patinoitu puu

Contents

patinoitu puu

Antiikkihuonekaluja on aina ollut ylpeyden ja kaunis sisustus. Kaikilla ei ole mahdollisuutta ympäröidä elämänsä ylellinen antiikin, mutta keinotekoisesti "kulumista" mitä tahansa tuotetta puusta juuri tarpeeksi. Meidän tarvitsee vain käyttää tekniikkaa patinointiaineen. Luonnossa patina muodostuu esineitä tehty pronssista ja kuparia ja on vihertävä värisävy, samanlainen malakiitti. Kanssa erityisiä tekniikoita käyttäen erilaisia ​​materiaaleja voidaan luoda patina tahansa puupinnoille. Kun kyseessä on puun, patinoitu merkitsee sävyt, lähellä puun luonnollista väriä.

Lajikkeet koostumukset Patinir

 • akryyli patina pidetään ihmelääke patinointiaineen puun.
 • Bitumimaalia patina öljy-pohjainen puu luo ikääntymisen vaikutus ilman ylimääräisiä koriste.
 • Patina vahan käytetään saumaukseen halkeamia ja sävytys maalaamaton puu.

Joilla on tietoa, patinoinnissa prosessi voidaan suorittaa käsin.

Mikä on kasvanut vanha puu? Iän, puu tummuu, se on himmeä tai hankkii ominaisuus kiilto. Spray pinnoite tuhoutuu, pinta on peitetty naarmut ja halkeamat on nuhjuinen ulkonäkö. Kaikki tämä antaa puutuotteiden charmi jalo antiikin.

Patinoitu puu käsillään

Materiaalit tarvitaan patinoinnissa:

 • akryylimaali, patina pronssi ja kulta;
 • laakasiveltimellä töpötellä leveys ja 3 cm;
 • hieno hioma nazhdachki;
 • kittiä tai polyesteri polyuretaani;
 • matta tai kiiltävä läpinäkyvä akrylaattilakkaa;
 • Feed-Brite (kuitukankaita hioma);
 • sienellä

Valmisteluun vaiheessa tuote tarkoitettu pinta patinoinnissa puhdistettiin oshkurivayut ja päällystetty aluketta.

 • Aluke levitetään tasaisesti sama paksuus.
 • Sen jälkeen kun pohjamaali on kuivunut, sijoitetaan ensimmäinen kerros akryyli patina "kultainen", yrittää tehdä mahdollisimman ohueksi. Maali on kuivattu yksi tunti.

Sovellettavaksi pintaan kiinnityskerroksen Seuraavaksi oshkurivat rakeinen hiekkapaperi paremman tarttuvuuden kerroksia.

 • Toinen kerros kultaa patina, jolloin saatiin runsas värisävyn, ja sitten kuivua. Toisessa vaiheessa on tarkoitus vaimentaa ensimmäisen patinointikerros on kultaa mustetta ja luoda vaikutus luonnon ikääntymisen. Tätä tarkoitusta varten, osa puun pinnalle on patina "pronssi". Maali olisi liota kaikki kolot ja kulmat.

Kaikki maalikerrokset olisi niin ohut. Tahrat voidaan poistaa, ja ylimääräinen vaahto sienellä.

 • Scotch-Brite käsittely suoritetaan kuivauksen jälkeen patinan.
 • Viimeisessä vaiheessa tuote puhdistetaan pölystä ja päällystetty lakkakerroksella.

Voimistaa patinointiaineen parempi käyttää sellakka maaleja perusteella etyylialkoholia. Valkaistu shellakka antaa puun lämmin sävyjä keltainen, ei ole selvitetty - tyydyttyneitä punainen ja oranssi väri.

Aikaa vievä prosessi keinotekoinen ikääntyminen lattia on joitakin eroja patinointiaineen huonekaluja ja muita puuesineitä. Ensinnäkin lattiat harja tai puhallus, joka tarjoaa hyvän valikoiman pehmeä puu. pinta päällystetään sitten vahaa tai öljyä. Nämä aineet täyttävät kaikki ontto, korostaen luonnollinen väri puun.

Vaikea, helpotus lattia rakenne luo vaikutelman vanha puu. Lopussa patinan levitetään harjalla tai sumutin. Universal menetelmä patinoinnissa puu ei ole olemassa. Jollei perusvaiheet ja kohtuullisen osuuden mielikuvitusta, patinoinnissa teknologia tulee olemaan suuri apu luomisessa tekokuitua mestariteoksia.

 1. Kun patinoinnissa huonekalut toisen maalikerroksen sovelletaan paremmin kuivalla harjalla tai telalla, yrittää jakaa lyöntiä eri suuntiin.
 2. Varten mahdollisimman suuri kontrasti voidaan käyttää patinointiin folio, liittämällä fragmentit murskattu sovellettaessa ensimmäisen kerroksen patina. Kiinnityksen jälkeen folio tarvitse hioa.
 3. Ennen kuin teet patina huonekalut ja lattia, ei satu kokeilla pieniä puuta hankkia tarvittavat taidot.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kaunis katto: tyypit katon tila

Riippumatta katto päätät tehdä, sinun on ensin valmistella pintaan, strippaus vanha maali tai tapetti. Jos katto on suunniteltu asennettu tai jännityksestä, on mahdollista tuottaa ei vain perusteellinen puhdistus: poistaa [...]

Epätavallinen suunnittelu seinien: rottinki lehtiä

Rattan kangas koristella seiniä rottinki kankaalla, puhdistaa ja tasoittaa seinän. Kokeilla rainojen koko seinään ja leikkaa pois kaikki ylimääräinen tarvittaessa. Sitten liima levitetään. Paneelien päällekkäin ja puristetaan. Kun [...]

Valitsemalla verhot sisustus huone: kangas materiaali, värit, verhotangot

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valon leikkiä verhot. Kiiltävä kankaat on ominaisuus vastaamaan säteiden, kun taas täyttää huoneen miellyttävä valo. Dark Materials, päinvastoin, imevät valoa ja valoa vasten ikkunoista näyttävät [...]

Seinä ja katto eristys huoneistossa: on äänieristys, toimii teknologia

2. talot tiili - on seinämän paksuus superior välipohjien. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus estää melun jaetaan vapaasti seinien läpi, koska ne absorboivat ( "liotus") sitä. Äänivärähtelyjä ovat hyvin ratkaista vain [...]

Venetian: seinäsomisteiden pitkään

- pigmentit. On olemassa kahdenlaisia ​​tekniikka: - Classic (käyttäen luonnon komponentit); - Contemporary (lisäämällä akryylihartsit ja lisäaineet säätämisestä ja levityksen helppous, täyteaineita). Sekä klassisen ja modernin koostumukset puku [...]

Ilmanvaihto talossa: tyypit huput, asennusohjeet

Tyypit otteet asentaminen ilmanvaihtokanavan asennusta laitteeseen poimii pakokaasujärjestelmän tyypit myyntiin, on olemassa useita vaihtoehtoja: • Embedded; • takka; • tasainen. Muista tietää! Vahvin tekniset mallien poistoilma [...]

Hanke kotiin 12x8 metriä: ulkoasu, kerrosten lukumäärä, mukava

Haalari perhehuone. Makuuhuone ja lapsille, vain 2-3 huonetta. Kitchen. Yhdistää tai erillinen kylpyamme ja wc. Kylmillään käytävä ennen oven talon. Tämä voi olla veranta lasi [...]

Pohjapinnoitteiden alla: miten valita, mitä etsiä

Mitä tukea pitäisi antaa etusija? Suosituimpia ovat seuraavat substraatit: izolon luonnonkorkki, polystyreeni, ja, tietenkin, äänieristys puulevyjä. 1. Izolon - upeimmat hinnan, markkinat löytyvät ennen [...]

Patinoitu puu käsillään: kaiken voi tehdä, se toivoisi

Patina - erityinen viimeistely. Sitä käytetään puun ja metallin pinnoille.

Seurauksena keinotekoinen ikääntymisen patinan saatu pinta. Tämä on tyypillistä sisustus- ja rakennussuunnitteluun tyyliin "vintage".

Patinoitu puu kädet ei vaadi erityisiä taitoja.

Pikemminkin se vaatii taitoa ja kärsivällisyyttä - jos se ei ole seurausta ensimmäinen kerta täytyy kokeilla muita menetelmiä.

Patinoitu puu. Perustekniikat ja periaatteet

Eräänlaisena patinan viimeistely ilmestyi kauan sitten.

Ennen vanhaan oli erityisen suosittu huijareita yritti uusia asioita antamaan ulos vanha, se on usein sanonut, että he kuuluivat joitakin kuuluisia ihmisiä.

Oli miten oli, muinaiset mestarit saavuttanut suurta menestystä tällaista viimeistely.

Käytetään lähinnä luonnon materiaaleja.

Perusperiaatteena patina - perustetaan kolmiulotteisen vaikutelman kun puu pinta näyttää karkea ja visuaalisesti pelaa auringossa.

Tämä voidaan saavuttaa useita periaatteita - käyttää erityisiä maalien, käyttö puun ominaisuuksia ja käyttäen tiettyjä tekniikat toimivat.

Toinen tavoite - se on jäljitelmä arvokkaampia puuta. Viherryttäminen kuten värjäystä puuta, mutta imitoi arvokkaita lajeja laadukkaampia.

Patinoitu puu kädet on tehty käyttäen kaupallisesti saatavissa olevia yhdisteitä, tai välineet, jotka on valittu kokemusperäisesti. Joka tapauksessa, kaunis pinta.

Varmista - mitä enemmän työvoimaa ja resursseja laitat lopputuotteen - sitä parempi tulos. Täällä kaikki on oikeudenmukainen.

Materiaalit työstä. työkalu

Työkalut patinoinnissa

Helpoin tapa valita koostumusten patinointiaineen erikoisliikkeissä.

On välttämätöntä lukea ohjeet, etsi patinoitu puuverstaan ​​omin käsin valmistajalta ymmärtää miten sitä käytetään, ja käyttää kaiken juuri niin kuin valmistajan suosittelemia.

Jos poiketa teknologioihin - tulos on arvaamaton.

Suurin osa valmistajat tarjoavat tuottamaan patinerad puun kädet kolmessa vaiheessa - ensimmäinen kerros lakka tai maaperän koostumus, sitten kansi Patinir maali, maali käsittely, ja lopussa kattamaan toinen kerros eri lakka.

Näin sinun täytyy ostaa ensimmäisen lakan, maalata Patinir oikeus sävyjä ja toinen lakka.

Työskennellä ostanut-koostumuksissa, tarvitset harjalla, mahdollisesti airbrush tai ruiskulla, sienen ja pieni iho pehmeällä maaperällä. työkalusarja voi myös olla erilainen eri valmistajilta. Sama käyttämistä työkaluista työskennellä kotitekoisia keinoin.

Patinoitu puu käsillään paljon hauskempaa, mutta hyvin aikaa vievää. Voivat olla yllättäviä tuloksia samanaikaisesti prosessissa saada paljon avioliiton.

Näin ollen, ennen käsittelyä valmiin pinnan huonekalut, käytännössä pieniä tabletteja saman lajin puuta, josta huonekaluja tai ovi.

Myös patinoitu puun käsillään yleensä laajassa käytössä kiillotus.

Voit ostaa erilaisia ​​kiillottaa kaupassa tai käytä itse tehtyjä, jotka perustuvat alkoholia, etikkaa tai muita aineita.

Patinoitu puun avulla ostettujen koostumusten tarjoavat yleensä ennustettavissa tuloksia, ja vaatii vähintään koulutusta.

Ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat kokeilla tällaista viimeistely ensimmäistä kertaa, tekemättä mitään virheitä, ja pienellä vaivalla.

Älä peitä lakka kiiltävä puupinta?

Tämä ei yleensä tehdä.

Jos kuitenkin haluat tallentaa sen naarmuilta ja vaurioilta, voit peitä se ohut kerros lakka dispergoituva.

Tämä saattaa eksyä "kolmiulotteinen" vaikutus kiillotus.

On patinoinnissa puutavaran ulkoinen pinta, joka tulee video:

Havaitsi virheen? Valitse se ja valitse Ctrl + Enter, kertoa meille.

uusia artikkeleita

Miten valita Kaasukattilaan omakotitalon: menettelyn yksityiskohtaisesti

 • SNIP katto aaltopahvia: mitä pitäisi olla materiaali

 • Kuinka paljon tapahtuu katolla talon: materiaalit, mahdolliset ratkaisut

 • Kuinka kytketään vedenlämmitin asunnossa: oikea neuvo

 • Miten saada altaan kylvyssä kätensä: Z

  Mitä paremmin päällystää parveke sisällä: mitä parametreihin määritellä

  Selvittämisestä käytettävät venttiilit nauhan perusta

  Koristelu seinät alle muurauksen sisätilassa kotona tai toimistossa

  Rakentaa tehokas perusta metallia autotallin vähän rahaa

  parveke lämpeneminen vaahto kädet sisälle ja ulos

  Marokkolainen sisustus: sen ominaisuuksia ja käyttöä sisätilassa

  Akryylinaulat vaahto betoni ja metalli

  Mikä menee beige sisustus ja miten parhaiten esillä

  Liima vaahto puuhun, huonekalut liimaa miten käyttää

  Määrän laskeminen betonin perusta: suositukset materiaalien valinnassa

  Copyright © 2015 - 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

  Patinoitu puu käsillään: 3 toteutusvaihe

  Siellä talossa vanhoista huonekaluja puu sisustus, jonka muoto on menettänyt mallikas? On menetelmä, joka elvyttää niitä - viherryttäminen. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, miten se voidaan tehdä omin käsin kotona.

  Esimerkki patinoidulle huonekalut

  Patinoitu puu on sen keinotekoinen ikääntymisen synnyttämään vuorotellen kaksi maalikerrosta tietyllä tavalla, mutta nyt ottaa kaiken tarkemmin:

  Vaihe №1: valmistelu materiaalit ja työkalut

  Kulta maali, patina puun

  Tarvitset seuraavia aineita:

  Tummat puukalusteet patinointi keittiö esteettisesti miellyttävä ja samalla jätä käytännössä lainkaan jälkiä polttava

  Maali on parasta ostaa akryyli, koska se on ominaista monia etuja:

  • Ympäristön turvallisuus. Prosessissa jähmettymisen luovutetaan vain ehdottoman turvallista veden haihtumista.
  • Hyvä vastustuskyky. Kuivauksen jälkeen, vesi pysyy vedenpitävä päällyste ei altis halkeilua ja kuoriutumista.
  • Se ei jätä mitään vuotanut, mikä on uskomattoman helppo käyttää täytäntöönpanossa koristeluun.
  • Laaja valikoima kylläisiä värejä.

  Erilaisia ​​värejä akryylimaalit

  Patina puun kädet soveltaa käyttämällä näitä työkaluja:

  photo hiekkapaperilla

  Ennen kuin teet patina puiden on tarpeen tuoda sopiva tila:

  1. Huolellisesti käsitelty puu hiekkapaperilla, yrittää niin paljon kuin mahdollista poistaa jälkiä vanha maali.

  Grout vanha maali hiekkapaperilla

  1. Poista kaikki saostunut pölyä.
  2. Päällystetty alukkeen ennen maalausta puuta, joka luo erittäin ohut polymeerikerros, joka suojaa puuta ja luo ihanteelliset olosuhteet sen tarttumisen maaleja.

  Esikäsittely voidaan suorittaa joko harjalla tai telalla

  Ala pohjamaali kovettuu voi edetä loppuvaiheessa tärkein, joka kuvaa suoraan kuin puu aiheuttaa patina.

  Vihje: Ennen kuin alusta loppuun valmistettu patinointiaineen huonekalujen, suosittelemme testata niiden voimaa ja harjoittelua joitakin romu pala puuta.

  Tämä auttaa sinua täyttämään ja nähdä mahdolliset virheet etukäteen.

  Patina puuta käytetään seuraavasti:

  1. Varovasti kattaa valitun puun ensimmäisen maalikerroksen.

  Levittämällä ensimmäinen peruste maalikerros akryyli-

  1. Odottaa vähintään 24 tuntia kuivua kokonaan peittää taustan.
  2. Patina metallinen väri maali tasainen sileä alueilla, jotka eivät työnny. Tärkeintä ei ole liikaa sitä musteen määrää tai seurauksena huonekalut näyttävät liian kirjava ja melko teennäinen kuin keinovanhennettu.

  Hakemus pronssi patina pohjakerrokseen ruskea muste

  Vihje: Älä käsittele tätä menetelmää kahvat ja muut osat suorassa yhteydessä henkilön, kuten maali paikoin edelleen nopeasti poistettava.

  1. Odota, kunnes patina alkaa asettaa, ja korvaa oikeissa paikoissa kuivalla kankaalla, saavuttaa erittäin vaikutus ikääntymisen puun.

  Menetelmä hankausta käsitelty pinta

  1. Saatu lakka koostumus lakka, luo se kerros, joka kykenee estämään mekaanisen vaurion ja kosteuden pääsy.

  Kirkaslakka sovellus "vuotiaiden" huonekalut

  Olemme nähneet, kuinka ahdistuneita puu kotona omin käsin. Prosessi ei todellakaan ole monimutkainen, mutta vaatii äärimmäistä tarkkuutta, huolellisuutta ja suositusten kuvatulla tavalla. Mutta loppujen lopuksi, et voi vain antaa uuden elämän vanhat huonekalut, mutta myös luoda todellinen mestariteos kalusteiden, joka on tärkein vetonaula kotiisi.

  Patinoitu huonekalut on täydellinen uudestaan ​​tyyliä kuten maa- ja klassinen

  Videoita tässä artikkelissa esittelee sinulle lisätietoja, jotka ovat merkityksellisiä esittänyt teme.Okruzhayte elämäsi vain kauniita asioita.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 23 = 29