Pelletier

Pelletit? mitä se on?

Vuosisatojen käytettävät polttoaineet ainoastaan ​​puuta, meidän päivinämme, suuri määrä erilaisia ​​energialähteitä, mutta yhä useammat ihmiset ovat palaamassa juuret ja mieluummin käyttää biopolttoaineita, eli polttoaineet kasvi- tai eläinperäisistä raaka-aineista. Pelletit - on eräänlainen puhdasta polttoainetta. Lisätietoja siitä, mikä pelletit, jossa niitä käytetään, miten tämä ihme polttoaineen, kerromme alla.

Edut pellettejä, niiden käytön ja tuotannon

Pelletit - eräänlainen biopolttoaineen, joka on puristettu pelletti turve, puu-tuotteita tai jätettä maataloustuotteiden tuotannosta. Halkaisija 4-10 mm ja pituus 2-5 cm, riippuen koot voivat olla lieriön tai brikettien. Käytetyt raaka-aineet useimmiten sahanpurun kuori, pelletit auringonkukka ym.

Raaka-aineet ovat yleensä käytetään jalostettujen tuotteiden, jotka ovat yleensä vain heittää pois. Puru ja muut puunjalostusteollisuuden jätteitä kaatopaikoilla lopulta alkavat mädäntyä ja voi syttyä palamaan. Näiden jätteiden tuotantoon polttoainepuristeiden, paitsi järjestää muun kuin jätteen tuotantoa ja lisäksi vie tarvetta kaataa metsää. Toisin kuin maakaasua tai öljyä raaka-aineena uusiutuvan polttoaineen pellettejä.

Tuotanto ei käytä mitään kemiallisia lisäaineita, liimat ja paksunnosaineet. Liimaus rakeet tarjoaa aineen, joka on syötteen sisältämien - ligniini, se on lämmitetty puristuksen aikana ja tiivistää pelletti.

  1. Jos käytät tärkeimpien raaka-aineiden, kuten turvetta tai kuitupuuta, se jauhetaan partikkelikokoon 3-5 cm.

Miten saada pellettejä kotona

Jotta omat polttoainetabletteja, tarvitset:

Käyttö sahanpuru raaka-aineena murskaimessa evätään tarpeen, koska niillä on haluttu alkuperäisestä koosta. Kuivauskammioon voidaan useimmat metalli tynnyri. Seula tarpeen sulkea kaikki suuret materiaalit ja epäpuhtauksia, jotka vaikuttavat haitallisesti laatuun lopputuotteen.

Miten saada pellettejä kotona

Jos haluat tehdä polttoainetabletteja, ei vain itselleen vaan myös heidän naapurinsa alueella, on järkevää siru ja ostaa valmiiksi granulator. Sen kustannukset maksavat itsensä takaisin muutamassa vuodessa, sinun ei tarvitse korjailla työkaluja ja hitsauslaitteita. Mutta jos olet varma heidän kykynsä, niin improvisoitua granulator säästää huomattavan osan perheen budjetista.

Mitkä ovat pelletit? Laitteet tuotantoon pelletit

Kysymyksiä optimointi energiankulutuksesta ovat yhä merkityksellisiä teollisuusyrityksissä, ja tavallisille kuluttajille. Maksimaalisen talous yleisesti käytetty tekninen keino kehittyneempiä polttoainetta käsittely laskentaa saada vastaavaa tuottoa. Kuitenkin, lupaavin suuntaan paranee raaka-aineen ominaisuuksia, joka on perusta energiantuotantoon.

Yksityisille asunnon, jotka ovat päättäneet siirtyä vaihtoehtoisiin polttopuun ja hiilen, polttokennot, pitkäaikainen kysymyksiä siitä, mitä pelleteistä, ja miten tehokkaita ne ovat. Monella tapaa tällainen biopolttoaineen on edellä perinteisiä materiaaleja. Ottaen huomioon mahdollisuudet kehittämiseen pelletin tuotantoa, tämä suunta ovat aktiivisesti kiinnostuneita ja yrittäjiä. Se, että Venäjä on suotuisa maaperää käyttöön edullinen ja helppo valmistaa polttoainetta. Mutta ensin sinun pitäisi ymmärtää, että tämä on eräänlainen bionapolnitelya.

Pohjimmiltaan, se on rakeita, jotka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Vaikka paino esitys pellettien liittyy polttoainetta, joka on täysin perusteltua ja voimassa, tämä materiaali on myös käytetty rehun lisäaineena eläinten ruokinnassa, kuten orgaaniset ja epäorgaaniset lannoitteet, rakentamiseen täyteaineena ja vastaavat. D. Tietenkin tärkein alalla, johon käynnissä tuotantoon pelletit, on lämpöä. Euroopassa tämä biopolttoaine käytetään laajalti sisältöä yksityiskodeissa. Käyttäjät arvostavat tätä materiaalia ympäristöystävällisiä, jätteetöntä ja helppo kuljettaa. Suhteen lämpöenergian myös suuri vaikutus energoeffetivnost rakeita.

Venäjällä on tapahtunut selvää kehitystä tämän markkinaraon. Edut ekologisen polttoaineen päällekkäin tarvetta käyttää erityisiä kattiloita - on suurin haitta, joka on polttoaineen pelletit käytön yksityisen tarpeisiin.

Musta ja valkoinen helmet - Mitä eroa?

Klassinen pelletit on valkoinen värisävy, joka on aiheuttanut ensisijainen valmistus kuvia ja lisäys lisäaineita. Musta pelletit olivat vain muutama vuosi sitten, ja tänään he ajavat suuret eurooppalaiset yritykset. Ominaisuus on tällaisten biopolttoaineiden torrefikatsii teknologia tuotantoprosessissa. Lisäksi koostumusta käytetään hiilen massa poltto tilat, ja jolloin muodostetaan tumma sävy. Mutta tietenkin, ensisijaisesti kiinnostuneita kysymys kuluttajalle, että on pellettejä (musta) suorituskykyä koskevien. Kuten on esitetty kemiallisella analyysillä, tällainen pellettien tarjoaa korkeat lämpöarvo, huomattava energian kulutus ja hyvä palamisarvot jopa verrattuna perinteiseen valon sävy biomassaa. Nyt on tarpeen oppia lisää pellettien valmistustekniikka.

Raaka-aineena voidaan käyttää, kuten puuta, turvetta, auringonkukka, viljan jätteen eri teollisuuden ja maatalouden. Valmistettua raaka-ainetta paino lähetetään murskaimeen, jossa se on hionta jauhoja kunnossa. Käsitellään edelleen raaka-aineet syötetään kuivauskammioon, ja sitten - erityinen puristin funktiota rakeistimeen. Tässä vaiheessa suoraan tuotantoon pelletit puristamalla massaa, puristamalla se ja rakeet muodostetaan. Varten myöntämisen tuotannon kestävä viestinnän muoto on käytettyjä lisäaineita, kuten ligniiniä. Päättynyt pelletit jäähdytetään, ja sitten se suljettiin erityiseen säiliöön. Paketti parametrit ovat erilaisia ​​- pienistä 2 kiloa paketteja suursäkit painaa jopa 1 tonni. Myös yhteisten syöttö- löysä rakeita.

Vaiheessa jauhamalla raaka-aineiden murskaus yksikköä rumpu tai levy tyyppi, ja murskauskoneet. Erityisten laitteiden jauhamiseen riippuu ominaisuuksista valmistellun massan ja vaatimukset, jotka on täytettävä valmiin pellettejä. Laitteet kuten polttopuun, esimerkiksi, on käsittelyyn käytetään puujäte, luonnollinen kosteus indikaattoreita. Tässä tapauksessa käyttäjä voi käyttää kahta leikkaus menetelmiä (vasarat ja veitset), seurauksena muodostetaan pieni osa asiakirjoista. Tämä lähestymistapa valmistus tuottaa korkealaatuisia pellettejä, jotka sopivat useimpiin yleinen kattiloiden.

Seuraavassa vaiheessa kuivaus pieni osa raaka-aineista. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi multitsiklichnoe käytettyjen laitteiden rakeiden tuotantoon Venäjän markkinoille, rumpu kuivausrummut ja lämmönkehittimien paloturvallinen. Optimaalinen ratkaisu on pieni tuotantolinja voi tulla kuivausrummun, joka tarjoaa lämpövaikutusten. Nämä aggregaatit on tyypillisesti voima potentiaalia 4 kW, ja keskimääräinen tilavuus 3,2 m3.

Laitteet rakeistusta

On huomattava, että laajalle levinnyt ja briketointia tekniikkaa, mutta sen tuotteita käytetään pääasiassa suurten yritysten. Tässä vaiheessa sitä käytetään laitteet tuotantoon pelletit useita erilaisia. Tämä pääasiassa suppilon haymaker, joka suorittaa tehtävän kertymisen ja ylläpitää tietty määrä raaka paino ennen rakeistusta toimintaa. Puristuksen tarvitaan myös höyryä vastuulla sähköinen höyrystimen. On tärkein tuotantoketjun edellä paina granulator.

Edelleen teko kone, jäähdytetään saatu tuote. Jäähdyttimet tehtävä ei ole vain ylimääräisen kosteuden poistamiseksi. Kuten aggregaatit myös antaa polttoaineen pellettejä riittävä lujuus kuljetus ja helppo käsitellä käytön aikana.

Tavanomaisissa uuneissa ja kattiloissa, biopolttoaineet yleensä ei voida polttaa. Näitä tarkoituksia varten käyttää erityisiä lämmityslaitteita. Erityispiirteet pellettikattiloiden ovat pieni koko palotilan ja konvektiivisen osa. Toiminnassa, tämä suunnittelu tarjoaa pakokaasujen lämpötila 200 ° C Lisäksi pellettikattiloiden on varustettu poltin tilavuus, jonka vuoksi korkean tuottavuuden varmistetaan. Tämä toimenpide pellettikattiloiden voidaan verrata mallien maakaasua, mutta taustalla ovat kiinteät aggregaatit ovat paljon hyötyä.

Pellettien pelletit monia etuja hiilen ja polttopuun, ja kaasun lämmitys. Tämä helppo käyttää, edullinen ja ympäristöystävällinen polttoaine. Ymmärtämiseksi arvon ominaisuuksien biomassan olisi käsiteltävä vielä kerran, että mitä pellettejä itse koostumukseen. Tämä luonnollinen raaka-aine, joka on puristettu ja toimitetaan markkinoille parhaalla mahdollisella tavalla. Voisi sanoa, että se on sama puu, mutta murskataan ja ei ole menettänyt suuren tiheyden. Jos puhumme haittoja tämän polttoaineen, sitten etualalle kysyntään sekä lämmityslaitteet ja korkea hinta, joka kuitenkin maksaa energiatehokkuutta pellettejä.

Mitkä ovat pelletit ja onko tehdä omiin käsiinsä

Yleinen ongelma: omakotitalon, ei ole mahdollista toteuttaa kaasun, vaan suunnitellaan pysyvän oleskeluluvan. Tämä tarkoittaa, että lämmitys asia olisi ratkaistava valinta hyväksi sähkön käytön tai sopivaa polttoainetta: puu, hiili, Solarium, polttoainetabletteja. Polttoainepuristeiden? Tämä on suhteellisen uusi polttoaineen tyyppi, joka on aktiivisesti markkinoilla ansiosta avata mahdollisuuksia automatisoinnin kattilan laitteiden ja alhaiset tällaista polttoainetta. Mutta asiat ensin.

Kuvitella rakeet lieriömäisen muotoinen, jonka halkaisija vaihtelee välillä 5-10 mm, ja pituus - 10-60 mm. Mitat riippuvat valmistaja ja millaisia ​​matriisi valitaan tuotantoon. Tämä on pelletit, tai pelletit. Tunnusomaista tämän polttoaineen on, että se toimii raaka-aineen tuotantoa varten jätteiden:

  • puunjalostus yrityksiä, erikoistunut tuotanto puupohjaisten rakennustarvikkeiden ja huonekaluja. Tässä tapauksessa raaka-aineena käytetään sahanpurua ja lastut;
  • maatalouden komplekseja, käsittely raaka-aineet kasviperäiset (olki, jne.), polttoaineen. Sitten rakeet kurssi on olki ja muu jäte käsittelyä hedelmät, marjat, vihannekset ja viljat;
  • yritys on erikoistunut hiilen ja turvebrikettien. Sisus kivihiilen ja turpeen saadaan myös hyvä pellettejä

Useimmissa tapauksissa tuotantoon pelletit on tytäryhtiö lisäke mahdollistaa asiantuntevasti kierrättää, kääntämällä menetyksestä raaka tappiot hyvät tulot. Popularisoinnin pellettikattiloiden yhdistettynä puute merkittävää kasvua volyymin tuotantoon polttoainepuristeiden vaikutus kustannusten noususta jälkimmäisen. Tässä numerossa käsittelen myöhemmin. Tällä välin puhutaanpa mitä sovellus "innovatiivisia polttoaine" poikkeaa puun käyttöä tai muita kiinteitä polttoaineita.

* - arvioitu vertailutiedot. 1 otettu kustannukset ton polttopuut

Jos puhumme millaista polttoainetta on kätevin taloudellisesti valinta tehdään hyväksi hiiltä. Kuitenkin tärkein etu pellettien on suurin automatisointi polttoaineen syöttö kattilan prosessi - mukaan lukien kiinteän polttoaineen Pellet laitteet se ei ole yhtä suuri. Ja rakeet tuhkapitoisuus on lähes 20 kertaa pienempi kuin käytettäessä tavanomaista kiinteän polttoaineen.

Lajikkeet pellettien

Ominaisuudet pellettien määräytyvät suurelta osin raaka-aineen tuottamiseen käytetty niitä. Myynnissä löytyy usein valon ja pimeyden rakeita. Edullisimmin energiatehokkuuden kannalta on valon käyttö pellettien. Se, että niiden valmistus käyttää puhtaita raaka-aineita - sahanpurua ja pieniä siruja, yhdenmukaisuuden varmistamiseksi koostumuksen pellettejä. Mitä tummempi lajikkeita, sen valmistukseen kuuluu käytön lajittelematonta Puutavaranjätteet. Tällaisissa pellettien kanssa puru saa revittyä kuorta, oksia, ruohoa ja jopa maaperään. Entä menossa tuotantoprosessin voi katsoa vuokaavion alla.

Mitä tulee kysymykseen kustannuksia näiden polttoaineiden

Tuolloin tätä kirjoitettaessa, keskimääräiset kustannukset 1 tonni. Pelletit vaihteli välillä 6-10000. Rub. per tonni. Hinta riippuu raaka-aineen ja polttoaineen: kevyt pelletit ovat kalliimpia pimeässä. Kulutus koko lämmityskauden koti alueen 100-150 neliömetriä. m kestää keskimäärin 6-10 tonnia pellettejä. On helppo laskea, kuinka paljon se maksaa käyttää tätä polttoainetta, paitsi tietenkin, tiiviisti kustannukset itse pienpolton.

Huomaa, että kulutus lämmitykseen 100, 150 neliömetriä. M., tai kotona minkään muun alueen riippuu useista tekijöistä: suunnittelun piirteet rakennuksen toimenpiteiden lämmetessään, ilmasto-olosuhteet, kattilan malli, läsnäolo LKV jne Siksi me emme voi puhua arvoista.

No, käy ilmi, että pelletit ovat yksi kaikkein taloudellisin vaihtoehdoista itsestään kuumenevat. Onko mahdollista tehdä vielä vähemmän? Eli, säästää rahaa, ota omaa tuotantoa hänen pihalla. Voit! Mutta ensin on hyvä miettiä, onko syytä jauhetta ja ammuttiin.

Pelletit omin käsin: teoriasta käytäntöön

Koska pelletit tuli markkinoille, optimizers kävijät alkoi palapeli yli miten ratkaista ongelman itse tuotantoon tällaista polttoainetta, ainakin omiin tarpeisiinsa. On selvää, että valmistajat eivät vain kierrättää ilmaiseksi niin arvokas raaka-aine tuotteessa. Mutta salaisuus on, että näennäinen voitto on mahdollista vain sillä ehdolla, että tuotanto tulee olemaan stream, ja volyymit eivät käsitellä kymmeniä, satoja tonneja kaudessa. Ehdotamme katselet viihdyttävän video aiheesta. Tämän artikkelin ei hyväksy kaikkia lausuntoja, mutta useimmat heistä näyttävät hyvin vakuuttava.

Laitteet tuotantoon pelletit

Muovauselementti on granulaattoria mikä tahansa matriisi. Se on valmistettu durumvehnästä teräksestä ja on kokoonpano, jossa on useita aukkoja, joiden läpi suulakepuristettu massa palvelevat tuotantoa varten raaka-rakeita. Suosituin erilaisia ​​tällaisia ​​matriiseja on tasainen levy, jonka toisella puolella ovat tiiviit rullat, jonka pyöriminen tuottaa raaka-aineen poistamiseksi ja sen myöhempää laudaksi. Ei ole mitään järkeä maalata yksityiskohtia suunnitteluohjeita näistä laitteista - jos haluat, voit helposti löytää ne pyynnöstä tyypin "rakosuulakkeeseen pelletointi" tai vastaavaa. Jäljempänä kohdassa surullinen musiikki näkyy yksi muunnelmia Laitteet tuotantoon pelletit.

Ja vajaat tarjoaa visuaalisen laitteen granulator rakosuuttimen.

Yhteenvetona voidaan todeta, väistämättä tullut ainoa looginen johtopäätös: joko teet tuotetaan teollisessa mittakaavassa (samoin kuin itse) tai ostaa pelletit kolmansilta osapuolilta. Ei ole mitään kolmas!

Luotettavuus ja kestävyys perusta voi olla vain silloin, kun laite ennen kuin se on suorittanut kaikki tarvittavat laskelmat. Ensimmäinen on määrittää suuruus ainoa alue. Tämä indikaattori liittyy suoraan maaperä työmaalla. Olemme yrittäneet kuvata yksityiskohtaisesti laskentamenetelmää perustukset.

Lähdössä luonto - älä unohda ottaa BBQ! Ei niiden saatavilla? Tietenkin voit juosta kauppaan ja ostaa, mutta miksi ei tehdä omin käsin on sama, jos ei parempi, metalliset grilli? Työ kestää enintään kaksi tuntia. Yritämme selittää yksityiskohtaisesti valmistusprosessissa tämän laitteen mutkatonta.

Kunkin rakennusmateriaalia oman hyvän. Sekä positiiviset ja negatiiviset piirteet ilmenevät erityisissä käyttöolosuhteissa. Ajattelee mitä haluavat rakentaa talo: kevytbetoni tai puutavaran? Sitten on järkevää verrata niiden ominaisuuksia yksityiskohtaisesti. Verrataan tietoja, voit tehdä oikean valinnan!

© 2011-2014 on kiellettyä käyttää materiaaleja tämän sivuston ilman lupaa sen tekijä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

51 − = 47