Pelargoniumin kotimaa

Kotimaan kasvi-geranium ja suosittuja kukkalajeja

Tämä kaunis ja hyödyllinen kukka, joka tuli maamme Euroopasta 1700-luvulla, sai nopeasti ennennäkemättömän suosion. Kuitenkin Geranium-kasvin syntymäpaikka on kuuma Etelä-Afrikka ja mausteinen Intia. Useimmat kasvitieteilijät ovat samaa mieltä siitä, että tämä kukka oli levinnyt jopa Gondwanan muinaiselle supersydämelle, joka yhdisti Intian, Australian ja Afrikan.

Vain 1600-luvun loppupuolella geranium tuotiin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan Etelä-Afrikasta. On syytä huomata, että Euroopassa on tällä hetkellä keskus harvinaisten syötävien ja koristekasvien lajien valintaan ja viljelyyn. Tätä edisti entinen ja espanjalainen merenkulkija Afrikan ja Intian uusista eksoottisista maista. Geraniumin kotimaa, jota tunnemme ja kasvaa tänään, on Yhdistynyt kuningaskunta. Niinä päivinä oli suosittua tuoda mielenkiintoisia kasviston ja eläimistön edustajia laajentamaan kuninkaallisten puutarhojen ja ravintoloiden luetteloita ja vastaamaan rikkaiden kasvattajien tarpeisiin.

Valtava perhe Geranium sisältää kaksi erilaista kasveja. Ensimmäinen edustaja on Pelargonium, joka löytyy monien ikkunalumpuista maassamme. Toinen tyyppi on geranium itse. Tämä kukka sopii kasvamaan kotona ja laskeutumaan etupihalla ulkona. Monet aloittelijat ja kokeneet viljelijät sekoittavat usein pelargoniumin ja geraniumin: kasvien kotimainen maa, ulkonäkö ja kunnossapidon olosuhteet ovat lähes identtiset, mutta ne eivät ole samoja. Ensimmäinen suku koostuu noin 280 lajista, ja toinen - yli 430, mutta joka vuosi tämän kodin komeat edustajat ilmestyvät anteliaiden jalostusyritysten ansiosta ympäri maailmaa. Erottaaksesi yhden kasvin toisesta, sinun on tutkittava tarkasti kukat: geraniumissa ne ovat säteittäisesti symmetrisiä, kerätään pienissä semi-zonotikoissa ja lähes säännöllisessä muodossa. Pelagoniumin kukinnolla on kuitenkin kahdenvälisiä symmetrisiä zygomorfisia kukkia.

Geranium-kasvin syntymäpaikka on Intia, suosituimmat lajikkeet tulevat sieltä. Se esiintyy myös Afrikassa. Anna asua tarkemmin useille yhteisille kasvilajille, jotka ovat tämän perheen kauneimpia edustajia.

Geranium on nelikulmainen - korkeus 30-70 cm. Kukat näkyvät keväisin ja kesäisin (istutusjakson mukaan) ja ulkonäköön muistuttavat perhonen. Etelä-Afrikka - kasvi-geranium-neliön muotoinen syntymäpaikka. Värivärit voivat olla pehmeästä kermasta vaaleanpunaiseen. Kasvi mieluummin valaistut ikkunalaudat ja lämpötila on vähintään +10 ° C. Keväällä ja kesällä geranium on kastanut runsaasti, ja viileä kausi on kohtalaisesti. Pohjamaana sopivaa on ravitseva maaperä, jossa on hyvälaatuinen kuivatus.

Geranium Curly - erinomainen valikoima kotikasvillesi. Tämä pensas saavuttaa korkeuden 30-60 cm ja on hyvin haarautunut järjestelmä lehtien. Kasvuston kotimaa on geranium curly - Etelä-Afrikka (Kap-maakunnassa). Kukat ovat kirkkaat värit vaaleanpunaisesta rikkaaseen lilaiseen ja melko lyhyisiin jalkoihin. Ensimmäiset silmut ilmestyvät heinäkuussa, ja mikro-siementen täysi kutina ja kypsyminen tapahtuu elokuun lopulla.

Mitkä tahansa valitut pelargoniumin tai geraniumin lajit edellyttävät hedelmällistä maaperää, laadukasta kastelua ja kirkasta ja hyvin ilmastoitua paikkaa talossa tai paikoilla. Vaikka laitoksen resistenssi erilaisiin sairauksiin on mahdotonta sietää juurien hajoamista.

Kasvin kotimainen maa on geranium tai pelargonium ja mistä se tulee

Geranium pidetään suosituin ja kuuluisin kasvi kukkaviljelytiloissa. Aloittelijat rakastavat sitä sen vaatimattomuudesta ja reproduktiivisuudesta. On paljon erilaisia ​​lajikkeita. Geranium on vuosittainen tai monivuotinen, joka ulottuu viisikymmentä senttimetrin korkeuteen. Kohokohta kasvin lehtien rikkaiden vihreä sävy muistuttava väri uusien ruoho, ja suuret kauniit kukat kerätään kukinto. Lehdet tuottavat miellyttävän sitruunan ja mintun aromia. Tässä artikkelissa puhumme kotimaassaan kasveista, tiedämme sen tieteellinen nimi, ja toisin kuin muut lajit - Pelargonium.

Alkuperän historia ja huonekalun syntymäpaikka

Ensin selvitämme, mistä tämä kotitekoinen kasvi tulee. Luonnossa, löytyy Uudesta-Seelannista, Australiasta, Kaliforniasta ja Madagaskarista. Kasvin kotimaa on Intiassa ja Etelä-Afrikassa. Näistä reunoista on kasvi joutunut Euroopan maihin. Kun merenkulkijat, jotka löysivät itsensä Etelä-Afrikassa, kiinnostuivat mielenkiintoiseen kasveeseen, jossa oli kirkkaita kukintoja. Brittiläiset toivat kasvin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, jossa kasvattajat alkoivat kasvattaa uusia lajikkeita.

Hän alkoi koristella taloja ja puutarhoja heti kun hän tuli Eurooppaan. Yleensä tämä kasvi näkyi aatelisten asuntoissa. Naiset ajasta valitsema kauneutta ja koristanut sen käymäläänsä, koristelu hatut ja kaulan ylellisyyttä mekkoja.

Kukkivat geraniumat

Venäjällä tehdas saapui kahdeksastoista - yhdeksästoista vuosisataan ja sai välittömästi suuren suosion aristokraattien keskuudessa. He alkoivat koristella ylellisiä talojaan epätavallisella kukilla. Joitakin lajeja ei ole ihmisten kesytetty, ne levittäytyvät luontoon, asettuvat niittyihin, nielaisilla alueilla, metsäalueilla, taistelevat selkeästi heikossa sääolosuhteissa.

Ongelmia kasvaa kukka

  • keltaiset ja alemmat lehdet irtoavat. Syy: valaistuksen puute, väärä kastelu. Auringonvalon puute aiheuttaa lehtien haalistumista. Kuivuus aiheuttaa lehtien kärkien kuivumista ja liiallista kosteutta - niiden hajoamista. Jos näin tapahtuu, sisällön olosuhteet korjataan: kasvi valaistaan ​​tai juotetaan;
  • lehtien fossa kuorinta. Syy: se jäädytti. Ratkaisu: siirtyminen lämpimään huoneeseen;
  • kukinnan puute. Syy: riittämätön valaistus tai matala lämpötila. Ratkaisu: säilöönoton olosuhteiden säätö;
  • taudit (harmaat rokotteet, juuret) tai tuholaishyökkäykset: sukkulamatoja, kirvoja, pajamia ja punkkeja. Tautien kehittymisen välttämiseksi on varmistettava asianmukainen säilöönotto.

Se ei vain vaalenna asuntoa, vaan sillä on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Sisältää flavonoideja, eteerisiä öljyjä, tanniineja, karoteenia, tärkkelystä, fruktoosia, pektiiniä, mangaania, rautaa ja muita aineita. Ominaisuudet ihmeet geraniums olivat kiinnostuneita muinaisina aikoina, se herätti huomion parantajat, velhot ja papit. Hänen avustuksellaan he taistelivat pahoja ja suojattuja raskaana olevia naisia ​​vastaan.

Kukkapenkki geranium

Sitä käytettiin poistamaan päänsäryt, stressi ja kipu selkärangassa. Se pystyy torjumaan bakteereja ja viruksia, lopettamaan veren, lievittämään kipua ja turvotusta, parantamaan haavoja ja vaikuttamaan positiivisesti maha-suolikanavaan ja sydämeen.

Tällä kylmä mehu tiputetaan nenä lehdet, kun yskä juoda infuusio lehdet ja huuhtele kurkun. Korvasairauksia hoidetaan asettamalla tuore lehtiä korvakäytävään. Useita reseptejä käytetään lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Geranium pystyy vaikuttamaan myönteisesti ympäröivään pysäkkiin ja ihmisiin. Monet liittävät sen vanhoihin isoäitiin ja Neuvostoliiton aikoihin, kun kukka koristeli kukin ikkunaluukku. Isoäiti uskoi, että kasvi on todella ainutlaatuisia ominaisuuksia. Nykyään se ei kuitenkaan menetä suosionsa.

Kasvi säästää perheitä skandaaleilta ja riitoilta, luoda harmoninen ilmapiiri talossa. Erityinen aromi auttaa selviytymään stressaavasta tilanteesta ja lievää ärtyneisyyttä. Hermojärjestelmä tulee järjestykseen ihmeellisen kasvin vaikutuksen alaisena, jonka ansiosta ihmisellä ei enää ole kauheita unia, ja unettomuus menee pois. Monet uskovat, että se on erinomainen amuletti, joka suojaa pahalta silmästä ja pilaantumiselta.

Erilaisia ​​uskomuksia liittyy geraniumeihin, joita esi-isämme uskoivat erityisen voimakkaasti. Aikaisemmin tytöt käyttivät kuivattuja kukkia ompeltuna pussiin, niin että houkuteltu kaveri kiinnitti heitä huomiota. Tytöt uskoivat, että ne auttavat luomaan vapisevan rakkauden. Uskotaan, että laitos vaikuttaa positiivisesti perhebudjettiin.

Kukinta geranium lähikuva

Valkoiset geraniat symboloivat puhtautta, syyttömyyttä ja vilpittömyyttä. He suojaavat perheen onnellisuutta vastoinkäymiseltä ja epäonnistumiselta. Naimisissa olevat parit, jotka haluavat vauvan, pitäisi heti ostaa valkoista geraniumia: hän auttaa tulemasta vanhemmille.

Punat symboloivat intohimoista rakkautta. Heidän kanssaan on saada ystäviä yksinäisiltä tytöiltä, ​​jotka unohtavat sielunkumppanin tapaamista. Punainen geranium auttaa säilyttämään kauneuden ja nuoruuden. Vaaleanpunaiset kasvit esitetään tytöille, jotka eivät voi mennä naimisiin pitkään.

Toinen nimi tieteelliselle geraniumille

Latinalainen nimi kuulostaa "geraniumiksi". Se tulee sanasta "geranion" tai "geranios", joka käännös tarkoittaa "nosturia". Nimeä ei annettu laitokselle vahingossa: hedelmät sidottu siihen, ulospäin hyvin samanlainen kuin nosturin nokka. Englantilaiset ja amerikkalaiset kutsuvat geranium "cranesbill" - "nosturi".

Pelargoniumin kukka

Mikä on ero geraniumin ja pelargoniumin välillä?

Kukkamyrskyn alalla on paljon sekaannusta geraniumista ja pelargoniumista. Jotkut ihmiset ajattelevat, että tämä on sama kasvi, toiset taas uskovat, että "pelargonium" on laitoksen tieteellinen nimi. Tämä on suuri väärinkäsitys. Itse asiassa geranium ja pelargonium ovat kahta täysin erilaista kukkia, joilla on merkittäviä eroja.

He kuuluvat samaan perheeseen, tämä on suurin samankaltaisuus. Perheellä on viisi sukupolvea ja kahdeksansataa kasvilajia. Useimmat ovat geranium, ja yleisimpiä on pelargonium. Heillä on samanlaisia ​​ulkoisia merkkejä. Niillä on hyvin samanlaisia ​​hedelmiä, jotka muistuttavat nosturin tai haisun nokan. "Pelargos" on käännetty latinasta "haikara", joten nimi "pelargonium".

Kasveille on ominaista erilaisten geneettisten ominaisuuksien läsnäolo, joten niitä ei voida ylittää. Pelargoniumin kotimaa ovat eteläiset alueet, ja geranium tuli meille pohjoisista leveysasteista. Tämä ero vaikuttaa merkittävästi kukintaan: geranium liukenee kukkia ja kaksitoista lämpöä, ja pelargonium vaatii kasvihuoneen olosuhteet tähän. Pelargonium kasvaa hyvin kotona, kukkapuutarhassa ja parvekkeilla, voi olla puutarhassa, jossa sitä ei tarvitse suojata talvikuukausina.

Laji luonnollisesti kasvaa jäillä, kuten valo hiekkamaassa, sekä lajeja, jotka elävät niityillä, kehittyvät hyvin raskaan maaperässä savea.

Pelargoni lähikuva

Geranium ja Pelargonium täydellisesti kasvaa sisätiloissa Penumbra, vaikka kuten hyvä valo, mutta ei suoraa auringonvaloa. Huolehtiminen niistä on periaatteessa sama. Ainoa ero on, että Pelargonium hoidetaan alle asunnon, ja pelargonioita - puutarha ympäristössä.

Pelargoni asetetaan ikkunalaudalle, antaa sille mukavan lämpötilan. Hän tuli asunnon kuumin paikoissa, joten se vaatii kasvihuone olosuhteissa. Jos kasvi valo ei riitä, se lakkaa kukkia tai liuottaa pieniä kukkia. Pelargonium kasteltiin yläkerros maaperän kuivumista. Sanomattakin on kosteuttaa mahdotonta, muuten se johtaa homeelle juuriston. Pelargoni riittävän pieni potin täytettiin mullalla, ja ravinteiden laatua varustettu kuivatus.

Kastellaan harvoin, kiinnitetään erityistä huomiota hänelle, jos kesällä ei ollut runsaasti sateita. Huolimatta siitä, että kukka kasvaa ilman lannoitteita ja ilman rikkakasvien ja se kannattaa maksaa vähän huomiota näihin näkökohtiin hoidon. Pienin lannoitteita ja kitkemistä kukka auttaa entistä rehevä ja terveitä. Laita se aurinkoinen, talvella ei satama, koska se kestää pakkasta. Tämä on perustavaa laatua oleva ero näiden kahden lajin.

Geranium kukka on viisi tai kahdeksan terälehtiä. Useimmiten yhden Bloom kukkia, mutta jotkut lajikkeet kerätään kukinto. In Pelargonium, kasvava talot, epätavallinen rakenne teriön: ylempi terälehtiä suurempi kuin pohja kolme, jolloin muodostuu epäsäännöllinen muoto kukka. Pelargonium nuput saatu suuri. Geranium on laaja värivalikoima, joka voidaan maalata muitakin värejä kuin tulipunainen ja kukkia Pelargonium koskaan käytä värejä sininen toteaa.

Vasen kukka Pelargonium, oikea - Geranium

Yleisimmät lajit ovat "Georgian", "Oxford", "upea". Pelargonium kotiin kuin kukkakaupat, kukat kukkivat ympäri vuoden. Kesällä se voidaan sijoittaa myös parveke tai terassi, mutta talvella, muista palauttaa huoneeseen.

Kukat ovat usein sekava, uskoa, että ne ovat yksi ja sama kasvi. Nämä kaksi kukat ovat täysin erilaisia ​​kasveja perustavanlaatuiset erot, joten sinun täytyy pystyä erottamaan ne toisistaan.

Homeland huone geranium historiaan kasvien ja huolenpito

Geranium - ihana huonekasvi. Mutta se on myös istutettu puistoissa, puutarhoissa, koska se näyttää kauniilta, paitsi ikkunalaudalla, vaan myös nurmikoilla. Luonnossa geranium voi kasvaa metsässä, glades. Monet ihmiset kasvavan tänä kasvi kotona, tietämätön todellisen kotipaikkaan.

Geranium kutsutaan myös kurjenpolvi. Usein ihmiset ovat hämmentyneitä, kutsuen sitä kasvi, ja Pelargonium. Huolimatta siitä, että on olemassa yhtäläisyyksiä monessa suhteessa, mutta siitä huolimatta voimme erottaa joitakin eroja. Nykyään on olemassa noin 400 lajia geranium. Ne kasvavat ympäri maailmaa, kasvi voi olla muodossa pensaita tai ruohoa. Geranium kasvaa jopa 60 cm. Lehdet on peitetty pehmeällä karvat, ja kukinto on toinen väri. Mutta missä on syntyi huone geranium?

Jopa 17-luvulla toi pelargonioita alueemme Britanniassa. Jotkut ihmiset ovat alkaneet uskoa, että tämä maa on koti tämä ihana kukka, mutta tämä on väärinkäsitys. Geranium on eteläisen kasvi, ja Euroopassa tuli Etelä-Afrikasta ja Intiasta. Sen tuomat British. Britanniassa, aloimme vetäytyä muiden lajikkeiden tämä kasvi, joka nykyään monet ihmiset kasvatetaan kotona. Pelargonioita koristella ikkunalaudat, kasvi on istutettu puutarha.

Useimmat pelargonioita on kasveja, jotka ovat sopeutuneet kuiva sää, joten he ovat oppineet kerääntyä valtava määrä vettä niiden paksu varret.

Kotimaassakin tämän kasvin ovat ikään vaikeissa sääolosuhteissa. Useimmat päivää vuodessa, siellä loistaa paahtavan auringon. Usein korvata kuivuuden tulla raskas pitkä sateet että kaadetaan maahan useita päiviä.

Noin 10% kaikista lajeista geranium kasvaa muilla aloilla.

  • Madagaskarissa
  • Australiassa
  • Kaliforniassa
  • Uudessa-Seelannissa

Kun pelargonioita tuotu Eurooppaan, sitä alettiin käyttää koristeina kodeissa, ikkunat, useimmiten se voidaan nähdä aatelisia.

Hyvät muinoin käyttivät kukkii koristella pääntie, päähineet. Jonkin ajan kuluttua, kasvi on saavuttanut suosiota, joten se alkoi kasvaa ja tavallisia ihmisiä.

Kuten jo mainittiin, geranium perin viljellään Etelä-Afrikassa. Mutta usein, merenkulkijoille, jotka vierailivat eri paikoissa, kiinnostunut paitsi kulttuurin, infrastruktuurin ja laitosten ja jotka näkyvät joillakin alueilla. Siksi tällainen kukka geranium, ei jää huomaamatta. Luonnontieteilijöiden huomannut hämmästyttävä kukinto, he näkivät niin lämmin ilmasto. Sen jälkeen heillä oli halu sopeutua tehtaan uusiin elinoloihin. Joten pelargonioita alkoi levitä eri puolille maailmaa, se mukautuu monipuolinen ilmapiiri, joka laski. Tämän vuoksi ihmiset ovat nyt yllättyneitä siitä, että syntyi geranium on maa, jossa lähes koko vuoden sää on kuuma.

Venäjän saavutti kukka jonnekin 18-19 luvulla. Jotkut lajit pelargonioita kasvoivat luonnossa, ja ne ovat hiljaa siirretty kylmällä säällä. Mutta monet kasvilajikkeiden alkoi koristella huoneeseen ihmisiä.

Tämän seurauksena olemme kehittäneet geranium kasvinjalostajat, joka alkoi näyttää eri laatuja. Kukin kasvi on erilainen väri, muoto. Mutta kotimaassaan edelleen iloa silmälle geranium, näennäisesti se on sama kuin huonekasvi.

Huolehtiminen tämä talo kasvi on kytketty suoraan syntymäpaikka geranium. Hänen maanmiehensä ovat Chlorophytum, sansevery ja muita kasveja. Geranium rakastaa lämpöä ja valoa, joten hän pystyi selviytymään vain kotona. Monta vuotta on kulunut siitä hetkestä kun ensimmäisen kerran tuonut tehtaan Eurooppaan, joten tänä aikana se onnistui sopeutua uusiin olosuhteisiin. Mutta kuitenkin, että ihmiset, jotka ovat päättäneet istuttaa pelargonioita kotona, hän pitäisi valita paikka, joka on hyvin valaistu Windows on eteläinen.

Kesällä pelargonioita voisi helposti olla parvekkeilla. Laitos on tyytyväinen sen kauneutta, jos se sijoitetaan missä ovat suoria auringonvalolta. Mutta älä liioittele. Erittäin kuuma sää on parempi piilottaa varjossa kukka.

Maaperän geranium pitäisi olla kostea, mutta jälleen kerran, sinun täytyy muistaa vähiten. Kastelu kukka seuraavan kerran viimeistään 2 vrk. Siten, että laitoksen kasvoi hyvin, pitäisi tehdä salaojitus sora. Kun se menee pois ylimääräinen kosteus, joten juuret ovat turvallisia, ne eivät zagniyut.

Mutta talvella voidaan luopua runsaasti kastelua, koska kasvi on lepotilassa kevääseen.

Geranium ei vaadi usein istuttamisen, se tulee tehdä vain kun aukko tahdon rikkoa juuret. Kasvi ei vaadi erityistä maaperään, se riittää, että sovelletaan tavallista maahan. Määrä kukkia voidaan pienentää, jos kurjenpolvea kasvaa korkea. Tämän vuoksi on suositeltavaa tehdä järjestelmällistä leikkaus oksat. Tästä ja pensaissa hankkia loistoa, ja kukinto on paljon.

Jos täyttää kaikki nämä säännöt, kurjenpolvi pitkään nauttia sen kauniita kukkia. Mutta jopa yksinkertainen kopio kasvi. Tästä revitty oksa laitettu astiaan vettä. Se voidaan istuttaa kuten nähdään ensin juuret.

Mutta geranium ei ole vain kaunis vaan myös hyödyllinen kasvi. Koska lehdet jaetaan aineita ne harjoittavat puhdistus ja desinfiointi ilmaan. Haju, joka tulee kasveista, suotuisia vaikutuksia hermostoon. Uskotaan, että geranium pystyy antamaan hyvän ja hyvän unen. Siksi kasvi on suositeltavaa laittaa makuuhuoneissa.

Geranium sisältää tanniinit, flavonoidit, haihtuvaa öljyä ja niin. D. Jo antiikin aikoina tämä kasvi olivat kiinnostuneita Papit, velhoja, parantajia. Tämä kukka karkotti pahoja, suojelemaan naisia ​​raskauden aikana.

Geranium jolla on lääkinnällisiä ominaisuuksia. Se on usein verrataan piharatamo, jota käytetään usein lääketieteellisissä. Jos henkilö on loukkaantunut, on suositeltavaa liittää arkki teennäinen. Tämän seurauksena veren pysähtyy ja haava ei mätäne nopeasti parantunut.

Lisäksi Geranium on muita ominaisuuksia. Sitä käytettiin poistamaan myrkkyjä, lievittää stressiä, siivota pää kipeä. Kasviuutteella öljy, jota arvostetaan lääkärit. Sen kanssa, vaikka ennen vanhaan kotiin kasveja vahvistaa lihaksia, puhdistettu kipu selkärangan. Se ei myös pakata öljypohjainen, sitä sovellettaisiin haavaan, niin että hän on parantunut nopeammin, niin veti mätä. On kylmä ja kipu korvissa putosi öljy. Myös, se oli sekoitettu viski, juominen juoman, johdetaan sitten päänsärky. Tästä jopa nostaa mielialaa, masennus katosi.

Oliko infuusio kukinnot tai lehtiä. Hunajaa lisättiin siihen, minkä jälkeen lääke on valmis, joka pestiin silmät festered. Suuri etu on decoction lehdet kasvin. Hänen avulla vatsa- vaivoja. Erityisen arvokasta on sellainen juoma gastriitti, ripuli.

Valmistella keittäminen, sinun täytyy ensin pilkkoa lehdet kasvin. Ne täytyy ottaa tl, se lisätään lasi kiehuvaa vettä. Seos olisi kuumennettiin vesihauteessa viiden minuutin ajan. Sen jälkeen liemi pidetään valmiina. Olisi kuluttaa 3 kertaa päivässä lusikalla puoli tuntia ennen ateriaa.

Jopa geranium juuret lääkinnällisiä ominaisuuksia. Niitä käytetään valmistukseen infuusiona, jolla verenpaine nousee. Valmistaa sitä, sinun täytyy pilkkoa juureen. Kaada kiehuvaa vettä sen päälle. Seoksen pitäisi seistä noin 8 tuntia. Kireät infuusio on humalassa ennen aterioita pitkin päivää.

Infuusio lehdet voi auttaa pääsemään eroon pahaa unta, koska se on rauhoittava vaikutus. Sami geranium lehdet vähentää tulehdusta ja elvyttää soluja.

Takaisin vanhaan kotona kurjenpolvea käyttänyt sitä lääketieteellisiin tarkoituksiin. Mutta tänään, kukkien viljellään eri maissa, joten hyödyntää sen parantavan ominaisuuksia voi jokainen ihminen talossa, joka on tämän hämmästyttävän kasvin.

Lisäksi geranium- käytetään myös taikakalu. Uskotaan, että laitos on hallussaan maagisia ominaisuuksia. Mutta tämä on vain teoriaa. Yksi asia on varma, kurjenpolvi ehkä puhdistaa ilmaa, mikä on tärkeää nykyisessä elämänkaari.

Re: Homeland huone kurjenpolvea historiaan kasvien ja huolehtimaan heistä

Lämpimässä huoneessa talvella pelargonioita ulotetaan, runko paljasti alareunassa, jotta tämä vaikea, vain permutaatio viileässä huoneessa ja vähentää kastelu. Varmista kunnollinen talvi ei välttämättä kaikkia, joten kevät on parempi juurtuneet voi olla useita kappaleita yhdessä astiassa, ja vanha viljelykasvin. Saadaksesi rehevä pensaita vaativat venyttämiseen, vaikka ne kukkivat tästä myöhemmin, mutta kukkivat ylenpalttisesti.

Re: Homeland huone kurjenpolvea historiaan kasvien ja huolehtimaan heistä

Joten minulla on sama ongelma, minun pelargonioita talveksi voimakkaasti venytetty, aina hyvin keskelle kynnyksen ja pohja lehdet ovat alkaneet kellastua ja olen niitä hakataan irti ja nyt taukoja. Ja äitini ja isoäitini, hän näyttää upeasti koska ne leikata se säännöllisesti. Ja toinen mielenkiintoinen seikka, äitini kertoi minulle, että kurjenpolvea antaa paljon energiaa, ja laita se makuuhuoneessa ei ole toivottavaa, koska on vaikea täyttää, ja täällä päinvastoin, on toivottavaa, yleensä se on nyt keittiössä, että Lounais-ikkunat, kuten vielä mitään)

Re: Homeland huone kurjenpolvea historiaan kasvien ja huolehtimaan heistä

Aina geranium pistokkaat juurruttaa minulle ei ollut vaikeaa, he antoivat juuret veteen, ja sen jälkeen kaksi tai kolme viikkoa, istutin ne maahan. Mutta täällä pistokkaita pelargonioita kasvaneet siemenistä itsepäisesti kieltäytyy juurtua. Mikä on syy?

Siistiä saada kaikki kasvit ja kukat postinsa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 83 = 86