patio valokuva

Ylellisyyttä ideoita luoda terassit

Useiden vuosien ajan ihmiset ovat käyttäneet esikaupunkialueilla yksinomaan viljelyyn vihanneksia ja hedelmiä - se on, koska "vapaapäivän työalue" ja kesän työleirejä. Viime vuosikymmenellä, käyttö puutarhan näkymät ovat muuttuneet paljon: siellä oli kaunis nurmikot, hieno pergolat, huvimajat ja puutarha keinu.

virkistys estetiikka harmonisesti toisiinsa työhön puutarhan estetiikkaa ja puutarhassa, ja siellä täällä ja korvasi sen täysin.

Nykyään erityinen intressi on luoda viihtyisä mökki patiolla, jossa voi omistaa ja rentoutua syrjässä maailman ja käyttäjät tarttumaan.

Piha-alue - on vieressä talon pieni kivetty sisä ulkona pihalla. Kaunis patio nimi lainattu Espanjan ja taiteen piirtää pihat juuret antiikin ja keskiajan, kun tällaisilla alueilla löi Kaakkuri ja vaurautta - suihkulähteitä ja vesiputouksia, solujen laululintujen, kalliita maljakoita, mattoja ja tyynyjä.

Meidän päivinämme, patio pidetään osana maiseman suunnittelu, joka mahdollistaa sen esikaupunkien hehtaarin järjestää alkuperäistä tyyliä ja ainutlaatuinen nurkassa ajatukseen mukavuutta ja rentoutumista.

Luo patio mökillä omin käsin on täysin todellinen. Tärkeintä - päättää, mitä sinun pitää nurkkaan maan. Tarkoituksesta riippuen ja kokoa, ja materiaalien kustannukset ovat aivan erilainen - mistä "ei mitään" kiinteisiin investointeihin.

Eri paikoissa - erilaiset ja patio

Klassinen versio patio sijainti - suoraan takaseinän talon. Jos on ovi, mukavuus on moninkertaistunut: Voit helposti syöttää ja bystro.vynesti ja valmisruuat ja astioita, ja jos tarvetta on - ja poistaa huonekaluja.

Kodikas kulman oven soveltuu yhden kuljettajien tai iäkkäitä sukulaisia ​​maassa asuvat kanssasi. Kaunis kukka-asetelmia miellyttävä, ja läheisyys oven mahdollistavat tarvittaessa saada nopeasti sisälle taloon.

Jos et voi (tai halua) sitoutua patio kotona seinälle, voit järjestää millä tahansa sopivalla paikalla, suojaavat katseilta erityisesti pystytetty kiinteä Puuaitojen tai muovista. Kestävä lattia, oikein kyytiin kalusteet ja varusteet tekevät patio täysin ylimääräistä tilaa, jossa onnellinen perhe on kaiken vapaa-aikaa.

Aita ei tarvitse olla suorakulmainen. Juuri tässä näin epätavallisen muotoisia ja pehmeät linjat voi tehdä patio kohokohta koko puutarhan.

Patio voidaan sijoitettu erityisesti rakennettu alusta keskellä puutarhassa - saada viehättävä nurkkaan lepoa ja rentoutumista.

Viihtyisää kokouksissa, jotka joskus kesti myöhään yöhön, patio voidaan sijoittaa mihin tahansa esikaupunkialueella, rakentaa irtoa. Pakollinen edellytys mukava jäädä illalla ja yöllä - oikea valaistus, ja vain alle katos kätevästi valaistus.

Paikka tälle patio, voit valita syrjäisessä pihan, joka ei saavuta mitään mielenkiintoista näkymä ulkoa, ei häiritseviä melua. Riittää, paikantaa tai vapauta 2-4 neliömetrin alueella, jotta pinnoite ja paikka pöytä ja kaksi tuolia tai nojatuolia. Tässä paikassa se on miellyttävä eläkkeelle ja viettää romanttista kesällä.

Perheelle tai tavata ystäviä löytää paikka vähän enemmän tilaa. Ja jos patio kahdella mieluiten visuaalisen yksityisyyttä, jotain rentoutua yritys on paras vaihtoehto juuri mieltä - on kaunis nurmikko, maisemakokonaisuuteen, tekolampi tai allas.

Patio sekä esikaupunkialueilla jakso itsessään - täytäntöönpano maistuu omistajan. Joku rakastaa runsaasti sisustus, kun taas toiset eivät voi sietää edes vähintään "turhia hölynpölyä." Patio hyväksy mitään sisustuselementtejä - Tärkeintä, että tunnet oman patio mukava ja kodikas.

Miten sisustaa patio mökillä?

Elegantti ja iloinen tee patio köynnökset ja ruukut runsaasti kasveja sekä vaaka- pinnoille, ja pystysuorat väliseinät. Varsinkin, väritys on helppo poimia jokaiseen makuun.

Alunperin näyttää epätavallinen seinä sisustus, jossa lattia maljakoita ja puutarha lukuja. Voit siis järjestää patiolla tai kansallisen tyylin retro, antoivat keiju tai eksoottinen maku.

Hienostuneisuus ja charmi kesällä ovat kaaria ja pergolat, kietoutuu vihreys ja kukat. Koristeellinen tyynyt penkeillä ja tuolit lisää mukavuutta ja rentoutumista.

Se on patio, ihanteellinen BBQ. Ja sillä ei ole väliä, paikallaan tai kannettava. Tärkeintä, että se oli yhdenmukainen tyyli raskaaksi. Näet - läsnäolo grilli välittömästi muuntaa patio osaksi suosittu paikka perheen ja ystävien kerääminen.

Yhä mökki patio kuuluu puutarha keinu. Tämä on hyvä idea, joka mahdollistaa yksityisyyden, lukea kirjaa tai silmät kiinni, luovuttaa unet lievästi rocking hallittu.

Piha-alue - paikka loputtomaan luovuuteen ja lento mielikuvituksen. Vuoteet, puro, putous, rock garden ja Alppien puutarha lampi ja puutarha hahmoja, romanttinen valot Solar - hyvin valittu elementtejä maiseman suunnittelu antaa patio ylimääräisiä charmia ja charmia.

Patio maassa: vinkkejä järjestely ja 80 uskomattoman mukava ideoita omiin käsiinsä

Kodikas mökki perinteisessä versiossa patiolla suunnittelun

Patio maassa, kuvia jotka voidaan nähdä alla, se on varustettu viihtyisä paikka levätä, ympäröi joka puolelta tai osittain suojaamaan. Patio - tämä ei ole innovaatio, kuten arkkitehtonisia elementtejä vielä läsnä antiikin rikas. Nykymaailmassa, patiopuutarha on olennainen piirre Välimeren maissa ja Latinalaisessa Amerikassa, jossa vuoden auringonpaistetta ja lämpöä. Viime aikoina asukkaiden esikaupunkialueilla Myös alkoi antaa tämän osan arkkitehtuuria paljon huomiota. Tyypin joskus se muistuttaa patio terassi, niin jotkut ihmiset ajattelevat, että tämä on yksi ja sama. Mutta erot kaksi mallia on edelleen olemassa.

Terassi on aina suurempi kuin maan päällä. Se on olennainen osa talon ja on rajoituksia muodossa ristikoita. Patio sama - se on osa lähialueelle. Patio suosio nykyään johtuu kehittämiseen maiseman suunnittelu. Lisäksi kuumina kuin viihtyisä paikka virkistäytymiseen voi olla erittäin hyödyllistä. Kaunis patio - hyvä vaihtoehto olohuoneeseen. Lämpiminä kuukausina asiakkaat paljon miellyttävämpi ottamaan raitista ilmaa, ympäröivät kukat ja luonto.

Pieni patio upeat panoraamanäkymät

Tilava patio alle katos säästää sateelta ja auringolta

Patio mökillä vehreässä puutarhassa

Pienilläkin alustalla mahtuu viihtyisä terassi rentoutumiseen

Tätä tarkoitusta varten esikaupunki patio kehittäminen ovat kaikki tarvittavat, jota ilman on mahdotonta juhlaa.

Suunnittelu Patio valitaan mieltymyksiä kaikkien perheenjäsenten ja mahdollisuuksia alueella. Lähes kaikki näistä paikoista lepoa ympäröivät kukkapenkit, pieni suihkulähde, pensaita ja puita.

Dacha usein rakentaa terassi:

 • kulma, jos tärkein rakennus on "P" tai "D" muotoinen;
 • monitasoinen;
 • parveke;
 • patio grilli;
 • takaseinän talon;
 • paraatin sisäänkäynnin;
 • terassi-solarium.

Jos varustaa pihalla ympärillä kehä talon, se tarjoaa laajentaminen talojen vieressä sivusto. Advantage kulmikas patio, kun "P" tai "T" -muotoinen muodossa ilmeisesti tässä tapauksessa se on suojattu useammalta sivulta.

Tällainen elementti sivuston arkkitehtuuri voidaan suunnitella siten, että heti patiolla lomailijat oli mahdollisuus päästä olohuoneeseen tai muuhun huoneeseen. Esimerkiksi työskentelevät toimistossa, omistaja voi ottaa pienen tauon ja mene ilman nauttia yksinäisyyttä ja luonto.

Viihtyisä patio mökillä

Patio mökillä kulma pehmeä sohva

Patio Bio-takka terassilla

Luxury patio takka ja katettu

Patio altaan maassa - tämä on myös hyvä vaihtoehto. Patio, ihanteellinen pienelle tekolampi, mikä yhdessä meininkiä loma maisema luo ihanteellisen maalaislomaa.

Lomanviettäjille on mahdollisuus nauttia varjossa ja aurinko, asenna sisäänvedettävä markiisi, joka voidaan automaattisesti tai manuaalisesti nopeasti vetää tai poistaa. Tällainen katos suojaa kosteudelta kolea sää, ja kuumassa suorassa auringonvalossa.

Viime aikoina ulkopuolella pihalla asukkaiden ja heidän vieraansa olivat tyytyväisiä kukkapenkkiin ja erilaisia ​​penkit, nyt tämä rooli on kaunis ja viihtyisä patio paraati. Tulo voidaan koristella:

 1. pienoiskoossa lähde;
 2. alkuperäinen Alpine dia;
 3. kipsi tai pronssipatsaista;
 4. kukkapenkit;
 5. modernin tyylikäs aita.

Patio puutarhassa mökillä erinomainen maisemointi

Ulkopatio takka ja ympäröivät korkeat vihreä suojaukset pensaita

Patio Englanti tyyliin muutamalla tuoleilla

Epätyypilliset ratkaisuja terasseille

Jotkut maan taloissa on hyvin pieni alue, tällaisessa tilanteessa olisi tarkoituksenmukaista monitasoinen patio, joka myös on koristelu julkisivun. Täydellinen ratkaisu on parveke patio jos terassilla mahdollistaa järjestää tällainen paikka levätä.

Patio katolla - se on hankala päätös tilanteessa, jossa pieni osa, ja talon katolle on tasainen ja melko laajalle alueelle. Et voi vain rentoutua, ottaa aurinkoa, ja jopa laittaa kasvi. Kuitenkin, järjestely tällaisen vyöhykkeen edellyttää etukäteen kuultu rakentajat.

Kohokohta tahansa puutarhassa on patio grilli, mikä on erityisen tärkeää suuren tontin. Kukin maiseman suunnittelu voit valita sopivimman laitteita, jotka voivat olla paistettua lihaa, vihanneksia, kalaa ja muita elintarvikkeita kokki. Blago erilaisia ​​tällaisia ​​laitteita piknikille tänään on poikkeuksellisen laaja.

Patio Välimeren tyyliin grilli

Pieni ja viihtyisä terassi pihalla toimittaa uteliailta katseilta

Kulmikas talo patio sateenvarjon alla kiinteä

Patio tummat korikalusteet ja bio tulisijojen maassa

Patio alla säleikkö katos

Patio paju huonekalut ja suuri takka

Täydentävät vieraanvarainen nurkassa talon edessä voi olla korituolit, pieni pöytä, mini-sohva ja jopa riippumatto.

Vihje: se ei ole suositeltavaa istuttaa noin patio lehtipuuta murenevan lehdet pilaavat koko maiseman. Meidän täytyy käsitellä Alueen puhdistaminen päivittäin.

Ennen kuin alkaa rakentaa patio, omistajan on valittava oikea paikka työmaalla. Pääsääntöisesti, jakaa alue välillä talon ja puutarhan hänelle. Siksi, jos asuntorakentaminen on vielä suunnitteluvaiheessa, tulevan omistajan on oltava koneessa vastaava paikka, jossa on mahdollista järjestää patio maassa omin käsin.

On käsitys siitä, miten se pitäisi näyttää moderni patio, pitäisi harkita monia erilaisia ​​kuvia näistä arkkitehtuurin rakenteita. Valinnaisesti toistaa kaikkea täsmälleen TEE kuten kuvassa Internetistä, voit lainata vain muutamia yksityiskohtia ideoita ja lisätä jotain omaa.

On olemassa useita suunnittelusuuntia koristamaan patio, voit valita yhden niistä:

 • maaseudun tyyli - maalauksellinen pergolat, paju huonekalut, puiset penkit;
 • Japanilainen tyyli - kivilattia, bambusta koristeet ja Bonsai;
 • Välimeren tyyliin - valkoinen elementtejä, puinen pohja, terrakotta kukkaruukut;
 • Maurilaistyyliin - kirkkaita värejä, värikäs vaikuttava mosaiikki lattialle.

patio talonpoikaistyyliin

Japanilainen tyyli suunnittelussa mökin patiolle

Country House patio teollistuneempaa

Ihanteellinen paikka levätä on saatu alueelta, jossa talo on muodoltaan "U" kirjain. Se oli tässä yksinäinen luolaan, suljettu uteliailta katseilta, ja olisi suunniteltava patio. Rakenteissa voi olla mikä tahansa muoto, tiukasta geometrinen (suorakaide, ympyrä, ovaali) täysin epäsäännöllinen.

Tärkeintä on pysyä tällaisessa paikassa oli iloinen ja mukava. Maisema tälle "paratiisin" valitaan mukaisesti piirteet ulkopuolta ja myönnetyt varat. Jos talo on erittäin ylellinen ja kalliita, ja patio on noudatettava sitä.

Jos kodin omistaja ei tiedä miten järjestää patio, hänen pitäisi hakea apua ammatillinen suunnittelijat.

Vihje: oikein määrittää koko tulevaisuuden patio, sinun täytyy arvioida mahdollisimman moni ihminen tuli käymään, ja alueen laskeminen siten, että jokainen huone on vähintään 3 m 2.

Kauniisti sisustettu Välimeren tyyliin patio

Romanttinen resuinen chic suunnittelussa esikaupunki patio

Vaatimaton patio mökillä Englanti tyyliin

Kuinka tehdä patio - virstanpylväitä

Patio oli mahdollisimman mukava, sinun täytyy ajatella läpi kaikkia yksityiskohtia. Olisi huolehdittava paitsi maisemia, mutta myös materiaali kattaa radan ja alustatyynyelin.

Irtotavaran, jolla on hiekka, sora ja kevytsoran tulisi välttää. Ensin pinnalle epämiellyttävä kävellä. Toiseksi puhdistus on erittäin vaikeaa. On parasta tasoittaa perusta:

 1. katulaattojen;
 2. klinkkeri tiiliä;
 3. graniitti;
 4. luonnonkiveä;
 5. Betonilaatan.

Standardi laatta patio voi korvata soraa

Leikkipaikka alla patiolla päällystetty valtava kivi laatat

Standard alustaa patio käytävälaatat

Mikä tahansa näistä materiaaleista voidaan asentaa ratkaisusta tai kuivamenetelmällä. Ääritapauksessa, asennukseen emäs voi käyttää puisia päällysteet on valmistettu materiaaleista, jotka on kyllästetty antiseptinen koostumuksia. Mutta on huomattava, että puulattia vieläkään voi toimia niin kauan kuin jokin edellä luetelluista.

Valittu patio pitäisi puhdistaa turvetta noin 15 cm syvä. Lika kerros on hyvin tiivistetty ja käsitellä rikkakasvien, joka estää itämisen rikkaruohoja. Alkuun on kaada kerros hiekkaa tai soraa ja sitten emäksen voidaan sijoittaa, joka olisi koristella kehän rajalla.

Vihje: Kun asennat pohja, käyttää yhdistelmää eri materiaaleja, värejä ja muotoja. Esimerkiksi keskustan alueen peitetty luonnonkivi tai käytävälaatat ja lohkareita kehystys merkki. Kaistat sopivia vapaa-alue, voidaan yhdistää perusmateriaali.

Istuu alue oli toiminnallinen milloin tahansa aikaan päivästä, sinun täytyy hoitaa hänen valoa. Tässä se on hyvin alkuperäisen ilmeen on valot ja puutarha soihtuja. Valaistus voidaan sijoittaa seinälle talon vieressä patiolla.

Suuri terrakotta patio maalaistyylisen Shabby-chic

Puulavan sopii myös loma vaihtoehto patio

Patio maassa: paras kuva maisemointi vaihtoehtoja

Kaikkiin matkustajiin olivat mukavat, patio olisi oltava sekä tummennetut ja aurinkoinen alueilla. Luoda varjoja voi asentaa koriste markiisit tai Pergolas joka punos köynnökset, kuten:

Camping liittyy aina paljon viheralueita. Tällöin purkaminen vihreys on sopivin, kun haluat peittää ei ole aivan houkutteleva seinään. Jos seinä on täydellinen sen muodossa, on tarpeen korostaa päinvastoin roikkuu kontit tai ruukkuihin kukkia. Kulmissa sivusto on suositeltavaa laittaa amme sypressi ja laventeli.

Dachnoe patio huvimaja kevyesti runkoon käynnissä koriste rypäleet

Viihtyisä patio puutarhassa kaunis maisemointi ja runsaasti kukkivat kasvit

Kulmikas kesänviettopaikka patio moderniin tyyliin havupuut ja kukkivat kasvit

Porrastettu, vuorottelevat laatat, voit asettaa muutamia pieniä kukkapenkkiin. Sen sijaan klumbochek pieni, voit rakentaa yhden ison kukkatarha tai jopa puu, joka oli alueella luoda patiolle. Varjossa puun aurinkoisena päivänä on mukava levätä, makaa aurinkotuolissa.

Terassi, joka sijaitsee talosta poistamisen olisi kaavoitettu korkea pensaat, jotka luovat tunnelmaa yksityisyyden ja matkailijoiden suojelemiseksi tuulelta. Yhdistyä luonnon kanssa, on realistista suojautua ärsyttäviä hyttysiä lasista huvimaja. Varakkaat ihmiset voivat varaa niin ilo.

Miniature maan talo vihreä puutarhapatiolla - erinomainen vaihtoehto luonnon ystäville

Taajamaliikenteessä patio ja ranta-tyyliin sopivaksi Tällaisten kasvien hyvä kuin Yucca

Pieni arborvitae istutettu ympäri patio on miellyttävä

Vinkkejä, jotka ovat hyödyllisiä elvyttämiseen patio mökillä

 1. Suojella esikaupunkien patio uteliailta katseilta, voit käyttää muovi- tai metallikehys, pleksi. Ihailijoita sotilaallinen aiheista varmasti sopiva tukiverkko.
 2. Valitse sijainti patio tai tarvitset pienellä kukkulalla, tai tasaisella tontilla. Muuten sateinen aika täällä on kostea.
 3. Jos sivusto ei salli järjestää patio kukkulalla, joten sinun täytyy antaa viemärijärjestelmään ja sadevesi.
 4. Miniature lampi voidaan rakentaa, kaivaa maahan isoon kulhoon tai vauvan kylpyamme ja koristeet kuten mini-lammen toimii lumpeen ja koriste sammakko. Luomalla suuri lampi ja uima-allas on houkutella ammattilaisia.
 5. Asentaa lähteelle on annettava viestinnän järjestelmä (vesi, viemäri, virtalähde).
 6. Kun valitset valaistus sinun täytyy huolehtia, jotta voit säätää sen voimakkuutta.
 7. Sinun ei pitäisi suunnitella sijoittamista patio, jossa on miesluukut.
 8. Alkuperäinen päätös voidaan ripustaa suunnittelutalojen linnuille.
 9. Tämä tiiliuunissa asennettu virkistysalueella on paitsi hyödyllinen, mutta myös luoda lisää mukavuutta kentällä.
 10. Jos omistaja ei voi asettaa patiolla lankapuhelimeen tai Työnnä katos, pelastaa paahtavan auringon tai sade voi olla iso päivänvarjo tai joka käytettiin kesällä perustein kahvilassa.
 11. Aromadizayn - myös alkuperäisen ratkaisu terasseille. Luomaan tuoksuva tunnelma vain täytyy istuttaa pihalta sivuston, jotkut tuoksuva kasveja.

Kompakti versio patio parvekkeella

Jopa pieni piha löytyy paikka viihtyisä mökki terassi

Country House patio Välimeren tyyliin, sijaitsee sisäpihalla

Pieni terassi, joka sijaitsee syrjäisessä paikassa mökki puutarha

Dachnoe patiolla puulattiat ja mukavat sohvat suuryritys

Eri ideat tulevat itse pääni luomassa loma 'keidas'. Säteily tähtitaivasta, liekit takkaan, kuplivaa vettä suihkulähde - nämä kolme elementtiä, jotka voidaan keskittää yhteen paikkaan ja nauttia jumalallisen loput yhdessä perheen tai yksin.

Patio maassa (48 kuvat) - tuotanto ja parantaminen

Useimmat meistä ovat maassa paikka, jossa voit paeta paahtavan auringon varjossa kasvi, eläkkeelle hälinästä ja saada ilo ykseyden luonnon ja kommunikoida miellyttävässä seurassa. Useimmiten se on pihalla, jossa on mukava viettää aikaa lempiajanvietettäsi tai virkistyskäyttöön. Tänään katsomme kuinka oikein sijoittaa ja tehdä patio mökillä omin käsin.

Laajimmin patio (App. Piha) sai Rooman aikoina, ja on paikka ympäröivät korkeat muurit kotona. Tällä hetkellä terassi taivasalla piilottaa katseilta suojarakenteet muodossa aidat, näyttöjen tai suojaukset. Ennen kuin päätät varustaa patio mökillä, sinun täytyy valita oikea alue hänelle.

Paikka rentoutua kesämökin

Useimmiten määrittää patio takaseinä Country House.

Tässä tapauksessa yksi laidalta virkistys on täysin kiinni, kun taas toiset suojasi baareissa tai muita laitteita, tai jättää auki.

Vihje: Mieti seinän vieressä patio, lisäulostulosignaalin, niin sinun ei tarvitse mennä ympäri rakennusta jälleen menossa keittiöön tai kun haluat piilottaa säältä.

 1. Järjestää sivuston varjoisa viihtyisässä pihan, jotka eivät läpäise melua ja utelias katseita.
 2. Mobiilipalvelujen näytöt ja säleikkö, kiinteät aidat ja ritilöitä, kietoutunut kauniita kasveja, voit jopa auki patio puutarhassa tehdä ehdollinen suojattu.
 3. Hyvä sijoitus tulee leikkipaikka vieressä tekolampi, sitten lämmittää ilmaa sen yläpuolella on enemmän tuoreita ja kostea, joka lisää mukavuutta.

Valita kaikkein yksinäinen paikka sivustosta

Koko ja muoto riippuvat patiolla hänen toiminnallisia tehtäviä:

 • pientä syrjäisellä alueella aivan tarpeeksi ala 2-3 m2;
 • Haluat lohduttaa yritys 3-4 ihmistä, valmistamaan teille sijaa 3-4 m2.

Vihje: Jos olet tavoitteena saada autonomiaa esikaupunkialueella, niin autat dieselgeneraattori vuokramökkejä.

Se olisi yritys, kuten alun perin patio oli päällystetty. Mieti vaihtoehtoja:

 1. Ylittää kauneus edellisessä versiossa.
 2. Rikki osat kivet voivat muodostaa monimutkainen kuvio, joka antaa luonnollinen pinta ja erityinen eleganssia.
 1. Puutarha parketti, joka on valmistettu puun jätteet ja polymeerit. Se on erinomainen suorituskyky ominaisuudet. Parempi puusta, joka ei lahoa.
 2. Sitä voidaan käyttää avoimilla alueilla puusta lattia ja decking, moderni rakennusmateriaali. Ulkonäkö lopullisen vaikea erottaa tavallisista lautoja.

Kuvassa - päällysteen päällystystäi laatat

Alustan esikäsittely ja jossa sivusto

Alla on opas, joka suorittaa työn itse:

 1. Kasvimaan paikka tappeja.
 2. Poistaa pintakerroksen maaperän syvyydessä 100-150 mm.
 3. Kaada syvenevä käsillään ja suoristaa.
 4. Tiivistä ruiskuttamalla siihen vettä ja tasoitus rintapinnan.

Vihje: Muista, että hiekka "tyyny" pitäisi olla 10-20 mm olevan maanpinnan yläpuolella.

Menetelmä tehdyn pinnoitteen riippuu materiaalista. Mutta joka tapauksessa, jokainen kohta on sovittava tiukasti seuraavaan, ja kaltevuus on oltava EU 1-3˚ päin puutarhaan.

 • Jalkakäytävä ja betonilaatat voidaan asentaa suoraan hiekkaan "tyyny", täyttö välinen rako laattojen tai kiviä päälle liuosta tai prisypaya hiekka;
 • Puulattia levyt asentaa paneelien työnnetty puinen runko.

Puulattiat patio

Mieti myös laitteen poistouraan pohjan leveys 400 mm ja 100-150 mm syvä, liittämällä ne yhteiseen valuma järjestelmään. Johtuen siitä, että patio leikkipaikka nousee 10-20 mm pinnan yläpuolella alueella, se on helpompi leikata nurmikkoa mökin puutarhaan laitteita.

Alueiden suojelua säältä ja paahtavan auringon on suositeltavaa tehdä katoksen läpikuultava polykarbonaatista. Voit myös käyttää vaihtoehtoja ja irrotettavat - teltat, jotka voidaan helposti siirrellä alueella.

Kodikas loma-asunto lohkon kontit lepopaikka

Perustaa oman patio

Aikaisemmin totesimme, että suojelun patio voidaan käyttää hedge havupuiden ja pitkä pensaat.

Mielenkiintoinen lisä sisustus ovat kasveja, jotka istutettiin eri mixborders tai erikseen istutus taskut ja lattia maljakoita.

Tekojärvi - tapa rakentaa patio

Vihje: Jos käytät kääpiö ikivihreitä tai havupuuta, voit tallentaa värikäs ja houkutteleva patio ympäri vuoden.

 1. Suojarakenne voi toimia rei'itetyllä ristikko seinä kerrattua viiniköynnösten tai köynnösruusut.
 2. Käytä pieni koriste - loma suihkulähde tai lampi, kivi polkuja tai pienoiskoossa epätavallinen veistoksia.
 3. Kasveja puutarhaan, valita ne, jotka täyttävät aromi ympäröivä alue:
  • rosmariini;
  • laakeripuita;
  • laventeli;
  • sitruuna ja mandariini puita.
 1. Seiniä koristavat ruukut nasturtiums, begonioiden ja petunioita hang-Downing.

Vihje: Kun valitset huonekalut johto sen käytännöllisyys, esteettisyys ja suorituskykyä.

Kun varustamalla patio mökillä ei pyri mahtaileva kauneutta ja mukavuutta tämän, sinun tulee aina viihtyvät täällä. Muista, luot patio lähinnä itselleen, ei vieraille. Käyttämällä tietoja edellä mainituista syistä, toivomme, että pystyt tekemään viihtyisässä kolkassa maata. Videot tämä artikkeli auttaa sinua saamaan lisää tietoa tästä aiheesta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

45 + = 48