pelargoni tulppaani

Geranium tulppaani - kuvaus kasvin valokuva, viljely ja ylläpito kotona

Pelargonium geranium tai tulppaani - se on kukka huone, joka rakastaa kauneutta ja yksinkertaisuus ylläpidon. Sen avulla koristella parvekkeet, ikkunalaudat, virkistysalueita ja muita sisustuselementtejä. Tulppaani Pelargonium epäoikeudenmukaisesti varjoon muiden lajikkeiden geranium, ja itse asiassa hänen uskomaton kauneus kukkia ja epätavallisen lempeä värejä.

Mikä on tulppaani geranium

Piirre tulppaani Pelargonium muista lajeista geranium- ovat sen kukkia. Kuten nimi kertoo, silmut kasvit ovat muodossa tulppaani. Niiden pituus on enintään yhden senttimetrin. Noin 8 terälehtiä muodostavat froteeta. Yksi varsi tulppaanin Geranium kukinnon on sellainen, joka sisältää noin 50 silmuja. Ne muodostavat upea kimpussa, pystyy koristella joka kolkkaan kotiisi.

On versio että tulppaani Pelargonium ilmestyi mutaation kautta lajikkeita tavallista pelargonioita. Mutta kasvattajat kennel Andrea (USA) kieltää. Ensimmäinen laji geranium- tulppaanin oli kasvatettu kennelin. Ne nimettiin kunniaksi naisten perheen kasvattajien: Lilian Patricia, Emma ja muut. Hieman myöhemmin lajikkeet luotiin ja Punainen Pandora Mårbacka Tulpan. Kaikenlaisia ​​eri korkeudesta versoja, muoto terälehtiä ja lehtiä. Tall Pelargoni laajennetaan 70-80 cm. Yhdessä heidän on hybridi, kääpiö lajikkeita, Royal ja muita lajeja.

Pelargonium rozebudnaya Red Pandora on koralli-punaiset kukat. Ulkoisesti silmut eivät ole enemmän kuin tulppaani, mutta kuningatar kukkia - ruusun. Terälehtiä kukka hyvin, joten alkuunsa ole täysin julkistettu. Nykyään on olemassa monia lajikkeita rozebudok mutta pelargonium Punainen Pandora ottaa arvoinen paikka joukossa sijoitusta kukkakauppias.

Vuonna Pelargonium Herma näyttäviä puna-oranssi silmut. Arvo tällainen on loiston kukintoja ja pitkä kukinta. Silmut kasvi pidetty huhtikuusta syyskuuhun lukien. Heillä on ylellinen ulkonäkö. Valitsemalla tulppaani Pelargonium ei tee sinusta pahoillani. Monipuolistaa kukka puutarha, voit käyttää muunlaisia ​​ruukkukasveja.

Etuja tämän luokan sisältää kompakti kruunu kasvi. Geranium tulppaani Lilian Andrea pensaita hyvin, se ei ole suuri väleistä. Tämä Pelargonium kukkii runsaasti ja pitkään. Silmut on kirkas Crimson väri. Kun erilaisia ​​terälehtien Lilian Andrea alkuperäisessä muodossaan, se on suunnattu hieman ylösalaisin. Lehdet Tämän lajin Pelargonium vihreä, hieman samettisen tuntuista.

Lajike tulppaani Pelargonium Mårbacka Tulpan yhteistä nimeltään "lannistumaton blondi." Kaikki alkuperäisen valkoisen tyulpanchikov kanssa vaaleanpunainen sävy. Kukinnot muodostavat rehevän kimpussa. Vuonna Pelargonium Mårbacka Tulpan kirkkaan vihreät lehdet pyöreä muoto, ne näyttävät erittäin siisti ja esteettisesti miellyttävä. Kasvit kasvoivat, vaatii säännöllistä kruunu muodostumista.

Tämä on ensimmäinen vyöhykkeittäin Pelargonium erilaisia ​​kukkia, kuten tulppaanit, joka on kasvatettu kasvattajien vuonna 1966. Lajikkeen Patricia Andrea klassisia tulppaani silmut muodossa. Kukka jalo punainen karmiininpunainen varjossa pehmeä vaaleanpunainen kohokohtia. Geranium Patricia Andrea on vihreät lehdet kiiltävällä pinnalla ja repaleinen reunat.

Tämä kasvi on erittäin kasvoi edellyttää ajoittaisia ​​kruunu muodostumista. Asianmukaista hoitoa ja ajoissa karsimisesta kukat ovat uskomattoman kauniita. Harvinainen kastelukannu pahasti vaikuttaa lehtiä, ne kierretty, ajaa ylös. Asteen Emma från Bengtsbo - vaaleanpunainen geranium lajien tulppaanin. Terälehdet vaaleanpunaisia ​​on pitkulainen muoto.

Kasvava tulppaani geranium

Kukkakaupat tietävät että tavalliset Pelargonium - hyvin vaatimaton kasvi. Kuitenkin monet ovat huolissaan siitä, miten kotona käyttäytyy tulppaanin kurjenpolvea, ja miten huolehtia siitä? Yksinkertaisuudesta huolimatta kasvi, tulisi noudattaa seuraavia ehtoja maatalouden teknologia: istutettu tiettyyn maaperän koostumus, tarjoaa riittävästi valaistusta säilyttämään hyväksyttävän lämpötilan ja niin edelleen.

Viljelyyn tulppaanin Pelargonium sopivien yleispohjamaaliksi, jota myydään kukkakauppoja tai supermarketeissa. Sen koostumus sisältää yhtä suuret osuudet puutarha, turpeeseen ja vähän hiekkaa, joka toimii hajotusaineena. Tämän reseptin voit valmistaa maaperää kasveja. Tärkeä seikka on hyvä salaojitus. Jos se ei ole, niin ajan mittaan juuret mätänee. Kosteikon maaperän voi johtaa pysähtyminen vettä ja edelleen pogibaniyu kasveja.

Pelargonium tarvitsee hyvä valo. On tarpeen estää suoraa auringonvaloa, se voi aiheuttaa palovammoja lehtiä. Valaistus on suora vaikutus ajan kukkivat kasvit. Jos pelargonioita riittävästi valoa käytetään lamppuja talvella, Pelargonium voivat kukkia ympäri vuoden. Jos laitamme tehtaan pimeässä paikassa, se muuttuu vaalean, menettävät fluffiness silmut lyhentää kukinnan.

Pelargonium pidä luonnoksia, nopea lämpötilan vaihtelut. Huoneen lämpötila kasvun aikana tätä lajia geranium tulisi pysyä + 21-26 + 14-16 kesällä ja talvella. Kasvi ei siedä lämpöä kotimaisen lämmityslaitteita. Optimaalisissa olosuhteissa, valaistus ja lämpötilaolosuhteet pelargonioita tulee pitkä, runsas kukinta.

Vaikka Pelargonium ei pidä liiallinen kosteus, mutta kuivaus maaperään voi myös pahasti vaikuttaa laitoksen tilaa. Kesällä se on kasteltava 4 kertaa viikossa. Talvella tämä määrä pienennetään 1. Jos lehdet ovat tummia kohtia, sitten kasvi tarpeeksi kosteutta. Pot Pelargonium on kasetista, joka ylimääräinen vesi ei pysähdy maaperään.

Keväällä aikuisten kasvien pitäisi leikata. Näin voit tallentaa rehevän kukkii, kaunis muoto kruunu, ja kokonaisuudessaan terveitä, houkutteleva ulkonäkö. Voit tehdä tämän, poista vanha ja erittäin pitkä versoja, jokainen niistä pidä ainakin 5 nuppuja. Site hävittämistä tulee käsiteltiin hiilellä, ja sitten syöttää geranium avulla erityistä lannoitteita.

Pelargonium tulppaani ruokitaan kesän ja syksyn 1-2 kertaa kuukaudessa. Se soveltuu nestemäisten lannoitteiden jossa on suuri pitoisuus hivenaineiden, kuten fosforia ja kaliumia. Jos liioittele kanssa kastike, geranium menettää esteettistä ulkonäköä. Vihreät lehtivihannekset osa kasvaa, kukinta ja häivyttää taustalle tai jopa kadota jonkin aikaa.

Lisääntyminen tulppaani geranium

Pelargonium tulppaanin levittävät pistokkaita. Loppukesästä, ylempi osa laitoksen leikataan ja laitetaan veteen. Juuret kehittää itsenäisesti ja nopeasti, ilman ylimääräisiä kasvua stimuloivat aineet. Juurtumisen jälkeen varret istutetaan valmis maaperään, koska potin sijoitettu hyvin valaistussa huoneenlämpötilassa hyväksyttävä järjestelmä. Tämä laji geranium on hyvä pysyvyys.

Voit ostaa siemeniä tästä lajista geranium. Ne olisi istutettu keskellä talvea. Suuresti syventää siemenet maahan ei tarvita, vain hieman ripottele maahan. Ruoan kanssa elokuva, paketti tai lasi kasvihuone. Kun ensimmäinen versot näyttävät tarpeen tehdä kupirovku (poista ydin, kasvun stimuloimiseksi juuristo kasvin). Kun menettely, on jälleen istutettu taimi samassa syvyydessä kuin siemen. Jälkeen 2kuukausi laitos voidaan istutetaan potin.

Taudit ja tuholaiset tulppaani kurjenpolvea

Kaikki perheen vyöhykkeittäinen pelargonioita osui samaan tautien ja tuholaisten:

kasvi ruoste näkyy lehdet valkoiset ympyrät kanssa harmaahometta alapuolella lehdet muodostetaan harmaa jauhe tahroja. Lisäksi jäädyttäminen geranium lehtiä voi vaihtaa väriä ja versoja punaisella. Jos huomaat, että kasvi on sairas, on välttämätöntä aloittaa hoito välittömästi. Tulppaani Pelargonium vaatii enemmän huomiota ja hoitoa verrattuna tavalliseen pelargonioita, mutta sen alkuperäisen ulkoasun piirtää hänen puolellaan enemmän ihailijoita.

Kotia kauneutta ota sinä ja läheisillesi runsas kukinnan pitkään, noudata näitä ohjeita hoidosta:

 1. Säännöllisesti venytetään versoja.
 2. Tarkasta Bushia tauteja ja tuholaisia.
 3. Hävitä vyanuschih ja kuivattuja kukkia.
 4. Riittävän valaistus, ja säätää huoneen lämpötila.

Mistä ostaa tulppaani kurjenpolvea

Kun näet tällaista geranium elää tai valokuvaa, kannattaa ostaa itse tämän kauneuden. Ostaa Pelargonium tulppaanin kukka voi olla erikoistunut supermarketeissa tai verkkokaupoista. Hinta tämäntyyppisten geranium- vaihtelee 400-1000 ruplaa, riippuen lajikkeesta, ikä ja kasvava alue, jos se tulee toimituksen kaupunkisi.

Geranium tulppaani: Valokuva eksoottisia lajikkeita geraniumin kuin huolehtia siitä, josta voi ostaa

Geranium olemassa kaksi versiota - huone ja puutarha. Molemmat ovat nykyään suosittuja ja kysynnän. Tuskin talon ikkunalaudalla missä näet huone geranium. Ja kuinka hyvä se on Kukkaistutukset!

Hyvällä hoidolla kukkii ympäri vuoden. Ja kasvattajat ovat yrittäneet ja he toivat tämän kulttuurin paitsi kukkia, joilla on eri värejä, mutta myös hämmästyttävän muodossa. Esimerkiksi jo vuosia aiheettomasti unohdettu tulppaani geranium.

Ominaisuudet laitoksen ja sen ominaisuuksista

Geranium huoneessa tai muulla tavoin - Pelargonium - edustaja perheen Geraniaceae. Tämä kasvi on helppo hoitaa ja jalostukseen. On olemassa muutamia yleisimpiä lajeja geranium:

 1. tuoksuva: Kukat eivät ole runsaasti, mutta sille on tyypillistä voimakas haju, joka tulee lehdet;
 2. Royal: kukkia kirkas, suuret kukat, mutta ei käytännössä ole hajua;
 3. vyöhykkeinen: universaali hyvä ja kulttuuriin huoneeseen, ja sängyt;
 4. plyuschelistnaya: ampel muoto, kasvatettu kukkaruukkuihin;
 5. ainutlaatuinen: Pieni mutta vanhanaikainen kukkaryhmä, joka viittaa pitkään, muodostaa jyrkät varret;
 6. Pelargonium angel: pieniä kasveja, jotka muistuttavat tuholaisia, tuoksuva lehdet, kasvavat "avoimen taivaan alla".

Geranium tulppaani muoto eroaa muista perheenjäsenistä kukkia samanlainen kuin avaamaton tulppaani. Kukka ei ole suuri, vain senttimetri. Erikseen hän ei näyttäisikään niin vaikuttavalta, mutta kukin kara on pörröinen kukinto, jonka muodostavat 30-50 kukkia. Se on kuin ylellinen kimppu.

Tarjolla tai rikas väri: vaaleanpunaisesta viininpunainen. Lehden sisäpinnan väri on kirkkaampi ja ulomman - laskimot ovat havaittavissa. Lehdet eivät ole tavallisia, ne ovat kova ja kiiltävä. Kasvin korkeus voi vaihdella huomattavasti: 30-70 cm.

Kasvin alkuperän historia ei ole varsin yleinen. Amerikassa Bostonissa on taimitarha Andrea. Vuonna 1966 se oli siellä, että ensimmäinen tulppaani muoto oli jalostettu ja esiteltiin suurelle yleisölle. Yksi versio on lajin mutaatio. Toisaalta - hybridisaation tulos (saatu aikaan kahden eri lajikkeen ylittämisellä).

Ensimmäistä lajiketta tällaisilla kukilla kutsuttiin Patricia Andrea.Vain muutama vuosi onnistuneet saamaan useita lajikkeita, jotka nimettiin kunniaksi naisten perheiden kasvattajat: Patricia, Carmen, Victoria, Lillian ja Linea.

Kuinka oikein hoitaa geraniumia huonekulttuurissa?

Tänään on paljon ihmisiä, jotka haluavat tutustua mielenkiintoiseen kasviin lähemmäksi. Monet ihmiset ovat huolissaan kysymyksestä: millä edellytyksillä epätavallinen kauneus vaatii? Ja jos tavalliset geraniat ovat melko vaatimattomia, millaista elinympäristöä järjestää tulppaani geraniumia?

Hoitotyössä hän on yhtä huolestunut kuin tavallinen geranium. Se kasvaa hyvin, kukkii ja toistaa. Jotkut maatalouden tekniikan olosuhteet olisi kuitenkin täytettävä:

maaperä. Voit ostaa yleismaailmallisen seoksen tai tehdä sen itse, käyttämällä puutarhan maaperää ja turpea samassa suhteessa, lisäämällä hiekkaa löysäksi. Erittäin tärkeä on hyvä kuivatus, muuten juuret voivat murskata.

valo. Geranium täytyy olla hyvin valaistuissa tiloissa, mutta halutaan levittää valoa. Jos levyssä on kirkas auringonvalo, saattaa ilmetä palovamma. Jos luot talvivaunun, kasvien kukat ovat käytettävissä ympäri vuoden. Jos laitat potin viljelyyn penumbraan, se kiristyy, muuttuu vaaleaksi ja kukinnan välein vähenee. Jotkut silmut eivät muodosta ollenkaan.

lämpötila. Pelargoniot eivät pidä teräviä lämpötilan muutoksia. Kesällä on välttämätöntä ylläpitää t = + 21- + 26C, talvella t = + 14- + 16C. Nämä ovat optimaaliset olosuhteet kukinnan kannalta. Kulttuuri ei siedä lämmityslaitteista tulevia vedoksia ja kuumaa ilmaa.

kastelu. Kesällä kastelu suoritetaan 4 kertaa viikossa, talvella vain kerran viikossa. Vaikka geranium ei pidä ylimääräistä kosteutta, mutta maan kooman kuivaus ei ole toivottavaa. Jos alemmilla lehdillä on ruskeita pilkkuja, se tarkoittaa, että sinä "tulipunomaisesta kauneudesta" vettä riittämättömästi. Pölyn alla on oltava tarjotin, jossa ylimääräinen kosteus virtaa.

ruokinta. Suoritetaan syksy-kesällä kerran tai kahdesti kuukaudessa nestemäisellä lannoitteella fosforilla ja kaliumilla. Useilla lannoitteilla, erityisesti typpilannoitteilla, kasvien vihreä osa kasvaa hyvin ja kukinta lähtee taustalle.

kopiointi. Tärkein tapa on pistokkaita. Paikalliset pistokkaat leikataan kesäkuun lopulla, laitetaan veteen. Juurijärjestelmä kehittyy nopeasti ilman kasvun stimulaattoreiden osallistumista. Maaperän seosta käytetään, kuten aikuisväestössä. Istutuksen jälkeen potin kahvalla on valaistu puoli. Pistokkeiden tarttuminen on hyvä.

Ominaisuudet geranium tulppaan, jonka sinun täytyy tietää

Jos et tiedä hoidon sääntöjä, ainutlaatuinen lajike palaa alkuperäiseen muotoonsa - geranium vulgaris. Kukat avautuvat kokonaan, ja kukka lakkaa olemasta ainutlaatuinen. Tämän välttämiseksi sinun on noudatettava useita sääntöjä:

 • nykiminen ampuu antaa sushiness ja loisto;
 • kuivuneiden tai naamioituneiden kukkien poistaminen, joiden kohdalla uudet näkyvät;
 • Jos kukat alkavat puhjeta, unohtaa tulppaani, poista ne heti;
 • yritä pitää kasvi irti luonnoksista tai voimakkaista tuulista (jos Pelargonium otettiin kesällä kadulle).

Alaryhmä tulppaanin pelargonioita monimutkainen hybridisaatio (pariutumisen lajikkeet), joten se on niukkaa, edustaa 14 lajikkeet ja hybridit. Mutta ne kaikki ovat erilaisia ​​siinä, että puoliksi avatut kukat kerätään kukinta-kukkakimppuihin. Ainutlaatuiset kukinnot ja rehevä kukinta - tämän kulttuurin "siru".

Perehtynyt lajikkeiden epätavallisen kaunis: Hyvää syntymäpäivää, Charles, Marie-Louise, Mårbacka Tulpan, Viktoria Andrea, Carmen Andrea, Patricia Andrea, Emma Fran Bengstbo, Punainen Pandora, Pink Pandora, Conny, Apple Blossom, Herma, Linnea Andrea.

Emma fran Bengstbo

Mistä ostaa geranium tulppaani?

Kun katsot valokuvaa ja tutustut laitoksen ominaisuuksiin, monet kukkaviljelijät haluavat ostaa tällaisen geraniumin kokoelmissaan. Mistä löydän sen?

Valitettavasti tämän pelargoniumin kauniit ja epätavalliset lajikkeet maassamme eivät ole vielä kovin yleisiä. Mutta se on helppo korjata. Sinun täytyy etsiä sellaista lajia, joka houkuttelee sinua, ja täydentää kukkakokoelma kirkkaalla ja hämmästyttävä kasvi - tulppaani geranium. Ja sitten talossasi ei ole vain uusia värejä, vaan myös positiivinen aura, joka aina seuraa tätä kulttuuria.

Videokanavan kirjoittaja ja "Flower Town" -myymälän omistaja Olga Kosenko kertoo Maria Luizan lajikkeesta.

Pelargonium tulppaani: hoito, kuvaus, kuva

Viime aikoihin asti vain muutamat sisäilman fanit kasvoivat pelargoniumia. Tämä kukka oli yksi "filistinismin" merkistä; eikä se ollut erityisen suosittu. Näet sen vain kouluissa tai päiväkodeissa. Tänään pelargonium taas tulee suosittu ja muodikas. Näytti siltä, ​​että oli hyvin erilaisia, usein hyvin kauniita ja vaativat erityisiä hoitomuotoja. Ne ovat viimeisiä ja pelargoniumin tulppaani (Tulipa Pelargonium).

Joskus ei liian kokeneita sisätiloja rakastavia ystäviä kutsutaan pelargonium-geraniumiksi, mikä on täysin väärä. Tämän kukan syntymäpaikka on Afrikan eteläisin kohta - Hyvän toivon pää. Se on täällä pari vuosisataa sitten merimiehet ostivat ensimmäisen pelargoniumin eurooppalaisille kasvitieteilijöille. Itse asiassa alun perin tämä kasvi johtui erityisesti geraniumista. Kyseessä on sen nokka-muotoinen hedelmä, joka on tämän perheen tärkein ominaispiirre. Kuitenkin myöhemmin tutkijat jakoivat geraniumin suvun kahteen osaan. Talvi-kestäviä kasveja kutsutaan oikeaksi geraniumiksi, ja lämpöä rakastavia kasveja kutsutaan pelargoniumiksi. Ulkopuolelta jälkimmäinen ensimmäisestä voidaan erottaa kukan rakenteen ominaisuuksilla. Nupujen oikeasuhteisuus on erilainen geranium. Pelargonium-tulppaani, samoin kuin tavallinen, on kukkia, joilla on suuret ylä- ja pienet alemmat terälehdet. Avoimessa ympäristössä tämä laji ei voi horjuttaa Venäjän olosuhteissa.

Itse asiassa nämä pelargoniat ovat tulppaanin muotoisia, lähinnä epätavallisen, hyvin kauniin kukkien muodossa. Periaatteessa niillä on sama rakenne kuin muut lajikkeet. Pelargonium-tulppaanien kukat eivät kuitenkaan koskaan täysin paljasteta. Tämän ansiosta ne muistuttavat kukkakimppuihin tehokkaasti tulleita tulppaaneja.

Mitkä ovat lajikkeet ja mistä ostaa tulppaani pelargoniumia

Tämän kasvin ystäville sisustuskukkien lajikkeet kasvoivat valtavasti. Pelargoniumin silmut voidaan kerätä erittäin rehevillä tai vaatimattomilla harjoilla, erikokoisina ja väreinä. On sekä tavallisia tulppaani lajikkeita että frotee. Nupujen muoto voi olla lähes pyöreä tai pitkänomainen.

Kaikki huoneen olosuhteissa viljellyt pelargoniat jaetaan kahteen suureen ryhmään: kuninkaallinen ja alueellinen. Ensimmäiset ovat erittäin hankalia, jälkimmäiset ovat suhteellisen vaatimattomia. Niinpä näitä värejä kasvatettaessa voidaan käyttää kahta hoitotekniikkaa. Pelargonium-alueellinen tulppaani muoto vaatii vähemmän huomiota kuin geraniumien kuninkaalliset versiot. Kuitenkin tässä tapauksessa kasvulla on joitain sen vivahteita. Jatkossa artikkelissa kaikki yksityiskohdat ja ymmärrä, kuinka asianmukaisesti vettä, lannoittaa, leikata ja siirtää tämän ryhmän kasveja.

Mistä ostaa tulppaani pelargoniumia - kysymys ei ole liian monimutkainen. Usein näitä kasveja myydään erikoistuneissa kukkakaupoissa. Erilaisen epätavallisen lajikkeen siemeniä voidaan myös kirjoittaa Internetin välityksellä. Tietoja siitä, kuinka kasvattaa pelargoniumin tulppaani tällaisesta istutusmateriaalista, kerromme alla.

Kuten jo mainittiin, tulipun muotoisen pelargoniumin lajit ovat useita. Suosituimpia sisäilman kasvien fanien keskuudessa ovat:

Emma fran Bengtsbo.

Hyvin usein viljelijät myös kasvavat houkuttelevana Herma-lajikkeena. Valittaessa tiettyä lajiketta, sisätilojen rakastajat näyttävät ensisijaisesti kukan ulkonäöstä. Joku haluaa vaaleanpunaisia ​​froteeita "tulppaanit" 9, toinen on punainen, joku on pieni ja joku on iso. Itse asiassa kaikkien näiden lajikkeiden hoito on käytännössä sama. Jotkut lajikkeet voivat kuitenkin olla hieman oudokkaampia kuin toiset.

Se on erittäin kompakti vaatimaton laji. Suosio hänen pelargoniuutteista Herma tulppaani voitti yli erittäin kaareva suuri kukintoja, joka koostuu näyttäviä puna-oranssi silmut. Tämän lajikkeen arvo ei ole vain ylellinen ulkonäkö vaan pitkä kukinta. Kasvien kasveja kestää huhtikuusta syyskuuhun.

Tämä on erittäin pitkä kasvi, joka vaatii kruunun jatkuvan muodostumisen. Oikein karsittiin tulppaani pelargonium (kuvassa näkyy alla) Emma Fran Bengtsbo on yksinkertaisesti lumoava. Lähtee hänen vihreäsävyisenä, kiiltävä, hyvin tyulpanchiki värit ovat hyvin miellyttävä vaaleanpunainen sävy ja siisti pitkulainen muoto. Tämä lajike hieman huonompi kuin muut lajikkeet sietää niukkuutta kastelua. Veden puutteessa lehdet kiertyvät ylöspäin ja kasvi menettää tehonsa.

Se on myös erittäin tehokas lajike. Sen etuja ovat kruunun kompaktisuus, kyky bush well, suurien sisäosien puuttuminen. Lilian Andrea kukkii hyvin pitkän ja runsaan lajikkeen. Buds hänellä on vain ylellinen rikas crimson värisävy. Tässä tapauksessa kukkien hyvin muoto on erittäin kaunis, koska kukin terälehti on hiukan ylhäältä päin. Tämän geraniumn lehdet ovat vihreitä, hieman samettisia.

Tämä lajike, monet sisätiloja rakastavat ystävät kutsutaan karjuvaksi vaaleaksi. "Tulppaanit 9raquo; se on valkoista, vaaleanpunaista sävyä. Muodossa ne muistuttavat kuohkeaa munaa. Pyöreät kirkkaan vihreät lehdet tämän lajikkeen näyttävät erittäin siistiä. Kuten "Emma9raquo ;, Pelargonium tulppaani muotoinen Marbacka Tulpan - kasvi kasvaa ja vaatii säännöllisen kruunun muodostumisen.

Tämä lajike on yksi vaatimattomimmista ja siksi suosittu tulppimäisten lajikkeiden sisätiloissa. Punainen Pandora-lehdet, tulppaani pelargonium, ovat klassisia tummanvihreitä, ja kukat - punaiset ja kevyet suonet. Nupujen muoto on melko kaunis - hieman pyöristynyt. Red Pandoran lajiketta kasvatetaan yleensä samanaikaisesti vaaleanpunaisten lajikkeiden kanssa. Yhdessä he näyttävät erittäin näyttäviä.

Tämän lajikkeen kukkien muoto on yksinkertainen, siisti, klassisesti tulppaani muotoinen. Lehdet ovat kiiltäviä, veistetyt reunat. Arvostettu Pelargonium tulppaani Patricia Andrea rakastaja sisätiloista, ennen kaikkea erittäin näyttävä karmiininpunainen, vuorotellen varovasti vaaleanpunaisia ​​roiskeita silmut.

Mikä on tulppaanin muotoisen pelargoniumin hoito?

Kuten jo mainittiin, useimmissa tapauksissa tämä sisäkukat on epäedullista. Mutta joka tapauksessa, kiinnitä huomiota sen tulppaani pelargonium on vielä. Näiden laitosten hoito sisältää seuraavat toimenpiteet:

Lisäksi pelargoniumille on välttämätöntä valita oikea paikka ja maaperä.

Tällaisen kasvin maa kuin tulppaani pelargonium (sivun kuvat osoittavat selvästi, kuinka kauniita yksilöitä voidaan kasvattaa oikein) sopii vain hedelmälliselle, soseiselle tai kompostoidulle. Viemäröinti potissa on pakollista. Helpoin tapa on kaataa seokseen seos, joka koostuu hiekasta, turpeesta, humusta ja kompostoidusta maasta yhtä suurina määrinä. Tällainen aluke olisi ihanteellinen erityisesti nuorille kasveille. Vanhat pelargonialaiset tuntevat hyvää seoksesta, joka koostuu kompostista, turpeesta, havumetsästä ja humusta. Kesäinen pelargoniumin tulppaani voidaan istuttaa talon vieressä, tavallisessa maaperässä.

On tärkeää varmistaa, että näiden kukkien alla oleva maa ei ole erityisen tiheää. Liian paljon turpea maaperässä, joka ei ainakaan ole, ei ole sen arvoista. Jos vettä pysähtyy kukkapenkillä tai kattiloissa, kasvien juuret alkavat juuttua.

Pelargonium-huoneen kapasiteetin valinta

Näiden sisäkasvien kasvattamisessa on tärkeää valita maaperän seos, mutta myös itse ruukut. Savi tai puiset astiat ovat parhaita näille kukille. Liian suuri kattila tai laatikko Pelargonium-tulipaan ei pidä ottaa. Muuten kasvi ei kukoistu. Myös muovisia ja erityisen läpinäkyviä säiliöitä Pelargoniumia käytettäessä ei myöskään suositella. Tarkkaa selitystä tästä ei löytynyt, mutta kukanviljelijät huomasivat, että näissä ruukkuissa nämä kasvit alkavat saada hyvin sairas.

Tietysti säiliön ei pitäisi olla liian pieni, muuten kukka ei kehity hyvin. Potin optimaalinen halkaisija yhden kasvin osalta on 12-14 cm. Samanaikaisesti sen korkeuden tulisi olla 10-15 cm. Hyvin usein yhdessä säiliössä, sisäkasvien ystäville 2-3 kasvatusta. Tässä tapauksessa on parempi ottaa potin halkaisijaltaan 22-25 cm.

Kyky varastoida vettä varret on erilainen pelargonium tulipista. Tämän laitoksen hoito kotona edellyttää siis kastelun tarkkuuden noudattamista. Tulppaviljelmät rakastavat vettä enemmän kuin muut pelargoniot. Niitä ei kuitenkaan voi uudelleenlähettää. Kostea maa heidän alapuolella mieluummin, kun sen yläkerros (1,5 cm) kuivuu. Kastelu ei saa tapahtua juuren alla, vaan lavan avulla. Jälkimmäisessä, kaada vettä. Laita potin astiaan noin puoli tuntia. Vesi kasteluun on tehtävä huoneenlämmössä, joka on aiemmin keitetty tai valmiustilassa päivällä.

Kesällä pelargoniumin tulppaanien alla oleva maaperä kosteaa kerran päivässä tai kahteen talvella - enintään kerran viikossa. Liiallisen kastelun merkki voi olla vesipatsaiden ulkonäkö kasvien lehdille. Kosteuden puutteessa alemmat lehdet muuttuvat keltaisiksi.

Lannoitte tulipunainen pelargonium yleensä vain lämpimässä kaudella. Samanaikaisesti käytetään sekä mineraali- että orgaanisia yhdisteitä. On parasta ruokkia näitä huonekasveja "Kemira9raquo ;," Zircon 9, "Ideal9raquo ;," Mikrassa9raquo;. Jos et halua käyttää rahaa heihin, voit käyttää myös orgaanisia orgaanisia orgaanisia lannoitteita. Tämä voi olla esimerkiksi munankuori, pistekasvi, nokkosihottuma tai yliperinne lanta.

Pelargoniumia sisältävät astiat asennetaan aina valoisiin huoneisiin. Ultravioletti nämä kasvit ovat erittäin ihastuneet. Älä kuitenkaan anna suoraa auringonvaloa putoamaan lehtiin. Muutoin ne voidaan polttaa. Tulipun muotoinen pelargonium, lisäksi ylimäärin ultraviolettivalon, voi "urheilu-ara"; Eli vanhempien geenit heräävät, ja niiden kukat avautuvat kokonaan. Tietenkin tässä tapauksessa pelagoni tulppaani menettää omaperäisyyden. Jos näin käy, urheiluharja on leikattava. Muussa tapauksessa tällaiset oksat voivat täysin tukkia tulipunainen muoto.

Lämpiminä vuodenaikoina pelargoniumeja sisältäviä kattiloita viedään parvekkeelle. Voit tehdä tämän heti, kun kadun ilman lämpötila lämpenee yli 15 astetta. Korkean lajikkeen varret tulisi asentaa tikkuihin. Muussa tapauksessa pelargonium voi rikkoa tuulen. Talvella näitä kasveja tulisi pitää mahdollisimman hyvin viileässä huoneessa (11-15 astetta). Jos kylmäkautinen huone on liian lämmin, kesällä Pelargonium ei voi kukkia. Lyhyellä valopäivällä kasvien yläpuolella on suositeltavaa ripustaa loistelamppu.

Liian kosteissa tiloissa nämä kukat eivät ole liian hyviä. Asenna Pelargonium tulee olla kuivissa tiloissa. Samasta syystä kasvi ei koskaan suihkuteta. Et myöskään pidä pelargoniumin luonnosta tai ilman pysähtymisestä.

Pelargoniumia voidaan tehdä kauniiksi, reheviksi ja kompaktiksi kahdella tavalla: pistämällä tai leikkaamalla. Ensimmäisessä tapauksessa kasvupisteet poistetaan yksinkertaisesti. Tämä aiheuttaa nuorten versojen kehittymistä. Pelargoniumin tulppaani muoto muuttuu haaraksi ja rehevämmäksi. Kuluta tappi helmikuussa tai maaliskuussa yli 6-8 arkkia.

Lähinnä ympärileikkausmenetelmää käytetään aikuisten kasveille. Tällä menetelmällä voit muuttaa radikaalin muotoa radikaalisti. Tässä tapauksessa yksinkertaisesti leikkaa vanhat ja liian suuret versot holkista. Samanaikaisesti noin 5 munuaista jätetään jokaiseen karaon. Tee tämä hoito kevättalvella.

Prishchipku on tehtävä puhtaalla kädellä ja leikkaaminen - hankautuu alkoholilla. Kaikki haavat on käsiteltävä vihreällä tai hiilellä. Voit myös käyttää jonkinlaista sienitautien torjunta-aineita. Karsinnan jälkeen kasvi on syötettävä.

Siten olemme selvittäneet kuinka upea kasvi on suoritettu, kuten pelargoniumin tulppaani, hoito. Kuten näette, tämä on suhteellisen helppoa. Yksinkertaisuus poikkeaa ja näiden kasvien lisääntymismenettely. Istutusmateriaalina käytetään yleensä emolevystä otettuja pistokkaita tai siemeniä. Ensimmäisessä tapauksessa kasveista leikataan pystysuorat versot, joissa on kaksi tai kolme lehtiä. On parempi erottaa ne solmusta kasvavaan arkkiin. Kukintoja poistetaan pistokkaista. Purkaminen suoritetaan pari tuntia leikkauksen jälkeen. Vartta on aluksi upotettu murskattua hiiltä. Useimmiten nuori Pelargonium-tulppaani, joka on istutettu muovikuppeihin. Jälkimmäiset sijoitetaan eteläiseen ikkunaan, ja rostochki itse hieman prisenyayut. Kun täytetään kuppi juurisysteemillä, nuoret kasvit siirretään vakioastialle.

Pelargoniumin siemenet ovat tulipunomaisia, jotka istutetaan taimiin tammikuussa tai helmikuussa. Ne asetetaan maaperän pinnalle ja kevyesti sirotellaan. Seuraavaksi laatikko on peitetty lasilla tai kalvolla. Valikoita tehdään 2-4 lehtien nuorilla kasveilla. Plant Pelargonium kuljettaessa samaan syvyyteen, jolla ne kasvoivat laatikossa. 6-8 viikon kuluttua kasvit asetetaan pysyviksi säiliöiksi. Parvekelokeroissa ne istutetaan 20-25 cm: n etäisyydelle lajikkeesta riippuen.

Pelargonium tulppaani - kasvi melko kova ja vaatimaton. Nämä sisäkukat ovat harvinaisia. Useimmiten Pelargonium vaikuttaa harmaan rotan tai alternaria. Hoito molemmissa tapauksissa suoritetaan käyttämällä systeemisiä sienitautien torjunta-aineita. Voit käyttää esimerkiksi "Fundazol9raquo;".

Hyönteisistä näihin kukkiin voi vaikuttaa kirvoja tai punkkeja. Ensimmäisessä tapauksessa pelargoniumin tulppaani muotoa käsitellään sellaisilla keinoilla kuin "Akarin9raquo; tai "Decis9raquo; Punkkeja vastaan ​​käytä "Zolon9raquo; tai "Ditox9raquo;

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 + 2 =