Pelargoni Royal kuva

Photo Royal pelargoni ja kasvien hoitoa kotona

Pihalla puutarhassa, ikkunalaudat, parvekkeet ja jopa kaupungin kukkapenkkien kanssa Kesän tulo, näet kirkkaasti kukkivat pensaat Pelargonium, kansanomaisesti kutsutaan usein pelargonioita. Koska yksinkertaisuus ja unpretentiousness hoitoa Pelargonium nauttia ansaitusta rakkaus kukkakauppias. Mutta harva valitettavasti epäilen, että näistä "Tuhkimon" Perheen on oma "Queen."

Royal Pelargonium, Pelargonium grandiflorum tai regale erilainen lähiomaiset kaikkein rehevän kukinnan ja hieman hassu luonnetta.

Monipuolisesta Pelargonium

Kuten asiaan kasvin niin iso nimi Home Royal Pelargonium, kuvassa, hoitaa vaativampaa kuin yhteisen lajikkeiden kurjenpolvea vyöhykkeen, ja kukat eivät ole niin kauan. Mutta kun hän näki hauskaa, kerätään kukinto-sateenvarjot kukkia kaikki muodot ja värit, on mahdotonta olla sytyttää halun kasvaa kaunis kasvi teidän ikkunalaudalla.

Royal Pelargonium korkeus nousee 30-60 cm, eroaa muista lajeista:

 • taitettu lehdet tiheä, karkea kosketuslevy levy ja rosoiset reunat;
 • suuri, jopa 7 cm halkaisijaltaan, yksinkertainen tai kaksinkertainen kukkia.

Koriste kukinnot liittää useampia värejä terälehtiä, mutta jos vyöhykkeittäin kurjenpolvea kukinnan päättyy syksyllä, viimeinen kukinto on Royal Pelargonium hiipuu jälkipuoliskolla kesän.

Tämän seurauksena nauttia kirkkaat värit ilman korkit voi olla 3-5 kuukautta, ja kaksinkertaisesti sääli, jos keväällä pensas eivätkä vaikuta silmuja.

Miksei kuninkaallisen pelargoni kukkii?

Pudottuaan pois nuoren kasvin maaperässä, viljelijät-fanit odottavat innokkaasti ulkonäkö vihreää näyttävä kukintoja, mutta joskus ne on käsiteltävä pettymys. Sijasta kukkia kurjenpolvi grandiflorum antaa vain vihreät, ja nopeasti kasvava versoja menettää pian ulkoasua ja venytetty. Mitä virheitä tehtiin hoitoon kuninkaallisen pelargoniuutteista kotona, ja miksi, kuten kuvassa, kasvi pysyi lähes ilman kukkia?

Todellakin, jos ei Pelargonium kukkii ajassa, se voi merkitä:

 • sillä ei ole oikea olosuhteissa tai hämärässä;
 • että kasvi on istutettu ruukkuun on liian laaja tai inharmonious vastaanottaa lannoite koostumus;
 • Ennenaikainen elinsiirtoa;
 • lukutaidottomista karsiminen tai sen puuttuessa.

Miten hoitaa kuninkaan pelargoni kasvin säännöllisesti kukoisti, se oli terve ja ei menettänyt koriste ympäri vuoden?

Kesällä hoitoa Royal pelargoni kotona

Puhuminen unpretentiousness Pelargonium, tuntijoiden tällainen ei salata.

Royal Pelargonium tuntea olonsa mukavaksi ja tyytyväinen omistajat runsas kukinta, kukkakauppias täytyy noudattaa vain muutamia sääntöjä, jotka luodaan menestys viljely.

Suuri-Pelargonium lajikkeet vaativaa valoa ja rakkautta altistua kaikkein aurinkoinen ikkuna. Vain kuumin päivää, kasvit on suojattava pimenevän palovammoja, mutta muissa tapauksissa, rajoittaminen maailma - on riski:

 • vetämällä ja strippaus versot;
 • lievittämällä kukinnan;
 • pudottamalla silmut jo ilmestynyt.

Toisin sukulaislajeja kuninkaallinen pelargoniuutteista eivät siedä luonnoksia ja kylmä tuuli, jos tällainen laitos on istutettu puutarha, on myös todennäköistä, miellyttää silmuja. Siksi kasvatettu kuninkaallinen pelargoniuutteista kotona ja hoidon kesällä sisältää suojan luonnoksia. Kasvit viihtyvät ja kukkivat runsaasti in lasitettu aurinkoterassilla ja loggias.

Jos liiallista kuivumista ilman kesällä Pelargonium voidaan suihkuttaa vettä huoneen lämpötilassa, ja varmista, että märkä lehdet ja silmut eivät altistu suoralle auringonvalolle.

Viljelijät, innokas tämä upea kulttuuri, tietää, että kuumalla ilmalla kasvien alttiimpia hyökkäyksille kirvoja ja muita tuholaisia, jotka ovat lois varret ja lehdet, vakavasti heikentää Pelargonium. Ja tässä on vastaus kysymykseen: "Miksei kuninkaallisen Pelargonium kukkii?" On ilmeinen.

Meidän ei pidä unohtaa kastelu ja lannoitus kukkivat kasvit. Vaikka Pelargonium helposti sietää kuivina kausina, eikä liian vaativa maaperän koostumus, ilman vettä tai ruokaa se varmasti ei anna oikea määrä värejä. Lämpiminä kuukausina suuren lajike vaatii erityisen runsasta kastelua, joka suoritetaan, kun pintakerros maaperän kuivuu hieman.

Pidentää kukinnan ja ylläpitää voimalaitosten jos aika poistaa kuivuneet, menetti kukka varret.

Piirteet Talvi hoito laaja-pelargoniat

Jälkeen musertava upea kukka Pelargonium elpyy, mutta jos jätät sen vasta ensi keväänä lämmin ikkunalaudalla, ensi kukinnan voi odottaa. Miten hoitaa pelargoniuutteista syksyllä ja talvella? Puhkeamista syksyllä, kun lämpötila laskee, hoitaa kuninkaallisen Pelargonium kotona muuttuu. Kasvi kolme kuukautta tarjota:

 • lämpötila on noin 12-15 ° C;
 • harva lasite, tuetaan vain alla pelargonium toimintaa;
 • riittävä valaistus.

Ruokinta koko talvehtimiskaudella pysäytetään. Jos kaikki edellytykset täyttyvät hoitoa, kasvi annetaan riittävä määrä nuput ja saantoa talven katalepsiaa välttämättä ylellinen kukassa.

Suorittaminen elinsiirtoja ja ruokinta kuninkaallinen pelargoni

Kaikenlaisia ​​eri Pelargonium nopea kasvu maanpäällisissä osissa kasvin. Jos kasvanut huomattavasti kesän aikana Bush mullalla ruopata potin, juuret täysin punottu maa com lopussa talven kuninkaallisen geranium elinsiirtoa. Maaperää tämä kulttuuri on löysä, hyvin hengittävä ja estää kosteuden haihtumista. Ajattelu, miksei kuninkaallisen Pelargonium kukkii, kukkakauppias olisi otettava huomioon ja oikea valinta maaperän sekoitetaan. Hyvä vaihtoehto - se on seos, jossa on yhtä suuret osat steriloitu puutarha maaperän, hiekan ja turvetta.

Koska juuristo ei voi sietää vettä pysähtyminen, ja Pelargonium vaatia voimakkaita kuivatuskerros ei vähemmän huomiota kiinnitetään valintaan istutusruukkuun. Se johtuu elinsiirtoa isossa kulhossa liikaa viljelijät ovat pettyneitä kulttuuriin, eikä kuninkaan Pelargonium kukkii.

Kun tilavuuden potin, kasvi kasvaa nopeasti vihermassa, mutta se "unohtaa" asettaa silmuja.

Samanlainen prosessi tapahtuu ja asianmukaisesti valittu seos lannoitteiden. Kun kastike muodostumista silmut ja kukintoja hallitsi typpi, varret ja lehdet kasvavat ja silmut yhä vähemmän. Parhaan yhdistelmän syöttämiseksi Pelargonium eroavat lisääntynyt kaliumin ja fosforin, tarjoamalla runsas ja pitkäkestoinen kukintoja.

Syy, miksi ei kuninkaallinen pelargoniuutteista kukintoja saattaa olla virheellinen tai puutteellinen karsimisesta. Koska laitos kasvaa nopeasti, ja silmut muodostuvat kärkiin versoja, lisääntynyt netto kukannuput helposti, heinä- ja elokuussa prischipyvaya tai katkaisemalla yläosien varret liian kasvatettiin. Tämän toimenpiteen ansiosta:

 • saatu pistokkaat käytetään lisääntymiselle;
 • saavuttaa rehevän kukinnan ensi kaudella;
 • edistää kasvua nuorten versojen;
 • antaa Bush kompakti houkutteleva muoto.

Trimmata kasvi on parempi vähitellen, vakavasti loukkaantui Pelargonium, ja leikkauksen jälkeen laitoksen edellyttää lihottaa. Lopussa talven alku uuden muodostumisen silmut karsimisesta on valmis.

Juurtuvat pistokkaat voidaan saada ympäri vuoden, mutta lämpimänä vuodenaikana on paljon helpompaa.

Taimina ottanut vahva ampua vihjeitä, jossa on ainakin kaksi paria lehdet ja leikattiin 5 mm alle solmu. Alempi lehdet on parempi leikata ja jättää korkeintaan 3 ylemmän lehtiä levyt. Sen jälkeen, paikka viipaleet pistokkaat käsiteltiin murskattu hiilellä ja vasemmalle ilmaan 18-24 tuntia.

On kuitenkin olemassa toinen tapa. 10 minuutin erottamisen jälkeen emokasvilta leikkaus pistokkaat:

 • kornevinom käsitelty;
 • saostettiin sekoitus hiekkaa, humus ja turve;
 • 2-3 päivää satama kuitukankaita.

Hyviä tuloksia on saatu istuttamalla pistokkaat kostea turve tabletteja.

Joka tapauksessa, istutus kastellaan fitosporin ratkaisun, jolla turvataan osat rot kehitystä. Ja miten hoitaa pelargoniuutteista jälkeen pistokkaita antoi juuret?

Siihen asti, kunnes varret ovat lämpötilassa 19-23 ° C, on vakiintunut, se voi kestää 8-12 viikkoa. Tämän ajan jälkeen:

 • taimia istutetaan pysyvään paikkaan;
 • hyppysellinen tärkeimmät karkaamisen kolmannen parin lehtiä, pakottaa Bush antaa uusia sivusuunnassa varret.

Jos kotihoidon kuninkaallinen Pelargonium, kuten kuvassa, hyvä, nuoret taimet menestyvät, ja ensi keväänä pieni siisti pensaita antaa ensimmäinen kukinto.

Kotihoitoon kuninkaallisen pelargoniuutteista, valokuvia

Jos katsomme kirjallisuutta, voimme nähdä, että kuninkaallisen Pelargonium tunnettu ja useita muita nimiä - Royal geranium-, Pelargonium grandiflorum. Tutkijoille tutumpi nimi kasvin kuulostaa - Regal Pelargonium, Pelargonium grandiflorum. Pelargonium on perheenjäsen Geraniaceae ja voi kasvaa korkeus 25-50 cm.

Kuitenkin tunnetuin on tehdas sai sisä kukka, joka voidaan katsoa pitkän kukinnan aikana ja yksinkertaisuutta hoitoa. Se on yksinkertainen ja tehokas kopiointi kuninkaallisen Pelargonium, koska useimmat pistokkaat tottunut siihen.

Ominaisuudet ja kukka kuvaus

Puoliväliin asti XVIII vuosisadalla, Eurooppa oli tunne pelargonioita kaikki kuitenkin muuttui, kun Etelä-Afrikkalainen ensimmäisten näytteiden tämän kasvin on toimitettu. Se tuli perusta uusien lajikkeiden pistokkaita.

Yhdessä muiden lajien kasvattajat onnistuneet luomaan Pelargonium suuren kuninkaallisen, ylimmäinen ornamentti joista niiden suuret kukat.

 • Nämä kasvit yleensä kasvavat muodossa kompakti pensaat, joista useimmat ovat hybridejä. Kun kasvatetaan sisätiloissa, ne on tuotettu pieninä, tiheä pensaiden ja hauras, voimakkaasti haaroittunut varret.
 • Lajikkeesta riippuen Pelargonium voi olla eri muotoisia ja kokoisia lehtiä. Petioles pitkä pelargonioita eivät poikkea lehtiä terät. Monet lajikkeet pelargoniuutteista kasvaa levypyörylöitä koristeltu hieman lohko reunat.
 • Geranium kukkia kasvaa pitkänomaisen, ohut varsi, joka on peitetty pallomainen muoto varjoja. Usein hänen yhtenäiselle kukat suurikokoinen kirkas väri.
 • Pelargonium kasvanut lajikkeiden vaikuttaa kukkien väri, joka voi olla valkoinen tai mitään sävy vaaleanpunainen ja punainen.
 • Kun kasvatetaan sisäilmaan, voidaan saada riittävän alamittaisia ​​Pelargonium, jotka eivät ylitä korkeus 25-50 cm. Yläpää lehdet ja vaihde on karkea rakenne, ja reunat ovat teräviä aaltomaisen muodon.

Kukat ovat erilaiset yksinkertainen, suppilon muoto, saavuttaa läpimitan 5-8 cm. päissä varren tai nuorten oksat kasvaa noin 10 väriä, joka on muodoltaan kartion.

Terälehtiä tyypillisesti tummempi sävy sisemmällä alueella, usein niiden etuosaan tummat viivat muodostettu. Tarjoamalla asianmukaista hoitoa kasvi voi nauttia kukkien Pelargonium alkukeväästä loppukesään.

Kasvaessaan royal pelargoniuutteista kotona on luotava suotuisat olosuhteet sitä, jota ilman on mahdotonta varmistaa sen normaalin kehityksen.

Tämä kasvi tuntuu mukavimmalta keuhkojen ilmatilat. Yksityiset omistajat eivät rajoitu viljelyyn pelargonioita kotona. Tarvittaessa ne voidaan istuttaa puutarhan, terassilla tai parvekkeella, jolla suojassa sateelta.

Usein ne saatetaan ikkunalaudalla. Mutta tässä tapauksessa, on huolehtia luomisen hyvä ilmanvaihto, kuten kasvi vaatii paitsi optimaalisessa lämpötilassa, mutta myös kosteus.

Yleensä valaistus geranium on seuraavat perusvaatimukset:

 1. Varmistetaan mahdollisimman valaistus, kesällä tarvitset osittainen varjostus.
 2. Jos kasvi on kasvanut kodin ulkopuolella, valittuun paikkaan, sinun täytyy tehdä suojassa sateelta.
 3. Muista suojata suoralta auringonvalolta.
 4. Talvi Pelargonium olisi kasvatettu valossa, ja viileässä, jolloin alennettu lämpötila pidetään - ei ole korkeampi kuin 10-14 astetta. Tässä tapauksessa se voi muodostaa nuppuja munasarja.

Normaaliin kasvuun kuninkaallisen pelargoniuutteista on varmistettava säännöllistä ja oikea kastelu. Kesällä se tulisi tehdä kaksi kertaa päivässä - aamulla (noin 10 tuntia) ja iltaisin, kun aurinko laskee. Talvella tarpeeksi vettä kasvin kerran päivässä.

Tietyt toiminnot on hoidon kuninkaallisen Pelargonium hybridit. Koska he ovat tottuneet kuume verrattuna vyöhykkeittäinen pelargonioita, kastelun aikana lisätä hieman veden kulutusta.

Kun kastelu aikuinen pensaat pitopiirin - enintään 50 ml yhdessä vaiheessa. Spendable veden määrä tulisi olla riittävä voi hieman märkä maahan.

oltava Välttää liika kosteus, koska näissä olosuhteissa se lisää todennäköisyyttä rappeutuminen ja infektioiden torjuntaan. Tämä selittää usein haluttomuutta kuninkaallisen pelargoniuutteista kukkivat kotona.

Viljelyn aikana kuninkaallisen pelargoniuutteista tarvittavat varmistaa optimaalinen lämpötila sisällä 18-25 astetta.

Sitä ei suositella ylittämässä mainitun kynnyksen lämpötilaa. Myös tietyt vahingot voivat aiheuttaa kasvin luonnoksia, lämpö, ​​kylmä snap.

Voit välttää näitä epämiellyttäviä tilanteita eivät häiritse kunkin kukkakauppias on kosteusmittari, lämpömittari ja sääasema.

Vuonna lepovaihe, joka kestää klo pelargoniuutteista Royal lokakuusta maaliskuuhun, on tarpeen estää kuivaus savi koomaan. Aivan saman hoidon tähän aikaan vuodesta laitosta ei juuri tarvita.

Jo ennen Pelargonium menee lepotilassa vaiheessa tarvitaan break värejä on saatavana sitä, silmut ja heikko lehtiä. Suorittaessaan karsintaa versojen täytyy poistaa yksi kolmasosa pituus.

Tällainen toimenpide ei ainoastaan ​​anna kasvin enemmän vapautta, mutta myös auttaa saamaan sitä enemmän ilmaa. Toinen etu on lisätä sadon vastustuskykyä tuholaisia ​​ja tauteja. Kastelu pitäisi tehdä vain niinä hetkinä, kun se on tarpeen, kun otetaan huomioon tilanteen.

Alle lepää Royal Pelargonium kasvatetaan lämpötilassa, joka on 15 astetta. Kuitenkin yksilö voi estää kukkakauppias kunnolla hoitaa kasveja talvella tilanpuutteen tai aikaa tehdä niin. Tässä tapauksessa toimi seuraavasti:

 • Kasvit poistetaan ruukkuihin, sitten lyhentää johtava versoja, puhdista juuripaakun lian ja katkaista juuret;
 • tässä vaiheessa elinkaaren kunkin laitoksen kääritään paperiin ja kääritty folio;
 • lopulta jätti sitoa ja ripustaa kellarissa.

Tämä menetelmä on kuin epäilemättä monille, koska koko talven Sinun ei tarvitse huolehtia kukka. Pelargonium muistuttaa maaliskuussa, jolloin se poistettiin pakkauksesta ja siirtää takaisin ruukuissa.

Koko kasvukauden kahden viikon välein maahan on oltava tehdä nestemäinen lannoite. Lokakuusta helmikuuhun laitos on levossa vaiheessa siis suorittaa ruokinta tähän aikaan vuodesta ei tarvita.

Jälleen kerran haluan toistaa, että kaikkein kompakti pensaat kukkivat runsaasti pelargonium kuninkaallinen verrattuna umpeen. Uusia konttoreita muodostetaan usein ja vanhat, ovat puumaisia ​​versoja.

Jos pelargonioita kasvatetaan useita vuosia, osalta on riittävää suorittaa leikkaus kerran vuodessa. Ja aika merkityksetön.

Riippumatta erilaisia ​​Pelargonium Royal, josta haluat saada uuden kodin pensaassa, on suositeltavaa käyttää levitysmenetelmä. Voit tehdä tämän ensimmäisen viikon kesällä tai syksyllä valmistelemaan pistokkaat, jotka leikataan alle välimainoksille kulmassa 45 astetta.

Jos paeta kuuluu kääpiö lajikkeita, olisi erottaa noin 5 cm, ja suurille - 10 cm. Ottavat valmiita pistokkaat niistä täytyy repiä pois alemman lehdet ja kukat.

Prosessi lisääntymiselle kuninkaallinen geranium kukka kodin ulottuu hieman erilainen järjestelmä kuin tapauksessa muita lajikkeita. Se ei ole suositeltavaa antaa lisääntynyt maan kosteus, koska se voi johtaa mätänevät kasveja.

Tästä syystä, sinun pitäisi olla hyvin varovainen pistokkaat, kun muutama päivä jää ennen istutusta, sinun tulisi pidättäytyä laittamalla ne veteen.

Tehokkaampi toimenpide on kuivaamalla ne kaksi tuntia. Kuitenkin ennen kuin sinun täytyy leikata paikkaan käsitellä hiili ja "Kornevinoy".

Uusille geranium pensaita kotona täytyy valmistella ensimmäiset potin pieni halkaisija. Suotautumisen voi olla käytetty sirpaleiksi, joka täyttää ruukun.

Seuraavaksi kattila on maaperässä, joka perustuu seokseen, jossa turvetta ja hiekkaa yhtä suurina määrinä, ja perusteellisesti kastellaan. Sitten istutus pistokkaita korjattu.

Kasvi varsi märkään tai liian kuiva maa ei suositella, mutta tällaisessa tilanteessa välittömästi istutuksen jälkeen ja sadetuslaitteet voi olla vain reuna.

Suosittu menetelmä etenemisen kuninkaallisen geranium- voidaan selittää sillä, että korjattu versot nopeasti juurtua. Yleensä riittää 3-4 viikkoa ensimmäisen versot syntyi. Tämä on varma merkki siitä, että on aika lisätä hieman kastelua.

On kuitenkin tarpeen osoittamaan mahdollisimman suurta tarkkuutta, koska on olemassa vaara, liota substraatti.

Milloin kestää 4 viikkoa, nuoret pensaat alkavat Royal pelargoni kovettua auringossa, ja sitten hoitaa niitä noudattaa samaa kaavaa kuin aikuiset yksilöt.

Odottaa muodostumista niiden hyvin kehittynyt juuristo, on mahdollista suorittaa elinsiirron geranium maaperään, joka on valmistettu komposti.

Jopa taustaa vasten monien uusien kukkia ja lehtiä itsensä kuninkaallisen geranium jää usein varsin pienikokoinen. Tuloksena juuri ituja etsivät lisätilaa kasvun tyhjennysaukon, ja kun he tekevät sen, he teurastettu häntä.

Tämä on yksi yleisimmistä syistä, miksi ei Pelargonium kukkii kotona. In välttämättä käyttäen jauhettua substraattia huomioon enintään kerran kahdessa vuodessa, pelargonioita elinsiirron voidaan suorittaa.

Ensinnäkin, sinun täytyy tyhjentää vanhan juurakosta maasta avulla vähän energiaa ravistellen. Seuraavaksi leikkaus suoritetaan pitkä, paksu juuret ja ampuu laskennan poistaa puolet. Sitten palata vanhaan geranium- potin joka oli aiemmin täynnä tuoreita maaperä.

Osallistu elinsiirrot suositellaan keväällä, vaikka lupaa siihen tarvittaessa ja milloin tahansa kasvukaudella Pelargonium kuninkaallinen.

Suurin vaara kuninkaallisen geranium- tauti näyttää "musta jalka". se voidaan määritellä se, että varret on maalattu mustalla maanpinnasta. Mutta meidän on oltava hyvin varovainen, koska tämä tauti voi nopeasti lyödä koko kasvi.

Yleensä se tapahtuu, koska vettyminen tai maaperän kosteutta. Tämän välttämiseksi on tarpeen, että kuninkaallisen pelargoni luoda parhaat mahdolliset edellytykset kehitys, ja he ehdottavat tarjoavat suhteellisen kuivaa ilmaa.

Se on ongelma myös pelargonioita on ruostetta. Haittaa siitä ilmenee keltaisuutta lehdet ja niiden myöhempi sukupuuttoon. Ei ole suojattu tätä tautia versot ja geranium kukkia.

Siksi näemme potentiaalia ruostetta lehdille kukka, he heti Meidän täytyy murtaa, joka on tehokas ennalta ehkäisevä tätä tautia.

Royal Pelargonium monille ei kuulosta kovin tuttuja, vaikka tämä ei ole yllättävää, koska se on virallinen nimi geranium.

Alla se sijaitsee aivan kaunis kasvi, joka voisi olla näyttäviä sisustus, paitsi asunnossa, mutta myös puutarha-alue. Kuitenkin asianmukaista hoitoa siihen liittyy Suotuisten olosuhteiden luominen Kasvua, tai edes odota kukinnan Pelargonium ei tule olemaan helppoa.

Miten hoitaa pelargonioita Royal?

Royal geranium, jota muuten kutsutaan Pelargonium, tietoisesti sai näin mahtava nimi Royal geranium, jota muuten kutsutaan Pelargonium, tietoisesti sai näin mahtava otsikko. Tämä kasvi on ominaista uskomaton kauneus, tyylikkyys ja armo. Kuitenkin ja huolenpitoa vaativat kuninkaallinen. Toisin kuin muut lajikkeet veljet, tämä edustaja kasviston tarvitsevat erityistä huolenpitoa ja jatkuvaa huomiota. Jos et anna haluttua kukka, rehevä silmut ja ei voi odottaa.

Kaunis royals on kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa on kostea ja kuuma ilmasto. Siksi se tuntuu hyvältä lämpimässä kosteilla alueilla. Euroopassa hämmästyttävä kukka toimitetaan vain lopussa XVIII vuosisadalla. Ei aikaa hän saavuttanut valtavan suosion puutarhurit. Siitä lähtien, kasvattajat ovat lakkaamatta työtä jonka seurauksena valon vaikuttaa yhä uusia lajikkeita kuninkaallisen Pelargonium. On vaikea nimetä tarkka lajimäärä tunnetaan nykyään.

Kotona jalo edustaja kasviston kasvaa korkeus 60-80 cm. Kasvava korkeampi pensaiden ei pidetä sopivana, koska kukkien näkyvät vain korkeimmilla kohdilla kasvusta. Jos kurjenpolvi saavuttaa 1 m korkea, se menettää täysin koriste ominaisuuksia. Kuitenkin, jos olet rakastaja kokeen, voit yrittää kasvattaa avoimella kentällä pensas korkeus 1,5 m. Se on täydellisen taustan matalakasvuisia puutarha asukasta.

Kaunis royals on kotoisin Etelä-Amerikasta

Kuvaus Royal kasvi

Tärkein tunnusmerkki kuninkaallisen geranium - upea kukkia. Leveyssuunnassa ne voivat saavuttaa 25 cm. Kuitenkin saavuttaa sellainen loisto, on tarpeen säätää asianmukaista hoitoa varten tehtaalle. Mitä enemmän lannoitetta kaliumia ja fosforia teet valmistautuessaan kukkia, silmut ovat suurempia. Yleensä on kukintoja keskikokoiset - noin 15 cm.

Kaikki kuninkaalliset ovat keskiosassa terälehtien soikea paikkoja. Ne ovat tummempia ja kyllästetyllä kuin muut osat. On sekä klassisia ja froteeta kuninkaallisen Pelargonium. Viimeaikaiset näyttää edullisempi. Sävyt silmut ovat silmiinpistävää niiden monimuotoisuus. On tapauksia keltaiset, häikäisevän valkoinen, violetti, punainen, vaaleanpunainen ja jopa oranssi väri.

Toisin kuin muut lajikkeet geranium- Royal Persoonan on melko lyhyt kukinnan aikana

Terälehdet kasvit ovat niin tasainen kovera, ja hieman aaltoileva. Harvinaiset kasvilajit kuninkaan aaltopahvin värejä. Lehdet ovat hammastettu, soikea tai pyöreä muoto. Niiden pinta on yleensä karkea, varsin miellyttävän tuntuista. Sävy lehdet riippuu yleisestä tilasta kuninkaallisia. Jos kukka on terve ja on varustettu kaiken tarvittavan, sen lehdet on rikas Emerald väri. Keski runko ja kaikki tiheään peitetty versoja. Ja jos kasvi tuntuu pahalta, lehtien haalistuu osana Bushin paljastua.

Toisin kuin muut lajikkeet geranium- Royal Persoonan on melko lyhyt kukinnan aikana. Pääsääntöisesti enintään kuusi kuukautta. Huonekasvi kukkii aikaisin keväällä.

Mitkä olivat olot edellyttää kukka?

Kuten kaikki jäsenet aateliston kuninkaallisen geranium asettaa suuria vaatimuksia vankilaolot. Lemmikkieläinten viihtyvät, kannattaa tarkkailla perussäännöt 4.

 1. Tsar geranium ehdottomasti ei voi asettua vetinen, ja maaperän overdrying. Lisäksi hän kärsi suoralta auringonvalolta ja tuulelta. Siksi kokeneet viljelijät niiden käyttöä suositellaan erityisesti kesällä istuttaa kukkien avoimessa maahan. Toisin kuin sukulaisia, hän johtuen kanssa karkaisu. Ainoa asia, joka voidaan tehdä kesällä - tehdä oikeita pelargoniuutteista potissa parvekkeella tai puutarhassa. On tärkeää huolehtia siitä, että laitos oli Penumbra, eikä seisoo luonnosta. Geranium, joka asuu ikkunalaudalla kesällä vaatii varjostusta. Jos et, on paperinpaloja voidaan muodostaa auringonpolttama.
 2. Toinen sääntö, että puutarhuri on kirjoitettava päiväkirjaansa: Royal Persoonan pitäisi ilmetä pulaa valoa koko vuoden. Toisin vyöhykkeittäinen pelargonioita, jotka kerääntyvät kesällä auringonpaisteessa tulevana vuonna ja talvehtivat hyvin, jopa hämärissä huoneissa, kuninkaallinen kasvi voi elää pimeässä. Jos valoa ei ole tarpeeksi, se on laadittu, ja myös ei ole joukkoja laskemaan nuput seuraavan kukinnan. Siksi rehevä kukinnan nirso kauneus kukkakauppa on suositeltavaa ostaa erityisen loistelampun.
 3. Aloittaa geranium kukka, sinun täytyy huolehtia ylläpidosta erityisten lämpötiloissa. Talvella se tuntuu mahtavalta tehtaan 12- 15 ° C: Tällaisissa olosuhteissa siinä nuput kukkia ensi kaudella. Jos lämpötilaa nostetaan ja ylittää pisteen 24 ° C, kukka alkaa tuntua epämukavalta. Parhaimmillaan se lakkaa kukkia, ja pahimmillaan - kokonaan pysäyttää kasvun.
 4. Erityistä huomiota hoidossa kuninkaallisen Persoonan olisi annettava kastelu. Valita intensiteetti maaperän kosteus on tarpeen, koska lämpötilan järjestelmän. Kesällä kastelu pitäisi olla maltillinen ja säännöllinen talvi - lempeä ja melko harvinaista. Kokeneet puutarhurit ei kannata kaada neste päälle, ja kaada se pannulla. Tämä johtuu siitä, että tiivistys kuninkaallinen kurjenpolvea tuo pahalta. Kastelu on parempi ottaa sadevesi tai puhdistaa supernatantista.

Jos noudatat näitä yksinkertaisia ​​ohjeita, Pelargonium levollisin mielin. Hän kiittää tuottaja kaunis ja pitkä kukinta.

Kuten kaikki jäsenet aateliston kuninkaallisen geranium asettaa suuria vaatimuksia sisällöstä ehdoista

Milloin ja miten repot kasvi?

Toisin kuin veljensä, joka kestää vuosittainen elinsiirron puutarhaan ja takaisin kopio kuninkaallisen ei fani tällaisia ​​liikkeitä. On parempi olla häiritä hänen siirtonsa jälleen. Muuta potin tarvitsee vain jos umpeen juuristo ei enää sovi vanhaan. Tähän saakka voidaan rajoittaa vain säiliöön ajoittain lisäämällä tuoretta maa.

Istutetut Pelargonium suositellaan 1 kertaa 2 vuotta. Jos aika ei tee tätä toimenpidettä, kasvi ei ehkä kukinta tai kukkia Bush on hyvin pieni. On parempi tehdä elinsiirron mahdollisimman pian. Optimaalinen aika - helmikuun alussa. Jälkeen nuput alkavat muodostaa, ja se kukkii.

Aluke kuninkaalliset eivät ole erilaisia ​​maaperästä, joka on sopiva toinen jäsen lajeja. On mahdollista valmistaa itse sekoittamalla tasan:

Muista huolehtia luomisen kuivatuskerros. Muuten kasvi on todennäköisesti kuolee veden pysähtyneisyyden tyveen. Suotautumisen voidaan käyttää kevytsoraa, sora, murskattu hiekka. Kasvaville Hydrangeas ovat parhaita keraamiset ruukut. Ne tarjoavat yhtenäinen ilmanjako ja ylläpitää sopivassa lämpötilassa savi kooma. Siirron jälkeen, huomiota kukan tulisi lisätä.

Toisin kuin veljensä, joka kestää vuosittainen elinsiirron puutarhaan ja takaisin kopio kuninkaallisen ei fani tällaisten siirtojen

Mitä lannoitetta tarvitaan pelargoniat?

Lannoite tarvitsevat geranium kuninkaallisen kokemuksen ajan aktiivisesti kasvua, muodostumista silmut, kukinnan. Tee tarvitsemasi ravintoaineet 2 viikon välein välisenä aikana maaliskuun lopusta marraskuun puoliväliin. Parempi käyttö nesteensyöttölaitteen, esimerkiksi, on hyvä keino jodiliuosta. Sen valmistamiseksi, lisätään 1 tippa aineen 1 litraan vettä. Noin 50 ml koostumusta valmistettu kevyesti läikkyä seinät potin. Kun purku suurempi määrä syötetään on vahingoittumisen riski juuristo.

Voimalaitosten voidaan käyttää ja ostetaan lannoitteita. On kuitenkin tärkeää huolehtia siitä, että ei hallitsevat typpeä niiden koostumuksessa. Muuten, varret ja lehdet kasvavat aktiivisesti, mutta silmut on huomattavasti vähemmän. On parempi valita seoksen pitoisuus on korkea kaliumia ja fosforia. Ne varmistavat pitkän ja runsas kukinta.

Tuore orgaaninen aines ei suositella käytettäväksi lannoitteena pelargonioita. Royal kasvi yksinkertaisesti ei näe tätä lannoitetta.

Lannoite tarvitsevat geranium kuninkaallisen kokemuksen ajan aktiivisesti kasvua, muodostumista silmut, kukinnan

Milloin ja miten rajaus?

Sopimaton karsiminen - yksi yleisimmistä virheistä aloittelijoille kasvavilla kuninkaallisen kurjenpolvi kotiin. Useimmat puutarhurit uskovat, että paras aika tämä menettely on alkukeväällä. Kuitenkin tämä lausunto on virheellinen. On parempi, jos karsinta tehdään heti kukinnan jälkeen, eli elokuun lopussa tai syyskuun alussa. Jos me kohtelemme pensas keväällä, se tuskin kukkivat ensi kaudella.

Optimaalisesti, jos leikkaus suoritetaan kahdessa vaiheessa, joiden väli istuntojen 1-1,5 kuukautta. Tässä tapauksessa kuninkaan henkilö kokee vähemmän stressiä ja helpompi siirtoprosessi. Jälkeen poistamalla tarpeettomat kasvien osia on tarpeen käsitellä kurjenpolvi lannoitetta.

Jos karsiminen suoritettu oikein ja ajoissa, lasku geranium- alkaa ilmestyä nuoria versoja. Heidän täytyy olla varma nipistää pari 4-5 lehtiä. Tällöin uusi varret kasvavat vieläkin aktiivisemmin. Kukkakaupat ammattilaisia, jotka muodostavat suuren näyttelykopioiden, käyttävät keskimäärin 3-4 nipping kaudella. Tämän seurauksena jousi tulee koristeellinen pensas kompakti muoto ja kukkivat runsaasti. Numero prischipok amatööri puutarhurit monessa suhteessa riippuu olosuhteista kasvi. Älä unohda: missään tapauksessa viimeinen menettelyä on pidettävä viimeistään helmikuun alussa. Jos kuitenkin talvella pensaan voimakkaasti venytetty, se on parempi, jos sen sijaan, venytetään lopullinen pidetään karsimisesta umpeen versoja.

Asianmukaista hoitoa pelargonioita (video)

Pistokkaat on yksinkertainen, tehokas ja yleisesti käytetty menetelmä kappaleen kuninkaallisen geranium. Hänelle voit käyttää niska 3-4 paria lehtisiä, saatujen trimmauksen aikana. Yksi pitäisi tietää, että pistokkaat tämän laitoksen ei voida juurtunut vedessä. Kosteissa olosuhteissa, ne eivät kasva juuriaan, vaan mätänemään.

Toisintaa Bush, on välttämätöntä muodostaa tila hiilellä leikkaus, hieman kuiva ja heti laittaa pistokkaat maahan. Optimaalinen maaperän koostumus: Seokseen, jossa oli yhtä suuret osat perliitti ja turvetta. On suositeltavaa heti istutuksen taimien yksittäisissä ruukuissa, ja sitä voidaan käyttää turvetta kupit. Tämä poistaa joukkotuhoaseiden vihreän lemmikkieläimiä siinä tapauksessa, että huolto- ja lisääntymiselle tehtiin kunnolla.

Pistokkaat on yksinkertainen, tehokas ja yleisesti käytetty menetelmä kappaleen kuningasperheen geranium

Noin 1-2 kuukautta kasvit juurtua kokonaan, minkä jälkeen ne voidaan siirtää suoraan ravinteiden seos, joka koostuu lehtipuun turvetta ja maaperän, hiekan ja turve sekoitettiin tasasuhtaisesti. Shelter pistokkaita pankkien tai polyeteeniä ei tarvitse riitä pitämään ne lämpimässä huoneessa kohtalainen valoa, niiden nopean kastelua.

Saat rehevä kukinnan ja asianmukaisen kasvun kasvukaudella nuori pensaiden täytyy ajoittain ruokitaan. Parempi lannoitteiden käyttö, joilla on alhainen typpipitoisuus. Kukinnan aikana, joka tapauksessa asianmukaista hoitoa tapahtuu 6-9 kuukauden kuluttua tonkia, on suositeltavaa käyttää lannoitetta kukinnan ruukkukasveja. Voit ostaa niitä millään erikoisliikkeen.

Kerrotaan siemenen kuninkaallisen, toisin kuin muut lajit pelargoniuutteista, ei rakkautta. Normaalisti kun käytät tätä menetelmää ominaisuuksia kahden ja semi-double lajikkeiden hienoimmista emolevyt lähetetään. Kuitenkin, jos olet fani kokeilua, muista yrittää kasvaa hieno pelargonioita siemenistä. Saatat pystyä luomaan uuden ilmeen.

Miksi ei kuninkaallisen geranium kukkii?

Kukkakaupat amatööri, tuli omistajat kaunis kuninkaallinen geranium, innolla hetkeä, jolloin kauniin vihreä lemmikki kukinta. Kuitenkin usein ne joudutaan pettymään: sijaan kauniit suuret kukinnot nirso kuninkaallinen kurjenpolvea antaa vain runsas kasvillisuus, ja nopeasti kasvavat versot venyvät ja pilata koko näyttää. Miksi näin tapahtuu? Todennäköisesti hoidossa kasvin perussääntöjen on rikottu:

 • Bush kärsii valon puute tai koska väärin valitun lämpötilan;
 • kukka asuu liian suuri potin;
 • lisäys lannoitteisiin epätasapainoista koostumusta;
 • Muutos ei ole tehty ajoissa;
 • karsiminen näissä on rikottu perussääntöjen tai puuttuu kokonaan.

Kaikki syyt puute kukinnan hallita melko helposti korjattavissa. Kun tämä on tehty, ihmeellinen kuninkaallisen ihastuttaa rehevää kukinnan.

Mitä tauteja ja tuholaisia ​​ovat vaarallisia pelargoniat?

Kuten kaikki muutkin huonekasveja, kuninkaallinen Pelargonium altistuvat tauteja ja tuholaisia. Yleensä taudit hyökkäävät vihreä lemmikki, koska ne rikkovat olot. Jos jatkuvasti tarkkailla laitoksen ja aika ryhtyä toimiin, vaaralliset seuraukset hyökkäyksen voidaan välttää.

 1. Jos huone kauneus kellastunut lehtiä, se voi kärsiä kosteuden tai ravinteiden puute. Tämä on oire osoittaa liian lähellä potin ja jopa overfeeding typpilannoitteiden.
 2. Lehtien pehmetä ja kuihtuneet, ne muodostavat muottiin tai ruskeita pilkkuja? Etsi syy liiallinen kastelu. Liiallinen kosteus voi aiheuttaa tummien läiskät masentunut varret.
 3. Abscission alalehdistä, altistuminen varren ja vetämällä topit Bush - olemassa selviä viitteitä siitä vihreä lemmikkieläinten kärsii puutteesta valaistus. Jos tähän lisätään virheellisesti valitun lämpötilan, rehevän kukinnan pelargonioita ei voi odottaa.

Sairaita ja sorrettuja kasvit tulevat helppo saalis tuholaisia. Royal Pelargonium voi hyökätä whiteflies, kirvoja, hämähäkki punkit. Ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin heti TUNKEUTUJAT. On tarpeen eristää tartunnan saaneiden kasvien muista sisä lemmikki ja käsitellä se jättää saippuavedellä. Jos tämä ei toimi, se on tarpeen hyönteismyrkky ruiskuttamalla.

Hoitaa kaunis Royal kurjenpolvi vaikeaa. Kuitenkin kauneus kukkivat kasvit ovat täysin maksaa kaikki voimat

onko rokote auttaa pidentämään Bloom?

Asianmukaista hoitoa kuninkaallisen Pelargonium kukkii vuolaasti ja vuosittain. Kuitenkin yksi haittapuoli siinä on kaikki samat ominaisuudet - laitos on liian lyhyt kukinnan. Onneksi sosialistit ovat löytäneet tavan korjata tätä epäkohtaa. Voit tehdä tämän, soveltavat yhteistä menetelmää kasvullisen lisäyksen - rokotuksen. Todettiin, että kuninkaallisten erinomainen siirto menettelyä. Lisäksi se on hyvin kehittynyt perusrungot muita lajikkeita geranium. Samalla oksastettu holkki siirretään tiettyjä ominaisuuksia ominaisuus kasvien kantojen. Erityisesti tämä koskee kukkia.

Koska se on perustettu jo lähes paras kuninkaallinen tapauksissa rokotuksen jälkeen on tuoksuva geraniumöljyn ja ainutlaatuinen. Oksastamalla vyöhykkeittäinen lajikkeita valitettavasti ei tarjoa aktiivinen kehittäminen ja kukinnan.

Hoitaa kaunis Royal kurjenpolvi vaikeaa. Kuitenkin kauneus kukkivat kasvit ovat täysin maksaa kaikki voimat.

Galleria: Royal kurjenpolvi (25 kuvat)

Jotta ei menetä materiaalia, muista tallentaa se minun sosiaalinen verkosto Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook yksinkertaisesti klikkaamalla alla olevaa painiketta:

Huomio, vain tänään!

Pyydä osallistujia yhteisöömme!

Se on täysin ilmainen 🙂

Pyydä osallistujia yhteisöömme!

Kuvaile ongelma niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista, kerro itsestäsi. On myös syytä täsmentää oman sähköpostiosoitteen, johon saat ilmoituksia vastauksia. Se on ilmainen!

© 2014-2016, MoyaTeplica.ru - Kaikkea kasvihuoneissa.

Kopiointi materiaalien on sallittua vain linkin takaisin lähteen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

25 + = 33