Pelargoni kukka kuva

Tyypit ja laadut huone Geranium kuvassa kuvaus

Vaatimaton hoito, kukinnan useita kuukausia ja on niin kirkas pelargonium koska samankaltaisuuden kutsutaan usein pelargonioita. Tämä on kuitenkin erillinen iso perhe, valokuva huone lajeja ja lajikkeita geranium- auttaa selvittämään nykyisellään vaihtelevat näiden ihmeellisten kasvien kotoisin Etelä-Afrikasta.

Kasvavat ikkunalaudat, parvekkeet ja loggias sisätilayksikön geranium, kuten kuvassa saattaa näyttää nurmi Varpu tai kasvien kanssa pystyssä varret, tai virtaavaa. Kaikki pelargonioita ovat korkeimmalle koristelua. Huomiota kiinnitetään paitsi yksinkertainen tai kaksinkertainen kukkia kaikki muodot ja värit, mutta myös ainutlaatuinen lehdet kasvin.

Ne voivat olla laajoja, lähes pyöreitä, veistoksellinen karu, palmate, sileä aaltopahvin, vihreä ja värikäs.

Pitkä tunnetaan pussitettu pelargonioita yhtä voimakasta ja sitkeitä kasveja, johti siihen, että viimeisten sadan vuoden:

 • Se saatiin hyvin erilaisia ​​lajikkeiden muodoissa pelargoniuutteista;
 • avaa kotieläiminä ja luonnonvaraisia ​​lajeja;
 • oli lajien välinen hybridit.

Siksi nykyinen luokitus on eräänlainen kasvi ystäville ympäri 250 eri lajeja ja lajikkeita huonekasvien porrastus hyväksyttiin kansainvälisen yhteisön puutarhurit, tarjoavat käyttämään tunnistaminen perustuu ulkoisia merkkejä, kuten kuvassa, lajikkeiden ja lajien geranium huone:

 • Stellar - stellate huone geranium, niiden lajikkeet ja hybridit;
 • Tulppaani - tulip Pelargonium;
 • Ainutlaatuinen - room geranium- ainoita;
 • Vyöhykesuodattimet - vyöhykkeinen tai rajautuu kotimaisia ​​lajikkeita Pelargoni.
 • Angel - room pelargoni enkeleitä;
 • Värilliset lehdet - kirjava lajikkeet;
 • Cactus - kaktusovidnye Pelargonium;
 • Murattien leaved - plyuschelistnye geranium-, joka voi olla mittasuhteiltaan standardi, ja kääpiö ja pientä;
 • Miniature ja kääpiö - Miniature ja kääpiö kasveja pussitettu Pelargoni;
 • Regal - Regal pelargoni;
 • Tuoksuva lehtipuumetsien - tuoksuva pelargonioita.

Tai rajautuu vyöhykkeinen Pelargonium (Pelargonium zonale)

Kaikenlaisia ​​hybridit ja lajikkeita Geranium huoneeseen, kuten kuvassa, kasvavat hyvin kotona parvekkeilla ja jopa kaupungin kukkapenkkien. Se on kiistaton johtava suosion ja määrän viljeltyjen lajikkeiden kasvatettu, mikä on noin 75000 tänään.

Muiden kotimaisten monivuotinen pelargonioita vyöhykkeinen kasvi on helposti tunnistaa tunnusomainen väri lähtee. Kirkkaan vihreä tausta selvästi näkyvissä tummat alueet, joka antoi nimen lajien sisätiloissa pelargonioita, kuten kuvassa. Vyöhykesuodattimet Pelargonium kukkia voi olla niinkin yksinkertainen ja froteeta.

Kuvatessaan lajikkeiden pelargonioita valokuvassa ja nimet käyttävien laitosten seuraavaa luokittelua määrästä terälehtien Corolla:

 • nemahrovye kukkia koostuvat viidestä terälehtiä - Single;
 • osittain kaksinkertainen kukat ovat 6-9 ja ne on merkitty terälehdet Semi-Double;
 • kaksinkertainen kukkia kurjenpolvi koostuvat 8 tai useammasta terälehtiä - Double.

Terry lajikkeet ovat joskus kutsutaan Pioni- pelargonioita, hieman väärä. Tämä kasviryhmä luokittelussa tunnustettu kansainvälisen yhteisön ei.

Vyöhykesuodattimet geranium kukkia eroavat toisistaan ​​kooltaan ja loistoa. Kaukana ovat ne ajat, jolloin ikkunat koristeltu vain punaiset pelargoniat.

Riippuen ja lajien pelargoniuutteista miellyttää silmät sateenvarjo kukintoja kaikkien sävyjä vaaleanpunainen, kerma, viininpunainen ja Crimson. Ei ole harvinaista kasveja valkoinen, kirjava ja jopa keltainen corolla, geranium lajikkeet kuvan otsikolla Ensimmäinen keltainen parantunut.

Mutta ei siinä kaikki vahvuudet huoneen geranium. Erityistä huomiota viljelijöiltä käyttää lajikkeiden epätyypillisiä tyypin muoto kukka.

Rosaceae (Rose-bud Zonal Pelargoni)

Yksi esimerkki on rozovidnaya, kuten kuvassa, geranium kaksinkertainen näyttävä kukkia, rakenteeltaan ja ulkomuodon muistuttaa pienoiskoossa Englanti ruusut.

Tällainen huone geranium, nimen ja kuvan värit on tunnettu jo viime vuosisadan maailmassa. Ensimmäisessä tietoa kasveista julkaistiin "Bulletin Royal Society of Horticultural Britain" vuonna 1876. Mutta maamme Rosaceae luokalla - mutta ei laajalle levinnyt ja esiintyy vain kokoelmiin innokkaimmat puutarhurit.

Tulppaanin huone Geranium (Tulipe-kuulokkeet pelargoni)

Vuosisata myöhemmin, viljelijät saivat kotiin kurjenpolvi kasveja kukkia, että jopa silloin, kun täydessä kukassa, ei ole paljastettu, jäljellä nuppuasteella.

Seurauksena tästä, näkyy kuva huoneessa geranium kutsutaan tulppaani. Aloita lajikkeet antoi spontaani mutaatio, ja nykyäänkin muutama lajikkeet ja hybridit tulppaani kurjenpolvea kasvavilla tai jalostukseen joskus yrittää palata luonnollisessa muodossa.

Tähtisolut huone Geranium (Stellar Zonal Pelargonium)

Keskellä viime vuosisadalla, kukkakauppias Australia onnistui saada huone geranium jolla alkuperäisen muodon Corolla ei ole samanlainen kuin ennestään lajikkeita.

Koska Teräväkulmaisen kaventuneet huone geranium terälehtiä, kuva, jota kutsutaan stellate.

Nykyisin saatavilla kukkakauppias lajikkeet ja hybridit, ei ainoastaan ​​yksinkertaisia ​​ja kaksinkertainen kukkia kaikki värit, mutta stellate Pelargonium kirkkaan monivärinen lehdet.

Kaktusovidnye koti geranium (Cactus Pelargonium)

Saapunut vaihteessa XX vuosisadan kaktusovidnye geranium tänään ovat erittäin harvinaisia. Ominaista näiden kasvien - suuret kukat kavennettu, joskus neulamaisia ​​terälehtiä, jotka antavat reunuksen huolimaton epäsiisti ulkonäkö.

Gvozdikotsvetnye Pelargonium (Carnation Pelargonium)

Pussitettu pelargonioita valokuva, hämmästyttävä erilaisia ​​kukkia, värejä ja tyyppejä. Yksi epätavallinen - gvozdikotsvetnaya vyöhykkeinen Pelargonium lajike sahalaitaiset terälehtiä, jolloin samankaltaisuus kukkia neilikoita.

Pelargoni plyuschelistnye (Ivy leaved Pelargonium)

Useimmat lajikkeet ampelnyh huone geranium, kuten kuvassa kuuluu suuri joukko Pelargonium ja lehdet, jotka muistuttavat tiheä vihreä lehdet muratti. Tämän vuoksi samankaltaisuus, monet lajikkeet yksinkertaisia ​​ja iso kahden kukkia ja on nimeltään plyuschelistymi.

Ampelnye Geranium, kuten kuvassa, se on kasvi, jossa matelijat tai virtaavan varret, saavuttaen metri pituus. Kulttuurissa nämä lajikkeet ovat välttämättömiä pystysuora puutarhanhoito, ja sisustaa ripustettavat korit. Pussitettu Pelargonium ja niitä käytetään maa kattaa kasveja.

Leaves ampelnye geranium paksu, nahkea, toisin vyöhykkeittäin lajeja, täysin tasainen.

Erittäin mielenkiintoinen kirjava muotoja plyuschelistnoy geranium, kuten kuvassa.

Royal Pelargonium (Regal Pelargonium)

Monet huone Geranium saatiin kasvattamalla ja hybridisaatio lajien välillä. Tällaisella ponnistelut olivat Royal pelargonium kukkia jopa 7 cm halkaisijaltaan.

Erikoisuus Näiden lajikkeiden ja hybridit ei ole vain koko yksinkertainen ja semi-double corolla, mutta myös niiden useita värejä. Terälehdet välttämättä paikkoja, raitoja tai täpliä erivärisiä.

Pelargonium Angels (Angel Pelargonium)

Pelargonium Angels ulkonäöltään muistuttavat kasvien royal "lajike. Mutta kukat ovat hieman pienempiä, ja nykyiset lajikkeet saatiin risteyttämällä kihara Pelargonium grandiflorum.

Enkelit - tämä on periaatteessa ampelnye geranium, kuten kuvassa, muodostaen upea kruunu versot keskisuurten yksivärinen lehtineen.

Pelargoni yksilöityä (Unique Pelargonium)

Hybridivoimaloissa tuotettu pelargonium kuninkaan ja loistavia, alettiin kutsua ainutlaatuinen. Tämä ryhmä kuuluu vanhin lajikkeita, vaikka se ei ole niin helppo löytää kasveja kokoelmiin puutarhureita.

Vaikka kukat tämän lajin, kuten kuvassa huoneessa geranium, samanlainen kuin kuninkaallinen kasvien kukat, mutta ne ovat paljon pienempiä. Mutta lehtien on usein murtunut, aallotettu, sekä erittäin miellyttävä tuoksu.

Esimerkiksi vihreä kuva kuvassa geranium- lajikkeiden nimeltään Paton n Unique on makea hedelmäinen tuoksu.

Tuoksuva Geranium (tuoksuva leaved Pelargonium)

Se oli haju survotaan lehdet pelargonioita ja kiinnitti henkilö tässä laitoksessa. Kunnes viime vuosisadan painopiste valinnassa pussitettu pelargonioita ei ollut kauneutta kukkia ja maku, koska kasvit olivat "eläviä deodorantit."

Samanlaisia ​​lajikkeet ja hybridit geranium suosittu tänään. He eivät ole osunut kirkas kukinta kukka klustereita, tai muodossa, mutta niitä käytetään maustamiseen ja ruoanlaittoon astiat ja kodin tuoksuja varastointiin pellavaa tai vaatteita.

Riippuen laji ja lajike, kuten kuvassa, se jättää tilaa pelargonioita haistaa kaikenlaisia ​​hedelmiä, minttu ja ruusut, muskottipähkinä, porkkanaa tai neuloja.

pelargoni kotiin

Kasvi, jota yleensä kutsumme Geranium huone, on itse asiassa hyvin erilainen kukka - Pelargonium. Tämä ei ole sama asia, mutta kaksi erilaista edustavaa kurjenpolvea perheelle! Nykyään tarkemmin lajikkeiden Pelargonium - vaatimaton, mutta erittäin näyttävä ja hyödyllinen asukas meidän ikkunalaudat.

Geranium ja Pelargonium - kaksi eri kasveista, jotka kuuluvat samaan perheeseen. Perhe geranium - ruohoa ja pensaita, asukkaat eteläisen leveysasteilla, trooppinen, Afrikkalainen maissa. Venäjällä on noin 50 lajia tämän rikkaan perheen. Yksi niistä - geranium tai "kurjenpolvi", koska se on tavallisesti kutsutaan. Tämä puutarha, kylmä sitkeys kasvi, joka voi viettää talven kedolla. Pelargonium - eräänlainen lämpöä rakastava monivuotinen ja kukkivia kasveja, jotka eivät sovellu elävät kylmässä ilmastossa, ja kasvanut ruukkukasvit.

Living nämä kaunottaret lähinnä Etelä-Afrikassa, mutta on myös Australiassa ja Uudessa-Seelannissa voi olla eri väriä ampelnye ja kääpiö muotoja. Erillisessä suvun Pelargonium tunnistaa välittömästi, ennen kuin se johtuu Geranium. Siksi ei ole yllättävää, että me usein kutsumme sitä "Geranium room." Monet ihmiset tietävät lempinimen "nostureita nenä", joka sai kukka sen yhdennäköisyys haalistuneet laatikot pitkä linnun nokka. Sen lisäksi, että «pelargos» kreikan kielellä tarkoittaa "kakku".

Keskiajalla Englannissa kukka Pelargonium kotiin on tullut symboli viktoriaanisen aikakauden. Yhdeksännentoista vuosisadan Afrikkalainen Eksoottiset huone geranium tuli säännöllisesti Euroopan kodeissa. Ja tähän päivään näyttelyihin voimme nähdä kaikkein harvinaisten lajien Ruotsin Kennel, Englannissa, Belgiassa ja Saksassa. Venäjällä, siitä tuli suosittu 19th century, koristeltu Alexander Kasvihuoneet puutarha ja kukkapenkit ja Vorontsovin palatsista Krimillä.

On syytä pitää mielessä, että kaikki Pelargonium mutta tuoksuva lehdet ovat selvästi erottuva haju, joka on kuin ei kaikkia.

Vyöhykkeinen Pelargoni ovat niin nimetty väri lehtien kirjava vyöhykkeen, samanlainen kehut huone Krapivka. Se on yleensä muutaman sävyt vaaleasta juuressa - tummaan reunoilla. Värimaailma vaihtelee tuttu vihreä ja keltainen vaaleanpunainen ja violetti. Myös monipuolinen sävyjä kukkia on elegantti lajit - punainen, valkoinen, vaaleanpunainen, magenta, violetti, pilkullinen, RIM, täplikäs, ne voidaan scalloped, kaksinkertainen, kupattavana.

vyöhykkeinen pelargoni

Tyypillisesti tämä pensas kasveja, ne kasvavat korkeudeltaan 12 cm (kääpiö) 120 cm (suuri). Kukinta jatkuu koko kauden keväästä syksyyn.

pelargoni vyöhykkeinen Graded pelargoni vyöhykkeinen Graded

Plyuschelistnye Pelargonium - Toisessa ryhmässä, joten nimeksi, koska samankaltaisuuden muratti. Lehtien Näiden lajien on tiheämpää, tuo ne lähemmäksi mehikasvit. Se ampelnye ja kihara, kukinnan lajikkeita. On kaksinkertainen ja semi-double lajike erittäin mielenkiintoinen ja kirjava väri.

pelargoni plyuschelistnaya pelargoni plyuschelistnaya

Kukinta on kanssa Pelargonium plyuschelistnaya keväästä myöhäiseen syksyyn, ja yli pituus versoja, kukkia täynnä voi nousta 1 m.

Vanhan uskomuksen mukaan, punainen Pelargonium edistää onnea rakkaudesta, ja valkoinen lisää hedelmällisyyttä. Ja Feng Shui, kukkien on edullinen teho.

Hajukaasujen Pelargonium voidaan eristää erilliseksi ryhmäksi. Jotkut heistä kukkivat vaatimattomasti huomaamaton, toiset ovat kirjava lähtee. Mutta kaikki ovat varustettuja makuja että voit tuntea, lähes koskettaa lehtineen. Muistiinpanoja ruusu, meirami, sitruuna, lilja, inkivääri, eukalyptus, salvia, minttu, omena, mansikka, Cedar, muskottipähkinä ja monet muut hedelmät ja yrtit.

tuoksuva pelargoni tuoksuva pelargoni

Pelargonium pinkki - lähde kuuluisan geraniumöljy, jota pidetään arvoinen analogi vaaleanpunainen. Home kukka tuoksuva Pelargonium voidaan käyttää luonnollinen maku.

On muitakin vähemmän lukuisia ryhmiä, jotka ovat suhteellisen uusi. Royal Pelargonium - laji, jossa suuret kukat. Pelargonium enkeleillä on epätavallinen kukkia, muistuttaa "orvokki." On usein ainutlaatuisia lajeja saatu risteyttämällä.

Angel and Royal pelargoni pelargoni

Nykyinen tutkimusten mukaan huoneen kurjenpolvea imee myrkyllisiä aineita, desinfioi ilman heidän ympärillään. Sen vieressä on hyötyä muille huonekasvit, kuten Pelargonium karkottaa tuholaisia: kirvoja, whiteflies, ja jopa myyrät.

Pelargonium - ole kaikkein hassu ja kukkivat kasvit, mutta silti vaatii noudattamista tiettyjä sääntöjä hoidon. Riippumatta kukinta sait tai tuoksuva, olosuhteet ovat suunnilleen sama.

Pelargonium kotiin - photophilous kasvi. Läsnäolo vakaa valaistus on erityisen tärkeää kukinnan lajikkeita keväällä-kesäkauden. Kasvaville vyöhyke ja plyuschelistnoy lajien sopivia ikkunat, suuntautunut etelään, he eivät pelkää, jopa suorassa auringonvalossa. Sen pohjoispuolella kukinta voi olla hyvin huono, tai puuttuu kokonaan. Tuoksuva Pelargonium ei leikillisempään valoa, ilman aurinko- tilaa ja voi kasvaa osittain varjossa, mutta vahva vaje valon oksat voi venyttää ja ohentua lehdet.

Kesäkukka Pelargonium voi pitää kiinni parvekkeelle, äärilämpötilat on suvaitsevainen, sekä kesän lämpöä. Lämpötila-alueella, joka ei menetetä Geranium - 5-35 astetta. Talviasento riippuu lämpötilasta - jos se on mahdollista antaa jäähtyä talvi pelargonioita, lisävalaistuksen tarvitaan, korkeammassa lämpötilassa kuin 16 astetta on nostettava esiin kasvi, niin että se on kehittynyt kunnolla. Keinotekoinen Lisävalaistuksen talvella.

Geranium huone on eniten pelkää ylivuoto. Kesällä kukinnan maaperä kuivuu nopeasti, ja viileässä voi vielä pitkään kosteina. Kun kastelua kasvin juuret voivat hävitä ja kuolla! Lämpötila on alle 10 astetta vähentävät kastelua 1 kertaa kuukaudessa, jos talvehtimisalueena kasvi olosuhteissa -18-20 astetta vesi on mahdollista sen jälkeen kun pohjamaali on kuivunut täysin. Myös kesällä aikana aktiivinen kukinnan, on parempi vettä vähemmän, mutta runsaammin. 8 säännöt kastelua kukkia.

Suihkutusreiät Pelargonium kotiin ei tarvitse. Lämpimässä vedessä hoitoa se ei satu, mutta viileässä liiallinen kosteus luo suotuisan ympäristön kehittämistä sieni.

Aloittaa lisäämällä lannoitetta keväällä, kun on voimakas kasvu ja muodostumista silmut. Taajuus ruokinta - 2 viikon välein. Aikaisin keväällä, kun on uusien lehtien muodostumista ja juuristo kehittyy, se on tarpeen typpi komponentti, se on myös tarpeen tuoksuva lajeja, joita arvostetaan niiden koriste lehdet. Kukinnan ja vyöhyke- plyuschelistnye Pelargonium tarvitsevat fosforia kalium kastiketta voidaan käyttää yleistä mineraali seos, jossa on vallitsevana elementtien (esim. Siten, että suhde N-P-K: 16-27-20). Taulukko mikroravinteiden kasveille.

Pelargonium, Geranium makuuhuoneessa tai reagoivat hyvin orgaanisia lannoitteita (tulikukan, Sapropel, matokomposti, komposti, tuhka), joka on sovellettava, vuorottelevat mineraali. Käytön orgaanista ainesta.

Pelargonium kukka rakastaa rikas ja ravitsevaa, turpeeseen alustojen sytyttää se ei sovi sen puhtaimmassa muodossaan. Perustana voimme ottaa ostaa sekoitus humusta, turvetta tai tumma, lisää hänen puutarha maaperän, lehtien hometta. Muista laimentaa sekoitus hiekkaa, se parantaa maan rakennetta, koska se ei pitäisi olla vaikeaa, ja "tukossa". Sen sijaan, että hiekka sopivia vermikuliitti, perliitti, hieno laajennettu savea. Kukkamulta: tehdä kotona.

Muoto potti ei ole merkitystä, mutta astioita koolla. Liian suuri potin on vaikea löytää tiensä kastelu, sen halkaisijan on oltava vain 2-3 cm. Suurempi kuin koko juuristo. Ampelnye muodot näyttävät hyvältä roikkuu ruukkuihin ja spray - laaja laatikoihin. Miten valita kukkaruukun.

Minun täytyy leikata pelargoni?

Karsittiin Pelargonium kotisivu altistaa lämmin kevät (maalis-huhtikuu) muodostaa kauniita kompakti pensas lyhentää venytetyn talvella versoja. Oksalla pitäisi jättää vähintään kolme silmut ja pieniä versoja voidaan puristuksiin ulos kannustaa. Leikkaaminen on suoritettava terävät sakset tai veitsi ja viipaleet peitellä puuhiiltä. Kuvassa istuin leikata sinisen linjan.

Pistokkaista on mahdollista kasvattaa uuden tehtaan. Ne juurruttaa helposti suoraan maahan - kevyt sekoitus turvetta ja hiekkaa. Kun varsi ja juuret saavat vahvempi, laita se ravintoaineen alustaan. Kukkivat Pelargonium rodut, kuten siemeniä. Paras aika istutus siemeniä - maalis-huhtikuussa. Pelargonium kukkivat samana vuonna vakaata kehitystä. Primeri siemenet kylvetään neuvoo Pretreat "fitosporin-M 'estää laajalle levinnyt tauti taimista - huijari.

Siemenet istutetaan etäisyydellä 4-5 cm: n päässä toisistaan, hieman maan peitossa, asetetaan ikkunalle valon alle kalvon. Ensimmäisen versot lämpötilassa 18-22 astetta näyttää kymmenen päivän kuluttua, ja kasvu riippuu lajikkeesta. On tarpeen pitää maan hieman kostea, ja poimii tehdä ilmestymisen jälkeen toisen parin oikeaa lehteä.

Pelargonium - ei ole vaikea hoitaa kukka kuitenkin kotona ei ole harvinaista törmätä ongelmiin.

Joten kukka voi vastata muutokseen olosuhteet muuttuvat vuodenaikojen. Yleinen syy musertava vanhoja lehtiä on valon puute talvella. Jos huone on lämmin, lehdet jatkaa kasvuaan, mutta kasvi lahjoittaa vanhoja. Jotta heikossa valaistuksessa Wintering kulunut ilman häviötä, on tarpeen alentaa lämpötilaa 16 astetta. Jos tämä ei ole mahdollista, on tärkeää perustaa pysyvä keinotekoinen lisävalaistuksen.

Aktiivisesti kellastumista lehtiä voi milloin presushivanii ja kastelua maaperän, tällaiset testit ovat yleensä haitallisia Pelargonium, joten kastelu vakaus on erittäin tärkeää.

Nirso huolta kuninkaan, lajikkeet. Vyöhyke- ja Pelargonium plyuschelistnaya ilo kukkivat aurinkoinen ikkunat. Stimuloivat kukinnan auttaa viileä talvehtiminen ja kevään rajaus. Jälkeen karsiminen on tarpeen laittaa potin hyvin valoisa paikka ja aloittaa ruokinta - ensin koriste lehdet, ja syntyy silmut - kukkivat kasvit (ks.).

Jopa muodostunut silmut ei ehkä avaudu ja pudota, jos kukka on kylmä tai hoidossa muutokset olivat. Sitä ei suositella siirtää potin tehtaan aikaan esiintymisen silmujen tällä hetkellä on erityisen tärkeää noudattaa vakaus kastelua ja lannoitusta. Ilman valoa, taimien ehkä ole tarpeeksi voimaa kukkia, mutta aurinkoisina päivinä kynnyksellä tilanteen pitäisi palata normaaliksi.

Ruskea läikkiä johtuen vettyminen, ylimäärällä mikroravinteiden maaperään (suolapitoisuus substraatti). Jos pilkkuja (myös kanta) ovat massiivisia, voit epäillä sairauksia esiintyvän - sieni-, bakteeri- tai fysiologinen. Kasvitauteja: kuvia ja merkkejä. Yksittäisiä paikkoja voi esiintyä johtuen altistuminen kylmälle tai palaa. On tärkeää tarkastaa lehdet läsnäolosta tuholaisia, joiden liiketoiminnan tulos heijastuvat myös ulkonäkö kasvi. Diagnoosi tuholaisia ​​valokuvaa.

Yleensä lopussa talven viljelijät voivat katsella venytetyn versot pitkät internodes ja pieniä lehtiin. Tilanteen korjaamiseksi voi ponnahtaa karsimisesta. Tehdä parempaa työtä puhkeamista vakaa aurinkoinen sää, jotta uudet lehdet ovat vahvoja ja paksuja. Jos hiustenleikkuun liian aikaista tehdä päivittäin dosvechivat kasvi keinovalossa.

Jos sinulla on kysymyksiä, muista kysyä ne kommentit. ✿ Jos pidät artikkelin, jakaa sen sosiaalisia verkostoja.

13 kommenttia

Tervetuloa! Voisitteko kertoa, miten saada siemeniä pelargoshki? Pikemminkin sillä aikaa kerätä? Uskoakseni Böll)) häipyminen Kanta)

Hei, Svetlana!

Oikeasti, en koskaan yhtiö, joka kerää Pelargonium siemeniä. Yleensä levittävät pistokkaita se, joka on paljon sen jälkeen, kun jousi karsimisesta. Mutta on uraauurtava tapa lisääntymiseen, mutta eivät kaikki Pelargoni siementä. Jos kuuluu siemenlajeista, kukinnan jälkeen varsi muodostaa ns "nokka" siemeniä sisällä. On syytä odottaa niiden kypsymiseen, se on noin kuukausi, niin että niistä tulee kuiva ja helposti erottaa Kanta. Sitten siemenet istutetaan.

Voi, Christina, olet hyvin onnellinen! Tervetuloa! Joten kaikki osoittautui mielenkiintoista, hauskaa! Kirjoitin pitkän kirjeen ja valokuvia valittu siinä toivossa, että hekin menevät kirjaimella. Mutta mistä olen pahoillani, kirje ei mene pois, yritin uudelleen ja uudelleen (En voi työskennellä täällä järjestelmä) odotti sitten ja silti jopa Jälkikirjoitus. Se ei mennyt. Olen rastroilas ja sammutettu tietokone. Ja tänään, minä tulen - lapsena oli iloinen siitä, että kaikki on kunnossa. Nyt jutusta: nämä kuvat tehtiin nesk.nedel ennen trimmausta. Kun kirjoitin teille, että minä teen valokuvat. eivät ole vaikeaa. Vaan lähettää ne minulle ilman menestystä. Ja eilen juuri porobovala lähettää ne. Nadozhe, se osoittautui!. Joten olet nyt selvä. Valkoinen lähtee vähitellen katosi. Päätin leikata koska korkeat pelargosha p. Säälin häntä, että hänen kova. No, samalla sain uuden alkio toivoa. Siinä kaikki. Ja suhde maan tofu, kirjoitin väärin. On maa turvetta 3: 1. Joten voit sekoittaa maa tofom. On myyjiä niin * suositeltava *, mutta en luota heihin. Se kaikki myydään markkinoilla. Pidän todella keraamiset ruukut ja kulhot tulppaanit ilman lasite. Sinulla täytyy olla valokuva potin lasite svetlenky tämä on juuri sitä, mitä haluan. Olen varmaan liikaa kirjoittamista, en luultavasti p. herkkä. Okei, kiitos. Ahh! alkio voidaan istuttaa ilman root?. Se jättää mene hyvin. Haluan myös luoda blogeja. Hyvästi! Onnea! Hyvällä tuulella.

Natalia, käy ilmi, että nyt teidän pelargosha lyhenevät? Oikein tehnyt kaiken. Se voidaan päivittää vuosittain, leikkaa venytetyn oksia. Jos haluat, voit suoraan minulle postiin kirjoittaa: [email protected] Ilman lasite ruukut ole helppoa myös meille, ne kaikki maalattu. Se on vähän pahenee niiden hengittävyys, mutta ei ole kriittinen. Sinäkin onnea ja terveyden "Trust")))

Vyöhykkeinen Pelargonium, kasvin korkeus on nyt 40 cm., Halkaisijaltaan 15 cm ruukku.

Christine Hei! Kauan sitten et kirjoita, sorry. Leikkasin geranium- 2 toppeja. Laitoin ne veteen. Yksi niistä nopeasti kuivuneet, ja toinen kasvaa hyvin veteen. Send lehtiä. Ja tärkein puu (öljytty viipaleet aktivir.uglem) meni sivusuunnassa esitteitä. Vaikka niin. Mutta en tiedä. Teidän suosituksia, en ole löytänyt kakoyzhe valita potin pilargonii muodossa. En tiedä mitä hänen juuret. Uusi prosessi heti halua laittaa uuteen kattilaan ja siihen maahan, jonka ostettu. On vain maa kukkien vaunujen ja turvetta. Haluan kaiken smeshat.Tam noin 1: 3. Keraaminen ruukku osti harkintansa - tulppaani, eivät pidä, että se on peitetty lasite. Mutta valinta me och niukka. tuskin löysi sen. ole pieni. Korkeus 15 cm. Sen halkaisija 19. Onko tämä potin. hieman.? Ja kerrotaan pilargoniyu ei löytynyt. Vaikka kaikki. Enemmän En pysty kirjoittamaan - kolhuja seurata kaltainen kuuma-vammaiset. Kiitos. Jos löydät aikaa mielellämme minulle. En vain ihailen sinua. Melkein heti otvechaete- olet koko ajan. Varmasti sinulla on perhe, tarpeeksi huolia. Myöhemmin vielä Kirjoitan. Jos ei ole niin minä kirjoitan - seg.ochen ustala.Udachi.

Natalia, olen iloinen, että olet kirjoittanut. Hieno tulos, onnittelut. Kuvassa "äiti" kasvi? Keltaisia ​​lehtiä - nämä ovat uusia, joka nousi jälkeen karsintaa?

Ensi silmäyksellä, maa astiassa hieman "liian raskas", jossa transplantaation jälkeen laimentaa se turvetta. Ensi keväänä voit uudelleenistutusten aikuisten geranium ruukussa 3-4 cm. Halkaisija enemmän.

Kiitos kommentti - lisätään artikkelin tiedot potin ja lisääntymiselle. Koosta potin uusille laitoksille ... Se riippuu koosta sen juuristo, se ei ole toivottavaa, että se on paljon enemmän, jos se on mahdollista 3-4 cm. Poistutaan varauksesta kasvua, on parempi elinsiirtoa kun kasvaa sitten. Keraaminen tai muovinen - ei ole väliä, muodossa pelargonium myöskään erityisvaatimuksia. "Tulip" on juuri oikea (minulle tässäkin kasvava).

Puhdas turpeen käyttö laimentaa maaperän seos. Voidaan käyttää istutus ja puutarha maaperään (Esilajittele sitä tuholaisia ​​ei ollut), laimenna sitä turpeeseen, hiekkaa. Universaali substraatti voi ostaa ja käyttää puhtaassa muodossa, mikäli se on seos, niin se on jo kaikki ainekset.

Kiitos ystävällisistä sanoista, Natalia! Vastaan ​​heti, kun se muuttuu. Nyt kesällä on paljon tapauksia, ei siis ole aina mahdollista. Mutta yritän sivusto - tämä on minun lapsi, ja kukkia hyvin paljon. Yhdistyvät on vaikea, mutta mielenkiintoinen)))

Natalya, hei! Kiitos ystävällisistä sanoista. 🙂

Kellastumista alalehdistä yleensä valon puute ja vain iän. Kun ylivuoto ruskea lehtien reunalla, tauti on myös aiheuttanut selviä tahroja (se on usein paikalla). Jos lehdet ovat yhtenäinen väri, mutta ei kirkkaan vihreä, ja kalpea, kellertävä, ehkä puuttuu joitakin mikroravinteita (varsinkin jos uudet lehdet kehityksestä jäljessä). Varsinkin, jos samalla olet se kukkii. Kyllästynyt jotain? Lähtee kasvuun eivät muutu vihreäksi?

Minusta näyttää siltä, ​​vaikka se ei ehkä ole tarpeeksi valoa, se on myös sanonut, ja laajennettu oksat. Totuttaa vähitellen aurinko, voidaan laittaa suoraa säteet pohjoinen tai eteläinen ikkuna, jossa aurinko on lempeä 12 tuntia, tai sen jälkeen 2 päivää.

Kerron miten hoitaa niiden pelargoni. Ostin juuri tänä vuonna, pieni korsi markkinoilla. Kun istutetaan potin ja laittaa eniten aurinkoisia ikkunalaudalle (lounaaseen). Minä lannoittaa joka toinen kasteluajat mineraalirikastuksella monimutkaisia ​​\ orgaanisia (rakeinen hevosen lantaa). Aktiivisesti kasvavat, suuret kukka varret. Olen huomannut, että kasvun kanssa alemman lehdet kellastua vanha, koska tiheys kruunun heiltä puuttuu valoa. Kun kaadoin hieman oikealle keltaisia ​​lehtiä hankittujen vanteen. Sillä pelargoshi ymmärtääkseni on tärkeää: paljon valoa, tasainen kastelu ja lannoituksen kukinnan aikana. Olisi mielenkiintoista tarkastella kuvan oman taimet.

Christine Hei! Hyvin kiitollinen vastauksesta. Arvelin, että minun pilargoshe puuttuu Mikroravinteiden. Maamme ei ole, kuten teillä Venäjällä. Käytännössä se on keltainen. Nyt aion etsiä kiinteää ruokaa. Jälleen meillä muuta vaihtoehtoa kuin ajatella löytää. Kyllä, lehdet näyttävät kasvun aikana tällaisen kirkkaan keltainen väri. Siellä oli myös keltainen alkuunsa. Olen yllättynyt - tällaisessa tilanteessa se on edelleen kukkii!. Suora säteitä omassa asunnossa siellä, kummallakin puolella. Vasta illalla viisto säteet, mutta tehokas, koska aurinko on hyvin kuuma. Tällä hetkellä lämpömittarin ikkunan 40 *. Edes tarvitse sulkea verho. Joten luulen pilargonii riittävän kevyt. Toisaalta ikkunalaudat valovälineisiin. vähemmän. Ja viime aikoina ilmestynyt alempaan kappaletta ruskeita pilkkuja. Ilmoitettava, mitä lannoitus siellä! Ehkä sinun artikkeli on suosituksia, ja katso. Meillä on pieni valikoima kauppoja ei ole tällaista koechto vain markkinoilla. Valokuva ja yrittää tehdä, hän vain ei tiedä miten, pyydä kogonib työnnetään tietokoneeseen, se on ajan kysymys. Kiitos paikka ja huomiota minun ja vauvan. Onnea ja rakkautta toisia.

Natalia, kiitos toiveesi! Sinäkin kaikki parhaat, onnea Kukkaviljelmillä ja miellyttävämpi tunteita elämässä.

Mitä ruskeita pilkkuja voi olettaa, että se on täynnä. Pienintäkään ylimäärä kosteutta välittömästi vaikuttaa. Anna kuivua välillä kastelua maahan lähes kokonaan. Helppo peresushka geranium on parempi kuin ylimääräinen vesi.

Tietoja lannoitusta. Minulla on artikkeli: flowery-blog.ru/poleznie-statiy/udobreniya-i-podkormki/podkormka-rastenij-mineralnye-udobreniya.html Siinä kuvataan erilaisia ​​lannoitteita.

Joitakin erityisiä lannoitus Pelargonium ei tarvitse, voit käyttää mitä tahansa universaali mineraaliseokset kukinnan. Hain "Agricola" nestemäisessä ja liukoisessa muodossa, "fop" on myös hyvä lannoite, "Rainbow" nestemäisessä muodossa pidin. Rehuksi löytyy myös rautakaupoissa. Toinen käyttää lannoite "Summer asukas" - se on orgaaninen puoli, jossa ote hevosen lantaa ja heinät. Minä olin "Orgavit" - kuiva pelletit lintujen ulosteiden ja hevosen lantaa, ja niitä voi tilata Internetin kautta.

Hedelmöittää vähän puoli annos joka toinen kastelua. Kukinnan aikana ja kasvun geranium hyödyllisiä lannoitteita, mutta älä liioittele, liika on huono myös. Ylimääräisestä heti huomasi ilmestyvät lehdet.

Mukaan sinulle tarpeeksi valoa myöhemmin kasteluun, ostaa mitään universaali lannoitetta aloittaa ja pelargosha ilahduttavat kukinnan ja muodostamalla terveitä lehtiä. Ja maa olemme myös ei niin kuuma, se on savea ja raskas, eikä kaikkien värien. En yleensä ottaa pala maata esikaupunkialueella, laimenna se osti valoa turvemaiden, voivat kuitenkin lisätä vermikuliittia (se irtoaa), dacha maa koskaan käytä sen puhtaassa muodossa.

Onnea sinulle! Kirjoita saavutuksistasi, liittää kuvan kauneutesi!

Älä pelkää, ei painikkeita "vastauksen", voit napsauttaa "vastauksen" minun edellinen kommentti lisätä valokuva (tämä ominaisuus on, hieman alle kommentin muodossa).

Christine Hei! Lopuksi, sain kirjoittaa sinulle kirjeen. Vasta sitten. Sen geranium Ostettu maa paketti noin 2 kg. ja keskimääräinen potin torfa.Dumayu, se on kaikki sekoitetaan maaperään solusiirtoa sitä. Alaosassa potin laittaa murskattu munien kuorien, noin yksi kolmasosa potin. Minun pelargonioita yksi juurakoita ja 2 pitkää oksat. Haluan elinsiirron erottaa nämä oksat. Voinko? Ja minä teen sen, koska se on kirjoitettu oikein? On enemmän kysymyksiä myöhemmin. Kiitos. Yritän lähettää valokuvan.

Millainen on pelargoniat? Maanhankintaa - Black Earth? Voit lisätä sekoitus vermikuliitilla tai perliitti, se parantaa maan rakennetta. Voit käyttää mitä tahansa leivinjauhe: sahanpuru, joki hiekka, kuori, ja silti hyödyllistä lisätä hiiltä, ​​se estää taudin ja lahoa. Kuori sijasta voidaan käyttää viemärin, kuten monet tekevät. Vain potti liian suuri ei ota sen olevan hieman juuristo ja ei ollut liikaa vapaata maaperää. Muuten se on pitkään kuivua ja luo ylimääräisen kosteuden potissa. Alla Laitoin kuvan hänen rastyushki. Täällä potin se kasvaa minussa on kasvanut pienestä oksa. Aion elinsiirron ensi keväänä hieman suurempi koko.

Ja miten jakaa oksat, jos vain yksi juurakko? Ja vai ei traumatize tehtaan uudelleen? Kasvi, koska se on, anna sen olla rehevä pensas, niin se voi leikata ja silti kasvaa.

Tervetuloa! Olen geranium näyttävät nuoret lehdet keltainen! Tämä on normi tai sairauden? Vaikka aurinko olen tarpeeksi! Ei vain suoraa säteitä. Haara hänen hyvin kireä. Kuinka voin auttaa häntä? Hankkinut tänä keväänä hieman rostochkom. Olen kastellaan kun pintamaan on kuiva, mutta joka päivä, tarpeettomasti. Olemme erittäin kuuma, asun Tashkentissa. Rakastan häntä hyvin paljon. Se kukki jo 2 kertaa. 2 oli kukka. Todennäköisesti ei pian saada vastausta. Mutta aion odottaa. Kiitos! Todella sivuston. Natalia.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

"Elää, tarvitsemme aurinkoa, vapautta ja pieni kukka» ✿.

Kirjoittaja Site: Christina Reznik.

✿ Tarkista talven suojaan puutarhassa. Lisää lunta, jos se ei riitä välillä kasveja.

✿ tarkastamaan nykyisiä siemeniä kukka kasveja: mitä istutetaan maahan, ja jotkut - on taimet.

✿ säilytysolosuhteet Pidä sipulit ja mukulakasveista. Lopussa kuukauden, valmistautua pakottaa sipulit helmikuussa.

✿ On aika tehdä suunnittelun tulevia laskua.

✿ substraatit taimet, lannoitteet osto- ja tarkista puutarhatyökaluja.

✿ Katso kosteus asunnossa, yleensä spray ruukkukasveja.

✿ Analysoi valaistus. Tarvittaessa annettava keinovaloa lamppuja.

03.01.-16.1. (Ehtyminen kuu) - se ei ole suositeltavaa suorittaa traumaattinen menettely on mahdollista hillitä nipping kasvua.

18/01-30/01 (Voitelu kuu) - otollinen aika tehdä hedelmällisten istuttamisen ja karsinta, istutus siemeniä, pistokaslisäys.

Uusimmat kommentit

 • Christine tallennus euharis: kotihoito
 • Elena tallennus euharis: kotihoito
 • Christine tallennus euharis: kotihoito
 • Elena tallennus euharis: kotihoito
 • Elena tallennus euharis: kotihoito

Site etsii puutarhurit! Tule toinen kirjoittaja: lähetä kuvia ja vinkkejä. Kaikki artikkelit lukijoille julkaistu otsikolla "blogi", ja lyhyitä muistiinpanoja - in "Tips" -osiossa. Henkilökohtaisia ​​kokemus on erittäin tärkeää!

Huone geranium: kuvia, lajeja ja lajikkeita

Pelargonium (Geranium) - on suffrutescent tai nurmi kukka, kurjenpolvi joka kuuluu ryhmään. Yli 400 lajikkeiden se esiintyy kaikissa maailman kolkissa. Se sai nimensä kreikan nimi muotoa hedelmiä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin nostureita nokka, ja Saksassa, kukkien kutsutaan "nenän haikara."

Euroopassa, Pelargonium tuotiin Afrikasta 17-luvulla. Outoa hajua, ja koristekasvit ovat voitti suurta suosiota aristokraattinen piireissä, ja sitten alkoi ilmestyä pelargonioita puutarhoissa muissa luokissa. Maassamme pelargoniuutteista tuli 18-luvulla, ja siitä lähtien on tullut eniten lempikukkasi lähes kaikki puutarhurit. Tämä johtuu sen kauniita kukkia, dynaamista kasvua ja konstailematon hoitoa.

Pelargonium lajit: valokuva ja kuvaus

Luonnossa on noin 250 lajia geranium. Kehittäminen kasvattajat auttanut luomaan monia hybridit ja lajikkeet ominaista niiden muodon, värin lehtiä ja kukintoja. Pelargonium huone on jaettu useisiin ryhmiin:

Tämä kukka on suosituin lajike, sekä lukuisia lajeja, jotka ovat paljon lajikkeita. Kaikki lajikkeet geranium- melko vakaa ja on ominaista rehevä kukinnan. Useimmissa tapauksissa kaikki luokkahuoneessa geranium on suora runko rikas pidättäytyy lehtien muoto ja surround ruskea tai punainen sävy. Lehdet tämän lajikkeen ovat karvaisia, ja samalla ne luovat outoa hajua.

Muoto vyöhykekohtaisen pelargoniuutteista kukat ovat:

 • Terry - kukkiin yli 8 lohkoa;
 • Puoliparivuode - kukkiin 8 terälehtiä;
 • Tavallinen - on 5 terälehtiä.

Muodossa tämän lajikkeen kukkia, sekin on erilainen:

 • Tulppaani, kuten suljetun tulppaani kukat;
 • Rozebudy, vaaleanpunainen tai punainen alkuunsa kaltainen muoto ei ole täysin auki nousi;
 • Kaktus kierretty ja kapeat terälehdet, muistuttaa punainen krysanteemit;
 • Stellate, lehdet ja kukat samanmuotoinen kuin tähdet;
 • Formosa, kukkia muodossa ketjupyörien ja leikellään 5 osaa lehdet;
 • Diakoni, pieniä kukkia kerätään kimppu violetti, punainen ja pinkki sävyjä.

Väritys terälehdet erottuu myös sen monimuotoisuus. Ne voivat olla monivärinen, kaksivärinen tai yksivärinen, tai ilman rajalla. Erikseen eristetty kukat, joita kutsutaan "linnunmunia", Heillä on tummat läiskät puikea Pisteviivoilla pisteitä ja raitoja. Kukkivat lajikkeet Pelargoni tapahtuu kesällä, ja jos kasvi ei otettu talvella lepotilassa, se voi kukkia ympäri vuoden.

Vyöhykkeinen Pelargoni jaetaan ja korkeus:

 • Mikrominiatyyrituotteiden - 14 cm;
 • Kääpiö - 14-25 cm;
 • Normaali - 25-70 cm;
 • Irene - jopa 70 cm.

Nimi tämän tyyppisen geranium antaman värit lähtee selkeästi määriteltyjä alueita, keskiosa ja kehys on erilainen sävy. Särmäysvaiheen voi olla punainen, valkoinen, sininen ja viininpunainen väri. Keskimmäinen levy on hyvin erilainen, jopa musta, hopea tai kulta. On lajikkeiden kolmiväristen lehtineen.

Sitä pidetään houkuttelevin kasveista tämän lajikkeen. Se on erittäin suuret kukat eri värejä: pinkki, valkoinen, violetti, viininpunainen ja punainen. kukkia voi saavuttaa halkaisijaltaan 16 cm., ja sama koko korkeudelle.

Hybridit tämän kasvin ovat alkaneet näkyä 19th century, ja tuli kuninkaan geranium huone suosikki puutarhurit kaikkialla. sen suuret kukat Terry tai tavallinen muotoja uurrettu tai aaltoileva terälehdet, jolloin kaikki ajan juovia tai tumma piste, joka on ominaista tällaisen. Kaksi terälehtiä päälle suurempia ja samettinen kuin toiset.

Kasvi voi päästä korkeus 15 cm. Jos katsot kuvia Royal geranium, voidaan nähdä, että karkea ja rosoinen lehdet ovat hyvin samanlaisia ​​vaahteranlehden, ja samalla ovat yksiääniset ja kirkas.

Tämä lajike on Pelargonium useimmat oikukas kukka kaikista pelargonioita, Samalla kukinta on paljon pienempi kuin muiden (ei yli 4 kuukausi) ja sitä esiintyy vain kahden vuoden kasvua.

Erilaisten geranium on eniten miellyttävä tuoksu, sillä se sai nimensä sekä tunnustamista puutarhurit. Jos tarkkaan koskettaa lehtiä kasveja, voit heti tuntea eri vahvoja makuja, joukossa voit tuntea sitruuna, ruusu, mansikka, inkivääri, minttu.

Tähän mennessä saatu hybridejä, jotka tuoksuvat omena, muskottipähkinä, lila, manteli, mänty ja jopa ananas ja kiivi.

Kukista tämän pienen huoneen Pelargonium ja yleensä on violetti tai vaaleanpunainen, sekä eri muotoisia. Kirkas viilletty lehdet on 5-7 osaa. Kuvassa näkyy, että lehtien geranium- näyttää Terry.

Käyttö tuoksuva pelargoni

Tämän lajike uute geraniumöljy, joka on lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, ja on laaja sovellus lääketieteessä, parfyymit, kosmetiikka, sekä ruoanlaittoon. Tämä öljy lisätään siirapit juomia, hyytelöitä ja makeisia. Pari tippaa öljyä puhdistaa, jota esiintyy joskus, huono maitoa.

Lehdet tämän lajikkeen lisätään teetä, kakkuja ja hedelmiä astiat. Avulla niistä tehdyt tuoksuva sokeria. Miksi lasikulhoon sijoitettu kerroksittain sokerin ja lehtiä. Pankki 14 päivää altistaa auringossa. Sen jälkeen, kun lehdet poistetaan ja välittömästi sokerin valmistukseen käytetty erilaisia ​​ruokia.

Erilaisten pelargonioita on ampelnye eräänlainen ruohokasveilla. Hauras ja avattavan versoja tämä kasvi voi olla enintään 1 m. Kiiltävät lehdet rikas vihreä väri muodossa tähdet muistuttavat muratti, joka antoi nimensä kukkien.

Kukkia alkuunsa voi olla Terry, osittain kaksinkertainen koko ja yksinkertainen 5 cm. Niiden väri voi vaihdella puhtaan valkoinen ja musta ja sininen. Kukinta tapahtuu alkukesästä myöhään syksyyn.

Se näyttää hyvältä koristeena loggias ja parvekkeet, erityisesti silloin, kun on keskeytetty potin istutettu useita lajeja, joilla on eri väri nuppuja.

Tämä tyyppi on ominaista violotsvetnymi kurjenpolvea silmut että "Orvokki silmät" kuin kukka. Kasvi 35 cm. Korkeus (vakio karsia) Se on melko tyylikäs muodossa rehevä haarautuvan ja konstailematon hoiva. Kukinta jatkuu koko kesän, kukat voi olla vaaleanpunainen, valkoinen, violetti, violetti tummaa raitaa tai läiskät kaksi ylempää lohkoa.

Vuotiaana näistä väreistä jo yli sadan vuoden ajan. Ainoita saatiin risteyttämällä loistava ja Royal lajikkeita. Tumman vihreät lehdet kasvin leikataan voimakkaasti ja on kevyt mausteinen tuoksu. Kukkia aivan kuten kuninkaallinen geranium, mutta hieman pienempiä. Pääsääntöisesti ne ovat keskellä valkoinen ja punainen väri lähtee. Lajikkeiden vaaleanpunainen ja valkoinen ovat vähissä. Tietyntyyppiset eri tummia juovia ja täpliä.

Tämä on melko epätavallista eräänlainen geranium. Puumaiset varret kasvien alla voimakkaasti kaareva ja haarautuneita. Kun ilma kuiviin ja poisheittämisen heikko kastelua Bush lähtee. Tehtaalla on varsin mielikuvituksellisia muotoja, jotka muistuttavat eri fantastinen olentoja. Oksat joskus piikkejä. Tämä kukka yleensä valitaan käsiteltäväksi Bonsai, ja eksoottisia kasveja koristamaan huoneeseen. Niistä 10 lajia tämän kasvin, pääsääntöisesti, löytyy geranium- kortuzolistnuyu, kyttyräselkäinen, pushistolistnuyu, paksut, kulmikas ja tolstostebelnuyu.

Suosio tällaista geranium- ansainnut kautta silnorassechennye, karvainen, kirkkaan vihreät lehdet monimutkainen muoto. Bush on melko korkea, se voi kasvaa jopa 1,5 metriä. Kun kosketat lehdet alkavat säteillä voimakas tuoksu sitruuna.

Sillä ainutlaatuista paranemista ominaisuudet monenlaisia ​​geranium, bulgarialaiset kutsuvat sitä "virkistyspaikka". Ja itse asiassa, se suuresti auttaa monia sairauksia:

 • Hammassärky kulkee jos pelargonioita pidä kauan suussa;
 • Tulehdus ja tunne kipua välikorvatulehduksen voidaan poistaa perunamuusi lähtee tuoksuva Pelargonium, jos panevat ne korvakäytävään;
 • Infuusio geranium on suuri stressi ja hermostuneisuus sekä hoitoon kihti ja vilustuminen;
 • Ranteeseen kiinnitettävä lehtien pelargoni vakauttaa paine;
 • Kutina, haavat, ihottuma ja turvotus käyttäen kylpyammeet lehtiä;
 • Aromi kukkien poistaa ärtyneisyys, unettomuus ja päänsärky;
 • Tehdas auttaa myös lemmikin hoidossa korvapunkkeja;
 • Liemet juuret ja lehdet käytetään munuaissairaus, diabeteksen ja laskeuman suolat.

Puhuen Pelargonium, et voi jättää mainitsematta eteerisiä öljyjä, jotka on valmistettu tämä kasvi. Nykyään ilman jo ei tee mitään kosmeettisia hajusteita tai makeisia tai saippuaa teollisuudelle. Myös tämä öljy voi olla ilman väriä ja kastiketta tietyntyyppisten ihoa.

Kansanlääkinnässä, pari tippaa öljyä liuottaa lasilliseen vettä hoidetaan haavaumia, virtsatieinfektioita, ripulia, diabetes, verenvuoto.

Myös, tämä öljy on matolääkkeen. Öljykylpy käytetään ekseema, palovammoja, korkea paine ja päänsärkyä.

Mutta älä unohda, että kuten kaikki perinteiset hoitomenetelmät, käyttö geranium on joitakin vasta-, vaikka se ei voi korvata lääkehoidolla. Koska ennen etsivät hoitoa, se on tarpeen neuvotella lääkärin.

Geranium täydellisesti puhdistaa, poistaa hajut (esim., Noki). Samalla se on hyvin kamppailee koit, kärpäsiä ja hyttysiä.

Tämä kukka pidetään taikakalu, joka suojaa talon monista epäkohdista ja ei mene hänen ihmisille, joilla on huono aikomuksia. Tehtaalla on positiivista energiaa, ja siksi monet taikausko ja enteitä liittyy se, on positiivinen polttopiste.

Jos kotona on kukka, The Kotitalouksien tuskin koskaan kärsivät stressistä ja eivät riitele. Vanhan uskomuksen mukaan geraniumöljylle suojaa pahan silmän, pimeyden voimia ja muita pahoja henkiä. Ja tytöt kantoivat pieniä pusseja täynnä pelargoniat houkutella kosijoita. Ja naiset iässä he auttoivat säilyttämään nuoruuden ja houkuttelevuutta.

Kukkivat valkoinen geranium oli merkki lisäys perheen, koska se on tapana antaa se parit, jotka pitkään voi saada lapsia. Tässä valkoinen pelargonioita silti suojaa tuholta ja katastrofi.

Mutta punainen geranium hyödyllinen niille pariskunnille, jotka ovat aina ristiriidassa. Tämä kukka kantaa talossa rauhallisesti ja poistaa kaikki negatiiviset tunteet.

Iso rooli ja nousi geranium. Hän voi elvyttää sukupuuttoon tunteita puolisoiden pitkään elää yhdessä. Se palauttaa tunteita, intohimoa ja kiihkeys suhdetta. Lisäksi sitä käytetään vastaan ​​noituutta. Koska se on kukka iloksi, niin se on suositeltavaa pitää kodeissa, joissa luovia ihmisiä elää.

myös on vakuuttunut siitä, että pelargoniat, sitä enemmän punaista, auttaa sen omistajia hallinnoimaan kunnolla rahaa, että mukana materiaali hyvinvointia. Ja jos se on asetettu lähelle atsalea potin, sitten rahavirtoja ei välttämättä väistämätöntä.

Astrologit sanovat, että huone geranium voi nopeasti sammuttaa vihaa ja viha, neutraloida negatiivinen energia huoneessa, kehittää huumorintaju ja rentoutua hermoja.

Paikoissa, joissa on geranium, koskaan tavallista käärmeitä.

Jos tämä kasvi on, itse asiassa, on ainakin osa määrätty ominaisuuksien kysymys onko mahdollista istuttaa pelargonioita kotona ei ole enää merkitystä, saattaa se teidän ikkunalaudalla, ehkä se on mahdollista sisustaa kodin ja päästä eroon paljon ongelmia perheen ja kodin .

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

36 + = 41