Pelargonium-kuninkaallinen hoito kotona kuva

Geranium Royal: leikkaaminen rehevän kukinnan, hoidon ja lisääntymisen kotona

Geranium tai, kuten isoäitiemme rakastavasti kutsutaan tämän kukan "kalachik9raquo;, on melkein joka talossa. Tumman vihreät hieman karvaiset lehdet ja upeat kukat eri sävyistä luovat viihtyisän kodin. Oli aika, jolloin tämä kukka yhdessä ficuksen kanssa kutsuttiin filisteiksi, mutta onneksi nämä ajat ovat syöksyneet unohduksiin ja geranium jatkuu miellyttävän meidät kukinnansa ansiosta.

Lukuisien geraniumperheiden joukossa on kasveja, jotka ovat hyvin vaatimattomia hoidossaan, ja kukkaviljelyn aloittelija selviytyy viljelystään. Mutta ehkä kaikki eivät tiedä, että näiden kasvien joukossa on lajike, joka on saanut kuninkaallisen nimen. Tätä kukkia on vaikea kutsua pelkästään geraniumiksi, monille kokemattomille viljelijöille, eikä hänellä ole yhtäläisyyksiä sen ja heidän suloisen ja vaatimattomimman kukansa ikkunalaudalla. Ja tietenkin, tuskin kukaan kutsuisi häntä "kalachik9raquo;.

Artikkelin sankaritar on ylellinen geranium-kuninkaallinen huone. Laitos ei ole helppoa, vaatii jatkuvaa huomiota ja huolellista hoitoa. Mutta vakuutamme teidät, teoksesi ovat enemmän kuin palkitaan kun näet kuninkaallisen geraniumin kukinnan.

Kuninkaallinen geranium tai kuninkaallinen pelargoniumi on edustaja lukuisista pelargoniumista (Pelargonium), jolla on yli 250 lajia. Tämä on upea sisäkukka, joka sopivalla hoidolla miellyttää omistajia valtavilla (15 cm), poikkeuksellisilla kauniin kukan eri väreillä.

Se on kotoisin Etelä-Amerikan kosteasta ja kuumasta ilmastosta. Hän tuntuu hyvältä kosteissa olosuhteissa eikä siedä suoraa auringonvaloa. Kotona kuninkaan pelargonium kasvaa 60-80 cm: iin. Korkeammassa kasveessa ei ole järkevää kasvaa, koska silmut ovat vain huippukohdissa. 100 senttimetrin korkeudessa kasvi menettää kokonaan koristeelliset ominaisuudet.

Nykyään monet kukkakaupat ovat kiinnostuneita kuninkaallisesta geraniumista. Kotona tällainen upea kasvi hoitaa monia haavoittuvuuksia, joita on kierrätettävä niin, että pirteä kauneus on tyytyväinen sen kukintaan. On muistettava, että vaikka maatalousteknologian kaikkia sääntöjä noudatettaisiin täydellisesti, ei voi jatkaa kuninkaallisen geraniumin kukinta-aikaa. Se on paljon lyhyempi kuin perinteisten lajien.

Kuninkaallinen geranium ei kukoistaa: mitä tehdä?

Tämä kysymys koskee monia viljelijöitä. Tästä voi olla useita syitä. Ymmärtääkseni ne on ymmärrettävä, mitä kuninkaallinen geranium tarvitsee. Kotona tämä hoito edellyttää oikeaa valintaa istutukseen, oikeaan maaperään, ajankohtaiseen kasteluun ja karsimiseen, talvi-lepoaikaan, tarvittaessa siirtämiseen.

Tarkastelkaamme tarkemmin syitä, miksi geranium kieltäytyy kukistamasta. Siinä tapauksessa, että kasvi istutetaan liian suuriin pottiin, pelargonium alkaa aktiivisesti kasvattaa vihreää massaa ja laajentaa. Tässä tilanteessa kasvi ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi voimaa kukinnan kannalta, koska sen energia kulkee juuristojärjestelmän kasvun ja maisemointiin. Siirrä kukka pienemmäksi maljakoksi.

Toinen syy on se, että kukka on juurtuneita. Sinun pitäisi tietää, että kuninkaallinen Geranium on altis sieni-ja bakteeri-infektioita juuristo. Määritä välittömästi tauti ei ole helppoa. Tämä käy ilmi, kun tauti törmää varret ja lehdet. Geraniini kärsii ravinteiden puutteesta. Tässä tapauksessa laitosta käsitellään antiseptisilla aineilla, joita myydään kaikissa kukkakaupoissa. Jos tauti kuitenkin alkaa, on harvinaista säästää kasvi. Kukka-kasvattajien tulisi olla tietoisia siitä, että kaikki taudit ja tuholaiset (kirveet, punkit, punkit jne.) Aiheuttavat kasvin viettämään kaiken energiansa taistelussa. Tietoja kukinnan tällaisessa tilanteessa ei ole kysymys.

Toinen melko yleinen syy on lepovaiheen puuttuminen. Mitä minun pitäisi tehdä tässä tapauksessa? Vähennä kastelua syksy-talvikaudella, älä syö kukkia. Siirrä laitos viileämpään paikkaan (esimerkiksi loggiaan). Talvella lämpö on haitallista kuninkaallisille geraniumeille. Kastelu vaikuttaa myös kasvien kukintaan, mutta ei yhtä paljon kuin edellä mainitut syyt. Mikä kastelu vaatii geraniumia ja miksi se on erittäin tärkeä, jotta se voidaan leikata karsimalla, kerromme alla.

Todennäköisesti, kun tarkastelemme artikkelissamme esiteltyjä kuvia, monet todella pitävät kuninkaallisesta geraniumista. Kotona hoidolla tämä kauneus on omat ominaisuutensa. Erityisesti tämä koskee kastelua. Tämä menettely on paras tapa tehdä kuormalavalla. Kasvi itse säätää tarvittavan määrän kosteutta. Kasteluveden tulee olla vakio, huoneenlämpö, ​​voit käyttää keitettyä jäähdytettyä vettä.

Ennen kukintaan lehtiä tulee ruiskuttaa aika ajoin. Kuivan kuori, joka ilmestyy maaperän yläkerrokselle, on merkki kastelulle. Liiallinen kosteus voi aiheuttaa kasvitauteja, ja sen puute johtaa kukkien puuttumiseen.

Geranium Royal: leikkaaminen rehevän kukan

Melko usein kukkasolijat tekevät erittäin yleisen virheen tämän kasvin hoidossa - karsimisesta tehdään keväällä. Näyttäisi siltä, ​​että tämä on sopivin aika, mutta tässä tapauksessa kuninkaallinen geranium voi lakkauttaa. Leikkaaminen rehevän kukinnan pitäisi tapahtua syksyllä ja talvella.

Usein virheellinen leikkaaminen johtaa siihen, että kasvi kasvaa liian pitkät varret ja se menettää sen koristelevyyden. Kauniin kruunun muodostamiseksi sinun on noudatettava tiukasti yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 1. Karsimisen yhteydessä on otettava huomioon kasvin geneettiset ominaisuudet. Royal geraniumin on oltava matala ja karu.
 2. Leikkaaminen tehdään terävällä desinfioidulla veitsellä tai sahanpuristimella lehtisolmun tasolla.
 3. Pinching suoritetaan puhtailla käsillä.
 4. Paalata viipaleet jalostettua murskattua jauhetta kanelia tai hiiltä.
 5. Kasvien sisäpuolella olevat varret poistetaan kokonaan.

Kokeneet viljelijät tietävät, että kuninkaallinen Geranium on hyvin reagoiva peniksen pätevään muodostumiseen. Rehevän kukinnan leikkaaminen tapahtuu useimmiten heti pelargoniumin haalistumisen jälkeen. Yleensä tämä tapahtuu elokuun lopussa. Tämä toimenpide on tehtävä kahdessa vaiheessa 1,5 kuukauden välein. Tämä on välttämätöntä tehtaan voimakkaan rasituksen välttämiseksi.

Tällaisen syksyn syksyn karsimisen myötä kuninkaallisen geraniumin uudet versot kasvavat hyvin nopeasti. Pinching (yli neljäs pari lehdet) stimuloi uusien nuorten versojen muodostumista.

Pelargoniyaan tyytyväinen rehevän kukinnan kanssa, sinun on noudatettava tiettyä järjestystä:

 • haalistuneiden varsien ja haalistuneiden kukintojen poistaminen;
 • kuivattujen lehtien poistaminen ja ne, jotka ovat alttiita himoitukselle;
 • tutkia kasvia ja määrittää, mitkä versot leikataan kauniin kruunun muodostamiseksi;
 • Poista paljaat ja pitkät varret kokonaan (pohjaosassa);
 • Geraniumissa, valmistauduttaessa talvehtimiseen, kolmasosa pääkannasta on katkaistava.

Floristit, joilla on kokemusta, huomaavat, että lyhyet talvipäivät, ilman auringonvaloa, kuninkaallinen geranium ulottuu korkeuteen. Rehevän kukinnan tämänhetkinen leikkaaminen korvataan osittain puristamalla ja pitkät itukat näkyvät leikkaamalla.

Huhtikuussa kuninkaallinen pelargonium alkaa kukoistaa, joten maaliskuun puolivälissä karsiminen olisi lopetettava. Bushin muodon säilyttämiseksi voit myös pitää pistoksen kesällä kukinnan jälkeen. Kategorian mukaan ei ole suositeltavaa leikata geraniumia joulukuusta helmikuuhun, jotta se ei häiritse lepoaikaa. Talvella kasvi lepää. Tällä hetkellä hän tarvitsee minimaalisen kastelun ja valaisee, jäähtyy (lämpötila ei ylitä 15 astetta) paikkaa.

Kuninkaalliset geranium rodut, kuten tavalliset lajikkeet, pistokkailla. Elokuun lopussa leikkaa kuusia 7-9 cm pitkäksi, liota ne useita tunteja ilmaan ja pudota ne turve-hiekkaseokseen. Muovipussin avulla luodaan kasvihuoneilmiö ja varmista, että maaperän seos on aina kostutettu. Sitten valmistetaan hiekan, turpeen ja lehtien seos ja istutetaan juurtuneet pistokkaat.

Kerromme sinulle, mitä vaaditaan tekemään sinusta onnelliseksi kauneudestasi, kuninkaallisesta muskariinista. Tämän ylellisen kasvin hoito ja lisääntyminen ovat hieman erilaiset kuin tavalliset lajit. Mutta jos noudatat kaikkia maatalousteknologian sääntöjä, tämä upea kukka palkitsee sinut rehevän kukinnan työstä, valitettavasti ei liian kauan.

Kodin hoito kuninkaalliselle pelargoniumille, valokuva

Jos käännyt erikoiskirjallisuuteen, voit selvittää, että kuninkaallinen pelargoniumi tunnetaan myös useilla muilla nimillä - geraniumin kuninkaallinen, pelargoniumin suurikukkaiset. Tiedemiehille kasvin nimi kuulostaa enemmän - Regal Pelargonium, Pelargonium grandiflorum. Pelargonium on Geraniaceae-perheen jäsen ja voi kasvaa 25-50 cm korkeuteen.

Kuitenkin tämä kasvi sai suurimman suosion kukka huoneessa, mikä voidaan selittää sen pitkä kukinta-aika ja vaatimaton hoito. Yksinkertainen ja tehokas on kuninkaallisen pelargoniumin jäljentäminen, sillä pistokkaita käytetään sitä useimmiten.

Ominaisuudet ja kuvaus kukista

Vuosisadan puoliväliin asti Eurooppa ei tuntenut geraniumia, mutta kaikki muuttui, kun ensimmäiset näytteet tästä tehtaasta toimitettiin Etelä-Afrikasta. Se tuli perusta uusien lajikkeiden kasvattamiseksi pistokkaista.

Yhdessä muiden lajien kanssa kasvattajat onnistuivat luomaan Pelargoniumin kuninkaallinen suurikukkainen, jonka pääkoristeet ovat niiden suuret kukat.

 • Nämä kasvit yleensä kasvavat kompaktin pensaiden muodossa, jotka ovat suurimmaksi osaksi hybridejä. Kun niitä kasvatetaan kotona, ne saadaan pienen, tiheän pensaiden ja hauras, erittäin haarautuneiden varret.
 • Riippuen lajikkeesta Pelargonium voi olla eri muotoisia ja kokoisia lehtiä. Pitkien geraniumien geraniat eivät poikkea lehtilevistä. Monet lajikkeet pelargonium kasvaa pyöreitä arkkia koristeltu hieman lobate marginaaleja.
 • Kukat geranium kasvaa pitkänomainen, ohut varsi, joka on peitetty sateenvarjot pallomainen muoto. Usein siinä on suurikokoisia yksittäisiä kukkia, joilla on kirkas väri.
 • Pelargonium kasvanut lajikkeiden vaikuttaa kukkien väri, joka voi olla valkoinen tai mitään sävy vaaleanpunainen ja punainen.
 • Kun kasvatetaan sisäilmaan, voidaan saada riittävän alamittaisia ​​Pelargonium, jotka eivät ylitä korkeus 25-50 cm. Yläpää lehdet ja vaihde on karkea rakenne, ja reunat ovat teräviä aaltomaisen muodon.

Kukat ovat erilaiset yksinkertainen, suppilon muoto, saavuttaa läpimitan 5-8 cm. päissä varren tai nuorten oksat kasvaa noin 10 väriä, joka on muodoltaan kartion.

Terälehtiä tyypillisesti tummempi sävy sisemmällä alueella, usein niiden etuosaan tummat viivat muodostettu. Tarjoamalla asianmukaista hoitoa kasvi voi nauttia kukkien Pelargonium alkukeväästä loppukesään.

Kasvaessaan royal pelargoniuutteista kotona on luotava suotuisat olosuhteet sitä, jota ilman on mahdotonta varmistaa sen normaalin kehityksen.

Tämä kasvi tuntuu mukavimmalta keuhkojen ilmatilat. Yksityiset omistajat eivät rajoitu viljelyyn pelargonioita kotona. Tarvittaessa ne voidaan istuttaa puutarhan, terassilla tai parvekkeella, jolla suojassa sateelta.

Usein ne saatetaan ikkunalaudalla. Mutta tässä tapauksessa, on huolehtia luomisen hyvä ilmanvaihto, kuten kasvi vaatii paitsi optimaalisessa lämpötilassa, mutta myös kosteus.

Yleensä valaistus geranium on seuraavat perusvaatimukset:

 1. Varmistetaan mahdollisimman valaistus, kesällä tarvitset osittainen varjostus.
 2. Jos kasvi on kasvanut kodin ulkopuolella, valittuun paikkaan, sinun täytyy tehdä suojassa sateelta.
 3. Muista suojata suoralta auringonvalolta.
 4. Talvi Pelargonium olisi kasvatettu valossa, ja viileässä, jolloin alennettu lämpötila pidetään - ei ole korkeampi kuin 10-14 astetta. Tässä tapauksessa se voi muodostaa nuppuja munasarja.

Normaaliin kasvuun kuninkaallisen pelargoniuutteista on varmistettava säännöllistä ja oikea kastelu. Kesällä se tulisi tehdä kaksi kertaa päivässä - aamulla (noin 10 tuntia) ja iltaisin, kun aurinko laskee. Talvella tarpeeksi vettä kasvin kerran päivässä.

Tietyt toiminnot on hoidon kuninkaallisen Pelargonium hybridit. Koska he ovat tottuneet kuume verrattuna vyöhykkeittäinen pelargonioita, kastelun aikana lisätä hieman veden kulutusta.

Kun kastelu aikuinen pensaat pitopiirin - enintään 50 ml yhdessä vaiheessa. Spendable veden määrä tulisi olla riittävä voi hieman märkä maahan.

oltava Välttää liika kosteus, koska näissä olosuhteissa se lisää todennäköisyyttä rappeutuminen ja infektioiden torjuntaan. Tämä selittää usein haluttomuutta kuninkaallisen pelargoniuutteista kukkivat kotona.

Viljelyn aikana kuninkaallisen pelargoniuutteista tarvittavat varmistaa optimaalinen lämpötila sisällä 18-25 astetta.

Sitä ei suositella ylittämässä mainitun kynnyksen lämpötilaa. Myös tietyt vahingot voivat aiheuttaa kasvin luonnoksia, lämpö, ​​kylmä snap.

Voit välttää näitä epämiellyttäviä tilanteita eivät häiritse kunkin kukkakauppias on kosteusmittari, lämpömittari ja sääasema.

Vuonna lepovaihe, joka kestää klo pelargoniuutteista Royal lokakuusta maaliskuuhun, on tarpeen estää kuivaus savi koomaan. Aivan saman hoidon tähän aikaan vuodesta laitosta ei juuri tarvita.

Jo ennen Pelargonium menee lepotilassa vaiheessa tarvitaan break värejä on saatavana sitä, silmut ja heikko lehtiä. Suorittaessaan karsintaa versojen täytyy poistaa yksi kolmasosa pituus.

Tällainen toimenpide ei ainoastaan ​​anna kasvin enemmän vapautta, mutta myös auttaa saamaan sitä enemmän ilmaa. Toinen etu on lisätä sadon vastustuskykyä tuholaisia ​​ja tauteja. Kastelu pitäisi tehdä vain niinä hetkinä, kun se on tarpeen, kun otetaan huomioon tilanteen.

Alle lepää Royal Pelargonium kasvatetaan lämpötilassa, joka on 15 astetta. Kuitenkin yksilö voi estää kukkakauppias kunnolla hoitaa kasveja talvella tilanpuutteen tai aikaa tehdä niin. Tässä tapauksessa toimi seuraavasti:

 • Kasvit poistetaan ruukkuihin, sitten lyhentää johtava versoja, puhdista juuripaakun lian ja katkaista juuret;
 • tässä vaiheessa elinkaaren kunkin laitoksen kääritään paperiin ja kääritty folio;
 • lopulta jätti sitoa ja ripustaa kellarissa.

Tämä menetelmä on kuin epäilemättä monille, koska koko talven Sinun ei tarvitse huolehtia kukka. Pelargonium muistuttaa maaliskuussa, jolloin se poistettiin pakkauksesta ja siirtää takaisin ruukuissa.

Koko kasvukauden kahden viikon välein maahan on oltava tehdä nestemäinen lannoite. Lokakuusta helmikuuhun laitos on levossa vaiheessa siis suorittaa ruokinta tähän aikaan vuodesta ei tarvita.

Jälleen kerran haluan toistaa, että kaikkein kompakti pensaat kukkivat runsaasti pelargonium kuninkaallinen verrattuna umpeen. Uusia konttoreita muodostetaan usein ja vanhat, ovat puumaisia ​​versoja.

Jos pelargonioita kasvatetaan useita vuosia, osalta on riittävää suorittaa leikkaus kerran vuodessa. Ja aika merkityksetön.

Riippumatta erilaisia ​​Pelargonium Royal, josta haluat saada uuden kodin pensaassa, on suositeltavaa käyttää levitysmenetelmä. Voit tehdä tämän ensimmäisen viikon kesällä tai syksyllä valmistelemaan pistokkaat, jotka leikataan alle välimainoksille kulmassa 45 astetta.

Jos paeta kuuluu kääpiö lajikkeita, olisi erottaa noin 5 cm, ja suurille - 10 cm. Ottavat valmiita pistokkaat niistä täytyy repiä pois alemman lehdet ja kukat.

Prosessi lisääntymiselle kuninkaallinen geranium kukka kodin ulottuu hieman erilainen järjestelmä kuin tapauksessa muita lajikkeita. Se ei ole suositeltavaa antaa lisääntynyt maan kosteus, koska se voi johtaa mätänevät kasveja.

Tästä syystä, sinun pitäisi olla hyvin varovainen pistokkaat, kun muutama päivä jää ennen istutusta, sinun tulisi pidättäytyä laittamalla ne veteen.

Tehokkaampi toimenpide on kuivaamalla ne kaksi tuntia. Kuitenkin ennen kuin sinun täytyy leikata paikkaan käsitellä hiili ja "Kornevinoy".

Uusille geranium pensaita kotona täytyy valmistella ensimmäiset potin pieni halkaisija. Suotautumisen voi olla käytetty sirpaleiksi, joka täyttää ruukun.

Seuraavaksi kattila on maaperässä, joka perustuu seokseen, jossa turvetta ja hiekkaa yhtä suurina määrinä, ja perusteellisesti kastellaan. Sitten istutus pistokkaita korjattu.

Kasvi varsi märkään tai liian kuiva maa ei suositella, mutta tällaisessa tilanteessa välittömästi istutuksen jälkeen ja sadetuslaitteet voi olla vain reuna.

Suosittu menetelmä etenemisen kuninkaallisen geranium- voidaan selittää sillä, että korjattu versot nopeasti juurtua. Yleensä riittää 3-4 viikkoa ensimmäisen versot syntyi. Tämä on varma merkki siitä, että on aika lisätä hieman kastelua.

On kuitenkin tarpeen osoittamaan mahdollisimman suurta tarkkuutta, koska on olemassa vaara, liota substraatti.

Milloin kestää 4 viikkoa, nuoret pensaat alkavat Royal pelargoni kovettua auringossa, ja sitten hoitaa niitä noudattaa samaa kaavaa kuin aikuiset yksilöt.

Odottaa muodostumista niiden hyvin kehittynyt juuristo, on mahdollista suorittaa elinsiirron geranium maaperään, joka on valmistettu komposti.

Jopa taustaa vasten monien uusien kukkia ja lehtiä itsensä kuninkaallisen geranium jää usein varsin pienikokoinen. Tuloksena juuri ituja etsivät lisätilaa kasvun tyhjennysaukon, ja kun he tekevät sen, he teurastettu häntä.

Tämä on yksi yleisimmistä syistä, miksi ei Pelargonium kukkii kotona. In välttämättä käyttäen jauhettua substraattia huomioon enintään kerran kahdessa vuodessa, pelargonioita elinsiirron voidaan suorittaa.

Ensinnäkin, sinun täytyy tyhjentää vanhan juurakosta maasta avulla vähän energiaa ravistellen. Seuraavaksi leikkaus suoritetaan pitkä, paksu juuret ja ampuu laskennan poistaa puolet. Sitten palata vanhaan geranium- potin joka oli aiemmin täynnä tuoreita maaperä.

Osallistu elinsiirrot suositellaan keväällä, vaikka lupaa siihen tarvittaessa ja milloin tahansa kasvukaudella Pelargonium kuninkaallinen.

Suurin vaara kuninkaallisen geranium- tauti näyttää "musta jalka". se voidaan määritellä se, että varret on maalattu mustalla maanpinnasta. Mutta meidän on oltava hyvin varovainen, koska tämä tauti voi nopeasti lyödä koko kasvi.

Yleensä se tapahtuu, koska vettyminen tai maaperän kosteutta. Tämän välttämiseksi on tarpeen, että kuninkaallisen pelargoni luoda parhaat mahdolliset edellytykset kehitys, ja he ehdottavat tarjoavat suhteellisen kuivaa ilmaa.

Se on ongelma myös pelargonioita on ruostetta. Haittaa siitä ilmenee keltaisuutta lehdet ja niiden myöhempi sukupuuttoon. Ei ole suojattu tätä tautia versot ja geranium kukkia.

Siksi näemme potentiaalia ruostetta lehdille kukka, he heti Meidän täytyy murtaa, joka on tehokas ennalta ehkäisevä tätä tautia.

Royal Pelargonium monille ei kuulosta kovin tuttuja, vaikka tämä ei ole yllättävää, koska se on virallinen nimi geranium.

Alla se sijaitsee aivan kaunis kasvi, joka voisi olla näyttäviä sisustus, paitsi asunnossa, mutta myös puutarha-alue. Kuitenkin asianmukaista hoitoa siihen liittyy Suotuisten olosuhteiden luominen Kasvua, tai edes odota kukinnan Pelargonium ei tule olemaan helppoa.

Photo Royal pelargoni ja kasvien hoitoa kotona

Pihalla puutarhassa, ikkunalaudat, parvekkeet ja jopa kaupungin kukkapenkkien kanssa Kesän tulo, näet kirkkaasti kukkivat pensaat Pelargonium, kansanomaisesti kutsutaan usein pelargonioita. Koska yksinkertaisuus ja unpretentiousness hoitoa Pelargonium nauttia ansaitusta rakkaus kukkakauppias. Mutta harva valitettavasti epäilen, että näistä "Tuhkimon" Perheen on oma "Queen."

Royal Pelargonium, Pelargonium grandiflorum tai regale erilainen lähiomaiset kaikkein rehevän kukinnan ja hieman hassu luonnetta.

Monipuolisesta Pelargonium

Kuten asiaan kasvin niin iso nimi Home Royal Pelargonium, kuvassa, hoitaa vaativampaa kuin yhteisen lajikkeiden kurjenpolvea vyöhykkeen, ja kukat eivät ole niin kauan. Mutta kun hän näki hauskaa, kerätään kukinto-sateenvarjot kukkia kaikki muodot ja värit, on mahdotonta olla sytyttää halun kasvaa kaunis kasvi teidän ikkunalaudalla.

Royal Pelargonium korkeus nousee 30-60 cm, eroaa muista lajeista:

 • taitettu lehdet tiheä, karkea kosketuslevy levy ja rosoiset reunat;
 • suuri, jopa 7 cm halkaisijaltaan, yksinkertainen tai kaksinkertainen kukkia.

Koriste kukinnot liittää useampia värejä terälehtiä, mutta jos vyöhykkeittäin kurjenpolvea kukinnan päättyy syksyllä, viimeinen kukinto on Royal Pelargonium hiipuu jälkipuoliskolla kesän.

Tämän seurauksena nauttia kirkkaat värit ilman korkit voi olla 3-5 kuukautta, ja kaksinkertaisesti sääli, jos keväällä pensas eivätkä vaikuta silmuja.

Miksei kuninkaallisen pelargoni kukkii?

Pudottuaan pois nuoren kasvin maaperässä, viljelijät-fanit odottavat innokkaasti ulkonäkö vihreää näyttävä kukintoja, mutta joskus ne on käsiteltävä pettymys. Sijasta kukkia kurjenpolvi grandiflorum antaa vain vihreät, ja nopeasti kasvava versoja menettää pian ulkoasua ja venytetty. Mitä virheitä tehtiin hoitoon kuninkaallisen pelargoniuutteista kotona, ja miksi, kuten kuvassa, kasvi pysyi lähes ilman kukkia?

Todellakin, jos ei Pelargonium kukkii ajassa, se voi merkitä:

 • sillä ei ole oikea olosuhteissa tai hämärässä;
 • että kasvi on istutettu ruukkuun on liian laaja tai inharmonious vastaanottaa lannoite koostumus;
 • Ennenaikainen elinsiirtoa;
 • lukutaidottomista karsiminen tai sen puuttuessa.

Miten hoitaa kuninkaan pelargoni kasvin säännöllisesti kukoisti, se oli terve ja ei menettänyt koriste ympäri vuoden?

Kesällä hoitoa Royal pelargoni kotona

Puhuminen unpretentiousness Pelargonium, tuntijoiden tällainen ei salata.

Royal Pelargonium tuntea olonsa mukavaksi ja tyytyväinen omistajat runsas kukinta, kukkakauppias täytyy noudattaa vain muutamia sääntöjä, jotka luodaan menestys viljely.

Suuri-Pelargonium lajikkeet vaativaa valoa ja rakkautta altistua kaikkein aurinkoinen ikkuna. Vain kuumin päivää, kasvit on suojattava pimenevän palovammoja, mutta muissa tapauksissa, rajoittaminen maailma - on riski:

 • vetämällä ja strippaus versot;
 • lievittämällä kukinnan;
 • pudottamalla silmut jo ilmestynyt.

Toisin sukulaislajeja kuninkaallinen pelargoniuutteista eivät siedä luonnoksia ja kylmä tuuli, jos tällainen laitos on istutettu puutarha, on myös todennäköistä, miellyttää silmuja. Siksi kasvatettu kuninkaallinen pelargoniuutteista kotona ja hoidon kesällä sisältää suojan luonnoksia. Kasvit viihtyvät ja kukkivat runsaasti in lasitettu aurinkoterassilla ja loggias.

Jos liiallista kuivumista ilman kesällä Pelargonium voidaan suihkuttaa vettä huoneen lämpötilassa, ja varmista, että märkä lehdet ja silmut eivät altistu suoralle auringonvalolle.

Viljelijät, innokas tämä upea kulttuuri, tietää, että kuumalla ilmalla kasvien alttiimpia hyökkäyksille kirvoja ja muita tuholaisia, jotka ovat lois varret ja lehdet, vakavasti heikentää Pelargonium. Ja tässä on vastaus kysymykseen: "Miksei kuninkaallisen Pelargonium kukkii?" On ilmeinen.

Meidän ei pidä unohtaa kastelu ja lannoitus kukkivat kasvit. Vaikka Pelargonium helposti sietää kuivina kausina, eikä liian vaativa maaperän koostumus, ilman vettä tai ruokaa se varmasti ei anna oikea määrä värejä. Lämpiminä kuukausina suuren lajike vaatii erityisen runsasta kastelua, joka suoritetaan, kun pintakerros maaperän kuivuu hieman.

Pidentää kukinnan ja ylläpitää voimalaitosten jos aika poistaa kuivuneet, menetti kukka varret.

Piirteet Talvi hoito laaja-pelargoniat

Jälkeen musertava upea kukka Pelargonium elpyy, mutta jos jätät sen vasta ensi keväänä lämmin ikkunalaudalla, ensi kukinnan voi odottaa. Miten hoitaa pelargoniuutteista syksyllä ja talvella? Puhkeamista syksyllä, kun lämpötila laskee, hoitaa kuninkaallisen Pelargonium kotona muuttuu. Kasvi kolme kuukautta tarjota:

 • lämpötila on noin 12-15 ° C;
 • harva lasite, tuetaan vain alla pelargonium toimintaa;
 • riittävä valaistus.

Ruokinta koko talvehtimiskaudella pysäytetään. Jos kaikki edellytykset täyttyvät hoitoa, kasvi annetaan riittävä määrä nuput ja saantoa talven katalepsiaa välttämättä ylellinen kukassa.

Suorittaminen elinsiirtoja ja ruokinta kuninkaallinen pelargoni

Kaikenlaisia ​​eri Pelargonium nopea kasvu maanpäällisissä osissa kasvin. Jos kasvanut huomattavasti kesän aikana Bush mullalla ruopata potin, juuret täysin punottu maa com lopussa talven kuninkaallisen geranium elinsiirtoa. Maaperää tämä kulttuuri on löysä, hyvin hengittävä ja estää kosteuden haihtumista. Ajattelu, miksei kuninkaallisen Pelargonium kukkii, kukkakauppias olisi otettava huomioon ja oikea valinta maaperän sekoitetaan. Hyvä vaihtoehto - se on seos, jossa on yhtä suuret osat steriloitu puutarha maaperän, hiekan ja turvetta.

Koska juuristo ei voi sietää vettä pysähtyminen, ja Pelargonium vaatia voimakkaita kuivatuskerros ei vähemmän huomiota kiinnitetään valintaan istutusruukkuun. Se johtuu elinsiirtoa isossa kulhossa liikaa viljelijät ovat pettyneitä kulttuuriin, eikä kuninkaan Pelargonium kukkii.

Kun tilavuuden potin, kasvi kasvaa nopeasti vihermassa, mutta se "unohtaa" asettaa silmuja.

Samanlainen prosessi tapahtuu ja asianmukaisesti valittu seos lannoitteiden. Kun kastike muodostumista silmut ja kukintoja hallitsi typpi, varret ja lehdet kasvavat ja silmut yhä vähemmän. Parhaan yhdistelmän syöttämiseksi Pelargonium eroavat lisääntynyt kaliumin ja fosforin, tarjoamalla runsas ja pitkäkestoinen kukintoja.

Syy, miksi ei kuninkaallinen pelargoniuutteista kukintoja saattaa olla virheellinen tai puutteellinen karsimisesta. Koska laitos kasvaa nopeasti, ja silmut muodostuvat kärkiin versoja, lisääntynyt netto kukannuput helposti, heinä- ja elokuussa prischipyvaya tai katkaisemalla yläosien varret liian kasvatettiin. Tämän toimenpiteen ansiosta:

 • saatu pistokkaat käytetään lisääntymiselle;
 • saavuttaa rehevän kukinnan ensi kaudella;
 • edistää kasvua nuorten versojen;
 • antaa Bush kompakti houkutteleva muoto.

Trimmata kasvi on parempi vähitellen, vakavasti loukkaantui Pelargonium, ja leikkauksen jälkeen laitoksen edellyttää lihottaa. Lopussa talven alku uuden muodostumisen silmut karsimisesta on valmis.

Juurtuvat pistokkaat voidaan saada ympäri vuoden, mutta lämpimänä vuodenaikana on paljon helpompaa.

Taimina ottanut vahva ampua vihjeitä, jossa on ainakin kaksi paria lehdet ja leikattiin 5 mm alle solmu. Alempi lehdet on parempi leikata ja jättää korkeintaan 3 ylemmän lehtiä levyt. Sen jälkeen, paikka viipaleet pistokkaat käsiteltiin murskattu hiilellä ja vasemmalle ilmaan 18-24 tuntia.

On kuitenkin olemassa toinen tapa. 10 minuutin erottamisen jälkeen emokasvilta leikkaus pistokkaat:

 • kornevinom käsitelty;
 • saostettiin sekoitus hiekkaa, humus ja turve;
 • 2-3 päivää satama kuitukankaita.

Hyviä tuloksia on saatu istuttamalla pistokkaat kostea turve tabletteja.

Joka tapauksessa, istutus kastellaan fitosporin ratkaisun, jolla turvataan osat rot kehitystä. Ja miten hoitaa pelargoniuutteista jälkeen pistokkaita antoi juuret?

Siihen asti, kunnes varret ovat lämpötilassa 19-23 ° C, on vakiintunut, se voi kestää 8-12 viikkoa. Tämän ajan jälkeen:

 • taimia istutetaan pysyvään paikkaan;
 • hyppysellinen tärkeimmät karkaamisen kolmannen parin lehtiä, pakottaa Bush antaa uusia sivusuunnassa varret.

Jos kotihoidon kuninkaallinen Pelargonium, kuten kuvassa, hyvä, nuoret taimet menestyvät, ja ensi keväänä pieni siisti pensaita antaa ensimmäinen kukinto.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 53 = 55