Patio mökillä

Kuinka tehdä patio mökillä

Alkuperäiskansojen kaupunkilaisia ​​tuskin tuntenut sanaa "patio9raquo, puhumattakaan sen merkitystä. Itse asiassa mikään vaikeaselkoista tällä sanalla ei. Patio - pieni kivetty kivi tai muuta materiaalia ulkoalueella. Sen tärkein määritteitä on pieni pöytä ja tuolit ja lepotuoleja rentoutumiseen.

Monille omistajille maa taloa ja kotinsa, maa ei enää paikka viljely vihanneksia ja muita hedelmiä. Sijasta puutarhaan tullut kauniita puutarhoja. Tässä tapauksessa, kukat ja pensaat istutettu syystä, ja mukaan tietty tyyli maiseman suunnittelu, joista monet patio järjestely olisi suuri lisäksi. Sitä paitsi, mitä voisi olla mukavampaa kuin yhdessäoloa hyvässä seurassa keskuudessa kukkivat puutarhassa?

Patio sisäpihalla on muodikas uutuus, joka on erittäin suosittu (jopa huonompi ulkona terassilla). Se voi rakentaa omin käsin. Tätä käsitellään.

Majoitus ja puutarhakalusteita se

Ennen kuin siirrymme rakentamiseen patio maassa olisi päätettävä paikka sen sijainti. Erinomainen vaihtoehto on sijoittamista sivuston alla kruunu suuri puu lähellä tekolampi tai allas. Tällöin voit milloin tahansa nauttia maisemista omaan maahansa. Jos haluat säästää tilaa, voit järjestää patio aivan kuisti.

Mitat laatoitusta ei voi olla sääntöjä. Siksi kaikki riippuu oman mieltymykset ja valmiuksia. Mutta kun se asetti huonekalut on perussääntö - sen pitäisi olla vähimmäismäärä. Optimaalinen joukko koostuu seuraavista osista:

Muita kohteita sivusto voi olla puutarha keinu, sekä sateenvarjo. Mutta kun se on asennettu on syytä muistaa, että terassille tulee olla riittävän suuri. Parempi ostaa huonekaluja tehty oksia ja puuta. Tällainen materiaali antaa koko sivustolla luonnollisuus ja luonnollisuutta. Mutta yhtä tehokasta näyttää ja kotipaikka taonta. Edullisia värit ovat kirkkaita ja lämpimät värit.

Pyynnöstä asennettu valaistus elementtejä. Myös alue voidaan varustaa grilli tai grilli. Tässä tapauksessa toimivuus pihalla on paljon suurempi, koska sen lisäksi yksinkertainen kokoontumisia voidaan valmistaa vieraille valikoima hienoja liha- ja kalaruokia.

Ennen kuin alkaa rakentaa patio maassa omin käsin, olisi määriteltävä Tienpeiteaine.

Todellakin, tässä tapauksessa, se menetti koko Espanjan Välimeren aksentti ja patio tulee yleisin sivustolla.

Parempi patio käyttöön kestävä materiaali, joka myös menestyksekkäästi siirtää kosteutta testit. Se voi olla keinotekoista ja luonnonkiven, levittäjät ja klinkkeriä tiili. Jos haluat tehdä puulattia, sinun tulisi käyttää vain sellaisia ​​lajeja, jotka soveltuvat rakentamiseen terassien, ja vielä parempi - keinotekoinen materiaali terassilla.

Lisäksi perusmateriaali tarvitset hiekkaa tai soraa backfill.

Päätä paikka ja materiaalia patio, sinun täytyy varastoida tiettyjä työkaluja, jotka helpottavat työtä. Siten tärkeimmät välineet ovat:

Kuten näette, arsenaali on melko pieni. Ja kunkin vastaanottavan useimmat välineitä olisi käsillä. Mutta kun kyseessä on pulaa, ostaa niitä erikoisliikkeissä ei ole vaikeaa

patio rakennushankkeet maassa

Ennen siirtymistä Pääasiallinen rakennustyö pitäisi siirtää tulevaan vyöhykkeeseen patio antaa paperille. Laatiminen arvioi kaikki tulevaan työhön. Ne, jotka eivät usko omaan makuun ja valmiuksia, voivat hakea asiantuntijan luomisessa hankkeiden sivuston. Muut voivat yrittää tehdä patiolla omin käsin.

Esimerkillinen hanke ammattilainen on seuraavanlainen.

Siellä on otettu huomioon paitsi patio vaan myös järjestely koko alueen. Tämä projekti tulee maksamaan melko kalliita. Mutta jos päätät vain asentaa pieni ulkoterassilla, nämä palvelut hyödytön. Projekti voi olla yksinkertainen luonnos tulevasta muodosta patiolla kaikki ulottuvuudet.

Alkoi rakentaa patio

Oli noin sivuston projekti, voit alkaa työskennellä. Ensimmäinen askel on kehä tulevaisuuden patiolla olisi merkittävä. Tätä varten on lyhyen matkan päässä toisistaan ​​asennettu tapit, jotka on liitetty jäykkä lanka tai köysi. Tuloksena markup toimii erinomaisen referenssipiste jatkotyöskentelyn. On huomattava, että muoto sivusto voi olla täysin ketään. Kuitenkin suosituimpia ovat suorakaiteen ja pyöreä terassi. Ensimmäisessä suoritusmuodossa, se on helpompi rakentaa alusta, mutta toinen näyttää houkuttelevampi. Siksi on tarpeen harkita omat vahvuutensa ja kykyjä.

Sen jälkeen, poista korotetussa pallon (noin 15 cm) poistaa kaikki kasvillisuus. Muodostunut kuoppa täytetään hiekalla tai soralla ja tasoitetaan. Jos käytetään hiekkaa, se olisi märkä, se on helpompi vastustaa kohdistuksen.

Seuraavassa vaiheessa päällystys. Käyttämällä monivärinen laatat, voit luoda kauniita kuvioita, jotka varmasti antaa yleiskuva ainutlaatuisuus ja eleganssia.

Välillä laatta on asennettava tiiviisti. Lisäksi pinnan on oltava täysin tasainen. Siksi asennuksen jälkeen jokaisen uuden elementin tulisi tarkistaa avulla niiden taso.

Patio, loi omin käsin, on melkein valmis. Jää tehdä muutamia päätös- manipulointia. Päällystettyjen leikkipaikka näytti päättynyt, asennettu hillitä. Ja sitten terassi on täysin peitetty kerros hiekkaa tai soraa, ja jätetään joksikin aikaa. Tämä täyttää kaikki aukot. Lopuksi, kaikki pestään pois vedellä tai häviä harjalla. Se ei ole vain puhdistaa patiolla, mutta vielä parempi tamp laatat.

Patio, puusta, näyttää houkuttelevalta. Kuitenkin se ei ole yhtä kestävä kuin materiaali on altis kosteuden ja muiden sääolosuhteet.

Mutta on olemassa ratkaisu. Terasseille voi rakentaa alusta. Se on keinotekoinen materiaali, joka ulkonäöltään ei eroa aito puu. Se on kätevä (levyt ovat toisiinsa lukitukset) ja käytännön (kosteus ja aurinko ei pilata sitä).

Tee hänelle patio kellarissa. Alkaa koota runkoon metallia tai puuta, ja sen jälkeen yksinkertaisesti määrätä Kansi ja korjata sen.

Piha-alue - paikka, jossa voit vain mukava istua. Kuitenkin lisäämällä erilaisia ​​toiminnallisia elementtejä sivuston ja kaunistaa yleinen suunnittelu, se on yksi parhaita paikkoja harrastus.

Ensimmäinen asia ajatella huonekaluja. Se on jo kerrottu, mistä aineista olisi tehtävä. Mutta ei siinä kaikki. Sen pitäisi päättää sen tyypistä. Voit asettaa patiolle paikallaan tai kannettavia malleja. Jopa korkealaatuinen materiaali sääolosuhteet on suuri vaikutus. Siksi on parempi käyttää kannettavaa huonekaluja, joka kylmällä säällä voidaan poistaa sivustosta huoneeseen. Jos kuitenkin valinta osui paikallaan variantteja, olisi huolehdittava siitä, että läsnä on vedenpitävä pinnoite, joka suojaa sateelta.

Älä myöskään olla vialla ja asentaminen, jotka voivat piilottaa uteliailta katseilta, tai pelastaa hänen varjo kuuman kesän aurinko. Se on valmistettu eri materiaaleista. On mahdollista asentaa koriste säleikkö seinän lohkojen tai markiisi. On myös mahdollista varustaa luonnollisen esteen tiheä pensaiden ja pienten puiden.

Välttämättä ja asennus kalusteet sivuston. Jos patio on vasten kotiin, voit sijoittaa ne seinälle. Muissa tapauksissa, valaistus asennetaan nastat tai virkaa.

Noin vesivarannot pitäisi keskustella erikseen. Vieressä patio näyttää hyvältä keinotekoisia lampia, altaat ja suihkulähteet. Kuitenkin niiden asennus työläämpi. Helpoin tapa tehdä mini-lampi. Että emäs voi olla väärin tavanomainen tynnyri. Voit myös käyttää erilaisia ​​muoveja, jotka on kaivettu maahan ja sisustettu erilaisilla sisustusmateriaalien.

Patio ideoita kaiken maassa riittää. Lisäksi on mahdollista osoittaa mielikuvitusta ja keksiä jotain omaa.

Terassille vielä paremmin yhdistettynä yleiseen maiseman suunnittelu, on mahdollista järjestää eri värejä. Voit tehdä tämän useilla tavoilla.

On mahdollista varustaa pieni esille vuodetta ala on 0,5-1 neliömetriä. Kuitenkin on toivottavaa, että läsnä viemäriaukkoihin.

Jos sivusto on asennettu osio, voit laittaa sen viiniköynnösten. Tämä osio voidaan käyttää taulukkoon, jos se on riittävän leveä.

Visuaalisesti yhdistää puutarha ja patio voi johtua ns istutus taskut. Vapaa kiinni, kun levyjen on istutettu erilaisia ​​kasveja (edullisesti sipulimainen ja yksivuotisia). Tätä menetelmää käytetään monissa ammatillista suunnittelijat.

Korjaa varustettu terassi tulee yksi suosikki paikkoja koko perheen ja läheiset ystävät viettää vapaa-aikaa mökillä.

Lisäksi nähdä miten patio maassa omin käsin voi olla tässä videossa

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Luoda kaunis virkistysalue maassa - Varustaa patio

Vieressä talon pieni kivetty ulkona pihalla, suunniteltu perheille tai yksityisyyden - se patiolle.

Tämä nimi tuli meille Espanjan kielen ja taiteen itsessään pihat muotoilun juuret antiikin ja keskiajan.

Silloinkin, pihoilla osuma upea suihkulähteitä, kalliita maljakoita, vesiputouksia, solujen kauniilla laulullaan lintuja, pehmeät matot ja tyynyt.

Dacha usein rakentaa tällaisia ​​terassi:

 • kulmikas rakennus L- tai U-muotoinen suunnitelma talon;
 • takaseinän talon;
 • parveke;
 • porrastettu;
 • patio-solarium;
 • seremoniallinen patio suulla;
 • patio grilli;
 • romanttinen patio;
 • muunlaisia.

Patio tehty omin käsin - valokuva ja kuvaus videon.

Nämä rakennukset sijaitsevat pitkin takaseinästä. Kodeissa, joissa ei ole asuntoa, mutta muutama, luo pihalla kehä rakennuksen, joka mahdollistaa alueen laajentamiseksi ympäri taloa.

Joten asukkaat kaikissa huoneistoissa voi olla oma yksityinen paikka rentoutua. Tunnelma yksityisyyden aiheutuivat siitä, että kulma patiolla L- tai U-muotoinen suunnitelma talon on suojattu useilla tavoilla.

Kuvassa L-muotoinen terassi - yksi suosituimmista tyyppisiä

Toisin kuin nurkkaan, takaseinän patio on suojattu vain toiselta puolelta. Suunnittele elementti puutarha suunnittelu on mahdollista pääsy olohuoneeseen, toimistoon tai jopa makuuhuoneessa.

Joten voi täyttää huoneen raikas ilma, tämä pätee erityisesti silloin, kun pieni alue huoneen.

Jos sivusto ei ole tarpeeksi tilaa, niin hyvä vaihtoehto olisi monitasoinen patio. Se on suuri sisustus teidän julkisivu.

Sellaisessa paikassa voidaan istuttaa kasveja tai jopa aurinkoa. Mutta ennen rakentamista patio katolla tai suurella parvekkeella sinun tulee neuvotella rakentajien tekninen puoli.

Voit myös tehdä patio-solarium altaalla. Auringonvalo pitäisi olla mahdollista tunkeutua siis pitäisi olla liikaa kattavat Arbor.

Jos aikaisempi rooli pihalla toimi kukkapenkkiin tai pieni puutarha, mutta nykyään tämä rooli on enemmän mukana seremoniallinen patiolla.

Kaunis Alpine puutarha, tyylikäs Käytävän laatat, tyylikäs moderni miekkailu, miniatyyri suihkulähde, takka ja muut esteettiset elementit ulkopuoli elegantisti koristella oven.

Jotta voidaan luoda hänen dacha, tai talo, patio, sinun on ensin päätettävä hänen nimityksensä.

Kaunis patio mökillä valokuvagalleriamme:

Esimerkiksi se voi olla pakopaikka yksityisyyttä, romanttinen illallinen, perhejuhliin, tai alustan suurten yritysten. Seuraavaksi sijainnin määrittämiseen pihalla meidän lomakohde ja sen koosta. Me valitsemme materiaalit, huonekalut ja sisustus.

Kohokohta oman asunnon voi olla patio grilli. Se soveltuu erityisesti silloin laajat viheralueet, jossa on paljon kentällä ja mistä sen voi paeta kaupungista, sillä pieni perhe, ja iloinen ystävien seurassa.

Voit jopa rakentaa ulkona uuni, ja sitten voit laittaa ruokaa, olla ulkona.

Ulkona uunit ja grillit on tehty sen mukaan yksittäiset hankkeet, joten jokainen voi löytää täydellinen vaihtoehto maiseman suunnittelu.

Patio grilli

Hyvä paikka illalliselle rakkaudessa ulkoterassilla tehdään romanttiseen.

Dim valot, liekit kynttilöitä, tyylikäs tähtitaivas ja rauhallinen musiikki - joka voi luoda lämpimän ja kodikkaan tunnelman romanttiselle illalliselle?

Tämä ihana pala paratiisia et voi vain pitää taukoa päivittäistä työtä, vaan myös esimerkiksi tekemään tarjous rakastettunsa.

romanssia Zone

Vaihtoehto patio sisustus riippuu pitkälti sen koosta, sekä tyyli maiseman suunnittelu sivustosi.

Mutta kaikki mallit voidaan täydentää upea kukka ja tyylikäs pensaat, pienet havupuut, kontit kasveilla ja niin edelleen.

Sijoittamalla erikoistyöt olisi leviämistä tai reunus patiolle. Very nice näyttäisi viiniköynnökset kuten päivänsini, elämänlanka, tulinen papuja tai kukkia ruukkuihin.

Pienelle patio sisustus on loistava vaihtoehto paju huonekalut rottinki tai paju, puiset penkit, pöytä, kivi takka. Tämä muotoilu sopii niille, jotka haluavat kodikas tunnelma.

Mutta jos talo tai loma-asunnon nykyaikaiseen tyyliin, ja sitten patio on noudatettava tyylillä.

Anna mielikuvituksesi valloilleen

Muodostamista koskevia vihjeitä nurkkaan lepoon

Pääkohdat ovat harkitsemisen arvoinen:

 1. Riippuen siitä, missä se sijaitsee patio mökki, lattia olisi valmistettu luonnonkivestä, sora tyyny (Jos patio on suoraan maahan) tai puulattia (saattaessaan rakenteita katolla tai parvekkeella). Vaihtoehto nurmikot virkistysalueella on myös paikka, mutta seurauksena jatkuva kävely nurmikolla se menettää sen valituksen.
 2. Perustana rentoutumista ja mukavuutta on huonekalut. Siksi yrittää leikata vain kätevä ja mukava huonekalut. Se voi olla mukava syöttötuoleja, ylellisyyttä nojatuoleja tai pieni sohva.
 3. Ulkona liesi, takka tai grilli Tällä alalla on erittäin hyödyllistä. Voit siis tehdä lomastasi mielenkiintoisempi, jos voit valmistaa ulkona illallisen.
 4. Voit myös asettaa puhallettava tai kehys allas.
 5. Täydellinen sisäpihalle puutarha hahmoja, pienen suihkulähteen tai älykäs kukkaruukku.
 6. Valaistus virkistysalue Myös tärkeä rooli. Tehdä se niin, että valo voidaan valita (kirkas tai himmeä).
 7. Koska loput ulkoilmassa voi estää ärsyttäviä hyttysiä, että varottava suojautua näitä tuholaisia.

Laadukas valaistus - ei villitys, vaan välttämättömyys

Luo Paratiisi omin

Rakentaa patio maassa omin käsin tulisi noudattaa tällaista suunnitelmaa.

Miten luoda patio mökillä tyhjästä - yksityiskohtainen video opetusta.

Valitse ensin materiaali lattian ja miettiä sisustus.

Helpoin vaihtoehto pihalla voi olla patio luonnon tai keinotekoista kiveä, puuta, käytävälaatat, tiiliä tai terassilla. Hyvät materiaalit näyttävät hyvin omaperäinen.

Koska katos voi olla kangasta tai puinen katto ei ole paksu. Mukavat huonekalut, asennetaan suoraan maahan, pieni kukka sisustus - ja oleskelutila täydellinen! Huomioon kaikki vaiheet luoda tarkemmin.

Mikä on puhtaampi - reikäkauhalla, jota käytetään kesällä altaat? Kuinka valmistaa ja asentaa reikäkauhalla altaat omin käsin - opetukseen valokuvia ja videoita.

Ensinnäkin valmistella työkalut: puutarha haravat, lapio, kumivasaralla (täytyy sovittaa kivet) ja merkkijonon (määrittää rajat sivuston).

Ensimmäisessä vaiheessa toimii järjestelyn patiolla on maanperän: merkitse alueen ja poistaa 15-20 cm maaperän.

Mutta erityisesti alueen valmistelu eri lattiamateriaalien myös erilainen, joten kannattaa noudattaa asennusohjeet valitun tyypin pinnoite. Kaada hiekkakerroksen, hiekan ja tiivistyy Kosteuttava harava tai erityisiä lastalla.

Lattia pinnoite, tarkkailla pieni rinne vedenpoisto.

Valmiin pinnoitteen tulisi sirotellaan hiekkaa, ja huolellisesti täyttää aukon. Sitten ylimääräinen hiekka on poistettava, ja tyyny pour itse veteen.

Koristelu patio

Muista koristella virkistysalue erinomaisesti kukintaa vihreys. Kirkas värikäs kukkapenkkiin ei vain korostaa estetiikkaa omalla pihalla, mutta myös tuoda sopusoinnussa luonnon kanssa.

Kirkas kukka, kukkia pitkä seisoo tai ruukkuja näyttää yksinkertaisesti ylellinen.

Koristele telakan pitäisi myös käyttää sateenvarjot, markiisit ja katokset, mikä tekee myös suojaava tehtävä oman patio sateelta ja auringolta.

Nyt meillä on valita ja järjestää huonekalut oikein.

Valittaessa huonekalut ei ole tarpeen antaa etusija sen erittäin kallista vaihtoehtoa, koska sen jatkuva läsnäolo ulkotiloissa johtaa siihen, että se voi ajan myötä menettää muotonsa.

Voit korikalusteet tehty oksia, puiset penkit, tuolit ja pöytä. Relevantti tässä on jopa takka tai ulkona uunissa.

Tyyppinen huonekaluja ja sen määrä olisi valittava kohde patiolla: perhejuhliin tai kokous, jossa on suuri joukko ystäviä.

Maa-alue tai patio edessä mökki voidaan käyttää paitsi vihanneksia tai kukkapenkkiin järjestely, vaan myös alue virkistäytymiseen.

Jos vapaata tilaa asentaa puutarha keinut, karat, pergolat sakkoa tai jopa pöytä ja tuolit, niin että alue voidaan turvallisesti kutsua patio - paikka rentoutua.

patio Poolside

Tällainen rakenne voi olla suunniteltu kaksi ihmistä, koko perheen tai suuri ystäväpiiri. Vaihtoehdot sisustus patio on niin paljon, ja pitävät niitä kaikkia on mahdotonta. Jokaisen on kannettava makuun, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin.

Patio maassa: vinkkejä järjestely ja 80 uskomattoman mukava ideoita omiin käsiinsä

Kodikas mökki perinteisessä versiossa patiolla suunnittelun

Patio maassa, kuvia jotka voidaan nähdä alla, se on varustettu viihtyisä paikka levätä, ympäröi joka puolelta tai osittain suojaamaan. Patio - tämä ei ole innovaatio, kuten arkkitehtonisia elementtejä vielä läsnä antiikin rikas. Nykymaailmassa, patiopuutarha on olennainen piirre Välimeren maissa ja Latinalaisessa Amerikassa, jossa vuoden auringonpaistetta ja lämpöä. Viime aikoina asukkaiden esikaupunkialueilla Myös alkoi antaa tämän osan arkkitehtuuria paljon huomiota. Tyypin joskus se muistuttaa patio terassi, niin jotkut ihmiset ajattelevat, että tämä on yksi ja sama. Mutta erot kaksi mallia on edelleen olemassa.

Terassi on aina suurempi kuin maan päällä. Se on olennainen osa talon ja on rajoituksia muodossa ristikoita. Patio sama - se on osa lähialueelle. Patio suosio nykyään johtuu kehittämiseen maiseman suunnittelu. Lisäksi kuumina kuin viihtyisä paikka virkistäytymiseen voi olla erittäin hyödyllistä. Kaunis patio - hyvä vaihtoehto olohuoneeseen. Lämpiminä kuukausina asiakkaat paljon miellyttävämpi ottamaan raitista ilmaa, ympäröivät kukat ja luonto.

Pieni patio upeat panoraamanäkymät

Tilava patio alle katos säästää sateelta ja auringolta

Patio mökillä vehreässä puutarhassa

Pienilläkin alustalla mahtuu viihtyisä terassi rentoutumiseen

Tätä tarkoitusta varten esikaupunki patio kehittäminen ovat kaikki tarvittavat, jota ilman on mahdotonta juhlaa.

Suunnittelu Patio valitaan mieltymyksiä kaikkien perheenjäsenten ja mahdollisuuksia alueella. Lähes kaikki näistä paikoista lepoa ympäröivät kukkapenkit, pieni suihkulähde, pensaita ja puita.

Dacha usein rakentaa terassi:

 • kulma, jos tärkein rakennus on "P" tai "D" muotoinen;
 • monitasoinen;
 • parveke;
 • patio grilli;
 • takaseinän talon;
 • paraatin sisäänkäynnin;
 • terassi-solarium.

Jos varustaa pihalla ympärillä kehä talon, se tarjoaa laajentaminen talojen vieressä sivusto. Advantage kulmikas patio, kun "P" tai "T" -muotoinen muodossa ilmeisesti tässä tapauksessa se on suojattu useammalta sivulta.

Tällainen elementti sivuston arkkitehtuuri voidaan suunnitella siten, että heti patiolla lomailijat oli mahdollisuus päästä olohuoneeseen tai muuhun huoneeseen. Esimerkiksi työskentelevät toimistossa, omistaja voi ottaa pienen tauon ja mene ilman nauttia yksinäisyyttä ja luonto.

Viihtyisä patio mökillä

Patio mökillä kulma pehmeä sohva

Patio Bio-takka terassilla

Luxury patio takka ja katettu

Patio altaan maassa - tämä on myös hyvä vaihtoehto. Patio, ihanteellinen pienelle tekolampi, mikä yhdessä meininkiä loma maisema luo ihanteellisen maalaislomaa.

Lomanviettäjille on mahdollisuus nauttia varjossa ja aurinko, asenna sisäänvedettävä markiisi, joka voidaan automaattisesti tai manuaalisesti nopeasti vetää tai poistaa. Tällainen katos suojaa kosteudelta kolea sää, ja kuumassa suorassa auringonvalossa.

Viime aikoina ulkopuolella pihalla asukkaiden ja heidän vieraansa olivat tyytyväisiä kukkapenkkiin ja erilaisia ​​penkit, nyt tämä rooli on kaunis ja viihtyisä patio paraati. Tulo voidaan koristella:

 1. pienoiskoossa lähde;
 2. alkuperäinen Alpine dia;
 3. kipsi tai pronssipatsaista;
 4. kukkapenkit;
 5. modernin tyylikäs aita.

Patio puutarhassa mökillä erinomainen maisemointi

Ulkopatio takka ja ympäröivät korkeat vihreä suojaukset pensaita

Patio Englanti tyyliin muutamalla tuoleilla

Epätyypilliset ratkaisuja terasseille

Jotkut maan taloissa on hyvin pieni alue, tällaisessa tilanteessa olisi tarkoituksenmukaista monitasoinen patio, joka myös on koristelu julkisivun. Täydellinen ratkaisu on parveke patio jos terassilla mahdollistaa järjestää tällainen paikka levätä.

Patio katolla - se on hankala päätös tilanteessa, jossa pieni osa, ja talon katolle on tasainen ja melko laajalle alueelle. Et voi vain rentoutua, ottaa aurinkoa, ja jopa laittaa kasvi. Kuitenkin, järjestely tällaisen vyöhykkeen edellyttää etukäteen kuultu rakentajat.

Kohokohta tahansa puutarhassa on patio grilli, mikä on erityisen tärkeää suuren tontin. Kukin maiseman suunnittelu voit valita sopivimman laitteita, jotka voivat olla paistettua lihaa, vihanneksia, kalaa ja muita elintarvikkeita kokki. Blago erilaisia ​​tällaisia ​​laitteita piknikille tänään on poikkeuksellisen laaja.

Patio Välimeren tyyliin grilli

Pieni ja viihtyisä terassi pihalla toimittaa uteliailta katseilta

Kulmikas talo patio sateenvarjon alla kiinteä

Patio tummat korikalusteet ja bio tulisijojen maassa

Patio alla säleikkö katos

Patio paju huonekalut ja suuri takka

Täydentävät vieraanvarainen nurkassa talon edessä voi olla korituolit, pieni pöytä, mini-sohva ja jopa riippumatto.

Vihje: se ei ole suositeltavaa istuttaa noin patio lehtipuuta murenevan lehdet pilaavat koko maiseman. Meidän täytyy käsitellä Alueen puhdistaminen päivittäin.

Ennen kuin alkaa rakentaa patio, omistajan on valittava oikea paikka työmaalla. Pääsääntöisesti, jakaa alue välillä talon ja puutarhan hänelle. Siksi, jos asuntorakentaminen on vielä suunnitteluvaiheessa, tulevan omistajan on oltava koneessa vastaava paikka, jossa on mahdollista järjestää patio maassa omin käsin.

On käsitys siitä, miten se pitäisi näyttää moderni patio, pitäisi harkita monia erilaisia ​​kuvia näistä arkkitehtuurin rakenteita. Valinnaisesti toistaa kaikkea täsmälleen TEE kuten kuvassa Internetistä, voit lainata vain muutamia yksityiskohtia ideoita ja lisätä jotain omaa.

On olemassa useita suunnittelusuuntia koristamaan patio, voit valita yhden niistä:

 • maaseudun tyyli - maalauksellinen pergolat, paju huonekalut, puiset penkit;
 • Japanilainen tyyli - kivilattia, bambusta koristeet ja Bonsai;
 • Välimeren tyyliin - valkoinen elementtejä, puinen pohja, terrakotta kukkaruukut;
 • Maurilaistyyliin - kirkkaita värejä, värikäs vaikuttava mosaiikki lattialle.

patio talonpoikaistyyliin

Japanilainen tyyli suunnittelussa mökin patiolle

Country House patio teollistuneempaa

Ihanteellinen paikka levätä on saatu alueelta, jossa talo on muodoltaan "U" kirjain. Se oli tässä yksinäinen luolaan, suljettu uteliailta katseilta, ja olisi suunniteltava patio. Rakenteissa voi olla mikä tahansa muoto, tiukasta geometrinen (suorakaide, ympyrä, ovaali) täysin epäsäännöllinen.

Tärkeintä on pysyä tällaisessa paikassa oli iloinen ja mukava. Maisema tälle "paratiisin" valitaan mukaisesti piirteet ulkopuolta ja myönnetyt varat. Jos talo on erittäin ylellinen ja kalliita, ja patio on noudatettava sitä.

Jos kodin omistaja ei tiedä miten järjestää patio, hänen pitäisi hakea apua ammatillinen suunnittelijat.

Vihje: oikein määrittää koko tulevaisuuden patio, sinun täytyy arvioida mahdollisimman moni ihminen tuli käymään, ja alueen laskeminen siten, että jokainen huone on vähintään 3 m 2.

Kauniisti sisustettu Välimeren tyyliin patio

Romanttinen resuinen chic suunnittelussa esikaupunki patio

Vaatimaton patio mökillä Englanti tyyliin

Kuinka tehdä patio - virstanpylväitä

Patio oli mahdollisimman mukava, sinun täytyy ajatella läpi kaikkia yksityiskohtia. Olisi huolehdittava paitsi maisemia, mutta myös materiaali kattaa radan ja alustatyynyelin.

Irtotavaran, jolla on hiekka, sora ja kevytsoran tulisi välttää. Ensin pinnalle epämiellyttävä kävellä. Toiseksi puhdistus on erittäin vaikeaa. On parasta tasoittaa perusta:

 1. katulaattojen;
 2. klinkkeri tiiliä;
 3. graniitti;
 4. luonnonkiveä;
 5. Betonilaatan.

Standardi laatta patio voi korvata soraa

Leikkipaikka alla patiolla päällystetty valtava kivi laatat

Standard alustaa patio käytävälaatat

Mikä tahansa näistä materiaaleista voidaan asentaa ratkaisusta tai kuivamenetelmällä. Ääritapauksessa, asennukseen emäs voi käyttää puisia päällysteet on valmistettu materiaaleista, jotka on kyllästetty antiseptinen koostumuksia. Mutta on huomattava, että puulattia vieläkään voi toimia niin kauan kuin jokin edellä luetelluista.

Valittu patio pitäisi puhdistaa turvetta noin 15 cm syvä. Lika kerros on hyvin tiivistetty ja käsitellä rikkakasvien, joka estää itämisen rikkaruohoja. Alkuun on kaada kerros hiekkaa tai soraa ja sitten emäksen voidaan sijoittaa, joka olisi koristella kehän rajalla.

Vihje: Kun asennat pohja, käyttää yhdistelmää eri materiaaleja, värejä ja muotoja. Esimerkiksi keskustan alueen peitetty luonnonkivi tai käytävälaatat ja lohkareita kehystys merkki. Kaistat sopivia vapaa-alue, voidaan yhdistää perusmateriaali.

Istuu alue oli toiminnallinen milloin tahansa aikaan päivästä, sinun täytyy hoitaa hänen valoa. Tässä se on hyvin alkuperäisen ilmeen on valot ja puutarha soihtuja. Valaistus voidaan sijoittaa seinälle talon vieressä patiolla.

Suuri terrakotta patio maalaistyylisen Shabby-chic

Puulavan sopii myös loma vaihtoehto patio

Patio maassa: paras kuva maisemointi vaihtoehtoja

Kaikkiin matkustajiin olivat mukavat, patio olisi oltava sekä tummennetut ja aurinkoinen alueilla. Luoda varjoja voi asentaa koriste markiisit tai Pergolas joka punos köynnökset, kuten:

Camping liittyy aina paljon viheralueita. Tällöin purkaminen vihreys on sopivin, kun haluat peittää ei ole aivan houkutteleva seinään. Jos seinä on täydellinen sen muodossa, on tarpeen korostaa päinvastoin roikkuu kontit tai ruukkuihin kukkia. Kulmissa sivusto on suositeltavaa laittaa amme sypressi ja laventeli.

Dachnoe patio huvimaja kevyesti runkoon käynnissä koriste rypäleet

Viihtyisä patio puutarhassa kaunis maisemointi ja runsaasti kukkivat kasvit

Kulmikas kesänviettopaikka patio moderniin tyyliin havupuut ja kukkivat kasvit

Porrastettu, vuorottelevat laatat, voit asettaa muutamia pieniä kukkapenkkiin. Sen sijaan klumbochek pieni, voit rakentaa yhden ison kukkatarha tai jopa puu, joka oli alueella luoda patiolle. Varjossa puun aurinkoisena päivänä on mukava levätä, makaa aurinkotuolissa.

Terassi, joka sijaitsee talosta poistamisen olisi kaavoitettu korkea pensaat, jotka luovat tunnelmaa yksityisyyden ja matkailijoiden suojelemiseksi tuulelta. Yhdistyä luonnon kanssa, on realistista suojautua ärsyttäviä hyttysiä lasista huvimaja. Varakkaat ihmiset voivat varaa niin ilo.

Miniature maan talo vihreä puutarhapatiolla - erinomainen vaihtoehto luonnon ystäville

Taajamaliikenteessä patio ja ranta-tyyliin sopivaksi Tällaisten kasvien hyvä kuin Yucca

Pieni arborvitae istutettu ympäri patio on miellyttävä

Vinkkejä, jotka ovat hyödyllisiä elvyttämiseen patio mökillä

 1. Suojella esikaupunkien patio uteliailta katseilta, voit käyttää muovi- tai metallikehys, pleksi. Ihailijoita sotilaallinen aiheista varmasti sopiva tukiverkko.
 2. Valitse sijainti patio tai tarvitset pienellä kukkulalla, tai tasaisella tontilla. Muuten sateinen aika täällä on kostea.
 3. Jos sivusto ei salli järjestää patio kukkulalla, joten sinun täytyy antaa viemärijärjestelmään ja sadevesi.
 4. Miniature lampi voidaan rakentaa, kaivaa maahan isoon kulhoon tai vauvan kylpyamme ja koristeet kuten mini-lammen toimii lumpeen ja koriste sammakko. Luomalla suuri lampi ja uima-allas on houkutella ammattilaisia.
 5. Asentaa lähteelle on annettava viestinnän järjestelmä (vesi, viemäri, virtalähde).
 6. Kun valitset valaistus sinun täytyy huolehtia, jotta voit säätää sen voimakkuutta.
 7. Sinun ei pitäisi suunnitella sijoittamista patio, jossa on miesluukut.
 8. Alkuperäinen päätös voidaan ripustaa suunnittelutalojen linnuille.
 9. Tämä tiiliuunissa asennettu virkistysalueella on paitsi hyödyllinen, mutta myös luoda lisää mukavuutta kentällä.
 10. Jos omistaja ei voi asettaa patiolla lankapuhelimeen tai Työnnä katos, pelastaa paahtavan auringon tai sade voi olla iso päivänvarjo tai joka käytettiin kesällä perustein kahvilassa.
 11. Aromadizayn - myös alkuperäisen ratkaisu terasseille. Luomaan tuoksuva tunnelma vain täytyy istuttaa pihalta sivuston, jotkut tuoksuva kasveja.

Kompakti versio patio parvekkeella

Jopa pieni piha löytyy paikka viihtyisä mökki terassi

Country House patio Välimeren tyyliin, sijaitsee sisäpihalla

Pieni terassi, joka sijaitsee syrjäisessä paikassa mökki puutarha

Dachnoe patiolla puulattiat ja mukavat sohvat suuryritys

Eri ideat tulevat itse pääni luomassa loma 'keidas'. Säteily tähtitaivasta, liekit takkaan, kuplivaa vettä suihkulähde - nämä kolme elementtiä, jotka voidaan keskittää yhteen paikkaan ja nauttia jumalallisen loput yhdessä perheen tai yksin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 1