pelargoni jalostukseen

Pelargonium: pistokaslisäys. Pelargonium kotiin: Care

On tarpeeksi mennä ajassa taaksepäin muutaman vuosikymmenen, miten suosittu oli aikoinaan Pelargonium (Geranium). Nyt hän on menettänyt joitakin sen entiseen loistoonsa. Monet viljelijät eivät halua sitä kotimaansa viitaten haju ja joidenkin vanhentumisesta. Ja se on turhaa, koska se on melko vaatimaton ja erittäin helppohoitoinen kasvi.

Pelargonium kukkii hyvin erinomaisesti, ja kuinka monta niitä on lajikkeita ja värejä! Kysymys siitä, miten levittää Pelargonium, ei aiheuta suurempia vaikeuksia. Tämä tapahtuu siemeniä ja pistokkaita. Siemenistä kasvaa kukka on melko vaikeaa, mutta se kasvaa omituinen uusia pelargoni.

Pistokaslisäys helpompaa. Lisäksi tarjolla Pelargonium säätää desinfioinnin huoneessa, koska phytoncide on erinomaiset ominaisuudet. Se ei ole vaarassa tappion kirvoja ja sen naapurit.

Mitkä ovat eri tyyppisiä pelargoniuutteista?

Suosituin ja lukuisat on ryhmä vyöhykejärjestelmää Pelargonium. Hän rakasti erityisesti suurten kukinto muodossa pallo, koottu paljon pieniä kukkia: valkoinen, vaaleanpunainen, punainen, oranssi tai violetti. Lehdet Pelargonium vyöhykekohtaisen jos se on jaettu useisiin värivyöhykkeeseen. Nauhat voi olla maitoa, ruskea, vaalean vihreä väri, mikä tekee lehtiä enemmän koriste. Beauty makes lyhyt pakkaset -9 astetta, joten sitä voidaan menestyksellisesti kasvattaa avoimella alueella varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Toinen yhteinen ryhmä - Pelargonium plyuschelistnaya. Se muistuttaa muratti ja kasvanut kori kasvi. Lehdet pelargonioita vähemmän ja varret roikkuvat ja pääsee pituudet jopa metrin. Siksi ne ovat erittäin suosittuja horisontaalista maisemoitu piha eteläisissä maissa. Meidän ilmastomme on kasvanut Pelargonium kotiin. Hoitamiselle on sama kuin perinteisten lajikkeiden. Monille kiistaton etu on se, ettei haju lehdistä.

Toinen erittäin mukava katsella - Royal pelargoni. Sitä kutsutaan myös kuninkaallisen tai jalo, ja se on ehkä kaikkein oikea kuvaus. Pelargonium on monia lajikkeita kaksinkertainen kukkia kaunis mono- tai kirjava värejä.

Neljäs ryhmä - tuoksuva pelargoni. Heillä on outoa hajua, joka voi muistuttaa sitruuna, minttu, inkivääri, kamferi. Toinen piirre on muoto lehdet - ne ovat pinnate, leikellään, miksi se tuntuu froteeta.

Viides ryhmä koostuu hyvin epätavallinen ja näyttäviä violotsvetnye Pelargonium. Jo nimestä käy ilmi, että kukat näiden kasvien muistuttavat alttoviulu. Heillä on hyvin rehevä kukinnan koko kesän ja tiiviyttä.

Mehevän Pelargonium osuus ei niin paljon lajeja, vain noin kymmenen. He iskevät silmää sen outo muotoja. Niitä käytetään usein luomaan lauluja tyyliin Bonsai. Pelargoni tällaista voi jopa olla piikkejä.

Pelargoni täytyy löytää paikka, jossa se saa auringonvaloa vähintään kuusi tuntia päivässä. Ensimmäiset merkit valon puute kasveja kelmetä väritys lehdet ja kukinnan hyvin heikko. Pelargonium suotuisasti reagoivat kirkas aurinko, ja kesällä on parasta istuttaa puutarhassa tai erottuvat. On vaikea löytää monipuolisempaa yrtti kuin pelargoni. Pistokaslisäys tapahtuu parhaiten penumbra, ja vain silloin, kun nuori vahvistuvat näytteiden parantaa valaistusta.

Geranium mieluummin rikas orgaanisen aineksen, jossa on neutraali tai lievästi hapan reaktio. Sen pitää tarjota hyvä kuivatuskerros kevytsorarakeiden. Nyt se on hyvin yleistä perusteita valmis kaikenlaista kasvi, joka löytyy mitään kukkakaupan. Ostaa niitä, sinun täytyy kiinnittää huomiota koostumus ja happamuus. Itsenäisten maaperän asiantuntijat neuvovat käyttämään kahdeksaan osaan SOD maa, kaksi osaa hyvää humuksesta ja yksi osa karkeaa joki hiekka. Tällainen muotoilu olisi lähes täydellinen.

Vesi - elämän lähde, joten on tärkeää, että se on laadukasta. Varmistamaan asianmukaista hoitoa tietynlaista Pelargonium, sinun täytyy tutkia kasvitieteellisen kuvaus. Royal Pelargonium, esimerkiksi - melko tuhma ilmeen. Se edellyttää huolellista kastelua ja oikea vesitalouteen. Yhteistä kaikenlaisia ​​ominaisuuksia on se, että maaperän välillä waterings tulee olla kuiva, koska kasvi on hyvin herkkä liiallinen kosteus ja voi aiheuttaa root rot, mikä johtaa epäilemättä hänen kuolemaansa. Korkea ilmankosteus myös olla negatiivinen vaikutus Pelargonium. Lehdet alkavat kellastua, ja se on ensimmäinen osoitus liiallisen kosteuden tai liiallinen kastelu. Älä jätä vettä pannulla. Jälkeen 15-20 minuutin kastelu kaikki tarvittavat kosteus imeytyy, ja ylimäärä on tyhjennettävä.

Aktiivisen sovelluksen sidokset tarpeen kaikkein voimakas kasvun aikaa. Kesällä on kasteltava liuoksella pelargoniuutteista lannoite kahden viikon välein. Pääkomponentit käytetään sidokset on oltava fosforia, typpeä ja kaliumia. Viime aktivoi kasvua, lisää vastustuskykyä kylmä, ja erilaisia ​​sairauksia. Fosfori on välttämätön hyvän kukinnan ja kypsymisen siemenet, ja typen auttaa rakentamaan vihermassa. Muuten, ylimäärä typpeä maaperään - on syynä huono kukinnan kuten Pelargonium viettää kaiken voimansa kasvuun.

Siirtoistutusten huonekasvit on tehtävä kasvun juuristo (yleensä keväällä, ennen aktiivisen kasvukauden). On mahdotonta valita pelargonium liian isoja potteja, koska se häiritä kehittäminen on vaikeaa saavuttaa halutun muodon. Jos kasvi on valmis viljelyyn kadulla, hänen kevät istuen laatikoihin tai maaperään (kun pakkanen ei uhka). Syksyllä kaivaa ja siirtäisivät ne kattilaan ja sitten kuluvat kotona.

Talvella, Pelargonium, samoin kuin monet muut kasvit, siellä tulee lepoaika. Tällä hetkellä, vähentää kastelua maksimi ja ilman lämpötila ei saa ylittää viisitoista astetta. Sisältävät ruukut Pelargoni tarvitsevat lämmöltä lähteistä.

Kysymys siitä, miten levittää Pelargonium siemeniä huolta pääasiassa kokeneita puutarhurit. Tämän hankala tapaus on saada eniten koriste muotoja ja epätavallinen väritys. Siksi Internetin tai erikoistuneissa kaupoissa ostaa uudenlaisia ​​Pelargonium siemeniä. Lisääntyminen näin toteutetaan parhaiten tammi-helmikuussa. Maaperän seos on muodostettu hiekasta ja turpeesta (turve voidaan käyttää ainoastaan). Siemenet pitää kylvää kosteaan maahan, sitten peitä foliolla luoda kasvihuone olosuhteet. Istutuksesta ensimmäiset taimet tapahtuu kolme viikkoa. Milloin ensimmäiset kolme lehteä, on mahdollista istuin Pelargonium. Pääjuuren tarvitaan prischipnut. Se stimuloi vahvan juuristo.

Pelargonium: pistokaslisäys

Suosituin on jäljentämistä geranium varttamalla. Se on nopea, kätevä ja takaa lähes sataprosenttisesti eloonjäämisaste. Pelargonium pistokkaat voidaan panna veteen kunnes juuret. Sitten he tarvitsevat juureen.

Sillä pistokaslisäys Käytä vain puhtaita työkaluja, estää mikrobien tuore leikattu. Veitsi on oltava terävä, pre-pyyhi alkoholia desinfiointi. Pelargonium pistokkaat voivat juurtua kerralla, on otettava suuri seos joen hiekka ja turvetta. Ennen istutusta maaperään siivu on suositeltavaa kuivua yksi tunti, ja sitten upota sen kasvutekijä ja survotaan puuhiiltä.

Juuristo on kehitetty kolmesta neljään viikkoa, jonka jälkeen istuinta voidaan kasveja yksittäisissä ruukuissa. Pistokkaat olisi suoritettava tammikuussa ja tonkia nuoret yksilöt lämpötilassa kaksitoista astetta. Sillä pistokkaat leikataan apikaalisella osa ampua kaksi tai kolme lehteä. Antaa laitoksen kaunis ja onnellinen kukinnan pensas, nuori Pelargonium tarvitsevat prischipnut viidenneksi tai kuudenneksi lehtiä.

Hyvin usein vaikuttaa pelargoni "rzhavchinoy9raquo;. Tämä sairaus on sieni luonteeltaan, ja jos ei heti hoitoon tartunnan saanut, se voi helposti levitä muihin kukkia. Ja päinvastainen tilanne: kokoelma huonekasvien ilmestyi tämän taudin, ja jos aikaa ei ryhdy toimiin, ennen kuin se voi seistä ja Pelargonium. Kuva alla osoittaa vahingon luonne "rzhavchine9raquo;.

Toinen hyvin yleinen sairaus, joka on sieni luonto - "musta jalka". Useimmiten vaikuttaa pistokkaat jotka laitetaan veteen syntymistä juuret. Tartunnan saaneet kohteet ovat parhaiten vain tuhota. Jos tauti on kokenut kypsä kasvi, voit yrittää tallentaa sen tai ottaa pistokkaita, jotta ei menettäisi tällaista.

Vaikutti myös whitefly pelargoni. Pienet hyönteiset ovat nähtävissä paljaalla silmällä. Jos ne eivät ole niin paljon, voit yrittää kerätä manuaalisesti. Mutta se ei kannata aloittaa prosessin heti ja hyönteismyrkyllä ​​käsiteltyjen kasvi. Suosittu tavoista on syytä huomata infuusio valkosipuli spray. Syntyminen jauhiaistaso provosoi ylimääräisen kosteuden maaperään.

Pelargonium katu maisemointi

Jos haluat kaunis puutarha vuosittain rikkakasvien, joka kestää jopa kuiva ilma, se on tietenkin, Pelargonium. Pistokaslisäys voit nopeasti saada vahva kasvi kesäkaudelle ja sisällön avoimella kentällä. Pelargonium on saamassa suosiota puutarhassa kukka-, tämä johtuu sen korkea koriste. Kauneus on aktiivisesti käytetty viherrakentamiseen loggias ja parvekkeet kori kasvi.

Erityisen kaunis verannalla tai terassilla yhtiön värikkäitä yksivuotisia: Verbena, lobelia, petunian, balsamia näyttää pelargoni. Kuvat voit visuaalisesti paikkansapitävyyden tarkistamiseksi tällainen yhdistelmä kasveja.

Jos istutus yhden tehtaan pensaita, niin karsinta on ehdottoman välttämätöntä, se antaa mukava muoto.

Leviäminen Pelargonium kotiin

 • Jokapäiväisessä elämässä on useimmiten kutsutaan Pelargonium geranium eikä viljelijälle, joka ei ole täyttänyt ruukkukasvi. Pelargonium ja Geranium liittyvät suvut peräisin perheen geranium. Kotona yleisin on Pelargonium ja geranium kukkapenkkien kadulla on kasvussa, mutta silti oli tapana kutsua näitä kahta pelargonioita.

  Tämä kukka on paljon lajeja (yli 250), ja on valkoinen, vaaleanpunainen ja punainen kukka asettaa värejä, mutta sekoita sitä muun kasveja ei ole mahdollista.

  Geranium voidaan viljellä useilla tavoilla, ja käsitellä niitä, sinun täytyy tutkia niitä tarkemmin.

  Useimmiten, pelargoni avioerot

  Mutta siementen lisäämiseksi voi johtaa menetykseen lajikkeisiin ominaisuuksia kasvien, kuten kukkia tai kirjava väri lehtiä. Kun pistokkaat, jakamalla Bush koriste merkit eivät muutu.

  Pelargonium yksinkertaisesti laimennetaan avulla etenemisen. Oikea lähestymistapa takaa jopa 90 prosenttia eloonjäämisaste kasveja. Se soveltuu parhaiten pistokaslisäys aikaisin keväällä tai alkusyksystä. Tarvittaessa laimenna geranium talvi, mutta eloonjäämisaste tässä tapauksessa on alhaisempi.

  Kaikkina vuodenaikoina on oma erityinen istutus pistokkaita.

  Pistokkaita otettu kypsiä kasveja, jotka tarvitsevat karsimisesta talven jälkeen.

  Leikkaaminen keväällä hyötyä aikuinen Bush, koska se johtaa muodostumista varret ja nuoria versoja.

  Ympärileikattu valitut haarat vahva versot leikataan 12 cm: n kulmassa 45 astetta. Vasemmassa yläkulmassa on enintään 4 lehtiä. Versot pitäisi olla Woody, vain nuorempia. Läsnä ollessa Kanta, se leikataan. Viipaletta pistokkaat käsiteltiin aktiivihiilellä tai survotaan tai kornevinom.

  Yksinkertainen Pelargonium lajikkeet voidaan laittaa veteen juurruttaminen, miniatyyri samantyyppisiä välttämättä istutetaan maahan.

  Valmistetut pistokkaat kuivataan huoneen lämpötilassa, pois auringonvalossa 4 tunnin ajan. Tämän jälkeen versot voidaan istuttaa ruukkuihin tai viinaa. Kertomisen pelargonioita keväällä, kasvit kukkivat kesäkuussa.

  Ja emäliuos otetaan matala, pitkänomainen pot tai taimi laatikko. Voit ottaa muovimukit tai pieniin ruukkuihin.

  Jonkin kapasiteetin on oltava aukkoja ylimääräinen vesi.

  Potin täytetään kuivatus, pintamaan menee. Maaperä voidaan tehdä itse tai ostaa valmiiksi tarkoitukseen pohjamaali myymälässä.

  Maaperä otettu:

  • kaksi osaa lehtien hometta tai turvetta,
  • osa hiekkaa, hiili-osan,
  • kaksi kappaletta turvetta maaperään.

  Kaikki komponentit ovat sekoittuneet, tuloksena maaperä on kevyt ja ilmava.

  Valmistettua tai ostettu maahan kalsinoitiin uunissa 200 ° C asteessa. Ennen istutusta pistokkaat kostutettu maaperään voi istutus alkaa sen jälkeen valuttamalla liika kosteus.

  Jos hiili ei ole läsnä, voit käyttää kaliumpermanganaattiliuoksella, systeeminen fungisidi. Tällainen maa hoito takaa kasvien suojelemiseksi mätänevät.

  Lipeän pistokkaat on sijoitettu riveihin etäisyydellä 5 cm kustakin kasvista. Kupit yksi tehdas. Istutuksen jälkeen, maaperän noin pohjan pistokkaita kostutettu.

  Kukin leikkaus erillisessä kuppi

  Erityistä varovaisuutta ei tarvita itämistä pistokkaita. Kastelu on suoritettava kuivaamisen jälkeen maan. Kuivassa ilmassa huoneen, tehty lisä- ruiskuttamalla. Pistokkaat kasvavat hyvin noin 18-24 astetta. Ylityksessä tai laskemalla näiden indikaattoreiden pistokkaat elinkelpoisuuden pienenee.

  Geranium pistokkaat eivät vaadi sijoitus kasvihuoneessa olosuhteet, korkea kosteus aiheuttaa sienitauteja ja kuoleman kasveja.

  Kolmen viikon kuluttua juuret näkyvät. Tällä taimikasvien, uudet lehdet. Aikaisintaan 1 kuukauden kuluttua pieni geranium- täytyy istua alas.

  Pistokkaat syksyllä samanlainen keväällä. Kasvit istutetaan syksyllä kukkivat keväällä. Nuori Pelargonium keväällä tulee rehevä pensas, joka voidaan leikata uudelleen lisäetenemisviiveen.

  Talvi pistokkaat on omat ongelmansa, kuten Pelargonium selviytymistä tässä tapauksessa pienempi. Pistokkaat valittu sekä keväällä ja syksyllä pistokkaita. Kun istutus pistokkaat, ne vaativat vakaa huoneen lämpötila ja laajentaminen päivänvalossa. Kesto valaistuksen tulisi olla noin 14 tuntia.

  Nuori Bush geranium

  Eteneekö siemeniä ei myöskään aiheuta mitään ongelmia, mutta tässä tapauksessa, varsinkin lajin taimia voi olla eri kuin emokasveista. Levittävät siemeniä ja lajikkeet ja hybridit. Tällöin tuloksena kasvit ovat erityinen koriste eroja muodossa koriste lehtien tai kukkien.

  Paras aika kylvämiseen on keskellä talvea. Mutta jotkut viljelijät tekevät sitä ympäri vuoden. Kun kylvö siemenet tammikuussa, kesällä saat terveitä ja kukkivat kasvit.

  Hillitä tai istutus kukkapenkkien, tämä vaihtoehto toimii parhaiten. Siemenet saatu useita taimia. Myös nämä värit näyttävät hienoilta parveke tai suuri ikkuna.

  Istutus taimi ottanut nauhoja tai yksinkertainen taimisarkaa, joka on täytetty erityistä substraattia. Emme voi unohtaa salaojakerroksen, sillä on mahdollista ottaa pieniä perliitti tai laajennettu savea. Osallistunut turvetta, hiekkaa, kaksi osaa turvetta maaperään.

  Siemenet voidaan kylvää 1-2 kappaletta turpeen tabletti.

  Ready-kentällä kalsinoitu, kaadettiin sitten liuos, jossa oli kaliumpermanganaattia tai systeeminen fungisidi. Tämä hoito suojaa siemeniä hometta ja lahoamista.

  1. Siemenet on jaettu pinnalle kostutetun maaperän etäisyydellä noin 5 cm välein.
  2. Ripottele ohut maakerros (2 mm).
  3. Kastelu tapahtuu sumuttimella.
  4. Laatikko siemenet asetettu lämmin ja valoisa paikka, peitetty elokuva.
  5. Kerran istutuspäivän tuulettaa.
  6. Huoneen lämpötilan tulisi olla yhtä suuri kuin 20-25 astetta.
  7. Kun kuivaus maaperän on kostutettu spray. Tämä suojaa siemeniä pestään pois.
  8. Kaksi viikkoa myöhemmin versot näyttävät.
  9. Kalvo on poistettu.
  10. Aktiivisesti kasvavia versoja on korostettu.
  11. Taimille ei venynyt, pitäisi vähentää lämpötila 18 astetta.

  Jatkohoidon varten taimet ei ole ongelma.

  Pienet Pelargonium siemenistä, ainoan todellisen lehtiä

  Kun 4 lehdet nuorten taimien voi istua.

  Jos vahva itämistä pensas geranium, tehty jako Bush. Ennen istuimet, jos sinulla on mahdollisuus istuttaa kasvin auki maahan, niin tämä vaihtoehto on paras. Kun istuttamisen takaisin juuri potin on jaettu, ja istuvat hieman leikataan erillisissä säiliöissä.

  Tällä ruukun on täytetty kuivatus ja maaperän. Maaperä turpeesta, hiekkaa ja SOD maa. Laitos on siirretty ylhäältä tankata maa. Istutuksen jälkeen, maaperän puristetaan hieman. Pari päivää tehty kastelua.

  Milloin on parasta elinsiirron Geranium?

  Keväällä, pistokkaat on parempi kyky nopeasti juurtua ja kasvaa. Itävyys tapahtuu tällöin ennen liikakasvua Bush.

  Syksyllä, pistokkaat tulisi ottaa ennen lepoajan, se takaa paremman verran selviytymisen geranium.

  Talvi Pelargonium voidaan istuttaa koko talven, mutta tässä tapauksessa, kasvit vaativat enemmän huomiota ja lisävalaistuksen.

  Eteneminen Pelargonium pistokkaat: Video

  Pelargonium sallii hänen koristella ikkunalaudat, parvekkeet ja kukkaistutuksia. Tämä kasvi on oikeassa istutus voi nauttia sen herkkä lehdet ja kauniita kukkia ympäri vuoden.

  13 tammikuu 2017 | 15:05

  Yritti istuin, mutta älä ota juuripistokkaita, kuihtuvat ja kasvaa ... En todellakaan tiedä, mitä tehdä: (

  14 tammikuu 2017 | 17:56

  Yritä root vedessä aluksi, mutta se on yleensä hyvin helppoa pelargonioita kasvaa ilman ylimääräisiä manipulointia. Keväällä voit yrittää uudelleen - hyvä aika kasvulle.

  12 maaliskuu 2017 | 13:22

  Kasvatan monia Pelargonium ja geranium. Pistokkaat passit eivät ole aina onnistunut, on olemassa hyökkäyksiä koko, vaikka Teen kaiken samalla tavalla. Vyöhykkeinen kuivattiin välttämättä.

  Kokki läpinäkyvä kupit, salaojitus reikiä. Maa Ogorodnaya lisäämällä osto.

  Irtoa kuumalla vedellä ja mangaani seistä kunnes kuivua pistokkaat kohdissa 3 tunnin kuluessa.

  Vesi- ja sekin on juurtumista. Se tapahtuu, että yksi leikkaus viidentenä päivänä juuren tulee näkyviin, ja muut millään tavalla. Eloonjäämisaste on nopea, jos äiti Bush saatiin sama. Jos siemen odottamaan kauan, tai ei mitään.

  Nyt laitoin pistokkaat kuivua - 5 kpl. "Saan" erittäin kaunis. Jälkeen kuluttaa aikaa, jotta reikiä maahan kynällä. aseta leikkaus, maaperän tiiviisti ja polkee päälle kaataa kuiva, että on olemassa vähemmän haihduttamalla. Kupit laittaa valoa paikkaan, mutta ei aurinkoinen. Viikko ei kastella. Huomataan, kun se on välttämätöntä läpinäkyvä kupit.

  12 maaliskuu 2017 | 14:31

  Naila, kiitos yksityiskohtainen selvitys juurtumista.

  Eteneminen Pelargonium pistokkaat: perusperiaatteet onnistunut juurtuvat

  • Katso koko kuva

  Pelargonium: yleistiedot

  Pistokaslisäys: perinpohjin

  Teknologia varttaminen Pelargonium

  Vaikeudet huolehtiva nuorten ylös

  Kasvi perheen geranium-, josta on tullut olennainen ominaisuus elämän, talven lopussa ei näytä kovin houkutteleva. Pistokkaat voit päivittää vanhan pesää ja saada taimiaineistolain jalostukseen nuorille värejä.

  Kulttuurien Intiasta ja Etelä-Afrikasta. Lopussa XVI- varhaisen XVII luvulla, kasvi on saanut Englantiin merimiehet toivat sen kasvitieteilijöiden Royal Gardens. Euroopassa tapasi lopussa Pelargonium XVII alusta XVIII vuosisadalla.

  Brittiläinen tiedemies George Tradeskan harjoittavat jalostukseen tämän kukan. Jokainen uusi lajike hän kutsui enkeli. Tulosta kovasta työstä - värikkäitä kasveja, kääpiö lajien pelargoniuutteista erillisillä ja kaksinkertainen kukkia.

  Nyt biologit tietävät 280 erilaista kulttuuria. Tämä vuosittainen ja monivuotinen ruohokasveilla ja pensaat.

  Pelargonium onnistui valloittamaan maailmaa rakkauden ja ammatillinen puutarhurit, ja vain fanit huonekasvien. Ne ovat vaatimaton hoito, helppo kopioida, päästää suuria, värikkäitä kukkia. Kukka käytetään sisustamisessa, kuten Hang-Downing kasveja, ne koristavat parvekkeet ja puutarha-alueet.

  Tämä kasvi on usein kutsutaan kukintaa pelargonioita. Jokapäiväisessä elämässä, sitä kutsutaan "Kalachik". Jo nimi suvun tulee kreikan sanasta "pie": pitkä Boll liian voimakkaasti muistutti nokka tämän linnun.

  Tarkastele yleisimpiä ikkunoilla, - vyöhykkeittäin pelargoni:

  • Paksun varret (korkeus 30-80 cm) on kiinnitetty karvainen lähtee voimakas haju. Ne on sisustettu tummilla samankeskisiä ympyröitä.
  • Tällä kuvio kasvi on saanut toisen nimen - rajautuu pelargoni. Kirkas kukinto, sateenvarjot koostua yksinkertainen tai kaksinkertainen kukkia. Niiden sävy on valkoinen, vaaleanpunainen, vadelma, oranssi, punainen tai kirsikka.
  • Jakamalla Bush viljelty kasvi, siemeniä tai pistokkaita. Jos haluat saada kukintaa geranium mahdollisimman pian, on tarpeen käsitellä jälkimmäistä menetelmää. Tällä menetelmällä, uusi monivuotinen säilyttävät kaikki ominaisuudet vanhemman lajikkeita.

  Pelargonium - muinainen huonekasvi on kirjattu sen yksinkertaisuus ja kauneutta.

  Pistokaslisäys: perinpohjin

  Pohjimmiltaan hankkia kasvimateriaali voi olla vuoden, mutta jousi root nopeammin. Syy - alusta aktiivisen mahla virtaa. Vyöhyke- ja Pelargonium plyuschelistnym tämä vaatisi 2 viikkoa, kuninkaallinen - 4 viikkoa tuoksuva - 6 viikkoa. Kun pistokkaat talvella tai syksyllä ulkonäkö juuret joutuvat odottamaan kaksi kertaa niin pitkä. Jos elintoimintoihin kudoksissa aikuisen kasvin keskeytetään, ne yleensä ei voi esiintyä.

  Nuori Pelargonium kasvanut kylmän kauden, nousee ylös alla luonnonvaloa. Talvikuukausina, he menettävät alkuperäisen tiiviys. Keväällä kasvi joutuu vähentämään säälimättä.

  Suotuisin ajanjakso etenemiselle kukka - keväällä ja kesällä.

  Erityisen huolestuttavaa rintojen monivuotiset ei ole tarpeen, oksat pitäisi leikata lähes juuresta jättäen 1-2 cm varsi. Uinuvia silmuja tämä pala kukkivat kesällä, paluu entiseen loistoonsa Pelargonium. Kalachik kaikki voimansa "heittää" on uusien aktiivisten kukinnan oksat.

  Salaisuuksia pistokkaat:

  1. Useimmat juurtuu helposti ja nopeasti kasvavat paksut apikaalisella pistokkaita. Escape jalostukseen, jos sillä on vähintään 2 paria lehtiä. Vain tässä tapauksessa hän on tarpeeksi voimaa juurtua.
  2. Kaikki silmuja, kukka nuolet leikataan pois, poikkeuksetta. Se ei olisi ollut pahoillani heidän, jotta se on. Päinvastaisessa tapauksessa, Pelargonium "vei" kukintaa ja "unohtaa" juurtua.
  3. Sato pistokkaat vain puhtaita väline. Veitsi puhdistaa alkoholilla ennen katkaisua jokaisen uuden geranium: vähentää mahdollisuutta mahdollisesta siirtymisestä tartunnan saaneista terveitä kasveja.
  4. Leikkaus versot hyvin juurtua erityisesti valmistettu maaperään. Tämä aluke lisäämällä hiekkaa ja vermikuliitti.
  5. Onnistuneen varttaminen on tärkeää valita paras aika ja sopiva versoja.

  Teknologia varttaminen Pelargonium

  Lisääntyminen up - liiketoiminta yksinkertainen. Toimenpiteiden sarja:

  1. Valmistella pistokkaat pituus 5-7 cm pienempi leikkaus (vino) -. Välittömästi alla munuainen, ylempi (eteenpäin) - edellä munuaisissa.
  2. Raaka virkavapauden 2-3 tuntia sellaiseen paikkaan, jossa ei ole suoraa auringonvaloa. Kärjet pistokkaat kuivua ja toteuttaa elokuvan.
  3. Viipale sirotellaan puuhiilijauhe tai Kornevina estää homeelle.
  4. Valmista muovimukit tehtyään salaojitus reikiä.
  5. Täytä säiliöön maaperään.
  6. Kostuttaa substraatti. Suositeltava kiehuvaa vettä käsittely ja väkevää kaliumpermanganaatin tappaa loisia.
  7. Jäähdytetty maa työntövoima varren 2-2,5 cm.
  8. Beakers versot säilytettiin lämpötilassa 20-220 C. pistokkaat Pelargonium mitään ylimääräisiä kansi vaatii. Sitä tarvitaan, jos lehdet kellastuneet ja nahistuneita.
  9. Nämä kukat piilossa pankin tai suurempi läpinäkyvää lasia muutaman päivän. Huomaamatta parannus valtion kasvien, "kasvihuone" puhtaana.

  Kun ensimmäinen runsaasti kastelua pistokkaat "vesitetty" varoen. Kasvien juuret ovat edelleen olemassa, joten nestettä ei pitäisi olla paljon. Vahvat vettyminen johtavat homeelle nuorten Pelargonium. Suihkuta versot eivät tarvitse. Menestyksen varttaminen kertovat juuret, jotka näyttävät läpinäkyvien seinien läpi kupin. Caught kasvi kasvaa aktiivisesti ja muodostaa uusia lehtiä.

  Kukka istutetaan potin läsnä maanalaisten versoja kehän ympärille säiliön.

  Jotkut tuntijoiden pelargoniuutteista ostanut jalostukseen erityistä turpeen tablettia. Ne tilavuuden kasvu, jos liota niitä 1-2 minuuttia lämpimässä vedessä.

  Keskellä tabletin on syvennys, jossa istutus materiaali on asetettu. Rakentaminen on sijoitettu kertakäyttöinen kuppi ja odottaa ulkonäkö juuret tyhjennysaukosta. Pelargonium varttaminen tekniikka on oikea työkappalemateriaaleilla ja toimintaedellytyksien sen perustamisesta.

  Vaikeudet huolehtiva nuorten ylös

  Caught kasvi "on merkki" ulkonäkönsä väärinkäyttö vankilaoloja. Myös Pelargonium aiheuttaa ongelmia tuholaisten ja tautien huonekasvien.

  Ongelmat ja niiden ratkaisut:

  • Kellastunut alemmat lehdet. Kun puute kosteutta kuivua vain niiden reunat. Jos Pelargonium on täytetty koko arkin kuihtuvat.
  • Reunat lehdet muuttuvat punaisiksi. Kasvi kylmä. Talvella on tarpeen istuttaa ruukkuun työntää pois ikkunasta.
  • Pimennetyssä varren alaosasta. Geranium iski huijari. Kukka on tuhota. Taudin syy - vettyminen, tukevalle alustalle.
  • Varret tulee paljas. Vähän valoa.
  • Lehdet ovat peitetty harmaahomeen. Tämä on sieni aiheuttaman sairauden kosteus. Säästötoimenpiteet - poisto vaikuttaa osien käsittely fungisidi.
  • Terveen näköinen Pelargonium pitkä kukkii. Kukinto ei muodostu johtuen liian lämmintä ilmaa talvella.
  • Lehdillä oli kellastumista tahroja. Tällaiset Kalachik iski ruostetta.

  Tietämys sääntöjen mukainen ja juurtuneet Pelargonium auttaa pitämään ne terveinä ja nuorekkaan ulkonäön.

  Määräajoin pulppuaa avulla voit päivittää vanhojen koneiden ja samalla hankkia raaka-aineiden viljelyyn nuorten pensaat. Palkkio vaivannäöstänne - söpö, kirkkaasti kukinta geranium ikkunalaudalla.

  Lisätietoa löytyy videon.

  • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentteja

  Monet ihmiset virheellisesti uskovat, että Pelargonium ja geranium - ovat yksi ja sama, itse asiassa ne ovat eri lajeja, vaikkakin läheisten kuuluvat samaan perheeseen. Pelargonium pistokkaat hyvin okorenyayutsya ja vettä.

  • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentteja

  Mielenkiintoisia poikki puutarha ja puutarhassa

  Foorumi on kysymys vastaamatta, auttaa osallistujia, ja he auttavat sinua.

  Nyt esitettävät

  (C) 2012-2018 MegaOgorod.kom - lehdessä kesäasukkaita ja puutarhurit.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1 + 6 =