Patio mökillä Photo

Luoda kaunis virkistysalue maassa - Varustaa patio

Vieressä talon pieni kivetty ulkona pihalla, suunniteltu perheille tai yksityisyyden - se patiolle.

Tämä nimi tuli meille Espanjan kielen ja taiteen itsessään pihat muotoilun juuret antiikin ja keskiajan.

Silloinkin, pihoilla osuma upea suihkulähteitä, kalliita maljakoita, vesiputouksia, solujen kauniilla laulullaan lintuja, pehmeät matot ja tyynyt.

Dacha usein rakentaa tällaisia ​​terassi:

 • kulmikas rakennus L- tai U-muotoinen suunnitelma talon;
 • takaseinän talon;
 • parveke;
 • porrastettu;
 • patio-solarium;
 • seremoniallinen patio suulla;
 • patio grilli;
 • romanttinen patio;
 • muunlaisia.

Patio tehty omin käsin - valokuva ja kuvaus videon.

Nämä rakennukset sijaitsevat pitkin takaseinästä. Kodeissa, joissa ei ole asuntoa, mutta muutama, luo pihalla kehä rakennuksen, joka mahdollistaa alueen laajentamiseksi ympäri taloa.

Joten asukkaat kaikissa huoneistoissa voi olla oma yksityinen paikka rentoutua. Tunnelma yksityisyyden aiheutuivat siitä, että kulma patiolla L- tai U-muotoinen suunnitelma talon on suojattu useilla tavoilla.

Kuvassa L-muotoinen terassi - yksi suosituimmista tyyppisiä

Toisin kuin nurkkaan, takaseinän patio on suojattu vain toiselta puolelta. Suunnittele elementti puutarha suunnittelu on mahdollista pääsy olohuoneeseen, toimistoon tai jopa makuuhuoneessa.

Joten voi täyttää huoneen raikas ilma, tämä pätee erityisesti silloin, kun pieni alue huoneen.

Jos sivusto ei ole tarpeeksi tilaa, niin hyvä vaihtoehto olisi monitasoinen patio. Se on suuri sisustus teidän julkisivu.

Sellaisessa paikassa voidaan istuttaa kasveja tai jopa aurinkoa. Mutta ennen rakentamista patio katolla tai suurella parvekkeella sinun tulee neuvotella rakentajien tekninen puoli.

Voit myös tehdä patio-solarium altaalla. Auringonvalo pitäisi olla mahdollista tunkeutua siis pitäisi olla liikaa kattavat Arbor.

Jos aikaisempi rooli pihalla toimi kukkapenkkiin tai pieni puutarha, mutta nykyään tämä rooli on enemmän mukana seremoniallinen patiolla.

Kaunis Alpine puutarha, tyylikäs Käytävän laatat, tyylikäs moderni miekkailu, miniatyyri suihkulähde, takka ja muut esteettiset elementit ulkopuoli elegantisti koristella oven.

Jotta voidaan luoda hänen dacha, tai talo, patio, sinun on ensin päätettävä hänen nimityksensä.

Kaunis patio mökillä valokuvagalleriamme:

Esimerkiksi se voi olla pakopaikka yksityisyyttä, romanttinen illallinen, perhejuhliin, tai alustan suurten yritysten. Seuraavaksi sijainnin määrittämiseen pihalla meidän lomakohde ja sen koosta. Me valitsemme materiaalit, huonekalut ja sisustus.

Kohokohta oman asunnon voi olla patio grilli. Se soveltuu erityisesti silloin laajat viheralueet, jossa on paljon kentällä ja mistä sen voi paeta kaupungista, sillä pieni perhe, ja iloinen ystävien seurassa.

Voit jopa rakentaa ulkona uuni, ja sitten voit laittaa ruokaa, olla ulkona.

Ulkona uunit ja grillit on tehty sen mukaan yksittäiset hankkeet, joten jokainen voi löytää täydellinen vaihtoehto maiseman suunnittelu.

Patio grilli

Hyvä paikka illalliselle rakkaudessa ulkoterassilla tehdään romanttiseen.

Dim valot, liekit kynttilöitä, tyylikäs tähtitaivas ja rauhallinen musiikki - joka voi luoda lämpimän ja kodikkaan tunnelman romanttiselle illalliselle?

Tämä ihana pala paratiisia et voi vain pitää taukoa päivittäistä työtä, vaan myös esimerkiksi tekemään tarjous rakastettunsa.

romanssia Zone

Vaihtoehto patio sisustus riippuu pitkälti sen koosta, sekä tyyli maiseman suunnittelu sivustosi.

Mutta kaikki mallit voidaan täydentää upea kukka ja tyylikäs pensaat, pienet havupuut, kontit kasveilla ja niin edelleen.

Sijoittamalla erikoistyöt olisi leviämistä tai reunus patiolle. Very nice näyttäisi viiniköynnökset kuten päivänsini, elämänlanka, tulinen papuja tai kukkia ruukkuihin.

Pienelle patio sisustus on loistava vaihtoehto paju huonekalut rottinki tai paju, puiset penkit, pöytä, kivi takka. Tämä muotoilu sopii niille, jotka haluavat kodikas tunnelma.

Mutta jos talo tai loma-asunnon nykyaikaiseen tyyliin, ja sitten patio on noudatettava tyylillä.

Anna mielikuvituksesi valloilleen

Muodostamista koskevia vihjeitä nurkkaan lepoon

Pääkohdat ovat harkitsemisen arvoinen:

 1. Riippuen siitä, missä se sijaitsee patio mökki, lattia olisi valmistettu luonnonkivestä, sora tyyny (Jos patio on suoraan maahan) tai puulattia (saattaessaan rakenteita katolla tai parvekkeella). Vaihtoehto nurmikot virkistysalueella on myös paikka, mutta seurauksena jatkuva kävely nurmikolla se menettää sen valituksen.
 2. Perustana rentoutumista ja mukavuutta on huonekalut. Siksi yrittää leikata vain kätevä ja mukava huonekalut. Se voi olla mukava syöttötuoleja, ylellisyyttä nojatuoleja tai pieni sohva.
 3. Ulkona liesi, takka tai grilli Tällä alalla on erittäin hyödyllistä. Voit siis tehdä lomastasi mielenkiintoisempi, jos voit valmistaa ulkona illallisen.
 4. Voit myös asettaa puhallettava tai kehys allas.
 5. Täydellinen sisäpihalle puutarha hahmoja, pienen suihkulähteen tai älykäs kukkaruukku.
 6. Valaistus virkistysalue Myös tärkeä rooli. Tehdä se niin, että valo voidaan valita (kirkas tai himmeä).
 7. Koska loput ulkoilmassa voi estää ärsyttäviä hyttysiä, että varottava suojautua näitä tuholaisia.

Laadukas valaistus - ei villitys, vaan välttämättömyys

Luo Paratiisi omin

Rakentaa patio maassa omin käsin tulisi noudattaa tällaista suunnitelmaa.

Miten luoda patio mökillä tyhjästä - yksityiskohtainen video opetusta.

Valitse ensin materiaali lattian ja miettiä sisustus.

Helpoin vaihtoehto pihalla voi olla patio luonnon tai keinotekoista kiveä, puuta, käytävälaatat, tiiliä tai terassilla. Hyvät materiaalit näyttävät hyvin omaperäinen.

Koska katos voi olla kangasta tai puinen katto ei ole paksu. Mukavat huonekalut, asennetaan suoraan maahan, pieni kukka sisustus - ja oleskelutila täydellinen! Huomioon kaikki vaiheet luoda tarkemmin.

Mikä on puhtaampi - reikäkauhalla, jota käytetään kesällä altaat? Kuinka valmistaa ja asentaa reikäkauhalla altaat omin käsin - opetukseen valokuvia ja videoita.

Ensinnäkin valmistella työkalut: puutarha haravat, lapio, kumivasaralla (täytyy sovittaa kivet) ja merkkijonon (määrittää rajat sivuston).

Ensimmäisessä vaiheessa toimii järjestelyn patiolla on maanperän: merkitse alueen ja poistaa 15-20 cm maaperän.

Mutta erityisesti alueen valmistelu eri lattiamateriaalien myös erilainen, joten kannattaa noudattaa asennusohjeet valitun tyypin pinnoite. Kaada hiekkakerroksen, hiekan ja tiivistyy Kosteuttava harava tai erityisiä lastalla.

Lattia pinnoite, tarkkailla pieni rinne vedenpoisto.

Valmiin pinnoitteen tulisi sirotellaan hiekkaa, ja huolellisesti täyttää aukon. Sitten ylimääräinen hiekka on poistettava, ja tyyny pour itse veteen.

Koristelu patio

Muista koristella virkistysalue erinomaisesti kukintaa vihreys. Kirkas värikäs kukkapenkkiin ei vain korostaa estetiikkaa omalla pihalla, mutta myös tuoda sopusoinnussa luonnon kanssa.

Kirkas kukka, kukkia pitkä seisoo tai ruukkuja näyttää yksinkertaisesti ylellinen.

Koristele telakan pitäisi myös käyttää sateenvarjot, markiisit ja katokset, mikä tekee myös suojaava tehtävä oman patio sateelta ja auringolta.

Nyt meillä on valita ja järjestää huonekalut oikein.

Valittaessa huonekalut ei ole tarpeen antaa etusija sen erittäin kallista vaihtoehtoa, koska sen jatkuva läsnäolo ulkotiloissa johtaa siihen, että se voi ajan myötä menettää muotonsa.

Voit korikalusteet tehty oksia, puiset penkit, tuolit ja pöytä. Relevantti tässä on jopa takka tai ulkona uunissa.

Tyyppinen huonekaluja ja sen määrä olisi valittava kohde patiolla: perhejuhliin tai kokous, jossa on suuri joukko ystäviä.

Maa-alue tai patio edessä mökki voidaan käyttää paitsi vihanneksia tai kukkapenkkiin järjestely, vaan myös alue virkistäytymiseen.

Jos vapaata tilaa asentaa puutarha keinut, karat, pergolat sakkoa tai jopa pöytä ja tuolit, niin että alue voidaan turvallisesti kutsua patio - paikka rentoutua.

patio Poolside

Tällainen rakenne voi olla suunniteltu kaksi ihmistä, koko perheen tai suuri ystäväpiiri. Vaihtoehdot sisustus patio on niin paljon, ja pitävät niitä kaikkia on mahdotonta. Jokaisen on kannettava makuun, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin.

Kaunis patio mökillä: miten rakentaa ja virallistaa

Ensimmäinen patio alkoi rakentaa lisää antiikin ajoista Välimeren maissa. Sitten alue on viihtyisä piha rakennusten välissä, koristeltu vehreys. Nyt nimeltään patio oleskelualue maassa, jossa voi viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa. Tee patio mökillä omin käsin, kuten käytäntö osoittaa, ei ole vaikeaa.

Miten patio ja mihin paikkaan se

Terassi talon ei tarvitse rakentaa puusta. Muinaisista ajoista Välimeren maissa on yleistä patio - vieressä talon kivetty alue rentoutumiseen ja viihdyttävä. Usein patio näyttää erittäin pieni, laatoitettu alue, jossa on muovinen pöytä ja pari tuolia. Myös monitasoinen patio kukkapenkkien lampia, pergolat ja pysyviä huonekaluja. Kuitenkin itse asiassa, ja toisessa tapauksessa patiolla - se on "huone taivasalla", joka yhdistää talon puutarhan ja toimii siirtymäalueella kahden, on suosikki lomailuun koko perheelle.

Ennen laitteen patio maassa omin käsin, pitäisi miettiä, mitä tarvitset sitä, valitse sopiva muoto ja materiaalit päällystystöiden.

Ihanteellinen paikka asettaa tällainen terassi - josta osa on osittain valaistu aurinko, mutta pidemmän ajan.

Katso kuva - jos patio mökki sijaitsee lähellä puita, ne tarjoavat perustiedot sävy:

Lisäksi tämä naapuruston voidaan luoda lisää mukavuutta ja jopa parantava vaikutus. On toivottavaa, että sivusto on suojattu voimakkaat tuulet.

Yksi yleisimmistä vaihtoehdoista - sijainnin patio mökillä, rakensi omin käsin, tai pitkin takaisin talon samassa tai eri tasoilla puutarhaan ja kotiin. Tässä terassi, pinnan tulisi olla vähintään kaksi riviä muuraus vedeneristyskerroksen pohjan alapuolella talon.

Koko patio koosta riippuu kuitenkin alueesta se ei saisi olla alle 4 m2. Määritettäessä suuruusluokka tulevan maan kaunis patio edetä lattiapinnasta elementin kokojen minimoimiseksi tarvetta prick levyjä tai lohkoja. On pieni osa varustaa pienellä alueella, koristelu sen ruukkukasveja Ruukku tai pudottamalla levyjen välissä.

Seuraavaksi opit tehdä patiolla kätensä ja miten se voidaan myöntää.

Miten luoda pohja patio

Ennen kuin rakentaa patio kädet suunniteltua sijaintipaikkaa joudutaan poistamaan juuret monivuotisten rikkakasvien, pois ohut kerros maaperän syvyys perusta tulevaisuuden ja antaa geotekstiilillä.

Jos Katulaatat voidaan käyttää, niin perustuksissa niistä on tehty sepelin kerroksen noin 10 cm paksu ja karkea hiekka kerroksen paksuus 5 cm.

Sillä lattia puusta, tiilistä tai estää valmistella hiekka pohjakerros jopa 10 cm. Jotta kaunis patio, sillä asiantuntijoiden avustuksella, on alusta ylittää patiolla rajalla 8-15 cm.

Sitten, käyttäen horisontaalista merkintä tapit pinnan alle perusta. Ennen mökki patio etukäteen zagotovte huomautti puiset tapit 30 cm. Kepit pitäisi riittää jälkensä pohjaosan ruudukko neliön 1,5 x 1,5 m. Kunkin neljän kasvot tapin jokaisen 5cm sovelletaan kellarikerroksessa merkin. Ensimmäinen vasara tappi yhteen kulmissa.

Sen päälle on tarkasti sama kuin alareunan pinnoitteen ja pinnan hiekkakerroksen. Beat määrä tappeja pitkin seiniä talon, tasoitus niiden korkeus avulla tasolle. Sitten joka 1,5 m vasara jäljellä tappiriviä, kohdistamalla ne hallituksen tasolla ja ajetaan toiseen päähän kuutiot tarjota haluttuun kohtaan veden poistamiseksi kaltevuus (noin 1 cm x 1 m).

Pinnalla merkintä loppuun voit kaataa perusta. Varmista, että pinta kunkin kerroksen (maa, sora, hiekka) on samassa tasossa merkinnät tappeja.

Seuraavat tamp maahan ennen seuraava kerros täyttää. Valeluliuos- ennen pintakerroksen karkeaa hiekkaa, hiekka tyhjät tilat täyttyvät sora kerros ja jälleen tamp pinta.

Nauhalla ja tapit merkitse rajat patiolle. Saat neliön tai suorakaiteen patio on tärkeää, että kulmat olivat täysin suorat. Tämän jälkeen se voidaan asentaa pintamaali.

Mikä on perusta patio mökillä, laittaa kädet, näkyy kuva lähetetty alla:

Kuinka tehdä kaunis kansi patio maassa omin käsin

Pinnoitteita patio ovat erilaiset, on tärkeää, että ne sulautuvat koristelu talon, polut ja kasvimaalta. laajoilla alueilla tulisi välttää, koska löysä tuotteita kuten soraa ja murskattua kuori, ja se ei ole tarpeen kattaa suuren alueen Pihalaattasarja tai katukivet, mikä on hankalaa kävellä.

Useimmiten, jotta patio kuin se on mahdollista kestävämpi pinnoite valitsevat betoni, lattia, lehtipuu, luonnon- tai tekokivestä, käytävälaatat tai tiiliä.

Joskus yhdistää useita päällystys elementtejä - esimerkiksi kehän osan tai koko Käytävän laatat sallittu kaistale lohkoja; päällystyksessä tiili, kivi tai laatat tehdä lisäämällä soran tai kivimurska. Joka tapauksessa, on hallita materiaali, yhdessä viereisen kappaleita ja talon. Mutta muista, että suuri osa pitäisi tasoittaa jonkin materiaalia, ja kun teet pieni leikkipaikka liian käyttävät paljon päällystys elementtejä.

Puulattia voi olla halvempaa vain. Kuitenkin puu, erityisesti havupuuta, on pienin käyttöaikana, ja joka tapauksessa se on etukäteen käsitelty antiseptinen. Voit tehdä oman rantatietä, kiinnitä kartonkia messinki ruuveja tai nauloja on kestävä anodisoitua puupalkistossa, muurattiin tiili tukee. Raon jättämiseksi levyjen 6-12 mm.

Kestävin pinnoitteet ovat kivi ja klinkkeri. Materiaalit, kuten hiekkakiveä, graniitti, kiviä, vaativat vähintään hoitoa, ei estää kosteuden pääsyn ja ilmaa maaperään ja kasveja, jotka kasvavat lähellä. Luonnonkivi on kestävät hyvin kulutusta ja pakkasenkestävyys, voimaa ja kestävyyttä. Laita kehä patiolla suuria kiviä, ja täytä keskellä Jäljelle jäävät pienet kivet. Yrittää pitää etäisyyttä kivet olivat korkeintaan 2,5 cm.

Se on erittäin kätevä antaa ulos suorakaiteen tai neliön patio laattoja. Nyt myynnissä, voit jopa löytää konkreettinen laatta, joka jäljittelee puuta sahauksen tai levyt. Tehokkaasti näyttää yhdistelmä suorakaiteen ja neliön levyjä. Ensin laita hallitusammattilainen pitkin seinämien talon, ja sitten kohtisuoraan se antaa äärimmäisenä vasemmalla rivi. Pidä tuuletin pinottu levyt rivien välissä, kunnes kaikki Zamosc patiolla.

Prosessissa miten rakentaa patio, noudata yleisiä sääntöjä päällystäminen alue: on mahdollisuus siirtyä kohti paikkaa, jossa materiaali on taitettu. Tällöin sinun ei tarvitse astua juuri vahvistettujen levyinä tai tiiliä.

Katutiiliä on myös kätevä materiaali päällystys. Sen etuna on lähinnä se, että se voi tasoittaa patiolla kaikki omituiset muodot turvautumatta kiveä pilkkominen. Samaa voidaan sanoa lohkojen betoni ja savi-pohjainen, jotka tulevat eri muotoja ja värejä.

Kun päällystys voi ensin tehdä kiinteä raja puuta, tiiltä, ​​estää tai betoni, ja sitten täyttää sisäosan materiaalin valittu terassi.

Näin voit järjestää patio maassa, nosti kätensä.

Kaunis muotoilu patio mökillä (valokuvista)

Kun teet patio mökillä, voit koristella sen avulla kasveja, jotka istutetaan altaita, esille vuodepaikkaa tai ruukkuja taskuihin. " Jälkimmäinen on yksinkertaisesti substituoimattomia terassi osan sisällä, joka on täytetty hedelmällisen maaperän.

Joten kun tarkastellaan patio seinän vieressä talon ei näytä lepäsi paljas tiili, kiinnittää seinään tai säleikkö vedä lanka köynnökset. Paikka rentoutua, voit obsadit yksi- tai monivuotisia köynnökset, järjestää suojaus, asettaa näytöt näkösuojan ja tuuli. Suojaamiseksi paahtavan auringon, voit asentaa markiisit, pergolat, sateenvarjot ja markiisit.

Kuten kuvassa, kun teet patio mökillä voidaan täydentää rentoutumisalue grilli tai takka piha, ja riittävä määrä - koristeellinen lampi tai suihkulähde. Klo järjestely, harkitse sääntö: jos koriste-elementtejä on liian pieni, patio on kuin tyhjään taloon, ja jos liikaa, voi olla tuntuu kiristävän.

Kuinka tehdä patio mökillä. valokuva

Koska toinen puoli kevään, monet kansalaiset joka viikonloppu parvesta maan levätä, kuten sanotaan, kehon ja sielun. Ja ollakseen lähempänä luontoa, kodin mökit rakentamalla eri karat ja kuistia. Ja omistajat oman maansa taloa luoda erityisen loma ja mukavampi paikka tähän tarkoitukseen, johon voit kerätä perheen kanssa ja rentoutua, tämä on niin sanottu terassi. Maassa tai puutarhassa maalaistalo, tällainen rakenne ei ole vain hauskaa ystävyyden, mutta se on täysin koristavat Lähiluonto sopivalla muotoilu.

Tänään tarkastellaan pääpiirteet patio, jossa hän on, ja selvittää, miten sisustaa sen.

Patio mökillä Photo

Mikä on terassi ja mitä se tarkoitti

Vuonna kirjaimellinen käännös espanjasta patio (sisäpiha) on - avoin sisäpiha, ympäröi kaksi tai kolmelta suunnalta seiniä tai suojaukset.

Patio olemassa muinaisessa Roomassa, hän rivissä kodeissa rikas ja jalo. Keskiajalla se oli klassinen arkkitehtonisia elementtejä espanjalaisen-maurien tyyliä. Nykyään suosituin maissa, joissa yleisimmin rakentaa patio, ovat Latinalaisen Amerikan ja Välimeren maissa. Jossa ympäri vuoden lämpöä ja auringonpaistetta, tämä on suosituin osa arkkitehtuuria.

Patio mökillä Photo

Mutta on sanottava, että maassamme on yhä kiinnittänyt kansalaisten. Toisaalta tämä johtuu laaja kehitys maiseman suunnittelu, toisaalta, kesällä, kun se on kuuma tällaisesta lepopaikan ei yksinkertaisesti ole vaihdettavissa. Tämä on hyvä vaihtoehto olohuoneeseen, sillä maalaistalon on paljon mukavampi tavata vieraita ulkona kuin talossa. Erityisesti tämä patio on varustettu paitsi mukava istua, mutta myös luoda edellytykset juhlaa. Usein se on lisäksi varustettu grilli, grilli tai jopa koko katu on rakennettu uuni. Jos tila sallii, se täydentää ja muu maisema elementtejä - lammikot, suihkulähteet, kukkaistutuksia, pensaat ja jopa puita.

Patio - loistava paikka rentoutua perheen, niin pitää meluisa osapuolille.

Miten suunnitella ja mihin paikkaan patio työmaalla

Klassisen mallin patio yksityisellä aidattu piha on yhä nykyään harvinaisia. Arkkitehtoninen piirre tänään riippuu monista kriteerien modernin elämäntavan, mutta suhteen toiminnallisuuden se on säilyttänyt merkityksensä. Hän silti on keidas, joka ei voi saada mitään kirkas iltapäivällä aurinko, ei tuulta, ei katseilta naapurit tai vain ihmisiä kadulta. Se on edelleen syrjäinen paikka, jossa voit vetäytyä ja rentoutua 100%.

Eteläisissä maissa patio on järjestetty takapihalle, sillä syy on, että helpoin tapa piiloutua auringosta. Lauhkean ilmapiirin, jossa auringon läsnäolo on vähemmän aggressiivinen, se sijaitsee muilla sopivimmilla paikoilla. On sanottava, että nykyaikaisissa olosuhteissa on suunniteltu todellinen patio vaiheessa, jossa kehitetään maisemasuunnitteluprojektia.

Patio mökissä

Tässä yksi modernin patio-ominaisuuksista on kaunis avautumisnäkymä, jonka ympärille muodostuu kaunis puutarha, kukkapuutarha, alppihiihtäjä jne.

Pation patioon kuuluvan tontin tulee olla tasainen, on tarpeen tarvittavien rakenteiden pystyttämiseen ja tulevien kerrosten ja jalkakäytävien asettamiseen ennen tätä varten. Tähän tarkoitukseen käytetään useimmiten terrakotta-laatat, levytraktorit tai betonilaatat.

Perinteisesti terassit sijaitsevat maalaistaloissa lähellä yhtä seinää tai vain uima-altaalla. Tämä kohta otetaan huomioon talon suunnitteluvaiheessa. Ja lisää mukavuutta talon lähellä patio asentaa ranskalaiset ikkunat tai lasiovi harmonikka.

Myöskään ei ole harvinaista tänään irrallaan patio, jota ympäröi tiheä puutarha, jossa on sopiva sisustus ja ympäröivä maisema.

Suoran viivan koko riippuu käytettävissä olevasta sivustosta, kokeneista maisemasuunnittelijoista, suosittelemme aloittamaan laskelmasta vähintään 3,5 metriä henkilöä kohden. Mutta todellisuudessa kaikki on yksilöllistä, koska kaikki riippuu sen laitteiston patioista ja tietenkin koko perheestä, joka lepää siinä. Vähimmäiskoko on oltava vähintään 4 neliömetriä, muuten ei ole järkevää järjestää tällaista virkistysaluetta.

Patio mökissä

Muoto on useimmiten suorakulmainen tai neliömäinen, koska lattia on eniten käytetty suorakulmainen materiaali. Kyllä, ja tämä lomake soveltuu paremmin kaikkiin muuhun arkkitehtuuriin sivustolla, koska rakennuksissa on usein perinteisesti suorakulmainen muoto. Mutta äskettäin, koska tällaisen materiaalin ulkonäkö on päällystystekniikkaa, on mahdollista suunnitella pyöreä patio.

Patio suunnittelu: miten ja mitä tehdä

Daavassa patin patio sekä koko maisemasuunnittelu hankkii lopulta sen yksilöllisyyden. Loppujen lopuksi tämä vaikuttaa koko sivuston arkkitehtuuriin, tontin kokoon, ilmastoon ja tietenkin omistajien toiveisiin. Suunnittelun periaatteet ja työkalut ovat kuitenkin lähes aina samat.

Tärkein elementti, jonka avulla voit luoda upean ilmapiirin virkistyskäyttöön, on lintujen ja vihreiden sävellysten läsnäolo, patio ja sen ympärillä. Sisustaminen seinät käyttäen kihara lianas, niitä voidaan myös käyttää luomaan pensasaita. Suunniteltaessa läheiselle alueelle luodaan kivipuutarhat ja kukkapenkit, joissa on kauniita kukkia.

Patio on varustettu erityisillä puutarhakalusteilla, huonekaluilla voi olla eri tarkoituksia, lepohuoneita - punkituolit, keinutuolit jne. Mutta tärkeintä on se, että se on ruokapöytä ja istuimet. Tätä tarkoitusta varten on parasta käyttää puuhuonekaluja hyvän ilmapiirin säilyttämiseksi. Ei ole harvinaista, että patio järjestetään ulkona, joten erityistä sateenvarjoa käytetään suojelemaan sitä paahtavasta kesä auringosta.

Patio tärkeä ominaisuus on tulipalon läsnäolo, ihanteellinen vaihtoehto on tiiliuuni tai grilli, joka toimii välineenä herkullisen lihan ja muiden suussa sulavia ruokia varten. Jos valinta putosi liesi, se olisi upea elementti, joka antaa viehätyksensä tähän tilaan myöhään iltaisin. Uunin tulipalon polttaminen on hyvä vaihtoehto kotitakille ja kadun tulelle, uunin palo sallii lepäämisen patioon myös kylmissä syksyn iltoina.

Dachan patio on loistava tapa luoda todella mukava, kaikin puolin paikka, paitsi idyllisen perheen, mutta myös gayjuhlien kanssa.

Patio mökissä

Patio mökissä

Patio mökissä

Patio mökissä

Patio mökissä

Maalaistalo: valokuva ulkona ja sisälle

Taivutaulujen kaihtimet: mitä materiaaleja tarvitaan ja miten järjestää?

Alpine-liuku, joka on valmistettu improvisoiduista materiaaleista. valokuva

Street-postilaatikot: valokuvan suunnitteluideoita

Maaseudun katuvalot

Kaunis maan maisemasuunnittelu. valokuva

Laatoitustavat laatat

Kaduilla kaduilla on roskaa kestävä: luotettavin ja kestävä materiaali!

Yksinkertainen alppihiihtäjä. suunnittelu

Hehkuva kivi omilla käsillä

Koristeellinen sirut maisemasuunnittelussa

Päällystyskivi graniitti: päällystäminen vuosisatojen ajan!

Yksi vastaus

Dachassa olisi hienoa tehdä sellainen asia, mukava ja muodikas, vieraat eivät häpeä näyttämään

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 65 = 75