pelargoni royal

Royal pelargoni

Royal Pelargonium geranium tai Royal - on erittäin kaunis kasvi, joka on kotoisin Etelä-Amerikasta, missä, kuten tiedätte, ilmasto on trooppinen. Euroopassa se tuotiin kahdeksastoista-luvulla, siitä ajasta kasvattajien toi monia lajikkeita.

Pelargonium royal rakkaus kauniita kukkia, vaikka hoito ei ole niin helppoa hänelle. Se on paljon enemmän oikukas kuin sen lähin sukulainen - ja vyöhykkeinen geranium. Mutta ne, jotka uskaltavat olla talon kasvi, ehdottomasti tule katumaan, koska koko kevään ja kesän he voivat nauttia upeasta kukinnan Pelargonium asunnossa tai parvekkeella.

Kasvi on pieni, jopa kuusikymmentä senttimetriä. Voit laittaa sen ikkunalaudalla ruukuissa keskeytetty. Kesällä kuninkaallinen Pelargonium usein istutettu parvekkeella lokeroihin. Varret ovat pystyssä, nurmi. Smaragdinvihreä lehdet peittää Bush. Pinta levyjen karkea, valoa aseet.

Halkaisija kukka on noin 5-7 senttimetriä. Ylempi alkuunsa terälehtiä päälle pohjassa, kuten tuuletin. Muoto ja väri niiden hyvin erilaisia. On lajikkeiden valkoinen, violetti, lila kukkia. Ei liene tällaista väri punainen, joka ei olisi ollut maalattu kukkia kuninkaallisen pelargoni. Silmut ovat yksivärinen tai erottuva sulkeumia keskustassa. In muodossa, ne voivat olla yksinkertaisia ​​ja Terry, jossa on sileä, aaltoileva tai aallotettu reuna. Kukat näyttävät hyvältä kuvassa.

Kukinta kestää noin kolme tai neljä kuukautta, jos kuninkaallinen Pelargonium on hyvän hoidon ja oikea ruokinta. Se on lyhyempi kuin muun tyyppiset pelargonioita. Pidentää tämän ajan voi olla säännöllinen poistaminen kuivattiin nuppuja, mineraali lannoitteet, kaliumia ja fosforia, jotkut viljelijät tehdä rokotuksen kuninkaallisen Pelargonium muihin kasveihin. Haju kukinnan melkein siellä, mitä monet pitävät etu, koska kaikki eivät tykkää voimakas aromi geranium.

Kuten jo mainittiin, hoitoa kotona kuninkaallisen geranium ei ole niin helppo. Pienimmästäkin sääntöjen rikkomisesta, se ei enää kukkia. Pelargonium kasvaa huonosti varjossa, mutta suora aurinko ei pidä: lehdet voivat saada palovammoja. Underfill- tai ylivuoto yhtä haitallinen vaikutus kukka. Kasvi voi vaikuttaa tauteja ja tuholaisia. Tässä ovat perussäännöt hoidon, joka vaatii kuninkaallinen Pelargonium kotona.

 • Valo. Royal Pelargonium tykkää paljon valoa, niin se kukkii pitkään ja runsaasti. Voit jopa laittaa sen etelässä ikkunalaudalla, täytyy vain varmistaa, että suora auringon eivät polttaa lehdet. Talvella kasvi tulee olemaan ylimääräinen kohokohta, seurauksena valon puute varret liian tiukasti piirretty.
 • Lämpötila. Kesällä huonelämpötila ei saa ylittää 24 astetta. Talvi pelargonioita tarvitsee lepoaika, mikä on mahdollista vain 12-15 astetta. Jos hän ei noudata, kasvi ei kukkia. Sama voi tapahtua, jos ylikuumenemisen tai jos laittaa potin ehdotuksesta.
 • Kastelua. Kukka rakastaa kosteutta, joten se on kasteltava runsaasti. Kasteluvälit pintamaan olisi lähes kuiva. Jotkut viljelijät kehotetaan olemaan kaada vettä pataan ja öljypohja. Vodichka pitäisi asettua hyvin, voidaan käyttää kasteluveden keitetty.
 • Kosteus. Jos huone ei ole liian kuivaa, spray pelargonioita ei ole välttämätöntä. Hän pelkää vesipisaroiden lehdet ja kukat.
 • Lannoitteita. Lannoitteita pitäisi tehdä keväällä ja kesällä, kukinnan aikana. Se on parasta käyttää lannoitteena enemmän kaliumia ja fosforia, voit laajentaa Bloom useita viikkoja. Tee niistä on kerran neljätoista päivää.
 • Maaperään. Royal Geranium pitää maaperä neutraali tai heikosti emäksinen reaktio. Vähentää happamuutta, on suositeltavaa kaataa pottiin hieman tuhkaa, josta tulee myös hyvää lannoitetta. Varmista, että kunnollinen salaojitus, jotta vesi ei pysähdy kukkaruukku.

Jos oikein tarjota hoitoa kotona, Pelargonium kukkivat vuosittain useita kuukausia. Kaikista vaikeuksista huolimatta, monet omistajat tämän kasvin ovat erittäin tyytyväisiä, että osti sen, koska kauneuden kukkien kannattaa hieman vaivaa kasvaa tätä lajia geranium. Jotta ymmärrettäisiin paremmin sääntöjä hoidon, näet vastaavan videon.

Varttaminen, eteneminen, varttaminen ja karsinta

Pelargonium kuninkaallinen rakastaa pistokaslisäys - on helpoin ja suosituin tapa. Muista, että tonkia vesi on lähes aina onnistu, varsi mätänee, ja tuskin koskaan juurtuu, joten se pitäisi istuttaa suoraan maahan. Pistokkaat toteutetaan elokuun jälkipuoliskolla tai syyskuun alussa, eikä myöhemmin. Leikkaa oksa ylhäältä pituus seitsemästä kymmeneen senttimetriä.

Jakaminen on oltava kaksi tai kolme solmua. Leikkaamisen jälkeen hänen vasemmalta muutaman tunnin, niin että se kuivui vähän, ja sitten istutetaan kosteassa maaperässä hyvän kuivatuksen. Toivottavaa sekoittaa maahan karkeaa hiekkaa. varret eivät tarvitse kattaa elokuva.

Suojaavan sairautta, alkio, maaperän syvä paistettu uunissa tai käsiteltiin väkevällä kaliumpermanganaattia. Tämän käsittelyn jälkeen pistokkaita tuore Pelargonium kuninkaallinen istutetaan maahan voi olla aikaisintaan kaksi päivää, niin että maa on valmis etukäteen. Muutaman viikon, milloin juurtumista taimien suoritetaan istutus pysyvä potin. Nopeuttaa prosessia, se on suositeltavaa nipistä pois levyt oksa, sitten kaikki energia kasvit menee muodostumista juuret.

Siementen lisäämiseksi - työlästä, mutta tämä menetelmä mahdollistaa saada lisää kestävämmät kasvit pidemmillä kukinnan aikana. Siemenet ostaa kaupasta. Siemenet pieni, pitkulainen muoto. Istutti ne matalaan astiaan.

Maa on rakenteellinen, se on parasta tehdä sekoitus turvetta ja hiekkaa, lisäämällä vähän tuhkaa. Syventää siemenet maaperän puoli senttiä. Istutus tehdään helmikuun puolivälissä. Ensimmäiset taimet näkyvät noin kuukauden. Kun ituja on nähtävissä kaksi todellista lehtiä, pidä pick pienen potin.

Talvi Pagon Pelargonium piirretty, koska heillä ei ole tarpeeksi valoa. Koska pre-season kukkiva kasvi tarvitsee karsimisesta. Viettää sen lopussa helmikuussa. Yläosien oksat varovasti leikataan muodostavat kauniin kruunun. Niitä voidaan käyttää kukan jalostukseen. Karsimisesta pitäisi olla radikaali, sillä kasvi lakkaa kukkia. Istutetut Royal Pelargonium ei ole kovin usein - kerran kahdessa tai kolmessa vuodessa. On syytä muistaa, että se on kukassa vain tiiviissä potin, potti liian suuri ei sovi hänelle.

Making Pelargonium Bloom enää mahdollinen avulla Immunisointien toisella. Se soveltuu parhaiten tällaiseen tuoksuva pelargonioita ja ainutlaatuinen. Klo vyöhykejärjestelmää Pelargonium kuninkaallisen selviää huono. Siirteen ottaa oksa, jossa on kaksi tai kolme arkkia, tehdä vino leikkaus pituus on noin yhden senttimetrin (kuusi mahdollista). Samoja osia otettiin toisen kasvin, yhdistää ne siististi sitoutuvat villa lanka tai polyeteenikalvo. Kaiken pitäisi tehdä puhdas, lähes steriileissä olosuhteissa, toinen pistokas ei juurtua.

Royal Pelargonium rakastaa kasvaa perusteellinen, syntyy vaikeuksia melko usein. Joskus kasvien lehtiä kellastua. Miksi se tapahtuu? Jos tämä tapahtuu vain vinkkejä ja lehtijousen tulee todennäköisesti kukka hieman kosteutta. Jos lehdet kuihtuvat, rot, niin syy keltaisuus käänteinen - ylivuoto. Vähän vettä tyynyt voi esiintyä, kun liian runsas maaperän kosteutta arkkia. Alhaisessa lämpötilassa ilman talvella levyt voivat löytää punaista. Tällöin pelargonioita olisi otettava pois ikkunasta. Kanssa valon puute lehdet Pelargonium voi jopa kaatua.

Tartunnalle alttiit kasvit ja sairauksia. Esimerkiksi se on vaarallista, jos kukka mustattu jalka: tallenna se ei toimi. Meidän täytyy heittää kasvin yhdessä maassa ja ikkunalaudalla potin ja täytyy käsitellä klooria. Alkaen ylitarjonta kosteuden levyt voivat näkyä harmaahomeen, sienen aiheuttamia. He tarvitsevat pikaisesti poistaa ja luoda oikea kastelu. Tuholaisia ​​Pelargonium vaikuttaa lähinnä Tukkimiehentäi ja etelänjauhiaisen. Ne voivat tuhota hyönteismyrkyt ja hyönteisten vähän jos vain tarkasti talteen.

ROYAL CARE Pelargonium, pistokkaat! AGROVOL

ROYAL CARE Pelargonium, pistokkaat! AGROVOL

Royal Pelargonium (Geranium kuningas) hyvin ef

Royal Pelargonium (Geranium kuningas) hyvin ef

Hei kaikille. Tänään me tarkastelemme Reza

Hei kaikille. Tänään me tarkastelemme Reza

Joka haluaa ostaa MY siemenet on linkki MY Maghazi

Joka haluaa ostaa MY siemenet on linkki MY Maghazi

Tämä video näkyy kahdennettu Royal P

Tämä video näkyy kahdennettu Royal P

Tässä video näytän miten oikein hoitaa uudelleen

Tässä video näytän miten oikein hoitaa uudelleen

TYYPIT pelargonioita. TYYPIT Pelargonium. pelargoni ROYAL

TYYPIT pelargonioita. TYYPIT Pelargonium. pelargoni ROYAL

Video miten leikata syksyllä kuninkaallisen pelargoni

Video miten leikata syksyllä kuninkaallisen pelargoni

Kaikki minun kukkia osoitteessa: http://cvetovodstvo.pp.ua aprikoosi, ARIS

Kaikki minun kukkia osoitteessa: http://cvetovodstvo.pp.ua aprikoosi, ARIS

Pelargonium pistokkaat - http://webgarden.livejournal.com/50657.html.

Pelargonium pistokkaat - http://webgarden.livejournal.com/50657.html.

Ominaisuudet care ROYAL Pelargonium kotiin: p

Ominaisuudet care ROYAL Pelargonium kotiin: p

Toinen video ruukkukasveja. Vietän vuotaa verta

Toinen video ruukkukasveja. Vietän vuotaa verta

Tämän videon näytän heidän uuden huoneen

Tämän videon näytän heidän uuden huoneen

Kuka haluaa ostaa minun värejä, tässä linkki minun tallentaa

Kuka haluaa ostaa minun värejä, tässä linkki minun tallentaa

Pistokkaat vyöhykkeinen Pelargonium-https 😕 //www.youtube.com/watch v = cggq680J

Pistokkaat vyöhykkeinen Pelargonium-https 😕 //www.youtube.com/watch v = cggq680J

Miten saada pensaat rehevän kuninkaallisen pelargoni.

Miten saada pensaat rehevän kuninkaallisen pelargoni.

Saat aristokraattinen ulkonäkö ja lisänneet vaatimuksia

Saat aristokraattinen ulkonäkö ja lisänneet vaatimuksia

Miksi ja miten leikata pelargoniuutteista talvella salaisuuksia nN

Miksi ja miten leikata pelargoniuutteista talvella salaisuuksia nN

Monet ihmiset kysyvät kysymyksen, miksei Pelargonium kukkii. Syynä voi olla lähes huomaamaton ja sieni mätänemään. Sinun täytyy huolellisesti tutkia lehdet, varret, juurivyöhyke. Sairas kasvien poistettiin ja käsiteltiin sienitautien on myös tarpeen vähentää kastelua.

Nopea abscission kukkia voi liittyä ylimäärä typpeä maaperään tai liian kuivaa ilmaa huoneeseen. Hän ei halua kukkia Geranium kukkaruukkuun liian suuri. Ongelma saattaa johtua valon puute, kun taas Pagon tullut liian pitkä eikä kehittää kukka varret. Levien voi estää liian alhaisen lämpötilan talvella tai keväällä, ja ylikuumenemisen kesällä. Kasveille haittaa ja liian usein istuttamisen.

Suosittu lajikkeiden kuninkaallisen pelargoniuutteista

Laajat lajikeluettelosta Pelargoni, tässä me kertoa suosituin. Tässä ovat tärkeimmät:

 • Sally Munro. Erittäin kaunis kasvi suuret kukat. Ylempi terälehdet tummanpunainen (lähes musta) väri on valkoinen reunuksen. Lower - vaaleanpunainen kuin väri omena. Kukintaa ei useita kertoja kaudessa.
 • Pelargonium lajikkeiden mandariini. Viehättävä herkkä kasvi oranssi kukkia keskikokoiset. Keskellä valkoisen silmuja. Reuna terälehdet on tasainen, valkoinen reunus.
 • Lajike Candy kukat Vaaleanpunaiset Eye Saksan sarjan Candy kukkia. Grandiflora kasvi pinkki, vaimennettu sävyjä. Mustia pisteitä terälehtiä näkyvissä.
 • Candy Flowers Kirkkaanpunainen - tavallaan samaan sarjaan. Kukkia kirsikka punainen diffuusin musta piste terälehtiä. Kasvi on hyvin haarautunut, muodostaen kaunis kruunu ja pitkä kukinta.
 • Mona Lisa. Lajike erittäin suuret kukat kunniakas valkoinen. Keskustassa, lähellä punainen heteitä voi joskus olla hienovarainen koskettaa vaaleanpunainen. Terälehdet aaltoileva reuna.
 • Regalia Suklaa (Chocolate). Lajike tummanpunainen, suklaa-hiven suuret kukat. Terälehtiä ammollaan, reuna niiden tasainen.
 • Musta Prince. Pieni kasvi, jopa neljäkymmentä senttimetriä pitkä. Kukat luumu väri, terälehtiä reunalla on hopeinen reunus.
 • Carisbrooken. Lajike kauniita kirkkaan vaaleanpunaiset kukat. Huipulla näet herkkä terälehdet marmori kuvio muodossa baareja ja paikkoja.
 • Georgina Blythe. Tehdas on pieni, jopa kolmekymmentäviisi senttimetriä pitkä. Kukat ovat suuria, kirkkaan punainen väri on oranssi sävy. Neck valkoinen. Reunat terälehdet aaltoilla, kuten ryushek.
 • Laventeli Grand Slam. Keskimääräinen korkeus kasvi vaaleanpunaiset ja violetit kukat. Huipulla näet terälehdet tummempi sävy violetti höyhenet.
 • Morwenna. Grade kompakti. Kukkia suuri, syvä punainen, lähes musta, kuten vanha viini väri. Reunat terälehdet muistuttavat upea pitsi, joka näyttää todella hyvältä valokuvissa.
 • Valkoinen Glory. Lajike on suuri, yli seitsemän senttimetrin kukkia, valkoinen kuin lumi, tahraton. Kasvien korkeus on keskimäärin jopa neljäkymmentäviisi senttimetriä.

Poimia kasvi voi olla sinun makuusi, ottaen huomioon ominaisuudet kunkin lajikkeen. Asianmukaista hoitoa varmistaa runsas kukinta vuosittain. Tärkeintä - rakkaus kukka huoneeseen, niin se on pitkä aika miellyttää isäntiensä.

Photo Royal pelargoni ja kasvien hoitoa kotona

Pihalla puutarhassa, ikkunalaudat, parvekkeet ja jopa kaupungin kukkapenkkien kanssa Kesän tulo, näet kirkkaasti kukkivat pensaat Pelargonium, kansanomaisesti kutsutaan usein pelargonioita. Koska yksinkertaisuus ja unpretentiousness hoitoa Pelargonium nauttia ansaitusta rakkaus kukkakauppias. Mutta harva valitettavasti epäilen, että näistä "Tuhkimon" Perheen on oma "Queen."

Royal Pelargonium, Pelargonium grandiflorum tai regale erilainen lähiomaiset kaikkein rehevän kukinnan ja hieman hassu luonnetta.

Monipuolisesta Pelargonium

Kuten asiaan kasvin niin iso nimi Home Royal Pelargonium, kuvassa, hoitaa vaativampaa kuin yhteisen lajikkeiden kurjenpolvea vyöhykkeen, ja kukat eivät ole niin kauan. Mutta kun hän näki hauskaa, kerätään kukinto-sateenvarjot kukkia kaikki muodot ja värit, on mahdotonta olla sytyttää halun kasvaa kaunis kasvi teidän ikkunalaudalla.

Royal Pelargonium korkeus nousee 30-60 cm, eroaa muista lajeista:

 • taitettu lehdet tiheä, karkea kosketuslevy levy ja rosoiset reunat;
 • suuri, jopa 7 cm halkaisijaltaan, yksinkertainen tai kaksinkertainen kukkia.

Koriste kukinnot liittää useampia värejä terälehtiä, mutta jos vyöhykkeittäin kurjenpolvea kukinnan päättyy syksyllä, viimeinen kukinto on Royal Pelargonium hiipuu jälkipuoliskolla kesän.

Tämän seurauksena nauttia kirkkaat värit ilman korkit voi olla 3-5 kuukautta, ja kaksinkertaisesti sääli, jos keväällä pensas eivätkä vaikuta silmuja.

Miksei kuninkaallisen pelargoni kukkii?

Pudottuaan pois nuoren kasvin maaperässä, viljelijät-fanit odottavat innokkaasti ulkonäkö vihreää näyttävä kukintoja, mutta joskus ne on käsiteltävä pettymys. Sijasta kukkia kurjenpolvi grandiflorum antaa vain vihreät, ja nopeasti kasvava versoja menettää pian ulkoasua ja venytetty. Mitä virheitä tehtiin hoitoon kuninkaallisen pelargoniuutteista kotona, ja miksi, kuten kuvassa, kasvi pysyi lähes ilman kukkia?

Todellakin, jos ei Pelargonium kukkii ajassa, se voi merkitä:

 • sillä ei ole oikea olosuhteissa tai hämärässä;
 • että kasvi on istutettu ruukkuun on liian laaja tai inharmonious vastaanottaa lannoite koostumus;
 • Ennenaikainen elinsiirtoa;
 • lukutaidottomista karsiminen tai sen puuttuessa.

Miten hoitaa kuninkaan pelargoni kasvin säännöllisesti kukoisti, se oli terve ja ei menettänyt koriste ympäri vuoden?

Kesällä hoitoa Royal pelargoni kotona

Puhuminen unpretentiousness Pelargonium, tuntijoiden tällainen ei salata.

Royal Pelargonium tuntea olonsa mukavaksi ja tyytyväinen omistajat runsas kukinta, kukkakauppias täytyy noudattaa vain muutamia sääntöjä, jotka luodaan menestys viljely.

Suuri-Pelargonium lajikkeet vaativaa valoa ja rakkautta altistua kaikkein aurinkoinen ikkuna. Vain kuumin päivää, kasvit on suojattava pimenevän palovammoja, mutta muissa tapauksissa, rajoittaminen maailma - on riski:

 • vetämällä ja strippaus versot;
 • lievittämällä kukinnan;
 • pudottamalla silmut jo ilmestynyt.

Toisin sukulaislajeja kuninkaallinen pelargoniuutteista eivät siedä luonnoksia ja kylmä tuuli, jos tällainen laitos on istutettu puutarha, on myös todennäköistä, miellyttää silmuja. Siksi kasvatettu kuninkaallinen pelargoniuutteista kotona ja hoidon kesällä sisältää suojan luonnoksia. Kasvit viihtyvät ja kukkivat runsaasti in lasitettu aurinkoterassilla ja loggias.

Jos liiallista kuivumista ilman kesällä Pelargonium voidaan suihkuttaa vettä huoneen lämpötilassa, ja varmista, että märkä lehdet ja silmut eivät altistu suoralle auringonvalolle.

Viljelijät, innokas tämä upea kulttuuri, tietää, että kuumalla ilmalla kasvien alttiimpia hyökkäyksille kirvoja ja muita tuholaisia, jotka ovat lois varret ja lehdet, vakavasti heikentää Pelargonium. Ja tässä on vastaus kysymykseen: "Miksei kuninkaallisen Pelargonium kukkii?" On ilmeinen.

Meidän ei pidä unohtaa kastelu ja lannoitus kukkivat kasvit. Vaikka Pelargonium helposti sietää kuivina kausina, eikä liian vaativa maaperän koostumus, ilman vettä tai ruokaa se varmasti ei anna oikea määrä värejä. Lämpiminä kuukausina suuren lajike vaatii erityisen runsasta kastelua, joka suoritetaan, kun pintakerros maaperän kuivuu hieman.

Pidentää kukinnan ja ylläpitää voimalaitosten jos aika poistaa kuivuneet, menetti kukka varret.

Piirteet Talvi hoito laaja-pelargoniat

Jälkeen musertava upea kukka Pelargonium elpyy, mutta jos jätät sen vasta ensi keväänä lämmin ikkunalaudalla, ensi kukinnan voi odottaa. Miten hoitaa pelargoniuutteista syksyllä ja talvella? Puhkeamista syksyllä, kun lämpötila laskee, hoitaa kuninkaallisen Pelargonium kotona muuttuu. Kasvi kolme kuukautta tarjota:

 • lämpötila on noin 12-15 ° C;
 • harva lasite, tuetaan vain alla pelargonium toimintaa;
 • riittävä valaistus.

Ruokinta koko talvehtimiskaudella pysäytetään. Jos kaikki edellytykset täyttyvät hoitoa, kasvi annetaan riittävä määrä nuput ja saantoa talven katalepsiaa välttämättä ylellinen kukassa.

Suorittaminen elinsiirtoja ja ruokinta kuninkaallinen pelargoni

Kaikenlaisia ​​eri Pelargonium nopea kasvu maanpäällisissä osissa kasvin. Jos kasvanut huomattavasti kesän aikana Bush mullalla ruopata potin, juuret täysin punottu maa com lopussa talven kuninkaallisen geranium elinsiirtoa. Maaperää tämä kulttuuri on löysä, hyvin hengittävä ja estää kosteuden haihtumista. Ajattelu, miksei kuninkaallisen Pelargonium kukkii, kukkakauppias olisi otettava huomioon ja oikea valinta maaperän sekoitetaan. Hyvä vaihtoehto - se on seos, jossa on yhtä suuret osat steriloitu puutarha maaperän, hiekan ja turvetta.

Koska juuristo ei voi sietää vettä pysähtyminen, ja Pelargonium vaatia voimakkaita kuivatuskerros ei vähemmän huomiota kiinnitetään valintaan istutusruukkuun. Se johtuu elinsiirtoa isossa kulhossa liikaa viljelijät ovat pettyneitä kulttuuriin, eikä kuninkaan Pelargonium kukkii.

Kun tilavuuden potin, kasvi kasvaa nopeasti vihermassa, mutta se "unohtaa" asettaa silmuja.

Samanlainen prosessi tapahtuu ja asianmukaisesti valittu seos lannoitteiden. Kun kastike muodostumista silmut ja kukintoja hallitsi typpi, varret ja lehdet kasvavat ja silmut yhä vähemmän. Parhaan yhdistelmän syöttämiseksi Pelargonium eroavat lisääntynyt kaliumin ja fosforin, tarjoamalla runsas ja pitkäkestoinen kukintoja.

Syy, miksi ei kuninkaallinen pelargoniuutteista kukintoja saattaa olla virheellinen tai puutteellinen karsimisesta. Koska laitos kasvaa nopeasti, ja silmut muodostuvat kärkiin versoja, lisääntynyt netto kukannuput helposti, heinä- ja elokuussa prischipyvaya tai katkaisemalla yläosien varret liian kasvatettiin. Tämän toimenpiteen ansiosta:

 • saatu pistokkaat käytetään lisääntymiselle;
 • saavuttaa rehevän kukinnan ensi kaudella;
 • edistää kasvua nuorten versojen;
 • antaa Bush kompakti houkutteleva muoto.

Trimmata kasvi on parempi vähitellen, vakavasti loukkaantui Pelargonium, ja leikkauksen jälkeen laitoksen edellyttää lihottaa. Lopussa talven alku uuden muodostumisen silmut karsimisesta on valmis.

Juurtuvat pistokkaat voidaan saada ympäri vuoden, mutta lämpimänä vuodenaikana on paljon helpompaa.

Taimina ottanut vahva ampua vihjeitä, jossa on ainakin kaksi paria lehdet ja leikattiin 5 mm alle solmu. Alempi lehdet on parempi leikata ja jättää korkeintaan 3 ylemmän lehtiä levyt. Sen jälkeen, paikka viipaleet pistokkaat käsiteltiin murskattu hiilellä ja vasemmalle ilmaan 18-24 tuntia.

On kuitenkin olemassa toinen tapa. 10 minuutin erottamisen jälkeen emokasvilta leikkaus pistokkaat:

 • kornevinom käsitelty;
 • saostettiin sekoitus hiekkaa, humus ja turve;
 • 2-3 päivää satama kuitukankaita.

Hyviä tuloksia on saatu istuttamalla pistokkaat kostea turve tabletteja.

Joka tapauksessa, istutus kastellaan fitosporin ratkaisun, jolla turvataan osat rot kehitystä. Ja miten hoitaa pelargoniuutteista jälkeen pistokkaita antoi juuret?

Siihen asti, kunnes varret ovat lämpötilassa 19-23 ° C, on vakiintunut, se voi kestää 8-12 viikkoa. Tämän ajan jälkeen:

 • taimia istutetaan pysyvään paikkaan;
 • hyppysellinen tärkeimmät karkaamisen kolmannen parin lehtiä, pakottaa Bush antaa uusia sivusuunnassa varret.

Jos kotihoidon kuninkaallinen Pelargonium, kuten kuvassa, hyvä, nuoret taimet menestyvät, ja ensi keväänä pieni siisti pensaita antaa ensimmäinen kukinto.

Royal Pelargonium: suosittu lajikkeet ja ominaisuudet kodin viljely

Pelargonium - tunnettu ja rakastettu monet kukka. Sen suosio on saanut sen kauneuden rehevä kukintoja, värit ilahduttavat silmää ja sielu kevään ja kesän. Hän ei ollut kranttu - huolta kukat "värikäs caps" ei ole niin vaikeaa. Toinen syy laajalle levinnyt -osaa kasvaa paitsi sisätiloissa, mutta myös koristella parvekkeet, loggias, sekä puutarha ja puisto kukkapenkkien kesällä.

Historiallinen syntymäkoti kasvit - Etelä-Afrikka. XVI vuosisadalla se oli ensimmäinen huomannut suurimmassa Manner tutkijat kasveja ja eläimiä Euroopassa. He toivat mukanaan joitakin yksilöitä kukkia ja alkoi nostaa sen heidän kasvihuoneissa. Erityisen suosittuja Pelargonium syntyi Englannissa aikana vallan kuningatar Victoria. Tämä muoti leviää muihin maihin, kuten Venäjä, missä jokainen aatelistalon voisi löytää muutamia edustajia eteläisen kukinnan kukka.

Tämä villitys kasvi on johtanut siihen, että kasvattajat ovat alkaneet poistamisesta kaikkien uusia lajeja. Heistä tuli esi vyöhykejärjestelmää Pelargonium, joka on yksi ensimmäisistä tuotu Afrikkalainen mantereella. Se oli melko pitkä pensas, noin metrin korkuinen, kirkkaan punainen kukkia. Mutta sen tärkein ominaisuus oli läsnäolo tummien alueiden muodossa puolikuun lehdillä, joten oli osa tieteellinen nimi - vyöhykkeinen. Lehtien väri muistuttaa tunnettu leipomotuote, joten ihmiset alkoivat käydä kalatches kukkia. On toinenkin nimi, joka voi usein kuulla, kun se tulee kaunis, valoisa ja iloinen kukka - Geranium. Mutta se, että geranium ja Pelargonium - nämä ovat kaksi eri kasveja.

Pelargonium ja geranium - kaksi sisarta samasta perheestä

Molemmat kukka kuuluvat samaan perheeseen - Geraniaceae. Ulkoisesti ne todella näyttävät, erityisesti laatikko siemeniä, joka on sidottu jälkeen kasvi alkuunsa. Ulkoisesti se muistuttaa linnun nokka. Oikeastaan, kiitos tämän ominaisuuden, ja he saivat nimensä kreikan: pelargos - Stork geranium - Crane. Mikä on ero niiden välillä?

 • Pelargonium - "Southerner" ja kurjenpolvea - "Severyanka". Siksi kaikki yritykset ylittää kahta lajia epäonnistuu. Ero alkuperä selittää sen, että geranium viihtyy myös lauhkeilla vyöhykkeillä: kukkii jopa +12 ° C: ssa ja kuljettaa talvella kadulla. Pelargonium voi ylpeillä tällaisen vastustuskykyä vilustuminen. Se kukkii kauniisti ikkunat ja eristetty parveke ympäri vuoden. Mutta täällä kadulla vain elää jopa ensimmäiseen pakkasta. Siksi katsotaan sisäpuutarhassa vuotuinen kukka.
 • Kukinta nämä kaksi kaunottaret ovat myös erilaiset. Vuonna geranium kukkien kukkia yksi kerrallaan, kun taas Pelargonium kokoontuivat rehevän kukkii. Rakenne kukka on myös erilainen: ensimmäinen - yksinkertainen terälehtiä koostuu useista (5-8), kun taas toinen - kukat ovat kuin tekijöiksi.
 • Väri ja eroja on havaittu. Kukka-nosturi on lähes kaikki värit (paitsi tulipunainen), ja kukka-haikara ei pysty osoittamaan terälehtiä sinisellä pohjavirettä.

Useiden vuosien ajan avaamisen jälkeen kukka on lukuisia erityyppisiä Pelargonium, joka myöhemmin sulautui koko ryhmälle. Riippuen ominaispiirteet jaetaan Pelargonium: vyöhykkeittäinen, plyuschelistnye, yksilöityä, tuoksuva, enkeleitä ja kuninkaan.

Vyöhykesuodattimet Pelargonium: Avain

Erittäin laaja ryhmä, joka sisältää valtavan määrän lajikkeita, että "yhteisö" on jaettu alatyyppeihin. He kaikki kokoontuivat erityispiirteitä "design" kukka.

 1. Tulppaani. Erittäin kaunis lajia Pelargonium. Nimi tämän alaryhmä sai puoliviskoosisen kukkakiehkura muotoinen mini-tyulpanchiki. Ne kerätään tiheä kukintoja muistuttava pieni boutonnieres. Ne kasvatettiin Yhdysvalloissa 60-luvun lopulla. Useimmat pitivät tällaisia ​​lajikkeita tässä luokassa: Red Pandora, Lilian Andrea, Mårbacka Tulpan, Emmafran Bengtsbo, Patricia Andrea.
 2. Rozebudnye. Kukat tämä laji ovat kuin ruusut, terälehdet ovat kauniisti taitettu nuppuja. Suuri määrä florets yhdessä Terry kukinto muotoja kaunis, pörröinen glomerulus. Tällaiset Pelargonium, ruusut ilmestyi myöhään yhdeksästoista luvulla ja on sen jälkeen näytetään valtava määrä lajikkeita.
 3. Gvozdikotsvetnye. Kukat on niin pelargoniuutteista terälehtiä reunustettu sahalaitoja. Yksi saa vaikutelman, että holkki on täynnä pieniä kynsi.
 4. Kaktusovidnye. Mielenkiintoinen ja erittäin harvinainen ryhmä pelargoniuutteista, julkaistiin lopussa yhdeksästoista luvulla. Heidän ominaisuus - jokainen lepestochek kääritty eräänlainen nippu, josta kukka hatut tullut hieman epäsiisti ulkonäkö.

Plyuschelistnye (ampelnye) Pelargonium

Plyuschelistnye (ampelnye) Pelargonium pitkään käytössä paikkansa joukossa monia lajeja ja lajikkeita. Niiden erikoisuus on, että varret eivät ole pystyssä, ja pitkä ja roikkuu alas (niiden kasvua voi vaihdella 30-100 cm). Kova lehdet muodossa ei juuri poikkea muratti. Ja väri ja rakenne kasvit voivat miellyttää ketään, jopa kaikkein suurellinen, viljelijä: yksinkertainen, Terry, rozovidnye, lähes kaikki sateenkaaren värit. Pelargonium on melko pitkään, ensimmäinen maininta niistä liittyi alusta XVIII vuosisadalla. Kaunis edustaja hederacea - Pelargonium valkoinen Ice Rose. Sen melko suuri, kaksinkertainen kukat lumivalkoinen väriä kiehtoo sen kauneuden ja hienohampaista lehdet korostavat hämmästyttävä hellyyttä ja puhtautta "jään ruusuja".

Unicum - ominaista antiikin kulttuuri

Unicum - "vanhempi" keskuudessa pelargoni. Toisella puoliskolla XVIII vuosisadalla, tässä tapauksessa on veistetty lehdet otettiin pois, kauniita kukkia ja tuoksuva haju. Erikoisjakelut sai asumaan viktoriaanisen aikakauden, kun lähes tahansa puutarhassa aatelisto ei tehdä ilman muutamia edustajia tämän lajin.

Kaikki eivät pidä haju Pelargonium, jossa se tuottaa, jos vahingossa kosketat lehtensä. Mutta lajikkeiden, jotka ovat aivan tuoksuva, täyttämällä talossa valikoima hienoja makuja. Ensi silmäyksellä, se on melko huomaamaton kasveja, joissa harvoin, vaatimaton kukkia. Mutta tämä ryhmä ei ole arvostettu niiden kauneuden ja kiinteistöjen sekä virkistävä maustettu ilmaa. Jos haluat tuntea haju kuusta tai mäntyä, on mahdollista laittaa pottiin huoneessa Orsett, Clorinda, Fernleaf, Fair Ellen. Hedelmäinen huomauttaa täyttää ilman Mabel harmaa, oranssi Fizz (sitruuna), s. Moliconum (ananas), s. Odoratissimum (omena), hedelmäinen (hedelmäinen), s. Grossularioides (kookos). Hajuvettä rakastavaiset voivat esimerkiksi lajike BRILLIANTE, Candy Dancer, Fragran. Minty tuoreus huokuvat jalokivi ja Lady Plymouth.

Royal Pelargonium - kuningatar joukossa perheen Geraniaceae

Ehkä kaunein kaikista perheen Geraniaceae - Pelargonium Royal, ruhtinaallisesti suotu suuret kukat eri sävyjä ja rehevän lehdet kuten vaahtera.

Se oli peräisin hybridisaatio useita lajeja kukka. Saksassa sitä kutsutaan Pelargonia grandiflorum ja löysi muutamia nimiä - regale tai grandiflora. Pelargonium kasvanut hovin sekä vyöhykkeittäinen, mutta se on enemmän "hassu merkki" ja vaatii enemmän huoltoa. Toinen ero ei kannata "royal person" - se vain omaisten asianmukaista hoitoa voivat kukkia ympäri vuoden, ja se liukenee silmut 3-4 kuukautta. Erityisesti Pelargonium oikukas talvi: tähän aikaan vuodesta se on tarpeen vahvistaa lämpötila-alueella 10-12 ° C Jos et, niin kasvi ei aseta silmut seuraavan kukinnan. Mutta tällaiset pyrkimykset kompensoidaan jalo ja upea kauneuden kukka. Piirre lajien - kukat tuskin koskaan yksivärinen. Terälehdet ovat aina läsnä joitakin kohtia, linjat, reunaviivat ja muut "koristeita".

Niin suuri, todella Royal kukinto ei anna muunlaista 5-7 cm halkaisijaltaan - kokoa normaalin yksi kukka. Se vahvistaa käsitystä aallotetusta reunan terälehtiä. Tämä ominaisuus on se vaikutus, ilman Clouds valkoinen, lila, violetti ja viininpunainen väri, vahingossa kiinni rosoiset veistetty lehtiä.

Lajikkeen kulttuurin monimuotoisuutta

Tähän mennessä monia erilaisia ​​kuninkaallisen pelargoniuutteista voit valita kukka jokaiseen makuun. Tunnetuin heistä: Ann Hoystead, Musta prinssi, Bredon, Bushfire Carisbrooke, Funchal, Margaret Soley, Lavander GeandSlam. Nykyään se päätellään noin tuhat lajia, ja työtä saada kaikki uudet kauniita kukkia sarjassa toista ei lopu.

Paitsi lajikkeet sijaitsee eteläisessä Belle kuninkaallista verta. Sen pohjalta, kasvattajat toivat myös uusia lajeja - Angel Pelargonium (Angel Pelargonium), saatu risteyttämällä lajikkeiden grandiflora ja kihara. Ulkonäöltään kukat, enkelit ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin kuninkaallista, joten ne ovat usein sekaisin. Mutta erot lajien edelleen olemassa. Enkelit ovat pienempiä kukkia ja rakenteesta varret - ampelnoe pieniä lehtiä. Jos me yhtäläisyyksiä muilla väreillä, se muistuttaa Pelargonia grandiflorum petunioita ja Angel Pelargonium - orvokkeja.

Suosituimmista lajikkeiden enkelien värit ovat: Dirvud Angel AES charmia Electro, Ansbrok Kauneus, Quantock Mae Tip Top Duet, Veyvord Angel, Margaret Soley, Herra Bute Morwenna.

Ominaisuudet care royal pelargoni

Joidenkin toimenpiteiden huolta kuninkaallisen pelargoniuutteista eroaa vilpitöntä huolta tavallisista "Kalach". Viljelyyn kuninkaallisen pelargoniuutteista on onnistunut, sinun täytyy seurata joitakin sääntöjä. Mitä erityisiä vaatimuksia esittänyt kauneuden Etelä-Afrikassa?

Valaistus. Nojalla sen alkuperästä kukka rakastaa kasvaa hyvin valaistussa tilassa. Sillä pitäisi valita alueita runsaasti luonnonvaloa. Tietenkin aikana äärimmäinen kuumuus on parempi poistaa ikkunalaudalle, lehdet eivät saa polttaa. Ja loput kasvi ei kärsi valon puute. Jos rikot tätä sääntöä, sitä seuraa välitön reaktio "Queen" - vuodattamiseen silmut, liiallinen venyttely, ja "kaljuuntuminen" varret. Lisäksi kukinnan Pelargonium huomattavasti huonommaksi: vähenemässä laatu ja määrä kukkia.

Suojaa vedolta. Sen sijaan geranium- ja muut vähemmän vaativien lajikkeiden Pelargonium, kukka-kuningatar ei kukoistaa puutarhassa ja puistossa. Se lasketaan yksinomaan kasvattamisen sisätiloissa. Lisäksi se on myös kotona melko mielivaltaista luonnoksia ja puuskissa viileä tuuli. On parasta kasvaa sitä lasitetut loggias, parvekkeet ja ikkunalaudalle.

Vesi. Kastelu - perusteella elämää tahansa kasveja, kuten Pelargonium. Hän ei pidä ylikuivattua maaperää, sekä yli verensiirtoa. Lämpimänä vuodenaikana on tarpeen kastella useammin, riippuen siitä, kuinka nopeasti kuivattaa maaperästä. On toivottavaa, että maaperä ei jää pitkäksi aikaa josta kosteus.

Kosteus. Suhteellinen kosteus Pelargonium Regale ei ole kovin vaativa, mutta kuiva, kuuma sää, se silti olisi suihkuttaa lämpimällä vedellä. Kosteus lehtiä ja terälehdet eivät kuivu, on mahdotonta laittaa ruukkuihin kasveilla suorassa auringonvalossa. Tällainen huolimattomuus voi johtaa ulkonäön keltaisia ​​pisteitä.

Ruokinta. By Maaperä tämä erityinen kukka "uhkavaatimus" ei kasva. Mutta tuolloin runsas kukinta lämpimällä säällä, se tarvitsee kastiketta. Ilman niitä kasvi ei paljasta kaikkia luonteeltaan ja potentiaalisia tutkijoita. Kukinnot edelleen puoli tyhjä.

Trimmaus. Varsin merkittävä vaihe hoidon kasveja. Ilman muodostumista Bush ei pitäisi odottaa kaunis ja vehreä kukkia. Tämä herättää kysymyksen: leikkauksessa pelargoniuutteista paremmin - keväällä tai syksyllä? Tehokkaimmin toteuttaa leikata varret syksyllä tai talvella. Toteutuessaan rajaus Pelargonium keväällä, se pysähtyy kukinnan. Suorittaa poistamalla tarpeeton Varren on oltava kahdessa vaiheessa: Heti kukinnan jälkeen (viimeisinä päivinä elokuun), ja sitten uudelleen 45 päivä. On muistettava, että sato kuninkaallinen Pelargonium järjestetään desinfioida välineitä (sakset, leikkurit) leikattu ja kuiva "alasti" varret, ja katkaista kolmasosa tärkeimmistä varsi. Bush itse muodostavat kompaktin ja symmetrinen.

Eteneminen pelargoni - ominaisuudet

Leikkaa varren Keski avustettaisiin jäljentämistä kuninkaallisen Pelargonium, jos ne oli kolme tai neljä paria lehtiä. Pre pistokkaat Pelargonium kuninkaallinen ole itäneet vedessä. Ei erikoispapereita edellyttää pistokaslisäys Royal pelargoniuutteista - ne laitetaan pieniin ruukkuihin, esikäsitellään osia hiilellä ja hieman Kuivaa (2-7 tuntia). Ennen kuninkaallisen Pelargonium juurta, pohjaa säiliöiden ja kosteutuu. Maaperä on laadittu hiekan ja turpeen, jotka on otettu tasasuhtaisesti. Pidetään Royal Pelargonium pistokkaat voidaan suorittaa sen jälkeen, kun 1,5-2 kuukautta siirron jälkeen, kun taimet juurtua lopullisesti. On parempi olla tekemättä pistokkaita Pelargonium kevään typistäminen, varret voi olla negatiivinen vaikutus kukkivat kasvit.

Toinen vastaus kysymykseen: miten edetä kuninkaallisen Pelargonium - käyttö siemeniä. Mutta se on varsin aikaa vievä prosessi, siemenet Pelargonium kuninkaallinen joskus ei aivan anna odotettuja tuloksia, varsinkin jos ne on kerätty hybridejä, joiden tiedetään liittyvän kulttuurin ensimmäisen sukupolven.

Ongelmia "hallitsija kukka": miten ratkaista ne?

Vaikka kaikkia sääntöjä edellä lueteltujen ajan, joitakin ongelmia tällaiseen geranium- perhe voi esiintyä. Tietoa siitä, miten huolehtia kuninkaan Pelargonium, se on kirjoitettu paljon tietoa. Kaikki lähteet toistetaan sama varoitus liittyy ylläpitoon kukka - muotoa ja kokoa säiliön sen purkamisen. Pudottuaan pois tehtaan potin liian suuria, älä ihmettele, ettei kukintoja Pelargonium Royal, ja lehdet ja versot ei saateta ikkunalaudalla. Tämä on suoraan verrannollinen lajin - suurempi potin, vähemmän kukkia ja enemmän vihreys. Kaikki voimat kukka iso säiliö on tyhjä aiheesta "viherryttäminen pensaasta," eikä kehityksestä kaunis kukintoja, jotka odottavat häntä niin viljelijöille.

Koska väri voi johtua useista muista tekijöistä, kuten taudin Pelargonium, tuholaisten, ja "puute levätä." Jälkimmäisellä tarkoitetaan tekijä yleinen virhe kukka ystäville. Ne eivät tarjoa "osastoilla" lepovaihe. Se ei ole antaa kukka tuottaa nuppuja syksyllä ja talvella. ruokinta, edellyttäen viileää ilmaa lämpötilassa (noin + 12 ° C), eliminoidaan tämän saavuttamiseksi, pienenee kasteluun. Vain sellaisissa olosuhteissa syksyn-talven aikana, voit saada terveellistä, reheviä kukkia keväällä ja kesällä. Katso artikkeli: Elvytys orkidea ilman juuria ja lehdet ontua.

Keltaisia ​​lehtiä - syy ja kuinka korjata ne?

Useammin kuin ei moni ystäville kukkien joutuvat että keltaisia ​​lehtiä Pelargonium ja heikentää merkittävästi sen ulkonäköä. Ne olisi lyhennetty parantamiseksi houkuttelevuutta kasvien ja eroon siitä ei-toivottujen, vanhentuneita lehtiä. Jatkuva kuivaus lehdet johtaa siihen, että sisempi tynnyri lopulta tulee varsin "kalju." Musertava pois lehtien - luonnollinen prosessi, mutta jos hän meni laajamittainen "katastrofi", sinun täytyy etsiä syy ja ryhtyä toimenpiteisiin. Tärkeimmät syyt, jossa piilee Seuraava ongelma:

 • Valon puute. Päätös - suorittamaan Lisävalaistuksen keinovalossa valaisimet.
 • Väärä kastelua. Koska kosteus alijäämä, ja sen ylitarjonta voi johtaa siihen, että lehdet menettää kirkkaan vihreä väri, kellastua ja kuolla. Ratkaisu - Pelargonium kastellaan tarvittaessa ulkonäkö kuivan kuoren maaperään.
 • Pitkittynyt puuttuminen elinsiirtoa. Jos kukka pitkään ollut samassa maaperässä, hän tuli pienen potin, sitten seuraa keltaisuutta lehtineen. Exit - Pelargonium transplantaatioon suuremman potin, kääntämään maan.
 • Ravinteiden puutetta. Kukka keltainen lehtien väri tulee signaali Jos ravinteita maaperässä on melkein mennyt. Ratkaisu - säännöllinen syöttöjä, varsinkin keväällä ja kesällä kukkivat.
 • Tauteja, tuholaisia, bakteerit. Kun sairaus, pre zazheltevshis osa kasvi kuolee. Tämän välttämiseksi on tarpeen valvoa jatkuvasti terveyden kukka ja käsitellä sitä tarvittaessa erityisiä valmisteluja. Jos sairaus alkoi, kustannukset päästä eroon kukka ja ruukku, jossa se kasvaa, saastumisen estämiseksi muiden kotimaisten kasveja.

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

20 + = 25