pellava taulukko Mitat

Mitat vuodevaatteet

Virheellisesti valittu nukkuminen elementit ovat usein syynä huonoon unen takia epämiellyttävä kehon asennon. Kun parametrit arkkien pienempi Sänky, kangas väistämättä kokoontuvat taittuu, paljastaen patja. On tärkeää, että kaikki osat vuodevaatteet poimittiin oikein ja sopii sinulle.

Tyypit ja koot vuodevaatteet

Päättää minkälaista Vuodesetti sopisi sinulle, se ei ole vaikeaa: jotkut heistä ovat nimeltään samanlaiset koko sängyn. Mukavaan oleskelun yhden henkilön yhden sarjaa, jossa ei-standardi mitat sängyn edellytti puolitoista asetettu. Kaikki parisänkyä ovat yleensä suuria, sillä ne voivat valita joukko muita asianmukaisia ​​vaatteita, joka voi olla yksi suuri tai kaksi pientä tyynyliina.

Tämäntyyppinen makuuhuoneet löytyy nyt myynnissä harvoin johtuen leviämisen laajemmalle sängyt ja muita tyynyjä. Kuitenkin löytää ne ja jos haluat. Toisin kuin yksi ja puoli, vaihtelut parametrien ei ole täällä. Laite on esittänyt tapauksessa kapea tyyny, jonka sivut 50 ja 70 cm. Tästä on arkin koko on 110x200, sopii standardin sänky. Täydentää yhdistelmä peitto parametrit 135x200.

Vaihtelut koot tuotteiden pakkauksessa, muutamia. Pääsääntöisesti valmistajat puvut seskvikarbonaatit laittaa kaksi tyynyliinaa pituus 70 ja leveys 50 70 cm. Osalta pussilakanat, pisimmän sivunsa ei ylitä 220, mutta se voi olla hieman lyhyempi. Sallittu leveys vaihtelee 145 160. minimiarvo lakanan sarjaa sesqui - 150x200.

Kaksinkertainen tarvikkeita keksitty erityisesti pariskunnille, jotka haluavat piilottaa oman peiton. Pussilakanasetti kaksinkertainen leveys ei ole jo 180 cm, korkeus tuote on vähintään 210 cm. Mitat parivuode pellavalakanat määritetään, se on täsmälleen mittojen mukaan patja, tai olla hieman suurempi. Lisää tottunut suorakulmainen mitat, esimerkiksi 175x210 tai 210x230. Standardit tyynyliinat: 50-70 ja 70-70, mutta erillinen makuuhuone asetetaan löytyy 60-60.

Eurooppalaiset standardit vuodevaatteet suosittu maassamme. Euro size vuodevaatteet näe mitään vaihtelua. Lakana voi olla kahdenlaisia: 200x240 tai 240h280. . Evropododeyalnika vakiopituus 220 ja leveys 200 cm On kaksi vaihtoehtoa, joissa nämä numerot korotetaan 5 tai 25 cm Pakkaus sisältää kaksi identtistä tyynyliinat:. Suorakulmainen tai neliö.

Perhe lakanasetti niille pariskunnille, jotka ovat enemmän mukava nukkua erillisessä huopia. Jos parametrit tyynyliinat eivät eroa tavanomaisista arvoista todettu muissa asetetaan, pussilakanat, joilla parametrit 150x210. Minimipituus levyt on 200, ja saavuttaa enintään 260 cm. Leveys vaihtelee tässä tapauksessa 180-250 cm.

Ominaisuus valikoima lisävarusteita lapsille on, että lakanat on usein purukumia kiinnittämiseksi patjan. Mitat standardin vauvan vuodevaatteet. Pehmuste kansi on suorakulmainen muoto, mutta ei enemmän kuin 40x60 cm arkki oli pituus vaihtelee suuruus patja: vähintään viitenumerolla määritetään leveys 138 cm - alle 120 cm pussilakanan parametrit 135h120 cm ja enemmän, joka perustuu lapsen iästä ....

Vuodevaatteet vauvoille

Valitse vuodevaatteet vauvalle tarvitse keskittyen koko sängyn. Leveys arkin oli usein pidempi kuin pituus, että se on kätevä tankkaamaan. On olemassa vaihtoehtoja, kuten lakanat 110x140 ja 150x120. Pussilakana vastasyntyneiden sarjat ovat yleensä alle 10 senttimetriä pitkä. Tyynyliina on suorakaide 35x45.

Vakiokokojen vuodevaatteet - taulukko

70x70 tai 50x70

70x70 tai 50x70

Miten valita vuodevaatteet kooltaan

Eri vaihtoehdoista valita oikea vuodevaatteet ei ole vaikeaa. Mitat kaksinkertainen pellava, sekä muita lajeja, vaihtelee Sänky. Otetaan mitat patja ja tyynyt, lisäämällä muutaman senttimetrin podvorot. Löytää tiesi parametritaulukosta auttaa:

mistä 145x210 ja 160x220

mistä 150x200 ja 230x250

mistä 180x210 ja 200x220

mistä 175x210 ja 240x260

mistä 200x220 ja 225x245

mistä 200x240 ja 240x280

mistä 180x200 ja 260x260

mistä 100x140 ja 120x150

mistä 100x138 ja 120x160

100x135 tai 150x110

110x140 tai 150x120

Pään ja kaulan nukkuessa on sijoitettava oikein ja kätevästi. Tyyny valitaan kunkin henkilön erikseen. Joku mukavampi nukkua suorakaiteen ja kapea, niin että niska on hieman pienempi pää, kun taas toiset enemmän neliö tyyny sielu. Valmistajat makuuhuone asetetaan aikovat tavata ihmisiä molempia: vakio tyynyliinat ovat saatavilla aikuisille 50-arvot 70 ja 70-70 cm.

Kotelo huopa tulee erinomaisesti peittona kääritty tai päinvastoin, roikkuvaa kangasta, aiheuttaa epämukavuutta levossa. Koko Double pussilakana Venäjän näyte suurimmat jopa kaksi ihmistä ja se on sama 180x210. Leveys linkillä, joka löytyy perheen sarjat, 30 senttimetrin vähemmän. Euroopan samoja standardeja ja ei tarjota vaihtoehtoja 200x220.

Jatkuvasti ryömiä pois patjan alle lakanat, luisumassa taittuu, ei voi olla ärsyttävää, kun nukkuminen ei ole liian kätevää. Tämä johtuu virheellisestä tuotevalikoiman. Koon patjan haluat lisätä 10-20 senttimetriä. Pituus lakanan aikuiselle on 220 cm, ja leveys voi vaihdella 145-225.

Opi vyglyaditvydvizhnaya kahdelle lapselle, miten valita se.

Taulukko standardin vuodevaatteet koot

Täällä - parametrit sarjat, myydään usein Venäjällä.

Vuodevaatteet, hänen näkemyksensä ja standardit

Vuodevaatteet yleensä myydään standardin sarjaa.

 1. Single. Tällaiset vaatteet tänään eivät eroa suosittu, joten kaupat ovat harvinaisia. Soveltuu vain pientä sänkyä.

Mitat yksiä:

Toinen on laittaa suoraan patja, joten se on samanlainen korkeus ja leveys.

Mutta tavallinen arkkia ei kaikissa vieraat aineet. Siksi, päättää ostaa uusia vaatteita tuontia makuuhuonetta, huolellisesti tutkia sisällön pakki.

Tyypit western vuodevaatteet asetetaan:

 • Yhden tai kahden hengen - yksiä.
 • Erittäin pitkät yksittäinen - joukon vastaavan Bastard meidän alusvaatteet.
 • Kaksois- tai täydellinen - kaksin kappalein. Parametrit lähes sama kuin meidän.
 • king size - setti suunniteltu suuret vuoteet.
 • perhe - perhe kit.
 • kuningatar - sama asia, että evrokomplekt.
 • Lapset tai Vauvasänky - Lasten vaatteet asetettu.

Taulukko vauvan vuodevaatteet

60x120 (elastinen)

On valmistajia, jotka sijasta erillisiä sarjaa vuodevaatteet tarjoaa täyden valikoiman. Niissä on patja, peitto, tyyny, ja sivutasku pinnasänky.

Hyödyllisiä vinkkejä valitsemalla vaatteita

 1. Kiinnitä huomiota koostumusta kudokseen. Cot on parempi valita kaikki luonnolliset pellava.

 • Look nurinpäin. Kylläisyyttä väri sen ei pitäisi olla kovin erilainen etupuolelta.
 • Kun ostat vaatteita huolellisesti saumat. Niiden pitäisi olla kaksinkertainen. Hyvä vuodevaatteet reuna aina piilossa ja käsitellään.
 • Laajenna tuotteen ja käydä läpi sen valossa. Saat välittömästi nähdä tiheys ja rakenne kudosta. Jos hihna on harvinainen ja heterogeeninen, niin - setti ei kestä kauan.
 • Vältä kirkkaita vastakkaisia ​​tulostaa pellavaa. Mieti, ei pelotella yön tummat täplät - puhumattakaan lapsen?

   samanlaisia ​​kirjaa

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  © 2018 naistenlehti | Womans7 · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

  Pöytäliinat koot

  Vuodevaatteet asetetaan tulevat eri muodoissa, ominaisuuksia kuten kohteiden lukumäärä ja niiden koot erikseen.

  Joskus se on erittäin helppo saada sekaisin.

  Lisäksi - valinta tuontituotteita tuo lisää vaikeuksia, joten eri maat noudattavat standardejaan ...

  Kaikki sarjaa vuodevaatteet lukuun ottamatta niitä, jotka on mittatilaustyönä yksittäisiä tilauksia voidaan jakaa toiseen 5 ja vakio tyyppejä.

  Tyypit ja standardit

  • 1 pussilakana,
  • 1 arkki,
  • 1 tai 2 tyynyliinat mallista riippuen.

  Kuten nimi kertoo, pakkaus on suunniteltu yhdessä, mutta tänään perinteinen Kaksosparien ovat yhä harvinaisia.

  Erittäin suosittu Tammikuu 5 makuuhuoneen sviittiä, jotka soveltuvat paitsi yhdelle henkilölle, mutta myös pariskunnille, jotka nukkuu samassa sängyssä.

  Kaksinkertainen sarja ominaisuuksia suurempi koko pussilakanat ja lakanat ja tällainen pakkaus voi sisältää kaksi tai neljä tyynyliinat ja pussilakana.

  Sarja sisältää molemmat "single" sekä pariskunnille.

  Perhe-malleissa on 2 Silikaattitiilet pussilakanat.

  Suunniteltu parit, jotka haluavat piilottaa erilaisia ​​huopia.

  Pussilakana koko on asetettu siten 220h240 cm., Ja levyn koko voi saavuttaa 260h260 cm.

  Tyynyliinat Euro maxi sarjat on kahta standardeja: 70x70 ja 50x70 valmistui yleensä määrä 4 kpl.

  Luokittelu vuodevaatteet kooltaan Venäjällä ja Euroopassa ei ole vain numeroita: Euroopan pellava nimityksiä merkitty Englanti.

  • yksittäinen lakanat voidaan nimitystä "1-vuode» tai «yhden».
  • kaksinkertainen - "2-hengen», «täynnä» tai «kaksinkertainen».
  • «Queen» Se on sama kuin Venäjän "Euro".
  • Silikaattitiilet Sarjat nimetään «1,5-vuode» ja «erikoispitkä yhden».
  • Myös joskus löytyy sarjat «king-size», jotka ovat lähinnä "kolmen makuuhuoneen."
  • nimitys «Vauvasänky» tyypillisiä liinavaatteet vuoteissa imeväisten ja pikkulasten.

  Valittaessa vuodevaatteet lapsille tärkeää huomioida:

  • laatu aineita;
  • värit (Tärkeä näkökulmasta psykologit parametrin, joka voi vaikuttaa unen laatua lapsi);
  • koko vuodevaatteet.

  Ensimmäinen asia ostaa patja, pohjalta jonka mitat, valita ja itsepalvelupesula.

  Lapsille ja nuorille on tarjolla patjat kolme standardia:

  • varten vastasyntyneet.
  • lapsille nuoremmat.
  • varten teini-ikä.

  Nuorille ja pikkulasten useimmiten arkkien koko ei ole kriittinen.

  Sen lisäksi, että arkit vuodevaatteet lapsille kuuluu pussilakana ja tyynyliina. Niiden koko ei saa ylittää koko peitot ja tyynyt yli 4 senttimetriä.

  Uskotaan, että tämä on paras varastossa:

  • toisaalta se ei jätä toimittaja sängyt kiemurtelevat sisällä,
  • Toisaalta - on alusvaatteita, vaikka kutistuminen seurauksena ensimmäisestä pesuvedet eivät "lähellä" varten peitot ja tyynyt.

  Kun valitset vuodevaatteet Sekä venäläisten ja ulkomaisten valmistajien, ettei ole tarpeen ottaa huomioon vain kokoero kunkin lajin, mutta myös täydellinen.

  Esimerkiksi Silikaattitiilet Pakit on suunniteltu yhdelle henkilölle, mutta niitä voidaan käyttää, ja kaksi, niin tämä asettaa kaksi tyynyliinaa usein tapahtuu.

  neliö 70 x 70 cm

  Suorakulmainen 50 x 70 cm

  Kuin itsenäisen pussilakanan - yleensä se valitaan kokoon nykyisten peittoja.

  • Pussilakana on oltava enemmän kuin 2-3 senttimetriä huopia.

  arkki

  Levyt ovat kahdenlaisia:

  • tavalliset klassinen,
  • jännitys (elastinen).

  Edut ja haitat tavanomaisen levyt ovat ilmeisiä:

  • sopii kaikille sängyt ja patjat,
  • Se on edullinen,

  mutta se voi:

  • harhailla,
  • ryppy,
  • liu'u pois patjan.

  • Käytä arkkia kuminauhalla voi olla vain patjat, joten on tärkeää valita oikean kokoinen, mutta sen täytyy tietää koko patja.

  Ehkä saatat olla kiinnostunut

  Ja ominaisuudet kudotusta maissi Corn - on synteettinen biohajoava neuloa, pehmeä ja joustava. ...

  Erinomainen vertailuaineisto ... Me, jos täydellistä lakanasetti vieläkin enemmän tai vähemmän selkeä, sitten määrä todellinen sotku. 🙂

  Parivuode ja kaksi sänkyä mieluummin laittaa peräkkäin, on runsaasti patjat ja kääntyy kuin yhtenä suurena ... ja halutessaan todella lakanat vaikeaksi. En tarkoita, että se käyttää yksi arkki ja yksi huopa kahdelle ... 🙂

  Mutta kuten sanotaan, intialainen peiton jäädy talvella, ja kaksi intialaisia ​​peiton alla - no ... 🙂 kiemurrella ...

  Paljon kiitoksia

  Mielenkiintoisia ja hyödyllisiä artikkeli. Hän otti sen pohjana kirjallisesti omaa materiaalia.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  6 + 1 =