Pinout rj45 värin

Pinout RJ45-liitin

RJ45-liitin - Tämä liitintyyppi on yleensä käytetään Internet - verkoissa (kaapeliverkon UTP ja STP tyyppi). Lisäksi sitä käytetään yhdessä DSL-modeemit, ISDN-laitteet, ja niin edelleen. Hän näyttää puhelinpistoke, mutta hieman leveämpi. Koska internet-kaapelin kummassakin päässä on tulppa RJ45, niin se on joskus kutsutaan RJ45-kaapeli.

Kirjaimet "RJ" liittimen nimessä tarkoittaa "rekisteröidyn liittimeen" (rekisteröity Jack), koska se on standardoitu verkkoliitäntä. Numerot "45" osoittaa numeerinen rajapinnan standardia.

Kukin RJ45-liitäntä on kahdeksan nastaa, vastaavasti, ja kaapeli sisältää myös kahdeksan yksittäisten lankojen. Jos tarkkaan lopussa internet-kaapelin, voit nähdä neljä paria johtoja, joista kukin on kierretty yhteen, muodostaen kierretty parikaapeli.

parikaapeli (Engl parikaapeli.) - kaapelin tyyppi edustaa yhden tai useamman parin johtimet kierretty keskenään (jossa on tietty määrä kierroksia pituusyksikköä kohden), joka on päällystetty muovipinta.

Kukin johdin on merkitty eri värillä. Neljä heistä on yksivärinen, vaikka väri neljän muun johdot on väripalkilla.

RJ45-liittimet voidaan kytkeä kahdella tavalla. Yksi versio on nimeltään T-568A, ja toinen -T-568B. Pinout RJ45-liitin (Värin) tietostandardit alla:

Järjestelmä RJ45-liitäntä pinouts T-568B on yleisin, vaikka monet laitteet tukevat yhteydessä standardi T-568A.

Järjestelmä rajat (crossover) pinouts RJ45:

Joissakin verkon laitteet vaativat syötön Internet-kaapelin, joka on toisesta päästään RJ45-liitäntä pinout T-568A ja toinen pää liittimen kanssa piirin pinouts T-568B. Tämän tyyppistä kaapelia käytetään tyypillisesti suoran yhteyden tietokoneeseen ja tietokoneen, jos ei ole reititin, keskitin tai kytkin.

Opas pilkkoutuvat parikaapeli

 1. Levitä johdot ja järjestää ne mukaan valitun ohjelman (T-568A tai T-568B):
 2. Leikkaa langan päät, ja sitten leikataan, jolloin kaapelin eriste on noin 12,5 mm. On huomattava, että eriste johdot itse ei tarvitse riisua:
 3. Puristetaan kaapelin eriste yhdellä kädellä, vedä kaapelin liittimen salpa alas. Varmista, että johdot sekaisin ja meni liittimeen, kunnes se pysähtyy. Vastaavasti kaapelin eriste olisi tultava pistokekotelossa.
 4. Aseta liitin johdot on sijoitettu siihen punkit, jälkeen varovasti, mutta riittävän voimakkaasti aikaan crimp kierretty pari.

Ei liittimet puristetaan metallilävikkö (kuten ensimmäisessä kuvassa), mutta ilman näyttöä (kolmas kuva) on puristettu ja työskennellä ilman ongelmia. Syynä voi olla mitä?

Crimp parikaapeli 8 väristandardeja

Ajaa crimp kierretty pari voi sekä itsenäisesti ja ammattilaisen apua munivat tahansa paikallisen verkon ei kulje ilman langallista segmentin, minkä vuoksi tietokone on kytketty verkkoon. Kaapeleita käytetään tähän prosessiin voi olla erilainen mukaan tyypin, muodon ja jopa väri, mutta suorittaa puristamalla kierretty pari kotona, täytyy tarkistaa kaikki kohokohtia ja ominaisuuksia menettelyn. Paikallisessa langalliseen verkkoon lähettämään signaalin pääsy internetiin, käyttämällä erityistä kaapelia kutsutaan kierretty pari, ja sinun pitää puristus. Otsikon, joka parikaapeli, joka on saatu siitä, että ne koostuvat neljästä langasta, joka vähentää mahdollisuutta häiriöitä useista lähteistä.

Tietokoneen kytkemiseksi Internetiin johdot, kierretty pari on erilainen muista kaapeleista, koska ulompi paksu eristys polyvinyylikloridikalvo, joka estää tunkeutumista sähkömagneettisia häiriöitä. Suoritusmuodoissa, kaupallisesti saatavilla suojaamattomien kaapeleiden, ja suojattu, joka lisäksi folio suoja on tarkoitettu samanaikaisesti kaikki parit. Toteuttaa omin käsin internetyhteys kaapelilla tietokoneeseen tarvetta varmistaa työskentelyn johdonmukaisuudesta.

Järjestelmä crimp kierretty pari voi vaihdella riippuen nopeuden Internet-

 • Terveysongelmia sähköiskuja
 • Väärä kytkentä langan LAN ja tietokone laite;
 • Erittelyt tarjonnan signaalin ja melun.

Oikein puristus kaapelia, on mahdollista rakentaa lähiverkkoon tai yksinkertaisen Ethernet-pohjaisen vuororengasverkko tekniikkaa. Verkko ensimmäisen tyypin useimmiten käytetään muodostamaan fyysisen väliaineen, jonka kautta data lähetetään kaapelin kautta edullisesti suojattua paria. Toisin sanoen, käyttö langan STP (suojattu parikaapeli), UTP (suojaamaton parikaapeli), jotka vastaavat tyyppi ja luokka.

Käytössä segodnya podklyuchenie routera osuschestvlyaetsya vuonna osnovnom blagodarya takoy tehnologii miten Fast Ethernet, tak miten prosto Ethernet uzhe ei udovletvoryaet bolshuyu chast setyu polzovateley. On kolmaskin eräänlainen Gigabit Ethernet-tekniikkaa, mutta se on liian kallista saada monenlaisia ​​sovelluksia, mutta vähitellen työntää sen kahden edeltäjänsä.

Tässä tapauksessa, sitä pidetään rakentaa verkon kautta Fast Ethernet, jota käytetään kaksi paria kierretty johdot nimillä: UTP ja Cat.5.

Tämäntyyppiset kaapeleita voidaan käyttää yksinkertaisella Ethernet-tekniikkaa, ja sen vuoksi, jos bole vanhempia laitteita, on mahdollista käyttää niitä, ja niitä tarvittaessa.

Kun valittu väliaineen jotka syöttävät Internet signaalin vievät enemmän huolellisesti tutkia sen topologia, tai toisin sanoen, kuinka se suoritetaan välillä yhteyden johdot voidaan suorittaa. Jos Ethernet on valittu, niin hänen tyypillinen topologia - on tähti, siten johdinliitäntä tekniikka, edellyttäen, että se ei ole kytketty muita verkkolaitteita, koska ne on liitetty yhteen laitetta kutsutaan napa, joka yhdistää ne yhteen a. Rakentaa suuren verkossa verkko käyttää hierarkkista tähti, joka sisältää monia yhdisteiden tyypin tähdet, tai yksinkertaisemmin, hierarkkinen tähti koostuu useista tähden muotoinen portteja.

Värivalikoiman johdot täytyy noudattaa sääntöjä yhteyden, kukin johto on suunniteltu tiettyä toimintaa. On syytä huomata, että jos ulkoasu on sama väri on kytketty eri sävy, ei ole mitään vaarallista yleensä, sillä toiminta jatkuu täsmälleen samassa tilassa.

Ennen pinout RJ-45 väreille, katsomisen arvoinen opetusvideoita kanssa mestarikurssi

Esimerkiksi, voidaan todeta, että jos uudelleenvarustusmenetelmien oranssi valko-oranssi, ja päinvastoin, signaali ei muutu, ja tehdään normaalitilassa.

Tässä tapauksessa voidaan kysyä, miksi meidän pitäisi huolehtia värejä, kun kytket, ja miten se voi vaikuttaa johtoa tai periaatetta laitteen? Kaikki on, että jos itse muutos lanka paikoin, tämä voi johtaa moittien sen muodostumista ja merkittävästi häiritä mestari korjaus. Mitä tulee yhdisteen tietokoneen laitteen ja muiden verkko-tuotteet, erityisesti MDI-portin ja navan (portti kutsutaan MDI-X) voidaan soveltaa lanka, joka pelkistys suoritetaan käyttäen samaa standardia molemmat kärjet.

Eli pitäisi olla yksi obzhimnik valittuna:

Käyttämällä näitä standardeja, eivät tarvitse väriä swage. Jos se suorittaa yhteyden kahden tietokoneen kustannuksella MDI sataman tarve maalata obzhimator kummallakin pari käyttää kahta erilaista standardia eikä eksyä niitä keskenään.

Pinout värin - se ei ole vain kytkentäkaavio, ja järjestys, joka mahdollistaa yhteyden ja rasklyuchenie yhteyksiä toimivaltaisten järjestyksessä. Keräämiseksi verkosta, täytyy käsitellä millaisia ​​lanka olisi sopiva tiettyyn kontaktiin RJ 45. Tässä tapauksessa, kun sitä perustana selityksessä 100Base-TX, tai toisin sanoen, soveltamalla standardin avulla kaksi paria 4 epäillään.

Maailmassa on kaksi standardia, kuten on sanottu, ja se on EIA / TIA-568A ja EIA / TIA-568B, kustannuksella, joista kukin voi määrittää sijainnin johtoja liittimeen.

Voidakseen paremmin imeä värit ja mitä heidän pitäisi kiinnittää huomiota sääntöjä johdot kytketty erityiseen sävyjä tai yksinkertaisemmin, miten se pitäisi muodostaa kierretty pari. Jäljempänä esitetyt tiedot on ensimmäinen johto on puristettava EIA / TIA-568A, ja toinen vastaavasti EIA / TIA-568B.

Tuloksena on järjestelmä:

 • Vihreä-valkoinen ja oranssi ja valkoinen;
 • Vihreä ja oranssi;
 • Oranssi-valkoinen ja vihreä-valkoinen;
 • Sininen ja;
 • Blue-valkoinen ja sininen ja valkoinen;
 • Oranssi ja vihreä;
 • Ruskea ja valkoinen ja ruskea ja valkoinen;
 • Brown ja ruskean.

Asianmukaisesti crimp RJ 45 lopussa langan täytyy leikata täsmälleen

Tämä on eräänlainen pöytä ja kaapeloinnin, jossa kukin lanka vastaa tietyn määrän kontakteja.

Kun käsittelet, varsinkin jos kaapelit on stressiä, mitä tehdä lainkaan kiellettyä, meidän on huolellisesti tarkkailtava sääntöjä ja ensiapu, sekä johtuen lääketieteellinen auttajaa, sillä nykyinen täytyy nopeasti varustaa sähköiskun voivat olla vaarallisia terveydelle. Suhteen kaapelit, jotka on kytketty eri satamissa, niin ei ole erityisiä ohjeita. Tuonnempana esitettyihin tietoihin, ensimmäinen - se on keskittimen porttia, niin - tämä on mitä on kytketty, ja sen jälkeen liittimen kautta, ja on näin ollen suora kaapeli tähän tarpeeseen.

 1. Johtuen tavallista portti liitoskannan pidetään normaalissa portti ristikytkentäkaapelia.
 2. Johtuen tavallista portti napaliitännän suoritettiin Uplink-liittimen ja suora kaapeli.
 3. Johtuen tavallista portti pidetään verkkokortti yhteyden suoraan.
 4. Uplink-portin kautta napaliitännän suoritetaan tavanomaisesta liittimestä suoraan lanka.
 5. Koska Uplink portti yhdistää keskittimen Uplink-liittimeen ristiinkytkentäkaapeli.
 6. Johtuen Uplink portti pidetään yhteyden verkkokortin ja ristikytkentäkaapelia.

Näiden sääntöjen noudattamisen on edellytys. Ristikytkentäkaapeli voidaan puristaa pihdeillä tai käyttämällä pihtejä. Erityyppiset edellyttävät erillistä risti.

Perusjärjestelmässä puristettava kierretty pari RJ 45

Kihartaa lanka ja oikein liitä laite tulee noudattaa paitsi sääntöjä, mutta voit käyttää mitä tahansa keinoja, mutta niitä olisi seurattava ja niiden turvatoimia.

On joitakin temppuja, joiden avulla voit paineistaa lanka ilman mitään ongelmia:

 1. Vasemmalla puolella liittimen tulisi olla pitkä osa.
 2. Nämä johdot on paljain toisin sanoen mennä suojaamattomia.

Etsi järjestelmä puristus kierretty pari RJ-45 voi olla Internetissä

Tämä mahdollistaa edelleen liittää nopeasti ja helposti, mutta kaapeli on saattanut menettää voimansa. Jos teet virheen vahvana leikkaus yhteyksiä, punos sisällytetään onteloon liittimen ja pituus päiden ei salli edelleen yhteys. Minkä tyyppisiä pistorasiat korjata käyttämällä crimper ja valitse puhelinkaapelia parin merkki ei ole vaikea tunnistaa.

Toimivaltainen poimu kierretty johtimet 4: Kaavio

Crimping tai langallisen kaapeleita vaatii erityistä laitetta. Crimping käytetyn kaapelin Crimper. Voit käyttää pihtejä. Obzhimatel - puristusliitoksella laite, jolloin kaapeli voidaan suorittaa ympärileikkaus, poistamalla ulkovaipan ja purista RJ 45-liitin.

Tällainen laite voi korvata sekä obzhimschik välittömästi 3 laite, koska se mahdollistaa puhdistaa, leikata ja puristetaan.

Tällaisen laitteen on hyvin yksinkertainen ja se voidaan suorittaa tarkka sijoittaminen liittimien ja puristuspäistä. Kihartumisesta työkalu on 8 paikkasidonnainen reunankääntöpään, jonka avulla voit liittää minkä tahansa 4 paria näppäintä ja ei-avain pistoliitinmoduulit.

Yhtä suosittu katsotaan ammattilaisen työkalu HT-500 HT-308 +, jota käytetään yhdistämään liittimet ovat RJ-45, RJ-12/11 ja puhdistaa kierrettyä Hanlong. Suorittamaan käyttöönotto langan pistorasiaan on myös täytettävä tietyt vaatimukset, perustuu tämän etiketissä. Erottaa johtimet onteloon tai pistorasia liitospaneelia, tällainen laite on tarpeen, koska veitsen 110 tai Crone.

Menetelmät: Kuinka pakata kaapeli internet kotona

Kytkeä virran vaijerin voidaan käyttää ja ruuvimeisseli, vaan välineitä käytetään tiukasti sääntöjen mukaisesti, jotka eivät edellytä valmistelun edellyttämien sairaalahoitoon. Emergency (PMP) tukea voidaan eivät vain tehokkaita, jos on liian voimakkaita iskuja, jotka kaikki voivat johtaa kuolemaan. Med. Meidän täytyy tarkkailla turvatoimia.

yhteys säännöt ovat hyvin yksinkertaiset:

 1. Nauhat kaapelin tai auki- kierrettämään kierretty ei tarvitse olla suurempi pituus on 12,5 mm strippaus.
 2. Kun puhdistus ja haarautuva tarve pihdeillä, minkä ansiosta ulkoasu tehdään nopeammin ja pätevästi.
 3. Eriste ei saa poistaa kerralla kaikki johdot.
 4. Tasoittaa kierretty pari, on tarpeen ylläpitää ennalta määrätty kaarevuus kussakin mutka.
 5. Jos ylität kaarevuus, on mahdollista vähentää resistanssia langan pickup ja tuhoa.
 6. Päällystys suojattua paria olisi seurattava huolellisesti eheyden näytön, ja koko pituus langan.

Työkalut puristamiseen voi ostaa erikoistavarakaupan tai tilata verkossa

On oltava läsnä suojajohdin liittämiseksi liittimeen näytön.

Suositukset: miten pakata parikaapeli

Lyhyesti harkita toimintojen sarja, kaapeleita, on välttämätöntä: noudattamaan sääntöjä, se ei sulje pois missään vaiheessa, noudattaa turvallisuussääntöjä. On tärkeää muistaa, että vaikka yhdistää kaksi tyyppisiä laitteita on jo olemassa verkko, joten tässäkin tapauksessa on mahdollista harkita erilaisia ​​vaihtoehtoja, miten tullaan leikkaamalla ja liittämällä parikierteissä.

Standardi pistoke näkyy aukko, jonka sisällä on rako, jonka läpi kiinnitys tapahtuu RJ-portti 45 ja kontaktit 8, joka muistuttaa ulkonäöltään metallinauhan.

Ne ovat täsmälleen samat parametrit, joiden liukuhiilten suulla. Kukin kosketin on oma numerot 1-8, ja heillä on oma pari.

Satamat ovat itse: MDI (Medium riippuva Interface - riippuen keskipitkällä interface); MDI-X (Medium riippuva Interface crossover - Interface, riippuen ympäristöstä, ristissä). Jokainen niistä on pari yhteyksiä, jotka ovat eri tarkoitukseen, ja ne vaihtavat paikkaa. Toisin sanoen, jos MDI pistorasia pari 1-2 on vastuussa signaalin lähettämiseksi, ja pari 3-6 - signaalin vastaanotin, satama MDI-X on kaikki päinvastainen.

Laitteiden liittämiseksi tarvitaan yhteyden lähettimeen (Tx) ja vastaanotin (Rx). Tyypillisesti, MDI liittimet on varustettu suurimman osan sovittimet lähettämiseksi Internet-signaalin. MDI-X portti on löytyy kytkin, jota tarvitaan yhteyden vaotuskoneella ja parikaapeli kaksi puolta, jota pidetään saman standardin ilman ylimääräisiä ristikkoa.

On navat, joissa on kontakti automaattinen tunnistus, joka mahdollistaa laitteen automaattisesti määrittää, mitä portti MDI-X tai MDI. On olemassa erilaisia ​​kytkimiä, jotka voidaan liittää, koska yksinkertainen tavanomainen kaapeli, jossa ei ole risteyksiä tai erityisen portin kutsutaan nousevan siirtotien. On olemassa toinen tapa kytkeä portti, joka voi toimia liittimen ja MDI-X: n ja MDI, joka riippuu kytkimen asennon tai painiketta.

Yleensä suorittaa yhteyden Internetin tietokoneeseen tai kannettavaan ei ole liian vaikeaa, on tarpeen vain tarkkailla kaikkia sääntöjä ja turvaohjeet, jotka auttavat tekemään asennuksen ja ilman ongelmia ja välttää haittaa terveydelle.

Lisää kommentti

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kuinka pakata kaapelin internet omin käsin

Parikaapeli kaapeleita on luokiteltu EIA / TIA 568 ja kansainvälinen sertifiointi standardin ISO 11801. nimi heillä on siksi, että Twin säikeet Suite toisiaan. On olemassa useita vaihtoehtoja puristus parikaapeli ja RJ-45-liitäntä. Tämä lanka on suosittu, jota käytetään tietokoneen liittämiseen keskittimeen tai kytkin, kääntää, ja kun kahden tietokoneen.

Värimaailma poimuttumisvyöhykkeessä RJ-45-liitin

Kaikissa valokuvat näyttää kaapeli Internetissä, jota käytetään lähiverkoissa (Local Area Network) ja DSL (Digital Subscriber Line).

Vaihtoehtoja yhdistää parikaapeli EIA / TIA-568

Kuten ilmeistä kuvia, sekä kaapeli piirit ovat puristetaan vastaavia piirejä. Vain paikka vihreä kierretty pari ottaa oranssi ja päinvastoin. Nämä parit puristettu kuin reitin A ja B voidaan muuttaa toisiinsa verkon suorituskykyä ei vaikuta. Vaihtoehto B on yleisempää kun eriteltynä.

Kytkentäkaaviosta johdotuksen "tietokoneella hub"

Tietokone - PC tai hub - keskitin

Kun verkoston luomiseksi kaksi tietokonetta on liitetty toisiinsa ilman lisälaitteita (Svicha tai keskitin), seuraava järjestelmä on varustettu:

Kuinka yhdistää langat "hub-hub" tai "computer-to-tietokone"

Luoda verkosto on kaksi tietokonetta, yksi riittää lisätä kaapelin heidän verkkoporttien.

Huomaa, että kun kytket järjestelmän tietokoneesta toiseen, kaapeli, puristettu eri malleja.

Useimmat nykyaikaiset verkkokortit, keskittimet, tuella Auto-MDIX tekniikkaa, pystyy itsenäisesti määrittämään version kytkentäkaapeli ja tehdä sisustus. Uusimpien tietokoneiden voidaan liittää verkkoon tai toiseen tietokoneeseen suoraan, millä tahansa sopivalla tavalla, ajattelematta tyyppi värimaailman pinouts.

Vertaa kytkentäkaaviot

Pakkaustekniikka RJ-45 neljän johtimen

Neljän ytimen verkkokaapeli RJ-45 nopeasti saavuttanut suosiota aikana massan jakautuminen kiinteän internetin. Verrattuna samaan vosmizhilnym, se maksaa puoleen hintaan. Tämän vuoksi tarjoajien viestintäpalvelujen kaikkialla käyttää sitä yhteyden perinteisen Internetin. Liittämällä tietokone World Wide Web tai lähiverkossa, tarvitaan harvoin nopeudella 100 MB / s. Tässä tapauksessa tee laastari johto nelijohtimiset taloudellisesti kannattavaa. Jos vosmizhilny kaapeli- ja alhaisella nopeudella - on järkevää olla purista kaikkia neljää kierrettyä paria, mutta vain puristaa kaksi: se vähentää datanopeuden 1 Gb / s 100 Mt / s, ja vaijeri resurssi kasvaa kaksi kertaa. Yksi pari on aktivoitu vastaanottamaan signaalin, toinen - lähetystä varten.

Liitä aina johdot numeroilla 1,2,3,6.

On tärkeää johtimet kytketään vastaaviin numeroita

Kaaviokuva liitäntäjohto Internetissä

Kytkentäkaavio verkkokortti tietokoneen osoittaa periaatteen parikierteiden lähettämään ja vastaanottamaan tietoa

Kaavio kaapelin yhteys

Piiri voidaan nähdä, että kaksi paria on liitetty napaan ja tietokoneeseen periaatteeseen symmetrisen muuntajan piiri. Se on hyvä, koska se vähentää melua ja häiriöiden, varmistaa korkean suojan johdotusvirheet ja shortsit.

Tarvittaessa, ylimääräinen rivi tai vaurio parikierteiden kaapelissa voi lisätä rivien kaksi kertaa, ei paheneminen määrä. Tai korjaa kaapeli puristusliittimestä kytkemään, joita ei ole käytetty.

Kytkentäkaavioita ovat samanlaisia ​​nelinapaista puristamiseen vosmizhilnomu. Ne osoittavat johtimia, joita käytetään yksinomaan vastaanottamiseksi ja signaalin lähettämiseksi. Parit, jotka eivät koske, aallotettu, mutta tieto niistä ei lähetetä. Niitä voidaan käyttää lisätietojen lähetystä.

Puristamiseen kaapeli perusteella tietokone - napa (4-johdin)

Kytkentäkaavio PC - PC

Tällaisessa järjestelmässä on ristikytkentä (toinen pää on toimi A, toinen kuvio B). Kytketty oranssi ja vihreä paria.

CROSS-johdotus Miten se näyttää alkuun liittimet

Havaittaessa avoimen tai oikosulku ei välttämättä muutu viiraa. Voit korvata parikierteille kaapelissa. Jos vaihtoehto on korjattu, oranssi pari muuttuu ruskeaksi, ja se korvataan sinivihreä asetettu. Korjaus Kaavio A liittyy korvaa oranssi pari sininen ja vihreä ruskeaksi.

Vialliset pari voidaan aina korvata enemmän sininen tai ruskea. On tärkeää muistaa, lankojen lukumäärä kytkettäessä neljän RJ-45 kaapeli (1,2,3,6).

Kuinka pakata laadukkaita kaapeli käsillään

Tarvittavat työvälineet työtä

 • RJ-45 kaapeli, jossa työ kierretty paria. Se on monta nimeä ja muunnelmia: UTP - ilman suojaa näytön kaapeli (suojaamaton parikaapeli), FTP - näyttö rintapöytä (Foiled Twisted Pair), STP - FTP vastine, vain suoja, joka kattaa jokaisen parin erikseen (suojattu parikaapeli). Lanka parikaapeleita on jaettu kuuteen luokkaan, sitä suurempi se on, sitä parempi ominaisuudet kaapelin. Yleisin luokka viisi kaapeli (CAT 5). Tärkeimmät sähköjohdon laatukriteeri - terävyyttä ja kirkkautta maali kierretty johdinparien. Käytössä huonolaatuista väri kaapeli hiuksenhieno - se vie paljon haittaa, kun kytket;

internet kaapeli RJ-45

 • RJ-45-liitin. Toinen nimi 8P8C (8 Sijoitus 8 yhteyttä). Niitä voi ostaa milloin tahansa erikoisliike;

  Kaapeliin

 • kutistuspihdit tai Crimper. Niiden avulla voit säästää aikaa ja yksinkertaistaa työtäsi. He tulevat eri muotoja, joiden terä poistossa eristeen tai ilman niitä. Jotkut on kyky puristus ja puhelinjohto. Tärkein ominaisuus tämä työkalu - jopa puristus kaikkien lankojen. 5 minuuttia kaapelin ei pääse putoamaan ulos liittimestä, koska huono kiharruksen.

  Puristustyökalu Crimper tai

  1. Ennen puristusholkilla, leikattiin (punkit), pala haluttua kaapelin pituus suorassa kulmassa, niin että kaikki johtimet olivat yhtä suuret.
  2. Kummallakin puolella, poistaa ulkokuoren eristämisen 2,5 -. 3,5 cm Älä vahingoita eristyksen johtimien itse!

  Kuorittu johdin on valmis ja

 • Pick säikeitä värejä oikeassa järjestyksessä mukaisen puristus järjestelmän olet valinnut. Voit tehdä tämän, johdot ensimmäinen purkautua ja taso. Sitten ne hajotetaan peräkkäin oikeassa järjestyksessä, ja puristetaan tiukasti yhteen. Päät johdot Crimper purra etäisyydellä 10-15 mm reunasta eristyksen.

  Johdot ovat järjestetty EIA / TIA-piiri 568 B. Huomaa, kuinka lanka ei kannata ostaa (vasemmalla), koska on vaikea erottaa ruskea johdin oranssi, toisin kuin analogia (oikealla)

 • Erittäin siisti pukeutuminen liittimessä kaapelin. Sinun täytyy jatkuvasti seurata johdot, joten ne eivät ole sekaisin ja pidettiin oikeassa järjestyksessä. Työnnä johdot, kunnes ne tulevat loppuun ja vastustavat pistorasiaan. Jos teit kaiken oikein, johtimet olivat poikki sujuvasti, ne putoaa aukkoon tasaisesti, kunnes se pysähtyy. Eristys, mikä olisi kotelon sisällä. Jos liitin johtimet ei ole eristetty, muista vetää ne pois ja leikataan haluttuun pituuteen.

  Miten yhdistää johdot liittimeen

 • Kun kaapeli on valmis, se on vain korjata sen. Aseta liitin oikeaan paikkaan, kunnes se pysähtyy Crimper ja varovasti kiristä kahva.
 • Puristuksen jälkeen, muista keinutella lanka käsin. On todettava, tiukasti liittimeen.
 • Purista toinen pää samanlaista mallia.
 • Neljän ytimen kaapeli on puristettu samalla tavalla. Ainoa ero on pareja. Muista sekvenssi urien, kuten edellä on jo todettu, että kaapelin kaksi paria: 1,2,3,6.

  Jos sinulla ei ole työkalua tai ei ollut sitä kätevä, RJ-45 kaapeli voidaan pakata käyttämällä tavallista ruuvimeisseliä. Menettelyn aikana, varo, koska "käsin" menetelmä:

  • Se ei aina toimita tarvittavia laadun puristus;
  • Se lisää todennäköisyyttä tauon tai vahingoittaa kaapelia.

  pakkausalgoritmi ilman punkit:

  1. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on samanlainen kuin edellä kuvattu leikata johto, puhdista ulkoinen eristys.
  2. Lajitella värin säikeitä kuin valitun virtapiirin.
  3. Uudelleen leikata johtimet haluttuun pituuteen.
  4. Työnnä liitin.
  5. Puolestaan ​​liittimen salpa alaspäin ja yhteyksiä itsensä. Aseta se tasaiselle pinnalle on välttämätöntä, siten, että reuna lujasti liittimeen käyttänyt mitään perusteella. Lukko oli vapaa välttämiseksi vahingoilta.
  6. Ota ruuvimeisseli ja kevyesti painamalla, kaapeli lukita salpa ylös, kunnes se pysähtyy työntyvät esiin liittimen kotelon. Sitten kaapeli on kunnolla kiinni koteloon.

  Jos ei käsillä puristustyökalu, tämä menettely voidaan tehdä käyttämällä ruuvimeisseliä

 • Kevyesti painamalla ruuvimeisseli hukkua alas jäljellä nastat. Ne on läpi eristyskerroksen ja jalansijan johtavan ytimen. Olla hyvin varovainen! Älä vahingoita herkkää kosketinlevystä. Kaavamainen yhteys kuva

  Luotettavuus tarkistaminen yhdiste

  Testilaitteiston kolmella tavalla:

  • Uudelleen tarkistaa, onko lähetys ja vastaanotto, jos paketteja on menetetty;
  • tehdä dial Yleismittari;
  • liitetty erityiseen testaaja.

  Erityiset testeri testaus-yhteyden

 • Tässä artikkelissa on käsitelty eri järjestelmien kytkeä kierretyn parikaapelin; Kuinka pakata lanka neljästä ja kahdeksan eli tehdä sen ilman apua erikoistyökaluja, miten toteuttaa toiminnon testipiiriä asennettu. Toivottavasti oppinut tiedot, joita tarvitset, ja tämä artikkeli auttaa sinua tekemään laadukkaita puristamiseen sähköjohdon.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  6 + 1 =