Pioni- Rose Photo

Pioni- ruusut - tuoksuva ilo

Maailma näki Pioni- nousi vain myöhään vuosisadan. Sittemmin suosio nämä kukat vain kasvaa.

Nämä ruusut eivät ole eräänlaista pionit. Muista värit ne erottuvat laajimman väripaletti.

Puutarhurit arvostavat tällaista pensas kukkia, koska ne kasvavat nopeasti eivätkä vaadi jatkuvaa hoitoa. Se etu, että tämä kasvi voidaan kutsua vastustuskyky sairauksia ja houkuttele tuholaisia.

Jokainen, joka haluaa istuttaa ruusuja Pioni- täytyy varastoida paljon lannoitetta. Paras vaihtoehto pidetään hevosen lantaa, koska se jättää typen maahan, ei absorboi sitä. Kerros tämän aineen tulisi mieluiten olla ohuempi kuin 2 cm.

Kuoppa alle holkki tulisi olla laaja (noin 1 m halkaisijaltaan) ja syvän (noin 0,5 m). Jos reikä on pienempi, juuristo ei pysty kasvamaan ja muodostavat kattavan järjestelmän. Kompostia tai lannoitetta laitetaan kaivettu kuoppa.

Kasvin juuret tarvitsevat prosessin lääke, joka edistää kasvua, ennen istutusta. Tulisi istuttaa noin 10 cm syvä - silloin pionit ruusut viihtyvät edes pakkasta maaperään.

Mukaan istutus kuvio, pensaita olisi istutetaan noin 0,5 metrin päässä toisistaan ​​kolmio. Tällä lomakkeella tiheä tiheiköt, minkä vuoksi kaikki näyttää olevan täynnä kukkia. Voit tarkistaa tämän katsomalla valokuvaa Pioni- ruusut. Kuitenkin saavuttamiseksi vaikutuksen runsaasti kauniita kukkia tulisi valita istutus 3 bush tavalla tai lajike, että samantyyppistä kasvun.

Miten saada upea ruusukimppu Pioni-?

Kun hoitaa ruusut, kuten mainittiin, on tärkeä rooli lannoitetta. Keväällä puutarhurit erityisellä viimeistely pitäisi käyttää erityyppisiä ruusuja. Puhkeamista kesäkuun huolehtia typpilannoitteiden. Kun he ovat silmut tarvitsevat aikaa lannoite sisältävät fosforia ja kalsiumia.

Sanonta "mitä enemmän sitä parempi" ei koske lannoitetta pionit ruusuja. Joten sinun täytyy noudattaa tarkasti suositeltua mittasuhteet, muuten on olemassa vaara, että kasvin kellastua ja lehdet taittaa. Sitten tehdä ruusukimppu Pioni- usein tilata juhlatilaisuuksia, kuten häitä, ei onnistu.

Valokuvaan Pioni- ruusuja miellyttävä

Kun istutus pensaat Pioni- ruusut pitää mielessä vivahteita tällaisen hoidon:

 • Juotto kasvi on parempi illalla (kosteus haihtuu), kuten maaperän kuivuu.
 • Bush näytti viittaus Pioni- ruusu on tarpeen karsia oksasakset ennen silmut kukkivat. Poistettu vanhoja ja heikkoja versoja.
 • Bush oksat ovat rajattu noin kolmasosa. Jos viljelijä on loistava työkalu - oksasakset, voit tehdä muokatun kuvion pensas.
 • Lopettamaan imettämisen kasvin elokuun loppuun. Kypsytetty versot leikataan pois lokakuun puolivälissä, sekä lehtiä.
 • Valmistautua talven täyttämiseen varret maaperään tai sahanpurua. Lisätietoja tästä ratkaisu lähtee. Päälle Master kannen olkia, vaikka kuten korkki vaahdon rakenteeseen. Kasvi ei kuole ilman puutteeseen, peitekalvo on kielletty.

Ruusut pionit ovat kasvattaa ne. Niistä voit saada paitsi esteettinen nautinto, vaan myös, ja kääntää harrastus kannattavaa liiketoimintaa.

Pioni- ruusut: lajikkeiden, valokuvat

Mikä voisi olla kauniimpi kuin tavallinen ruusut? Tietenkin Pioni- ruusu, jolla maailma tutustui myöhään 20th century ansiosta kasvattaja David Austin. Muotoinen pionit ja laaja valikoima värejä, tämä Englanti kukka, kutsui ihmisiä "ostinka9raquo,, saavuttanut valtavan suosion keskuudessa ystäville kauneuden.

Pioni- nousi melko nirso: ne eivät tarvitse jatkuvaa hoitoa, samaan? nopeasti kasvavat. Huolimatta hauras charmia ja miellyttävä tuoksu, pensaat kestävät tauteja ja houkuttele tuholaisia ​​- vain nämä ominaisuudet pitäisi rakastua tässä romanttisessa kasvi. Kuten kaikki spray kukat, ruusut Pioni- whiplash muodossa versoja ja tunnettu siitä, että korkea koristeellinen vaikutus.

Tunnusomaiset ominaisuudet kasvin:

 • kuppimainen, ruusukkeen pompovidnaya tai kukka;
 • hämmästyttävä maku, varsinkin kasvava pilvisellä säällä. Kaikkein alkuperäinen tuoksu, joka voidaan verrata tuoksu Ranskan hajusteiden, tunnettu siitä, että eri Jude hämärä;
 • kyky muodostaa valtavan kirkas pensaita.

Kuten tänään, virallisesti, on yli 200 lajikkeiden ruusuja. Alla on lueteltu suosituimpia.

 • "Constance Spray" on ensimmäinen hybridi ruusut, pionit, tunnettu siitä, että suuri kupin muotoinen kukkia hennon vaaleanpunainen. Silnorosly Bush, voi saavuttaa 4 metrin korkeuteen, mikä olisi hyvä idea puhaltaa hänen napa, seinä tai matala aita. Laitos on runsaasti peitetty jättiläinen kukkia, joita ei koskaan liiankin. Hangata luontainen usein pieni nastat sekä vaaleankeltaisena, matta lehdet.

 • "Pat Austin". Kirkas kupari väri suurimmista osittain kaksinkertainen kukkia vähitellen korvattava herkkä kermanvärinen. Kukinta tämmöinen tapahtuu hyvissä ajoin, että pitkään ja jatkuvasti. Aromi liittyvä haju nousi öljyä. Tämä Pioni- ruusu kestää kylmää ja penumbra.
 • "William Shakespeare 2000". Kasvi on ominaista Pioni-, jos se on jaettu 4 osaan väri, tuoksu vanha ruusujen. Korkeus pensas on 1,8 metriä. Hän on vaatimaton hoito, sietää varjossa.
 • "Benjamin Britanniassa." Korkeus kauniisti vehreässä pensaat saavuttaa 140 cm (comfort - 200 cm). Hedelmäinen tuoksu vadelmaa väriä muodostaa halkaisijaltaan noin 12 cm, lausutaan. Gustomahrovye silmut syvä cupped usein kerätään kukinto. Pensaat, vaikka miedolla kukinta näyttää näyttävästi voimakas. Asteen, jolla on hyvä vastustuskyky tauteja ja tuholaisia, on suositeltavaa käyttää kukkapenkkiin eristää Rose herkempää sävyjä.
 • Luokka "Othello" on ominaista suuret kukat gustomahrovye ottaa rikas Crimson väri, hankkimalla ajan mittaan violetti värisävy. Ja Rose on niin tumma (varsinkin kylmällä säällä), se heti selvää, miksi lajike on nimeltään niin. Piikikäs pensas paljon on keskimääräistä kokoa. Pioni- nousi lajike "Othello" racemes, eikä painua, mikä on erittäin hyvä leikkaus. Bush ei pidä lämpöä ja usein kukkivat uudelleen.

 • "Austin Gertrude Dzhekipp" on ominaista voimakas korkea pensas, joka on runsas kukinta voi ihailla koko kauden (touko-marraskuu). Aromi liittyvä haju mirhamia ja vinkkejä vanhojen ruusujen. Kaksinkertainen kukkia kirkkaan pinkki, tasaisin välein pensaassa, peitä se ylhäältä alas. Kasvi sietää talvi, vastustuskykyisiä erilaisia ​​sairauksia. Lajike on ominaista optimaalinen kukinnan täyteläisyys, eli täyttää lähes kaikki olevaan tilaan. Aikuinen kasvin korkeus nousee 2,5 m, ympärysmitta bush - 1 metri.
 • "Veli Kadfil". Niistä Englanti ruusut, ehkä, on ainoa Pioni- Rose, on erittäin suuret kukat vaaleanpunainen sävyjä. Näyttävä ulkonäkö keskuksena koostumus. Huolimatta vaikuttava vaikutuksen suuruus, joka vahvistaa kaareva sisällä terälehdet, kukat näyttävät aina siisti, ylläpitää tuoreus riittävän pitkäksi aikaa. Lajikkeet ominainen voimakas voimakas aromi ruusuöljyä. Bush ei käytännössä ole piikkejä ja hyvin suhteellista. Uudelleen kukinta on havaittu harvoin.

Laadullista kasvua ja kukkivat ruusut riippuu oikeellisuuden purkamisen. Hyvin lannoitetun maaperä on yksi tärkeimmistä edellytyksistä menestyksekkäälle selviytymisen kukka. Parempi hyödyntäminen hevosen lantaa (kahden centimetric kerros), koska se ei ime typpi, jättää maahan. Istutus reikä olisi leveä (halkaisija noin 1 m) ja syvä (noin 0,5 m). Pienempi koko reikä ei kasva optimaalisesti juuristo holkin. Vuonna kaivettu kuoppa sijoittaa lannoitteena tai kompostiin. Juuret ennen istutusta kasvit hoidettavan vaikuttavat aineet kasvuvauhtia.

Istutus Taimien tulisi suorittaa syvyyteen 10 cm, kukat selviävät huomattavienkin pakkaset. Pioni- rose istutettu kolmio puoli metriä toisistaan. Tällainen istutus järjestelmä antaa vaikutelman tiheä kasvillisuus, minkä vuoksi näyttää siltä, ​​että kaikki on ruusuilla tanssimista. Suurempaa runsaus vaikutus haluat valita istutettavaksi seuraavan kolmen bush tavalla tai samalla korkeudella. Saat kaunis sisustus ja tuoksuvia hillitä suositellaan istutusta 1-2 kasvilajikkeiden samalla korkeudella, että kun lasku on vaihdettava.

Monet lajikkeet ruusut ovat erilaisia ​​varjoa sietävät, joten ne voidaan turvallisesti istuttaa poluzatenennyh paikoissa. On tärkeää, että vähintään 3 tuntia päivässä Pioni- nousi sytytti auringon säteet.

Pioni- lannoitus ruusuja täytyy tehdä keväällä, kesäkuussa, kukkia täytyy ruokkia typpilannoitteiden. Muodostamisen aikana nuput pitäisi rikastuttaa maaperän kalsium-lannoitteita. Lannoitusta kasvit on suositeltavaa lopettaa lopussa elokuussa. Mittasuhteet on noudatettava tarkasti normin, muuten ylilannoituksen vaikuttaa kielteisesti kasvi: aloita kellastumista ja putoavat lehdet.

Kastelu kukat suositellaan illalla maaperän kuivuu, niin kosteus haihtuu. Pensas vedenkulutus on noin 12-15 litraa.

Piirteet karsiminen rosebushes

Leikkaaminen on suoritettava pensaasta alkuunsa, poistetaan vanha ja heikko versoja. Oksat samalla sinun täytyy karsia kolmasosaa. Riippuen mielikuvitusta viljelijän Bush voidaan antaa ei-vakiolomakkeella. Lokakuussa pitäisi leikata kypsyneet versoja ja lehtiä. Kun kasvava ruusut niiden fileet suoritusmuodossa trimmataan tarvitaan tuottamaan arvioitu korkeus 0,6 m. Ensimmäisen aallon kukinnan pidetään samalla tasolla, toinen ja sitä seuraavat - eri, koska nuoret versot alkavat kasvaa nopeasti, saavuttaa ennalta määrätylle korkeudelle kuin häiritä haluttua harmonian.

Pre-talvi valmiste sisältää prigibanie varret maahan ja niiden myöhempi vahvistaminen, joka kattaa maaperän, sahanpurua tai lehdet. Ylhäältä pitää lämpimänä, voit luoda olki. Kalvo peittävä materiaali ei suositella, koska ilman puute.

Edut ja haitat Pioni- ruusut

Aikaisin kukkivat - luonteenomainen ominaisuus, jonka arvo Pioni- ruusut. Kuvat täysin välittää kauneutta kukkii, joka päättyy kesäkuussa. Sen jälkeen ei muodostuu uusia nuoria versoja, jotka aiheuttavat uudelleen kukkivat bush elo-syyskuussa.

Ostinok haitat on korkea herkkyys ylimääräistä kosteutta ja sademäärä, suuri määrä, jotka kukinnan aikana voi aiheuttaa podgnivaniyu kukkia. Ne voivat yksinkertaisesti ole tarpeeksi voimia kukkia avaamista. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa obmelchaniyu kukkia, terälehdet muuttaa sävyn ja lasku kukinnan aikana.

Pistokkaat, muodostuminen pistokkaita tai siemeniä - millä tavoin moninkertaistaa Pioni- ruusuja. Taimet ovat riittävän nopeasti, ja vuotta myöhemmin hänen upea kukkii iloksi uusia nuoria Bush.

Pioni- ruusut (Kuvassa kaikki viehätys näistä magic kukat) käytetään laajalti koristeluun häät kukkakimppuihin, koristelu salia juhlia, sekä kehittämällä erilaisia ​​tyylejä maiseman suunnittelu.

6 lushih Pioni- lajikkeiden ruusut

Pioni- ruusut - uskomattoman kaunis puutarhan kukkia, kuten pionit. Tämä hybridi käynnistettiin ei niin kauan sitten, lopussa viime vuosisadan David Austin. Joten periaatteessa, nousi kukkia nimeltään Austin.

Hänen suosiota puutarhurit voitti eri värejä, yksinkertaisuus huolto- ja vastustuskyvyn monia sairauksia.

Suosittu lajikkeiden pioni ruusut ja niiden nimet

Niistä monet lajikkeet näitä kauniita kukkia, voit tunnistaa suosituin. Niitä käytetään usein koristeluun ja maiseman suunnittelu luoda kaunis kimppu. Niiden nimet ovat:

Yksi ensimmäisistä lajikkeita kasvatetaan, joka on nyt kova kysyntä. Kukka on suuri silmut Delicate vaaleanpunainen sävy.

Tall pensas, se voi hyvinkin olla kierretty tukeen. Kukinta rehevä, jossa on paljon tuoksuvia nuppuja.

constance Spray

Se on suuri syvän punainen froteeta silmut ja voimakas aromi. Laitos on korkea -. 1,5-1,8 m laatu erinomainen kasvun penumbra.

arvosana Shakespeare

Se on kirkkaan keltainen-oranssi kukkia. Silmut osittain kaksinkertainen, iso, ja herkkä tuoksu. Eri kesto kukinnan. Voivat kukkia koko kesän. Ei hätää sietää kylmää ja tummennetut alueet.

Pat Austin

Se on frotee, suuri (10-12 cm) silmut, kirkas Crimson väri. Aroma hienovarainen hedelmiä. Koristepensaat, kaunis vihreä, sredneroslye, keskimäärin 1,5 m. Kestää sairauksia, sietää kylmä.

Benjamin Britten

Silmut kasvi epätavallinen kirkkaan violetti, on hienostunut tuoksu itämaisia ​​mausteita. Ominaista runsaus kukinnan. Yhdellä Bush voi samanaikaisesti kukoistaa viiteenkymmeneen kukkia.

Misty Babble

Nuori brändi. Se on mukava keltainen väri. Aromi lempeä mutta intensiivinen, muistuttaa teetä. Silmut ovat suuria, kahden, Bloom pitkään, aaltoileva.

lady Charlotte

Pioni- eri koriste ruusukkeet. Heidän silmut muistuttavat pionit. Pensaat siisti, jossa runsaasti tummanvihreä lehtineen. Kukinnan pensaat peitetty monia kauniita silmuja.

Toinen piirre näistä väreistä - ne lausutaan huumaava tuoksu ruusun ja pioni, jolla on taipumus kasvaa pilvistä päivää.

Tällä hetkellä on noin 200 lajia pioni ruusuja. Heidän väripaletti on hyvin rikas. Valkoisesta, kerma sävyt, vaaleanpunainen, laventeli kirkkaan oranssi ja punainen.

Tämä laji on tuuhea, vaikka jotkut lajikkeet voivat kasvaa korkeus enintään 2 metriä. Halkaisija Pioni- nousi alkuunsa vaihtelee 5-12 cm.

Tunnusomaiset piirteet ja kasvit etuja ovat:

 • muodossa silmut - kupin muotoinen;
 • tuoksu - selvä tyydyttynyt;
 • nopea perustaminen ja kasvu;
 • yksinkertaisuus hoito;
 • ole villejä versot;
 • vastustuskykyä tauteja ja tuholaisia.

Kasvatukseen ja istutukseen ruusut Pioni-

Toistavan värit oksastamalla. Harvoissa tapauksissa käytetään pistokkaita, mutta tämä menetelmä voi vähentää koristeita kasvi.

Rokotus suoritetaan erilaisia ​​Lax, joka on tunnettu siitä, että ei ole luonnossa taimet.

Lannoite levitetään syksyllä. Tästä täydellinen hevosen lantaa tai kompostia, koska ne sisältävät runsaasti typpeä tarvitaan lajikkeen.

Lannoite tasaisesti jaettuna pinnalle ja sitten kaivettiin syvä kylvökerroksesta.

Istutettu tehtaan aurinkoinen sijainti. Istutus reikä kaivetaan 1 m halkaisijaltaan, 0,5 m syvä. Alaosassa on sijoitettu pieni kerros lannan ja kompostin, ja sitten suoritetaan kasa hedelmällisen maaperän.

Taimi kaivettiin reikään niin, että rokote pysyi maanpinnasta 2-3 cm. Jos istutettu muutamia pensaita, on suositeltavaa tehdä purkamista kolmion etäisyydellä 0,5 metrin päässä toisistaan.

Istutus tapahtuu syksyllä tai keväällä, on kirkas aurinkoinen sijainti

Pioni- ruusut eivät vaadi monimutkaista hoitoa. Se koostuu seuraavista vaiheista:

 1. karsiminen. Pakollinen menettely, suoritetaan kevättalvella, ennen mahla liikettä. Poistanut kaikki vaurioituneet, heikko tai kuollut versoja.
 2. kastelu. Se suoritetaan maaperän kuivuu riippuen ilmastoon. On suositeltavaa tehdä illalla. Yhdellä keskimmäinen holkki 5 litraa vettä riittävästi, pitkä pensaita on oltava vähintään 10 litraa. Se ei saisi olla liian kaada ruusu ettei juurikäävän.
 3. top-kastiketta. Aikana aktiivinen kasvu keväällä typpipitoinen lannoite käytetään. Kun silmut alkavat muodostaa, suositellaan lääkkeitä fosforia ja kalsiumia. Kunkin palkkaluokan myydyn erityisiä valmisteluja, jotka sinun täytyy tehdä tarkasti ohjeiden mukaisesti.
 4. Taudit ja tuholaiset. Tämän tyyppinen nousi kestää tauteja ja tuholaisia. Ehkäisyyn keväällä, ennen alkuunsa tauko, kasvien ja maaperän alapuolella, sitä suihkutetaan liuoksella, jossa on kuparisulfaattia.
 5. Suojaa talven. Pioni- ruusut ovat herkkiä kylmälle, sitä edellyttävät suojaa. Kun kaikki pensaat leikataan pois haalistunut nuput. Esitti satama pudonneet lehdet, sirotellaan maaperään. Top luotu tiivis kerros olkia tai heinää.

Englanti pensasruusuja Pioni- - hoitoa, karsiminen ja eteneminen:

Yksinkertainen huolto, runsaus ja kesto kukinnan Ne ovat hyvin suosittuja moderni puutarhanhoito.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

44 − = 34