Peili liimakalvon

Koriste tarrakalvo peili turvallisuus peili

Tässä artikkelissa kuvataan peili teipillä ja itseliimautuvat muovi peili, kaikki sen mahdollisia etuja ja haittoja. Siten, peili kalvo - se on turvallinen ja käytännöllinen vaihtoehto tavanomaisille peili. Sen sijaan elokuva, tai muovista, on paljon helpompi asentaa, ei tarvitse rei'ittää seinät ja pilata taustakuva. Peili elokuva on ehdottomasti sama pohdinta kuin tavanomaisessa peili, joten eroa sen ja perinteisen peili, et huomaa. Mieti sitä enemmän pisteitä.

Koska sen turvallisia aineksia, foliot tai muovia ei ole rikki, jos ne vahingossa koskettavat. Children - kukkia elämän, ja jos olet niiden omistajia, meidän täytyy huolehtia niistä, koska lapset eivät harvoin juosta, tai pelata palloa, he eivät voi rikkoa niitä, ja ne eivät kärsi fragmenteista. Lisäksi peili elokuva- ja muovi peili valmistettu biologisesti turvallisista materiaaleista.

Toisin isoveljensä - peilinä tarrakalvo, ei tarvitse tehdä reikiä seinään, tehdä paljon valmistelutyötä, ja sen jälkeen poraus seiniin ja korjuu. Tarrakalvo, helposti liimata mihin tahansa pintaan, on se tapetti, betonia tai jotain muuta. Itseliimautuvat muovi voidaan asentaa melko hyvin, mutta se on vain luotettavampi ja apua, jos tarvetta vahvistaa mitään.

Lisäksi edellä esitetyn, peili folio ja muovi on erinomainen käytännöllisyys. Sen lisäksi, että ne eivät ole rikki, niin myös ovat vedenpitäviä pinnoitteita. Siten ne voidaan pestä vedellä, johon on lisätty minkä tahansa puhdistuksen avulla tämä niitä ei lainkaan vaikutusta. Myös, kalvon ja muovi on paljon naarmuunnu kuin tavallinen lasi.

Koska sen monipuolisuus, kalvo voi olla kokonaan missä tahansa sisätilassa. Sitä voidaan käyttää seinissä, materiaali kosteutta ei ole este, se on kulutusta kestävä, täydellinen koristeluun keittiöt, kylpyhuoneet. sileä kalvo leveys 1 m, jotta maksimoidaan saumattomasti liittää pinnan yli. Peilattu muovi on myös samat edut, tämän lisäksi on mahdollista käsitellä julkisivujen toimisto- ja ostoskeskuksia, jotka eivät salli ulkopuolella antaa yleiskuva sisäpuolella.

Vaikka tärkeimmät tuottajat Euroopan maiden, peili ja peili muovikalvo materiaalit ovat erittäin edullisia. Venäjällä, se on myös tuottanut, mutta sillä välin, pienemmässä mittakaavassa. Ostaa sen, voit tulla milloin useimmat paikalliset rautakaupat, kysyä ja he luultavasti tarvittava materiaali. Lisäksi paikallisia, peilifoliolla ja muovi peili on suosittu monissa verkkokaupoista, jonka avulla voit poistumatta talon määräämään tarvittava määrä elokuvan tai muovista. Hinta, Tässä tuotteessa "ei pure", ja näyttää varsin ystävällinen, vaikka riippuen alueille se muuttuu.

Sen ominaisuudet kannalta peili, ne ovat identtisiä, on korkea kosteuden kestävyys ja lämmönkestävyys. Valmistamaan amalgaami levitetään kerros toisella puolella ja vastakkaisella puolella toimii. Molemmat ovat biologisesti turvallisia. Itseliimautuvat muovi on iskunkestävä ja voi täysin käyttää koristeluun huoneita, tarvitaan lisää vahvistamista ja lämpenemistä.

Siten, näemme, että koriste itseliimautuva kalvo ja muovi ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille peili. Ne voidaan asentaa monia erilaisia ​​pintoja ja se tehdään helposti. Lisäksi tarrakalvo ja muovi ovat turvallinen materiaali, ja se ei ole uhka ole terveydelle tai läheisillesi. Itseliimautuva kalvo on vedenpitävä materiaali, joten se voidaan puhdistaa vedellä ja käytetään alueilla, joilla on korkea kosteus. Ja mikä tärkeintä, saatavuutta, koska sen edullinen, tarrakalvo on voittanut sydämemme. Joten jos luulet sitä olisi käytettävä seinät ja katot, meidän vastaus on - kyllä.

Koristeellinen liimakalvoa peili, Patifix 18-7700

Pituus rulla: 10 m

Hinta per rulla

Lisää kuvia tästä tuotteesta

 • Pituus rulla: 10 m

  Hinta per rulla

  Rainan leveys: 45 cm.

  1 metri.

  Rainan leveys: 45 cm.

  1 metri.

  Rainan leveys: 90 cm.

  1 metri.

  ominaisuudet

  Artikkelit, tapahtumat

  Tuote lisätty vertailla

  Muistuta kun

  Minimitilaus sivuillamme

  Ilmoitamme tavaran määritettyyn sähköpostin pustuplenii

  Peili levyt perusteella itseliimautuvat

  Tämä tuote on identtinen rakenteeltaan viimeistely paneelit PVC, mutta sisällä tarjoaa enemmän kuin jäykisteiden. Näin voit tehdä paneelin joustavampi ja kestävät mekaanista rasitusta. Joitakin erilaisia ​​paneeleja voidaan käyttää myös lopettaa kierroksen arkkitehtonisia elementtejä, kuten pylväät. Suurempia kokoja Se helpottaa asennusta ja tekevät vähemmän liitoksia.

  Standardi koko paneeli 124 cm x 246 cm x 0,3 cm, lisäksi, ne valmistetaan rullina.

  Peilipinta syntyy tarroja etupuolella tai takapuolella oleellisesti painoton peili kalvo. Sen heijastavuus ei ole huonompi peililasin, mutta voidaan leikata tavallista asennusta veitsi. Mukavuuden vuoksi piirustus valmistajat varustaa takaseinän itseliimautuvan kerroksen.

  Peilin pinta peitetty suojakalvo poistetaan päätyttyä kaikki asennustyöt. Tämä koriste materiaalia on käytetty onnistuneesti koristeluun kylpyhuoneet, mutta kun valitset täytyy määrittää läsnäolon tätä ominaisuutta.

  Laatu laatat ja sen kestävyys riippuu perusmateriaali. Tähän mennessä he käyttivät kolmenlaisia:

  1. akryyli - tai orgaaninen lasi, on suosituin tuotannossa peili levyt. Se on korkea lujuus-ominaisuuksia ja voi kestää altistumista kosteudelle. Se ei vääristä kuvaa ja voidaan käyttää myös ultraviolettivalossa. Haittana pidetään pehmeä, koska mitä voi esiintyä naarmuja. Tämän välttämiseksi, akryyli peili levyt on peitetty suojakerroksella. Voidaan kiinnittää peiliin klassinen valkoinen sävy, ja monet muut, sekä sovellettu malli. Sitä käytetään viimeistelyyn keskeytetty rakenteita, seiniä, huonekaluja elementtejä. Enemmän monimutkaista käsittelyä, koska epätasaisen kuumennuksen akryyli- pinnan kun se on leikattu.
  2. polystyreeni - se on yhdistetty yhdiste polystyreenin ja kumin. Se on suuri lujuus ja kestävyys esiintyminen mikrohalkeamia. Peili kerrostetaan etupuolelle levyn koska polystyreeni ei ole läpinäkyvä, toisin kuin akryyli. Koska tämä tarjoaa lisäksi pinnoitekerros. Peililevyn sen on tunnusomaista korkea terminen stabiliteetti ja kestää lämpötiloja jopa 70 ° C: ssa Kestää pieniä mekaanisia vaurioita ja ottaa yhteyttä aggressiivisia kemiallisia aineita. Jälkimmäinen mahdollistaa tehdä puhdistuksen peilin pintaan ilman erikoistyökaluja. Hyvä joustavuus materiaalin mahdollistaa käyttää valmistuksessa rakenteiden kaarevuus, kuten koristelu ja mainontaa.
  3. PVC - rakenteen paneelin sen pohja on samanlainen kuin polystyreeni. On myös peili kerrostetaan etupuolella ja peitetty suojakerroksella. Materiaali sopii käytettäväksi jatkuvassa kosteuden olosuhteissa ja jotka kestävät kemikaaleja. Mikä on tärkeää - se ei ylläpidä palamista, vain sulanut joutuessaan liekkejä ja antaa pois pistävä haju. Suuri lujuus ja helppo käsitellä tee siitä yhtään välinettä yleisimmin käytetty viimeistely, myös silloin, kun makaa omasta. Hygienia mahdollistaa käytön kaikenlaisiin tiloihin.

  Ensinnäkin, tietenkin, on vahvuus, joka riippuu siitä, kuinka monta kohoumien peililevyn. Mitä enemmän, sitä luotettavampi materiaaliin. Nurjahtamalla levyjen pinta tulisi välittömästi luovuttava.

  Pieni määrä reunojen uhkaa myös epävakautta elementti suhteessa substraattiin.

  1. Polystyreeni levyjen - kylkiluun on oltava kokonaisia ​​sileä reunat ilman taukoja. Viimeksi mainittu voi osoittaa, että ei yllä tekniikka valmistusprosessissa. Suurempi paksuus etupaneelin, sitä suurempi levyn lujuus. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun laattojen seinille alueilla on suuri virta ihmisiä.
  2. PVC-levyt kiinnittää huomiota tasaisuus värin etulevy. On parasta tutkia kulma valonlähteen, sitten heti näkyviin mikroskooppisia murtumia.
  3. Akryyli tuotteet peili pinnoite on itse levy, mutta erittäin hieno akryyli vaurioitua, erityisesti kuljetuksen aikana. On tutkittava huolellisesti paneelien halkeamien ja haketuksen reunoilla.

  Tällä hetkellä valmistajat tarjoavat eri kokoa peili levyt perusteella itseliimautuva. Sama muodot ja niiden kustannuksista.

  1. akryyli: 1220 mm x 2440 mm x 2 mm - noin 5000 ruplaa; 1220 mm x 2440 mm x 3 mm: n - noin 6000 ruplaa; 2050 mm x 3050 mm x 3 mm - arvo 14000 16000 ruplaa; 3050 mm x 2050 mm x 2 mm - kustannukset 12000 15000 ruplaa.
  2. polystyreeni - 1000 mm x 2000 mm x 1 mm - arvo 1500-1700 ruplaa; 1000 mm x 2000 mm x 2 mm - kustannukset 2500-2800 ruplaa; 1220 mm x 2440 mm x 1,5 mm - kustannukset noin 2500 ruplaa; 1220 mm x 2440 mm x 2 mm - kustannukset noin 3000 ruplaa; 1220 mm x 3000 mm x 2 mm - kustannukset noin 6000 ruplaa; 1220 mm x 3000 mm x 3 mm - kustannukset noin 8000 ruplaa.
  3. PVC - 1000 mm x 1000 mm x 1,2 mm - kustannukset noin 5000 ruplaa; 3000 mm x 1000 mm x 2 mm - maksaa noin 8000 ruplaa.

  Ominaisuudet asennus peili levyt

  Huolimatta melko yksinkertainen asennus itseliimautuvia tuotteita, sinun on suoritettava sen ohjeiden mukaan, jotta voidaan välttää väännös kuvan, ja avioliitto. Karkea pinta vaatii erittäin korkeatasoista koulutusta.

  Poistettu vanha maali - maalit, tapetit, kipsi. Jos tämä on betoniseinä, se voi vaatia rappaus ja kitti sovellus useita kerroksia. Kaikki riippuu siitä, missä määrin vahinkoa. Tekniikka toimii sama kuin pinnan valmistelua tapetointia tai maalausta.

  Perustana elementtien kiinnittämiseen voidaan käyttää:

  Tapauksessa rulla muovi, ainakin yksi vuorokausi ennen työn aloittamista, on tarpeen levittää huoneeseen. Materiaalin tulisi käyttää huoneen lämpötilaan, ja murtaa. Jos näin ei tehdä, joissakin tapauksissa, saat turvotusta ja kuvan vääristyminen, vastaavasti.

  On syytä muistaa, että kuten kaikki materiaalit, polymeerit ovat myös alttiita lämpölaajenemisen. Tämä on otettava huomioon asennettaessa peili levyt. Yleisesti, jättää rako on noin 0,5 mm. Alueilla, joissa on suuret lämpötilan muutoksia, tämä etäisyys on kasvanut 1 mm. Kuilu täysin ei ole näkyvissä, mutta paneeli ei vspuchatsya ja heitä ei kastua.

  Erityistä huomiota kiinnitetään materiaalin prosessoinnin. PVC-levyt leikataan vain edestä. Jalostukseen polystyreenilevyjä vaativat nopea työkalu. Ennen työn aloittamista muista poistaa suojakalvo ja aseta leikata koko ajan tarvittavat kaataa vettä yhtenäinen jäähdytys.

  Kattamaan asennuksen jälkeen ei petä ja tuoda mahdollisimman tehokkaasti eli laajennettu sisätilojen noudata seuraavia suosituksia:

  1. Sisustus on oltava riittävä määrä valoa. Päivän aikana tämä saavutetaan kautta suuret ikkunat ja vaaleat värit tilanteen. Yöaikaan kannattaa poimia valaistusjärjestelmä.
  2. On toivottavaa varustaa limakalvon paneelien vastapäätä ikkunan avaaminen. Tämä luo peilin vaikutus käytävällä, ja tulevan auringonvalon heijastuu huoneeseen.
  3. Älä käytä paljon peili laatat - tämä johtaa lasku visuaalisen tilaan.
  4. Paras vaikutus saavutetaan kietomalla arkkia kattoon, erityisesti pieni huoneen korkeutta.
  5. Pestä, pehmeällä kankaalla tai erityinen moppi. Pesuaine voidaan käyttää lämmintä vettä ammoniakin tai astianpesuun.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  77 − = 69