Pelargonium mistä tulin

LiveInternetLiveInternet

Runko 1466. (Klikkaa pelaaja!) Tekstisi ansiosta tuntematon kirjailija animaation työt.

Razin - sankari Euroopassa. Hän kurissa rikas voima tänään Nykyään on muodikasta kaiken.

"Farewell slaavilaisen": Miksi legendaarinen marssi kiellettiin Neuvostoliitossa Fra.

Laatu koulutettu mies, joka ei tiennyt hävetä 1. Älä koskaan tule käymään ilman tähti.

Englanti lapsille Katso myös: Mitä sana «Like» * Englanti pumppausta.

-Tunnisteet

-sovellukset

 • I - ValokuvaajaPlugin valokuvan blog. Järjestelmän vähimmäisvaatimukset: Internet Explorer 6, palo Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 mukana olevalla JavaScript. Ehkä se alkoi
 • postikortitReborn luettelo kortit kaikkiin tilaisuuksiin
 • seinäWall mini vieraskirjaan mahdollistaa kävijöitä päiväkirjaa jättää sinulle viestejä. Raporttien on ilmestynyt profiilissasi, sinun täytyy mennä niiden seinään ja valitse "päivitys
 • nettipeli "Empire9quot;Tee pikku linnan mahtavaksi linnoitus ja tullut suurin hallitsija valtakunnan pelin GoodGame Empire. Rakenna oma valtakunta, laajentaa sitä ja puolustaa muita pelaajia vastaan. B
 • Aina käsilläole analogit ^ _ ^ voit lisätä profiiliin paneeli tahansa HTML-koodia. Se voidaan sijoittaa sinne bannerit, laskurit, jne
 • CAKES (98)
 • Oma kakut (50)
 • Reseptit kakut (11)
 • paistaminen (5)
 • My kakut 2 (4)
 • Teknologia koristeet (4)
 • kerma keksejä. (3)
 • Kakut Masters (2)
 • miten se, valu (2)
 • Tiesitkö, että. (14)
 • VIDEO (11)
 • Uskonto. Ajatuksia ja opetuksia Pyhäin (6)
 • OPETUKSET COMPUTER MY (2)
 • Tekijänoikeuden (341)
 • Omat viestit (50)
 • Viestit IRINUSHKA-OREN (47)
 • Lähettää minun 2 (47)
 • Kirjoitukset Selesta_L (23)
 • Kirjoitukset Ludmila Lyadovoy (23)
 • Kirjoitukset TimOlya (12)
 • POSTS YSTÄVÄSI (12)
 • Kirjoitukset PRIBALTIYKI (3)
 • Viestit julkkis (23)
 • Kirjoitukset Nikajana (50)
 • Ljubasha viestit K (26)
 • TYÖ Igumnova Ylia (13)
 • Apteekki HOME (227)
 • Perhelääkäri. (22)
 • Perinteinen lääketiede (23)
 • Kasviperäisiä Apteekki (5)
 • Action (12)
 • Huomioitava. (27)
 • Virtuaalinen jalka (12)
 • Generaattori (56)
 • Generaattorit 2 (11)
 • Käytännön neuvoja (7)
 • Lasten sivu (152)
 • Pelit, palapelit, palapeli (32)
 • Multstranichka (26)
 • TULOKSET (9)
 • Naisten yliopisto (165)
 • Naiset historiassa (18)
 • Naiset, mielenkiintoinen kohtalo. (42)
 • Beauty-kauhea voima (35)
 • Välillämme tyttöjä. (51)
 • Mies ja nainen (21)
 • ZHIVOPIS.MIR hieno. (33)
 • Eläimet, linnut, kalat (42)
 • Life ja kohtaloon Julkkikset (11)
 • LIFE mielenkiintoisia ihmisiä. (51)
 • Golden globus.Strany maailmassa (22)
 • Mielenkiintoista, salaperäinen paikkoja maapallolla. (34)
 • SISUSTUS House (19)
 • Historiaa, myyttejä ja legendoja. (16)
 • Kuvat (29)
 • Piirros 1 (49)
 • Piirros 2 (59)
 • Piirros 3 (50)
 • Kopilochku (25)
 • Tietokoneeni oppituntia (48)
 • Oma TIETOKONE2 (14)
 • Maailmallinen Viisaus. (3)
 • MUSIC (122)
 • Musiikkia Soul (17)
 • UUSIVUOSI (44)
 • Työpöydän taustakuva (9)
 • Cards (54)
 • musikaali kortteja (25)
 • SUUNNITTELU PÄIVÄKIRJA (309)
 • Kaikki teksti (14)
 • koristelu, painikkeet, fragmentit (51)
 • Työni (4)
 • teksti rajoittimien (42)
 • piiri (59)
 • Tunnisteet (14)
 • Flash esimuotti (16)
 • taustat (92)
 • Pelaajat (33)
 • WISH (9)
 • GREETINGS (41)
 • Pozdravlyalki varten druzey2 (39)
 • Pozitivchik (5)
 • Hyödyllisiä sivustot, minun hyödyllisyys (46)
 • Politinformation (24)
 • Aikaan vuodesta (8)
 • Etiketti sääntöjä (7)
 • Lomat (14)
 • Vertaus, tarinoita, satuja (50)
 • JULKAISUT (1)
 • Kehystetty (229)
 • kehykset video (13)
 • kulinaarinen kehykset (15)
 • Runkojen (11)
 • Yksinkertaiset kehykset (13)
 • kehykset uskonto (40)
 • Kehykset kukat (8)
 • Kehykset kirjoittaja (26)
 • FLORA (4)
 • Uskonto (193)
 • PÄIVÄ ST (17)
 • Naiset uskonnossa (15)
 • Religiya.Veliky postitse. (8)
 • PATRIARCHES (5)
 • Uskonto. Tuomioksi. (1)
 • Uskonto - kuvake Jumalanäiti (36)
 • USKONTOTIEDE .Zhitie pyhä (52)
 • Uskonto kuvat (28)
 • USKONTOTIEDE video (16)
 • Uskonto. Passionale 2 (8)
 • Uskonto. Vapaapäiviä. (46)
 • Uskonto. Prazdniki2 (20)
 • Uskonto. Sanat (7)
 • Religiya.BIBLEYSKIE tarinoita. (3)
 • Religiya.Vera ortodoksinen. (25)
 • Religiya.Duhovny ihmisten maailmasta. (50)
 • Religiya.IKONY. (21)
 • Religiya.Molitvy (55)
 • Rukous 2 (6)
 • Religiya.Mudrost hengellinen. (19)
 • Religiya.POZDRAVLENIYa. (10)
 • Religiya.Publikatsii (106)
 • Religiya.Publikatsii2 (18)
 • Religiya.Slovo pappi (15)
 • Religiya.Stihi, vertaukset, tarinoita. (72)
 • Religiya.Hramy ja Temple (23)
 • RESEPTEJÄ Yum yum (414)
 • Aihioita talveksi (64)
 • Aihiot zimu2 (9)
 • kulinaarinen temppuja (2)
 • Brandy, liköörit. (3)
 • Edut tuotteet (19)
 • Kakkuja, pannukakkuja, taikina. (34)
 • Meatless astiat (17)
 • Reseptejä Multivarki. (12)
 • Reseptit välipalat (2)
 • Reseptit liha (4)
 • Kalaruoat (19)
 • Salaatteja, alkupaloja (29)
 • SBP, vihannes KOHDE (99)
 • Huonekasvit (12)
 • puutarhuri mielenkiintoinen (12)
 • Satuja, satu (21)
 • Smiley (15)
 • Spasibki, komentiki (48)
 • TAUSTA (4)
 • Viite (8)
 • Status (10)
 • POEMS (234)
 • Aikaan vuodesta (3)
 • Runoja Irina Samarinin-Maze (13)
 • Runoja Andrew Freese (19)
 • POEMS 2 (64)
 • Runoihin MUM (3)
 • Oppitunti 2 Miten se. (10)
 • Oppitunti. Miten se (97)
 • Aina käsillä (51)
 • In OPETUKSET Editore (25)
 • Lessons LI (22)
 • OPETUKSET Photoshop (21)
 • Oppitunteja. HALUA OLLA Kettle (4)
 • UROKI.Ne halua olla vedenkeitin. (52)
 • Flash-animaatio (50)
 • Flash-animaatio 2 (11)
 • KUVA (29)
 • FOTO.VSE valokuvien (1)
 • Siivous kärki (50)
 • Haluan tietää kaiken. tai vähän kaikkea. (37)
 • Kukat, kukka (41)
 • Lainaukset, sanontoja (23)
 • Watch, kalenteri (36)
 • Muistetaan. (17)
 • EXCLUSIVE harvinaisuus (12)
 • Epigraphs (15)
 • Tämä on mielenkiintoista tietää (133)
 • TAUSTA DISCOVERY (1)
 • Se on hauskaa! (37)
 • Yuvelir.Dragotsennosti (2)
 • Jewelled Arts (43)
 • Huumoria, kuvina, vitsailee (141)
 • YuMOR.Yumornem. (11)
 • Olen fiksu asia sanoa. (24)

-Etsi Blogit

-ystävät

-yhteisö

Yritystiedot Pelargonium (Gerani)

Pelargonium kuuluu perheeseen Geraniaceae. Homeland Etelä-Afrikka Pelargonium. Suvun nimi tulee kreikan "pelargos" - Stork: koska samankaltaisuuden hedelmiä ja nokka haikara. On noin 280 lajia ja monivuotisten ruohokasveilla, pensaat ja varpuja.

Yleisnimi: Geranium. Tämä on yksi yleisimmistä kasveista. Pelargonium tai geranium voidaan nähdä paitsi kokoelma kokenut amatööri viljelijä, ja ikkunalaudalla milloin tahansa isoäiti, joka ei ole erityisen lajittelu, mitä istuttaa ja miten oikein juotetaan, mutta aina iloisina vuotuinen tuoksuvia kukkia.

Geranium, ehkä - yksi yleisimmistä kasveista meidän ikkunalaudat. Varten Oikeudenmukaisuuden vuoksi on todettava, että tällä nimellä oikein ymmärrä pelargoni.

Pelargonium - laajalle levinnyt vaatimaton kasveja. He näyttivät myöhään XVII luvulla Euroopassa - alussa XVIII vuosisadalla. Viime vuosisadalla se toteutettiin laaja valikoima työtä poistoon lukuisia hybridit ja lajikkeet. kirjava kasvit on saatu, peräisin kääpiö muotoja, lajikkeiden valkoinen ja kaksivärinen ja kaksinkertainen kukkia.

Ja ei ole yllättävää, Pelargonium niin rakasti ympäri maailmaa. Ne ovat helppohoitoisia, ne on helppo levittää, ne kukkivat jo pitkään on suuri ja värikäs silmuja. Nämä kasvit ovat yleensä ystäville kutsutaan kukintaa pelargonioita. Pieni joukko tuoksuva Pelargonium kasvatetaan yleensä ei kukkia, ja koska aromaattista lehtiä.

Lyhyesti, että rakastaa pelargoni

Pelargonium tykkää paljon valoa, aurinko ja ilma, mutta jos kesä on hyvin kuuma, se usein järjestää hänen kylpy, pesemällä lehdet ja kukat eivät kosketa toisiaan. Do it better illalla. Spray Pelargonium ei tarvitse on haitallinen vaikutus terälehtiä. Lämpiminä kuukausina parempi laittaa se raitista ilmaa, koska se kasvaa kotona avoimella kentällä, niin se on vain talven kotona. Hän ei pidä lämpöä ja jäähdyttää sitä tarvitaan vain loppuvuoden aikana. Anna hänelle runsaasti vapaata tilaa (ei voi hyvin, kun se oli lähellä rikastusta kasvit).

Kastelu on välttämätöntä runsaasti, tarjoavat hyvä salaojitus liikaa vettä, jotta voimme estää waterlogging. Jos lehdet ja kukat Pelargonium ovat muuttaneet ulkonäköä, se on ensimmäinen merkki siitä, että laitos on joko kuivua tai saada enemmän vettä kuin se tarvitsee. Lisäksi jos Pelargonium tuntuu hyvältä, jättää paljon ja ne ovat kauniita, mutta kasvi ei kukkia tai antaa vähän väriä, sanotaan, että se on myös kosteat. Mistä tiedän onko aika kastella kukkia tai jopa aikaisemmin? Sormellaan pintakerros maaperän potin, jos se on kuiva päällä, mutta märkä alla, on välttämätöntä odottaa, että verho jopa yksi tai kaksi päivää.

Puhkeamista kylmällä säällä teemme tehtaan huoneeseen. Winters se tai ikkuna, sitten kastelu useita leikkaus tai viileässä (ei vähemmän kuin 7 astetta), niin jätä lähes kuiva maaperä, kostutetaan vain satunnaisesti.

Pelargonium kotiin Pelargonium domesticum - tällainen käynnistänyt erikseen huonekasvi. Korkeus on noin 50 cm pitkä ja pyöristetty suuret lehdet, 7-9 cm halkaisijaltaan, sahalaitainen reuna. Kukinto sateenvarjo pitkällä Kanta. Kukat ovat noin 5-6 cm halkaisijaltaan, eri värejä - violetti, vaaleanpunainen, valkoinen, violetti, jne. Eri lajikkeet voidaan kaksinkertainen ja yksinkertainen kukkia, väri valkoisesta viininpunainen, täplät ja ilman .. Ominaista useimpien lajikkeita - läsnä tummia pilkkuja tai tummia juovia pitkin suonet alemman terälehtiä. Blooms maaliskuusta heinäkuuhun. Pelargonium kotiin nauttii viileä talvi, jos talvi, hän oli pidetty liian lämpimässä huoneessa, se on huono kukkii tai ei kukkia ollenkaan. Toinen nimi suuren Pelargonium Pelargonium grandiflorum.

Pelargonium puutarha Pelargonium hortorum - kasvaa noin 60-100 cm, lajikkeesta riippuen, lähtee lähes pyöristetty, jossa aaltoileva tai reunustama reuna, useimmat lajikkeet on erottuva punaruskea tai kaistan reunaa pitkin levyn. Kukat ovat yhden tai kahden, ovat yleensä pieniä - noin 2-4 cm halkaisijaltaan, kerätään monissa-kukallinen varjoja. Sävyjä kukkia lajikkeesta riippuen valkoisesta viininpunainen tai violetti. Lähes koko vuosi voi kukkii hyvää huolta.

Pelargonium tuoksuva tai silnopahnuschih Pelargonium graveolens - suurempi kasvit noin 70-100 cm korkea, joissa on jaettu 5-7 osat karvaiset lehdet, jotka ovat konkreettinen tuoksu sitruuna. Kukin terä levy puolestaan ​​leikata huomattavasti, josta lehdet näyttävät Terry. Vuonna sateenvarjo kukinto kukat ovat yleensä paljon, ne eivät ole suuria, vaaleanpunainen.

Pelargonium kihara Pelargonium crispum - tuoksuva, noin 50-60 cm pitkä, aaltopahvin lehdet, vihreät, hieman ura, jossa on hieno-reuna valkoinen, vaaleanpunainen kukkia. Tämä haisee sitruuna kurjenpolvi.

Pelargonium capitatum Pelargonium capitatum - noin 80-100 cm, split lähtee 5-7 kappaletta, kukat eivät ole suuria, vaaleanpunainen. Tämä laji on ruusu kurjenpolvi aromi.

Pelargonium kilpirauhasen Pelargonium peltatum - hang-Downing Pelargonium, pieniä lehtiä pyöristetty viisikulmio (melkein tähtimäinen), vihreitä tai punertava vanteen, roikkuu varret 80 cm pitkä. Kukat kerätään sateenvarjot lyhyen kantoineen yksinkertainen tai kaksinkertainen, riippuen siitä, millaisen valkoinen, vaaleanpunainen, violetti, punainen, jne.

Vinkkejä huolehtiminen Pelargonium

Yksi kaikkein vaatimaton kasvi - geranium (Pelargonium). Hoitavat näitä värejä ei vaadi paljon vaivaa.

hakemus

Käytetyt koriste ja kukkivat ruukkukasvit, sekä kori kasvien (s kilpirauhanen), parvekkeet ja avoin maa.

Normaalille kasvulle pelargonium tarvitsevat lämpöä ja hyvä valaistus. Loppukeväästä - alkukesästä, kasvi olisi saatettava raitista ilmaa, pritenit auringonvalolta.

Jos ei ole tarpeeksi valoa, Pelargonium, pääsääntöisesti vähentää sen kukinnan sen lehdet ja kukat menettävät kirkkaus. Jos Geranium on huone lasin takana, suora auringonsäteet ovat haitallisia, ne voivat aiheuttaa palovamman, mutta ulkona Avoinna su pelargoniat on helppo sietää. Talvi pelargonioita tarvitsee valoja tai loistevalaisimet fitolamp.

Optimaalinen lämpötila: 8-12 ° C Kesä - huoneenlämmössä. Talvi haluttu lämpötila 8 .. + 10

Pelargoni tarvitsevat säännöllistä ja runsaasti kastelua keväällä ja kesällä ja maltillinen kastelu talvella, koska heikolla juuristo kasvillisuuden helposti pour. Pelargonioita eivät vaadi ruiskutuksen ja pese lehdet. Se kuuluu luokkaan näiden kasvien, jotka ovat parempia kuivua, kuin kaataa. Kaikki pelargonioita on kyky varastoida vettä, joten ne katsotaan suhostoykimi. Kun kastelu on tarpeen säätää valua ylimääräisen veden estämiseksi vettyminen. Jos geranium saa enemmän vettä kuin se tarvitsee, sen lehdet ja kukat muuttaa niiden ulkonäköä. Jos liiallinen kastelu, vaikka lehtien on hyvä, kurjenpolvi voi kukkia.

Kasvulle Pelargonium maa on ravitsevaa. Tätä varten sopivat yhtä suuret puutarhanhoito maa, turvetta ja hiekkaa. Sama maaperä sopii myös kylvö siemenet pelargonioita. Kun kasvatetaan puutarhoissa pelargonioita mieluummin hyvin valutettu maahan. Syksyllä kaivaa pelargonioita ja kaataa pottiin. Kun kasvatetaan ruukuissa pelargonioita tarvitaan hyvä salaojitus välttämiseksi pysähtyminen vettä juurista. Määräajoin, maaperä ruukuissa on tarpeen irrottaa, se tarjoaa ilman pääsyn juuret ja estää root rot.

Pelargonioita voidaan kasvattaa ruukuissa tai laatikoissa. Potin koko on valittu koon mukaan juuriston. Potti ei saisi olla liian suuri - tässä tapauksessa et voi hallita kasvien kasvua ja muodostavat halutulle korkeudelle. Pieni pussitettu pelargoniat kukkivat paremmin, kukat tulee kauniimpi ja valoisa, ja tilavat pussitettu pensas kasvaa hyvin, mutta kukkii huonompi. Nuorille pensaiden poimia potin pienenä, koska juuret geranium pieniä. Kukkaruukut muutu pitkään vain kun se on selvästi läheisesti vanhoissa geranium. Jos suuren potin, voit istuttaa sen kahdessa tai kolmessa pistokkaita. Ruukut geraniums voi olla muovia tai paistetaan savi, mutta maaperän kuivuu hitaammin muoviruukkuihin ovat siksi todennäköisesti tehdään mätäneminen juuret, kun taas savi ruukut hyvin siirtää kosteutta ja ilmaa. Optimaalinen halkaisija potin kasvi 12-14 cm 22-25 cm ja kolme tai enemmän kasveja yhdessä astiassa. Korkeus ruukut 10-15 cm. Pienempi potin, kasvi enemmän kompakti (erityisesti paikkansa pelargonioita kasvatettiin siemenistä).

Monistuminen haaroittumisen muodostumista holkin ja kruunu Pelargonium aikaan puristamalla. Puristumiskohtaa tehdään arkki 8-10, jos kasvi on kasvanut pistokkaista, ja 6-8 lehtiä jos pelargonioita kasvatetaan siemenistä. Kun puristuksiin poistettu kasvupiste. Joissakin tapauksissa tarvitse uudelleen venytetään. On kaksi tapaa muodostaa pensas. Jos sen jälkeen venytetään uusia versoja alkoi nousta eikä juurakosta ja axils ylemmän lehdet, ne tulisi poistaa. Jätä vain kainalon versoja alapuolella kärkiparin lehtiä. Tai muuten - antaa sille ylempään kainalon ampuu kasvaa ja sen jälkeen kaksi tai kolme paria lehtiä prischipnut uudelleen. Ahtaat pelargonioita tuotetaan helmi- ja maaliskuussa. Vaikka nipping ja parantaa haarautuva ja siten se lisää värien määrää se liikkuu kukinnan geranium.

Helmikuun lopussa - maaliskuun alussa, jolloin Pelargonium herää keväällä määräaika on tarpeen muodostaa kruunu, josta vanhat ja suuret varret leikataan, jättäen jokaisen ampua 2-5 silmuja. Lohkottu varret käytetään lisäykseen. Huono karsiminen pistokkaita pelargonioita, ja joulukuussa ja tammikuussa, koska se on vaikein ajanjakso elämässä kasvi. Karsimista syksyllä johtaa syntymistä nuoren, sairaalloinen versoja, mikä heikentää kasvi- ja se voi kuolla talvella. Yleensä pelargonioita talvella huoneissa kasvavat nopeasti, muodostaen värjäytynyt pitkänomainen versot leikattava kevättalvella. Saada hyvä pensas geranium hyvä pitää kesällä ulkoilmassa. Rajaus sekä nipping, työntää kukinnan geranium.

Erittäin positiivinen Pelargonium vastaa mineraali- ja orgaanisia lannoitteita. Vuosina aktiivisen kasvun tulisi käyttää mineraali- seoksia syötetään tai nestemäisten lannoitteiden. Kukinnan käyttö lannoitteet, jotka sisältävät enemmän fosforia ja kaliumia kuin typpi. Kyseisten lannoitteiden edistää kukinnan. Tarvittaessa saada runsaasti lehtien, käytetty lannoite jossa on suuri pitoisuus typpeä. Ruokinta suoritetaan kerran viikossa myöhään aikaisin keväästä syksyyn. Jos Geranium istutetaan uusi maa seos on yleensä alkaa syöttää kolmen kuukauden kuluttua siirrännäisen kun maa on käytetty loppuun.

kopiointi

Pelargonium kasvanut siemenistä, kukinta on paljon runsaammin kuin yksi levittävät pistokkaita. Samalla kasvi voi kukkia jopa 30 kukinnot. Kuten Geranium kestävät paremmin alhainen kosteus, vähemmän sairaita. Pelargoni kylvö tehdään tammikuussa ja helmikuussa taimia ruukkuihin tai kulhoja. Maata istutus pre-irtoa kiehuvaa vettä ja tumma kaliumpermanganaattiliuos. Siemenet ovat sijoittuneet märässä maassa, kevyesti peitetään maaperän taimia ja ruiskutettiin kasvutekijä. Lautanen päällystetty lasilla tai elokuva. Viljelykasvien on pidettävä tasaisesti kosteina. Kastellaan varovasti, siemenet eivät jää syvyyteen tai eivät idä. Taimet kulhoja kehittyvien taimet täytyy tuulettaa päivittäin, nostaa lasi tai kalvo ja lauhteen poistamiseksi. itämistä aika 7-14 päivää, ei-toivottu lämpötilan vaihtelut yli 20-24 astetta. Kun versot näyttävät 2-4 totta lehti, taimet sukeltaa. Samalla, estää varsipoltetta tarvitaan tehtaan samalla syvyys, jossa he kasvoivat ennen. Taimet kasvatetaan lämpötilassa, joka on 16-18 astetta valoisassa huoneessa, kohtalaisen hedelmöittynyt. Jälkeen 6-8 viikkoa kasvit istutetaan toiseen potin. Kukinta tapahtuu keskikesällä.

Mutta useimmat pelargoniuutteista levittävät pistokkaita. Tämä on nopein tapa saada kukkiva kasvi. Lisäksi siemenet johdettu hybridi pelargonioita ei tarkkaan toisteta kaikkia ominaisuuksia vanhempien muodoissa. Siksi useammin käytetty pistokkaat, joka takaa säilyttäminen lajikkeiden lisäksi kasvit alkavat kukkia pian tonkia. Kun istutus siemeniä ajanjakson ennen kukintaa pidempään. Pistokkaat juurruttaa helmi-maaliskuussa ja heinäkuussa ja elokuussa. Lisääntymisen aikana liittyy pistokkaat, juurtumista pistokkaita että heikkenee ilman lämpötilassa yli 25 astetta (kesällä kylmä voidaan kasvattaa koko kasvukauden). Paras uudistaa Pelargonium, leikkaus apikaalisella paeta tonkia levyistä 2-3 ja 5-7 cm. Kun leikkaus podvyalivayut pistokkaat varjossa päivän aikana, jotta mätänevät pistokkaat leikataan kastettu murskattu hiili, ja sitten seos laitettiin valossa, syventää ja 2-3 cm ja sisältävät 20-22 astetta. Maa hiekka seos tulisi sisältää vähintään kolmasosaa tai neljäsosaa. Ennalta maa kaltattava kiehuvaa vettä, ja seos kaadettiin tumma liuos, jossa oli kaliumpermanganaattia. Ensimmäinen kastelu on runsaasti, sitten kastellaan harvoin ja ei ruiskutetaan, koska liiallinen kosteus voi aiheuttaa mätänevät pistokkaita. Toisin kuin useimmat kasvit, pistokkaat pelargonioita istutettu juurtuvat, ei ole tarpeen kattamiseksi, se antaa negatiivisen vaikutuksen. Juurtuvat pistokkaat tapahtuu noin kuukauden. On parasta juurtuvat pistokkaat muovimukit 0,2 litraa. Siirteen 9-11 cm potin suoritetaan, kun läsnä on juuret kehän ympärille kupin. Kasvaneiden kasvien pistokkaat, leikkaa maaliskuussa kukkivat keskikesällä, cut elokuussa - kukkivat keväällä.

Nuori Pelargonium vuosittain vai pitäisikö repotted kahden vuoden välein. Tee se ennen kevään kasvun. Potti olisi pieni, muuten kehittää vahvasti vehreässä versoja ja kasvi ei kukkia. Jos Pelargonium istutetaan parveke laatikot (jälkeen keväthallojen), niiden välinen etäisyys on 20-25 cm tekevät. Jos Pelargonium kasvattaa puutarhassa, kaivaa ne syksyllä, ja kaataa pottiin. Jos et voi istuttaa kasvi, on mahdollista vuosittain korvata pintakerroksen maan ja ilman elinsiirtoa kasveja. Kolmannessa elinvuoden, kasvi on parempi korvata nuorille, kasvanut pistokkaista. Pistokkaiden, juurtuneiden elokuussa, jolloin talven ilman uudelleen lataamista. Maalis- ja huhtikuussa ne kaataa vuonna 9-11 senttimetrin ruukkuihin. Jos Pelargonium kasvattaa puutarhassa, syksyllä ennen pakkasta, se kuluu talossa. Kasvin juuret leikataan ja paikka potin hyvä vedenpoisto. Yläosien versot leikataan laitoksesta.

Tuholaiset ja taudit

Kun valo ei riitä, kun liiallinen kosteus ja liiallinen kastelu voi olla Pelargonium juuri kaulus rot ja juuri, saattaa esiintyä tuholaisia ​​- kirvoja ja whitefly. Tämän välttämiseksi pelargonioita täytyy varmistaa suotuisat elinolosuhteet (valo, viileä talvet satunnaista kastelua).

Vuonna Pelargonium kasveja kun siirretään auki joko maasta tai talon parvekkeella voi kääntyä keltaisia ​​lehtiä. Jälkeen tottuvat uuteen ympäristö lehti kellastumista pysäytetään. Kellastumista lähtee mahdolliset noudattamatta jättämisen edellytyksiä talvihoidon, sekä esiintyvä sieni tauti - ruostetta.

Kun ruoste Pelargonium lehdet peitetty kellastumista tahroja, ja sitten kuihtuvat. Tällä hetkellä on olemassa lääkkeitä, jotka suojaavat kasveja sieni- ja bakteeri-infektioita. Tauti pelargonioita - jättämisestä taimet aiheuttavien sienten tartuttaa juuret ja pohjan varret taimet, kasvien pudota. Estääkseen jättämisen taimet siemenet olisi kylvetty steriloida maaperän ja pereuvlazhnyat sitä.

Kellastumista alalehdistä.

Jos lehdet ovat joustavia, ja ne kuivuvat ainoastaan ​​reuna - syy on se, ettei kosteutta. Jos lehdet ovat ontua ja rot - se on liikaa kosteutta. Molemmissa tapauksissa lehdet voi irrota

Punoitus lehtiä marginaalit.

Liian alhainen lämpötila. Liu'uta potin pois ikkunasta pakkasyön

Tummuminen pohjan varren.

Tauti huijari. Sairaat kasvit tuhotaan. Tulevaisuudessa käyttää steriloitu maaperän ja välttää vettyminen.

Se on sairaus runkopistokkaita, leikkaus pohja on musta, koska tappion sieni. Kuten varsi poistetaan välittömästi. Syy taudin huijari on vetinen maaperä tai tiiviste, joka estää kuivatus. Estämään taudin ritinärutto täytyy käyttää steriloitu maaperään. Pitää lajike, voit yrittää istuttaa osaksi pistokkaita.

Paljaat varret; putoamisen alempaan lehdet.

Valon puute - valoa vaativat Pelargonium

Vetinen pehmeät tyynyt lehdillä.

Turvotus - ei-tarttuvien tautien liittyy vetinen maaperä. Vähennä kastelua

Harmaahomeen lehdillä.

Harmaahomeen aiheuttama sieni Botrytis; Se syntyy, kun yli-kastelua maaperän. Tarttuva tauti - poista vaikutti lehdet, hoitoon systeeminen sienitautien, paremmin tuulettaa ja vähentää kastelu

Koska kukkia Pelargonium kotiin.

Jos kasvi näyttää terveeltä, niin todennäköisin syy - liian lämmintä ilmaa talvella.

Pelargonium melko vastustuskykyisiä tuholaisia, mutta joskus ne osuma punkit, kirvat, weevils ja whitefly. Pihdit, kärsäkkäät, harmaahomeen tuhotaan fungisidit ja kirvoja ja jauhiaiset pelko permetrinsoderzhaschih valmisteet.

Punkit voidaan tuhota, pesemällä lehdet (erityisesti varovasti alemmalle puolelle) tupakkauutetta tai kamomilla ja vihreä saippua. 2-3 tuntia uudelleen pese lehdet vedellä. Se on erityisen vaikea käsitellä jauhiaisepi-. Tällöin käsittelylaitoksen tulisi suorittaa kolmen päivän välein. Kaikki ruiskutus tapahtuu ulkopuolella asunnon.

Kaikki osat kasvien joidenkin lajien Pelargonium lievästi myrkyllisiä: voi aiheuttaa kosketusihottumaa

Käytetään lääketieteessä

Hoitotarkoituksiin, käytä lehdet ja juuret geranium. Kemikaalien kasvissa, erityisesti voidaan eristää gallushappo, akaasia, tärkkelys, pektiini, sokeri ja tanniinit. Formulaatiot geranium hallussaan supistava vaikutus, estää Nesteiden erittymisen nielemisen hidastaa raudan imeytymistä ja muita mineraaleja. Lisäksi, niitä käytettiin huuhteluun suun ja kurkun hoitoon nielutulehdus, lisääntynyt veren hyytyminen, supistava toiminta, vähentää nosebleeds, hoitoon mahan, suoliston verenvuotoa ja verenvuoto suuontelossa.

Voit käyttää niitä apuna ripulin hoitoon. Muinaisina aikoina, pelargonioita käytetään murtumien ja syövän hoitoon.

Mistä tulee pelargoniat?

Geranium (Pelargonium) tulee pääasiassa Etelä-Afrikasta, Pelargonium esiteltiin länsimaissa alussa seitsemästoista luvulla, kun luonnontieteilijöitä, keräilijät elävät kasvit ja laivan lääkäri purjevene, normaalin kaupallisen laivaväylät, skirted Hyväntoivonniemen ja toi kasveja näitä lentoja.

Homeland useimmat lajit ja lajikkeet Pelargoni - Etelä-Afrikassa, jossa ne ovat osa erikoinen kasviston Cape, joka antoi meille valtavasti koristekasvien: Cleave, Chlorophytum, sansevery, Mesembryanthemum ja monet muut.

. On yhteensä yli 300 lajia yrttejä ja varpuja, hajallaan ympäri maailmaa, samoin kuin tropiikissa - vuorilla.

Olet kiinnostunut kurjenpolvea tai pelargoni? Villi pelargonioita ja täällä Siperiassa valmis.

Homeland kasveja geranium tai Pelargonium ja mistä tulin

Geranium pidetään suosituin ja tunnettu kasvi sisätiloissa puutarhanhoito. Aloittelijat ystäville arvostavat sen yksinkertaisuus ja helppous lisääntymiseen. On olemassa monia eri lajikkeita. Geranium on yksivuotiset kasvit tai monivuotinen kasvi, saavuttaa korkeus viidenkymmenen senttimetriä. Kohokohta kasvin lehtien rikkaiden vihreä sävy muistuttava väri uusien ruoho, ja suuret kauniit kukat kerätään kukinto. Lehdet säteilevät miellyttävä tuoksu sitruuna ja minttu. Tässä artikkelissa puhumme kotimaassaan kasveista, tiedämme sen tieteellinen nimi, ja toisin kuin muut lajit - Pelargonium.

Historia alkuperää ja syntyi huonekasvi

Aloita Katsotaanpa mistä tulin tämän talon kasvi. Luonnossa esiintyy Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Kaliforniassa ja Madagaskar. Syntyi kasvi on Intiassa ja Etelä-Afrikassa. Juuri nämä reunat kasvi sai Euroopan maihin. Kun merimiehet olivat Etelä-Afrikassa, kiinnostuneet mielenkiintoinen kasvi kirkas silmuja. British toi tehtaalla Iso-Britanniassa, jossa kasvattajat ovat alkaneet kasvattaa uusia lajikkeita.

Hän alkoi sisustaa talon ja puutarhan heti, kun se tuli Eurooppaan. Yleensä tämä kasvi voidaan nähdä koteihin aateliset. Naiset ajasta valitsema kauneutta ja koristanut sen käymäläänsä, koristelu hatut ja kaulan ylellisyyttä mekkoja.

kukinnan geranium

Venäjällä rstenie saapui kahdeksastoista-yhdeksästoista luvulla ja pian saavuttanut laajan suosion aristokratian. He olivat koristeltu epätavallinen kukka niiden ylellisyyttä koteihinsa. Jotkut lajit eivät ole kesytetty mies, ne jaettiin luonnossa, asettuvat niityt, kosteikot, metsäalueet, urheasti taistelevat epäsuotuisissa sääoloissa.

Ongelmat kasvavat kukka

 • kellastumista ja abscission alalehdistä. Syy: puute valaistus, väärä kastelu. Puute auringonvalon laukaisee vaalentamiseen lehtiä. Kuivuus aiheuttaa kuivumista lehtien vinkkejä, ja liika kosteus - niiden hajoaminen. Jos näin käy, säädä vankilaoloja: kasvin dosvechivayut tai perustamalla kastelu;
 • punoitus okaemki lehtiä. Syy: jäädytetty. Ratkaisu: Siirry lämpimämpään paikkaan;
 • Koska kukinnan. Syy: näkyvyyden puute, tai alhaisen lämpötilan lukemat. Ratkaisu: Säädä vankeusolosuhteiden;
 • tappion sairaudet (harmaahomeen, Juurikäävän) tai altis hyökkäyksille tuholaisten: sukkulamatoja, kirvoja, jauhiaiset ja punkit. Kehittymisen estämiseksi sairauksien on tarpeen asianmukaisen elinolosuhteet.

Hän ei vain koristaa asunto, mutta on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Sen koostumus on flavonoideja, haihtuvaa öljyä, tanniini, karoteeni, tärkkelys, fruktoosi, pektiiniä, mangaani, rauta ja muita aineita. Ominaisuudet ihme geranium kiinnostunut antiikin aikoina, se on herättänyt huomiota perinteisten parantajien, velhojen ja papit. Kun se taisteli pahaa, ja raskaana olevien naisten suojelua.

Kukkapenkkiin pelargonioita

Sitä käytettiin poistamaan päänsärkyä, stressiä ja selkäkipuja. Se pystyy taistelemaan bakteereja ja viruksia, lopeta verta, vähentää kipua ja turvotusta, parantaa haavat, on positiivinen vaikutus ruoansulatuskanavassa ja sydän.

Tällä kylmä mehu tiputetaan nenä lehdet, kun yskä juoda infuusio lehdet ja huuhtele kurkun. Korva Hoidettava panemalla tuore lehti korvakäytävään. On monia reseptejä sen käyttöä lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Geranium voi olla myönteinen vaikutus ympäristöön ja estää ihmisiä. Monille se on liitetty vanhaan isoäiti ja neuvostoaikana, kun kukka on koristeltu joka ikkunalaudalle. Isoäidit uskoivat, että laitos on todella ainutlaatuisia ominaisuuksia. Mutta nyt se ei menetä sen suosio.

Tehdas säästää perheiden skandaalit ja riitoja, luomalla harmoninen ilmapiiri talossa. Erityisiä aromi auttaa selviytymään stressaava tilanne, ja poistaa liiallisen ärtyneisyys. Hermoston tulee järjestyksessä vaikutuksen alaisena ihmeellisen kasvin, joten henkilö ei enää haaveilee painajaisia, unettomuutta ja lehtiä. Monet uskovat, että se on erinomainen amuletti, joka suojaa pahan silmän ja pilaantumista.

Monien pelargonioita liittyy uskomuksia, jossa erityisen vahvasti sitä mieltä esivanhempiemme. tytöt käyttivät ennen kanssa kuivakukkia, vallassa säkkiin kuin verikosto kaveri kiinnitti huomiota niihin. Tytöt uskoivat, että ne auttavat saaneen alkunsa vapina rakkauden. Uskotaan, että laitos on myönteinen vaikutus perheen budjetin.

Kukinnan geranium lähikuva

Valkoinen pelargonioita symboloivat puhtautta, vilpittömyytensä. He vartioivat perheen onni vastoinkäymisistä ja epäonnistumisista. Pariskunnille, jotka haluavat olla vauva, on välttämätöntä heti hankkia valkoinen geranium: se auttaa tulemaan vanhempia.

Punainen symboloi intohimoinen rakkaus. Niiden pitäisi ystävystyä yksinäinen tytöt haaveilevat tavata perämies. Punainen Geranium auttaa säilyttämään kauneutta ja nuorekkuutta. Pinkki kasvit opettaa tytöille että pitkät voi mennä naimisiin.

Toinen nimi geranium tieteelliseen

nimi kuulostaa Latinalaisessa niin - «Geranium». Se tulee sanasta "Geranion" tai "Geranios", joka tarkoittaa "nosturi". Nimi annettiin kasvi ei ole sattumaa: Hedelmä- ja sidottu siihen, näyttää hyvin samankaltainen kuin nokka nosturin. Britannian ja amerikkalaiset kutsuvat pelargonioita «kurjenpolvi» - «kurjenpolvi."

kukka pelargoni

Mikä erottaa geranium- ja Pelargonium?

Alalla kukkien kasvatus paljon sekaannusta Geranium ja Pelargonium. Jotkut ihmiset ajattelevat, että he ovat yksi ja sama kasvi, kun taas toiset uskovat, että "pelargoni" - tieteellinen nimi kasvin. Tämä on suuri väärinkäsitys. Itse asiassa, geraniumöljyn ja Pelargonium - kaksi hyvin erilaista kukkia, joilla on merkittäviä eroja.

Ne kuuluvat samaan perheeseen, se on suurin samankaltaisuus. Ryhmään sisältyvät viisi sukujen ja kahdeksan lajia. Runsain - geranium, ja yleisin - Pelargonium. Heillä on yhdennäköisyys on ulkoisia merkkejä. Ne ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin hedelmiä, jotka muistuttavat nokka nosturin tai haikara. «Pelargos» on käännetty latinaksi "haikara", joten nimi "Pelargonium".

Kasveja tunnettu siitä, että läsnä on eri geneettisten ominaisuuksien, joten ne eivät voi ylittää. Pelargonium asuu eteläisillä alueilla, ja geranium tuli meille pohjoisilla leveysasteilla. Tämä ero vaikuttaa merkittävästi kukinnan geranium kukkien kukinta ja kaksitoista asteen lämpöä, ja tämä edellyttää Pelargonium kasvihuone olosuhteissa. Pelargonium kasvaa hyvin kotona, kukkapenkkiin ja parvekkeet, voi esiintyä puutarhoissa, joissa se ei ole tarpeen kattaa talvikuukausina.

Laji luonnollisesti kasvaa jäillä, kuten valo hiekkamaassa, sekä lajeja, jotka elävät niityillä, kehittyvät hyvin raskaan maaperässä savea.

Pelargoni lähikuva

Geranium ja Pelargonium täydellisesti kasvaa sisätiloissa Penumbra, vaikka kuten hyvä valo, mutta ei suoraa auringonvaloa. Huolehtiminen niistä on periaatteessa sama. Ainoa ero on, että Pelargonium hoidetaan alle asunnon, ja pelargonioita - puutarha ympäristössä.

Pelargoni asetetaan ikkunalaudalle, antaa sille mukavan lämpötilan. Hän tuli asunnon kuumin paikoissa, joten se vaatii kasvihuone olosuhteissa. Jos kasvi valo ei riitä, se lakkaa kukkia tai liuottaa pieniä kukkia. Pelargonium kasteltiin yläkerros maaperän kuivumista. Sanomattakin on kosteuttaa mahdotonta, muuten se johtaa homeelle juuriston. Pelargoni riittävän pieni potin täytettiin mullalla, ja ravinteiden laatua varustettu kuivatus.

Kastellaan harvoin, kiinnitetään erityistä huomiota hänelle, jos kesällä ei ollut runsaasti sateita. Huolimatta siitä, että kukka kasvaa ilman lannoitteita ja ilman rikkakasvien ja se kannattaa maksaa vähän huomiota näihin näkökohtiin hoidon. Pienin lannoitteita ja kitkemistä kukka auttaa entistä rehevä ja terveitä. Laita se aurinkoinen, talvella ei satama, koska se kestää pakkasta. Tämä on perustavaa laatua oleva ero näiden kahden lajin.

Geranium kukka on viisi tai kahdeksan terälehtiä. Useimmiten yhden Bloom kukkia, mutta jotkut lajikkeet kerätään kukinto. In Pelargonium, kasvava talot, epätavallinen rakenne teriön: ylempi terälehtiä suurempi kuin pohja kolme, jolloin muodostuu epäsäännöllinen muoto kukka. Pelargonium nuput saatu suuri. Geranium on laaja värivalikoima, joka voidaan maalata muitakin värejä kuin tulipunainen ja kukkia Pelargonium koskaan käytä värejä sininen toteaa.

Vasen kukka Pelargonium, oikea - Geranium

Yleisimmät lajit ovat "Georgian", "Oxford", "upea". Pelargonium kotiin kuin kukkakaupat, kukat kukkivat ympäri vuoden. Kesällä se voidaan sijoittaa myös parveke tai terassi, mutta talvella, muista palauttaa huoneeseen.

Kukat ovat usein sekava, uskoa, että ne ovat yksi ja sama kasvi. Nämä kaksi kukat ovat täysin erilaisia ​​kasveja perustavanlaatuiset erot, joten sinun täytyy pystyä erottamaan ne toisistaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

55 − = 53