peperomiya magnolielistnaya

peperomiya magnolielistnaya

Peperomiya magnolielistnaya (Peperomia magnoliaefolia) - on monivuotinen ikivihreä kasvi suvun peperomiya (Peperomia) Pertseva perhe (pippurikasvit). Muodossa ruohon tai pensaiden se alunperin kasvaa Keski- ja Etelä-Amerikassa, Brasiliassa, Ecuadorissa ja muissa maissa. Kuten ampelnye huoneessa tai erilaisia ​​kukkia peperomiya, kuten magnoliaefolia, laajalti koko maailmassa. Sisustaa pihalla tai talon nekapriznymi ja kestävämmät kasvit voivat kaikki osallistua.

Kuvaus hyödyllisiä ominaisuuksia ja koriste ominaisuuksia peperomiya magnolielistnoy

Pienikokoinen Bush peperomiya magnolielistnoy välittömästi kiinnittää huomion sen elegantti yksinkertaisuus. Kuvassa näkyy, miltä se näyttää mielenkiintoista sinänsä ja ensemble muiden ruukku kukkia: Zamioculcas, aloe, muut. Sen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat kostutus ja puhdistaa ilmaa. Tutkijat sanovat peperomiya mahdollista poistaa ilmasta formaldehydiä ja muita myrkkyjä vaarallisia ihmisille.

 1. Luonnossa ja oikeilla hoitokotiin kukka elävä useita vuosia. Ulkolämpötila on laskettu 10 ° C voidaan hävisi ensimmäisellä syksyllä.
 2. Potti näyttää pensas 20-30 cm. Jotkut peperomiya kasvaa ja jopa puoli metriä.
 3. Kukka varret ovat paksuja, meheviä, vihreä väri ruskea vihreäksi.
 4. Lehdet ovat lyhyitä, joustava, tiivis, pyöreä tai soikea. Sijainti lähellä. Plate kiiltävä vihreä. On olemassa useita värikkäitä lajikkeita kuuluvat Peperomia magnoliaefolia mieleen.
 5. Kukat näyttävät kesällä. Huomaamaton, pieni, vihertävä, ne kerätään kukinto muotoinen kukinto psyllium.

Miten kasvaa ja lisääntyä peperomiya magnoliaefolia

Vaatimaton Kasvien hoito kotona tarvitaan vähintään. Ylläpitää terveyttä ja koriste peperomiya, sinun on tiedettävä ja noudatettava seuraavia vaatimuksia.

Kukka tarvitsee hedelmällisen maaperän ja hyvä salaojitus. Periaatteessa voidaan käyttää mitä tahansa lehden alustana eksoottisia. Voit pohjustaa ja omasta. Voit tehdä tämän, ottaa 2 osaa humusta, puutarha maaperän ja humusta, 1 osa turvetta ja karkeaa hiekkaa. Voit korvata hiekkaa perliitti. Potti kukka voi olla kompakti sen päivän oltava salaojitus reikiä.

Peperomiya - trooppinen eksoottinen, hän ei pidä kylmänä ja voi sietää pakkasta. Kasvi oli mukava, on pitää se lämpötilassa, joka on 18-24 ° C Jos talvella lämpötila laskee 15 ° C: seen, kastelu olisi vähennettävä minimiin, niin se perezimuet ilman haittaa omaa ulkonäköä.

Alle aktiivinen auringon lähtee yksivärisen peperomiya magnoliaefolia fade, kuihtuvat, otsa kurtussa. Hän tarvitsee hajavalon. Ehkä kukka sisältöä penumbra. Kirjava kasvilajikkeiden voidaan laittaa auringossa.

Trooppinen kosteutta rakastava peperomiya kesä laittaa lokeroon kostea kiviä. Sen lehdet on spray joka päivä. Kesällä kastelu kerran vuosikymmenessä. Nämä ehdot täyttyvät, ja talvella, jolloin koska lämmitys huoneilma muuttuu lämmin ja kuiva. Viileä kausi kukka kasteltava 2-3 viikon välein.

Keväästä syksyyn 10-14 päivän välein, kasvit tarvitsevat lannoittaa. Se on hankittu neste mineraali ja orgaaninen lannoite.

Eksoottisia istuttaa keväällä vuosittain. Ei ole tarpeen ottaa suurempia annoksia, sillä vaikka kasvun juuristo peperomiya edelleen kompakti.

Karsiminen tarvitaan vain, jos jotkut sen lehdet ovat sairaita.

Aikana elinsiirron holkki voidaan kytkeä ja lisääntymiselle, sillä se tapahtuu jakamalla runkopistokkaiden. Juurtumista pistokkaat tapahtuu sekoitus hiekkaa ja turpeen kasvihuoneessa lasisen tai muovisen kannen.

Keväällä voit istuttaa siemeniä peperomiya magnoliaefolia kaikki samassa turve-hiekka seosta. Ne itävät vain sillä edellytyksellä, että pysyy pimeässä paikassa, ja lämpötila pysyy noin 25 ° C:

Peperomiya tupolistnaya. Hoito ja jalostukseen. Kaikki käyttäjästä Pepe

Peperomiya tupolistnaya. Hoito ja jalostukseen. Kaikki käyttäjästä Pepe

Peperomiya. Hoito ja huolto kotona https: /

Peperomiya. Hoito ja huolto kotona https: /

Peperomiya. Kukkakauppa.

Peperomiya. Kukkakauppa.

Tilaa kanava: https://www.youtube.com/channel/UCUunw2BMzPfkjmmRWF34-_g Cx

Tilaa kanava: https://www.youtube.com/channel/UCUunw2BMzPfkjmmRWF34-_g Cx

Voivat vahingoittaa kukka:

 • jäädyttäminen (lehdet kuihtuvat ja reset);
 • auringonpolttama (pinnalla lehtiä läikkiä levyt);
 • vettyminen (rot juuret, lehdet paheksua);
 • Kuivaamisen (kuivia lehtiä, keltainen, reset);
 • tuholaisia ​​(Jose mittakaavassa, punkit, ripsiäisten).

Peperomiya magnolielistnaya, erityisesti kasvi kasvaa salaisuuksia

Peperomiya - kasvi mielenkiintoisia ja monipuolisia muotoja lehtiä. Huolimatta sen yksinkertaisuus, se on harvinainen vierailija ja huoneistoja. Itse asiassa, sen ylläpito on helppoa.

Yksi suosituimmista ja tyylikäs lajit - peperomiya magnolielistnaya. Mikä on sen tärkein ominaisuus ja vetovoima ja miten hoitaja?

Kukka peperomiya kutsutaan perheen luetteloon. Luonnollisessa elinympäristössä - trooppinen Etelä-Amerikassa. Tehdas edustettuna eri laatuja. Huoneolosuhteet kasvatettiin noin 30 alalajia. Ja kussakin tapauksessa on omat ominaispiirteensä ja ainutlaatuinen ulkonäkö. On edustajia pystyssä, ampelnye tai tuuhea. Lehdet vaihtelevat muoto, väri ja koko.

Jotkut lajikkeet kukkivat säännöllisesti. Kuitenkin tapahtuma houkuttelee vbolshinstve kohta on ylimääräinen ulkonäkö ja eri muodoissa.

Peperomiya magnolielistnaya - monivuotinen joustavilla massiivinen lehtiä muistuttavia magnolia. Väri vaihtelee vaalean vihreä ja ruskea-vihreä paikkoja voi olla läsnä, halogeeni, raitoja ja täpliä.

Kukka on siisti kompakti holkki saavuttaa 30 cm. Sen varret ovat paksuja ja meheviä. Jopa luonto saavuttaa pituus on enintään 50 cm. Tämä johtuu siitä, että kaikki voimat ja ravinteiden suunnattu massiivinen muodostuminen versoja.

Lähtee sileä ja kiiltävä, hieman pyöreä tai pitkänomainen muoto, halkaisija kunkin -. Noin 5 cm ne päällystetään vahalla pinnoite.

Kukinta paperomii magnolielistnoy melko ankeita ja putoaa alussa kesällä. Ulkoisesti silmut muistuttavat pieni huomaamaton korvat piharatamo.

Kotimaassakin kasvin elää useita vuosia. Samana ajanjaksona elämässä kotona, jollei huoltotarve. Kukka termofiilisten ja lama lämpötilassa alle 10 ° C: luonnollisessa ympäristössä kuolee ensimmäisenä vuonna.

Peperomiya näyttää hyvältä tahansa sisustukseen. Se toimii hyvin muita kasveja.

Bush peperomiya sai kirkkaudessa kansojen keskuudessa "druzhestvennogo9rdquo; kasveja. Uskotaan, että kukka on positiivista energiaa ja positiivinen vaikutus ilmakehään talossa. Maksun jälkeen kasvien ihmiset sanovat Hyviä enteitä.

Jos elämäsi on sarja vastoinkäymisiä, valitse kukka raidallinen väri lähtee. Positiiviset aura voidaan voittaa vaikeudet ja ennakoi kirkkaina päivinä.

Suosittelemia ihmiset sen ristiriidassa ristiriitaisia ​​kapinallinen luonne. Se auttaa sovittamaan yhteen muiden kanssa, tekevät kodin ympäristöystävällisyys ja seesteisyyttä. Peperomiya ihanan satunnaisia, että kun se ei voi auttaa paremmalla tuulella.

Auttaa puhdistamaan ja säilyttää positiivinen biofield kodin silottaa kielteiset vaikutukset ja tunteita asettaa kotitalouksien positiivinen mieliala ja hyvässä kunnossa. Bush kasvaa toimistossa, joka auttaa saamaan aikaan ystävällisiä suhteita joukkueessa.

Peperomiya parantaa ilmaa paitsi energiatasoa. Haihtuvat kasviuutteita, jotka auttavat ilman kostuttamiseksi ja taistella taudinaiheuttajia. On suositeltavaa sijoittaa sen tiloissa, joissa lapset elävät. Ne ovat alttiita vilustuminen. Kukka puhdistaa huoneen formaldehydin ja muita myrkyllisiä aineita.

Uskotaan myös, että peperomiya estää kehitystä sairauksia. Sillä on myönteisiä vaikutuksia ruoansulatuskanavan ja sappirakon.

Hoito peperomiya magnolielistnoy melko yksinkertainen. Jos hieman vaivaa, kukka ilahduttavat tuoreuden ja kaunis ulkonäkö.

valaistus vaatimukset vaihtelevat väri. Kopiot tummat lehdet siedä varjoa. Värikäs ja valoa viherkasvit ovat yhä tarvitsevat valoa. Ideal - huoneen valaistus. Potti paremmin jonkin matkan päässä ikkunasta. Suoralta auringonvalolta olisi suojeltava peperomiya. Kun liiallinen kasvi pulaa haalistuminen ja menettävät kirkkaus, ja voi venyttää.

Kasvi lämpöä rakastava, tunne täydellisesti klo 20-24 C. Mutta se tulee suojata luonnoksia ja lämpötilan muutoksia. Muuten - se vastaa sairauksia. Ilmaisi lepoaikaa ei ole.

Peperomiya - on kasvi, joka kestää puute kosteutta eikä sen ylimäärä. Versot sisältävät suuren määrän vettä, joka on kulutettu tarpeen tullen.

Vaarallisin tilanne - märkä maa alhaisessa lämpötilassa huoneen. Tällaisissa olosuhteissa, juuristo voi mädäntyä. Intensiteetti kastelu tulisi säätää lievästä kesällä, harvinainen talvi. Vesi on toivottavaa ottaa puolustaa ja lämmitetään hiukan.

Kosteuden valvontaa tarvitaan vain lämmityskauden aikana. Loput erityisvaatimuksia tämä parametri ei ole läsnä. Kostutustarkoituksiin ruiskuttamalla. voit laittaa kulhoon vettä akun lähellä lisätä kosteutta.

Erityistä tarvetta on lannoitteen ei ole. Feed maaperään ei saisi olla enempää kuin 1-2 kertaa kuukaudessa. Sinun tulisi käyttää puoli normaaliannostuksen. Ruokinta suoritetaan vain lämpiminä kuukausina.

Leikkaaminen kasveja suoritetaan muodostamiseksi pörröinen muodossa. Jos kukka putoaa alemman lehdet, hyppysellinen kärki myös.

Käytännössä peperomiya sisältöä ei ole vaikeaa. Älä unohda kiinnittää huomiota sen juuret oston jälkeen. Jos niitä ilmenee alapäässä, kukka istuttaa uuteen astiaan vielä.

Jos peperomiya menettää ulkonäkö ja pysäyttää kasvun tarkistus - jos potti ei tule liian tiukka. Ehkä on aika miettiä elinsiirtoa.

Huolimatta vahvasta versot, juuret peperomiya lyhyitä ja heikkoja. Näin ollen, kasvattajien istutus suositeltavaa käyttää matalia säiliö perusteellisesti kuivatuskerros (4-6 cm.).

Elinsiirrot tehdään enintään 2 vuoden välein. Tämä tapahtuu parhaiten keväällä. Vanha kukka istuttaa vasta kun juuret alkavat näkyä tyhjennysrei'istä.

Pohja-, voit ostaa valmiina alustaan ​​eksoottisia kasveja. Jos haluat kokki itse seosta, sisältää seuraavat ainesosat: turvetta ja puutarha, humus, turve ja karkeaa hiekkaa. Suhteessa 2: 2: 2: 1: 1. Sen sijaan, että hiekka sopivia perliitti. On tärkeää, että maaperä oli löysä. Tiivistetty juuret helposti rot maanalainen.

Kapasiteetti valitsevat 3 cm enemmän kuin edellinen. Täytyy olla reikiä salaojitus. Potti ei saa olla liian avara. Suurkonteilla kukka tuntuu pahalta.

On olemassa useita tapoja lisääntymiseen.

Yleisin ja tehokas tapa kopio kukka. Leikkaa päältä versojen useita solmua, ja sitten yllä varsi. Varhaiseen ulkonäkö selkärangan, voit käyttää biostimulant "Kornevinom9rdquo;. Juurtuminen tapahtuu turve-hiekka seos.

Parasta on talletettu säiliöön-leikkaus teplichku, joka auttaa pitämään kosteuden halutulla tasolla. Tässä vaiheessa, huoneen lämpötilan on oltava 23-25 ​​C. kylmä varsi mätänee helposti. Kun juuristo alkaa kehittää - istutetaan pienen potin.

Mitä kasveja paperomiya magnolielistnaya, lehti jalostus on myös harjoiteltu. Kuitenkin tämä menetelmä ei aina tuota positiivista tulosta. Kiva juurtua jättää kukat tiheää.

Kun holkki on riittävän suuri, se voidaan jakaa kahteen osaan varovasti erottamalla juuret. Ennen istuttamisen juuret olisi puhdistettava. Voit tehdä tämän, ne upotetaan murskataan puuhiiltä tai tuhkaa. Istutuksen jälkeen, kastelu ei ole ensimmäinen viikko.

Aloittelijoille paperomii lisääntymiselle - että edelleen haaste. Siemenet ovat hyvin pieniä, mutta luomaan sopivat olosuhteet itävyys ei ole helppoa.

Kasvit pitäisi ottaa matala astia. Kuten take maaperän hiekka-maaperän seos. Siemenet sijoitetaan matala maaperään. Säiliö kostutetaan ja peitetty lasi. Siinä huoneessa, jossa iti siemenet olisi pidettävä lämpimänä.

Lisäksi säiliö on sijoitettava on kirkkaassa paikassa. Vältä suoraa auringonvaloa. Potin kasvi on siirretty ilmestymisen jälkeen muutamia lehtiä.

Taudit ja tuholaiset - miten torjua

Peperomiya voivat vaikuttaa joidenkin tauteja ja tuholaisia. Korjata ongelman ajoissa säännöllisesti tarkkailla kunnon kasveja. Loiset ja infektion oireita voivat olla esimerkiksi seuraavat.

Hänen läsnäolo kertoo ulkonäkö valkoisen Sidekudosplakki. Ensinnäkin kasvi varovasti pestiin lämpimällä vedellä. Sitten käsiteltiin hyönteismyrkky.

Tuholaiset juoda mehua lehdet, ja sitten ne on päällystetty kuivia kohtia. Kääntöpuolella he makasivat toukkia. Jos ongelmia, lehdet pestiin saippuavettä. Jalostukseen on ostettava kukka osastolla erityistä valmistelua.

Tämä tuholaisten löytyy harvemmin. Tietoja infektio sanoo ulkonäkö pieniä valkoisia hyönteislajien versoja. Torjumiseksi alkoholin käyttöä hoitoon ratkaisu.

Myös seuraavat ongelmat ja sairaudet voivat esiintyä:

 • Juurikäävän saattaa johtua sieni-infektio. Syy - liiallinen kastelu tai raskasta maaperää. Tällainen laitos on pakollista tulisi istuttaa tuore irtomaata.
 • Mustumisen lehdet tapahtuu rajusti huoneen lämpötilassa. Varmista, että huoneessa, jossa kukkia, ei ollut voimakasta vaihtelua tehokkuudessa lämpömittarin.
 • Jos koet vaikea puute kosteutta, lehdet alkavat pudota. Tämä voi tapahtua lämmityskauden aikana, jos kukka seisoo lähellä akkua. Sijainnin muuttaminen ja säädä kastelua.
 • Kiertämällä ja rypistymistä lehdet - tulos suoraan auringonvaloon. Tarjota hajavalon.

Useimmat peperomiya sairauksiin liittyy noudattamatta jättämisen olosuhteissa. Siksi ensimmäinen asia tehdä - Säädä perusasetukset.

Peperomiya on upea koriste ominaisuuksia. Lisäksi kukka on myönteinen vaikutus energian kotona ja desinfioi ilmaa.

Isäntä kasvien onnellinen tuoreutta ja siisteys, on tarpeen luoda suotuisat olosuhteet. Peperomiya kasvaa hyvin huoneistoissa ja täydellisesti täydentää kodin sisustuksen.

Lisää peperomiya ja sen viljely - video:

 • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentteja

Meillä on tasainen kasvava peperomiya sklerofyyttiset. Pidän siitä kovasti, koska se vaatii vähintään hoitoa ja ei aivan hassu. Kasvava viiniköynnökset, päätimme olla leikata ja elantonsa seinää pitkin rinnettä ikkunan avulla leikkeitä.

Peperomiya magnolielistnaya: hoito ja kasvatus

Peperomiya magnolielistnaya - kuuluvia lajeja peperomiya vanha, Pepper perhe (pippurikasvit). Kotimaahansa on trooppisilla alueilla Keski- ja Etelä-Amerikassa, Brasiliassa ja Ecuadorissa.

Tämä on pieni monivuotinen kasvi korkeus on noin 25 cm, pystyssä, voimakkaasti haaroittunut, paksut varret ruskehtavan vihreä väri, johon suuri kirkas solmua näkyvissä hyvin. vihreät lehdet ovat lyhyitä, vaihtoehtoinen, paksu, kiiltävä. Teräslaattakauppa noin 5 cm pitkä, yksinkertainen, pyöristetty-soikea muoto, jossa on sileä tasainen reuna. Kukat ovat hyvin pieniä, vihertävä, koottu pitkä, ohut ja tiheä kukinto-korvat Samanlainen piharatamo kukinto.

Sen lisäksi, että kasveja täynnä vihreitä lehtiä kukkakauppias suosittu ja kirjava lajikkeita peperomiya magnolielistnoy vaalean-vihreät lehdet peitetty tummanvihreä pilkkuja, ja vaaleankeltainen vihreitä raitoja tai huomasi muodoton ja muut.

Hoito peperomiya magnolielistnoy kotona

Tällainen peperomiya viittaa melko vaatimaton. Varmistaa mukavan ilmapiirin kasvaa sisätiloissa riittävän noudatettava seuraavia vaatimuksia.

valaistus. Laitoksessa mieluummin kirkas hajavalon ja ei siedä suoraa auringonvaloa. Yksivärinen vihreä lajikkeiden paha tunne ja osittain varjossa, kirjava tarvitsee enemmän valoa. Molemmat ovat täysin kasvaa ja kehittyä alla fitolamp, joten käyttämällä lisävalaistuksen, ne voidaan sijoittaa huoneen takaosaan.

Kun kasvanut ikkunoihin valitun itään tai länteen. Etelässä ikkunan laitos on liikaa aurinkoa, ja pohjoisessa se jää saavuttamatta.

On valon puute peperomiya reagoi kalpea lehdet ja varret vetämällä. Jos näin käy, se on siirrettävä lähemmäs valonlähdettä.

lämpötila. Peperomiya magnolielistnaya erittäin termofiilinen, mutta se ei kestä kuumuutta. Näin ollen, sekä talvella ja kesällä se vaatii kohtuullisessa lämpötilassa, joka on alueella 18-25 ° C Vältä luonnoksia ja yritä välttää äkkinäisiä lämpötilan muutoksia, ja jos haluat avata ikkunan talvella, kasvi on parempi saada pois ikkunasta.

kastelu. Koska sen meheviä lehtiä, joissa on tarjontaa kosteutta, kasvi on mukava lyhyt kuivuudesta, joten välillä waterings olisi annettava mahdollisuus maahan hieman kuiva. Vettyminen maaperän ei voida hyväksyä, koska juuret ja juuren kaulus rot helposti.

Kun kastelu on välttämätöntä käyttää pehmeää, hyvin toisistaan ​​vedessä ilman seoksena kloorin ja kalkkia. Edullisesti, sen lämpötila oli hieman yli huoneenlämpötilassa.

ilmankosteus. Vaikka tehtaan ei ole kovin vaativa ilmankosteus, on suositeltavaa, että spray, varsinkin jos ne sisältävät lähelle kuumaa keskuslämmitys paneelit.

maaperä. Kasvaville peperomiya magnolielistnoy tarvitaan valoa löysä hedelmällisen maaperän substraatti neutraali tai lievästi hapan reaktio. Voit käyttää valmiiksi tarkoitukseen Aluke tai Palms ja viikuna. Jos haluat valmistaa oman maaperän sekoitetaan, niin kokeneet viljelijät kehotetaan ottamaan yksi osa lehtiä, humus, turve maaperän ja hiekkaa.

Peperomiya istutetaan matala astia, koska se ei ole kovin hyvin kehittynyt juuristo. Ja muista luoda hyvä salaojitus kerros, joka ei salli veden seisoa potin.

top-kastiketta. Vuosina aktiivisen kasvun peperomiya magnolielistnuyu ruokitaan kahdesti kuukaudessa universaali monimutkainen lannoitetta ruukkukasveja käyttäen puoli annosta pakkauksessa. Talviruokinta voidaan pysäyttää.

siirto. Kasvi ei pidä istuttamisen, joten se tehdään vain tarvittaessa, kun juuret tulevat tungosta kattilaan ja ne itävät salaojitus reikiä. Tässä tapauksessa kokeile ohut hauras juuret voivat olla vähemmän häiritsevä.

karsiminen. Lisätä haara on määräajoin hyppysellinen yläosien nuoria versoja. Jos laitos on menettänyt lehdet pohjassa varret olisi lyhennettävä.

kopiointi. Peperomiya magnolielistnaya helposti levittävät päätelaitteen pistokkaat, jotka leikataan pois päät versot kolme internodes. Juurtuminen tapahtuu sekoitus turvetta ja hiekkaa lämpötilassa noin 25 ° C: ssa

Laitos voidaan levittävät siemeniä, ohjeiden pakkauksessa.

Taudit ja tuholaiset. Yleisin sairaus - eri rot, kehittää seurauksena liiallinen kastelu tai kasvattaa tiheässä maaperässä.

Mutta tärkein syy peperomiya taudin ovat väärässä hoitoa.

Kasvintuhoojien vaikuttaa mealybugs, mittakaava hyönteiset, hämähäkki punkit ja ripsiäisten. Ehkäisemiseksi kannattaa säännöllisesti huuhdella laitoksen kuumassa suihkussa, ja kun kyseessä on infektio on hoidettava kemiallisilla aineilla asianmukaisiin toimiin.

Lisää artikkeleita kategoriat Dekoratiivisen leef:

Rakentaminen ja suunnittelu fo ...

Suihkulähteet kategoriasta harvinaisia ​​ja yksinomainen muotoilun yksityiskohdat puutarha on pitkään siirretty listalla lähes pakollinen.

Orvokit pidetään joitakin "kesyttämättömän" puutarha murusia. Hellä, koskettava, villi, ja ne ovat kaikkein kirkkaasti.

Pioni - hyvin vaatimaton kasvi. Hän pystyy kasvamaan ilman muuta jopa 50 vuotta, sen sijaan, että jopa 10 mukaan monet.

Suvun Dracula (Dracula) perhe Orchidaceae (Orchidaceae) käsittää noin 120 lajia epifyyttiset kasveja kotoisin s.

Smitianta (Smithiantha) tai Naegeli, - nurmikasvien perennat suvun perheen Gesneriaceae (Gesneriaceae) päälle.

Varsi-Rose (vaahtokarkki) - yhden edustajan perheen Malvaceae (Malvaceae). Rod Marshmallow (Alcea, Althaea) on Bol.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 2 = 8