Pehmeä taustakuvia seiniin

Koriste pehmeä seinille modernin muotoilun. Wall sisustuspaneelilla

Tehdä sisätilojen epätavallinen ja samalla turvallinen - unelma jokaisen nykyaikaisen perheen varsinkin kun on pieniä lapsia. Myös jokainen haluaa olla hyvä äänieristys tilaa, ei kuulla naapureita, ja itse tuntevat vapaampaa. Kaikki tämä voidaan saavuttaa käyttämällä pehmeän koristepaneelien seinille, joka tyydyttää kaikkia näitä vaatimuksia. Nyt tämä viimeistely on hyvin muodikas, koska asennuksen helppous, merkittävä laji sekä turvallisuussyistä.

Tämä päätös on tärkeä nuorille vanhemmille varsinkin koska lapset ovat usein huijata ja ajaa ympäri asunnon, tietäen maailma. Tämä toiminta johtaa usein siihen, että he voivat lyödä, kaatuu, esimerkiksi seinään. Ja jos se on pehmeä kuin sohva, se lähinnä suojaa lasten pelejä.

Johtuen siitä, että pehmeä koristepaneelien seinille voidaan nahasta, synteettistä nahkaa tai paksua kangasta, he voivat helposti täydentää sisätilojen tahansa, olipa se sitten klassismin ja ultra high-tech. Tärkeintä on valita sopiva malli ja materiaali.

Suosituin verhoilukangas on pehmeä paneelit. Tämä johtuu siitä, että on paljon värejä ja sävyjä, sekä vaihtoehtoja malleja eri muunnoksia. Enemmän tällainen vaihtoehto suosittu, koska hinta, joka on melko pieni.

Paras Koristepaneeleita seiniin nahasta, he tekevät mitään tilaa rikas ja kunnioitettavan. nahka paneelit ovat tyylikkäitä ja erittäin käytännöllinen. Viimeistely voi olla myös erilaisia ​​vaihtoehtoja kannalta väripaletin, sävyjä ja kuvioita. He jopa koristeltu strassit tai kohokuvioita, joka antaa tilaa eleganssia ja ylellisyyttä.

3D-paneeli (joka on myös ns) voidaan integroida tahansa huoneeseen, makuuhuoneesta olohuoneeseen. Kaikki johtuu laaja valikoima materiaaleja ja värejä.

Ne piilottaa viestintää johdotuksen, ja kaikki, jotka eivät saa olla auki näytöllä.

Paneeli olennaisesti eristetty huone, tämä on toinen heidän ihmisarvonsa, ne auttavat vähentämään lämmityskustannuksia. Lisäksi materiaali tarjoaa erinomaisen äänen eristys.

Tuotettu pehmeä koriste paneelit seinillä ympäristöystävällisistä materiaaleista. Siksi niitä voidaan käyttää turvallisesti lastenhuoneessa, toteuttaa unelma tahansa lapselle pehmeän huoneen, jossa voi hypätä kuperkeikka ei pelkää häiritä naapureita tai pomppia.

Asentamaan tällaiset paneelit on yksinkertainen, jotta korjaukset voidaan tehdä muutamassa tunnissa pölystä ja liasta.

Yhdistelmä pehmeä paneelit tapetti ja muut pinnoitteet

Seinäankkureita täysin pehmustettu paneelit, ne näyttää hyvältä mitään pintaa. Tärkeintä on oikein yhdistää useita materiaaleja. Erittäin näyttävyyttä seinille lähelle oleskelualue. On käynyt ilmi, että pinta sohvan tai tuolin on laajentunut ja käytössä enemmän tilaa. Tästä tunnelman huoneeseen tuli pehmeämpi ja lämpimämpi.

Käyttö koriste paneelit seinien ja kattojen sekä Luukunreunalistan ja huonekalut on hyvin yksinkertainen, joten niitä käytetään laajalti. Kiitos myös heille voit keskittyä halutun kohteen sisätilassa. Voit luoda kehys seinälle sohvan taakse, valitse TV, baari ja takka. Voit muuttaa ulkoasua huoneen, aseta valaistus pehmeän paneelin mikä korostaa jokaisen mutkan niiden muotoa.

Ihmisille, jotka rakastavat olla sisustus oli pastelli, pehmeät sisustuslevyjen on erittäin tervetullut. Kun kaikki nämä sävyt itse haluavat samettisen pehmeäksi ja sileäksi. Samanlainen määritelmä voidaan antaa ja seinät koristeltu pehmeillä lohkot. Siksi ne ovat ihanteellisesti liittyvät samanlaisen väriavaruus, se täydentää sen muoto ja armo.

Koristepaneelien Seinien (seinäpaneelit), tai, kuten niitä kutsutaan, 3D-paneeli, täydellisesti korostavat makuuhuoneessa. Voit noutaa väri sisätilojen värejä, mutta silti antaa epätavallinen tyyppi huone, jos teet sen vuodevaatteet. Luodaan hieman surrealistinen näkymä sänky, jonka pinta ulottuu kuten seinään.

Päällysteen voi tekstiili- tai nahka. Hän oli aina pehmeä ja miellyttävän tuntuista ja pehmeät pastellivärit ja hienostunut. Piirustus itse paneelit pohjimmiltaan on klassinen muoto, joten voi hyvinkin korostettava ehdottomasti mitään tyyliä:

Johtuen siitä, että paneelit on valmistettu vain luonnonmateriaaleista, ne eivät voi aiheuttaa allergiaa, on erittäin tärkeää monille ihmisille, ja he ovat antistaattisia. Arvosta tuotteita, joista valita maailman ainoa yritykset, jotka jo pitkään markkinoilla. Heidän koristepaneelien seinille Ukrainassa ja Venäjällä myydään monenlaisia.

Määrä tällaisia ​​kohteita voivat vaihdella, se riippuu valmistaja. Kuitenkin suurin osa-alue on välillä 40 * 40 cm. On yli neljäkymmentä leimaamalla muunnelmia. Niiden muoto voi olla sekä kupera ja kovera.

Kaikki pehmeät levyt muodostavat sandwich kolmesta kerroksesta. Ensimmäinen - on näkyvä osa, joka voi olla tekstiili keinonahkaa tai aitoa nahkaa. Toinen kerros - pehmeä osa, joka on eristävä ja äänieristys ominaisuuksia. Se antaa määrä paneelien muodostamiseksi tuotetyypistä. Ja perusmateriaalia, joka pitää koko rakenne on valmistettu PVC: stä. Se on kestävä, joten seinään koristepaneelit helposti ulkoistaa puhaltaa, ja pidetään turvallisesti mille tahansa pinnalle. Valmistajan mukaan, ne ovat siellä ajaksi 25 vuoden takuu.

Asentaa paneeliin kädet, ei välttämättä tarvitse olla ammattilainen korjaustyöt sekä erityisosaamista ei tarvitse olla. Tärkeintä - kaikki merkitä vaaka- ja pystysuunnassa.

Aloittaa on valmistella pintaan etiketin paneelit. Oshkurivayut seinään tai kattoon, jota on sitten esikäsitelty. Tämä hoito edistää parempaa tartunta alustaansa paneelien.

Kun kaikki on kohdistettu ja pohjustetaan seinän merkitä. Vaakasuora viiva mittaavasta ja vertikaalinen - avulla kierre riippuvan kuorman.

Kun kaikki on selvää razlinevano, voit hakea liima siksak. Kiinnitä viimeistellyt seinät voivat olla mitä haluat, se on helppo aloittaa vaaka- ja pystysuunnassa mahdollista. Sillä ei ole väliä, pääasia että on ehdottoman linjojen. Jos levyt saavuttavat kattoon, on suositeltavaa liimata sen päälle. Koska se on parempi katkaista pohjaan, esteettinen puolella se on kauniimpi. Sama koskee kulmat. Toinen asia on, jos haluat liittää muurin yli kokonaan vaakasuoraan. Se pitäisi mitata aina äärimmäisen molemmin puolin levyn leikattiin pois ja olivat samankokoisia. Joten, visuaalisesti harmoninen.

Kun sopiva, ja leikkaamalla ylimääräinen osa sahattu eli PVC, sisäpinta myös lyhenee, ja materiaali etupuolella taivutettu ja kiinnitetty, jonka jälkeen paneeli on kiinnitetty pintaan liimalla. Koska asennus suoritetaan seinäpaneelit pehmeät kädet.

Cording seinä periaatteeseen Capito

Joten meidän täytyy selvittää, miten liimaa valmiin paneelit seinälle tai kattoon, periaatteessa tämä teknologia mahdollistaa niiden voidaan asentaa mihin tahansa. Ja nyt kuvataan, miten saavuttaa sama vaikutus, pinta obtyanuv omaa kudosta ja saavuttamaan visuaalisen samankaltaisuuden.

Capito tyyli käytetty vuosisatojen, ja nyt hän on taas muodissa. Ota vanerilevy tai kovalevy, koko valitsemat pehmeä osa tulevaa, tehdä reikiä alueilla, joilla tulee sijaitsemaan Kiristävät painikkeita. Nyt meidän täytyy korjata kankaan toisella puolella, niin että ei ole löysällä. Tämän jälkeen vanerilevy on laskettu tai vaahtomuovitäytteellä polyesteriä. Se on peitetty verhoilukangas, jo kiinnitetty toisaalta, ja voittaa kaikki muut. Sinun täytyy saada tasaisesti venytetty pinta. Sen jälkeen, että suunnitellut sijainnit ovat asetettu painikkeita. Ne kierteitetty nailonlanka neulalla. Sen jälkeen lävistää kudosta täyteainetta ja purkautuu valmistetun reiän vaneri. On tarpeen vahvistaa langan puolelta levyn, joka on seinää vasten. Se, miten luoda pehmeä seinä sisätilojen omin käsin mukaan Capito.

Monissa tapauksissa tämä menetelmä on vielä parempi levyt, koska voit edetä tasaisesti jakaa painikkeet välttäen epäsymmetria. Mutta paneeli täytyy karsia. Juuri tästä syystä, että joissakin tapauksissa käyttää ensimmäistä menetelmää.

Jos aiot tehdä vain osa seinää pehmeällä, asenna paneeli, ja kun haluat ommella koko pinnan, se on parasta soveltaa menetelmää Capito.

Voit ommella ylös seinälle ilman painikkeita. Tehdä tämän, käyttää kiskot tehdä tarvittavat alueella seinän rungon, joka on kiinnitetty toiselle puolelle kangasta. Sen jälkeen, sisällä tasaisesti päällekkäin ja liimataan seinään täyteainetta. Seuraavaksi kiinnitä kangas kaikki muut sivut kehyksen. Tämä menetelmä antaa kaikki samat mukavuudet kuin kaksi edellä kuvatuilla menetelmillä.

On ollut kuvattu menetelmiä pehmeä tahna koristepaneelien seinillä, sekä menetelmää vastaanoton ommeltu Capito. Teoria on selvä, nyt se on välttämätöntä ymmärtää lähes kaiken. Tärkeintä sinun täytyy ottaa ympäristöystävällisiä ja palo-kestävistä materiaaleista.

Taustakuvia seinät: todellisen kuvan luettelo ja tyylikäs vaihtoehtoja

Koristelu seinät tapetti on merkittävä rooli luotaessa sisustus. Sillä ei ole väliä, olet raskaaksi maailmanlaajuisen korjaus- tai juuri päättänyt päivittää koristepinnoite kokeiluja väri ja koostumus voi antaa tilaa uuden ilmeen. Valmistajat tarjoavat eri tyyliä, väri ja laatu taustakuvia seinät: luettelo valokuva ideoita sisustus tekee täydellinen valinta, mukaan sijaintisi.

Taustakuva - suosittu materiaali seinärakenne

Taustakuvia seinät: kuvaston kuva moderni näytteitä

Suosituin tapa koristelu seinien tapetointi. Käyttämällä nykyaikaisen tuotannon teknologioiden ja materiaalien, tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Päivitetty paitsi laadullinen koostumus kangasta, mutta myös siellä on uusia malleja, malleja ja värejä.

Kirkas koriste-elementit korostavat värimaailman tapetti

Riippuen perusmateriaali, tapetit luokitellaan kolmeen ryhmään:

Koska taustakuva, joka koostuu useista kerroksista, on porrastus materiaalin ylempien kerrosten. Tämän periaatteen mukaisesti, tapetti on jaettu paperi, akryyli, vinyyli, korkki, tekstiili- ja monet muut. Jotkut valmistajat tuottavat taustakuva liioiteltu, joskus odottamattomia helpotus. Näin ollen on olemassa suoritusmuotoja käyttäen ihon, turkin, mokka, bambu, kivi, lasihelmiä, strassit, simuloida kirjonta ja muita etupinnan.

Hyvin valittu tapetti viihtyvyyden ja harmoniaa talon

Myös jaottelua Tapettien riippuen niiden soveltamisesta alueilla, joilla eri tarkoituksiin. On valmistajien verkkosivuilla löytyy fotokatologi taustakuvaksi olohuone, makuuhuone, eteinen, lastenhuone, sekä toimiston seinäpinnat vaihtoehtoja. Valitse haluamasi väri, voit etsiä väri- näytteitä, ja sen perusteella, yleinen suunnittelu - tyylillä.

Maailman tapetti on niin monipuolinen, jotka kuvaavat kaikki nykyiset ideoita on yksinkertaisesti mahdotonta. Uusi markkinoilla tapetit - taustakuva kirjonta. Tekstuuri kasvokuva, joka on valmistettu fleece, selvästi jäljittelee muodosta ja kirjontapistoilla. Tämä viimeistely vie meidät menneeseen kun seinätekstiilit oli koristeltu käsin kirjonta.

Tapetit ja kalusteet on yhdistettävä ja korostaa ihmisarvon toisistaan

Materiaali on ääretön määrä lukuja ja kuvioita. Ryhmä ne kaikki hyvin vaikeaa, mutta voidaan erottaa viisi keskeistä ryhmää, keskittyen kuviot: kukkia, raidat, abstrakti, geometrinen, tausta. Erillisessä luokassa voit valita taustakuvaksi seinät. Luetteloita näiden tuotteiden kuuluu tuhansia eri suunnittelun kehittäminen tarinoita.

Vinkki! Valitessaan taustakuva kukkapainatus, muista, että suuret ja paksut värit visuaalisesti vähentää tilaa, ja hieno ja harvinainen - tehdä se suuri.

Moderni markkinat tarjoavat erilaisia ​​tapetti tyyli suuntauksia

Löytämään tiesi valintaan niin valtava valikoima näytteitä on varsin vaikeaa. Usein käy niin, että houkuttelemina väri ja rakenne materiaalin, on aiheuttaa turhautumista ja ostaa epäonnistuvan. Asiantuntijat suosittelevat ennen ostamaan tietty tyyppi, katso luettelo valokuvatapetti seinällä sisustus.

Taustakuvia salissa huoneiston. Luettelon valokuva vaihtoehtoja koristeluun seinien

Kun luot sisätilojen asunnon otetaan huomioon erityispiirteet koko tilan yleisesti on ajateltu jokaista yksityiskohtaa: huonekalut, verhot, tarvikkeet, valaistus ja tietenkin koristelu seinät. Tämä koskee myös valintaan taustakuvan huoneeseen. Valokuva upea ja ideoita kuvastaa moitteeton muotoilu ja voi toimia esimerkkinä valittaessa taustakuvaksi seinät olohuoneessa.

Piirtäminen tapetti kaikuja ornamentti tyynyt

On syytä pitää mielessä, että kylpyhuone - huone, jossa koko perhe saa yhdessä ja vieraasi, joten on tärkeää suunnitella seinät halli oli tyylikäs ja siisti. Sitä ei suositella kattamaan tapetit tapetti. Ne on helppo käyttää, mutta. ne ovat hieman maalaismainen varten keskellä huonetta, lisäksi kasvojen kansi taustakuva nopeasti häivyttää ja menettävät väriä.

Luettelossa valokuvan taustakuvaksi seinät olohuoneessa löytyy monenlaisia ​​akryyli ja tekstiilimallien. C voi luoda ylellinen ja viihtyisä sisustus tällaisella tapetit. Usein käytetään tekstiili taustakuva sarja: velour, huopa, liinavaatteet. Voit tilata yksittäisen kuvan, mutta kustannukset taustakuvana tekijän toteutusta moninkertaisilla kuljettimen analogit.

Yksi huoneen seinään on koristeltu taustakuva kirkas geometrinen tulosteita

Käyttämällä yhdistelmä eri väriä ja kuvio tapetti, sisätila voi ratkaista joitakin ongelmia: jakaa huoneen useisiin toiminnalliset osat, ehkä ei-standardi ominaisuuksia suunnittelu (ulokkeiden, kapeilla, kaaret), visuaalisesti säädä leveys, pituus ja korkeus huoneen. On otettava huomioon harmoniaa kuvioita ja värejä, yhdistyvät taustakuva koriste taustalla.

Taustakuva seinillä salin (Kuvassa sen täydellisesti) valitaan muodon perusteella ja koko huoneen. Kun suuri alue on mahdollista käyttää materiaalia, jolla on suuri kyllästetyllä väri ja koristeita. Pieni huone on aiheellista liittää yli tapetti taustalla vaaleat tai pienillä huomaamatonta rakennetta. Erinomainen yhdistettynä esineitä tahansa tyylin taustakuva raitoja.

Taustakuva värikäs tausta auttaa piilottaa joitakin puutteita seinäpinnalle

Vinkki! Päivän päättyessä alhainen huonetta on suositeltavaa käyttää taustakuvan kuviolla suuressa nauhat. Näin vältetään tilaa kavennusefektin.

Älä pelkää kokeilla. Käytä inspiraation lukuisia sisustus kuvia. Taustakuva huoneen kirkkaan aksentti (täplät, jäljitelmä eläinten nahat ja niin edelleen.) Käytetään parhaiten yhdessä taustalla pinnoite. Tällaisella menetelmällä voidaan tunnistaa tietyn alueen, esimerkiksi, sohva rentoutua hänelle tai vastapäätä osa seinää, jossa laite sijaitsee.

Vintage taustakuva pastellivärejä sopii erinomaisesti olohuoneeseen tyyliin Provence

On myös otettava huomioon väri ja tekstuuri seinät viereisiä tiloja. Jos huone rajautuu käytävällä, sen seinät eivät saisi tehdä liian kontrastivärejä suhteessa taustakuva huoneeseen. Valita materiaali lähellä värisävy. Luettelon valokuva taustakuvaksi käytävällä sisältää monia vaihtoehtoja päällysteiden eri värejä, reliefejä ja ohjeet.

Laaja valikoima, valokuvatapettia suosio kasvaa jatkuvasti. Riippuen mieltymykset, yksi seinä sali voidaan järjestää luontonäkymät, merimaisema tai muita aiheita. Tehdä tilaa erityistä tukea käyttää sisätilojen kaupungin tapetti seinällä. Valokuvia tahansa kohde yksinomainen kokoelmat auttaa valitsemaan optimaalisen version.

Lihavoitu värit taustakuva tilavuus elementtejä antaa tilaa kirkkaus

Erinomainen ilmaus tyyli voi tulla koristelu sali mustavalkoinen tapetit seiniin. Valokuvatapetti mustavalkoisena osoittaa eri suuntiin: avantgarden, etninen tyyli, retro tyyli, ja monet muut. On huomattava, että ei Mural piilottaa pieniä puutteita ja karheus seinät, joten pinta on täysin tasainen.

Taustakuva hallissa asunnossa: valokuva ideoita luomiseen alkuperäisen sisustuksen. Erilaisia ​​kankaita, värin valinnan ja tyyliä. Mitat rullina, määrän laskeminen. Yhdistetty Kuva: Kuva onnistuneesta yhdistelmiä.

Valitse taustakuva makuuhuoneessa. Luettelo kuvia eri väri ja rakenne ratkaisuja

Tärkeä kriteeri valinnassa tapetti makuuhuoneessa on luoda tilaa mukava ja rento ilmapiiri. Tässä huoneessa ei sovellu pinnoite aggressiivinen ääniä tai iso tilaa vieviä piirustuksiin. Sävy tapetti pitäisi olla lempeä, on levätä, väri. Ne sopivat täydellisesti lämpimät sävyt oliivi, beige tai vihreä väri sekä kylmän kirjo violetti tai sininen.

Esimerkkejä käytöstä tapetti makuuhuoneessa valolla huomaamaton ornamentti

Seinäpinnat tavallinen tai hiuksenhieno kuviointi on neutraali tausta, joka suotuisasti korostavat eriä makuuhuoneen kalusteita. Hyvin varustettu huone tavallinen tapetti ei näytä tylsää ja tylsää. Sileä taustat luovat syvyysvaikutelman ja korostaa siro ääriviivat kukka-asetelmia, patsaita tai muita esineitä koristeluun makuuhuonetta.

Taustakuva kultaa tekstaus suunnittelussa makuuhuonetta

Elvyttää monokromaattista gamma voidaan käyttää myös päällysteen rakenne. Tässä tapauksessa kuvion tai muotoilu ei synny väriä ja helpotusta tapetti. Ajatus käyttää makuuhuoneessa tekstiili taustakuva kuviolla toistuva kangas heittää tyynyt tai huopia, monet relished. Luettelossa valokuvan taustakuvaksi seinät makuuhuoneessa voi helposti löytää sopivan motiiveja kuvioita.

Yleensä yksivärisen muotoilu ulottuu huoneet, toiminnallisesti suunniteltu käytettäväksi huoneen nukkumiseen. Pienissä huoneistoissa on makuuhuone yhdistävät usein toimistossa, kirjastossa tai vaatekaappi. Tällöin perusteltua käyttää yhdistelmän taustakuvaksi makuuhuoneeseen. Kuva täydellinen näyttö, kuten voidaan jalostaa ja asianmukaisesti kohdentaa vyöhyke sängyn käyttäen taustakuva kumppani.

Värikäs kukka kuvio yhdistettynä pehmeä vaaleanpunainen monofoninen tapetti makuuhuoneessa näyttää erittäin tyylikäs

Vinkki! Jos sen jälkeen tapetointia makuuhuoneessa aiot käyttää erilaisia ​​koristeita - maalauksia, kuvia, valokuva, seinäasennus - eniten puolustettavissa versio on taustakuvaksi.

Tee makuuhuone pehmeä ja naisellinen, voit käyttää kukka kuvio taustakuva. Valokuvasuunnittelua vuosikerta makuuhuonetta suuntiin ja tyyli Provence - visuaalinen vahvistus. Taustakuva selkeä geometrisia kuvioita, sekä solun kaistaleet tuo huoneeseen maskuliininen, mikä tekee makuuhuoneessa hieman tiukempi. Päällystämällä soluseinät voidaan suunnitella koko huoneen ja sen yksittäiset osat, yhdistämällä ne yhteen.

Epätavallinen kuvio tapetti täydellisesti tyynyt makuuhuoneessa

Eivät sulje pois mahdollisuutta käyttää koristeluun makuuhuoneessa tapetit, jossa musta-valko-tulostus. Tässä huoneessa täysin sovi kukkakuvio retro-tyylillä, herkkä pitsikuvio tai ruusunpunainen malli. Jotta ei ylikuormittaa tilaa tarkkailla väri osuus, käsittely kuten taustakuva yhdelle seinälle loput seinät voidaan hyväksyä matta valkoinen. Kuvia valkoinen ja musta taustakuva seinät makuuhuone panoraamanäkymät romanttisen Venetsian tai illalla Pariisissa kuvaavat modernin suunnittelu makuuhuoneessa.

Seinäsomisteiden tumma tapetti moderniin tyyliin luoda ainutlaatuinen yksilöllinen design

Kun valitset taustakuvaksi lastenhuoneisiin tulisi ohjata nämä kriteerit:

 • kestävyys - osana on seinäpinnat saa olla terveydelle haitallisia lapsen komponenttien, osti tuotteita on oltava todistus laatu;
 • kestävyys - on mahdollista, että jotkut lapset yrittävät käyttää taustakuvan kuin pohjana, muovailuvahaa ja muita huvituksia;
 • helppo puhdistaa - hygieniaa lastenhuoneisiin on erityisiä vaatimuksia, joihin usein puhdistus ja pesu seinät.

Kirkas taustakuva animalistic tulosteita lastenhuoneessa

Valintaan vaikuttaa myös lapsen ikä. Lastenhuone syntymästä 4-6 vuotta on tehty luonnon sävyjä keltainen, oranssi tai vihreä. Vanhemmille lapsille kannustetaan käyttämään tarinat perustuvat suosikki satuihin. Ja alkaen 11-12-vuotiaille lapsille jo kertoa vanhemmat itse miten sisustaa huoneen.

Vinkki! Kun teet lapsen huoneeseen, älä käytä liikaa päällekkäisiä kuvia. Nämä kuvat auttavat nopeaan väsymystä ja häiritsee lapsen.

Rekisteröimiseksi Kids huone on parempi valita pehmeä hienovaraisia ​​sävyjä

Lisäksi seinän verhous on valmistettu paksusta paperista, lapsi voi käyttää vinyyli taustakuva paperilla tapetti Tällainen käytännön ja helppo hoitaa, erilaisia ​​kuvioita voidaan soveltaa niihin, tekstuuri materiaali voi simuloida helpotusta. Läsnäolo kasvojen päällysteen kestävästä PVC avulla määräajoin kostealla hoito seinät, rajoittamatta pinnalle tapetti.

Valokuvan luettelo lasten taustakuvan seinät löydät vaihtoehtoja tarkoituksena on kehittää taiteellisia lasten kyvyt. Nämä tapetit lapset turvallisesti voi maalata, luoda omia, henkilökohtainen tyyli. Jos lapsella on luova taipumukset ja sisustaa hänen huoneeseensa, erityinen lasten tapetti piirtämiseen liitua, markkeri tai valitse taustakuvan väritys.

Esimerkkejä tyydyttyneen tumma tapetti lastenhuoneessa

Käyttöä lastenhuoneisiin saavat yhdistelmä tapetti kehitystä edistävä loogista ajattelua ja mielikuvitusta lapsen. Se voidaan antaa kunkin huoneen seinään, sama väri, mutta erilainen malli taustakuva, esimerkiksi solun, nauhat, pisteitä, neliöt. Tässä tapauksessa yritä valita kirkkaita värejä eikä tylsä.

Jotta lapsen huoneeseen on valittava "hengittää" taustakuva paperisen

Ei vähiten rooli valinnassa seinän suunnittelun sekä lasten näytelmiä lapsen sukupuoli. Valokuva luettelo lasten tapetti tyttöjen täynnä erilaisia ​​motiiveja pikku prinsessoja. Tämä vaihtoehtoja herkkä piirustukset lintuja, perhosia, tähdet, kukkia ja muita kuvioita. Erityisesti miellyttää tyttöjä ulkonäkö seinällä yksittäiskuvia suosikki sarjakuvahahmoja - keijuja, merenneitoja, hevosia, karhuja, jne

Onnistuneita esimerkkejä seinän koristelu huoneessa tytöt

Valikoima lasten taustakuvaksi seinät pojille tuhansia tuotteen vaihtoehdoista. Tuleville kapteenit ja retkeilijöille, ratsastajat ja kosmonautit valita taustakuvan tahansa temaattista sisältöä. Asianmukainen kuva on rohkea ja jalo ritarit. Huoneen nuori monikielinen voi järjestää taustakuvan sanomalehden tekstejä vieraalla kielellä. Kautta moderni tapetti muodostetaan makua ja yksittäisten käsitys kunkin lapsen.

Sillä poikien huoneen ovat ihanteellisia Mural kuvaavat merirosvo kartan

Taustakuvia seinät: luettelo kuvia ja tuotteiden hintoihin

Lukuisat verkkokauppojen sekä valmistajien sivustoja kätevästi etsinnän tarjoavat ostaja luettelot valokuvan taustakuvaksi seinät. Luettelot systematisoida eri kriteerien mukaan, ja tehdä valinnan antamalla yhden tai useampia hakuvaihtoehtoja:

Tyydyttynyt tapetti kirkkaan vihreä sävyn iloinen huone

 • tyyli;
 • toiminnallinen tarkoitus huone;
 • alkuperämaa;
 • tuotemerkin;
 • hinta.

Tämä esite esittelee nykyinen kokoelma taustakuvia erilaisia ​​kuvioita, värejä ja kuvioita, joilla on rajaton erilaisia ​​koristeluita, tekemät johtavista web seinien materiaaliksi. Valikoima paperi, ei-kudotut, akryyli, maalaus, tekstiilit, tapetit, sekä lasikuitua ja neste taustakuva. Väriyhdistelmät tarjotaan tapetit ja kuvia pystyvät tyydyttämään vaativimmankin asiakkaan.

Oikea yhdistelmä väri tapetti ja huonekalut

Niistä valtava määrä näytteitä, se on erittäin vaikea liikkua. Voit tehdä tämän, voit viitata yhtiön johdolle, joka neuvoo mahdolliset ongelmat kiinnostavat. Asiantuntijat voivat ehdottaa joitakin sopivia vaihtoehtoja ja auttaa valinnassa kaunis tapetti seinällä asunnon. Valokuva näytteet luettelot ovat yhdessä vastaavan Ilmoitus hinnasta. Pääsääntöisesti palvelu ilmainen toimitus tavaroiden alueelle.

Arvioitu hinnat joidenkin tapetti on esitetty seuraavassa taulukossa:

Aseistettu tietoja olemassa lomakkeita, on saatavilla luettelot valokuvan taustakuvaksi seinät. Miltä se näyttää seinällä yhden tai muunlainen seinäpinnat löytyy käymällä taustakuva markkinoilla, koska monet näytteet luonnollisessa valaistuksessa näyttää hieman erilaiselta. Lisäksi voit pitää yhteystiedot www-sivuston Salon yhteyttä ja järjestää aikaa katsella näytteitä.

Portaikon sisustettu vaaleilla taustakuva kukka koristeet

Suurin osa alueen huoneen osuu seinään, niin se on erittäin tärkeää valita sisustus seinät, joka ei petä sinua ja luo huoneeseen huoneistoissa mukavuutta ja kodikkuutta.

3D taustakuvia seinät: valokuva-luettelo sisustus, suunnittelun tekniikoita suunnittelussa

Pestävä taustakuvia keittiöön: kuvaston kuva ideoita sisätilojen

Tapetit seinään huoneessa Contemporary suunnittelutekniikat

Primer Seinien alle taustakuva: koostumus, tyypit ja niiden ominaisuudet

Taustakuva hallissa asunnossa: valokuva ideoita luoda omia sisustus

Miten liimaa vinyylitapetit Paperitaustaisia: vihjeitä seinät

Millaisia ​​tapetti ominaisuuksia, rakenne ja ominaisuudet

Jos aloitit oman asunnon tai talon vieressä (nykyinen tai pääoma) korjausta, niin sinun olisi hyvä olla tietoinen siitä, mitä ovat taustakuvan seinät ja katot, on mahdollista, että et ole edes kuullut olemassaolon erilaisia. Lisäksi on virheellinen näkemys, että tällaiset päällysteitä käytetään edullisia, eli halpa, mutta hinta jotkut voivat ylittää arvon keraamiset laatat.

Lisätietoja tästä kaikesta tullaan käsittelemään alla, sekä lisäosia, näet temaattista video tässä artikkelissa.

lajien monimuotoisuus

Selitys. Tapetti kutsutaan telapinnoite viimeistelyä varten erilaisia ​​aineita, jotka ovat 53 cm tai 106 cm leveä ja usein 10m tai 25m pituus, vaikka tämä ei ole edellytys valmistajan (ei suoritusmuodoissa). Lisäksi on olemassa niin sanottu nestemäinen tapetti, joka levitetään pinnalle perusteella kipsi.

Etuna peitellä muiden materiaalien on, että hän oli alin hinta, ja kenties parhaat mahdollisuudet piirustus kuvat - tässä ja erilaisia ​​kuvioita, ja kaksipuolinen tulostus, lisäksi rajoittamaton väriskaala.

Levyt voivat olla yksi-, mutta voi olla kaksi kerrosta, jossa etuosa eri kohokuviointi, ja lisää on peitetty tapetti tai vinyyli- akryyli kalvo, mutta tämä on täysin eri luokkaa. Huolimatta suuri suosio päällysteen, tällaisia ​​tuotteita ei voi kutsua paras, koska hän on heikko mekaaninen kestävyys, ja ne palavat pois suorasta auringonvalosta.

Enemmän tai vähemmän suosittu päällysteet voivat erottaa kestävä tapetti, jossa pintakerros koostuu polyvinyylikloridista (vinyyli), ja pohja voi olla joko paperia tai kuitukangasta. Mutta pintakerros PVC voi myös olla erilainen - se voi olla sileä, kova vaahto tai vinyyli, sekä shelklgrafiya.

Jos sileä tai vaahtopinnoite helppo puhdistaa kostealla liinalla, sen mekaaninen lujuus on suhteellisen pieni, kun taas kiinteän päällysteen voidaan jopa puhdistaa siveltimellä.

Silkkipaino on myös tasainen pinta, mutta se luo vaikutus päällysteen kudotun kankaan 3d vaikutus ja se ei haalistu auringossa (kaikki vinyylipinnoite UV).

Visuaalisesti akryyli taustakuva ovat hyvin samanlaisia ​​kuin vinyyli, ja nekin kuuluvat luokkaan vedenkestävä, vaikka suojaava akryyli kalvo on paljon ohuempi kuin vinyyli (on 1,5-2 mm verrattuna 3-4 mm). On vain luonnollista, että mekaaninen lujuus sellaisen kerros on myös huonompi kuin PVC ei voida pestä varsinaisessa merkityksessä - vain pyyhkiä.

Metalloitu taustakuva erilaisia ​​kuvioita

Kuvioitu pinnoite voi olla hyvin erilaisia ​​toisistaan ​​niiden kasvojen kerros, joten se voi olla sametti taustakuvaksi seinät parven (kuitu silkki, velour, rami) tai alumiinia Falk kohokuvioitu, kuten kuvassa yllä. Etuosa hoidetaan usein erityisiä väreillä, jotka luovat 3D-huoneessa, ja pidetään eliitin viimeistely.

Näiden tietojen perusteella telojen voi olla joko paperia tai kuitukankaita, ja jos se ei vaikuta lopputulokseen, sillä asennustyö on suuri merkitys.

Huom. Mitä tahansa pehmeää taustakuvaksi seinät käytetään ainoastaan ​​tiloissa, kuten makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Käyttöä lastenhuoneisiin ei ole toivottavaa, koska ne eivät kestä korkeita mekaanisia kuormia ja älä pese.

Sisustus bambu tapetti

Bambu pinnoite voidaan nähdä myös kunnianosoitus itämainen kulttuuri ja tällaisten tapetti ei tietyn jäljen tasainen tai talon (ks. Edellä).

Kangas on tehty bambusta säleet tietyn paksuinen erottuva rakenne, joka on liimattu paperi, jossa telan leveys voi olla hyvin erilainen kuin ikäisensä, niin että ne voivat joskus saavuttaa kaksi metriä. Näitä materiaaleja käytetään seinien, huonekalujen, ja niitä käytetään koriste kappaletta suunnittelun huoneen.

Kvartsi taustakuvia - tämä on erikoinen kattavuus

Tällaisen päällysteen mahdollisimman kuljettaa päälle valokuvan erityinen, sillä osaamista rakentamisen markkinoilla, ja se ei ole vielä arvioinut loppuun, niin sanotusti ole maistanut, mutta ne ovat erittäin kauniita ja käytännöllisiä.

Raina on paperia päällystettävän alustan kvartsihiekkaa, joskus siihen lisätään lisää puukuitujen ja kaikki tämä voidaan maalata - käsky kertoo, että sallitaan enintään 20 sykliä päällysteiden applikoimiseksi. Tietenkin, maalata valinnan täällä tulee hoitaa huolellisesti, että suuri peitto tasoittaa helpotus on siis laatu maali on oltava mahdollisimman alhainen.

Lasi taustakuvia sisätilassa

Lasikuitu (lasikankaasta) ovat erityinen pinnoite telojen, ja on valmistettu lasista filamenttien eri tiheys ja paksuus (tarpeen mukaan), minkä jälkeen suoritettiin impregnointia erikoistunut stabiloimiseksi rainojen.

Tällainen viimeistely lateksi hoidettavan, veteen dispergoituvat ja vettä maaleja, ja koska näin suuri tiheys kuitumateriaalia voidaan pestä ja puhdistaa harjalla lähes pesuainetta. Seinäasennus bändit tehty erityistä liima, kun raina ei sotkee ​​itsessään - vain karkeita perusteella.

Puuvilla nestemäinen tapetti

Tämän tyyppinen päällyste voidaan myös pitää imevää taustakuvaksi - mahdollista, koska materiaalin rakenne, joka koostuu yleensä silkki, puuvillasta ja / tai selluloosa, väriaineita, pehmittimiä, fungisidit ja koriste täyteaineita muodossa kiviainesten, kiille tai spangles.

On huomionarvoista, että korkealaatuista materiaalia (ulkonäkö ja kulutuskestävyys) havaitaan käytettäessä silkki kuituja, kun taas selluloosan käyttö vähenee käyttöikä, koska tällaiset kuidut eivät ole stabiileja, UV-valo (suora auringonvalo).

 1. Kaikki tyypit taustakuvaksi seinät on merkitty erityinen kuvakkeet ilmaisevat tiettyjä toiminnallisia ominaisuuksia materiaalin, menetelmiä niiden purkamista tai ympäristön vaatimus. Esimerkiksi jos näet kuvakkeen aaltoviiva, se osoittaa, että päällyste on vedenkestävä, jos nämä kaksi aaltoa - se sanoo, että se voidaan pyyhkiä kostealla liinalla.
 2. Kolme aalto osoittaa, että se voidaan yleensä pestiin juoksevassa vedessä kotitalouskemikaalit. Mutta jos nämä aallot lisätty siveltimellä, niin et voi vain pestä, mutta myös puhdistaa seinää, kuten keraamiset laatat.
 3. Lisäksi on olemassa kirjainmerkkiä - tämä auttaa sinua koostumuksen määrittämiseksi ylemmän kerroksen.
 • Siten kirjaimella "A" merkitsee akryyli;
 • kirjain "B" - paperi;
 • kirjain "F" - interline;
 • "RV" - kohokuvioitu vinyyli;
 • "BB" - vaahdotettu vinyyli;
 • "PV" - tiukka vinyyli;
 • "TCS" - kuvioitu pinnoite;
 • "STL" - lasikuitu.

Huom. Teimme katsauksen lähes kaikenlaisia ​​tapetti, mutta Internetin käyttäjät ovat joskus etsivät "keraaminen tapetti", jota emme ole puhuneet. Mutta tämä tehtiin tarkoituksella, koska tällainen koristelu vaikka se on viimeistely, mutta viittaa laatta.

Lähes mikä tahansa päällysteet kaikenlaisten edellä kuvatut voit asentaa omin käsin, vaikka et ole koskaan tehnyt sitä ennen, läpinäkyvä, että noudatetaan kaikkia valmistajan suosituksia. Mutta nestemäinen (vakio) tapetit soveltaa myös helpompaa kuin liikkuva - koska se ei vaadi merkintää ja koulutettu silmä rakentaja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 41 = 48