Pelargonium plyuschelistnaya kotihoito

Kuinka tehokkaasti kasvaa pelargoni plyuschelistuyu?

In Geranium on hyvin samanlainen vastine, jota kutsuttiin Pelargonium plyuschelistnaya. Lähes jokainen kotitalous kasvaa tai kerran kasvanut pelargonioita. Se voidaan istuttaa avoimella alueella. Mutta tässä tapauksessa se seuraa tarkasti huolta.

Nämä kukat ovat tiedossa monet puutarhurit, ja siksi ne ovat niin usein istutetaan esikaupunkialueilla. Yleisin Geranium hederacea koristella ikkunalaudat, parvekkeet, terassit, kuistit, jne Tämä kasvi voi olla kierretty ja täyttää vapaa reikiä aidat ja pienetkin aidat. Myös asiantuntijat suosittelevat käytöstä Seinäkiipeily kukka koristeeksi tasaisia ​​pintoja. Miten sitten pitäisi oikeastaan ​​olla oikein hoitaa näitä kasveja?

Ulkoisesti Pelargonium hederacea muistuttaa yleisimpiä muratti. Tärkein ominaisuus tämän kasvin on ainutlaatuinen tasainen viiden pyörittämään lehdet. Luonnossa kihara varret voi kasvaa vuoristoinen maasto, ja jopa kiivetä jyrkkiä kivinen rinteillä. Kotioloissa viljellyt lajikkeet ovat varret 70 cm pitkä, jotka on ripustettu kaunis cascade kukkaruukku.

Kukat tämä kasvi on koottu riittävän suuri ja pörröinen silmuja. Yksi niistä voidaan laskea jopa 15 kukkia. Kukkii Pelargonium on hyvin kirkas ja värikäs. Asiantuntijat sanovat, että on melko yleinen ja varsin näyttävä kaksinkertainen kukkia eri värejä.

Sekä muita sukua olevista lajikkeista, hang-Downing geranium rakastaa aurinkoa ja kasvaa hyvin vain sen kanssa kosketuksissa suoralle auringonvalolle. Tärkein etu geranium- on sen kestävyys erittäin korkeita lämpötiloja. Talvella Pelargonium hang-Downing viihtyy sisätiloissa. Optimilämpötila sen viljely on 20-25 ° C Jos keskimääräinen lämpötila on hieman korkeampi, se olisi tehtävä säännöllistä kastelua. Niin he hengissä ja jatkaa kasvuaan ja kehittyä kunnolla.

Joskus omistajat yrittävät lieventää tehtaan jopa lämpötiloissa alle näitä, yritä kätkeä sitä lämpimässä huoneessa. Luonnollisesti, pelargonioita tässä tapauksessa alkaa vähitellen sopeutua uusiin olosuhteisiin. Silti on olemassa raja. Pakkasella hang-Downing pelargonioita ei selviydy.

Ennen maakasvi pitäisi poimia maaperään. Maa on oltava tarpeeksi kosteutta kapasiteettia, löysä ja sisältyvät kaikki olennaiset hivenaineita. Mutta vettynyt maaperä pitäisi myös olla niin kukka huoneeseen voi heikentyä.

Aktiivisin kasvien kasvua alkaa maaliskuun alussa ja päättyy myöhään syksyllä. Jos geranium plyuschelistnaya istutettu potin ja laita lämpimään paikkaan, se voi kukkia kunnes noin keskellä talvea.

No, tietenkin, kokenut puutarhurit suositella huolellisesti valita lannoitteita tuotu maahan. Jos syöttö typen pelargonioita, hän alkaa kasvaa nopeasti ja kukkivat. Jos aika ei muuta luonnetta ruokinta, kasvi lakkaa muodostaa uusia silmuja. Erityisesti käsiteltävänä olevassa asiassa ovat fosfori ja kalium lannoitteita.

Alan asiantuntijat viljelyn eri kasveja väittävät kertoo kihara Pelargonium kahdella tavalla: pistokkaita ja kylvö siemenet valmiina.

Useimmissa tapauksissa, jälkeläisten tuottamiseen käyttäen ensimmäistä tila lisääntymiselle. Miksi se on niin, kukaan ei tiedä, koska siemenet ovat yleensä myös kasvaa hyvin nopeasti ja antaa riittävän määrän nuoria pensaiden edelleen laskua.

Kylvetty, yleensä marraskuusta maaliskuun alussa. Luonnollisesti menettely toteutetaan kotona. On tärkeää kiinnittää huomiota valaistukseen. Geranium plyuschelistaya vaatii vähintään 12 tuntia voimakasta valoa, joten se on hyvin usein omistajat liittää useita valonlähteet. Ja Pelargonium on hyvin juurtunut substraattiin, ja se on saavuttanut vahvan juuristo, olisi itsenäisesti maaperää sen. Valmistella kentällä on otettava 1 osa turvetta, hiekkaa ja ennalta valmistettu turvetta maaperään. Sekoittamalla kaikkia edellä mainittuja osia yli ihanteellisen ympäristön viljelyyn geranium.

Purkamisen tuotettuja siemeniä ruukuissa. Siemen on upotettu maaperään enintään 5 mm. Astia peitetään kelmulla, joka luo ns kasvihuoneilmiötä, ja tarjoaa tarvittavan lämmön itämistä geranium. Kastelu suoritetaan erittäin huolellisesti. Se on parasta käyttää spray.

Oikein hoitaa istutuskasveille jo jälkeen 7-10 päivää saat ensimmäiset taimet. Kun he kasvavat riittävästi, Pelargonium plyuschelistnye voidaan istuttaa yksittäisiä ruukkuihin tai avoimella alueella.

Pistokkaat - tämä on myös yksinkertainen prosessi. Pistokkaat voidaan ottaa jo maaliskuussa tai elokuussa. Saamiseksi tarvittava materiaali voidaan leikata yläosan ampua. On parasta poimia versoja 7-10 cm pitkä. On tärkeää, että se oli vähintään 2 vahvaa lehdet. Syventää versot pitäisi olla enemmän kuin 3 cm, muuten kukka ei kasva. Kuukautta myöhemmin juuristo vahvistuu plyuschelistoy geranium. Sitten voit istuttaa kasvit suurempiin ruukkuihin ja muut säiliöt. Aivan ensimmäinen kukinta on vasta ensimmäisen talven.

Miten minun pitäisi huolehtia kukka?

Varmistamaan asianmukaista hoitoa tulisi ensin poimia maaperään kunnolla. Se riippuu siitä, onko kasvi on kukassa, ja sen jälkeen tuo toivottuja tuloksia.

Plyuschelistaya pelargonioita eivät ole kovin nirso maaperää, mutta silti antaa sille tietyt edellytykset ovat välttämättömiä. Ensinnäkin, geranium voi toimia menestyksekkäästi vain hedelmällisen maaperän. Sen tuotanto on otettava sama määrä turvetta, yksinkertaisia ​​SOD maa ja humusta. Pelargonium ei ole kovin mukava tunne liian suuri kapasiteetti, joten ammattilaiset suosittelevat istutus kasveja pieniin ruukkuihin. Välinen etäisyys juuret ja seinät potin ei pitäisi olla enemmän kuin 2 cm.

Huolehtiminen pelargonioita ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Koska laitos on kotoisin Afrikasta, se on kovasti auringon lämpöä ja valoa. Tulisi sijoittaa hyvin valaistu ikkunalaudalle. Jos niitä ei ole, niin se on parempi olla käynnisty ollenkaan Pelargonium, koska se ei selviä ilman lämmönlähde, jopa kuukauden, ja yksinkertaisesti kärsii.

Vaikka geranium kotoisin Afrikasta, liiallinen kuumuus ei myöskään siedä. Ilman lämpötila pitää olla välillä 20 ja 25 ° C: ssa Talvella, vuodenajasta on sallittua lasku muutaman asteen.

Kuivalla säällä liian tarvitse kastella kasvin runsaasti. Mutta pysähtyminen veden tulisi olla. Kun liiallinen kosteus voi muodostaa muotin, joka on haitallinen vaikutus kasvi. Jotta voidaan järjestää tapahtunut, meidän pitäisi tehdä ns salaojitus, se auttaa ottamaan liikaa vettä. Viileä sää pitäisi vähentää kastelu 1 14 päivän välein.

Edellä olevasta voidaan päätellä, että hoito ja kasvatus Pelargonium plyuschelistnoy - se on yksinkertainen prosessi. Palkkiona saat täydellisen laitoksen rehevä oksat ja kirkkaat värit.

Tarina yhden lukijamme Irina Volodina:

Erityisen masentunut silmäni, jota ympäröi suuri ryppyjä sekä tummia ja turvotusta. Miten poistaa ryppyjä ja pussit silmien alla kokonaan? Miten selviytyä turvotusta ja punoitusta? Mutta mikään ei ole niin vanha tai nuori mies hänen silmänsä.

Mutta kun he nuorentaa? Plastiikkakirurgia? Opin - vähintään 5000 dollaria. Laitteisto hoidot - nuorentaminen, kaasu-neste kuorinta, radiolifting laser facelift? Hieman edullisempi - Tietenkin kustannukset 1,5-2 tuhatta dollaria. Ja kun kaikki tämä aika löytää? Kyllä, ja edelleen kalliita. Varsinkin nyt. Siksi itselleni, päätin toisella tavalla.

Valitse puutarhaan ja kotiin kori kasvi - plyuschelistnuyu pelargoni

Räikeä kukinto Pelargonium ikkunat harvat ihmiset yllättyvät. Pystyt pensaita tai geranium Pelargonium vyöhyke ovat tunnettuja ja rakastama viljelijät, mutta Hang-Downing lajikkeiden ole niin tunnettu, ja vain kasvattaneet suosiotaan. Mutta on tarpeen vain laittaa tehtaan roikkuu ruukkuihin tai käytä koristella ikkunalaudat ja parvekkeet, on selvää, että vaatimaton, mutta uskomattoman kaunis pelargoniuutteista ovat välttämättömiä puutarha- ja voi muuttaa millään alalla.

Lisäksi, Pelargonium peltatum, hang-Downing plyuschelistnaya Pelargonium voidaan käyttää pystysuorilla pinnoilla, muodostaa tiiviin matto kukkivat haluttaessa, jos istuttaa sen puutarhassa tasainen osa. Miten kasvaa, lisääntyä ja hoitaa Pelargonium, kasvien mahdollisimman pitkään miellyttävä kukinnan oli houkutteleva ja terve?

Kasvava plyuschelistnoy Pelargonium

Plyuschelistnaya kutsutaan Pelargonium näkyy kuva, pakko lehtien muoto, sama kuin muratti, viisi lohkoa, nahkea ja sileä. Luonnossa ohut, mutta melko vahva versot tämän lajin pelargoniuutteista pystyvät kiipeämään kivikkorinteiden, jolloin kasvi kylvöä. Mutta kuten kotona Pelargonium hang-Downing viljellään kulttuuri, varret pituus 70-100 cm ja muodostavat kauniin kaskadeja, sveshivayas kylvökone tai kukkaruukku antamaan ikkunaan, parveke tai terassi ylimääräisiä koristelua.

Sateenvarjo kukinto yhdistetään 6-15 kukat on muodostettu poskionteloiden tai vihreä, lajikkeesta riippuen, kirjava lähtee. Nyt voit löytää plyuschelistnuyu Pelargonium ja yksinkertainen, ja on upea kaksinkertainen kukkia kaikki värit ja sävyt. Ei ole harvinaista lajia, jossa on erottuvan läiskät terälehtiä, raidat ja valoisa rajattu rajan toimittama kuva plyuschelistnoy Pelargonium.

Sekä muita siihen liittyviä lajeja, hang-Downing pelargoniuutteista rakastaa kirkas aurinko, kasvaa hyvin ja kukkii pitkä valoisa aika. Laitos on helppo sietää kuivat kaudet, ja kesällä kukkii kauniisti kodin ulkopuolella, esimerkiksi ikkunan takana parvekkeella laatikoissa tai kukkaruukku tontille. Kun tämä lämpötila on optimaalinen pitoisuus 20-25 ° C, vaan myös kuumina päivinä, jolloin hyvä juottamisen pensaat eivät menetä koristeellisuutensa, ei haalistu tai lopettaa kukinta.

Jos plyuschelistnaya hang-Downing Pelargonium karkaistu, hän ei pelkää kylmä sää, mutta pakkasta haitallisia kasveja.

Valitessaan maaperän seos kylvökone, yritä maaperän kosteus kapasiteetti, löysä, ja ravitsevia. Kuitenkin, pysähtynyt kosteus maaperässä vaarallisia lahoamisessa juuristo, joten hoitosuunnitelma niin, että maanpinnan yhdestä muista kuivua kastelua. Aktiivinen kasvua pensaita alkaa maaliskuussa ja päättyy alkusyksystä. Tänä aikana plyuschelistnaya Pelargonium kukkii runsaasti, ja kasveja, erityisesti ruukuissa, muista lihottaa.

Paras tukiholkkeja sidokset kerran viikossa, vuorotellen orgaaninen ja kivennäisaineita, mutta ei osallistu johdannossa typpeä sisältäviä aineita.

Jos maaperä on ylikyllästetty typellä, Pelargonium reagoivat nopea kasvu versoja ja lehtiä, mutta kukinnan vaimensi merkittävästi nuppuja muodostuu vähemmän ja jos et muuta sidokset järjestelmän kokonaan päätökseen. Muodostetaan kukinnot plyuschelistnoy pelargonium vehreä keväästä loppukesään vaativat säännöllistä käyttöönottoa kaliumin ja fosforin yhdisteet.

Sopivia lisäaineita ja integroitu vallitsevana näistä elementeistä. Erinomainen työkalu viljelijä saa ja magnesiumsulfaatilla. Kuten ylhäältä kastiketta, tämä yhdiste tarjoaa kasvien kanssa magnesiumin ja rikin ja laukaisee muodostumista pitkä nuppuja.

Kun hoitaa Pelargonium ja jalostukseen pensaiden tärkeää huomata, että ei ainoastaan ​​typpi on vihreän kasvun ja kukinnan pysähtyy. Sama vaikutus tuotetaan liian suuren potin kasveille. Näin ollen, kun istutus säiliöt parempi antaa etusija suuri paksuus sormen tyvihalkaisija nykyisen järjestelmän. On myös mahdollista istuttaa muutamia pensaita yhdessä astiassa tai parvekelaatikon, joka ei salli kasvien "unohtaa" noin muodostumista silmut, ja antaa koostumuksia omaperäisyys ja loiston.

Lopussa talven tai Maaliskuu suorittaa karsimisesta paljain varret ja hyppysellinen versoja, joka tekee ampelnye plyuschelistnuyu pelargoni oksat.

Ampelnye Pelargonium: kesä ulkona

Jos Pelargonium koristaa huoneen, hän ei tarvitse sopeutua muutoksiin kosteuden, lämpötilan ja valo-olosuhteissa, se kukkii koko kesän mukavin olosuhteissa, joita ei voida sanoa kasvien, sietää puutarhassa tai ulos ikkunasta. Asteittaisen akklimatisaatio plyuschelistnyh ampelnyh pelargoniuutteista istutettu valituissa säilöissä pensaat saapumista lämmön alkavat kääntyä ulkopuolella, varmista, että kasvit eivät kuulu pakkasella, ja pitkät olivat suoraa auringon.

Toukokuussa tai hieman myöhemmin, kun on aika kulkea pakkasta, Pelargonium voidaan lähettää pysyvään paikkaan, jossa he viettävät koko kesän syksyyn, kun lämpötila alkaa laskea 10-15 ° C Plyuschelistnye Pelargonium nopeasti tullut kukkaan aikaa ja erittäin houkutteleva, jos seuraava kukinta pensaat kontrastivärillä kukkia.

talvehtii ehdot ampelnye plyuschelistnoy Pelargonium

Puhkeamista syksyn Pelargonium palasi huoneeseen, mutta ei lämpimässä huoneessa, ja luoda olosuhteet, jotka ovat lähellä talvella kasvien kotimaassaan - Etelä-Afrikassa.

 • Tämän Pelargonium valitaan valoa, ja kuivassa viileässä paikassa.
 • Tuottamaan sisältöä lämpötila-alueella 7-15 ° C: ssa
 • Vähennä kastelua, vain kastelua maaperän välttää kuoleman juuret.
 • Lehdet ja varret eivät kosteuttaa, ruokinta valmistui kuukauden kuluessa ennen talven.

Offseason, kasvit vaativat vain vähän tai ei lainkaan erityistä hoitoa, vaan myös levittää Pelargonium ei tarvitse tällä hetkellä. Pistokkaat juurtuneet huonosti ja pensaat saadaan heikkoja ja venytetty. Jos kotona on vaikeaa luoda näennäinen Etelä-Afrikkalainen talvella, elokuussa, suurempia kasveja leikataan apikaalisella pistokkaat ja sitomaan ne viettävät. Taimien voivat talvehtivat viileässä ikkunalaudalle sisälle taloon, ja keväällä ne voidaan istuttaa parvekkeella tai puutarhassa.

Lisääntyminen plyuschelistnoy Pelargonium

Levittää suosikki lajikkeita ampelnye plyuschelistnoy Pelargonium pistokkaat ja voi olla kylvö siemenet.

Ensimmäinen menetelmä on käytetty useammin, vaikka siemeniä tämän lajin idä hyvin ja antaa paljon voimakas nuori pensaiden istutukseen. Kylvä siemenet marraskuusta huhtikuuhun, kun otetaan huomioon, että ituja talvella välttämättä tarvitse ylimääräisiä valaistus, joka tarjoaa 12-tunnin päivänvalossa. Että taimet ovat muodostaneet vahva juuristo, tehdä löysä ja kevyt maaperän sekoittamalla yhtä suuret osat turvetta, hiekkaa ja turvetta, pre-desinfioitu maaperä:

 • Istutus siemeniä on mahdollista suuri tablettien tai turve ruukut ilman ymppiä upotettu enemmän kuin 5 mm.
 • Sitten viljelykasvien foliolla tai laittaa teplichku.
 • Kastelu on erittäin siisti. Ja jottei heikentää maaperää, se on parasta käyttää spray pullo.

7-10 päivää valoisassa lämpimässä huoneessa tuntuvat ensimmäiset taimet, ja kuukautta myöhemmin, nuori plyuschelistnye Pelargonium mahtuu potin ja aloittaa ruokinta.

Leviämistä Pelargonium ja hoitoa varttamisen ei myöskään ole vaikea. Pistokkaat saatu elokuussa tai maaliskuussa, katkaisemalla yläosa pystysuoran versoja. Sillä parempi kehitys versoja parempi valita pituutta vähintään 7-10 cm, kaksi paria vahvan terveitä lehtiä. Juurtumista pistokkaat suoritetaan löysä maahan, jossa käsitellään hiili jauhe ja kuivattiin 12-15 tuntia haudata versoja 3-4 cm. Hoito aikana jalostukseen Pelargonium tämä menetelmä on samanlainen kuin pensaiden kasvaa siemenistä.

Peittämiseksi pistokkaat Pelargonium parempi käyttää kalvon ja kuitukankaan, kosteutta läpäisevä, ja ei salli kondenssiveden muodostuminen.

Kuukautta myöhemmin, kasvit juuristo saavat vahvempi, ja plyuschelistnye ampelnye pelargonium voidaan istuttaa valittuun kokoinen ruukuissa. Kukinnan nuorten pensaat voidaan odottaa ensimmäisen jälkeen talven.

Sairaudet Pelargonium plyuschelistnoy

Kuten Pelargonium säästää aikaa usein istutettu puutarhassa tai koristella parvekkeet, on vaikea välttää vaihtelut kosteuden ja lämpötilan. Siksi näkeminen lehdet ovat kuivia tai ruostuneita paikkoja, vaaleat alueet tai keltainen Mosaiikkikuviossa Kukkakauppa pitäisi varoittaa ja ajatella terveyttä kasvien.

Useimmat kärsivät usein pelargonium plyuschelistnye hyökkäys haitalliset sienet, virukset mosaiikki ja kloroosia.

Riippuen taudin luonne käsitellyn pensaat tarvitaan erityistä turvalaitteet perustamisesta ruokinnan ja juottamisen aikataulu muutetun. Onhan suuri kosteus, puutteellinen valaistus ja kasveja heikkous - nämä ovat tärkeimmät syyt sairauksien Pelargonium. Ennaltaehkäisevästi ennen istutusta Pelargonium välttämättä desinfioitu maaperä, eivät salli liiallinen tiheys pensaita, joka estää tuuletus- ja provosoi kehittämistä sienet ja tuholaiset.

Kun irtoaminen alla oleva maaperä kasveja, poista kellastunut ja pudonneet lehdet, leikata haalistunut kukkia ja estää maaperän vettyminen.

Asianmukaista hoitoa plyuschelistnoy pelargoniat kotona

Plyuschelistnaya Pelargonium (Pelargonium peltatum) Se hiljattain saavutti suosiota. Tämä kasvi kuuluu ampelnye. Tämä kulttuuri on hieno koristelu ikkunan ja näyttää hyvältä roikkuu maljakot ja ruukut.

Ampelnoe plyuschelistnaya Pelargonium (Geranium) ihanteellinen pystysuora puutarhanhoito. Jos kasvi on istutettu puutarha-alueella, se muodostaa jatkuvan kukka matto.

Tavallinen pelargonioita eroaa plyuschelistnoy (ampelnye)?

Pelargonium on saanut nimensä, koska lehdet, jotka muistuttaa muratinlehtiä. Ne ovat melko yrityksen kosketusnäyttö. Siksi ne ovat usein sekoittaa keinotekoinen. ne poikkeavat lehdistä GERANIUM yksinkertainen sileä pinta.

Tämäntyyppinen geranium ei ylimääräisten päähänpistoja kuitenkin, kuten muutkin kasvit, vaativat huoltoa. Syntyi kulttuuri on Etelä-Afrikassa.

Versot saavuttaa pituus 90 cm. Kukat voi olla muodossa kaktus tai ketjupyörä. Ne kerätään pieniksi florets.

Suurin ero tavallista plyuschelistnoy geranium on, että tämä on geranium ampelnye. Siinä sanotaan, että sen versot eivät ole pystyssä, mutta roikkua.

Lisäksi runsaasti kasvien versot ovat erittäin suuren pituuden, esimerkiksi kasvien, ne saavuttavat pituus on enintään 90 cm. Normaalissa geranium- esitti alhainen.

Ero on myös lehdet. Jos tavalliset Pelargonium lehdet karkeapintaista ja vastaavat on peitetty fuzz, niin ampelnye lehdet ovat sileitä ja tasaisia.

Plyuschelistnaya geranium on sileä lehdet ja roikkuvat versot

Kasvava ja hoitaa hederacea pelargoni kotona

Huolehtiminen kasveja ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. On vain tärkeää noudattaa joitakin sääntöjä.

Lämpötila ja valaistus

Koska hederacea kulttuuri tulee Afrikkalainen maissa, Hän on kovasti auringonvaloa ja lämpöä. Siksi, jos kasvi on kasvanut kotona - talossa tai huoneistossa - kannattaa valita etelään ikkuna.

Kirkas aurinko ja pitkiä päiviä määritä pitkä kukinnan Pelargonium, loisto ja kukinnot tyydyttyneitä väri lähtee.

Kulttuuri sietää kuivuutta, joten tehtaan kesällä hienoa avata Loggia ja puutarhaan.

Kuitenkin jopa kuumin osa kukka ei menetä koristeellinen ominaisuuksia. Se riittää kasvien laatuun ja runsaalla vedellä.

Optimaalinen lämpötila talvella -15 astetta. Siirtää jäähdytys, hang-Downing Pelargonium olisi kovetetaan. Kuitenkin kasvi ei siedä pakkasta.

Tehdas rakastaa aurinkoa ja lämpöä, sietää kuivuutta

Kosteus ja kastelu eri vuodenaikoina

Kuumuusjaksoista pelargonioita edellyttävät usein kastelua. Mutta älä kaada kukka, koska seisova vesi kattilassa johtaa homeen. Estämään homeen, on suositeltavaa tyhjentää.

Spray casting Pelargonium plyuschelistnoy mahdotonta. Tämä johtuu niiden sopimattomuuden kosteudelle. Jotta vesi pääsee niihin voi aiheuttaa useita sairauksia, kuten rappeutuminen.

Tämä kasvi suosii hedelmällinen maaperä. Valmistella maaperää täydellinen plyuschelistnoy geranium tarvitse ottaa yhtä suureen osaan:

Älä valitse kasveja liikaa kapasiteettia. Suosittelemme loman välillä perusrungon ja seinät potin tai ruukut ei ole yli 2 cm.

Myös tämä kulttuuri rakastaa kastike. On suositeltavaa syöttää kukinnan aikana. Sidokset käytetään seosta, kaliumia ja fosforia.

Ja soveltaa monimutkaiset lisäaineita, jossa nämä mineraalit ovat enemmistönä. Myös hyvä rehun geranium- magnesiumsulfaatilla. Magnesium ja rikki muodostumisen edistämiseksi pitkällä nuppuja.

Jos maa on liian runsaasti typpeä, pensaat ja lehdet kasvavat aktiivisesti, kukinnan samalla on hieman huono. Kuitenkin, runsas kasvu vihreys voi aiheuttaa ei vain suuri määrä typpeä, mutta myös liian suuriin ruukkuihin.

Ruokkia kasvi, on toivottavaa kerran viikossa. Kemialliset lannoitteet toivottavaa vaihdella. Mutta typen sidokset ei pitäisi kuljettaa pois.

Hyvä rehun Geranium magnesiumsulfaatilla, rikin ja kuparin

Lisääntyminen: leikkaus ja siementen - mitä valita?

Tämä laji pelargoniuutteista Se voidaan toistaa kahdella tavalla: pistokkaita ja siemeniä.

Siementen lisäämiseksi on monia vivahteita. On tämä tekniikka voi saada paljon materiaalia istutusta. Siemenet voi ostaa erilaisia ​​kukka ja puutarhanhoito kauppoja.

Kuitenkin kylvöä siementen - monimutkainen prosessi. Joskus jopa kokeneet viljelijät haluavat levittää kulttuurin avulla pistokkaita.

Kylvönne marraskuusta huhtikuuhun. Rostochku talvi vaatii lisää valoa. Kehittää vahva juuristo, maa on väljä ja helposti.

Siemenet kylvetään turpeen ruukkuihin tai tabletin. Siemenet saisi kaivaa syvemmälle kuin 5 mm.

Kapasiteetti viljelyksille suositeltavaa suojaan muovikelmulla. Kastelu on parempi käyttää spray pullo.

Kuukauden kuluttua, kun ensimmäiset versot taimet sukeltaa astioiden. Siitä hetkestä pelargoniuutteista tarpeiden tekeminen siteet.

Pelargonium plyuschelistnoy kasvavat siemenistä:

Pistokkaat jota kasvatettiin tällainen kulttuuri on paljon todennäköisempää. Leikkaa pois yläosien pystysuoran versot pistokkaita elokuussa tai toivottavaa maaliskuussa. On suositeltavaa valita versoja, jonka pituus on vähintään 7 cm. No, jos he olisivat pari hyvää lehtiä.

Versot kuivattiin 15 tunnin ajan ja käsitellään hiili- jauhe, ja sitten juurtuneet löysä maahan. On mahdotonta syventää pistokkaat maahan enemmän kuin 4 cm.

Asiantuntijat eivät suosittele kattamaan säiliö pistokkaita muovikelmu. On toivottavaa tuottaa nonwoven kautta suojaa materiaalia. Hän selvästi anna kosteuden ja estää kondenssiveden muodostuminen.

Lisääntyminen ampelnye geranium pistokkaat:

Plyuschelistnaya Pelargonium - tämä on erittäin herkkä kasvi. Niin usein vetää erilaisia ​​sairauksia.

Yleisimpiä sairauksia ovat:

 • sieni Botrytis. Syy - liikaa kosteutta. Se ilmenee muodossa ruskeita pilkkuja niitä ja muodostumista harmaa ase. täplien määränä kasvaa jatkuvasti, lehdet putoavat. Jos kasvi on käsitelty, se olisi siirretty toiseen potin. Kärsivillä alueilla on poistettava suihkuttamalla sienitautien;
 • rot juuristo. Syy on ylijäämä kosteutta rot. Rot jälkeen menee varsi. Väri muuttuu ruskeaksi, muuttuvat mustiksi. Sen pitäisi korvata kyseiset maaperä, joka ei pysähdy vettä. Älä myöskään sekaantua typpeä sisältävää lannoitetta;
 • bakteerisairautta. Syy on eri mikro-organismeja. Tauti ei johda kulttuuria kuoleman. Varren joskus muuttua mustaksi, ja sitten katoaa. Hoitona säännöllinen suihkutus ja kitkemistä.

Sairaudet Pelargonium plyuschelistnoy sieni Botrytis, root rot järjestelmä, bakteeritaudit

Pelargonium houkuttelee paitsi ihmisiä, vaan myös tuholaisia. Näitä ovat:

 • punkit usein hyökkäävät kasveja. Ne näkyvät keltaisina pilkkuja lehtiä ja asteittainen musertava. Syyt ovat liian korkea lämpötila ja kuivaa ilmaa. Keuhkosairaus käsitellään saippualla ja mineraaliöljy. Jos aste vahinko on suuri, tarvittava kemikaaleja, kuten "Lightning", "Ditoks", "B-58" ja muita;
 • geranium rakastaja plyuschelistnoy on kirva. Se ilmenee toimintaansa muodossa kierretty ja kellastunut lehtiä. Lehtisiä joka asuu kirvoja täytyy leikata tai pestään saippuavettä. Sillä lääkkeet ovat "Iskra", "Akhtar", "Tupakka pölyä" ja muita;
 • ripsiäisistä - toinen tuholaisten. Se ilmenee muodossa corkboard kasvaimet alapintaan lehtiä. Se johtaa muodonmuutos lehdet ja värjäystä kukkia. Auttaa estämään kehitystä ripsiäisten sininen tahmea ansoja. Käytetään myös huumeita - "Akhtar", "Biotlik" ym.

Geranium tuholaisia: kirvoja, ripsiäisten ja punkit

Siten istutus plyuschelistnoy Pelargonium tuovat paljon iloa, sillä Eri kukka koriste, värikäs ja loisto.

Pitkät roikkuvat versot koristella lattialle ja roikkuu ruukut ja maljakot.

Hoitaa tällaista mutkatonta Pelargonium. Aurinko, eläinten ruokinnan ja juottamisen oikea tila - kaikki mitä tarvitset kauniin kukinnan pelargoni plyuschelistnoy!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 + 1 =