Pelargoni tulppaani valokuva

Tarina tulppaanin geranium- ja varsinkin hoitaa kasveja

Hämmästyttävän kasvin geranium, jonka sijasta rehevä sateenvarjot näyttävät kukinnot ovat enemmän kuin tyylikäs kimppuja pieniä puoliksi auki tulppaanit esitettiin ensimmäisen faneille kulttuurin 1966.

50 vuoden historia tulppaanin kurjenpolvi

Se tapahtui Yhdysvalloissa vuonna Andrea perheessä lastentarha, jossa se oli kasvatettu tulppaani geranium, joten nimetty erikoisen muotoisia kukkia.

Ensimmäinen historian geranium erilaisia ​​kukkia, ja loput puoli auki koko kukinnan aikana, nimettiin Patricia Andrea. Amerikan kasvattajat Robert ja Ralph Andrea olivat niin intohimoisesti saada se tulppaani pelargonioita, että tulevina vuosina ne ovat onnistuneet saamaan muutamia näyttäviä lajeja. Osa heistä nimettiin ensimmäisellä luokalla, kunniaksi rakkaansa kasvattajien naisia.

Euroopan viljelijät tapasi kuten kuva tulppaani pelargonioita, vain 20 vuotta, kun ensimmäiset kasveja. Kun tämä väri johtuu paitsi aitoa kiinnostusta, mutta myös paljon polemiikkia.

Uskotaan, että tulppaanin Geranium monimutkainen valinta, ja se liittyy rakenteeseen kukka ja rajallisen saatavuuden vuoksi heteitä ja emi. Siksi puoli vuosisataa ei ollut yli kaksi tusinaa lajikkeet ja hybridit näitä ihania tehtaissa.

Kuitenkin asiantuntijoiden joukossa on toinen selitys luonteesta erikoisen muotoisia kukkia. Ehkä tällainen geranium- ei ole keinotekoisesti kasvatettu ja johtui luonnollisen spontaanimutaatiotaajuuden joidenkin lajikkeiden vyöhykekohtaisen pelargonioita yksinkertaisia ​​tasainen tekijöiksi. Epäilijät onnistuneen perhe päiväkoti Andrea kutsutaan myös otaksuttu esivanhemmat tulppaani lajikkeet - vanha Grandiflora geranium- tuotettu Ranskassa vaihteessa XIX ja XX-luvuilla.

Kaikki nykyiset lajikkeet geranium kukkien muodossa pienoiskoossa tulppaanit - on tehty unet kukkakauppias-ystäville, jotka eivät ole välinpitämättömiä kukinnan koristekasvit.

Tällöin kasvi on vakavasti eroavat toisistaan. Alaryhmässä on sekä pitkä yksilöitä korkeus versoja jopa 70-80 cm, mutta joukossa tulppaanin pelargonioita ja todellinen kääpiö hybridit ja lajikkeet.

Kasveja eroavat kasvuvauhti, väri, muoto, ja jopa määrä terälehtien teriön. Keskimäärin joka kukka sisältää 6-9 palkit, joka voi olla litteä tai muotoiltu ovat rosoiset reunat. Sisäosassa Corolla sentin aina maalattu kirkkaammin kuin se, joka on ulospäin. Rehevä kimppuja, tulppaani kukkii pelargonioita, kuten kuvassa, koostuvat 20-40 kukkia.

Valokuva tulppaani pelargonioita hämmästyttävän erilaisia ​​värejä ja koristekasvit värikkäitä kihara lehtineen. Aikoville omistajia tällaiset kasvit ovat yhä enemmän joka vuosi.

Ominaisuudet hoito tulppaani pelargoniat

Hoidossa tulppaanin geranium- lähes yhtä nirso kuin heidän omaisensa kanssa tavallista kukkia. Asianmukaista huomiota he ovat valmiita kukkia, kasvaa ja lisääntyä. Kasvit koristekasvien voidaan käyttää yleinen valmis seos ja substraatin itsenäisesti valmistaa sekoittamalla yhtä suuret osat puutarha, turpeeseen, hiekkaa ja pieni määrä levittää maaperään murenevuus.

Pelargonioita pelkäävät vetinen maaperän ja seisovan veden sitä, joten ruukun kaadetaan voimakas kuivatuskerros.

Istutettu kasveja ympäri vuoden saisi puuttua auringonvalossa. Parasta kaikessa tulppaanin geranium tuntuu kirkas mutta hajavalon. Jos hoidat valaistuksen pensaita, kukinto voi näkyä talvella. Tummennetut alueet tulppaani kurjenpolvea versot ovat heikentyneet, venytetty. Lehdet on vaje auringon tulee vaalean, silmut ei voi muodostua ja auki.

Huoneessa pelargonioita eivät vaadi erityisiä olot. Tärkeintä on, että kesällä ilmassa lämmitettiin 20-26 ° C: seen, ja ilmapiiri olisivat 5-7 ° C kylmempää. Kasvit eivät siedä luonnoksia, josta paremmin suojella tulppaani geranium. Hyväksi kukinnan, kuivaa kuumaa ilmaa tulevan lämmityslaitteista.

Lämpiminä kuukausina, kun tarve kosteuden on korkea, tulppaani Geranium kasteltava joka toinen päivä, ja varmista, että vesi ei pysähdy. Talvella kastelu suoritetaan huomattavasti harvemmin, mutta zasushivat savi alla oleva huone kukka tapauksessa mahdotonta.

Lannoitusta viettää keväästä syksyyn, käyttäen nestemäisiä monimutkaisia ​​työkaluja pieni määrä typpeä, muuten kasvi antaa paljon lehtiä, mutta kukinnan pelargonioita johtuen loisto

Kuten muutkin lajit kukinnan pelargonioita, tulppaani lajikkeet on leikattava ja puristuksiin. Näiden toimien tarkoituksena on:

 • parantaa muoto holkin;
 • aiheuttaa haarautuvan versot;
 • tehdä kukka form enemmän nuput.

Tämän seurauksena kasvi on koristeellinen ja houkutteleva, ja kukat ovat paljon monimutkaisempia kuin ennen trimmausta sisältyy systemaattinen huolta tulppaani geranium.

Lisäksi venytetään yläosien versot on poistettava liioitteleva kukkii ja satoa kasvanut valtavasti pidentämällä kasvanut ituja.

Leikkaa latvat - täydellinen taimiaineiston leviämistä. Koska tulppaani geranium siemeniä, kuten kuvassa, ei ole aina helppo löytää, ja niiden itävyys aloittelijoille ystäville kulttuuri voi aiheuttaa ongelmia pistokkaat oli yleisin tapa saada uusia kasveja.

Pistokkaat keväällä tai päätyttyä massan kukinnan - syksyllä. Root Geranium mahdollista tavallista vettä, kevyt substraatti turvetta ja hiekkaa tai tonkia stimulaattori liuoksessa. Kun ensimmäinen leikkaus juuret istutetaan maahan ja laittaa kirkas ikkuna.

Ainoa ominaisuus tulppaani geranium, jotka voivat kohdata viljelijä, on syntyminen versot normaalilla kukkia. Tässä tapauksessa on parempi leikata varsi tyvestä. Emme sulje pois tällaista yllätyksiä ja kasvien pistokkaista. Taipumus spontaani mutaatioita olettaa, että kysessä ei ole kunnolla kiinni, mutta se ei vähennä koriste- ja yllättävän houkutteleva pienoiskoossa "tulppaanit".

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

pidä siitä, miten ostaa tulppaani kurjenpolvea siemeniä

Emme myy siemeniä. Kysyä noin paikalliselta kukkakauppa. Myös monet viljelijät osti siemeniä verkkokaupoista.

cveti-sad.ru

Geranium tulppaani

Mitä kurjenpolvi "Käynnistä" ikkunalaudalla? Haluat aina jotain epätavallista, että kukaan muu ... Ja siellä oli. Kiinnostava ja houkutteleva ryhmä lajikkeita.

Tuntijoiden hienoa Pelargonium - pelargoni tulppaani.

Kukat ovat hyvin samanlaisia ​​tyulpanchiki koska ei ole täysin auki. Saamme erittäin hyvä, pieni Posies.

Tämä ja tlichayutsya muista hybridit - lähes ei-laddering butonovidnymi kukkia, muoto on hyvin muistuttaa t yulpany kanssa 6-9 terälehtiä.

Oli tonnia yulpanovidnye Pelargonium 1966 Bostonissa. P ervaya tulppaani pelargonium jalostettiin American kasvattajat Robert ja Ralph Andrea (Robert & Ralph Andrea), lajike nimettiin «Patricia Andrea».

Tällä hetkellä yhteensä 14 lajikkeita, ja ne ovat kaikki hyvin erilaisia. Suuria ja pyrkivät jopa nuoret naiset, on pieniä ei kiire kasvaa murusia. Värimaailma on suuri: vaalean vaaleanpunainen - on hullu hullu Crimson sävyä!

Lisäksi kukin koristeltu itsensä melko ainutlaatuinen lähtee.

Tulppaani lajikkeiden pelargoniuutteista ei vielä täysin vakaa ja pyrimme palauttamaan alkuperäiseen emonuklidimuodossa. Tämän estämiseksi ja normalisoida kehittämiseen kukintoja, tarpeeksi leikata kokonaan auki kukkia.

Hoito tulppaani pelargoni

Huolehtiminen istutus, harvennus ja lannoitteiden kuin vyöhykejärjestelmää Pelargonium.

T hänen lajikeryhmälle ei ole kovin ihastunut suorassa auringonpaisteessa, kuuma sää ja liian kuiva. Tällaisissa olosuhteissa hyppäsi geenit esivanhempia ja kukkia avautua täysin. Nämä langat edullisesti välittömästi poistettava. Vain tyulpanchiki kovasti vettä. Etenkin kuumalla säällä. Hyvällä kastelu ulkonäkö paranee huomattavasti.

Pelargonium hedelmöittää keväällä ja kesällä, joka 2 viikko varten vesiliukoinen lannoite, joilla on korkea kaliumpitoisuus. Nipping versot aikoo edistää versojen ja poistaminen kuihtuneet kukat runsaammin kukintaa.

Nämä Pelargoni kukkivat paremmin ja kehittyä turvallisessa paikassa, ne ovat erinomaisia ​​kasveja loggias, terassit ja kuistit.

Nämä pienet ponnistelut kannattaa kokoelmassa kasvoi niin kaunis ...

Geranium tulppaani halukkaasti ja erittäin pitkäikäisiä kukkii, muodostaen valtava hattu.

Toinen mielenkiintoinen sivusto. Klikkaa kuvaa!

 • Geranium tulppaani: 13 kommentit

  Tämä Pelargonium - pelargoni näe minua ennen kuin oli! Erittäin tyylikäs kasvi. Itse kukat ovat hämmästyttävän samankaltaisia ​​tyulpanchiki.

  Vaikka tämä on harvinaista. Toivokaamme kuitenkin, että pian tämän kauneuden todennäköisemmin s meidän kokoelmista.

  Erittäin mielenkiintoisia juttuja, mitä kauneus. Kiitos, oppinut ensimmäistä kertaa geranium, nyt tiedän mitä etsiä.

  Kyllä, hämmästyttävä kauneus. Hyvin epätavallista kukkia.

  Minulla on niin kasvava pelargonioita. Erittäin kaunis! Nyt unelma rozebudnuyu ostaa.

  Kyllä, rozebudnye myös vielä harvinaista, minulla on myös tätä vielä.

  Mikä kaunis kasvi! Näin eri geranium, mutta tämä ei ole koskaan tavannut. Amazing kauneus!

  Kyllä, kaunis. Koristavat kokoelmaa.

  Uskomaton kauneutta. Oikeastaan ​​se näyttää tulppaani. Live, muuten koskaan nähnyt

  Geran- kauneutta! Se pysyy vain nayti- josta voi ostaa!

  Hyvin epätavallinen ja erittäin kaunis! Haluan samaa pelargonioita, mistä sitä saa?

  Koskaan nähnyt tällaista kukka, ja se on kotona tai puutarhassa, kerro josta löydät hyvin kaunis

  Ja olen tänään tällaisia ​​kukkaan. Rakastan häntä

  Geranium tulppaani: Valokuva eksoottisia lajikkeita geraniumin kuin huolehtia siitä, josta voi ostaa

  Geranium olemassa kaksi versiota - huone ja puutarha. Molemmat ovat nykyään suosittuja ja kysynnän. Tuskin talon ikkunalaudalla missä näet huone geranium. Ja kuinka hyvä se on Kukkaistutukset!

  Hyvällä hoidolla kukkii ympäri vuoden. Ja kasvattajat ovat yrittäneet ja he toivat tämän kulttuurin paitsi kukkia, joilla on eri värejä, mutta myös hämmästyttävän muodossa. Esimerkiksi jo vuosia aiheettomasti unohdettu tulppaani geranium.

  Ominaisuudet laitoksen ja sen ominaisuuksista

  Geranium huoneessa tai muulla tavoin - Pelargonium - edustaja perheen Geraniaceae. Tämä kasvi on helppo hoitaa ja jalostukseen. On olemassa muutamia yleisimpiä lajeja geranium:

  1. tuoksuva: Kukat eivät ole runsaasti, mutta sille on tyypillistä voimakas haju, joka tulee lehdet;
  2. Royal: kukkia kirkas, suuret kukat, mutta ei käytännössä ole hajua;
  3. vyöhykkeinen: universaali hyvä ja kulttuuriin huoneeseen, ja sängyt;
  4. plyuschelistnaya: Hang-Downing muodossa, kasvatetaan ruukuissa;
  5. ainutlaatuinen: pieni mutta vanha joukko värejä, joka viittaa korkea, muodostaa puuvartiset;
  6. Pelargonium angel: keskisuuria kasveja, muistuttaa orvokkeja, tuoksuvia lehdet, kasvava "ulkona".

  Geranium tulppaani on erilainen kuin muut perheenjäsenet kukkia, kuten tulppaanit unblown. Kukka ei ole suuri, vain sentin. Erikseen hän ei olisi tutkinut niin vaikuttava, mutta kummallakin varsi sijaitsee pörröinen kukinto muodostuu 30-50 kukkia. Se on kuin ylellinen kimpussa.

  Kukat ovat pehmeitä tai värikylläisyydestä vaaleanpunaisesta viininpunainen. Pinnoite sisemmän lohkon pinnan kirkkaampia, kun taas ulompi - havaittavia raitoja. Ei ole kovin yleinen, ja lehdet ovat jäykkiä ja kiiltävä. Kasvien korkeus voi vaihdella huomattavasti: 30-70 cm.

  Alkuperä kasvit eivät ole kovin yleisiä. Amerikassa, on kennel, Boston, Andrea. Vuonna 1966 se oli siinä, että on luotu ja esiteltiin tuomioistuimelle yleisölle ensimmäinen tulppaani lajike. Erään version - mutaation lajeja. Erään toisen - tulos hybridisaatio (saatu risteyttämällä kaksi eri lajikkeet).

  Ensimmäinen yritys tällaisia ​​kukkia kutsutaan Patricia Andrea.Vain muutama vuosi onnistuneet saamaan useita lajikkeita, jotka nimettiin kunniaksi naisten perheiden kasvattajat: Patricia, Carmen, Victoria, Lillian ja Linea.

  Miten hoitaa pelargonioita huoneessa kulttuuriin?

  Nykyään on monia vapaaehtoisia, jotka haluavat tutustua mielenkiintoisia kasveja lähempänä. Monet ovat huolissaan kysymys: mikä edellyttävät epätavallisen kaunis? Ja jos tavanomaiset pelargonioita melko vaatimaton, mitä elinympäristö puku tulppaani kurjenpolvea?

  Hoidossa on niin nepreveredliva normaalisti pelargonioita. Se kasvaa hyvin, kukkia ja lisääntymään. Mutta jotkut tekijät yhä viljelymenetelmät tulee tehdä:

  maaperä. Voit ostaa universaali sekoitus tai tehdä omia käyttäen puutarha maaperän ja turpeen tasasuhtaisesti, lisäämällä hieman hiekkaa löysyys. Erittäin hyvä salaojitus on tärkeää, muuten juuret voivat mädäntyä.

  valo. Geranium pitäisi olla hyvin valaistussa huoneessa, mutta rakastaa hajavalokeskiössä. Jälkeen kosketukseen arkin kirkkaassa auringonvalossa, palovammoja voi esiintyä. Jos on vuoden luoda talven kohokohta, kukat kasvi. Jos laittaa kulttuurisulatto osittain varjossa, se laajenee, vaalea, lyhennetyn kukinnan. Osa silmut ei muodostu lainkaan.

  lämpötila. Pelargonium pidä äkillisiä lämpötilan muutoksia. Kesällä meidän täytyy pitää t = + 21- + 26C, t = talvi + 14- + 16C. Tämä on optimaaliset olosuhteet kukinnan. Kulttuuri ei siedä luonnoksia ja kuuman ilman lähtöisin lämmityslaitteiden.

  kastelu. Kesällä kastelu suoritetaan periodisuudella 4 kertaa viikossa, vain yhden talven kertaa viikossa. Vaikka pelargonioita ei pidä ylimääräinen kosteus, mutta myös kuivaus savi paakku on ei-toivottua. Jos alempi lehdet näyttävät ruskeita pilkkuja, niin olet sulavia heidän "kaunis tulppaani" ei riitä. Purkin alle tulisi olla lava, joka on valua ylimääräisen kosteuden.

  ruokinta. Toteutettiin syksyllä ja kesällä kerran tai kahdesti kuukaudessa nestemäisten lannoitteiden kanssa fosfori ja kalium. Usein lannoitteita, erityisesti typpeä lannoite, se on hyvä kasvaa vihreä osa laitoksen, ja kukinnan kuuluvat kelkasta.

  kopiointi. Tärkein keino - pistokkaita. Apikaalisella pistokkaat leikataan loppukesällä, laitetaan veteen. Juuristo kehittyy nopeasti, ilman kasvustimulantit. Maaperän seosta käytettiin aikuisen kulttuuriin. Istutuksen jälkeen, potin kahva laittaa valaistu puolella. Eloonjäämisaste pistokkaita hyvä.

  Piirteet tulppaani geranium, jotka sinun täytyy tietää

  Jos tietämättömyys sääntöjen hoidon ainutlaatuinen eräänlainen paluu alkuperäiseen muotoonsa - yhteinen kurjenpolvi. Kukat ovat täysin laajennettu ja kukka lakkaa olemasta ainutlaatuinen. Tämän välttämiseksi sinun täytyy seurata joitakin sääntöjä:

  • keveiden versot antamaan versojen ja loisto;
  • Kuolleiden tai povyadshih kukkia sille paikalle, jossa syntyy uusia;
  • jos kukat alkavat avautua, menettää muodossa tulppaani, poista ne välittömästi;
  • Yritä pitää tehtaan poissa luonnoksia tai voimakas tuuli (jos pelargoniuutteista suorittaa kesällä kadulla).

  Alaryhmä tulppaanin pelargonioita monimutkainen hybridisaatio (pariutumisen lajikkeet), joten se on niukkaa, edustaa 14 lajikkeet ja hybridit. Mutta ne eroavat toisistaan, että puoli erosivat kukat kerätään kukinto-nippu. Ainutlaatuinen kukkia ja rehevän kukinnan - "chip" tämän kulttuurin.

  Perehtynyt lajikkeiden epätavallisen kaunis: Hyvää syntymäpäivää, Charles, Marie-Louise, Mårbacka Tulpan, Viktoria Andrea, Carmen Andrea, Patricia Andrea, Emma Fran Bengstbo, Punainen Pandora, Pink Pandora, Conny, Apple Blossom, Herma, Linnea Andrea.

  Emma fran Bengstbo

  Mistä ostaa tulppaani kurjenpolvea?

  Nähtyään kuvan, ja tutustua erityispiirteet kasvien, monet viljelijät haluavat ostaa geranium kokoelmaan. Josta löydät sen?

  Valitettavasti kaunis ja epätavallinen lajikkeiden pelargoniuutteista maamme ei edelleenkään ole kovin yleistä. Mutta se on helppo korjata. Sinun täytyy etsiä lajikkeen joka miellyttää sinua, ja tankata kukka kokoelma kirkkaan ja hämmästyttävä kasvit - pelargoniat tulppaani. Ja sitten kotona ei vain uusia värejä, mutta positiivinen aura, joka aina liittyy tähän kulttuuriin.

  Noin asteen Maria Luisa sanoo videon tekijään kanavan ja emännän liikkeen "Flower kaupunki" - Olga Kosenko.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  87 + = 94