Pekinka

Kiinankaali - hyödyllisiä ominaisuuksia. Reseptejä herkullinen, ruokavalio aterioita

Kotoisin Kiinasta pekinka siitä on tullut olennainen osa ruokavaliota. Nykyään tämä kasvi on läsnä lähes jokaisessa keittiössä. Mitä hyötyä kehomme, onko aiheet, ja että tällainen maukas voidaan valmistaa plug?

Kiinankaali - edut ja haitat

Petsay, salaattia, petsay tai napa - kaikki nimetty yksi - toinen vuosi kasvi kulttuureissa perheen kaali, nauris alalaji. Kuitenkin hänen ikänsä, tämä kasvi ei selviä, koska ensimmäisen elinvuoden, pää pois lehdet saavuttavat Zenith makua. Kiinassa, terve vihannes kasvatettiin takaisin V-VI-luvulla ja sen jälkeen muutaman vuosisadan - viedä Japanissa, Koreassa, Indonesiassa, ja vasta sen jälkeen Eurooppaan.

Käyttö kiinankaali on runsaasti vitamiineja on kokoonpanoon. Esimerkiksi jos vertaa tämän kasvin kaali sisar, kiinalainen versio askorbiinihapon on neljä kertaa suurempi ja proteiinipitoisuus lehdet on 1,5-3%. In pekinke monet B-ryhmän vitamiineja, PP, A, C, ja kalium, ja sitruunahappo. Mutta pääasia on, että tämä lajike on lähes ei menetä hyödyllisiä ominaisuuksia pitkienkin varastoinnin. Siksi Pekingin kasvi on suositeltavaa käyttää pitkän talven aikana vitamiini täydennystä organismin.

Saisinko kiinankaali säännöllisesti? Lääkärit ovat samaa mieltä, että on mahdollista, koska sillä on monia lääkkeitä ominaisuuksia:

 • Sitä suositellaan henkilöille altis syöpä. Se pystyy erittämään raskasmetalleja ja estävät kehitystä säteilysairaus.
 • Koska korkea pitoisuus aminohappojen pekinka lisää suojaavia tehtäviä elimistössä.
 • Positiivinen vaikutus ruoansulatuskanavan työtä, auttaa puhdistamaan suolistoa ja auttaa ummetus.
 • Vahvistaa hermostoa, auttaa voittamaan masennuksen ja kestävät paremmin stressaavissa tilanteissa.
 • Kansanparantajat kehotetaan huuhdella kaalin mehu pekinki suu suutulehdus ja ientulehdus.

Kun kaikki edut petsay hyödyllinen se ei ole kaikille. Ravitsemusterapeutit eivät suosittele käyttämään sitä ruokaa niille, jotka kärsivät korkeasta mahan happamuutta, kärsii gastriitti, haimatulehdus tai haavaumia. Se tuo paljon epämukavuutta ja ihmisten lisääntynyt ilmavaivat. Kaikki muut voivat arvostaa etuja tämän upean kasvi.

Mitä kokki Kiinan kaali

Hyvin erilaisia ​​ruokia petsay esimerkiksi Euroopassa, tämä kasvi kulutetaan tuoreena, aasialaiset marinoitua ja japanilaisen keittiön käytetään pääasiassa keitetyt muodossa. Jos päätät kokki jotain pekinki, tiedä tämä: alaosassa arkin ovat kovia valkoisia raitoja, joten ne ovat usein leikata ja valmistaa niistä helposti keittoa. Reunat lehtiä, toisaalta, on erittäin pehmeä, muistuttaa rypistynyt kudosta. Suuri salaatti voidaan saada lisäämällä niitä.

Pitää mehu tuotteen sisälle kaalinlehtiä otettua leikata ja repiä pieniksi paloiksi käsin. Salaatti pekinki voi lisätä melkein mitä tahansa ruokaa. Aivan ihana kasviksia ja äyriäiset, tuoreita vihanneksia, makkaraa, kinkkua, ja jopa hedelmiä. Ole sen arvoinen yhdistää vain tuoretta kermaa, jogurttia ja maitoa, muuten voit ansaita suolistosairaus.

Kiinalainen vihannes sopii myös lämpökäsittelyä. Kunhan et tule liian kauan kokki tarjouksen lehdet, on parempi kiehauttaa ne kevyesti suolatussa vedessä - 10-20 sekuntia. Keitot lehtiä käytetään hyvin harvoin, koska sen jälkeen pitkän ruoanlaitto he menettävät makua ja terveyttä. On parempi valmistaa pieniä kaalikääryle, vihannes pataruoat tai rulla. Toinen aikana petsay tarjoillaan yleensä pöydällä jossa on kuuma tai smetana sienikastiketta.

Kiinnostunut hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta emme ole vielä tajunnut, mitä voit tehdä pekinki? Yritä tehdä muutamia erilaisia ​​ruokia: salaatti, luetteloon tai korea herkku Kimchi. Jos haluat yllättää vieraita ja keitä kotitalouden, oppia uusia reseptejä petsay: tuoreita salaatteja, herkullisia lämpimiä ja mukavia välipaloja.

 • Valmistus aika: 15 minuuttia.
 • Annoksia: 3 henkilöä.
 • Kalori ruokia: 132,9 kcal.
 • Tarkoitus: alkupala.
 • Cuisine :.
 • ruoanlaitto Vaikeus: helppo.

Muunnelmia rakastettu Caesar-salaatti, keksi paljon, yksi heistä, katkarapuja ja kiinankaalia. Tekniikka Tämän yksinkertaisen ruokalaji, hyvin samanlainen kuin perinteisen reseptin, mutta se on oma koukero. Esimerkiksi tuorejuustoa korvattu. On parempi ostaa kermaa tai vuohi suolainen maku. Broilerin rinta on parempi tehdä mehukas pastrami, koska rinnalla petsay se luo hyvin harmoninen maku.

 • Kiinankaali - 1 päätä;
 • Broilerin rinta - 300 g;
 • katkarapu - 300 g;
 • oliivit - 200 g;
 • pehmeä juusto - 50 g;
 • keksejä - 2 kourallinen;
 • Oliiviöljy - 50 g;
 • balsamiviinietikkaa - 2 rkl. l.
 1. Mehukas lehdet pestä, repiä paloiksi.
 2. Katkarapuja keitetään, kuorta, lisätä kulho kaali.
 3. Hiero broilerin mausteita, kääri folioon ja paista uunissa. Sitten leikataan kuutioiksi ja sekoita katkarapuja ja kaali.
 4. Juustoa mustat oliivit leikataan kuutioiksi, lisätä salaatti keksejä.
 5. Kulhossa, valmistaa täyte: Sekoita etikka öljyllä ja mausteet.
 6. Pukeudu salaatti krutonkeja tarvitse juuri ennen tarjoilua.

 • Paistoaika: puoli tuntia.
 • Annoksia: 4 henkilöä.
 • Kaloreita: 25 kcal.
 • Tarkoitus: alkupala.
 • Cuisine: Japanilainen.
 • ruoanlaitto Vaikeus: helppo.

Symboli maan ja henkilöitymä korealaisesta ruuasta pidetään suolaisia ​​Kimchi. Keitä se usein käynyttä kaali lisäämällä muita vihanneksia: porkkanaa, papuja, kukkakaali, munakoiso ja retiisi. Kaikki ainekset ruoat anteliaasti maustettua chili, valkosipuli, raastettu inkivääri ja soijakastike. Koreassa uskovat, että Kimchi auttaa naisia ​​laihtua ja on nuorentava vaikutus.

 • petsay - 1 haarukat;
 • Valkosipuli - 3 segmenttiä;
 • sokeri - 1 rkl. l.;
 • suolaa - 2 rkl. l.;
 • kevätsipuli - 4-5 höyhenet;
 • raastettu inkivääri - 2-3 rkl. l.;
 • chili - 2 pod;
 • soijakastike - 1 rkl. l.;
 • hapanimelät kastike tai Worcesterkastike - 1 rkl. l.
 1. Silputtu kaali hyvin prosolite ja kumoaa kulhoon.
 2. Odota, kunnes se on tyhjä mehu, ja sitten huuhtele se kylmällä vedellä.
 3. Hienonna sipuli ja silppua kuin labuyò ja valkosipuli.
 4. Sekoita sipuli, valkosipuli, paprika ja raastettu inkivääri kastikkeita.
 5. Kaada mausteinen kastike, sekoita, peitä kelmulla ja säilytä kylmässä.
 6. 23 päivän jälkeen kimchin Korean on valmis.

 • Valmistus aika: 15 minuuttia.
 • Annoksia: 2-3 henkilöä.
 • Kalori ruokia: 144,5 kcal.
 • Tarkoitus: alkupala.
 • Cuisine: Venäjä.
 • Vaikeus: helppo.

Kiinankaali taskurapu tikkuja ja munat - on toinen talousarvio vaihtoehto nopean salaattia. Miten valmistautua tähän välipala löytyy seuraavan askeleen resepti. Jos yhtäkkiä joukko ainesosia tunnut tylsää tai mitäänsanomaton, voit aina vaihdella lautasen, lisäämällä hieman raastettua hapan-makea omena ja mausteinen luumu.

 1. Keitetään kovaksi keitettyjen munien, viileä ja leikkaa kuutioiksi.
 2. Kochan osakkeen terälehtiä, pese ja repiä suuria paloja.
 3. Kurkku ja rapu tikkuja hienoksi murentua.
 4. Sekoita kaikki ainekset syvään salaattikulho, majoneesia.

 • Valmistus aika: 25 minuuttia.
 • Annoksia: 4 henkilöä.
 • Kaloreita: 70 kcal.
 • Tarkoitus: alkupala.
 • Cuisine: Venäjä.
 • Vaikeus: helppo.

Tämä salaatti voidaan kutsua ruokavaliota, koska se sisältää vain 70 kaloria per 100 grammaa tuotetta. Käytettynä tankkauksen puhdasta oliiviöljyä ja tuoreita yrttejä. Luonnollisesti kun haluat tehdä jotain posytnee, vaihda oliiviöljyä tavalliseen majoneesi tai vähärasvainen smetanaa. Miten valmistautua tämä yksinkertainen välipala, oppia seuraavaa reseptiä.

 • pekinka - 800 g;
 • maissi - 1 pankki;
 • Broilerin rinta - 300 g;
 • oliiviöljy - 3-4 ruokalusikallista. l.
 1. Kiehauta broilerin. Valmiin liha on viileä, leikkaa viipaleiksi.
 2. Lehdet pestään, murtaa kappaleet.
 3. Pekinku sekoita maissi, fileet ja mausta mausteita.
 4. Ennen tarjoilua, salaatti kaali maissi täyttämiseksi tarvitaan oliiviöljyä.

 • Valmistus: 30 minuuttia.
 • Annoksia: 6 henkilöä.
 • Kalori ruokia: 169,5 kcal.
 • Tarkoitus: välipala.
 • Cuisine: Venäjä.
 • Vaikeus: helppo.

Tämä hämmästyttävän kaunis ja uskomattoman maukkaita välipala valmistelee vain muutamassa minuutissa, ja kaikki koska tuotteita ei tarvitse lämpökäsitellä. Kiitos suolaista sirut tonnikalan ja varovasti sulatejuusto kera osoittautuu hyvin mureaa. Lisäksi rikkaat värit tärkeimmät ainesosat auttaa valloilleen ruokahalu jopa jo nähdessään välipala. Opi tekemään tämän kulinaarisia mestariteos ja hoitaa uudet lautasen niiden kotitalouksien.

 • crabsticks - 200 g;
 • kurkku - 1 kpl.;
 • muna - 6 kpl.;
 • tuorejuustoa - 1 pakkaus.
 • lehdet petsay - 6 kpl.;
 • tonnikala lastut - 1 rkl. l.;
 • Majoneesi - 2 rkl. l.;
 • tomaatit - 1 kpl.;
 • etikka - 2 rkl. l.
 1. Kanssa lehdet leikataan kova osa, ryöppää kiehuvassa vedessä 1-2 minuutin ajan.
 2. Rapu tikkuja sulatuksen, pora muodostumista.
 3. Kurkku tomaatit pestään, leikataan suikaleiksi.
 4. Muna vispilä sekoitin käyttäen etikka pörröinen vaahto.
 5. Paistinpannulla kuumenna hieman kasviöljyä ja paista munakas.
 6. Tonnikalan sekoittaa majoneesi ja raastettu sulatejuustoa.
 7. On muovikelmu laittaa kerroksittain poistuu, munakokkelia, rapu tikkuja ja kasviksia.
 8. Kaikki rasva kastiketta ja kääri rullat.
 9. Laittaa tela jääkaapissa 1-2 tunnin ajan, sitten leikataan osiin.

 • Cooking: 1 tunti.
 • Annoksia: 6 henkilöä.
 • Kaloreita: 197 kcal.
 • Tarkoitus: alkupala.
 • Cuisine: Venäjä.
 • Vaikeus: helppo.

Kiinankaali ananasta ja kana - klassinen yhdistelmä ruoanlaitossa. Ei ihme, että emäntä keksimään uusia vaihtoehtoja, jotka tekevät tämän sarjan tuotteita. Muunnos maku useita tapoja: kokki uusi kastike tai laittaa lautasen elävästi maku ainesosia. Tässä resepti lisättiin murskattua saksanpähkinänsydämet. Ne voidaan laittaa salaattia raaka tai kevyesti paistettuna pannulla, kuin haluat.

 • petsay - 300 g;
 • Broilerin rinta - 400 g;
 • ananas purkitettu - 5 renkaat;
 • saksanpähkinät - 50-80 g
 1. Kanaa, keitetään suolalla maustetussa vedessä, viileä, leikataan kuutioiksi.
 2. Kochan hienoksi pilko ja kuutioi ananas.
 3. Pilko tehosekoittimessa tai laastin saksanpähkinänsydämet.
 4. Sekoita kaikki tuotteet syvään salaatti kulhoon, lisää suola ja mausteita maun mukaan.
 5. Mausta salaatti majoneesi valmis.

 • Valmistus aika: 10 minuuttia.
 • Annoksia: 2-3 henkilöä.
 • Kaloreita: 78 kcal.
 • Tarkoitus: alkupala.
 • Cuisine: Venäjä.
 • Vaikeus: helppo.

Yksinkertainen kaalisalaatti voi olla suuri välipala töissä, päivällinen kotona, hyvä lisä kuuma tai pelastus päivinä paaston. Tärkeintä, että on helppoa, nopeaa ja edullista vuonna. Alkuperäinen kastike oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa ja mausteet korostaa rikkautta koko kasvismaun ja auttavat pysyvästi säilyttää vitamiineja lautasen.

 • petsay - ½ johtaja kaali;
 • Bulgaria paprika - 1 kpl.;
 • tomaatit - 2 kpl.;
 • kurkku - 1 kpl.;
 • maissi - 4 rkl. l.;
 • oliiviöljy - 2 rkl. l.;
 • Balsamiviinietikkaa - 1 tl ..
 1. Puhdistettu Kurkku päällysarkin, pippuria - siemenistä ja poista varsi tomaatista.
 2. Leikkaa kasvikset suuriksi kuutioiksi, sekoita maissi ja salaattia.
 3. Erillisessä kulhossa oliiviöljy, balsamiviinietikka ja pippuria. Haluttaessa sidos voi lisätä muita mausteita.
 4. Ennen tarjoilua, ripottele kevyt salaatinkastiketta.

 • Valmistus aika: 25 minuuttia.
 • Annoksia: 3 henkilöä.
 • Kalori ruokia: 156,3 kcal.
 • Tarkoitus: pääruoka.
 • Cuisine: Venäjä.
 • Vaikeus: helppo.

Täytetyt kaali Classic resepti tehty lihaa ja kaali. Kaikille ystäville tämä ruokalaji ravitsemusterapeutit neuvoo muuttaa hieman resepti, kun haarukan Pekingissä. Ruokalaji se ei kärsi, ja jopa hankkia maku - makea, mehukas täynnä sienikastiketta vain sulaa suussa. Miten kokki pekinku venäläiseen tapaan, voit oppia seuraavaa reseptiä valokuvista.

 1. Täytteen, kytke täyte puoliksi riisiä ja juustoraastetta.
 2. Leikkaa paksu selkärangan ylhäältä kunkin arkin. Blanch kaali lehdet kuumassa vedessä 15 sekunnin ajan.
 3. Alareunassa lay out salaatti kiinteä lihaa, työntää reunat.
 4. Wrap lyhyttä sivua, ja sitten rullaa telan koko pituudelta.
 5. Leikkaa sipuli kuutioiksi, paista pannulla sienet.
 6. Kaada kanaliemi ja sieniä, lisää mausteet.
 7. Heti kun neste alkaa kiehua, siirtää kattilaan täytetty pekinki.
 8. Muhennos esimuotin kastike noin 10 minuuttia, kaada kerma ja keitä 5-7 minuuttia.
 9. Loppupuolella lisää smetana kastike sekoittaa tomaattia ja muhennos täytetyt konepellin alle vielä 5 minuuttia.

 • Cooking: 1 tunti.
 • Annoksia: 6 henkilöä.
 • Kaloreita: 204 kcal.
 • Tarkoitus: pääruoka.
 • Cuisine :.
 • Vaikeus: helppo.

Harvat tietävät perusperiaatteet miten ruokaa kasviskiusaus. On pystyttävä myös poimia ruokaa hänen oikein. Esimerkiksi on erittäin tärkeää käyttää paksua kaali tässä resepti. Katso pään yhteydessä: lehdet on oltava valkoista, ja on tarttua toisiinsa. Mitä sieniä, sitten voit käyttää mitä tahansa: osterivinokkaat, valkoinen, haapa tai sieniä.

 1. Sienet ja sipulit pestiin, leikattiin kuutioiksi.
 2. Kuullota seosta pannulla hieman oliiviöljyä.
 3. Heti kun mehu vihanneksia haihtuu, kaada kerma pannulle ja jatkaa kokki toiseen 3-4 minuuttia.
 4. Kochan pestä, pilko hienoksi, sekoita vatkattu muna.
 5. Laita ainekset Paksuseinämäisen pannulla ja kaada sienikastiketta.
 6. Vuoka uuniin voidaan keittää 180 asteessa 20-30 minuuttia.

 • Valmistus aika: 25 minuuttia.
 • Annoksia: 4 henkilöä.
 • Kaloreita: 124 kcal.
 • Tarkoitus: alkupala.
 • Cuisine :.
 • Vaikeus: helppo.

Ajattele valikossa lomalla pöydän ja tiedä mitä tehdä mereneläviä? Muista kokeilla kokki kaali salaattia. Aseta ainesosia saatavilla, ja kypsennys on helppoa. Ainoa asia, joka voi olla vaikeaa - ruoanlaittoon mustekala. Muista, että tämä mereneläviä tarvitse laskea osaksi jo kiehuvaan veteen muutamaksi sekunniksi, tai kalmari liha tulee kova.

 • katkaravut - 300 g;
 • viiriäisen munia - 6 kpl.;
 • kaalinlehteä - 4 kpl.;
 • Valkosipuli - 2 viipaletta;
 • kirsikkatomaatteja - 4-5 kappaletta;
 • kalmari jäädytetty - 3 ruhoon
 • juusto - 50-80 g;
 • sitruunamehua - ½ kpl.;
 • oliiviöljy - tankkausta.
 1. Katkarapu kiehua kiehuvassa vedessä 1-2 minuuttia, poista kuori ja suoliston suoneen.
 2. Pan-paista öljy valkosipulin kynttä ja sitten hieman tuoksuva öljy katkarapu paista.
 3. Mustekala kastetaan kiehuvaan suolatussa vedessä 4 minuuttia, ja sitten leikataan.
 4. Keitettyä viiriäisen munia leikataan 4 kpl ja kirsikkatomaatteja - puolikkaat.
 5. Yhteyden kaali mereneläviä ja vihanneksia.
 6. Tee kastike sitruunamehua, oliiviöljyä ja mausteita.
 7. Päälle salaatti valmiina hieroa juustoa.

Kiinankaali. Hyötyjä ja haittoja. mielenkiintoisia reseptejä

Kiinankaali (petsay) ilmestyi Venäjän hyllyille viime aikoina, mutta ei enää ole eksoottisia ja otti paikkansa keittiön pöydällä ja sydämissä seuraajien terveellistä ruokavaliota. Kiinalainen vihannes muistuta paljoakaan klassinen pää - se on melkein kaksoisveli suositun romaine, mutta onnistui ottamaan paras ja kaali, ja salaatteja. Mikä on niin hyödyllinen ruokahalua "pekinka" ja miten se eroaa muista tyyppisiä kaali - väri, kukkakaali, parsakaali ja kaali tavallista?

Jos et ole ehtinyt tutustua tähän ihanaan kasvi, kuvissa näkyy kiinankaali pitkänomainen löysä ruusuke pitkä, tiheästi lehdet, vihreät ja kihara ylä- ja tiukka valkoinen suonet alla. Tässä valossa sisäfilee kuten kaali varsi, suurin hyöty kertynyt tuotteen.

Botanists vieläkään ole sopineet, kuinka paljon C-vitamiinia löytyy "pekinke", mutta tosiasia on - askorbiinihapon sitä enemmän kuin kihara salaattia. Ja vihannes Kiinasta on runsaasti vitamiineja, B-ryhmän ja PP, mineraalit - jodi, mangaani, rauta, fosfori ja sinkki. Kiinankaali - yksi harvoista sisältävien ruokien puhdistava paranemista sitruunahappoa - että se mahdollistaa valko-vihreä Kochanov viikkoa ylläpitää ulkonäkö ja mehukas maku.

Vuonna Celestial mehukas kaali päässä V luvulla pidetään lähteenä pitkäikäisyys ja modernin tutkijat ovat löytäneet selitystä tälle. "Syyllinen" - ihme-lysiiniaminohappoa, joka on täysin puhdistaa veren vieraiden proteiinien ja vaarallisten aineiden ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

Kiinankaali - lääkäri hermoja ja vatsa

Vihreä kaali - tunnustettu Kiinan masennuslääke. Jos mukana ruokavaliossa salaatteja ja mehukas muhennos "pekinki", voit unohtaa päänsärkyä aiheuttamaa väsymystä ja ongelmia työssä, merkittävästi vähentää stressiä ja hermoston häiriöt. Jotta tällainen ainutlaatuinen vaikutus hermostoon vastaava alkaloidi lactucin, joka aktivoi myös aineenvaihduntaa ja aiheuttaa normaali verenpaine.

Magic kasvikuitua Pekingissä kasvis voit säätää ruoansulatusta ja säännöllinen suolen, ja mineraali monimutkainen kaalinlehtiin - vetäytyä ylimääräinen neste ja poistaa turvotusta.

Tänään Aasian vihannes määrätietoisesti kasvanut maassamme, joten markkinat ja kauppoja ympäri vuoden kokoontuu kiinankaali - sen hyödylliset ominaisuudet ovat erityisen arvokkaita kylmänä vuodenaikana ja off-season, kun väkevien alkoholijuomien ja vahvan immuunijärjestelmän ovat tärkeämpiä kuin koskaan.

Kiinankaali ja suositellaan anemian - se auttaa prosessin muodostumista verisolujen, poistaa vaaralliset kolesterolia kehosta, suojelee maksa rasvasta ja myrkyllisiä hyökkäyksiä.

Ihmiskunta on jo pitkään ollut tiedossa kaalia - hyödyllisiä että haitallisia mehukas vihannekset tuonut hänelle paljon faneja.

Parantavan ominaisuuksia lehtikaalia paljon, mutta joitakin aiheet. Suurin vaara - on sitruunahappo. Huolimatta hyödyllisyyttä tämä aine ja sen kyky eroon ruumiin kaikenlaisia ​​myrkyllisiä tavaraa, ihmisiä, joilla on erityisiä diagnoosit sitruunahappoa - kielletty. Tämä lisäsi mahan happamuutta, paheneminen haavaumat, gastriitti, haimatulehdus, mahalaukun verenvuoto.

Ei suositella kiinankaali yhdistää mihinkään maitotuotteet - suosittu salaatteja "pekinkoy" ja pehmeä juusto, kovat juustot ja juusto voi aiheuttaa vakavia ruoansulatushäiriöt.

Fanien keskuudessa Kiinan välipaloja muodostavat leijonanosan käyvän naiset, ja tämä ei ole sattumaa. Mistään ruokavalio sopii kaali - sen kokonaiskaloripitoisuudesta 13-16 kcal per 100 grammaa rapeita lehtiä! Sanoa enemmän - kaloreita, tämä on myös negatiivinen - kehon kuluttaa paljon energiaa sulattaa kaali, ja vaikka se nielee valtavia levyt, et lisätä yksittäisen gramma rasvaa.

Tällaiset ominaisuudet "pekinki" voinut jäädä huomaamatta - muodikas ravitsemusasiantuntijat ovat kehittäneet useita ruokavalion perustuu ihme vihannes. Me kertoa suosituin.

Tämä ruokavalio sallii vain syödä keitettyä vähärasvaista lihaa (naudanliha, kana, kalkkuna), enintään 300-400 grammaa päivässä, ja vihannesten salaatteja pohjalta "pekinki" (reseptejä - alla). Kun 6 asennossa - piste yksi salaatit. Viikolla Tässä valikossa voit menettää 3-4 kg.

Korjaa hoikka tulosten jälkeen ruokavalio ei suositella heittää tuulille ja tallentaa perinne ruokailu helppoa kaali salaatteja.

Kiinankaali pitkään ollut suosikki meidän lentoemännät varten meheviä lehtiä ja mieto, hieman makea maku, joka harmonisesti etsii kaikki astiat, ei heille erottuva sävy kaali.

Tärkeä etu "pekinki" - on sen säilyvyyttä. Kochan piilee hiljaa jääkaapissa jopa 3 viikkoa menettämättä tuoreutta ja esitys. Yksi ehto - on kääriä kaali elokuvassa tai kihara lehtiä voi povyanut.

Tärkeä kysymys monille faneille vihanneksia - että kiinankaali kokki? Kiitos rikas ja huomaamaton maku "pekinku" usein lisätä tuoretta kaikenlaisia ​​salaatteja - vihannesten, lihan, sieniä ja kaloja. Voit valmistaa ja vihannesten patoihin, Bigos tuttu ja borssikeitto.

Tärkeää: Aasian kaali ei tarvitse kauan keittää ja hauduta - lisäämällä sen 3-5 minuuttia ennen keiton lopussa.

Neuvo: jos kokki lautasen tuoreita kiinankaali, jätä se kiehuvassa vedessä puolitoista tuntia, ja ravista hyvin - se ajaa pois suurimman osan nitraatit, jotka kuuluvat vihannes kun kasvaa.

Reseptit ravinnon salaatti kiinankaali

Ei ole väliä, onko aiot kasvisruokavalio Kiinan harhaa, tai yksinkertaisesti päättänyt nauttia hieno maku vihanneksia, kuten kiinankaali - reseptejä salaatteihin hänen aina yksinkertainen, mutta erittäin hyödyllinen.

Leikattu levy kaalinlehteä lisätään ripaus suolaa. Täyte: epätäydellinen pöytä. lusikka voita ja sitruunamehua. Kalori - 20 kcal.

Tärkeimmät tuotteet: Peking kaali, yrttejä maun - basilika, korianteri, tilli, persilja, hyppysellinen suolaa. Täyte: vähärasvainen jogurtti (kefir). Kalori - 55-65 kcal.

Tärkeimmät tuotteet: Peking kaali, kurkku, vähän seesami. Täyte: 2-3 taulukossa. lusikkaa soijakastike + 1-2 valkosipulin kynttä. Kalori - 30-40 kcal.

Epätavalliset reseptit kiinankaali

Tarvitset: pää "pekinki», pippuri, tuorejuustoa, tilli, persilja, basilika, suola.

Kaali jätä yöksi keittiön pöydän haarukoiden hieman pehmennyt. Pepper leipoa, puhdas kuori, pilko ja sekoita juusto, hienonnettu yrttejä ja suolaa. Sitten kevyesti alas kaikki lehdet kaali takki molempien seosta, ja taittuu siististi takaisin. Painaa tiukasti kaikki levyt toisiinsa, tiiviisti kääriä kalvokerros 2 ja poistaa jääkaapissa useita tunteja. Valmiit kaali leikataan poikittain.

Tämä resepti on monipuolinen: kiinankaali voidaan pehmustetut tahansa salaatti - rapu, talvi, sieni tai kalaa kokki täyte. Tämä "kiinalainen" alkupala on erittäin vaikuttava ja tarkastellaan vaatimaton perheen illallinen ja Juhlapöytään.

 • Spagetti, grillattua kanaa ja kiinankaalia.

Tarvitset: 250g ohutta spagetti, kana nauhat 500g, maissitärkkelys 1 taulukossa. lusikka, kasvaa. öljy, punasipulia, hienonnettuna "pekinka" 250 gr, 2 kuppia vihreitä papuja, 2 valkosipulinkynttä, viinietikkaa ja soijakastike - 2 taulukossa. lusikka.

Keitetään pasta al dente. Sekoita kanaa ja tärkkelystä. Paista syvässä paistinpannussa 4-5 minuuttia. Siirrä lautasen, paista sipuli (viipaloitu raidat) ja valkosipuli, lisää kaali ja paista 3-4 minuuttia. Sitten - papuja, etikka, suolainen kastike, kanaa ja pastaa. Kiehua 5 minuuttia sekoittaen jatkuvasti.

Korean ruoanlaitto salaisuuksia kiinankaali

Korealaiset myös on rakastettu ja arvostettu Aasian kaali ja keitä se erityisellä tavalla - suolattu ja peitattujen Venäjällä - kaali. Valitse - Kimchi ja kaali koreaksi, 2 tavalla.

Tarve: 500 c "pekinki" - paprika jauheena palava 5 g, 1 valkosipulin kynsi, suolaa ja sokeria - 3 tl.

Kaali leikkaus ja shinkuem raidat 2-2,5 cm välissä suolaa ja sokeria (2 ruokalusikallista), laittaa pannulla päälle -. Ikeen. Anna vaikuttaa 12 tuntia "pekinka" anna mehua.

Sekoita jäljellä sokeria, suolaa, pippuria, valkosipuli. Laimennetaan kuumaa vettä paksuksi lietteeksi, kun kastike on jäähtynyt, pukeutunut kaali. Valmis "pekinku" poista jääkaapissa (talvella voi parveke), kun 5-6 tuntia ostrenkoe välipala valmiina. Tallennettu kaali Korean noin viikon.

Tarvitset: iso pää "pekinki" chili 1 pöytä. lusikka hienonnettu paprika pistävä tuore 1-2 kpl., 4-5 valkosipulin kynttä, inkivääri 2 cm, korianterinsiemeniä 1 tl. lusikka, suola, auringonkukkaöljy 1 taulukossa. lusikka.

Valmistella suolavedessä: vain keitettyä litraa vettä - 2 suurta lusikallista suolaa, viileä. Leikkaa kaali 6 osaan, pour suolaliuoksella, kansi lautanen, jossa on pieni paino, asiaa 2päivä lämpimässä paikassa.

Ready "pekinku" pestä veden alla, väännä, sekoita polttamiseen kastiketta (tuoretta pippuria + kaikki kuivat aineet + öljy), sulje astia ja piilottaa taas lämpimässä paikassa pari päivää. Kiinankaali Kimchi säilyttää jääkaapissa ennen tarjoilua voit ripottele päälle seesaminsiemeniä ja fenkolia.

osake

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Olemme sosiaalisia verkostoja

Kaikki tieto on luonteeltaan tutkimuksellisia verkossa. Älä käytä sitä ilman lääkärin lupaa. Sopimus henkilötietojen käsittelystä Sivukartta

Pekinka

Viime vuonna yritin kasvaa alueella, jotkut lajikkeita salaattia: Rubin salaattia, vesikrassi, sekä uusi vuosi ja Greenhouse . Ja tällä kaudella on päättänyt istuttaa kiinankaali, kun näin sen myynnissä myymälässä. Ihmiset ovat valmiita ostamaan tuoreita yrttejä ruokaa. No, mietin, millaista vihannes. Varsinkin vitamiineja talven jälkeen on vielä tarvitaan. Sitten halusin kasvavat kiinankaali siemen, Ostin pari eri teepussit: Shanghai lajike ja hybridi syksy kauneus F1.

Kaali: viljely ja hoito

Ulkona se oli huhtikuussa. Olin juuri kylvää retiisit vanha sänky orgaanisen alle peitemateriaalin. Siellä myös kylvi siemenet ja kiinankaalia: puoli sängyn retiisi, ja sängyt, lattia - kaali. Maaperän sängyt oli löysä: viime vuonna sadonkorjuun jälkeen tomaattisadolle istutimme hänen salaattia, kyllä ​​ja jätti hänet sinne talvella ja keväällä gryadochki vain proryhlit Rake.

Aiempi kokemus kasvaa kiinankaali en, enkä kylvi siemenet melko tiheästi. Erityishuollon istutusten pysyvät: satunnaista kastelua ja kitkemistä. Ja kasvoi kaali alle verhoustuotteet. Kuukautta myöhemmin hänen kysyntä on kasvanut niin, että rivit ovat kiinni, ja suuret vaaleanvihreä lehtien väri miellyttää silmää. Se oli varhainen erääntyviä lajikkeet kiinankaali Shanghaissa. Täytyy sanoa, että tämä kochanchiki, jonka olen nähnyt myynnissä kaupassa, kasveja ei muodostu, mutta silti antoi suuren ruusuke lehtiä meheviä petioles.

Kaali: alkukeväästä vihreät

Joten koin omakohtaisesti, että viljely kiinankaali Siperiassa - on täysin todellinen. Kulttuuri kasvaa hyvin nopeasti, ja jos piilottaa kuitukangasta ja laittaa sänkyyn lämmintä, kun taas se toukokuussa on mahdollista syödä tuoreita kasviksia, joka ohotku pitkän Siperian talvi.

Muuten, vihreä kiinankaali ei ole vain hyvä salaateissa. Sen lehdet sochnymm I kypsennetty herkullinen hodgepodge kaunista ja yhtä herkullista kesän keittoa. Pidin siitä, että kun ruoanlaitto se ei saa tumman vihreät, keittoja ja sai myös ruokahalua, kirkas, zelonenkimi.

Sekä salaatteja, kaali tyytyväinen, joka kasvaa hyvin nopeasti. Mutta verrattuna vihreät lehtivihannekset salaatin, hän näytti paljon maukkaampia ja juicier. Lisäksi erityisiä vaikeuksia viljely ja hoito hänen, en huomannut. Siksi hän totesi, että kulttuuri itselleen positiivisesti.

Useat kasvi kiinankaali, joka nyt meni varsi ja kukkivat keltaiset kukat, olen tietoisesti jättää siemenet. Ja kuitenkin, nopeasti kasvava ja "levittää" ulostulo pekinki ovat ehdottaneet, että tämä kasvi on täysin mahdollista kylvää lähemmäksi syksyllä, kun viherlannoitteen - sen tiheä istutus ei kasva sängyt rikkaruohot ja lannoittaa maaperää. Sen jälkeen kasvaa niin onnistuneesti salaattia pakkasen!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

35 − 31 =