pestä mikroaaltouuni

Miten siivota mikroaaltouuni ja mitä välineitä käytetään: tallentaa osti tai kotitekoinen. Miten pestä sisäpuolelle mikroaaltouuni?

Mikroaaltouuni vaatii jatkuvaa hoitoa ei ole vähemmän kuin perinteinen liesi.

Kunhan et seurata tai liian laiska - ja nyt seinillä suosikki kodinkone näyttää inhottavaa rasva plakkia.

Miten pestä sisä- ja ulkopuolella mikroaaltouuni?

Kuten pesu mikroaaltouuni höyryllä

Jos uuni ei ole liian likainen, erittäin helppo pestä puhtaalla vedellä. Tarkemmin sanoen vesi "parilki9raquo;. On välttämätöntä luoda kammion sisällä ylimääräistä kosteutta, joka on poistettu likainen patina. Tämä tapahtuu hyvin yksinkertaisesti.

• Valitse leveään matalaan astiaan mikroaaltouunissa puhdasta vettä. Ajatuksena on saada suuri alue haihduttamalla, käsitellä kaikki seinät kammion.

• Aseta Lämmitystilassa maksimiteho.

• Kymmenen minuuttia lämmittää veden kiehua vielä viisi minuuttia.

• Sammuta uuni, pyyhi rasva sienellä, pyyhi sisäseinät pehmeällä liinalla.

Pese mikroaaltouuni hankaavia puhdistusaineita voi. Ne pilata pinnan. Puhdistusprosessi sopii kevyet epäpuhtaudet, kun rasva plakkia ei muuttua kiviesiintymiä. On tärkeää luoda todellinen höyryä, eli löytää oikean astiat vedellä. Kupit ei riitä aktiivisen haihduttamalla.

Miten pestä mikroaaltojen avulla etikka

Ja itsepintainen lika, joka kattaa mikroaaltouuni kammion epämiellyttävä raskas raitoja ja paikkoja, vesihöyry ei riitä. Tehokkaampi väline. Esimerkiksi tavallisessa kodissa etikka, joka on kaikissa keittiön kaapissa.

Tietenkin, aromi puhdistamisen on vaikutusta, mutta vaikutus on suuri. Ennen kuin aloitat toimia, on tarpeen säätää huoneen ilmanvaihtoa, käynnistä huppu, avaa ikkunan. Miten pestä sisäpuolelle mikroaaltouuni etikka?

• Valmista etikka- liuos osuus yhdestä neljään (esimerkiksi 10 ml: aan etikka 400 ml vettä).

• Kaada sopivaan laaja kulhoon samanlainen kuin edellinen menetelmä. Etikka- vesi pitäisi haihtua nopeasti.

• Käännä uunin korkeinta tehoa, vahvistetaan kymmenen minuuttia anturi.

• Käsittelyn jälkeen oven avaamiseksi ja seinät tavanomaisella tavalla, pesemällä astianpesuaineella, jolloin se sienellä.

• Puhdista kammio kuivalla liinalla.

Kun hyvin likaiset toimii vain ensimmäinen kerros likaa. Puhdistaa liesi hehkui, tarvitse toistaa etikkaa kylpy.

Etikka sijasta voidaan käyttää sitruunahappoa. Valmistamiseksi puhdistusliuos on otettava tavallisen pussi jauhetta (25 g) lasilliseen vettä (250 ml).

Miten pestä mikroaaltouuniin käyttämällä ruokasoodaa ja sitruuna

Osoittautunut työkalu taistella rasvaa - tavalliset ruokasoodaa. Hän käytetään monissa toimintatavat. Mikään monimutkaista miten siivota mikroaaltouuni sooda, ei. On sama merkitys kuin aikaisemmissa menetelmissä, vain aktiivinen komponentti muiden.

• Valmista soodaliuosta lusikka natriumbikarbonaatin jauhe lasilliseen vettä.

• Anna vaikuttaa 15 minuuttia uunissa.

• Pese jäänteet rasvaa lautasen, hankaa.

On tärkeää, että vesi kulhoon kaadettiin ole korkea, noin kolmannes. Tosiasia on, että kun lämmitetty sooda alkaa vaahto (koska se tapahtuu, esimerkiksi sammuttamalla etikkaa). Jos vesi on paljon vaahtoa täyttää kameran ja voi vaurioittaa elektroniikkaa.

Erittäin hyvä puhdistus- mikroaaltouuni sitrushedelmät, erityisesti sitruuna. Joten et voi vain päästä eroon rasvasta, vaan myös maustettu ilmaa kammiossa ja keittiössä, päästä eroon epämiellyttäviä hajuja.

• Lemon leikkaa lohkoiksi.

• Aseta kaikki saman laajan matalaan kulhoon vettä.

• Ota uunista suurella teholla 20 minuuttia.

• Kun ajastin ei avata ovea. Polku sitruuna vesi toimii myös 2 minuuttia irti laitteesta.

• Poista otmyakshy rohkea raid sienellä, pyyhi kamera kuivaksi.

Sen sijaan, sitruuna, voit ottaa appelsiini, greippi, mandariini. Puku ja kuori hedelmistä. Ne antavat ihana luonnollinen maku. Loput menettely toteutetaan samalla tavalla kuin tavanomaisessa veteen puhdistusta.

Muut puhdistusmenetelmät mikroaaltouuni ja sen ulkopuolella

Pese sisäpuoli mikroaaltouunin avulla perintöä Neuvostoliiton ajalta - tuoksuva ja ei liian kaunis saippuaa. Monet nuoret emäntä pitää ennakkoluuloja, mutta turhaan. Se on helppo selviytyä mutaa, mukaan lukien pitkäaikainen lihavoitu RAID seinille mikroaaltouunissa.

• saippua tarvitaan hyvää saippuaa sienellä tai pehmeällä liinalla.

• Puhdista uunin alustalle ja jätä antelias vaahdossa seinillä.

• Anna saippua työskennellä kymmenen minuuttia.

• Pese vaahto yhdessä lika pyyhkimällä kostealla kammioon taloudellinen sienellä.

Sen jälkeen, kun saippua kun käynnistät saattaa tuntua hieman epämiellyttävä haju. Tässä tapauksessa sinun on hyvä pestä pois saippualla puhtaalla vedellä uudelleen.

Epätavallinen, mutta tehokas menetelmä pesu ei ole liian saastunut pinta uunin sisällä - sieni päällystetty astianpesuaineella. Tässä mitä tehdä.

• Käytä kostealla sienellä muutama tippa, purista muutaman kerran esiin vaahto korkki.

• Aseta sieni lasille pyörivien levy mikroaaltouunissa.

• Aseta pienin teho, aika - 35 minuuttia.

• Kun signaali avaa oven, märkä sienellä pestä pois lian.

Näin voit helposti selvitä jopa lika.

Viimeinen asia: miten pestä ulkopuolelle mikroaaltouuni. On yllättävää, että lasinpesunestettä selviytyä tästä tehtävästä täydellisesti. Koska korkea pitoisuus alkoholin ja aktiivisen pesuaineen aineet nopeasti ja välineet poistaa ulompi uunin seinään ilman tahrat lian, rasvan, pölyn kiinni hiukkasia.

On monia tapoja selvitä mutaa. Voit tietenkin ostaa kodin tuotteet on suunniteltu erityisesti mikroaaltouunit. Mutta se on sen arvoista ei ole halpaa, mutta tulos on usein nolla. Kotiin korjaustoimenpiteitä testattu lentoemännät ovat tasaisesti ilman haittaa terveydelle.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Kuinka helppo pestä mikroaaltojen rasvasta ja sen ulkopuolella

Aikana keittiön siivous on tarpeen kiinnittää huomiota kodinkoneisiin, erityisesti ne, jotka auttavat meitä ruoanlaitossa. Säännöllinen pesu mikroaaltouunissanne päästä eroon rasvasta ja sen ulkopuolella on kodinkone, ja miten se tehdään, kerromme.

Mikroaaltouunit tai mikroaaltouunit ilmestyi markkinoille ei niin kauan sitten. Vain noin 30 vuotta sitten emme edes uneksia niistä, ja nyt tämä laite ovat jokaisessa keittiössä. Käyttö mikroaallot mahdollistaa muutaman minuutin sulattaa ruokaa lämpenee nopeasti ruokaa lautasella ruokaa tai tehdä mitään leipoa. Lisäksi laite on niin helppokäyttöinen, että sitä käyttävät kaikki pienten lasten eläkeläisille.

Mutta on keittiössä ja työskentelee ruoan, mikroaaltouuni luonnollisesti likainen. Rasvapisarat kuuluvat sekä sisäpinnalle uunin ja ulomman. Siksi, kuten kaikki laitteet, mikroaaltouuni vaatii huolellisuutta ja säännöllinen puhdistus sisälle ja ulos.

Ennen kuin se antaa neuvoja pesun laite, korostaa joitakin vivahteita sen käytön.

 • Sisäpuolelle mikroaaltouuni oli vähemmän likaa ja rasvaa, yritä kokki ja lämmitä sulkeminen kulhoon. Erityisesti myyty muovikuori mikroaaltouunissa, jota suositellaan kattamaan ruokaa lämmittää. Kun kansi on paljon helpompi panoroida kuin laitteen seinään.
 • Jos käytät laitteen saastumisen, se on parasta poistaa ne nopeasti, eikä odottaa, kunnes ne ovat kunnolla kuivat ja imevät seinään.

On joitakin kirjoittamattomia sääntöjä, joiden käyttö voit kunnolla huolta suosikkiasi kodinkone.

 • Jos aiot pestä lian mikroaaltouuni, irrota se virtalähteestä, lattea vetämällä pistoke pois pistorasiasta. Turvallisuuskysymykset työskenneltäessä sähkölaitteet on aina noudatettava.
 • Välttää ongelmia laitteen toiminta tulevaisuudessa, kun peset tai puhdistat mikroaaltouunia ei käytä rautaa työkaluja, kuten harjat. Pienet hiukkaset rautaa voi jäädä mikroaaltouunissa ja polttaa sen ensimmäisen vulyuchenii.
 • Älä käytä paljon vettä pestä sisäyksikön jottei vahingoittaa häntä.
 • Älä käytä voimakkaita kemikaaleja siivota rasvaa mikroaaltouunin sisäpuolen, se voi aiheuttaa vahinkoa paitsi laitteen, mutta myös teille.
 • Jos saastuminen joutuu mikroaaltouuni, ei ole tarpeen purkaa laitetta erissä. Jos olet niin huolestunut tästä mutaa, antaa tämä työ asiantuntija.

Nämä ohjeet auttavat sinua pitämään mikroaaltouunin toimintakunnossa. Nyt, keskittyy instrumentin pesuprosessissa.

Puhdistaa mikroaaltouuni saasteilta, voit ostaa erityistä pesuainetta puotiin. Etiketissä koostumus on vastaava kuvio ja allekirjoitus. Tarkoittaa useimmiten saatavilla muodossa spray, joka on erittäin kätevä käyttää. Monet suositut merkit vaihtelevat herra Oikea ja viimeistely San Wedge tuottaa vastaavalla tavalla.

Periaate käyttää puhdistusaineita on yksinkertainen:

 • koostumus sumutetaan sisäpinnan mikroaaltouuni;
 • laite jätetään tässä tilassa muutaman minuutin, on pehmennetty keinona rasvajäljet ​​ja muut epäpuhtaudet;
 • Sitten koostumus avulla poistetaan pehmeällä ja kostealla kankaalla, ja uunin on kuivattava toisen kankaan kanssa,.

Erityisiä ohjeita kanssa pesuainetta, voit aina katsoa hänen selkäänsä.

On tärkeää soveltaa spray huolellisesti kaikkia yksityiskohtia, mutta suuri varovaisuutta suihkuttamalla se ritilälle, jotka kattavat tärkeimmät työ- laitteen osa - magnetroni.

Pesuun uunin sisällä sähkömagneettisen sallittu vain säästäviä formulaatioita, kun taas ulkopinta voidaan pestä ja vahvempi kemia. Jos et ole hyväksyttävää käyttää kemikaaleja puhdistukseen, niin on olemassa useita tekniikoita käyttäen folk korjaustoimenpiteitä.

Kaikki ihmiset pesumenetelmistä perustuvat yleensä käyttöön keinoja, kuten sitruuna, viinietikka, leivinjauhe pesula saippua. Avulla näiden aineiden pestään ikkunat, lattia, kodinkoneet, kyllä ​​mitään.

Huolimatta terävä haju, usein perinteisiä reseptejä perustuu etikkaa pestä. Etikka pese etikalla, keitetyt yksinkertaisesti korvaamattomia kotitalouksien aineosat tahansa keittiö.

Käytettäessä etikkaa täytyy organisoida työtä huppu, tai avaa ikkunoita tuuleta huone sen pistävä haju.

Jos saastuminen sisällä mikroaaltouuni tuore, pese ne hyvin yksinkertaisesti liinalla ja etikka. Happoa, joka on läsnä etikka pehmentää rasvaa ja se on helppo poistaa.

Jos saastuminen mikroaaltouunissa ovat massiivisia ja krooninen luonne, käytetty eri menetelmällä. Säiliö, jota voidaan käyttää laitteessa, kaada 1 litraan vettä ja lisätä siihen pari ruokalusikallista etikkaa. Kapasiteetti laittaa mikroaaltouuni ja sisältävät koko kapasiteetti. Aika asetetaan lähelle 10 minuuttia.

Sen jälkeen, kun laite epäonnistunut tehtävässään, se on jäähtyminen suljettuun asentoon tunniksi. Noin yksi tunti happohöyryjen laskeutua uunin seiniin ja liuottaa rasvaa pisaroita. Nyt pestä laite on helppo. Jos teemme etikan ei aiheuta teitä miellyttäviä yhdistysten käyttää muita keinoja, kuten sitruuna.

Erinomainen tapa pesemällä mikroaaltouuni käyttöön perustuva sitrushedelmien. Sen lisäksi, että mahtava väline puhtauden, saat silti tuoreita sitrushedelmiä tuoksu koko keittiöön.

Pestä mikroaaltouuni, tarvitset pari pientä sitruunat, appelsiinit, greippi. Hedelmät on leikattava pieniksi viipaleiksi, laita sopivaan astiaan mikroaaltouunissa ja kaada veteen. Vain yksi lasillinen vettä.

Hankkia tarvittavat varat laittaa mikrossa, laita suurin voima ja ajaa 10 minuuttia aloittaa pesun laite heti kulunut aika ei ole välttämätöntä, jätä se jäähtymään vielä 10 minuuttia.

Irrota sitten laite, pitäen mielessä turvallisuuden ja saada puhdistusta. Pestä, tarvitset vettä ja rievulla pestä rasvan jäämiä laitteen seinät on erittäin yksinkertainen ja helppo. Sitten pyyhi sisäpuoli mikroaaltouuni kuiva, ja nyt kone on käyttövalmis.

Samanlainen vaikutus voidaan saavuttaa käyttämällä vain sitrushedelmien. Se on aluksi leikataan pieniksi paloiksi kuin mahdollista ja lisää vain vesi. Tämän seurauksena saat saman kantapään sulanut rasvaa, joka voidaan helposti putsata kattilan seiniin, ja herkullinen maku koko asunnon.

Jos ei sitruunat tai käyttää niitä anteeksi, voimme ottaa valmiita sitruunahappoa. 25 g happoa kasvatetaan veden lasi (250 ml). Edelleen haihduttamalla menettely toistettiin Edellä olevassa kaaviossa, ja sitten on sulatettu rasva, joka voidaan helposti poistaa. Voimakasta hajua sitruuna tässä tapauksessa ei.

Yksi isoäitini vanhoja tapoja poistaa rasvaa tahansa pinnalla perustuu käyttöön sooda. Hieroa sooda pinta mikroaaltouuni ei voida hyväksyä, koska jauheella on parantuneet hankaavia ominaisuuksia. Näin ollen, kuten aikaisemmissa suoritusmuodoissa, on välttämätöntä valmistaa sooda-liuoksella ja, kuten on esitetty, sitä kuumennetaan mikroaaltouunissa.

Likimääräinen koostumus sooda liuos: 1 kupillinen vettä (250 ml) 1 rkl sooda lusikka. Soodaliuoksella sijoitetaan mikroaaltouunissa 20 minuutin ajan, keitetään täydellä teholla. Sitten sinun täytyy jäähtyä, ja sooda parit laskeutua seinille laitteen kohdalta rasvaa, kestää 15-20 minuuttia. Sitten, käyttäen vettä ja kankaalla, seinä mikroaaltouuni voi pestä epäpuhtaudet huonoin.

Jos sisäisen tilan laite on vain kauhea tilassa, on sallittua käyttää etikkaa ja ruokasoodaa yhdessä. Etikka, kaada yhtä paljon kuin sooda saadaan: 1 kuppi vettä, 1 rkl ruokasoodaa, 1 rkl etikkaa.

Sen lisäksi ilmeinen puhdistava vaikutus, sooda lisäksi tappaa hajuja. Täydellinen lisä puhtautta.

Monet ihmiset eivät pidä ulkonäköä ja haju saippua, mutta se ei ole syy olla käyttämättä sitä pesuun ja puhdistukseen. Saippua on erinomainen puhdistus- ja desinfiointiaine ominaisuuksia, joita voidaan tehokkaasti käyttää meidän tapauksessamme.

Pestä mikroaaltouuni on tarpeen valmistella saippualiuoksella saippua runsaalla vaahtoa. Jonka jälkeen tämä vaahto on levitetty sisäpinnalle laitteen ja anna liota puoli tuntia. Tämän ajan jälkeen kaikki lika tulevat pois helposti uunista pinnat.

Jos et ole kovin varovaisia ​​protrete sisäyksikön päässä saippua, sitten kun ensin käyttää tuntuu hieman palaneen hajua. Ei ole mitään kauheaa, pyyhi jälleen verisuonen seinämän.

Muuten, jos jokin näistä varoista eivät kelpaa, voit nauttia lika laitteen sisällä tavalliseen höyryä. Tätä tarkoitusta varten, kaada vettä kulhoon ja haihdutettiin pitkään, noin tunnin. Sen jälkeen, anna laitteen jäähtyä hieman ja namoyte. Höyrytetty lika helposti lähteä. On selvää, että niin nopeasti panoroida laite ei toimi, mutta pesu tapahtuu osana ekologisen puhdistus.

Nämä yksinkertaiset mutta tehokkaat puhdistusmenetelmät mikroaaltouunin avulla voit pitää laitteen hyvässä kunnossa. On aina mukava tallentaa ja lämmittää ruokaa puhtaassa kodinkone.

En käytä folk korjaustoimenpiteitä, kaikki kemian kaupassa ja ostaa kaikki oikein pestyt.

Olen myös enää tehdä mitään sooda tai sitruunahappo, kuten isoäitien. Pidän todella Israelin kodin kemikaalit, täällä ja käyttää sitä. Zhiroudalitel Unicum spray ja muutamassa sekunnissa voit olla kaikki samassa tasossa ja ilman työtä ja ajankäyttöä. Nopea ja helppo, ei se paljon parempi pitää järjestystä talossa, eikö?

Kuinka tehokkaasti puhdistaa mikroaaltouuni vanhasta rasvasta sisällä kotiin

Vinkkejä siivota mikroaaltouuni, julkaista monet naistenlehdet. Lisäksi jokainen kotiäiti on omat testattuja menetelmiä nopeasti tuoda järjestystä edes likainen uuni. Se tarjoaa modernit pesuaineet ja tehokas suosittu reseptit auttaa selviytymään nokea, rasvaa, pahanhajuisia.

Paras puhdistusaineita mikroaaltouuni

Nopeasti siivota likainen, mikroaaltouuni, pitäisi Ennakkomaksu:

 • Pehmeää muovia sienellä tai pyyhkeellä yleinen ei-kudottua materiaalia;
 • kangas mikrokuituliina suunniteltu märkäpuhdistukseen;
 • avarat vesisäiliö;
 • etikka;
 • sitruuna;
 • ruokasoodaa;
 • välineet astioiden pesu;
 • Puhdistus välineet mikroaaltouunit, joka ei sisällä syövyttäviä komponentteja.

ei voida käyttää puhdistukseen mikroaaltouunissa:

 • hiekkapaperi;
 • valmisteet, jotka sisältävät happoa tai emästä;
 • harjat;
 • teräsvilla;
 • jauheet on suuri, raapiminen rakeet;
 • välineet ikkunoiden pesu, ammoniakki, tai asetonia.

Miten pitää uunin puhtaana

Mikroaaltouunia. mahdollisimman pitkään etsiä uusia ja siisti, on tärkeää huolellisesti hoitaa sen. Pinta uunin päivittäin pyyhitään kostealla liinalla ja sitten kiillotettu kuivalla kankaalla. Kuivuneita elintarvikkeen osat varovasti pois. Vahingoittumisen estämiseksi pintaan, niitä ei voida kaavittu pois veitsellä tai muulla terävällä esineellä. On parempi kostuttaa kuivattiin pala lämmintä vettä, ja muutaman minuutin kuluttua, pese kangas saastuminen.

Suhteellisen puhdasta uunin kostealla, hyvin puristetulla liinalla. Jos mikroaaltouuni likaantuu, se voidaan pestä vedellä, johon on lisätty muutama tippa nestettä astianpesuaineella. Aine levitetään sieni ja hankaa sisällä uunin lukuun ottamatta metallilankaverkot. Samoin käsitelty kuormalava. Astioiden emali puhdistaa hyvin pehmeä, pinta ei naarmuunnu tai vahingoittunut. Käsittelyn jälkeen neste tähteet pestiin kostealla liinalla, pinta pyyhittiin kuivaksi.

Hygieeninen käyttö erityinen keittiö pyyhkeitä ei-kudottua materiaalia, joka voidaan muuttaa jokaisen puhdistuksen. Ne ovat hyvin pesty ja rasvan talletukset, jättäen kuidut emali. Kostea ja hyvin puristetulla liinalla pyyhitään huolellisesti metallikiskot ja lasiovi.

Ideoita pestä rasvaa sisällä mikroaaltouuni kotona paljon. Valittaessa vaihtoehtoa riippuu likaisuudesta, rasvan määrää ja kun uuni on puhdistettu viimeisen kerran. Vanha tahrat voidaan poistaa vaikeasti puolesta pesua tuoreen tarpeeksi viettää muutaman minuutin.

Nopeasti pestä mikroaaltouuni auttaa tavallista vettä. Laajasti kapasiteetti kaadetaan pieni määrä nestettä, minkä jälkeen se asetetaan lavalle. Uuni on kytketty päälle 1-2 minuuttia teholla. Kun kiehuvat tiivistyy kosteutta seinät, hieno pehmenemispiste kuivattiin rasva pisaroita. Päättymisen jälkeen syklin vesisäiliö on poistettava ja huolellisesti pyyhi uuni kostealla liinalla. Jos rasva ei pese, menettely voidaan toistaa. Puhdistaa varsinkin rasvainen paikkoja, voit käyttää ruokasoodaa tai sinappijauhoa. Nämä pehmeät hioma erinomaista työtä surkastunut rasvaa vahingoittamatta hammaskiillettä.

Paksu rasvakerros, joka poistetaan keittämällä etikka, sitruunahappoa tai 2 sitruuna. Menettely ei ainoastaan ​​puhdistaa uunin seinään, mutta myös neutraloi malodor eltaantunut rasva. Keittämisen jälkeen, vesisäiliö on poistettu, uunin pyyhitään kostealla liinalla. Rag tai sienellä usein tarvitse huuhdella ja vääntää hyvin. Erityistä huomiota kiinnitetään tankoihin. Olisi huolehdittava, jotta vesi ja puhdistusaineiden eivät saa laitteen sisällä.

Rasvaa pärjää erityisellä uuninpuhdistusaineella. On tärkeää valita soveltuvaa lääkeainetta erilaisia ​​pinnoitteita, kuten emalit ja keramiikkaa. Soveltamisesta totesi käsikirjassa. Vakavimmissa tapauksissa voidaan jakaa avulla sienen pinnalle, unohtamatta kaikkein yksinäinen kulmat. Uunin suljettiin sitten ja annettiin seistä yön yli. Aamulla on poistaa pehmentää rasvakertymiä kostealla liinalla. Rags usein tarvitse huuhdella tai muuttaa, kunnes ne ovat täysin puhtaita jälkeen pyyhkimällä. Saldot eivät poistu puhdistuksen jälkeen, voi vaikuttaa haitallisesti ruoan laatu.

Palanut ruoka - usein ongelma mikroaaltouunin. Käytössä metalliristikot näyttää noki, laitteen sisällä on terävä epämiellyttävä haju, joka on vaikea horjuttaa. Ymmärtää, miten nopeasti pestä sisällä mikroaaltouuni, ei ole helppoa. Aloittaa pinta voidaan käsitellä kuumalla höyryllä ja pyyhi kostealla liinalla. Jos jälkiä noen jäisi, on mahdollista toteuttaa tehokkaampia toimenpiteitä.

On olemassa erityisiä työkaluja helposti pestä sisäpinnan mikroaaltouuni. Ne sisältävät mietojen pinta-aktiivisten ja neutraali maku on mukava puhdas muovi, lasi, keraaminen pinnat, metalliritilä. Pieni määrä nestettä tai geeliä levitetään pehmeä, kostealla sienellä ja jakautuu sisäpinnan uunin. Huomiota tulisi kiinnittää uriin, kulmat ja muut paikkoihin pääsemiseksi. Ne on helppo puhdistaa pumpulipuikolla kasteltu pesuainetta. Sticks minua, kun puuvillan ei täysin puhdas.

Levittämisen jälkeen valmiste jätetään muutamaksi minuutiksi ja sitten pyyhkiä kostealla liinalla ja kiiltävä uuni kuivaa kangasta. Tarkkoja etikettiin keinoja, ennen työn suositeltavaa huolellisesti tutkia niitä.

Miten päästä eroon epämiellyttäviä hajuja

Kysymys on, miten helppoa on pestä mikroaaltouuni sisällä, täydentää toinen: miten antaa uuniin miellyttävän raikas tuoksu? Hajuongelmia, jos elintarvike polttaa uunissa tai murusia jäädä pitkäksi aikaa, tahrat, ruoka jäämiä. Eroon vanhan haju vaikeampaa kuin siitä, joka ilmestyi hiljattain.

Nopeasti pese mikroaaltouunissa samalla neutraloimiseksi haju palanut ruoka kiehuu veden kanssa aromaattiset yrtit: minttu, sitruunamelissa, oregano.

Pieni määrä kuivaa raaka kaadetaan vettä, säiliö sijoitetaan mikroaaltouuniin ja kuumennettiin 2-3 minuutin ajan maksimiteholla. Sen jälkeen, kun sykli on suositeltavaa pyyhkiä pinta kuivaa pehmeällä liinalla.

Mikroaaltosäteilyä säilyttää tuoreus, on välttämätöntä käyttää puhdistusainetta ja sitrushedelmien tuoksu. Niitä ei voi ruiskuttaa seinälle. Kaikki suihkeet sovelletaan sieni ja sitten jaetaan pinnan yli. Sopivuus ja tuoretta sitruunamehua, joka lisätään pesuveteen. Jälkeen työkalun poistaa puhtaaksi kostealla liinalla, pyyhi uunikuivaa. Ei huono tapa - laittaa lautanen muutama sitruuna ja kuullota ne maksimiteholla.

Pesun jälkeen suljetussa mikroaaltouuni voi laittaa lautanen kahvipapuja tai jauhettua kahvia. Kahvi on erinomainen neutraloida hajuja, vääristämättä aromi ruuanlaiton. Toinen työkalu miellyttävä ja jatkuva tuoksu - currya. Ruokahalua aromi tappaisi ikäviä toteaa palanut rasva, raaka kala ja karamelli.

Pienet salaisuudet kokeneiden kotiäitien

Jotta uuni pysyy puhtaana, on tärkeää seurata joitakin ehkäiseviä toimenpiteitä:

 1. 1 Kun keitto on tarpeen käyttää suojus. Peitä puhdistettu perusteellisesti ja kuivataan jokaisen käyttökerran jälkeen.
 2. 2 Kun lämmitys nestemäiset tuotteet, on tärkeää, ettei täyttää levyjen tai kulhoja ääriään myöten, niin että nestettä kaadetaan astiaan.
 3. 3 Pitkän toiminta pitäisi jättää uunin luukku auki tuuletusta varten.
 4. 4 heti käytön jälkeen mikroaaltoja sisäpintaa pyyhitään kostealla kankaalla tai sienellä, ja kiillottamalla sitten kuivalla kankaalla.
 5. 5 Useita kertoja viikossa sinun täytyy pestä pannulla ja pyyhi pohjaan uunin spray ja murusia.
 6. 6 pesun ei-toivottuja ruiskutus tarkoittaa uunin seinään. On parempi laittaa ne sienellä ja levitä pinnalle käsin. Tämä tekniikka ei anna lääkettä päästä sisäpuolelle grilli ja uuni vaurioita.

Asianmukaista hoitoa mikroaaltouunin avulla voit työskennellä pitkään ja laadullisesti. Että laite aina hyvältä, tarvitset vähintään 1 kerran viikossa pestään huolellisesti sen sisälle ja ulos, ja pyyhi jokaisen ruoanlaittoon.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 6 = 3