - julkisivujen säröillä, kuorinta maali, kuihtuneet kukat. Itse asiassa, keittiö ja ruokailutila asettaa täysin uusi, vain ainutlaatuisen koristelu tekniikka - patinoinnissa - modernit huonekalut antaa eräänlaisen antiikki. Yritämme ymmärtää ominaisuuksia erilaisia ​​tekniikoita ja ikääntymisen perehtynyt näytteitä patinoitu asioita.

Patina ja sen lajien ↑

Sana "patina" Kuulemme usein, koska kiinnostus kaikkea uutta, raikas ja moderni, tekee meistä päästä eroon vanhoista, enimmäkseen hyödyttömiä asioita. Sana on vain liitetty vanhaan, niin tuttu hänelle restauroijien, antiikkikauppiaiden ja kerääjät.

Ilmentymä patina vanha aihe

Määritelmän mukaan patina - pintakerros hapetetaan materiaalia, ominaisuus tiettyjen metallien, kuten messingin ja pronssin. Luultavasti kaikki nähneet vaaleanvihreä tai sininen patina pronssi kynttilänjalat, kolikoita, soljet, avaimet, kupari kahvat antiikki keittiökaapit. Tulevaisuudessa käsite siirtyi huonekalujen puusta, joka tummentaa ajan, muuttaa alkuperäistä väriä, peitetty halkeamia.

Jäljitelmä vanha plakin hopeaa

Yllättäen läsnäolo hapettumista ei ole negatiivinen piirre tuotteen, toisaalta, samettinen elokuva messingistä ja huonekalujen rintamilla - eräänlainen "laatumerkintä" vankkoja todisteita ikäisiä. Siksi, yhdessä luonnon ilmentymiä voi löytää asioita, ikääntynyt keinotekoinen tekniikka.

Niinpä yleensä on olemassa kolmenlaisia ​​patina:

 • luonnollinen, luotu saattamalla happea metallipinnat;
 • PU on nopeuttaa hapettumisen tiettyjen aineiden;
 • koriste, minkä ansiosta mikä tahansa kohde voi nopeasti kuluvat.

Viimeinen kohta on erityisen kiinnostunut kaikille, jotka haluavat tulla omistajalle muodikas keittiö tyyliin Provence, maan tai klassinen headset "antiikki".

Koriste ikääntymisen moderni keittiö

Valo patina massiivipuussa tai MDF julkisivut - nykyaikainen tapa kastiketta. Suostua simuloida kuluneet kaapit ovat paljon halvempia kuin ostaa vintage huonekaluja.

Ikääntyminen huonekalut rintamalla: aateliston ja tyyli ↑

Se on koriste patina on yhä suosittu suunnittelussa ympäristö: sivustoille tunnettujen valmistajien keittiökalusteiden voidaan nykyajan moduulijärjestelmä sisustukseen, joka on nähtävillä vähintään 2 vuosisatoja. Se on klassikko valkoinen ruokia kulta patina - kevyt, herkkä, kevyt, ja matkimalla - tyylikäs ja jalo.

Valo kultaus valkoisella pohjalla näyttää tyylikkäältä

Herkkä yhdistelmä valkoista ja kultaa - perinteinen klassinen tandem, sen loisto vielä koristavat kuninkaalliset palatsit. Huomaa, miten helppoa on voittaa sisätilojen koostumusta, koristelu ruokasali ja keittiö ryhmä samaan tyyliin. Valokuvan valkoista ruokia klassiseen tyyliin kulta patina selvästi suunnittelu vivahteita: kulta verhot, pehmeä valaistus, lattiat "Suotammi", kuohuviini viimeistely pöytä ja tuolit, kullattu elementtejä sisustuselementit.

Puhdistettu yhdistelmä valkoista ja kultaa sisustus

Provence - se on edelleen yksi rustiikkityyliin, joten suunnittelussa huonekalut on usein karkeampi pinta. Yhdessä kehittyneisyys kultaus löytyy ilmeinen naarmuja koko hoitoalueella, sujuva siirtyminen valkoinen harmaa - muistuttava pinta haalistunut ja murenemassa vuosien jälkeen.

Keittiö ja ruokailutila ryhmä tyyliin Provence

Ei ole yllättävää, ikääntyminen niin houkutteleva: toisin kuin moderni sviittiä, joista ja hengittää luotettavuus, monipuolisuus ja ergonomia, "antiikki" huonekaluja joitakin painoton hauraus, hellyyttä ja armoa.

Luo kevyt Auringon ilmakehässä ei ole vaikeaa

Yhdessä patina käytetään usein harjattu, decoupage, craquelure, virkistävä - lisää niitä.

Moderni teknologia patinoinnissa ↑

Vuosisatojen monia eri menetelmiä antaen puun tai muun materiaalin vaikutus "vuotiaiden". Varhainen piti laittaa asiat märkätiloissa, pitkäksi aikaa käsitellä niiden kemiallisen koostumuksen, soveltamaan fyysisiä vaikutuksia - hieroa, tyhjästä. Nyt kaikki on helpompaa - sovellettava seokseen koriste lipasto, ja kaksi tuntia myöhemmin hän tulee 100 vuotta vanhempi. Tutustu viiteen yksinkertaisella tekniikoita, jotka voidaan oppia itsenäisesti.

Klassinen ikääntyminen akryyli maalit ↑

Jos olet päättänyt omasta kääntää uuden taulukon antiikkisen tai "kiiltoa" vanhan mummon lipasto tarjoavat akryyli ratkaisuja. Niillä on universaali rakenne, sopii viimeistelyyn ei ole vain luonnollista puuta, mutta myös kipsi, metalli, laminaatti (joka on usein peitetty moderni julkisivu DSP).

Sininen akryyli maali plaketti antiikin

Etuna maalien perustuvat akryyli- siinä, että sillä on satoja sävyjä. Sopivalla väriä, voidaan hoitaa ja tasainen levyt, ja helpotus yksityiskohtaisesti värejä, mikä vaikutus aika - harmaa, beige, vihreä, sininen. Useimmiten tasaiset pinnat jäävät ennalleen, vain kuperuus tai koristelu veistetty elementtejä.

Näyte levitetään puutavaran akryyli kipsi

Samaan sävyyn pinnoite voidaan onnistuneesti yhdistää muiden kanssa saada paljon lähellä sävyjä. Esimerkiksi lisäämällä pieni valkoinen tai harmaa vihreä pohja, voit jäljitellä haalistumista. Joskus pohja jää luonnollinen, läpinäkyvää pinnoitetta, ja helpotus vapautumisen kullalla tai päinvastoin, musta.

Peli kirkkaita värejä

Yksi vaihtoehdoista sovellettu ikääntyminen:

 • Sovelletaan akryyli perusteella valittu sävy (työntyvän helpotusta tai koko alue kokonaan);
 • varovasti ylimäärä kankaalla tai sienellä;
 • tarvittaessa toinen kerros, joskus sävy;
 • odota, kunnes tuote on täysin kuiva;
 • käsitellä hienolla hiekkapaperilla tai suurempi, keinotekoisten hiertymät;
 • korjata tulos lakka.

Tämän seurauksena, akryyli käsittely kauniita yhdistelmiä valkoinen ja hopea tammi, kirsikka, kullattu, pähkinät ja vihreä patina.

Usein yhdessä patina MDF julkisivut soveltaa craquelure - tekniikka, jossa pinta huonekalut peitetty pieniä halkeamia. Se on ikään kuin tuote sävyttää monta, monta vuotta sitten, ja lopulta ssohlas maali ja peitetään hienoimmista harso. Kontrasti ja väri emäkset heterogeeninen yläkerroksen seurauksena tuottaa loistavan vaikutus.

Cracelures vaikuttava duetto patina

Tapoja sisustaa craquelure tekniikassa paljon, tässä on joitakin niistä:

 • soveltamalla erityinen KrakeleeMedium tyyppi koostumukset (valmistaja Marabun);
 • Lattia erityinen lakat, jotka levitetään suoraan puuhun tai MDF (noin ns - krakelyurnye) - CrackingVarnish, ANTIK-tekniikka;
 • käsittely kaksikomponenttiset universaali lakka naprimerCrealCrackle (tuotanto Alankomaat);
 • päällystämällä PVA liima, munanvalkuainen tai geelin pesuun - eli mikä tahansa yhdiste, joka on kohde kutistua ja halkeilla alle kuivattamiseen.

Tähän on yksinkertainen tekniikka, joka sopii aloittelijoille ja sisustajille. Sitä kutsutaan - craquelure-askel. Kerrokset on seuraavassa järjestyksessä: maali - craquelure - maali. Se vaatii erityistä huomiota koriste pintakerros - sen on oltava ohut ja päällystetty ensimmäisellä vedolla. Päällysarkin oltava kiiltäviä, koska vain takaa mattapinta halkeamia.

Taitava käsittely krakelyurovym lakka julkisivu

käsittely kulta, hopea ja pronssi ↑

Classic-malli, toisin kuin maa-tyyliin sviittiä, koristeltu hienostunut sävyjä. Yleensä se on kullattu, hopea- tai pronssi sovellus, joka ilmoittaa, kun jotain kalliita ja trendikkäitä, mutta aikanaan vuotiaiden huonekaluja. Huolimatta viime vuosikymmenen (joka on hiljaista), keittiö, leimaa edelleen aateliston ja aateliston.

Musta koivu hopea patina

Yhdessä puhdasta hopeaa, joka yhdessä valkoinen, maitomainen tai helmiäis sävy näyttää hyvältä, käyttämällä ns musta hopea. Sääntöjen mukaan, ensimmäinen silvers puupohja, sitten soveltaa erityinen musta meikkiä. Tämä menetelmä saavuttaa erityinen vaikutus, jos tummennuksesta tuotettu helpotus painaumia - kasvojen osan HF näyttää enemmän laaja ja ilmeikäs.

Professional hopea huonekalujen rintamilla

Kulta yhdistettynä lähes kaikki sävyt: yhdellä se luo aivan ilmeikäs, erottuva yhdistelmä, muiden - hillitympi, herkkä. Kuten kultaus käyttää erityisiä keinoja akryyli- tai öljypohjaisia ​​tai ruiskuttamalla erittäin hieno folio.

Ylellinen sekoitus mahonki ja valoisa kultaus

Värilliset tuttu monille, jotka ovat joskus joutunut käsittelemään tuotteita luonnon puulattiat korjaamiseen tai talonrakennusta. Käsittely tahra - edullinen ja helppo tapa, mutta siinä on kaksi vakavia rajoituksia:

 • virkistävä koostumus ei ole yhdistetty kultaus ja hopeointi;
 • liuos levitetään levyjä puupohjaisten - MDF, lastulevy, ja muut.

Prosessi sidos on yksinkertainen - ensimmäinen luonnollinen puu Brashear (pehmeä harjalla poistettujen kuitujen saamiseksi takapinta), sitten päällystetty valittu värisävy tahra.

Suoritusmuodoissa käsittely puunsuoja ratkaisuja

Gamma moderni tarpeeksi rikas vaalean beige tai tuhkan harmaa punaruskea. Käyttäen vesipitoista edullinen puuta (mänty tai leppä) antamaan luonnollinen väri arvokkaampaa lajit - tammi, pyökki tai pähkinä. Koostumus levitetään siveltimellä, telalla tai sienellä.

Stain käytetään usein palauttamista huonekalut

Kuivauksen jälkeen tuote pinnoitetaan jälleen tahroja, mutta käyttämällä liuosta, jossa on hieman muuttuneen koostumuksen (esim., Valmiin koostumus laimennettiin lakkabensiinillä). Korjaa johtaa antiikki vahaa tai sellakka. Tahra täydellisesti jäljittelee vanhaa, ashen puusta aikaa, mutta sitä ei voi yhdistää muihin menetelmiin - decoupage, cracelures, virkistävä.

Keinotekoisten hiertymät ↑

Tekniikka luo naarmuista kaikkien saatavilla ja riippuu vain kärsivällisyyttä ja tarkka ammatillisia neuvoja. Se sopii koristeluun paitsi tuotteen massiivipuuta, mutta myös MDF, täydellisesti yhdistettynä cracelures, decoupage ja muita keinoja ikääntyminen.

Keittiö julkisivut koriste scuffed

On monia tekniikoita luoda värillisiä "karvattomia kohtia" pinnan, puhuessaan korkea ikä tuotteita, vain yksi niistä:

 • maalata kaappi, työtaso tai tuolin jalusta tummempi sävy;
 • odottamaan täydellisen kuivumisen ensimmäisen kerroksen;
 • helpotus elementtien reunat, peitä reunat parafiini;
 • soveltaa toinen kerros maalia, vaaleampaa sävyä kuin alkuperäinen (voi korvata metallinen - pronssi, kulta tai hopea);
 • lastalla poistaa parafiini;
 • Hiekka koko pinnalle;
 • tuloksena lakalla, tahra tai koriste-vahaa.

Scuff jäljentää niin se näyttää varsin vakuuttava.

Clever pastissi taulukon Villa keittiöön

Voimistaa, usein rispaantunut reunat yhdistettynä soveltamisessa patinan paikoissa syvennyksiin. Huonekalut saa ilmeikäs ulkonäkö ja sopii sisustukseen tyyliin maan.

Kuten patinoituja puu käsillään ↑

Jos olet perinyt vanha keittiö asettaa puusta, älä kiirehdi heittää pois: kaapit voidaan korjata ja palauttaa ainutlaatuinen koriste tekniikoita - patinoinnissa. Yhdessä rajoitetun toiminnan saat ihastuttava julkisivut eivät todellakaan löydä mistään kaupasta.

Näyttäviä kauneus, voit luoda omia käsiä

Joten, ennen työn aloittamista, valmistella materiaalin ja joukko yksinkertaisia ​​työkaluja. Tarvitsemme:

 • akryyli maali;
 • Primer puun;
 • jar kulta patina - ready ratkaisu;
 • viimeistely lakka.

Valmistaa myös ei kovin leveä harja liuosten levittämiseksi, kpl hiekkapaperia hiontaan, kuiva liinoja tai lumput ja saumausta.

Pohja- ja maali on parempi laittaa tavallista laakasiveltimellä

Ensinnäkin valmistella pinta: me puhdistaa huolellisesti hieno "hiekkapaperilla", poista jälkiä vanha maalaus. Pölyämistä, soveltaa pohjamaali puulle. Se suorittaa kaksi toimintoa: se suojaa puuta kosteudelta ja luo sopiva perusta väritys. Kun koristelu alue tarpeeksi leveä, on parempi käyttää rulla - kuten haettaessa pohjamaali, ja soveltamisen aikana. Painaumia ja kohoumia kahva harjalla paremmin.

Prosessi puinen julkisivu pohjamaali

Seuraavaksi maali täysin kuiva pinta akryylimaalia tahansa väri, yhdistettynä kulta. Meillä taukoa ainakin päivässä - se on tarpeen kattamaan taustan ja lopulta kuivui.

Klassikoita melko vaaleat sävyt

Ottaa kultainen patina maali ja harjalla kehä, prosessi helpotus yksityiskohtaisesti. Ei saada laaja lurid väriliuokselta annostelun laittaa kevyin vedoin. Se näyttää kauniilta ikäinen puinen kahva, mutta pitää muistaa, että aktiivinen käyttö koristekerrosjärjestelmä häviää nopeasti.

Koristeelementin kullatut muunnelma

Viimeistelyvaihe - lakkaus. Lakattu on suojaava ja koristeellinen menettely: suojaa julkisivua nopealta kulumiselta ja antaa kauniin kiiltävän kiillon (tai peittävyyden).

Keittiön sisustussuunnittelu ↑

Sisustusmenetelmät sopivat hyvin sisustuksen muotoiluun. Yksinkertaisen tekniikan avulla alusta alkaen huonekalusarjan neutraali julkisivu voidaan antaa tietyn tyylin ominaisuuksille. Tietenkin kultainen patina tai halkeamia ei sovellu huipputekniikkaan, minimalismiin, nykyaikaisiin kaupunkialueisiin, jotka kieltävät vanhenevan ikääntymisen, mutta klassisen keittiön osalta tämä on vain löytö.

Perinteinen klassikko - norsunluusta kullatulla

Vanhat huonekalut ovat tyypillisiä maaseudun sisustuksille, joten patinan muotoilu soveltuu erinomaisesti ruokailutiloihin ja keittiöihin, jotka on sisustettu maan tyyliin.

Viihtyisä kyläkulma

Erikseen on lämmin aurinkoinen Provence, jossa on pastellivärejä, floristisia koristeita, puisia hyllyjä ja vaatimattomia lisävarusteita.

Keskellä on taidokkaasti vanhennettu pöytä

Parvelle luonnonmateriaalien käyttö on tyypillistä, joten kevyt hankaus tulee juuri ajoissa, vaikka suurimmassa osassa sisustusta on teollinen orientaatio.

Moderni parvi on ominaista eklektismin

Ylellisessä Art Deco -keittiössä on aina paikka kullattu buffet tai antiikkipöytä.

Kirkas kontrasti, kiilto ja kristalli

Patinoidut yksityiskohdat ovat ominaisia ​​myös modernismille ja barokille, itämaisille, etnisille ja uusklassisille sisätiloille.

Tuomme sinun huomionne koulutusmateriaaleja, jotka auttavat sinua ymmärtämään patinoitumisprosessia ja vierekkäisten koristotekniikoiden ominaisuuksia.

MDF-julkisivu:

Timbering kotona:

Keinotekoinen patinaatio hapettimella:

Pääluokka ammattikäyttöön tarkoitetuilla työkaluilla:

Upeat sisustustekniikat, joista ei viimeinen paikka patinoituja keittiökalusteita, mahdollistavat perinteisen modulaarisen sarjan kääntämisen kauniiseen mestariteokseen, toisin kuin antiikkiesineinä. Pieni maali ja hankalat tekniikat - ja sinusta tulee herkullisen keittiön omistaja maan tyyliin, klassikoihin tai jopa art decoon.

Luova olento ei voi elää kauniisti. Jos olet juuri sellainen henkilö, ja sinulla on käytettävissänne koko keittiön, voit helposti pitää sen itse.

Omien käsityökalujen suunnittelu: mielenkiintoisia ideoita sisustusseiniin, kattoihin, ikkunoihin ja huonekaluihin

Niille, jotka haluavat toimittaa keittiön yksittäiselle projektille, sinun on joko asetettava huomattava määrä suunnittelijoille ja päälliköille tai kiinnitettävä tähän asiaan.

Keittiö puusta omilla käsillä - piirustuksesta kirjastojen kokoonpanoon asti

Levyjä kipsilevystä ei voi olla vain täysin litteitä kattoja, seiniä ja niittyjä. Kipsilevykaapit ovat erinomainen ratkaisu pienelle huoneelle tai.

60 patinaa ideoita sisustuksessa: jalo vanha

Klassinen olohuone, jossa puiset istuimet, peitetty patina

Poissa ovat päivät, jolloin ihmiset olivat aavistettuja pienimmistä vihjeistä puutteisiin ja pienempiin rasituksiin huonekaluilla tai muilla sisustustarvikkeilla, nykyisin patina tai keinotekoinen ikääntyminen, on nopeasti nousemassa suosiota ilmiönä luksusta.

Patina on ilmiö, joka vaikuttaa puihin ja metalliin luonnollisissa olosuhteissa. Kohde muuttui ulkonäönsä jälkeen. Särkyneitä, mustelmia esiintyi ja muodostui plakin. Toisin sanoen pinta hapetettiin ja itse prosessia kutsuttiin patinaatioksi. Objekteilla, jotka ovat vanhentuneet luonnollisesti, oli ja on nyt arvokas arvo, vastaavasti. Antiikkiset asiat, joita ei ole tarjolla, tarjoavat mahdollisuuden, joten tekniikka on kehitetty keinotekoiseen ikääntymiseen.

Patina metallikahvalla

Tyylikäs vanha harmaa-sininen kaapit

Esimerkki puusta levitetystä patina

Materiaalit ja tuotteet patinaatiolle

Luo kosketus, joka simuloi vanhoja päiviä, voit lähes mistä tahansa materiaalista. Tämä puu, pronssi, rauta, kupari, kipsi, messinki, polyuretaani. Kun olet hallinnoinut patinoitumisprosessin tekniikkaa, voit luoda oman mestariteoksen visuaalisesti millään tavalla kuin viimeisten tuntien taideteoksista. Vanhenemisen vaikutus voidaan saavuttaa erityisellä materiaaliryhmällä ja työkaluilla sekä erilaisilla teknologisilla prosesseilla.

 1. Patina-sarjan koostumukset. Patinan maali on eri sävyjä, joiden avulla muutamassa minuutissa metalli hapettuu. Tuotteen päälle muodostuu plakki, jonka väri voi olla vihreä, punainen tai sininen. Tällaiset koostumukset ovat kaikkein sovellettavissa puuta, metallia ja kipsia varten.
 2. Helpoin tapa päällystää omat kädet on akryylimaaleilla, joiden on oltava harmonisesti sekoittuneita. Tuotteen päälle ensimmäinen päällyste levitetään päääänen maalin päälle. Seuraavassa vaiheessa käytetään eri värisiä harja (enimmäkseen kulta tai hopea) yksittäisiin osiin. Tämä menetelmä edellyttää mielikuvituksen ja luovan halun läsnäoloa.
 3. On olemassa erikoisjoukkoja patinaatiolle, jolla tuote muunnetaan antiikin kohteeksi. Käsitellyt puiset, metalliset, keraamiset pinnat, sinulla on vihertävä, kupari, kultainen patina tai kulumisen vaikutus. Tärkein edellytys - noudata tarkasti ohjeita, jotka on liitetty pakettiin.

Patina Mirrorissa

Keinotekoinen patina, jota sovelletaan puisiin lipastoihin

Patina on metallinen sisustus takan yli

Patina puiset huonekalut lähikuva

Vihje! Jos nykyinen maalaus sisustuksessa olevaan tuotteeseen on kunnossa, voit käyttää patinaatiotyökaluja päälle.

Jalo antiikin vaikutus tuo huonekaluille patinaa, joka on valmistettu akryylimaalien avulla, joiden väri on laaja. Ei ole väliä, että tämä on keinotekoista ikääntymistä, lopputulos on tärkeä, mikä saa sinut ajattelemaan, kuinka monta vuosisataa huonekalut ovat olleet. Mutta visuaalisesta varjosta huolimatta kaikki sisäosien julkisivut ovat huolellisesti kiillotettuja, niillä ei ole siruja eikä lakattu. Jos aiemmin uskottiin, että klassikko on sinivihreän värisävyn käyttö taulukoihin, tuoleihin ja muihin huonekaluihin, nyt käytetään väriä, joka on lähellä luonnollisia sävyjä, kuten kultaa, hopeaa, maitoa, ruskeaa.

Tämä kuivausrumpu soveltuu hyvin maan tyyliin tai parvekkeelle

Älä kiirehdä heittää vanhoja huonekaluja, kun työskentelet kevyesti sen yli, se voi täydentää sisustusta

Vanha laatikko laatikon makuuhuoneessa

Tällainen ikäinen pöytä koristaa huoneen klassisesta tyylistä tai Provence-tyylistä

Patinoidut keittiöt eivät puhu hänen todellisesta vanhuudestaan. Päinvastoin, voit palauttaa taulukoita itsellesi tämän tekniikan avulla ja antaa mallille charmin. Joten kultainen keittiö patina näyttää ylellinen, varsinkin kun täydentää sisustusta pieniä lisävarusteita samaan tyyliin, ja pöydät koristella enemmän kontrasti ratkaisu. Hyödynnä nykyisen valokuvakokoelman inspiraatiota. Erittäin mukava valkoinen huonekalu, ja tammi patina päinvastoin antaa massiivisuuden, kuten klassikko vaatii. Ja mikä on huomattavaa, patinoidut julkisivut näyttävät erittäin kalliilta. Vihainen on ymmärtänyt, millaista materiaalia kalusteet on tehty todella, vain katsomalla kaappeihin.

Ylelliset valkoiset patinoidut huonekalut

Kevyt keittiön kalusteet patina näyttää erittäin hieno ja kallis

Hupussa käytetty patina näyttää hyvältä ja loft-tyyliin

Maalaistyylinen keittiö patina

Klassinen keittiö patinaan puukalusteilla

Patina muissa kalusteissa

Pöydät, vuoteet ja muut makuuhuoneen huonekalut, joiden julkisivut ovat aallotettu pinta, voidaan vanhentaa levittämällä patinaa volumetristen elementtien päälle. Kun lisäät kultaa pieniin yksityiskohtiin, sinä itse luo kuninkaallisia kammioita.

Olohuoneen tavallinen sisustus on helppo muuttaa tyylikkääksi ja tyylikkääksi muuttaen ruokailuhuonekalut. Valkoinen patina, pöydälle, näyttää erityisen juhlalliselta. Reunoilla voit käyttää eri värimallia. Jotta tehokkaampi käsitys, myös palauttaa tuolit.

Vanha takka patinaan olohuoneessa

Metallinen sänky patinaan eklektinen tyyli makuuhuone

Huonekaluja patina sopii lastenhuoneeseen

Puinen sängyn patina

Elegantti kylpy patinaan

Chic seinä patina kylpyhuoneessa

Jos haluat nähdä klassikkosi asunnossasi, patina-ovia täyttävät tämän toiminnon. Lisää orgaanisuutta lisäämällä värejä irto-osiin ja huurrelasiin. Lopuksi koristele ovien julkisivut patinaatilla.

Tunnet huoneen lujuuden, käytät tammi-patinaa sisäänkäynnin viimeistelyyn. Itse prosessi ei vie paljon aikaa, eikä suunnittelutapoja, jotka löytyvät ovesta.

Ikääntyneet ovet kirkkaassa tyylikkäässä kylpyhuoneessa

Vanha kaappi moderniin sisätilaan

Huonekalujen patinoitustekniikka

Huonekalujen tekeminen jaloa vaikutusta antiikin omiin käsiinsä ei ole vain jännittävä aktiviteetti, vaan myös hyödyllinen suhteessa perhebudjettiin. Tätä tekniikkaa käytetään pääasiassa vanhoihin huonekaluihin, jotka säilyttävät sen käytännöllisyyden mutta menettävät esteettisen ulkonäön.

Työn suorittamiseen tarvitaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • akryyli- tai emulsiomaali;
 • metallien jäljitelmämaali (pronssi tai kulta);
 • erilaiset siveltimet ja kuvioidut rullat;
 • pieni nazhdachka ja tiheä kangas;
 • akryylilakka.

Esimerkki patinaatiosta kotona

Kullanvärinen patina kevyissä klassisissa huonekaluissa

Samanlainen kylpyhuoneen muotoilu soveltuu loft-tyyliin

Valmisteluvaiheessa käsitellä pinta hiekkapaperilla. Käytä sitten ensimmäistä peruskerrosta maalia, joka voidaan tehdä sileäksi tai teksturoitujen erikoisrullien avulla. Jätä huonekalut kuivumaan noin 24 tuntia. Sitten patinaatio alkaa välittömästi. Kuivaa harjaa, käytä tummaa sävyä tai metalliä. Anna sille aika kuivua. Sen jälkeen kuivataan kovaa liinaa ja aletaan pyyhkiä maalattu pinta. Siten kulmat ja aallotetut huonekalukappaleet osoittautuvat tummemmiksi. Voit valita muita pintaelementtejä käyttämällä tummaa ja metallista maalia. Yhteenvetona, tuote avataan lakalla, on parempi käyttää useita kerroksia.

Se oli suosituin ja yksinkertainen tekniikka iskucstvennogo ikääntymisen huonekaluja.

Joten, patinoitu - yksi osatekijä koristelu, yhdistää onnistuneesti ominaisuuksia upea ulkonäkö ja hintaluokan, jotka poikkeavat huomattavasti antiikin analoginen eduksi kuluttajalle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 1