pelletti line

Pelletit - mikä se on? pelletti tuotantolinja. uunin Pellet

Kokemukset Euroopan maiden pellettien käyttöä osoittaa tehokkuutta tämäntyyppisen polttoaineen suhteen lämmityskäyttöä, sekä taloudellinen toteutettavuus sen soveltamista. Venäjällä, tämä resurssi on vähemmän suosittu, mutta virransyötöllä tehdä häneen yhteyttä kaikkiin uusiin asiakkaisiin. Se edistää kehittämiseen ja valmistamiseen pelletti tekniikkaa, jonka avulla voit laajentaa alue. Joitakin muutoksia kattiloiden suunniteltu yhdistetty polttoaineen käytön. Tämä eliminoi riskejä muutto uuteen palavaa materiaalia ja helpottaa laitteiden toimintaa. Vastata kysymykseen: "Pelletit - mikä se on?" - on tarpeen tarkastella tuotantoteknologiat käytetyistä materiaaleista ja ominaisuuksista tämän tyyppistä polttoainetta.

Koostumus pellettien edellyttää yleensä hakkuujätettä (kuori, hakkeen, sahanpurun), mutta on olemassa muita lajikkeita raaka-aineiden, mukaan lukien käsittely maataloustuotteita. Riippuen reseptistä pellettien voivat sisältää jätteiden olki, maissin, auringonkukka ja viljan kohdetta, kuivikkeet, jne. Tällaisten komponenttien luettelon voi tuntua kyseenalainen energiatehokkuuden kannalta, mutta se on toinen kysymys. Pelletti - että on peräisin näkökulmasta käyttö lämmitysjärjestelmän? Ne ovat oikein kutsutaan polttoaine pellettejä, joissa ei ole myrkyllisiä tai synteettisiä komponentteja. Jälleen, riippuen koostumuksesta kuluttaja vastaanottaa lähdön polttoaine tuote minimaalisella kertoimet tuhkan ja ympäristöystävällisiä.

Tuotantoketjun on melko lyhyt, joka mahdollistaa pellettien kotona. Tietenkin tarvetta ja erikoislaitteet, mutta se on harkitsemisen arvoinen tuotanto-:

 • Valmistamiseksi raaka-aineista. Pääsääntöisesti erityinen murskaimen käyttää.
 • Kuivaus. Puolivalmiin tuotteen sijoitetaan rummun tai hihnan kammioon, jossa se saa riittävän kosteuden arvo - keskimäärin 10%.
 • Jyrsintä valmiista paino vasaramyllyssä tyyppi.
 • Vettä tai höyryä kostutus. Ruuvi sekoittimet käytetään tehokkaita liima puristuksen aikana.
 • Viedään edelleen pelletti lehdistö, johon voi olla sylinterimäinen tai litteä, olettaen ja jäähdytetään edelleen esimuottiin.
 • Suodatus ja pakkaus pellettejä.

Kiistattomia etuja pelletoimiseksi valmistustekniikka koskee wasteless. Se on harvinaisuus jopa puunjalostusteollisuuden, joka valmistaa lämmitys tuotteita. Perinteinen suunnittelu linjan tuotantoon pelletit tarvitaan vain yksi ohjaus vaiheessa avioliitto - seulonta. Mutta suodatettiin rakeita ei kierrättää ja käyttää myöhemmissä sykleissä valmistus.

Laitteet tuotantoon pelletit

On olemassa erilaisia ​​kokoonpanoja teknisiin järjestelyihin tuotantolinjojen pelletin. Ne voidaan järjestää ja kustannuksella tiettyjen teollisuuslaitosten tai käyttää valmiita mini-pelletointia. Eri kuljettimet ja aseman tyyppi - .. Electric, diesel, bensiini, jne. Joka tapauksessa, kriittisin elementti, joka on linjan tuotantoon pelletit, pelletin. Tämä yksikkö korvaa työskentelevät usein täynnä myllyt ja painaa.

Myös riippuen tuotantomäärät ja käytetyt raaka-aineet voivat vaatia scheporez (jauhaa massiivipuuta jäte), kuivaus varusteet ja semi jäähdytin. Kaikki kuvatut toiminnot voi suorittaa monimuotoisen kone pellettien, joka voi toimia yhteisellä raaka-aineista. Kuitenkin kustannukset Tällaisten laitteiden on tarpeeksi korkea - ainakin 300-400000 ruplaa ..

Tänään muodostivat luokan lämmityslaitteiden suunniteltu biopolttoaineiden kulutusta. Laite eniten kattiloiden lisäksi runko antaa seuraavat tuotteet:

 • Firebox.
 • Polttimet.
 • Polttoaine lokero.
 • Lämmönvaihdin.
 • Savupiippu.

Kuten voidaan nähdä, mitä tulee rakenteellisiin ominaisuuksiin takan pelletti toistaa tavallista puunpolttokattila, mutta on perustavanlaatuisia eroja. Monin tavoin ne muuttuvat parametrit polttokammion, joka on pieni tila. Se, että lämmönsiirto suoritetaan konvektio-osassa monimutkainen kone, jonka avulla voidaan tarjota huomattava tehokkuus - 80% keskimäärin. Järkevä ja edistää poltin suunnittelu, joka tekee kattilan funktiona tuottava ja taloudellinen.

Huolimatta siitä, uutuus, lämmityslaitteita pelletit ovat jo onnistuneet muotoutua muodossa eri tyyppiä:

 • Malli, tarkoitettu toimimaan yksinomaan puupellettien.
 • Yhdistetty yksikköä. Laitteen uunin tällaisissa kattiloissa voidaan ehdottaa muutos, joka sallii käyttää tavanomaisia ​​kiinteitä, muiden kuin puun pelletit. Kuitenkin tärkein millaista polttoainetta tällaisia ​​laitteita ovat edelleen biogranules.
 • Universal pelletti liesi on yleensä useita polttokammiot, joissa kussakin on ominaisuuksia, joka pystyy vastaanottamaan tietyn tyyppistä polttoainetta.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä pellettikattilan, lähes kaikki nykyaikaiset malleissa on laaja ohjelmoinnin ja automaation. Automaatio on järjestetty järjestelmään ja syöttää pelletit suppiloon. Tarjonnan polttokammion suoritetaan oleellisesti ilman ihmisen valvontaa - tarpeen mukaan ja vielä ole varastossa pellettejä.

Jälleen kokemus Euroopan maissa, voimme sanoa, että rakeisia polttoainetta on universaali. Sitä käytetään huolto- ja kaukolämpölaitosten, ja yksityisesti. Mutta Venäjällä, monet vielä kysyttävä: pelletit - mikä se on? Polttoainetta teollisuuslaitokset tai keinoja lämmittämiseksi omakotitalojen? Itse asiassa, tämä ei ole vain biopolttoaineita voidaan käyttää vaihtoehtona kaasun ja polttopuita, mutta myös toimivat paremmin energiahuolto.

Muuten, pelletit käytetään aktiivisesti alueilla, joilla ei ole vakaa tarjonta runkoverkkojen. Riippumaton lämmityspelletit talo tarjoaa merkittäviä etuja kauko mökki siirtokuntia. Lisäksi kuumennustoiminnon pellettien voi suorittaa tehtävän poistaa nestemäisten tuotteiden. Tämä johtuu niiden käyttö täyteaineena lemmikkieläimille pentueen, sekä poistaminen vahingoittuneiden osien tulvimistilanteessa.

Ympäristöystävällisyys ja tehokkuus salainen

Tämäntyyppinen biopolttoaineiden, varmasti on monia etuja, mutta jotkut ovat liioiteltuja, että saa kuluttajan. Yksi myyteistä tulee tehokkaasta rakeista, joka näennäisesti on mahdollista vain edellyttäen, että lisätään keinotekoisten muokkaajia esteenä ekologinen tuote. Todellakin, tuotantoon polttoaineen pelletit, joissakin formulaatioissa kuuluu tehdä kemiallisia lisäaineita. Kuitenkin, Venäjällä valmistus standardeja kokonaan sulkea pois se, ja optimaalinen palaminen suorituskyky saavutetaan vähäisen kosteus ja korkea tiheys.

Tämä on luultavasti yksi tärkeimmistä puutteista puupellettejä. Ne vaativat kehitetään erityisiä säilytysolosuhteita. Joka tapauksessa vaatimuksia tämän osalta jäykempi kuin perinteinen kiinteitä aineita. Ymmärtää vivahteita varastointi on tärkeää muistaa: pellettejä - joka on. Tässä pakattu puumurske hiukkasia, joiden muodostaminen ei sideaineita. Näin ollen, mikä tahansa altistuminen kosteudelle voi johtaa tuhoutumiseen rakeita. Jopa ilman suoraa kosketusta veden kanssa, pitkäaikaisen varastoinnin kadulla johtaa siihen, että pelletit liottaa kosteutta ilmasta. Näin ollen tämän tyyppinen biopolttoaineen tallentaa vain halutun alueilla, joissa ei ole kosteutta ja lämpötilan muutoksia.

Jos ajatellaan kaikki edut pellettien, niin meillä on kysymys siitä, miksi ne ovat edelleen olevan vain vaihtoehtona kaasun ja polttopuut? Tämä johtuu osittain siitä, että suuri kuluttajapalvelualojen pellettejä tiedä vielä, vaikka tilanne on muuttumassa. Tuotannon laajentaminen, uusien biopolttoaineiden valmistustekniikoita ja syntymistä tehokkaat lämmityskattilat pellettien lisää kuluttajien kiinnostusta aiheeseen. Joten on kysyttävää kieltäytyminen polttopuun, hiilen ja kaasun: voi korvata ne pellettejä? Arviot toistaiseksi eivät anna yksiselitteistä arvioida.

On selvää, että on olemassa etuja ergonomia, käytön pellettikattiloiden, korkea tehokkuus ja turvallisuus. Mutta on myös haittoja, joista kuluttajat erottavat korkea hinta kattilan laitteet, ongelmat yhteensopivuus tuontipolttoaineesta pellettejä ja etsiä vakaa toimittajat. Joissakin tapauksissa ei niin kiistaton ja säästöjä. Esimerkiksi, jos on mahdollista valita ja pellettejä, toisen suoritusmuodon kannalta vähentää kustannuksia on perusteltua. Kuitenkin, verrattuna kaasun biopolttoaineiden ei ole niin edullista. Kuitenkin, jos et pysty muodostamaan keskeiseen syöttölinjat, rakeet ovat vain kustannustehokkain vaihtoehto.

tuotantoon pelletit

Tuotannon puupellettien Venäjällä voi tuoda hyviä voittoja. Pelletit - polttoaineena rakeiden muodossa saatu prosessointisiruja, oksia, kuorta ja haketta. Mutta ei vain puujäte käyttömateriaali polttoaineena. Kannattava hanke on tuotantoon pelletit oljista, kanan lannan, turve, rapsi, auringonkukka ja muita materiaaleja palamisen aikana vapautuvien suurimman määrän energiaa.

Aloittaen sijoitukset - 200 000-5500000 ruplaa.

kyllästyminen markkinoiden - alhainen.

Monimutkaisuus yrityksen perustamisesta - 7/10.

Pellettejä käytetään lämmitykseen sekä yksityisellä sektorilla sekä kerrostaloja. Lisäksi joissakin teollisuuslaitosten varustettu erityisillä kattiloiden polttoon pellettejä. Esineitä säästää kunnon summan, lämmitys kustannukset, mutta tehokas pelletti.

Pellettituotannon liiketoimintana pidetään erittäin kannattava hanke, joiden edut vaihtoehtoisen lämmönlähteen:

 • kuumuudelle;
 • tiiviys rakeisen polttoaineen;
 • Paloturvallisuus puutteen vuoksi herkkyys spontaani palaminen;
 • toksisuutta, ei ole haitallisia epäpuhtauksia rakeissa;
 • määrä hiilidioksidia vapautuu palamisen aikana on paljon pienempi kuin hiili;
 • edullisia;
 • pieni kulutus.

Etuja käyttämällä pellettejä ja koskee myös helppoja kuljettaa.

Jos ei ole rahaa välineiden hankintaan ja avaamista liikkeen, on mahdollista luoda tuotantoon pelletit kotona omin käsin. Tilavuus oli näin saatua materiaalia säästää lämmitys oman kodin. Mutta monet yrittäjät aloittivat liiketoimintaa vain kotimaista tuotantoa.

Ensinnäkin meidän pitäisi valita tyypin raaka-aineen tuotantoon pelletit: Jätteet puuteollisuuden myllyn tai kasvi. Kyläläiset eivät ole vaikea löytää paikka, jossa voit jatkuvasti esiin tarvikkeita: saha, mylly ja muita yrityksiä. Raaka-aineiden ei tarvitse maksaa, koska suurin ongelma näistä yrityksistä on jätteistä huolehtiminen. Kyllä ja viedä materiaalia, ellei omaa kuljetusta, voit kädelle koriin.

Päävaiheiden kotimaista tuotantoa

Line kodin tuotantoon pelletit

Ennen järjestää mini tuotantoon polttoainepuristeiden sahanpurusta, kuori, turve ja muita materiaaleja tarpeen tutkia polttoaineen tuotantoteknologia rakeita. Prosessi käsittää seuraavat vaiheet:

 • jauhamalla raaka-aineen murskaus menetelmä;
 • kuivaus;
 • Lajittelu: turhien epäpuhtauksia;
 • jos raaka kosteustaso alle 8%, sen on oltava 12% nesteytys menetelmä;
 • kompakti;
 • Jäähdytyksen ja kuivaamalla saadut rakeet;
 • pakkaus- ja valmiin tuotteen pellava erikoissäkit 20 kg.

Laitteet valmistukseen kuormalavojen kätensä

Kotimainen tuotanto pelletit sahanpurusta ei vaadi murskain. Kuivatusroottori voidaan tehdä käsin, hitsattu yhteen kaksi metallista säiliöissä (tynnyri). Laatu tiedotusvälineet ovat hyvin kalliita, ja on suunniteltu laajamittaista tuotantoa. Voit ostaa rakeistusmyllyssä tuotantoa Kiinassa valmistettuja pelletti- tai b / y. Yksiköt Kiinasta arvoinen 200 000 ruplaa. ja edellä.

Jos ei ole varoja ostamiseen koneen, voit tehdä sen itse. Joka käsittää rakeistimessa tuotantoon pelletit kestävästä perusteella, moottori, vaihteisto, vetopyörän akselin ja matriisin. Kokoonpano kaaviot löytyvät internetistä.

Usein ihmiset, jotka hallitsevat tuotantoon pelletit kotona, miettiä miten luoda omia mini tehtaan tuotantoon pelletit, lisätä määrää valmiiden tuotteiden ja myyvät ylijäämän yksityisille omistajille ja organisaatioille. Tällöin sinun täytyy ratkaista ongelmia sijainti, rekisteröintitoimien, rekrytointi, markkinointi.

Pyrkivä yrittäjät, ennen kuin siirrytään liittyviä kysymyksiä järjestämisestä mini tehtaan, sinun täytyy kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma tuotantoon pelletit, yksityiskohtaisesti kaikki vaiheissa, myös taloudellinen ratkaisu.

Hanke on luotu pohjalta markkinatietoja löytö alueella: kysynnän ja tarjonnan, kilpailun taso. Seuranta määrittää toteutettavuus aukon.

Yhtiö on suositeltavaa rekisteröityä osakeyhtiö. verojärjestelmä valittu yrittäjä itse. Tarvitset myös saada palokunta lupaa tehdä sopimus vuokranantajan ja sähkömiehet. On tarpeen vahvistaa keskeytymätön raaka-aineiden ja järjestää markkinointia lopputuotteita.

Alla oleva huone tuotanto sali

Huone jos laitos toimii tuotantoon pelletit oltava tilava ja varustettu ilmanvaihtojärjestelmä. On olemassa erityisiä vaatimuksia katon korkeus ja kokonaispinta-ala. Alueella tulee olla sellaiset mittasuhteet, että se oli mahdollista järjestää paitsi tuotanto-osastolla, mutta myös varastotilat raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden. On tärkeää tarjota kätevän pääsyn kasvi.

Saatavuus Tuotantotavoista - tämä on erittäin tärkeä näkökohta valittaessa huoneeseen.

 • sähköliitäntä kapasiteetti on 400 kW;
 • katon korkeus - 10 m;
 • kokonaispinta-ala - 150 m2;
 • kulkuteiden suurten ajoneuvojen.

Mini kasvi on suositeltavaa sijoittaa kaupungin ulkopuolella tai teollisuusalue. Yrittäjä on mukavampaa, jos laitos tulee sijaitsemaan maaseutualueilla. Tämän ansiosta on helpompaa raaka-aineiden toimituksessa.

Teknologiset tuotanto- pelletit

Ennen kuin ostat Laitteet tuotantoon pelletit, vuokrata huoneen alle tuotantohalliin ja poimia henkilöstö on tarpeen tutkia pellettien valmistustekniikka.

pelletti tuotantoteknologian pieni kauppa lähes sama tuotantoon pelletit käsin.

 • murskaus;
 • raaka-kuivain;
 • jauhaminen, jolloin saadaan hieno fraktio;
 • kosteuttava aine 12%: n suhteellisessa kosteudessa (sekoitettu veteen);
 • tuotantoon pelletit painamalla;
 • jäähdytetään kuumennettu tuote;
 • lajittelu pellettejä, lukuun ottamatta epäpuhtauksien ja nekonditsiyu;
 • täyttö ja pakkaus erikoissäkit 20 kg.

Suorittamaan kaikki vaiheet tarvitaan ostaa koneita tuotantoon pelletit: murskaimia, puristimet, kuivaus, pakkaus ja täyttö kasvi.

Laitteet valmistukseen rakeiden

Laajeneminen liikemies lentää paljon rahaa. Hinta linja tuotantoon pelletit riippuu sen kyvystä ja kokoonpano ja vaihtelee 3500000-5500000 ruplaa. ja edellä.

Voit säästää ostamalla käytettyjä laitteita tai mini-koneita, joilla on alhainen tuottavuus, jotka on varustettu eri käyttöjen: diesel-, sähkö- tai traktori akselille. Kukin suunnittelu on omat etunsa ja haittansa. Tehokkain on painaa pellettejä tuottaa noin 250 kg tunnissa ja varustettu traktori ajaa. Tällaiset laitteet olisi riittävä, jos oletetaan tuotannon polttoaineen pieninä määrinä rajallinen määrä asiakkaita.

Ja jos hinta koneen tuotantoon pelletit (Pelletointilaitteen) keskimääräinen teho on noin 500 000 ruplaa., Sitten ostaa mini linjan tuotantoon pelletit, yrittäjä joutuvat viettämään ainakin 3,5 miljoonaa ruplaa.

Teknologinen linja pellettien tuotannon

Pelletti linja täydellinen sykli koostuu seuraavista laitteista:

 • scheporezy - 200 000 ruplaa.;
 • erityinen kuivauskammioita raaka-aineiden - 2 miljoonaa ruplaa.;
 • paina tai rakeistimessa - 50 000-1 000 000 ruplaa.;
 • jäähdytysjärjestelmä lopputuotteiden - 300 000 ruplaa.

Teollisuuden keskimääräinen teho linja kykenee tuottamaan noin 1000 kg tunnissa pellettejä. Tehokas laite tuottaa yli 2000 kg pellettejä tunnissa.

Ominaisuudet rakentamisen rakeistimen

On tärkeää muistaa, että laitteiden hinta tuotantoon pelletit riippuu siitä, millaisia ​​asennetun moottorin rakeistimessa. Se vaikuttaa myös laitteen asennusta. Paina varustettu sähkömoottorilla - se on tilaa vievä laite, joka vaatii kiinteää asennusta.

Liikkuva tuotantoon pelletit avulla rakeistimessa dieselmoottorin. Tällaisia ​​laitteita voidaan käyttää sahalla ja huonekaluliike käsittelyyn puujätettä pelleteiksi. Tuotannon puupellettien kotona omistajat telaketjuajoneuvot omaisuutta, useimmiten käytetään lehdistöön vetoakseli traktorin, jonka avulla voidaan säästää rahaa hieman. Kustannukset laitteiden tuotannossa rakeiden riippuu myös moottorin tyyppi.

Vastaanottaa yksikköjä voidaan erikseen tekemällä luettelo tarvittavat laitteet. Usein myyjät asettaa omat laitteita ja suorittaa käyttöönoton. Heidän kanssaan, on suotavaa allekirjoittaa toimitussopimuksen laitteiden ja palveluiden sekä jatkamaan ongelmien välttämiseksi korjaus ja uusiminen työkaluja.

Liiketoimintasuunnitelmassa pitäisi sisältää luettelo ammattilaisia ​​tarvitaan työskentelemään pieni kauppa. Enterprise vaativat asiantuntevalta, joka valvoo valmistusprosessin pellettejä. Raaka-aineiden ja myynti lopputuotteiden yleensä harjoittavat joko johtaja tai osaston ammattilaisten (riippuen tuotannon laajuuden). Älä tee lisää yrityksiä ja palveluita, ilman kokenut kirjanpitäjä ja varastoija. Ja tietenkin sinun täytyy palkata työntekijöitä ohjausrivi.

Joskus yritykset myyvät laitteita, jotka tarjoavat kuunnella erityinen käyttötarkoituksessa. Tässä tapauksessa on syytä ottaa järjestää koulutusohjelmia kaikille työntekijöille.

Rahoitussuunnitelman tuotantoon pelletit

Avaaminen laitoksen vaatii suuria investointeja. yrittäjät eivät useinkaan ole mahdollisuutta sijoittaa suuren summan, yritä muodostaa yhteys kolmannen osapuolen sijoittajaa, jotka tarjoavat niitä saada perehtyä liiketoiminnan tuottaa suunnitelman. Toimivaltainen hanke on pakko houkutella heidän huomionsa. Tämä johtuu toiveikkaasti liiketoimintalähtöistä toimittavat pellettejä, paitsi useimmissa Venäjän kaupungeissa, mutta myös Euroopan markkinoille.

Laskea tuoton yrityksen ja mahdolliset voitot on otettava huomioon useita seikkoja, muun muassa seuraavia indikaattoreita:

 • Aika - 8 tuntia.;
 • lukumäärä työpäivää kuukaudessa - 22;
 • suhde kulut bruttotuloista - 30%.

Raaka-ainekustannukset noin 100 ruplaa. kuutiometriä kohti. Tuotantoon 1000 kg pellettejä, kulutetaan 7,5 m3 sahanpuru, lastuja, kuori.

Tuotantokustannukset riippuu laadusta (epäpuhtauksien määrä rakeissa):

 • korkealaatuisinta - 4500 ruplaa. per tonni;
 • keskimääräinen laatu pelletit - jopa 4000 ruplaa. per tonni;
 • heikompilaatuisen pelletit - jopa 3500 ruplaa. per tonni.

Lisälaskuihin täytyy laskea päivittäin ja kuukausitulot:

 • voimakas linja tuottaa 2 tonnia pellettejä, 16 tonnia päivässä, kerrottuna 4000 (aritmeettinen keskiarvo) ja 22-1408000 ruplaa.;
 • keskiteho laitteet julkaisee kaksi kertaa pienempi määrä pellettejä - 704 000 ruplaa.

Polttoaineen hinta pellettien on 750 ruplaa. per tonni (100h7,5). Kulut sähkö, vuokra, palkat ja muut aiheuttavat 30% liikevaihdosta, tai 1200 ruplaa. Eli 1 tonni tuotteen, saat 2050 ruplaa. nettotulos. Kuukauden ajan määrä 721 000 ruplaa.

Kannattavin pidetä tehtaita, koneita, jotka on varustettu sähkömoottorin vetoakselin traktorista. Voimakas rivi maksaa itsensä paljon nopeammin kuin se, joka tuottaa jopa 1000 kg pellettejä. Jälkimmäinen maksetaan takaisin seuraavien 10-12 kuukausi.

Yli puolet pelletit venäläisten valmistajien tuodaan ulkomaille. Euroopassa ja sen naapurimaissa vuosittain lähetetään noin 75% kaikista tuotteista, tai 620000 tonnia (noin 5 miljardia. Ruplaa). Hintojen nousu öljytuotteiden luo suotuisat edellytykset yhtiön kehittämiseen, jonka liiketoiminta on tuotantoon pelletit.

Asiantuntijat ennustavat nousun kotimaisen kulutuksen puupellettejä, joita ne arvioitiin vuonna 2020 yltää 300 000 tonniin.

 • iso tukku yritysten vientiä pelletit ulkomailla;
 • Internetin kautta;
 • suurissa rakennus- ja rautakaupat.

Jos tämä tuotanto on järjestetty puunjalostus yrityksen tuotantokustannukset ovat minimaaliset. Koska raaka-aineiden tulee sahan jätettä.

Kokonaan tai osittain kopiointi materiaalien on sallittua vain, jos indeksoitu aktiivinen lähde.

Kaikki materiaalit, kuvaus, tekniset tiedot, hinnat vain tiedoksi eivätkä ne muodosta julkisen tarjouksen Art. 437 (2) siviililain.

Yleiskuva niche: Pellettituotanto yrityksenä

Tilavuus pelletin tuotanto Venäjällä vuonna 2015, alustavan arvion mukaan oli 930 ths. Tonnia, mikä kirjattiin kasvua jopa kriisin aikana. Tästä summasta vienti mukana noin 90%, mutta on suuret mahdollisuudet kotimaisen tarvikkeita. Aloittaa liiketoiminnan on helppoa, koska tarvittavat laitteet voi ostaa 270 tuhatta ruplaa.

Mukaan markkinointitoimisto Maksioma, 2015 Venäjän pelletin tuotanto saavutti huippunsa historiassa liiketoiminnan kehittämiseen - osuus Venäjän pellettejä oli 3% maailman tuotannosta. Tutkimusjakson aikana tehtiin pellettejä 5% enemmän kuin vuonna 2014, ja mukaan RBC markkinointitutkimuksen, kasvua oli 29% vuoden aikana.

Tilastotietojen mukaan Rosstatin, vuonna 2014, se tuotti 888000. Tonnia pellettejä, mikä on 30% korkeampi kuin vuotta aiemmin. Vain 5 vuosi, tuotantomäärä kasvoi lähes kolme kertaa (Fig. 1).

Kuvio 1. dynamiikka tuotantoon pelletit Venäjällä

Venäjä on kymmenen maailman suurin pellettien tuottavien maiden (sijalla 8. sija - Taulukko 1.). Lisäksi tärkein vektori kodinkoneiden myynti viedään Venäjälle. Mukaan Venäjän federaation vientimyynnin määrä miehittää 4. paikka maailmassa maiden välillä tuottaa puupellettejä.

Pöytä. 1. Top 10 maassa tuottaa pellettejä.

Rosstatin mukaan vuonna 2014 Venäjä vei 879000. Tonnia pellettejä, mikä on 30% korkeampi kuin vuotta aiemmin (kuvio. 2). Huolimatta hienoista pienenemistä maailmanmarkkinahinta pelletin (5% - jopa 175,8 dollaria / tonni) vientiä ei pienentynyt 2015-2016 kriisissä. koska nousu dollarin.

Kuva 2. dynamiikka viennin pellettien Venäjältä 2012-2014.

Viennin volyymi biogranules Venäjän osuus on 90% kokonaistuotannosta. Kun taas osuus pienten tuottajien pellettien - tämä on 70%: n vienti pellettimarkkina (mukaan lehden "Ekonomiks9raquo; (numero 1, 2014).

Vuonna 2004 suurin osa viennistä Pellettien meni Tanska (43%) ja Ruotsissa (25%). Vain noin 7% biotuotteiden tulee Aasiaan.

Tämän perusteella on ymmärrettävää, että kotimainen pelletti markkinoilla Venäjällä on tyhjä - se on ihanteellinen markkinarako, jossa ei käytännössä ole kilpailua tänään. Rakeiden tuotantoon on tulevaisuudessa Venäjällä, joten on selvää, että tuotanto puupellettejä liiketoiminnan tänään on lupaava ja erittäin kannattava suuntaan.

Tätä helpottaa se, että suotuisat edellytykset kehitykselle tällä liiketoiminta-alueella tarjoavat valtion - toteutettu valtion ohjelmasta "energiatehokkuutta ja Energy Development", annetulla asetuksella hyväksytyssä hallituksen 03.4.2013 numero 512-s. Voi valtion ohjelman rutiini toimii 6 "Uusiutuvien energialähteiden" - tarkoitus on erityisesti on käyttää energian tuottamiseen jätteistä (puu, maatalous- ja muut). Ohjelma on tarkoitus toteuttaa vuoteen 2020 mennessä.

Edellä esitetyn perusteella on selvää, että liiketoiminta pellettien on selkeästi määritellyt näkymiä. Onhan paitsi viennistä, jotka kasvavat vuosittain objektiivisia syitä, ja jopa laajentaa kotimaan markkinoilla. Eli alkaa tänä yrityksesi, voit luottaa siihen, että markkinat annetaan.

Lisäksi se on eräänlainen yritys, joka voidaan aloittaa missä tahansa mittakaavassa - autotallista tuotannon rakentaminen pellettitehtaan. Tutustua tämänkaltaista liiketoimintaa kannattavaa.

Mitkä ovat pelletit

Pelletit - on tiivistetyistä rakeista, käytetään polttoaineena kattilassa, jotta voidaan kehittää lämpöä ja sähköenergiaa. Polttoaineen pellettien vakiokoko ja niiden koostumus riippuu raaka-aineet niiden valmistamiseksi.

Tämä on kaikkein ympäristöystävällisen polttoaineen, jonka tilavuus on maailman kulutuksesta kasvaa 10-15% vuodessa.

Mikä sai pelletit

Pääraaka-aine tuotantoa varten pelletit ovat puujätettä ja heikkolaatuista puuta. Luonnollinen ligniini polymeeri, kertyy suuria määriä viinanpolttimo (mukaan kommersant.ru sen kertynyt 40000000 tonnia vuodesta 2014 YG), on myös tärkeä raaka-aine tuotantoa polttoaineen pelletit.

Kuten raportoitu Lenta.ru käynnisti Arkangelin alueella lopussa 2015 ensimmäinen tehdas käsittelyn ligniinin toimittaa kaasua 10-15 vuotta eteenpäin. Kuten pitkäaikainen ennuste on selittyy sillä, että talletukset hydrolyyttisen ligniinin käytettävissä tulee tuottaa vuosittain 150000 tonnia biogranules vuodessa, joka antaa lähes 20% koko valtakunnallisen tilavuus pelletin tuotannon.

Lisäksi pelletit valmistetaan myös turvetta agroothodov (auringonkukan kuoret, olki, kanan lanta, jäte viljan tai maissi).

Korkea pellettejä (alin tuhka - vähemmän kuin 1,5%), joka sisältää pienemmän tilavuuden aivokuori. Niitä pidetään sopii kotiin kattiloiden. niiden väri on vaaleampi kuin muut - niitä kutsutaan "belymi9raquo;.

Rakeita komponentin, joka tuhka on suurempi kuin 1,5% pidetään teollisuuden - niiden palamiseen vaaditaan erityisiä laitteita. Vertaileva laatuominaisuuksien näiden kahden pellettien on esitetty taulukossa visuaalisesti. 2.

Pöytä. 2. Vertaileva ominaisuudet korkealaatuisia, ja teollisuuden biogranules

Suuri suosio puupellettejä polttoaineena johtuu siitä, että ensinnäkin se on ympäristöystävällisin ja kustannustehokas raaka-aineita. Palamisen aikana 3,5 tonnin biogranules myönnetty tuhatta. KWh lämpöenergiaa, joka on 1,5 korkeampi kuin poltettaessa polttopuut ja vastaa olennaisesti lämpöarvo hiiltä.

Toiseksi, Pellettituotanto ratkaisee ongelman jätehuollon puun ja heikompilaatuisen puuta. Lisäksi sen avulla voit säästää paitsi polttoaineen hinta, mutta myös logistiikkakustannukset - koska sen sijaan tuontikivihiiltä on nyt mahdollisuus käyttää paikallisia uusiutuvia luonnonvaroja.

Pellettien tuotanto on melko korkea kannattavuus laskea. Siten tehtaan tuotantokapasiteetti on 10 tonnia / tunti vaatisi investointeja US $ 5-10 miljoonaa. Takaisinmaksuaika tässä tapauksessa mukaan Kommersant.ru, on 3 vuotta.

Päätarkoitus pellettien on niiden käyttö raaka-aineina sähkö- ja lämpöenergian. Pelletit polttaa kiinteää polttoainetta kattiloiden. Tärkein soveltaminen tuotettua energiaa biogranules Venäjällä - on alalla asuin- ja kunnallistalouden, mukaan lukien ja lämmitys kotitalouksille.

Erittäin alhaiset kosteuspitoisuus (8-12%) ja korkean tiheyden pelletit edullinen käyttö polttoaineena kattiloissa välttämiseksi nokea, joka johtaa nopeasti vika kattilan järjestelmän. Kattiloissa biogranules ei poltettu varsinaisessa merkityksessä, ja kytevän, joka takaa niiden tehokkuutta korkeassa lämmössä indeksiin.

Pelletit on helppo kuljettaa ja polttoaineen laitteiden on helppo kytkeä, koska mitään viittausta läheisyys kulkua öljyputkien, sekä silloin, kun yhteyden kaasun verkkoon. Ja mikä tärkeintä - se on halvin polttoaineen hinnan biogranules 1,5 kertaa halvempaa kuin hiili, ja ne ovat halvempia kuin polttoöljy.

Pelletit valmistetaan agrosyrya - kaikkein halutuin polttoainetta lämpövoimaloissa kotitalouksille. Se, että ne ovat paljon halvempia kuin muut biogranules, ja spesifinen palamislämpö on erittäin korkealla tasolla.

Mukaan Forbes volyymi kotimainen kulutus Venäjällä kasvaa biogranules lähes joka kuukausi. Tämä helpottaa syntyminen useita kattiloita alueilla, jotka on sovitettu pellettien käyttöä.

Koska liikkumavaraa pellettiliiketoiminnassa on täysin riippuvainen rahoituksesta ja sijoittajien kannalta, ja laitteiden tuotantoa aikavälillä voidaan valita eri. Joten, autotalli pienyritys siirtokapasiteetin noin 100 kg pellettejä tunnissa. Kustannukset tämän laitteen täysin mahdollista pienyrityksille.

Ajaa suuren laitoksen vaatii paitsi suuri investointi, mutta kun päätös myöntää pitkän aikavälin turvallisuus raaka-aineiden ja läsnäolo pysyvä markkinoilla. Mieti mitä laitteita tarvitaan pellettiliiketoiminnassa ja suuntaamaan sen arvoa.

Laitteet tuotantoon pelletit

Tuotantoteknologia on hyvin yksinkertainen ja koostuu seuraavista vaiheista:

 • Jauhamalla raaka-aineiden mylly tilassa. Tässä vaiheessa, riippuen raaka-aineista käytetään: poravasaralla murskaimet, erottimet sahanpuru / vedellä uuttamalla, polttopuun, silppurit rullaa.
 • Kuivaus käsitellyn massan kuivausrumpuun. Myös savukaasujen lohkot, lämmönkehittimet ja polttimet.
 • Granulointi pellet press / höyrystimen. Kun puristamalla ja kuumentamalla raaka-aineet esiintyy seurauksena vapautuneen ligniinin, puujauho varmistaa tiheä rakeet.
 • Jäähdytyksen säilyttää muotonsa jäähdytystornit.
 • Pakkaus (pakkaus ja punnitus laite).
 • Kuljetus (kuljettimet, kuljettimet, ämpäri hissit, syklonit, jne.).

Kustannukset Laitteet tuotantoon pelletit

Valittaessa laitteita on otettava huomioon sen suorituskyky sekä arviot siitä sen laadusta.

Virallisten tietojen mukaan valmistaja pellettikattiloiden Roteks, kallein linjat katsotaan julkaistuksi tuotenimillä Kahl ja Munch. Järjestelyssä liikkeen kapasiteetti on 2 t / h vaativat investointeja 1.000.000. Halvemmalla ovat pelletti linja, jonka on tuottanut "Radviliškis Konepajateollisuuden Plant "(Liettua). Laitteet saman kapasiteetin maksaa noin puoli miljoonaa dollaria.

Olkaamme viipyä 3 suosituinta riviä:

Pelletti linja Granwood PROFI-500

Laitteet tuotantoon pelletit SKJ2-150

raekoko - halkaisija, mm

2,5-12 (tiheys t / cu m. - 0,6-1,2)

sahanpuru, lannoitteet, eläinten rehuksi

puu, sahanpuru, olki, kuoret, lantaa

puu, sahanpuru, agroothody

Kustannukset, miljoonaa. Rub.

7,2 (vastaa 90000. Euroa)

Taulukko 3 osoittaa selvästi, että liiketoiminnan käynnistämistä tällä alalla voi ja pienin investoinnein. Tärkeintä - varmistaa raaka-aineiden tuotantoa ja löytää markkinoita.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 3 =