Pelargonium lajikkeita valokuvan nimen

Tyypit ja laadut huone Geranium kuvassa kuvaus

Vaatimaton hoito, kukinnan useita kuukausia ja on niin kirkas pelargonium koska samankaltaisuuden kutsutaan usein pelargonioita. Tämä on kuitenkin erillinen iso perhe, valokuva huone lajeja ja lajikkeita geranium- auttaa selvittämään nykyisellään vaihtelevat näiden ihmeellisten kasvien kotoisin Etelä-Afrikasta.

Kasvavat ikkunalaudat, parvekkeet ja loggias sisätilayksikön geranium, kuten kuvassa saattaa näyttää nurmi Varpu tai kasvien kanssa pystyssä varret, tai virtaavaa. Kaikki pelargonioita ovat korkeimmalle koristelua. Huomiota kiinnitetään paitsi yksinkertainen tai kaksinkertainen kukkia kaikki muodot ja värit, mutta myös ainutlaatuinen lehdet kasvin.

Ne voivat olla laajoja, lähes pyöreitä, veistoksellinen karu, palmate, sileä aaltopahvin, vihreä ja värikäs.

Pitkä tunnetaan pussitettu pelargonioita yhtä voimakasta ja sitkeitä kasveja, johti siihen, että viimeisten sadan vuoden:

 • Se saatiin hyvin erilaisia ​​lajikkeiden muodoissa pelargoniuutteista;
 • avaa kotieläiminä ja luonnonvaraisia ​​lajeja;
 • oli lajien välinen hybridit.

Siksi nykyinen luokitus on eräänlainen kasvi ystäville ympäri 250 eri lajeja ja lajikkeita huonekasvien porrastus hyväksyttiin kansainvälisen yhteisön puutarhurit, tarjoavat käyttämään tunnistaminen perustuu ulkoisia merkkejä, kuten kuvassa, lajikkeiden ja lajien geranium huone:

 • Stellar - stellate huone geranium, niiden lajikkeet ja hybridit;
 • Tulppaani - tulip Pelargonium;
 • Ainutlaatuinen - room geranium- ainoita;
 • Vyöhykesuodattimet - vyöhykkeinen tai rajautuu kotimaisia ​​lajikkeita Pelargoni.
 • Angel - room pelargoni enkeleitä;
 • Värilliset lehdet - kirjava lajikkeet;
 • Cactus - kaktusovidnye Pelargonium;
 • Murattien leaved - plyuschelistnye geranium-, joka voi olla mittasuhteiltaan standardi, ja kääpiö ja pientä;
 • Miniature ja kääpiö - Miniature ja kääpiö kasveja pussitettu Pelargoni;
 • Regal - Regal pelargoni;
 • Tuoksuva lehtipuumetsien - tuoksuva pelargonioita.

Tai rajautuu vyöhykkeinen Pelargonium (Pelargonium zonale)

Kaikenlaisia ​​hybridit ja lajikkeita Geranium huoneeseen, kuten kuvassa, kasvavat hyvin kotona parvekkeilla ja jopa kaupungin kukkapenkkien. Se on kiistaton johtava suosion ja määrän viljeltyjen lajikkeiden kasvatettu, mikä on noin 75000 tänään.

Muiden kotimaisten monivuotinen pelargonioita vyöhykkeinen kasvi on helposti tunnistaa tunnusomainen väri lähtee. Kirkkaan vihreä tausta selvästi näkyvissä tummat alueet, joka antoi nimen lajien sisätiloissa pelargonioita, kuten kuvassa. Vyöhykesuodattimet Pelargonium kukkia voi olla niinkin yksinkertainen ja froteeta.

Kuvatessaan lajikkeiden pelargonioita valokuvassa ja nimet käyttävien laitosten seuraavaa luokittelua määrästä terälehtien Corolla:

 • nemahrovye kukkia koostuvat viidestä terälehtiä - Single;
 • osittain kaksinkertainen kukat ovat 6-9 ja ne on merkitty terälehdet Semi-Double;
 • kaksinkertainen kukkia kurjenpolvi koostuvat 8 tai useammasta terälehtiä - Double.

Terry lajikkeet ovat joskus kutsutaan Pioni- pelargonioita, hieman väärä. Tämä kasviryhmä luokittelussa tunnustettu kansainvälisen yhteisön ei.

Vyöhykesuodattimet geranium kukkia eroavat toisistaan ​​kooltaan ja loistoa. Kaukana ovat ne ajat, jolloin ikkunat koristeltu vain punaiset pelargoniat.

Riippuen ja lajien pelargoniuutteista miellyttää silmät sateenvarjo kukintoja kaikkien sävyjä vaaleanpunainen, kerma, viininpunainen ja Crimson. Ei ole harvinaista kasveja valkoinen, kirjava ja jopa keltainen corolla, geranium lajikkeet kuvan otsikolla Ensimmäinen keltainen parantunut.

Mutta ei siinä kaikki vahvuudet huoneen geranium. Erityistä huomiota viljelijöiltä käyttää lajikkeiden epätyypillisiä tyypin muoto kukka.

Rosaceae (Rose-bud Zonal Pelargoni)

Yksi esimerkki on rozovidnaya, kuten kuvassa, geranium kaksinkertainen näyttävä kukkia, rakenteeltaan ja ulkomuodon muistuttaa pienoiskoossa Englanti ruusut.

Tällainen huone geranium, nimen ja kuvan värit on tunnettu jo viime vuosisadan maailmassa. Ensimmäisessä tietoa kasveista julkaistiin "Bulletin Royal Society of Horticultural Britain" vuonna 1876. Mutta maamme Rosaceae luokalla - mutta ei laajalle levinnyt ja esiintyy vain kokoelmiin innokkaimmat puutarhurit.

Tulppaanin huone Geranium (Tulipe-kuulokkeet pelargoni)

Vuosisata myöhemmin, viljelijät saivat kotiin kurjenpolvi kasveja kukkia, että jopa silloin, kun täydessä kukassa, ei ole paljastettu, jäljellä nuppuasteella.

Seurauksena tästä, näkyy kuva huoneessa geranium kutsutaan tulppaani. Aloita lajikkeet antoi spontaani mutaatio, ja nykyäänkin muutama lajikkeet ja hybridit tulppaani kurjenpolvea kasvavilla tai jalostukseen joskus yrittää palata luonnollisessa muodossa.

Tähtisolut huone Geranium (Stellar Zonal Pelargonium)

Keskellä viime vuosisadalla, kukkakauppias Australia onnistui saada huone geranium jolla alkuperäisen muodon Corolla ei ole samanlainen kuin ennestään lajikkeita.

Koska Teräväkulmaisen kaventuneet huone geranium terälehtiä, kuva, jota kutsutaan stellate.

Nykyisin saatavilla kukkakauppias lajikkeet ja hybridit, ei ainoastaan ​​yksinkertaisia ​​ja kaksinkertainen kukkia kaikki värit, mutta stellate Pelargonium kirkkaan monivärinen lehdet.

Kaktusovidnye koti geranium (Cactus Pelargonium)

Saapunut vaihteessa XX vuosisadan kaktusovidnye geranium tänään ovat erittäin harvinaisia. Ominaista näiden kasvien - suuret kukat kavennettu, joskus neulamaisia ​​terälehtiä, jotka antavat reunuksen huolimaton epäsiisti ulkonäkö.

Gvozdikotsvetnye Pelargonium (Carnation Pelargonium)

Pussitettu pelargonioita valokuva, hämmästyttävä erilaisia ​​kukkia, värejä ja tyyppejä. Yksi epätavallinen - gvozdikotsvetnaya vyöhykkeinen Pelargonium lajike sahalaitaiset terälehtiä, jolloin samankaltaisuus kukkia neilikoita.

Pelargoni plyuschelistnye (Ivy leaved Pelargonium)

Useimmat lajikkeet ampelnyh huone geranium, kuten kuvassa kuuluu suuri joukko Pelargonium ja lehdet, jotka muistuttavat tiheä vihreä lehdet muratti. Tämän vuoksi samankaltaisuus, monet lajikkeet yksinkertaisia ​​ja iso kahden kukkia ja on nimeltään plyuschelistymi.

Ampelnye Geranium, kuten kuvassa, se on kasvi, jossa matelijat tai virtaavan varret, saavuttaen metri pituus. Kulttuurissa nämä lajikkeet ovat välttämättömiä pystysuora puutarhanhoito, ja sisustaa ripustettavat korit. Pussitettu Pelargonium ja niitä käytetään maa kattaa kasveja.

Leaves ampelnye geranium paksu, nahkea, toisin vyöhykkeittäin lajeja, täysin tasainen.

Erittäin mielenkiintoinen kirjava muotoja plyuschelistnoy geranium, kuten kuvassa.

Royal Pelargonium (Regal Pelargonium)

Monet huone Geranium saatiin kasvattamalla ja hybridisaatio lajien välillä. Tällaisella ponnistelut olivat Royal pelargonium kukkia jopa 7 cm halkaisijaltaan.

Erikoisuus Näiden lajikkeiden ja hybridit ei ole vain koko yksinkertainen ja semi-double corolla, mutta myös niiden useita värejä. Terälehdet välttämättä paikkoja, raitoja tai täpliä erivärisiä.

Pelargonium Angels (Angel Pelargonium)

Pelargonium Angels ulkonäöltään muistuttavat kasvien royal "lajike. Mutta kukat ovat hieman pienempiä, ja nykyiset lajikkeet saatiin risteyttämällä kihara Pelargonium grandiflorum.

Enkelit - tämä on periaatteessa ampelnye geranium, kuten kuvassa, muodostaen upea kruunu versot keskisuurten yksivärinen lehtineen.

Pelargoni yksilöityä (Unique Pelargonium)

Hybridivoimaloissa tuotettu pelargonium kuninkaan ja loistavia, alettiin kutsua ainutlaatuinen. Tämä ryhmä kuuluu vanhin lajikkeita, vaikka se ei ole niin helppo löytää kasveja kokoelmiin puutarhureita.

Vaikka kukat tämän lajin, kuten kuvassa huoneessa geranium, samanlainen kuin kuninkaallinen kasvien kukat, mutta ne ovat paljon pienempiä. Mutta lehtien on usein murtunut, aallotettu, sekä erittäin miellyttävä tuoksu.

Esimerkiksi vihreä kuva kuvassa geranium- lajikkeiden nimeltään Paton n Unique on makea hedelmäinen tuoksu.

Tuoksuva Geranium (tuoksuva leaved Pelargonium)

Se oli haju survotaan lehdet pelargonioita ja kiinnitti henkilö tässä laitoksessa. Kunnes viime vuosisadan painopiste valinnassa pussitettu pelargonioita ei ollut kauneutta kukkia ja maku, koska kasvit olivat "eläviä deodorantit."

Samanlaisia ​​lajikkeet ja hybridit geranium suosittu tänään. He eivät ole osunut kirkas kukinta kukka klustereita, tai muodossa, mutta niitä käytetään maustamiseen ja ruoanlaittoon astiat ja kodin tuoksuja varastointiin pellavaa tai vaatteita.

Riippuen laji ja lajike, kuten kuvassa, se jättää tilaa pelargonioita haistaa kaikenlaisia ​​hedelmiä, minttu ja ruusut, muskottipähkinä, porkkanaa tai neuloja.

Geranium: lajit, hoito, nimi, kuva

Amatööri puutarhurit suunnitella kukkapenkkiin ja ikkunalaudat käytetään geranium, joka tunnetaan yksinkertaisuuden huoltoa. Amazing väritys houkuttelee maisemasuunnittelijoille ja perheenemäntiä jotka haluavat luoda erityinen tunnelma huoneessa. Geranium, jotka vaikuttavat lajien monimuotoisuus, tuli suosikki puutarhureita, koska katsoi, että tämä kasvi kukkii kotona, jossa todellinen rakkaus elämään.

Yhteistä kukka nimeltään "kotkan jalka", "grabelnikom9raquo;" tienvarsilla neula. " Sana "geran9raquo; Se tulee kreikan geranos, joka tarkoittaa "zhuravel9raquo;. Euroopassa, kasvin saapui 17-luvulla Afrikasta, voitettuaan aristokraattinen kauneutta ja ainutlaatuinen maku, ja jauhettiin lisäksi luksusasuntoja. Ajan kukka on siirtynyt kynnykset jäsenten muihin luokkiin, hankkimalla demokraattinen tila.

Kaunis puutarha ja ikkunalaudat - Geranium

Satuin nimittäin tutkijat pitkään voinut päättää laittaa yhtäläisyysmerkki välillä kurjenpolvea ja Pelargonium mutta mielissä maallikko, nämä kasvit ovat identtisiä. Tänään, maisema suunnittelijat käyttävät mieluummin vaatimaton kasvi koristeluun, paitsi sisätiloissa, mutta myös puutarhassa ja puistoalueella. Alueella maamme ajalle 40 lajia puutarha kurjenpolvi. Ansainnut suosittu arvoinen kestävät erityisen kylmä ilmasto, ja lajia geranium (valokuvat on esitetty artikkelissa) lämpöä rakastava lajikkeita. Kasveja eroavat kasvuolosuhteissa, ajoitus kukinnan, korkeus:

 • pitkä (50 cm) - on Georgia, niitty, punainen-ruskea, puutavara, ploskolepestnaya, loistava, melkotychinkovaya;
 • alimitoitettu (alle puoli metriä) - Dalmatian, Himalajan, ashy, krupnokornevischnaya.

Puutarhurit mieluummin kun teet kukkapenkkiin ja lähialueilla sitkeitä kasveja. Taidokkaasti käyttäen geranium lajikkeita, jotka ovat osoittautuneet hyvin lauhkea ilmasto, voit koristella alueen ilman liikaa vaivaa. Kasvit voivat miellyttää omistajille pitkä kukinta ja meininkiä. Ominaispiirteet huomioon ottaen sivuston, sen koko ja peittävyys, voit valita vaihtoehtoja, jotka oikeuttavat asetetut odotukset niihin.

Omistajien tulisi ottaa tarkemmin nykyisiä sivusto alueella lajikkeiden pelargonioita, joka ajan mittaan osoittaa parasta laatua ja "propishutsya9raquo; mukavassa oloja.

Winning geranium lajikkeiden maiseman

Kaikki tunnetut kyläkurjenpolvi, muuten niitty kurjenpolvi, - tänään usein vieraista kukkapenkkien. Tämä laji ei ollut koskaan ollut kysyntää, mutta nyt kaikki on muuttunut. Fanit vaatimaton kasvien tiedä mikä on kurjenpolvi lajikkeita. Kuvia ja nimet suosituimmista lajikkeista, tuomme teille tänään, ja voit poimia mielenkiintoinen sekoitus vihreää lemmikkejä mieleisekseen. Hyvin valittu vaihtoehtojen avulla muuttaa alueelle, houkutteli silmät ja ihaillut jopa kokeneet maisema suunnittelijat. Tausta, on tapana käyttää vahvoja ja korkeita lajike Summer Skies, merkillistä punertava laventeli vivahtaa kaksinkertainen kukkia. Kysynnän ja korkeiden alkuperäisen veistetty lähtee Splish-Splash, mutta kukinnan jälkeen suositellaan trimmata Bush, jottei vähennä kauneutta uusia versoja. Välittömästi viehätys Plenum violaceum tummansininen koreja, hohtava violetti sävy. Vaikka Terry melenkie kukkia, se ei pilaa kokonaisvaikutelmaa. Mutta tällainen kuin Double Jewel, erittäin innostunut puutarhurit ole syytä mitäänsanomaton värit ja valtava koko romahtamassa pensas toisena vuonna.

Alkaen varjossa-ihanteellinen suoritusmuodossa jäsen Kendall Clark (muodostamiseksi valmiiksi juoni). Tämän alhaisen runsas kasvi kasvu (40 cm) vangitsee kirkkaan sininen terälehdet tunkeutunut pehmeää valkoista raitoja. Ja ystäville valkoinen väri houkuttelee sen osittain kaksinkertainen pitkä kukinta lajike - tyylikäs Laura.

Krasnolistnyh niitty kurjenpolvi tulee koristavat terassit ja kukkapenkkien. Tällaisia ​​variantteja näyttää hyvin etualalla. Violetti lehdet sävy Midnight Reiter ja Punapyrstölepinkäinen tuovat mausteensa kukka puutarha. Veistetty tummanvihreä, kompakti juuristo Hocus Pocus, Black Beauty, Oukki Dokey luultavasti tuomioistuimelle. Violetti tahroja lehtiä Midnight Pilvet ja herkkä vaaleanpunaisia ​​kukkia tullut voittaa touch muodostumista alueella.

Geranium macrorrhizum - krupnokornevischnaya geranium-, ihailtavaa, koska se on täysin sopeutunut varjossa ja alle paahtavan auringon, kasvaa ja mukauttaa joka puolella kasvimaa.

Legendoja ja hämmästyttävä faktoja kurjenpolvea

Kasvien tavanomainen kunkin tuottajan katseluun tarvitaan kasvattaja Englannista Tradeskanu George, joka kiehtoi johtajan kanssa prosessin sen jalostukseen. Ja syntymän kunkin uuden lajikkeen antoi hänelle alkuperäisen nimen, joka liittyy enkeli tai perhonen. he loivat lajikkeiden geranium- ei vaikuta ainoastaan ​​kauneuden, mutta myös parantavan ominaisuuksia. Niinpä Royal lajike sai nimensä siitä, että laitos tallennetut monarkki unettomuudesta. On legenda liittyy pelargonioita, jotka ovat tulleet alas meidän kertaa.

 1. East Legenda kertoo, että muinoin on rikkakasvien, joka ei houkuttele ihmisiä, profeetta Muhammed tuli alas vuorilta, roikkuu märkiä vaatteita. Levitä kasvikudokesta siten cape nopeasti kuivua auringossa. Tästä profeetta pensas koristeltu hieno kukkia tihkua herkkä maku.
 2. Legenda nosturin, otbivshemsya pakkauksesta ja pudonnut heikkous kenttään jäinen sade, säälittävä. Hiljainen jäädyttäminen yksin lintu oli peitetty lunta. Jäähyväiset elämään, nosturi putosi kyynel. Paikan päällä keväällä kasvoi ihmeellinen kasvi kukkia muistuttavat taivaansininen taivas, joka jäi lintu.
 3. Saksassa, puhuimme suutari lyubivshem juomaa ja löytänyt yhden toisensa jälkeen Spree ihana kasvi tiellä. Kun hän antoi vaimolleen kukka, joka hengittämisen hänen tuoksu, ajattelin parempi skandaalit johtuu miehensä riippuvuuden olueen. Hän istutti kukkia veteen, ja kun oli juuria, istutetaan potin, niin rauhasta ja rakkaudesta asui talossa, ja aviomies pysähtyi väärin alkoholia.
 4. Mukaan slaavien legenda geranium terälehtiä herätti rakastaja. Ne ommellaan purjekangaspussilla ja kantoi itsensä.
 5. Idässä, se päätti laittaa ruukut valkoinen pelargonioita edessä talon karkottaa käärmeitä.

Tapaa lähempänä - loistava geranium! Lajeja ja lajikkeita

Paitsi puutarhassa tontteja voidaan nähdä kaunis kukka. Koristavat ikkunalaudat vuosisatojen on geranium, kukkakauppa lajikkeet hämmentynyt, koska silmät poikkea niiden monimuotoisuus. Kasvattajat toi uusia lajikkeita, jotka eroavat toisistaan ​​muodon, värin kukintojen ja lehtien. Huone geranium luokitellaan useisiin ryhmiin:

 • vyöhykkeinen;
 • Hang-Downing (plyuschelistnaya);
 • tuoksuva;
 • Royal;
 • mehevä.
 • Jos et halua tehdä väärän valinnan, sinun pitäisi tutkia huolellisesti lajikkeiden geranium tilaa. Valokuva ja nimi auttaa määrittämään tulevia omistajia.

Sitä pidetään yleisin vyöhykkeinen pelargonioita. Tämä tehdas, jonka suora runko ja lähtee aaltoileva muoto kukkii runsaasti ympäri vuoden, jolloin ilo kotitalouden. Silmut voivat olla yksinkertaisia, kerätään viisi, osittain kaksinkertainen - jopa kahdeksan ja frotee - yli kahdeksan terälehtiä. Mikä on vyöhykejärjestelmää geranium lajeja ja lajikkeita? Kuvat (huone kauneutta niille esitetty koko komeudessaan), jota käytetään paperin osoittaa eri vaihtoehtoja. Suosituin kansalaisten keskuudessa:

 • Pastelli Nemahrovy asteen Bravo, tunnettu runsas kukinta. Tämäntyyppisessä kukka valkoisia terälehtiä ja pinkki puolivälissä.
 • Tasainen punainen Rumba Palo viittaa nemahrovym ja onnellinen omistaja leviämisen rubiininpunainen väri korkit.
 • Enkelimäinen vaaleanpunainen pelargonioita ja näyttää orvokki.
 • Rozebudnaya punainen yllättävää samankaltaisuutta sen kukkia silmuja ruusuja.
 • Royal Lohi on suuri kukintoja, jotka ovat tummempia kuin keskeltä.

Ja miten löytää niin erilaisia ​​kurjenpolvi? tulppaani

Niistä valtava valikoima värejä siinä on näkymä, joka muistuttaa Holland. Noviisi puutarhuri kysyy: "Mitä muuta kurjenpolvea lajeja ja lajikkeita?" Valokuva (huone kauneus kuvattu niitä, silmiinpistävää väkivaltainen kukinnan) näistä väreistä houkutella ihaillen katseita faneja koristekasvit. Yksi tyylikäs vaihtoehtoihin, jotka liittyvät vyöhykkeisen lajikkeita, on alkuperäinen geranium, joka on silmuja, jotka muistuttavat tulppaanit. Terälehdet määrä 6-9 kappaletta. ei ole täysin kuvattu. Kasvattajat Amerikan antoi maailmalle vuonna 1966, lajike, joka saatiin mutaatio kurjenpolvi Fiat. Erityisen arvokkaita ovat lajeja, jotka ovat paljon avaamattomia nuppuja ja kukkakimput kasaan. Ne kasvavat pensas siis vaativat huomiota omistaja, joka on asianmukaisesti muodostavat kruunu. Juurtumisen jälkeen varret leikataan saavuttamaan kauneutta ja toivotun tuloksen. Eleganssi lajikkeen houkuttelee innostuneita rakastat ihmisiä, jotka kasvavat todellisia mestariteoksia haluttaessa. Erityisen suosittuja keskuudessa tuntijoiden kauneuden nauttii tulppaanin geranium, jotka häikäisevät eri värejä muodossa. Tämä Hyvää Bozdey Patricia ja Andre, Ed Pandora ja hevoset, Victoria Andre ja Marie-Louise.

Suosio geranium on suuri, ei pelkästään loisto värejä, mutta myös herkkä aromi pursuaa kasvi. Scented pelargonioita luo suotuisat olosuhteet huoneessa, auttaa puhdistaa ilmaa. Tuoksu lähtee kysynnän tuoksu ja elintarviketeollisuus, jota käytetään laajasti Seosten valmistuksessa teetä koostumuksiin. Scented Geranium monenlaisia ​​huoneita, kuva, joka on tuttu faneille kasvatetuista kasveista ikkunalaudalla ei kukkia, ja selvyyden veistämällä kauniit lehdet, jota käyttävät kukkakaupat tausta. Myös lääketieteen Huomaa myönteistä vaikutusta maku kasvien:

 • antibakteerinen vaikutus;
 • Se auttaa migreeni;
 • Se suojaa kehoa virustauteja vastaan;
 • tehokkaasti turvotusta lihavia ihmisiä;
 • hyödyllinen PNDs kriisit.

Kokeneet rakastajattarensa pyrittävä vahvistamaan potin pelargonioita joka huoneessa, koska haju hylkii hyönteiset (kärpäset, koit, hyttysiä). Menetys lehtiä, voit tuntea tuoksu minttu, tuore omena, ruusu ja sitruuna. asteet:

 • Suklaa Piparminttu (tai Felt Geranium) - on alamittainen kasvi roikkuvat versoja, samettinen lehdet, keskitetty suklaata paikalla huokuu tuoksu minttua. Käytössä terälehtiä punertava violetti höyhenet siellä.
 • Cy: n Sunburst tai kihara geraniumöljyn on pieni, joka muistuttaa aaltopaperia kirjava lehtineen vihreä kultainen vanteen, joilla hajua sitruuna.
 • Ruusuesanssi tai capitate - kasvaa 45 cm, on suuret lehdet, jotka antavat tyydyttyneen nousi tuoksu. Kukat ovat valoisia violetti ja viininpunainen sävy puolivälissä.
 • Ffragrans - geranium, jonka haju muskottipähkinää. Yksinkertaisuudesta huolimatta kasvi, kukka viljelijöiden on tehtävä joitakin pyrkimyksiä viljellä kotona kaunis pelargonioita.

Laji (kuvallinen ja nimi), hoito ja ominaisuudet kasvavat - nämä ovat tärkeimmät nähtävyydet aloittelijoille kukkakauppias ystäville. Laajin avulla kokematon emäntä päästä taloon niin kasvien taikakalu. Tapaus pieniä - oppia huolehtimaan vihreä lemmikki.

Ominaisuudet viljelyn ja huolto: lämpötila, lisääntymiselle

Kesällä geranium tuntuu miellyttävältä lämpötilassa +20 ... +28 ° C, ja +30 ° C, ja ei ole kriittinen sille. Talvella, jolloin kasvi ei kukkia, se riittää 11-15 ° C, mutta välttää ei-toivotun vähenemisen 8 ° C tai enemmän.

Lisätyistä kurjenpolvea pistokkaat ja siemenet. Aikuinen kasvi karkea runko on tarpeen uudistaa. Apikaalisella varsi viisi lehdet leikataan pois alapuolella solmu loivassa kulmassa. Käsittelyn jälkeen Freshen siivu humate tai puuhiiltä prosessiin sijoitettu säiliöön maaperään (seos yhtä suuret osat turvetta, hiekkaa, ja turve). Säännöllisesti ruiskutetaan maaperään, jossa kolmen viikon jälkeen juurtua pistokkaita, jotka sitten istutetaan ruukkuihin. Taimien (riippumatta lajien geranium), huolehtii, että oikeus, ota seitsemän kuukauden kuluessa ensimmäisen värin.

Siemenet istutettiin kosteaan maaperään, kuivumisen estämiseen savi kooma. Kypsytetty lämpötila +22 ... +24 ° C: ssa 14 päivän kuluttua ensimmäisestä versot näyttävät. Pick neuvoi taimia ruukkuihin 9 cm halkaisijaltaan ennen.

Nykyään mitään rakastajatar vaivattomasti kasvaa kurjenpolvea lajikkeita, jotka eivät eroa tunnelmallista sijoituspaikka. Värit sopivat tilat on hyvä ja kohtalainen valaistus. Hän tuntee olonsa mukavaksi tahansa ikkunalaudalla pitkiä kesäpäiviä, ja talvella on parempi sijoittaa sen etelässä ikkunassa. Aurinko kasvi ei suositella lieventää luonnoksia tai vasemmalle alle paahtavan. Heliophilous kukka, sijoitetaan varjossa, on pieniä lehtiä, ohut varret ja todennäköisesti kukinta.

Huolehtiva oikein: kastelu, kosteus, lannoitus

Geranium mieluummin raitista ilmaa ja kohtalainen kosteutta. Hän ei pelkää kuivaa eikä kosteaa ilmaa. Kasvi ei vaadi ruiskuttamalla. Kesällä tarvitsee runsaasti kastelua, mutta älä liioittele tässä asiassa, joten vesi öljypohja valua paremmin. Talvella täyttää kukka ei ole sen arvoinen, sinun on varmistettava, että savi huone ollut liian kuivaa, ja liiallinen kosteus aiheuttaa root rot. Kasteluun suositellaan käytettäväksi sadeveden, lumen sulaminen tai ylimääräistä vettä.

Laitos tarvitsee universaali kukkamullalla (lehtipuut maa tai humusta, SOD, joki hiekka). Ruokkia käyttö lannoitteet, jotka sisältävät typpeä, kaliumia, fosforia (väkivaltaisen kukinnan), hivenaineita, rautaa, magnesiumia, booria, kuparia, mangaania, kalsium ja sinkki, estää mätänevät juuristo. Talvi vihreä lemmikkieläimiä tarvitse syöttää kerran kuukaudessa, ja keväällä ja kesällä - kaksi viikkoa.

Syksyllä viljelykasveja tuottavat vuosittain poistamalla kellastunut lehtiä, jättäen vain muutaman solmut versoja. Viipaleet sirotellaan puuta tai aktiivihiili.

Kuten kaikki kasvit, kurjenpolvi on tuholaisia, jotka voivat vaikuttaa rakenteellisen kunnon kukka. Niistä whitefly, joka asettuu kääntöpuolelle lehdet, jossa se kertoo nopeasti, ruokinta kasvien mahla. Pieni koit heikentävistä kasvi. Havaitessaan tunkeutujat vaaditaan hyönteismyrkky ruiskuttamalla Crown kukka. Geranium lehtiä alapuoli ja pieniä hyönteisiä asettua vihertävän harmaa väri. Tämä kirva ruokinta kasvi- mehut, joka johtaa ulkonäön pieniä näppylöitä ja nuutuneissa kukka. Päästä eroon tästä loinen kannattaa sama kuin jauhiaisen. Asianmukaista hoitoa kukka monta vuotta antavat iloa omistajille.

Joten yhteenvetona tuloksia yhteenvedon. Keskustelimme mikä on geranium lajeja. Photo makuuhuoneen kauneus joka on edustettuna kaikessa moninaisuudessaan, osoittaa, että se ansaitsee sisustaa tahansa huoneeseen: talo, huoneisto, toimisto, päiväkotiin, terassikahvilan tai esikaupunkialueella. Pick pari lajia nähdä - et tule katumaan!

Huone geranium: kuvia, lajeja ja lajikkeita

Pelargonium (Geranium) - on suffrutescent tai nurmi kukka, kurjenpolvi joka kuuluu ryhmään. Yli 400 lajikkeiden se esiintyy kaikissa maailman kolkissa. Se sai nimensä kreikan nimi muotoa hedelmiä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin nostureita nokka, ja Saksassa, kukkien kutsutaan "nenän haikara."

Euroopassa, Pelargonium tuotiin Afrikasta 17-luvulla. Outoa hajua, ja koristekasvit ovat voitti suurta suosiota aristokraattinen piireissä, ja sitten alkoi ilmestyä pelargonioita puutarhoissa muissa luokissa. Maassamme pelargoniuutteista tuli 18-luvulla, ja siitä lähtien on tullut eniten lempikukkasi lähes kaikki puutarhurit. Tämä johtuu sen kauniita kukkia, dynaamista kasvua ja konstailematon hoitoa.

Pelargonium lajit: valokuva ja kuvaus

Luonnossa on noin 250 lajia geranium. Kehittäminen kasvattajat auttanut luomaan monia hybridit ja lajikkeet ominaista niiden muodon, värin lehtiä ja kukintoja. Pelargonium huone on jaettu useisiin ryhmiin:

Tämä kukka on suosituin lajike, sekä lukuisia lajeja, jotka ovat paljon lajikkeita. Kaikki lajikkeet geranium- melko vakaa ja on ominaista rehevä kukinnan. Useimmissa tapauksissa kaikki luokkahuoneessa geranium on suora runko rikas pidättäytyy lehtien muoto ja surround ruskea tai punainen sävy. Lehdet tämän lajikkeen ovat karvaisia, ja samalla ne luovat outoa hajua.

Muoto vyöhykekohtaisen pelargoniuutteista kukat ovat:

 • Terry - kukkiin yli 8 lohkoa;
 • Puoliparivuode - kukkiin 8 terälehtiä;
 • Tavallinen - on 5 terälehtiä.

Muodossa tämän lajikkeen kukkia, sekin on erilainen:

 • Tulppaani, kuten suljetun tulppaani kukat;
 • Rozebudy, vaaleanpunainen tai punainen alkuunsa kaltainen muoto ei ole täysin auki nousi;
 • Kaktus kierretty ja kapeat terälehdet, muistuttaa punainen krysanteemit;
 • Stellate, lehdet ja kukat samanmuotoinen kuin tähdet;
 • Formosa, kukkia muodossa ketjupyörien ja leikellään 5 osaa lehdet;
 • Diakoni, pieniä kukkia kerätään kimppu violetti, punainen ja pinkki sävyjä.

Väritys terälehdet erottuu myös sen monimuotoisuus. Ne voivat olla monivärinen, kaksivärinen tai yksivärinen, tai ilman rajalla. Erikseen eristetty kukat, joita kutsutaan "linnunmunia", Heillä on tummat läiskät puikea Pisteviivoilla pisteitä ja raitoja. Kukkivat lajikkeet Pelargoni tapahtuu kesällä, ja jos kasvi ei otettu talvella lepotilassa, se voi kukkia ympäri vuoden.

Vyöhykkeinen Pelargoni jaetaan ja korkeus:

 • Mikrominiatyyrituotteiden - 14 cm;
 • Kääpiö - 14-25 cm;
 • Normaali - 25-70 cm;
 • Irene - jopa 70 cm.

Nimi tämän tyyppisen geranium antaman värit lähtee selkeästi määriteltyjä alueita, keskiosa ja kehys on erilainen sävy. Särmäysvaiheen voi olla punainen, valkoinen, sininen ja viininpunainen väri. Keskimmäinen levy on hyvin erilainen, jopa musta, hopea tai kulta. On lajikkeiden kolmiväristen lehtineen.

Sitä pidetään houkuttelevin kasveista tämän lajikkeen. Se on erittäin suuret kukat eri värejä: pinkki, valkoinen, violetti, viininpunainen ja punainen. kukkia voi saavuttaa halkaisijaltaan 16 cm., ja sama koko korkeudelle.

Hybridit tämän kasvin ovat alkaneet näkyä 19th century, ja tuli kuninkaan geranium huone suosikki puutarhurit kaikkialla. sen suuret kukat Terry tai tavallinen muotoja uurrettu tai aaltoileva terälehdet, jolloin kaikki ajan juovia tai tumma piste, joka on ominaista tällaisen. Kaksi terälehtiä päälle suurempia ja samettinen kuin toiset.

Kasvi voi päästä korkeus 15 cm. Jos katsot kuvia Royal geranium, voidaan nähdä, että karkea ja rosoinen lehdet ovat hyvin samanlaisia ​​vaahteranlehden, ja samalla ovat yksiääniset ja kirkas.

Tämä lajike on Pelargonium useimmat oikukas kukka kaikista pelargonioita, Samalla kukinta on paljon pienempi kuin muiden (ei yli 4 kuukausi) ja sitä esiintyy vain kahden vuoden kasvua.

Erilaisten geranium on eniten miellyttävä tuoksu, sillä se sai nimensä sekä tunnustamista puutarhurit. Jos tarkkaan koskettaa lehtiä kasveja, voit heti tuntea eri vahvoja makuja, joukossa voit tuntea sitruuna, ruusu, mansikka, inkivääri, minttu.

Tähän mennessä saatu hybridejä, jotka tuoksuvat omena, muskottipähkinä, lila, manteli, mänty ja jopa ananas ja kiivi.

Kukista tämän pienen huoneen Pelargonium ja yleensä on violetti tai vaaleanpunainen, sekä eri muotoisia. Kirkas viilletty lehdet on 5-7 osaa. Kuvassa näkyy, että lehtien geranium- näyttää Terry.

Käyttö tuoksuva pelargoni

Tämän lajike uute geraniumöljy, joka on lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, ja on laaja sovellus lääketieteessä, parfyymit, kosmetiikka, sekä ruoanlaittoon. Tämä öljy lisätään siirapit juomia, hyytelöitä ja makeisia. Pari tippaa öljyä puhdistaa, jota esiintyy joskus, huono maitoa.

Lehdet tämän lajikkeen lisätään teetä, kakkuja ja hedelmiä astiat. Avulla niistä tehdyt tuoksuva sokeria. Miksi lasikulhoon sijoitettu kerroksittain sokerin ja lehtiä. Pankki 14 päivää altistaa auringossa. Sen jälkeen, kun lehdet poistetaan ja välittömästi sokerin valmistukseen käytetty erilaisia ​​ruokia.

Erilaisten pelargonioita on ampelnye eräänlainen ruohokasveilla. Hauras ja avattavan versoja tämä kasvi voi olla enintään 1 m. Kiiltävät lehdet rikas vihreä väri muodossa tähdet muistuttavat muratti, joka antoi nimensä kukkien.

Kukkia alkuunsa voi olla Terry, osittain kaksinkertainen koko ja yksinkertainen 5 cm. Niiden väri voi vaihdella puhtaan valkoinen ja musta ja sininen. Kukinta tapahtuu alkukesästä myöhään syksyyn.

Se näyttää hyvältä koristeena loggias ja parvekkeet, erityisesti silloin, kun on keskeytetty potin istutettu useita lajeja, joilla on eri väri nuppuja.

Tämä tyyppi on ominaista violotsvetnymi kurjenpolvea silmut että "Orvokki silmät" kuin kukka. Kasvi 35 cm. Korkeus (vakio karsia) Se on melko tyylikäs muodossa rehevä haarautuvan ja konstailematon hoiva. Kukinta jatkuu koko kesän, kukat voi olla vaaleanpunainen, valkoinen, violetti, violetti tummaa raitaa tai läiskät kaksi ylempää lohkoa.

Vuotiaana näistä väreistä jo yli sadan vuoden ajan. Ainoita saatiin risteyttämällä loistava ja Royal lajikkeita. Tumman vihreät lehdet kasvin leikataan voimakkaasti ja on kevyt mausteinen tuoksu. Kukkia aivan kuten kuninkaallinen geranium, mutta hieman pienempiä. Pääsääntöisesti ne ovat keskellä valkoinen ja punainen väri lähtee. Lajikkeiden vaaleanpunainen ja valkoinen ovat vähissä. Tietyntyyppiset eri tummia juovia ja täpliä.

Tämä on melko epätavallinen eräänlainen geranium. Kasvin varret, jotka ovat alhaalta lohennettuja, ovat voimakkaasti kaarevat ja haarautuneet. Lisääntynyt ilma kuiva ja heikko kastelu, pensas irtoaa. Kasvissa on melko outoja muotoja, jotka muistuttavat erilaisia ​​fantastisia olentoja. Haaroissa on joskus piikkejä. Tämä kukka on yleensä valittu bonsai koristeluun, ja eksoottisten kasvien roolissa huoneen sisustamiseen. Niistä 10 lajia tämän kasvin, pääsääntöisesti, löytyy geranium- kortuzolistnuyu, kyttyräselkäinen, pushistolistnuyu, paksut, kulmikas ja tolstostebelnuyu.

Tämän monien geraniumien suosio ansainnut sen voimakkaasti leikattujen, karvaisten, kirkkaanvihreiden lehtien monimutkaisesta muodosta. Bush on melko pitkä, se voi kasvaa 1,5 metriä. Kun kosketat lehtiä, alkaa antaa voimakas sitruunamaku.

Monien geraniumlajien ainutlaatuiset parantumisominaisuudet bulgarialaiset kutsuvat sitä "terveyskeskukseksi". Ja itse asiassa se toimii hyvin monille sairauksille:

 • Hammassärky kulkee, jos pidät geraniumia jonkin aikaa suussa;
 • Tulehdus ja kipu tunne tulehdukselle voidaan poistaa parsattujen lehtileipojen kanssa, jos laitat ne korvakäytävään;
 • Geraniumien infuusio on erinomainen stressiin ja neuroosiin, ja se kohtelee myös kihtiä ja vilustumista.
 • Ranteessa kiinnitetty geranium-arkki stabiloi paineen;
 • Kutina, haavat, edema ja ekseeman kylpyammeet lehdistä;
 • Tämän kukan tuoksu eliminoi ärtyneisyyttä, unettomuutta ja päänsärkyä;
 • Myös kasvi auttaa lemmikkieläimiä korvaushoidon hoidossa;
 • Juurien ja lehtien herkut käytetään munuaissairauksiin, suolasaostukseen ja diabetekseen.

Puhuessamme pelargoniumista, emme voi jättää mainitsematta tästä kasveista valmistettua eteeristä öljyä. Nykyään ilman sen soveltamista kosmeettiset, hajuvesi-, makeis- ja saippua-alan tuotteet eivät enää riitä. Myös ilman tätä öljyä, tietyntyyppisten ihon värjäys ja sidonta on mahdotonta.

Kansanlääkinnässä, pari tippaa öljyä liuottaa lasilliseen vettä hoidetaan haavaumia, virtsatieinfektioita, ripulia, diabetes, verenvuoto.

Myös tämä öljy on anthelminttinen aine. Öljymaisia ​​kylpylöitä käytetään ekseemaan, palovammoihin, korkea verenpaine ja päänsärky.

Mutta älä unohda, että kuten kaikki kansanhoitomenetelmät, Geraniumien käyttö on vasta-aiheista, vaikka se ei voi korvata huumehoitoa. Siksi ennen kuin hoidat sen, sinun on neuvoteltava lääkärin kanssa.

Geranium täydellisesti puhdistaa ilmaa, poistaa epämiellyttävät tuoksut (esim. Höyryt). Samalla hän taistelee hyvin kyliä, kärpäsiä ja hyttysiä vastaan.

Tätä kukkia pidetään talisman, suojelee taloa monilta ongelmilta ja ei salli ihmisten päästä sinne huonoihin tarkoituksiin. Laitoksella on positiivinen energia, koska monet taustat ja siihen liittyvät merkit ovat positiivisia.

Jos tämä kukka on talossa, sitten kotitaloudet kärsivät lähes koskaan stressistä eivätkä kiistelleet. Vanhojen vakaumusten mukaan geranium-öljy suojaa pahaa silmästä, pimeistä voimista ja muista pahasta hengestä. Ja tytöt käyttivät pieniä pussit geraniumilla houkuttelemaan suitors. Ja hyvät naiset aikakaudella auttoivat säilyttämään nuoruuden ja houkuttelevuuden.

Kukkivat valkoinen geranium oli merkki lisäys perheen, koska se on tapana antaa se parit, jotka pitkään voi saada lapsia. Samalla valkoinen geranium suojaa edelleen tuhoilta ja katastrofeilta.

Mutta punainen geranium on hyödyllinen niille parit, jotka ovat aina ristiriidassa keskenään. Tämä kukka tuo rauhallisuutta taloon ja poistaa kaikki negatiiviset tunteet.

Merkittävä rooli vaaleanpunainen geranium. Hän voi elvyttää pariskunnan paljastuneita tunteita pitkään yhdessä. Se tuo takaisin tunteita, intohimoa ja kiihkeästi suhteisiin. Sitä käytetään myös noituuden torjuntaan. Koska se on kukka iloa, on suositeltavaa pitää se kodeissa, joissa luova ihminen elää.

myös on uskomus, että muskari, erityisesti punainen, auttaa omistajiaan hallitsemaan rahaa asianmukaisesti, joka seuraa aineellista hyvinvointia. Ja jos asennat sen lähellä azalea-potin, niin rahan sisäänvirtausta ei voida välttää.

Astrologit sanovat, että huone geranium voi nopeasti sammuttaa vihaa ja viha, neutraloida negatiivinen energia huoneessa, kehittää huumorintaju ja rentoutua hermoja.

Paikoissa, joissa on mustaa geraniumia, ei koskaan ole käärme.

Jos tämä kasvi on, itse asiassa, on ainakin osa määrätty ominaisuuksien kysymys onko mahdollista istuttaa pelargonioita kotona ei ole enää merkitystä, saattaa se teidän ikkunalaudalla, ehkä se on mahdollista sisustaa kodin ja päästä eroon paljon ongelmia perheen ja kodin .

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

75 − = 72