Pelargonium lajeja ja lajikkeita Photo

Tyypit ja laadut huone Geranium kuvassa kuvaus

Vaatimaton hoito, kukinnan useita kuukausia ja on niin kirkas pelargonium koska samankaltaisuuden kutsutaan usein pelargonioita. Tämä on kuitenkin erillinen iso perhe, valokuva huone lajeja ja lajikkeita geranium- auttaa selvittämään nykyisellään vaihtelevat näiden ihmeellisten kasvien kotoisin Etelä-Afrikasta.

Kasvavat ikkunalaudat, parvekkeet ja loggias sisätilayksikön geranium, kuten kuvassa saattaa näyttää nurmi Varpu tai kasvien kanssa pystyssä varret, tai virtaavaa. Kaikki pelargonioita ovat korkeimmalle koristelua. Huomiota kiinnitetään paitsi yksinkertainen tai kaksinkertainen kukkia kaikki muodot ja värit, mutta myös ainutlaatuinen lehdet kasvin.

Ne voivat olla laajoja, lähes pyöreitä, veistoksellinen karu, palmate, sileä aaltopahvin, vihreä ja värikäs.

Pitkä tunnetaan pussitettu pelargonioita yhtä voimakasta ja sitkeitä kasveja, johti siihen, että viimeisten sadan vuoden:

 • Se saatiin hyvin erilaisia ​​lajikkeiden muodoissa pelargoniuutteista;
 • avaa kotieläiminä ja luonnonvaraisia ​​lajeja;
 • oli lajien välinen hybridit.

Siksi nykyinen luokitus on eräänlainen kasvi ystäville ympäri 250 eri lajeja ja lajikkeita huonekasvien porrastus hyväksyttiin kansainvälisen yhteisön puutarhurit, tarjoavat käyttämään tunnistaminen perustuu ulkoisia merkkejä, kuten kuvassa, lajikkeiden ja lajien geranium huone:

 • Stellar - stellate huone geranium, niiden lajikkeet ja hybridit;
 • Tulppaani - tulip Pelargonium;
 • Ainutlaatuinen - room geranium- ainoita;
 • Vyöhykesuodattimet - vyöhykkeinen tai rajautuu kotimaisia ​​lajikkeita Pelargoni.
 • Angel - room pelargoni enkeleitä;
 • Värilliset lehdet - kirjava lajikkeet;
 • Cactus - kaktusovidnye Pelargonium;
 • Murattien leaved - plyuschelistnye geranium-, joka voi olla mittasuhteiltaan standardi, ja kääpiö ja pientä;
 • Miniature ja kääpiö - Miniature ja kääpiö kasveja pussitettu Pelargoni;
 • Regal - Regal pelargoni;
 • Tuoksuva lehtipuumetsien - tuoksuva pelargonioita.

Tai rajautuu vyöhykkeinen Pelargonium (Pelargonium zonale)

Kaikenlaisia ​​hybridit ja lajikkeita Geranium huoneeseen, kuten kuvassa, kasvavat hyvin kotona parvekkeilla ja jopa kaupungin kukkapenkkien. Se on kiistaton johtava suosion ja määrän viljeltyjen lajikkeiden kasvatettu, mikä on noin 75000 tänään.

Muiden kotimaisten monivuotinen pelargonioita vyöhykkeinen kasvi on helposti tunnistaa tunnusomainen väri lähtee. Kirkkaan vihreä tausta selvästi näkyvissä tummat alueet, joka antoi nimen lajien sisätiloissa pelargonioita, kuten kuvassa. Vyöhykesuodattimet Pelargonium kukkia voi olla niinkin yksinkertainen ja froteeta.

Kuvatessaan lajikkeiden pelargonioita valokuvassa ja nimet käyttävien laitosten seuraavaa luokittelua määrästä terälehtien Corolla:

 • nemahrovye kukkia koostuvat viidestä terälehtiä - Single;
 • osittain kaksinkertainen kukat ovat 6-9 ja ne on merkitty terälehdet Semi-Double;
 • kaksinkertainen kukkia kurjenpolvi koostuvat 8 tai useammasta terälehtiä - Double.

Terry lajikkeet ovat joskus kutsutaan Pioni- pelargonioita, hieman väärä. Tämä kasviryhmä luokittelussa tunnustettu kansainvälisen yhteisön ei.

Vyöhykesuodattimet geranium kukkia eroavat toisistaan ​​kooltaan ja loistoa. Kaukana ovat ne ajat, jolloin ikkunat koristeltu vain punaiset pelargoniat.

Riippuen ja lajien pelargoniuutteista miellyttää silmät sateenvarjo kukintoja kaikkien sävyjä vaaleanpunainen, kerma, viininpunainen ja Crimson. Ei ole harvinaista kasveja valkoinen, kirjava ja jopa keltainen corolla, geranium lajikkeet kuvan otsikolla Ensimmäinen keltainen parantunut.

Mutta ei siinä kaikki vahvuudet huoneen geranium. Erityistä huomiota viljelijöiltä käyttää lajikkeiden epätyypillisiä tyypin muoto kukka.

Rosaceae (Rose-bud Zonal Pelargoni)

Yksi esimerkki on rozovidnaya, kuten kuvassa, geranium kaksinkertainen näyttävä kukkia, rakenteeltaan ja ulkomuodon muistuttaa pienoiskoossa Englanti ruusut.

Tällainen huone geranium, nimen ja kuvan värit on tunnettu jo viime vuosisadan maailmassa. Ensimmäisessä tietoa kasveista julkaistiin "Bulletin Royal Society of Horticultural Britain" vuonna 1876. Mutta maamme Rosaceae luokalla - mutta ei laajalle levinnyt ja esiintyy vain kokoelmiin innokkaimmat puutarhurit.

Tulppaanin huone Geranium (Tulipe-kuulokkeet pelargoni)

Vuosisata myöhemmin, viljelijät saivat kotiin kurjenpolvi kasveja kukkia, että jopa silloin, kun täydessä kukassa, ei ole paljastettu, jäljellä nuppuasteella.

Seurauksena tästä, näkyy kuva huoneessa geranium kutsutaan tulppaani. Aloita lajikkeet antoi spontaani mutaatio, ja nykyäänkin muutama lajikkeet ja hybridit tulppaani kurjenpolvea kasvavilla tai jalostukseen joskus yrittää palata luonnollisessa muodossa.

Tähtisolut huone Geranium (Stellar Zonal Pelargonium)

Keskellä viime vuosisadalla, kukkakauppias Australia onnistui saada huone geranium jolla alkuperäisen muodon Corolla ei ole samanlainen kuin ennestään lajikkeita.

Koska Teräväkulmaisen kaventuneet huone geranium terälehtiä, kuva, jota kutsutaan stellate.

Nykyisin saatavilla kukkakauppias lajikkeet ja hybridit, ei ainoastaan ​​yksinkertaisia ​​ja kaksinkertainen kukkia kaikki värit, mutta stellate Pelargonium kirkkaan monivärinen lehdet.

Kaktusovidnye koti geranium (Cactus Pelargonium)

Saapunut vaihteessa XX vuosisadan kaktusovidnye geranium tänään ovat erittäin harvinaisia. Ominaista näiden kasvien - suuret kukat kavennettu, joskus neulamaisia ​​terälehtiä, jotka antavat reunuksen huolimaton epäsiisti ulkonäkö.

Gvozdikotsvetnye Pelargonium (Carnation Pelargonium)

Pussitettu pelargonioita valokuva, hämmästyttävä erilaisia ​​kukkia, värejä ja tyyppejä. Yksi epätavallinen - gvozdikotsvetnaya vyöhykkeinen Pelargonium lajike sahalaitaiset terälehtiä, jolloin samankaltaisuus kukkia neilikoita.

Pelargoni plyuschelistnye (Ivy leaved Pelargonium)

Useimmat lajikkeet ampelnyh huone geranium, kuten kuvassa kuuluu suuri joukko Pelargonium ja lehdet, jotka muistuttavat tiheä vihreä lehdet muratti. Tämän vuoksi samankaltaisuus, monet lajikkeet yksinkertaisia ​​ja iso kahden kukkia ja on nimeltään plyuschelistymi.

Ampelnye Geranium, kuten kuvassa, se on kasvi, jossa matelijat tai virtaavan varret, saavuttaen metri pituus. Kulttuurissa nämä lajikkeet ovat välttämättömiä pystysuora puutarhanhoito, ja sisustaa ripustettavat korit. Pussitettu Pelargonium ja niitä käytetään maa kattaa kasveja.

Leaves ampelnye geranium paksu, nahkea, toisin vyöhykkeittäin lajeja, täysin tasainen.

Erittäin mielenkiintoinen kirjava muotoja plyuschelistnoy geranium, kuten kuvassa.

Royal Pelargonium (Regal Pelargonium)

Monet huone Geranium saatiin kasvattamalla ja hybridisaatio lajien välillä. Tällaisella ponnistelut olivat Royal pelargonium kukkia jopa 7 cm halkaisijaltaan.

Erikoisuus Näiden lajikkeiden ja hybridit ei ole vain koko yksinkertainen ja semi-double corolla, mutta myös niiden useita värejä. Terälehdet välttämättä paikkoja, raitoja tai täpliä erivärisiä.

Pelargonium Angels (Angel Pelargonium)

Pelargonium Angels ulkonäöltään muistuttavat kasvien royal "lajike. Mutta kukat ovat hieman pienempiä, ja nykyiset lajikkeet saatiin risteyttämällä kihara Pelargonium grandiflorum.

Enkelit - tämä on periaatteessa ampelnye geranium, kuten kuvassa, muodostaen upea kruunu versot keskisuurten yksivärinen lehtineen.

Pelargoni yksilöityä (Unique Pelargonium)

Hybridivoimaloissa tuotettu pelargonium kuninkaan ja loistavia, alettiin kutsua ainutlaatuinen. Tämä ryhmä kuuluu vanhin lajikkeita, vaikka se ei ole niin helppo löytää kasveja kokoelmiin puutarhureita.

Vaikka kukat tämän lajin, kuten kuvassa huoneessa geranium, samanlainen kuin kuninkaallinen kasvien kukat, mutta ne ovat paljon pienempiä. Mutta lehtien on usein murtunut, aallotettu, sekä erittäin miellyttävä tuoksu.

Esimerkiksi vihreä kuva kuvassa geranium- lajikkeiden nimeltään Paton n Unique on makea hedelmäinen tuoksu.

Tuoksuva Geranium (tuoksuva leaved Pelargonium)

Se oli haju survotaan lehdet pelargonioita ja kiinnitti henkilö tässä laitoksessa. Kunnes viime vuosisadan painopiste valinnassa pussitettu pelargonioita ei ollut kauneutta kukkia ja maku, koska kasvit olivat "eläviä deodorantit."

Samanlaisia ​​lajikkeet ja hybridit geranium suosittu tänään. He eivät ole osunut kirkas kukinta kukka klustereita, tai muodossa, mutta niitä käytetään maustamiseen ja ruoanlaittoon astiat ja kodin tuoksuja varastointiin pellavaa tai vaatteita.

Riippuen laji ja lajike, kuten kuvassa, se jättää tilaa pelargonioita haistaa kaikenlaisia ​​hedelmiä, minttu ja ruusut, muskottipähkinä, porkkanaa tai neuloja.

Pelargonium: laji, lajike, ryhmä

Valokuva Zonal Pelargonium - Pelargonium zonale, alaryhmä Nemahrovaya vyöhykkeittäin (Single Zonal)

Niistä 250-280 lajia Pelargonium, kuten perennoja, yksivuotisia, pensaat ja mehikasveja, vain muutama kasvatetaan sisätiloissa tai puutarhakasveja. Kotoisin Etelä-Afrikasta, ne tuotiin Eurooppaan 17-luvulla ja myöhemmin levinnyt ympäri maailmaa. Ponnistelujen kautta miehenä sitten luotu useita tuhansia lajikkeiden ihana kukka. Samankaltaisia ​​ominaisuuksia pienoiskoossa Pelargonium jaettiin ryhmiin.

Pelargonium zonale - tyypin perusteella Pelargonium x hortorum

Runsaslukuisin ja laaja - yli 1000 lajiketta. Se on niin kutsuttu, koska joskus kirkas, joskus tuskin näkyvä renkaat paperille. Hän puutarha Pelargonium tai geranium. Vaatimaton. Se kukkii runsaasti ja pitkään, se on tuoksuva ja käytännössä hajuton. Klo korkeus voi nousta useita metrejä (avoimella alueella eteläisissä maissa) ja kotona veti jopa metrin tai hieman enemmän. Kukkia valkoinen, vaaleanpunainen ja kaikki sävyjä punainen, ovat keltaisia ​​ja kerma, kaksivärinen, täplät, aivohalvauksia, reunat.

Korkeus ja voimakkuus kasvun on jaettu:

miniatyyri - Mini Pelargonium - 12,5 cm

kääpiö - kääpiö Zonal - 12-20 cm,

alimitoitettu (20-30 cm)

keskipitkän kasvu (30-60 cm)

pitkä (yli 60 cm).

Valokuva Zonal Pelargonium - Pelargonium zonale, alaryhmä Terry Vyöhykekohtaisella (double Zonal)

Määrästä terälehdet on jaettu:

Nemahrovye vyöhyke (yksittäinen) - enintään 5 terälehtiä,

semidouble (Semi - Double) - jopa 8 terälehtiä,

frotee (kaksinkertainen) - enemmän kuin 8 terälehtiä.

Luokitus muodossa terälehtiä ja nuppuja

Rosebud (Rosebud) - Terry kanssa vääntöalue sydämessä terälehtiä, kuten ruusu. Synonyymit - rozotsvetkovye n, n rozovidnye asteet Australian Pink Rambler, Appleblossom Rosebud, Scarlet Rambler ↓ ..

Tähtisolut (Stellar Zonal) - kukat kuten tähdet, lehdet leikellään muistuttava avoimen kämmenen sormet levitä. Lajikkeet Faye BRAWNER, Red Witch, Robyn Hannah ↓

Gvozdikotsvetkovye (Carnation Flowers zonale) - kentällä reunoilla leikataan kuin naula.

Kaktuksia (Cactus-kukallinen Zonal) - terälehdet on kierretty kuten cactus dahlia. Lajikkeet Fascination, Patricia Andrea, Noel ↓

Tulppaanin (tulppaanin) - terälehdet eivät ole täysin auki, kukka muistuttaa tulppaani, kuten lajikkeita Mårbacka Tulpan, Patricia Andrea, Hyvää syntymäpäivää ↓

Väri lehtiä erikseen eristetty

kirjava alue (Fancy leaved, Koriste) - erittäin näyttävä sävyjä pronssi lehtiä, keltainen, kultainen, ja kaikki niiden yhdistelmät, voi olla erottuvalla kuvio eri muotoja. Värit ovat usein huomaamaton, näkyvät laitoksen kerran vuodessa ja lyhyitä. Hoidossa vaativampi kuin kasvit ja vihreät lehdet.

Kirjava (kirjava ja värillisiä lehtiä) lajien joukossa muiden lajien Pelargonium, niitä yhdistävät ryhmässä Värilliset lehvästö. Lajikkeet Maxine Colley, Richard Key, Dolly Varden ↓

Ivy-leaved Pelargoni, suolaa lajeja Pelargonium peltatum, synonyymit: hang-Downing, kilpirauhasen

Lehtiset eivät reunaan, mehevä ja sileä, muistuttaa muratinlehtiä, hieman loistava, joskus tylsä. Varret ohuita, ei pystyttää kuin vyöhyke, ja roikkuvat ja stelyaschiesya. Sängylle kasvaa eräänlainen matto leikata pensaat, näyttävät paremmilta roikkuu ruukkuihin. Koriste Give roikkuvat varret kirkkaan vihreät lehdet ja useita nuppuja pitkä varsi. On lajikkeiden kirjava lähtee ja pronssi. Kukat ovat usein osittain kaksinkertainen tai kahden, voi olla yksinkertaista. Terälehdet valkoinen, violetti, syvä vaaleanpunainen, punainen, violetti. Erikoisuus tämän ryhmän kasvien - sieni- sairauksia. Kuva: Pelargonium plyuschelistnaya Summertime Pink

"Ivy" -gibridy / Hybridi-Ivy-lehtipuumetsien Pelargoni

Vanhemmat - tyypit ja vyöhykkeinen Pelargonium plyuschelistnaya. Periytyy ensimmäisestä roikkuu varret, vain hieman lyhyempi, toisena - muodossa lehdet ja kukat. Lajikkeiden Herttakuningatar, Jack of Hearts, Millfield Gem ↓

Scented lehtipuumetsien / tuoksuinen Leaf Pelargoni, tyypin perusteella Pelargonium graveolens

Suurin ero tyypit - haju huokuu lehtiä, jos ne kosketa tai hankaa. Lehdet herkkä Lehtilavan on syvät kolot ja ei näytä arkki tavallista huone geranium. Kukinto vaatimaton. Klo korkeus venytetty yli metrin, kasvaa rehevän pensaat, ei välttämättä kaunis ja koristeellinen. Monet lajikkeet viljellään varten geraniumöljylle tuotantoa. Joissakin maissa käytetään mausteena astioita, joita käytetään juomien valmistukseen ja makeisia. Noin 100 lajikkeiden ryhmitelty alaryhmiä, joilla kullakin on oma maku. Akuutti - berezolistnoy ja Shaggy Pelargonium, muistuttaa sitruunamelissa - vinograbolistnoy ja tahmea kuten mustapippuri haju dihondrolistnaya. Sitruunamakuaine huokuvat cucullata, melissovaya, kryzhovnikolistnaya karkea ja Pelargonium. Melkotsvetkovoy vieressä tunnet haju kookos ja lähellä serpnokolistnoy - haju inkivääri ja muskottipähkinä. Gitarovidnaya tuoksuu geranium, ruusu tuoksu on lempeä kurjenpolvi capitatum. Lajikkeet P. fragrans, Lady Plymouth, Pink capitatum ↓

Regal Pelargoni, joka perustuu lajien Pelargonium grandiflorum (Pelargonium X domesticum)

Synonyymit: royal, Royal, englanti, koti, ranska, Lady Washington

Jokaisessa osassa voi loogisesti selittää. Englanti, koska puolivälistä 17th century Englannissa on tullut erittäin suosittuja. Koska se toimi parhaiten kasvattajien että antoi maailmalle satoja lajikkeita. Royal tai kuninkaallisen puhelua ei niinkään rikas ilme, miten suuri osa moodiness - vaativa sisältö, raskaampia rotuja.

Kasvit eivät muodosta kukintoja pallomainen muodossa vyöhykkeittäin voi kasvaa pensas. Ei paksu varret, kasvava, nojaten alas, mikä on tyypillistä plyuschelistnoy Pelargonium. Regal Pelargoni tai säännöllistä muotoa, prischipyvaya ylhäältä tai sitoa jäykkään tukeen. Aaltopahvin, kovan tuntuista, teräviä kulmia. Kukat ovat suuria, jotkut lajikkeet jopa 8 cm halkaisijaltaan. Väritys tyypillistä Pelargonium. On noin 1000 lajikkeita kuninkaallinen pelargonium siellä aromaattinen lehdet, terälehdet kaksivärinen ja kolmen värin.

Lajikkeet Fabiola, Candy kukat Peach Cloud, mandariini ↓

Angel Pelargoni, synonyymi: Pelargonium violotsvetnye

Perustettiin vuonna jo 20-luvulla hybridisoimalla lajikkeiden pelargoniuutteista lajien Pelargonium kuninkaan ja kihara. Lehtisiä pienempi kuin n. Royal ja kukat muistuttavat orvokkeja. Paremmin kuin mikään muu sopiva kasvaa ruukuissa auringossa, on pitkä kukinta ja koriste. Lajikkeet Burgundy Red, mustikka, Randy ↓

Ainutlaatuinen Pelargoni, ainutlaatuinen pelargoni

Muutamia, mutta todella ainutlaatuinen lajikkeita, joista osa on säilynyt puolivälissä 19th century. Tämä vaatimaton puutarhan hybridien lajeittain Pelargonium säteilevä ja kuninkaan. Muistuttavan ulkoasun tuoksuva Pelargonium, mutta tyylikäs se. Lehdet ovat erittäin tuoksuva, leikellään. Kukinto harvoista kauniita kukkia, jotka muistuttavat violotsvetkovye tai suuri-Pelargonium.

7. lajihybridi - Laji Hybridit Pelargoni

Ryhmän koostuu ensimmäisen sukupolven hybridit - ensimmäisen kerran luotu kaksi puhdasta lajista. Pääsääntöisesti ne ovat hedelmättömiä. Lajikkeet Ardens, Blandfordianum albumi, Lawrenceanum ↓

8. ELÄINLAJIT - laji Pelargoni

Löydetty luonnossa lajien Pelargonium.

Jostakin osasta Pelargonium lajien. Edustajilla on paksu, taidokkaasti kaareva varret, pienet lehdet ja kukat. On lajeja, joissa lehdet ja kukat melko suuri, kasvaa epätavallista. Sopivat luomiseen alkuperäisen koostumusten - bonsai, alppipuutarhassa, rockeries. Kuten kaikki mehikasveja, kerääntyä kosteutta varret. Kasvavat hitaasti, jäljentää vaikeaa. Vasemmalle (kasvit ja kukat) caudex Pelargonium Appendiculatum, oikea meheviä Pelargonium Mirable ↓

Jos artikkeli mielenkiintoisia, voit jakaa sen ystävillesi sosiaalisen verkon ▼

© 2018 Sivuston kasveista. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huone geranium: kuvia, lajeja ja lajikkeita

Pelargonium (Geranium) - on suffrutescent tai nurmi kukka, kurjenpolvi joka kuuluu ryhmään. Yli 400 lajikkeiden se esiintyy kaikissa maailman kolkissa. Se sai nimensä kreikan nimi muotoa hedelmiä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin nostureita nokka, ja Saksassa, kukkien kutsutaan "nenän haikara."

Euroopassa, Pelargonium tuotiin Afrikasta 17-luvulla. Outoa hajua, ja koristekasvit ovat voitti suurta suosiota aristokraattinen piireissä, ja sitten alkoi ilmestyä pelargonioita puutarhoissa muissa luokissa. Maassamme pelargoniuutteista tuli 18-luvulla, ja siitä lähtien on tullut eniten lempikukkasi lähes kaikki puutarhurit. Tämä johtuu sen kauniita kukkia, dynaamista kasvua ja konstailematon hoitoa.

Pelargonium lajit: valokuva ja kuvaus

Luonnossa on noin 250 lajia geranium. Kehittäminen kasvattajat auttanut luomaan monia hybridit ja lajikkeet ominaista niiden muodon, värin lehtiä ja kukintoja. Pelargonium huone on jaettu useisiin ryhmiin:

Tämä kukka on suosituin lajike, sekä lukuisia lajeja, jotka ovat paljon lajikkeita. Kaikki lajikkeet geranium- melko vakaa ja on ominaista rehevä kukinnan. Useimmissa tapauksissa kaikki luokkahuoneessa geranium on suora runko rikas pidättäytyy lehtien muoto ja surround ruskea tai punainen sävy. Lehdet tämän lajikkeen ovat karvaisia, ja samalla ne luovat outoa hajua.

Muoto vyöhykekohtaisen pelargoniuutteista kukat ovat:

 • Terry - kukkiin yli 8 lohkoa;
 • Puoliparivuode - kukkiin 8 terälehtiä;
 • Tavallinen - on 5 terälehtiä.

Muodossa tämän lajikkeen kukkia, sekin on erilainen:

 • Tulppaani, kuten suljetun tulppaani kukat;
 • Rozebudy, vaaleanpunainen tai punainen alkuunsa kaltainen muoto ei ole täysin auki nousi;
 • Kaktus kierretty ja kapeat terälehdet, muistuttaa punainen krysanteemit;
 • Stellate, lehdet ja kukat samanmuotoinen kuin tähdet;
 • Formosa, kukkia muodossa ketjupyörien ja leikellään 5 osaa lehdet;
 • Diakoni, pieniä kukkia kerätään kimppu violetti, punainen ja pinkki sävyjä.

Väritys terälehdet erottuu myös sen monimuotoisuus. Ne voivat olla monivärinen, kaksivärinen tai yksivärinen, tai ilman rajalla. Erikseen eristetty kukat, joita kutsutaan "linnunmunia", Heillä on tummat läiskät puikea Pisteviivoilla pisteitä ja raitoja. Kukkivat lajikkeet Pelargoni tapahtuu kesällä, ja jos kasvi ei otettu talvella lepotilassa, se voi kukkia ympäri vuoden.

Vyöhykkeinen Pelargoni jaetaan ja korkeus:

 • Mikrominiatyyrituotteiden - 14 cm;
 • Kääpiö - 14-25 cm;
 • Normaali - 25-70 cm;
 • Irene - jopa 70 cm.

Nimi tämän tyyppisen geranium antaman värit lähtee selkeästi määriteltyjä alueita, keskiosa ja kehys on erilainen sävy. Särmäysvaiheen voi olla punainen, valkoinen, sininen ja viininpunainen väri. Keskimmäinen levy on hyvin erilainen, jopa musta, hopea tai kulta. On lajikkeiden kolmiväristen lehtineen.

Sitä pidetään houkuttelevin kasveista tämän lajikkeen. Se on erittäin suuret kukat eri värejä: pinkki, valkoinen, violetti, viininpunainen ja punainen. kukkia voi saavuttaa halkaisijaltaan 16 cm., ja sama koko korkeudelle.

Hybridit tämän kasvin ovat alkaneet näkyä 19th century, ja tuli kuninkaan geranium huone suosikki puutarhurit kaikkialla. sen suuret kukat Terry tai tavallinen muotoja uurrettu tai aaltoileva terälehdet, jolloin kaikki ajan juovia tai tumma piste, joka on ominaista tällaisen. Kaksi terälehtiä päälle suurempia ja samettinen kuin toiset.

Kasvi voi päästä korkeus 15 cm. Jos katsot kuvia Royal geranium, voidaan nähdä, että karkea ja rosoinen lehdet ovat hyvin samanlaisia ​​vaahteranlehden, ja samalla ovat yksiääniset ja kirkas.

Tämä lajike on Pelargonium useimmat oikukas kukka kaikista pelargonioita, Samalla kukinta on paljon pienempi kuin muiden (ei yli 4 kuukausi) ja sitä esiintyy vain kahden vuoden kasvua.

Erilaisten geranium on eniten miellyttävä tuoksu, sillä se sai nimensä sekä tunnustamista puutarhurit. Jos tarkkaan koskettaa lehtiä kasveja, voit heti tuntea eri vahvoja makuja, joukossa voit tuntea sitruuna, ruusu, mansikka, inkivääri, minttu.

Tähän mennessä saatu hybridejä, jotka tuoksuvat omena, muskottipähkinä, lila, manteli, mänty ja jopa ananas ja kiivi.

Kukista tämän pienen huoneen Pelargonium ja yleensä on violetti tai vaaleanpunainen, sekä eri muotoisia. Kirkas viilletty lehdet on 5-7 osaa. Kuvassa näkyy, että lehtien geranium- näyttää Terry.

Käyttö tuoksuva pelargoni

Tämän lajike uute geraniumöljy, joka on lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, ja on laaja sovellus lääketieteessä, parfyymit, kosmetiikka, sekä ruoanlaittoon. Tämä öljy lisätään siirapit juomia, hyytelöitä ja makeisia. Pari tippaa öljyä puhdistaa, jota esiintyy joskus, huono maitoa.

Lehdet tämän lajikkeen lisätään teetä, kakkuja ja hedelmiä astiat. Avulla niistä tehdyt tuoksuva sokeria. Miksi lasikulhoon sijoitettu kerroksittain sokerin ja lehtiä. Pankki 14 päivää altistaa auringossa. Sen jälkeen, kun lehdet poistetaan ja välittömästi sokerin valmistukseen käytetty erilaisia ​​ruokia.

Erilaisten pelargonioita on ampelnye eräänlainen ruohokasveilla. Hauras ja avattavan versoja tämä kasvi voi olla enintään 1 m. Kiiltävät lehdet rikas vihreä väri muodossa tähdet muistuttavat muratti, joka antoi nimensä kukkien.

Kukkia alkuunsa voi olla Terry, osittain kaksinkertainen koko ja yksinkertainen 5 cm. Niiden väri voi vaihdella puhtaan valkoinen ja musta ja sininen. Kukinta tapahtuu alkukesästä myöhään syksyyn.

Se näyttää hyvältä koristeena loggias ja parvekkeet, erityisesti silloin, kun on keskeytetty potin istutettu useita lajeja, joilla on eri väri nuppuja.

Tämä tyyppi on ominaista violotsvetnymi kurjenpolvea silmut että "Orvokki silmät" kuin kukka. Kasvi 35 cm. Korkeus (vakio karsia) Se on melko tyylikäs muodossa rehevä haarautuvan ja konstailematon hoiva. Kukinta jatkuu koko kesän, kukat voi olla vaaleanpunainen, valkoinen, violetti, violetti tummaa raitaa tai läiskät kaksi ylempää lohkoa.

Vuotiaana näistä väreistä jo yli sadan vuoden ajan. Ainoita saatiin risteyttämällä loistava ja Royal lajikkeita. Tumman vihreät lehdet kasvin leikataan voimakkaasti ja on kevyt mausteinen tuoksu. Kukkia aivan kuten kuninkaallinen geranium, mutta hieman pienempiä. Pääsääntöisesti ne ovat keskellä valkoinen ja punainen väri lähtee. Lajikkeiden vaaleanpunainen ja valkoinen ovat vähissä. Tietyntyyppiset eri tummia juovia ja täpliä.

Tämä on melko epätavallista eräänlainen geranium. Puumaiset varret kasvien alla voimakkaasti kaareva ja haarautuneita. Kun ilma kuiviin ja poisheittämisen heikko kastelua Bush lähtee. Tehtaalla on varsin mielikuvituksellisia muotoja, jotka muistuttavat eri fantastinen olentoja. Oksat joskus piikkejä. Tämä kukka yleensä valitaan käsiteltäväksi Bonsai, ja eksoottisia kasveja koristamaan huoneeseen. Niistä 10 lajia tämän kasvin, pääsääntöisesti, löytyy geranium- kortuzolistnuyu, kyttyräselkäinen, pushistolistnuyu, paksut, kulmikas ja tolstostebelnuyu.

Suosio tällaista geranium- ansainnut kautta silnorassechennye, karvainen, kirkkaan vihreät lehdet monimutkainen muoto. Bush on melko korkea, se voi kasvaa jopa 1,5 metriä. Kun kosketat lehdet alkavat säteillä voimakas tuoksu sitruuna.

Sillä ainutlaatuista paranemista ominaisuudet monenlaisia ​​geranium, bulgarialaiset kutsuvat sitä "virkistyspaikka". Ja itse asiassa, se suuresti auttaa monia sairauksia:

 • Hammassärky kulkee jos pelargonioita pidä kauan suussa;
 • Tulehdus ja tunne kipua välikorvatulehduksen voidaan poistaa perunamuusi lähtee tuoksuva Pelargonium, jos panevat ne korvakäytävään;
 • Infuusio geranium on suuri stressi ja hermostuneisuus sekä hoitoon kihti ja vilustuminen;
 • Ranteeseen kiinnitettävä lehtien pelargoni vakauttaa paine;
 • Kutina, haavat, ihottuma ja turvotus käyttäen kylpyammeet lehtiä;
 • Aromi kukkien poistaa ärtyneisyys, unettomuus ja päänsärky;
 • Tehdas auttaa myös lemmikin hoidossa korvapunkkeja;
 • Liemet juuret ja lehdet käytetään munuaissairaus, diabeteksen ja laskeuman suolat.

Puhuen Pelargonium, et voi jättää mainitsematta eteerisiä öljyjä, jotka on valmistettu tämä kasvi. Nykyään ilman jo ei tee mitään kosmeettisia hajusteita tai makeisia tai saippuaa teollisuudelle. Myös tämä öljy voi olla ilman väriä ja kastiketta tietyntyyppisten ihoa.

Kansanlääkinnässä, pari tippaa öljyä liuottaa lasilliseen vettä hoidetaan haavaumia, virtsatieinfektioita, ripulia, diabetes, verenvuoto.

Myös, tämä öljy on matolääkkeen. Öljykylpy käytetään ekseema, palovammoja, korkea paine ja päänsärkyä.

Mutta älä unohda, että kuten kaikki perinteiset hoitomenetelmät, käyttö geranium on joitakin vasta-, vaikka se ei voi korvata lääkehoidolla. Koska ennen etsivät hoitoa, se on tarpeen neuvotella lääkärin.

Geranium täydellisesti puhdistaa, poistaa hajut (esim., Noki). Samalla se on hyvin kamppailee koit, kärpäsiä ja hyttysiä.

Tämä kukka pidetään taikakalu, joka suojaa talon monista epäkohdista ja ei mene hänen ihmisille, joilla on huono aikomuksia. Tehtaalla on positiivista energiaa, ja siksi monet taikausko ja enteitä liittyy se, on positiivinen polttopiste.

Jos kotona on kukka, The Kotitalouksien tuskin koskaan kärsivät stressistä ja eivät riitele. Vanhan uskomuksen mukaan geraniumöljylle suojaa pahan silmän, pimeyden voimia ja muita pahoja henkiä. Ja tytöt kantoivat pieniä pusseja täynnä pelargoniat houkutella kosijoita. Ja naiset iässä he auttoivat säilyttämään nuoruuden ja houkuttelevuutta.

Kukkivat valkoinen geranium oli merkki lisäys perheen, koska se on tapana antaa se parit, jotka pitkään voi saada lapsia. Tässä valkoinen pelargonioita silti suojaa tuholta ja katastrofi.

Mutta punainen geranium hyödyllinen niille pariskunnille, jotka ovat aina ristiriidassa. Tämä kukka kantaa talossa rauhallisesti ja poistaa kaikki negatiiviset tunteet.

Iso rooli ja nousi geranium. Hän voi elvyttää sukupuuttoon tunteita puolisoiden pitkään elää yhdessä. Se palauttaa tunteita, intohimoa ja kiihkeys suhdetta. Lisäksi sitä käytetään vastaan ​​noituutta. Koska se on kukka iloksi, niin se on suositeltavaa pitää kodeissa, joissa luovia ihmisiä elää.

myös on vakuuttunut siitä, että pelargoniat, sitä enemmän punaista, auttaa sen omistajia hallinnoimaan kunnolla rahaa, että mukana materiaali hyvinvointia. Ja jos se on asetettu lähelle atsalea potin, sitten rahavirtoja ei välttämättä väistämätöntä.

Astrologit sanovat, että huone geranium voi nopeasti sammuttaa vihaa ja viha, neutraloida negatiivinen energia huoneessa, kehittää huumorintaju ja rentoutua hermoja.

Paikoissa, joissa on geranium, koskaan tavallista käärmeitä.

Jos tämä kasvi on, itse asiassa, on ainakin osa määrätty ominaisuuksien kysymys onko mahdollista istuttaa pelargonioita kotona ei ole enää merkitystä, saattaa se teidän ikkunalaudalla, ehkä se on mahdollista sisustaa kodin ja päästä eroon paljon ongelmia perheen ja kodin .

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

70 − 66 =