pitkä polttava kätensä uuniin piiri

Jatkuva Furnace - erittäin tehokas ja yksinkertainen laite

Korkeat kustannukset kaasun ja sähkön pakko etsiä vaihtoehtoisia lämmitys vaihtoehtoja. Perinteinen venäläinen takka kiinteää polttoainetta - ei paras ulospääsyä mässäily. Kiinnitetään huomiota kehittämistä, joka pystyy toimimaan pienellä määrä halvin polttoaineen korkea emissiokerroin.

Miksi pitkä polttava uunissa niin edullinen?

Kuumentamalla tällaisia ​​laitteita tarjoaa pitkän polttaminen uunissa. Ne polttoaineen todella polttaa ja -sydän kytee kerran ristissä osa voidaan kuumentaa noin 18 tunnin ajan ilman heittää. ADF tarvitaan. Polttoaineen kulutus ja vähimmäismäärä hyvin erilaisia, mainosfaksien kuten hake, puru. Mutta laite pystyy myös puun työstöön, hiili hyvin lämpöä vaikutus, kuluttavat useita kertoja pienempi.

Tehdas uuni, tunnettu porvarillinen, nopeasti palava polttoaine, lämmitykseen lyhyen aikaa, mutta myös jäähtyy nopeasti. Pitää lämpimänä huoneessa, haluat aina heittää polttoainetta, joka ei ole aina mukavaa, paljon kuluja. Myydään artikkelit, joissa palaminen viivästyy pitempi aikaväli. Kuitenkin niiden hinta on varsin merkittävä, ne eivät ole vailla haittapuolia: alhainen tehokkuus, usein manuaalisesti tehdyn polttoaineen.

Polttoaineen uunissa pitkä kytemispalami- noin 18 tuntia lisäämättä

Syy alhainen tehokkuus sijaitsee suora yhteys hapetonta palamistuotteiden päästöjä. On muitakin polttaviin kysymyksiin:

 1. 1. Burning on nopea, se on vaikea valvoa prosessia. Uunissa on voimakas lämpötilan nousu, metalli palaa ajan.
 2. 2. polttoainetta poltetaan epätäydellisesti, erityisesti kotitalouksien, jätteiden sakkoja. Huoneessa savun haju, kuuma metalli.
 3. 3. Meidän on latautunut takan polttoaineen tunnin välein, tai mennä ulos ja jäähtyä nopeasti.

Pitkä polttouuniin vailla näitä haittoja, joten sen hyötysuhde on paljon korkeampi.

Miten kauan polttamalla uunissa?

Malleja pitkä uunit on suunniteltu paljon, mutta kaikki työ samalla periaatteella. Lämpö saadaan ei avoimessa palamisen, ja pyrolyysi. Vaikutuksen alaisena korkean lämpötilan polttoaine smolders myönnetty palavia kaasuja. He syttyä tuleen, vapauttaa paljon lämpöä. Hidas palaminen tapahtuu säätämällä hapen. Kun polttoaine leimahtaa, päällekkäisiä minimi-ilmavirralle.

Kaasua liesi ei pääse huoneeseen, kiitos sinetöity ovet ja läpät

Venäjän uunissa käytettäväksi tässä versiossa ei ole mahdollista, sellainen yritys johtaisi kaiken todennäköisyyden, tuhoisiin seurauksiin. Kaasut voivat tunkeutua huoneeseen, uhkaa myrkytys ihmiset. Uunit, joissa pitkäaikainen palaminen varustettu ilmatiiviisti ovet, läpät, säätölaitteita, poistaa sisäänpääsyn huoneeseen kaasua. Lämmityslaitteita Tällaisia ​​ovat huomionarvoisia monista syistä:

 • voivat työskennellä yhdessä välilehdessä vartioimatta 10-20 tuntia;
 • kevyt, voidaan asentaa ilman perustusta;
 • mitä tahansa sopivaa tyyppiä polttoaine poltetaan kokonaan, tehokkuus ja 0%;
 • voidaan käyttää satunnaisesti, on tärkeää antaa;
 • ei vieraita hajuja ja savua;
 • mahdollisuus saada itsesi ulos edullisia materiaaleja.

Kiistattomat edut koskee myös edullinen, koska materiaali vaatii hieman. Jos teet omia käsiä, käyttämällä metalli tynnyri, kaasupullo on jopa halvempi.

Käyttöalalla - autotallista taloon

Kuinka voin käyttää lämmitykseen uunin pitkät polttava? Valinta rakentava vaihtoehto riippuu aiotusta tehtävästä. Jos laite on tarvitaan kotona tai puutarhassa, se on parempi käyttää uunin vedellä takki. Niissä yhdistyvät tavanomaisten uunin lämmityksen ja veden. Vesi kuljettaa lämpöenergian järjestelmän kautta, huoneen lämmittämiseksi. Samanaikaisesti lämmitetään uunin, joka tehostaa lämmön siirtoa.

Sitä voidaan käyttää autotallissa, kylvyssä tai talossa

Pitkän polttava kattila vettä samalla pysäyttää palamisprosessin jäähtyy nopeasti, paristot tulee kylmä. Mutta uuni jäätyy hitaammin, hitaammin antaa lämpöä. Jolloin saatiin uuni yhdistettynä veden lämmitys on edullista kiinteän polttoaineen kattilat. Se käsittää käämin, jossa vesi kuumennetaan. Joskus se on asennettu suoraan uuniin, joka on vaarallinen. Korkeita lämpötiloja poltossa kaasut voivat aiheuttaa kiehuvaan veteen ja tuhota kela.

On parempi asentaa veden lämmitykseen keloja huppu savupiippu. Tämä ratkaisu sopii lämmitykseen asunnot, lisäämällä lämmön ulos. Rakentaminen yksikkö on valittu, kun otetaan huomioon alueen tiloissa. Pieni kylpyamme, autotallien, kasvihuoneet voi käyttää uunia ilman vettä piiri. Ilman lämmitystä uunin kylvyssä kätevä säädettävästi palamisen intensiteettiä. On hyvin lämmittää huoneen pieni koko, mikä on hyvä kylpy, mutta se ei sovi kotien kanssa pysyvän oleskeluluvan.

Aloitamme valmistus - joka kannattaa

Tehdä kotitekoinen uunin vaaditaan valita sopiva sijainti. Tämän pitäisi olla huoneen sähköä, riittävästi tilaa. Nyt siitä, mitä materiaaleja. Helpompi on pitkä polttava uunissa soveltaa terästynnyri 200 litraa. Kuitenkin määrä ei ole väliä, mistä se vain riippuu lämmönsiirtolaite. Käytä kaasupulloja ja jopa sammuttimet.

Uunia voidaan tehdä vanhan kaasupullon

Mutta jälleen kerran, tilavuus aihion: ilmapallo 27 voidaan valmistaa l uunin lämmittämiseksi kylpyyn, tai pienempi sammutin - varten pieni tila. Ratkaisevaa on paksuus metallin: paksumpi, pidempi uuniin. Jos mitään sopivaa ei ole läsnä, käytämme Paksuseinämäputket, teräslevyt. Metalli ei saa olla vaurioita ja ruostetta. Muut materiaalit:

 • materiaali jalat, jos uuni on pyöreä muoto (putki, kyynärpää, venttiilit);
 • Teräslevy paksuus 5 mm: n kokoiset pään puolella artikkelin;
 • Tiiviste ovessa tai materiaalia sen;
 • 100-mm: n putki 15 cm pitkä laite;
 • 5 m 150 mm: n putkia purkamiseksi savua.

Välttämätön mittalaitteet: mittanauha, Plumb, taso, ja vasara, maila, lastalla.

Laitteisto uunit - yksityiskohtainen analyysi ominaisuuksia

Getting valmistus aiemmin perehtynyt piirteitä laitteen käyttöaikaa. Teemme piirustuksia uunin pohjalta materiaaleja, jotka suunnittelevat käyttävänsä. Perusmateriaalina on sopivin teräsputki 400 mm halkaisijaltaan tai saman rauta. Seinien on oltava paksumpi, parempi kuin 5 mm, niin uuni kestää pitkään, erityisesti rautaa. Ohutta metallia on lyhytikäinen, nopeasti polttaa seinän läpi.

Valurauta materiaalina uunissa on parempi, mutta työskennellä hänen kovemmin kuin teräs. Se vaatii erityistä elektrodit ja tiettyä taitoa hitsaajan.

Kuvio esittää pitkän aikavälin uunin toiminnan palamisen.

Laite koostuu kolmesta osasta. Alempi vyöhyke sisältää kiinteän polttoaineen on hitaasti smolders. Edellä palamisvyöhykettä kaasuja ja savua pistorasiaan. Loading vyöhykkeen välissä, joka pienenee asteittain polttoaineen palama.

Tahansa piiri tarvitaan, on ilma ohjaus, joka määrittää keston palamisen. Tämä levy terästä 5 mm. Keskimmäinen putkia, joiden kautta ilma tulee kammioon. Koska polttoaine palaa päivittäistä tarvetta kirjanmerkit levy vähitellen laskea. Sujuva liu'uttamalla sitä tulee hieman pienempi kuin sisämitat palamisen osaston. Pohja jakelija on juoksupyörän korkeus 5 cm, suurempia kokoja nopeuttaa palaminen, mikä ei ole toivottavaa.

Putki syöttämiseksi hapen halkaisijaltaan 100 mm: tuote tynnyristä 60 ja pallon tai putki. Reiät jakelija 90, vastaavasti, tai 50 mm, tai palotilassa saavat paljon happea, polttoainetta polttaa nopeammin. Edellä sisäänvirtausputkeen asennettu vaimennin ohjaamiseksi veto. On olemassa kaksi versiota: ilma esikuumennusuunin ja kattilan, joka lämmittää ilmaa ja vettä samanaikaisesti huoneen lämmitykseen. Vesi kuumennetaan kelan ja syötetään patterit. Tällaisessa rakenteessa järjestelmä on esitetty alla.

Laskemisesta itseäsi - peräkkäiset toimenpiteet

Mukavin käyttää tynnyri tai kaasupullo. Ne huolellisesti leikattu alkuun - materiaali on edelleen käyttökelpoinen. Säiliö ennalta ruuvaa venttiili, kaatoi kaasu jäämien ja jättää muutaman päivän, kunnes et enää tunne kaasun hajua. Kotelon leikkaus paikka asentamiseksi tiivistetty luukku, jonka kautta tuhka poistetaan. 5 mm: n metalli leikataan ympyrän hieman pienempi halkaisija sisäosan.

Keskimmäinen hitsit putki syöttämiseksi happea. Se on ala-asennossa olisi työntyvät pinnan yläpuolella lämmityslaitteen 15 cm. Pohja hitsit 6 terää 5 cm kulmassa. Mallin, joka perustuu kaasupullon, käyttää yläosa kotelon, jossa leikkaus tapahtuu putken tynnyrin kannen käyttöä näihin tarkoituksiin. Vozduhopodvodnaya putken on vapaasti liikkua ylös ja alas. Bottom rungon hitsit jalat vakautta. Puolella yläosa leikataan pyöreä reikä ja kiinnitetään putken 150 mm tyhjentämiseksi höyryjä.

vaikeampi valmistaa yksikkö arkin rautaa. Vaadittu tarkkuus laskelmia ja ulkoasu kaikki yksityiskohdat, leikata ja hitsata. Laite on pyöreän muotoinen tehdä kotona ilman erityistä rullat taivutus metalli on lähes mahdotonta, tietysti, jos et koske Vuokrat läkkipelti joka on irrationaalinen. Jos ei ole mahdollisuutta liikkuvan arkin tuotannon saannon tulee suorakulmainen uunissa. Mahdollinen suoritusmuoto esitetty piirustus.

Ulkonäöltään se muistuttaa kaikkien tiedossa uuniin burzhujku, mutta rakennemuutoksia, jotka lisäävät tehokkuutta. Tärkeimmät muutokset liittyvät puhallin. Se on valmistettu 80 mm: n putki, kuten T-kirjain, mutta yksinkertaisuuden, voit ohjata. Putkeen kierteitettyjä porattuja reikiä 6-8 mm halkaisijaltaan. Me asetettu lanka tyhjä putki, joka kääntää kierteitetysti säädettävät palaminen suurella tarkkuudella.

Määrittää oikeat hapen virtaus hot spot savupiipun - ensimmäinen se on pois uunista, jossa on ajan vähitellen siirtynyt kohti hänen.

Liesi prosessi on lämmitetty, niin se ei käytetä pelkästään kuumentamalla, mutta myös ruoanlaittoon. Kummallakin puolella kuvaruudun ulkopuolella asetettu tietylle etäisyydelle seinistä 50 mm. Kylkiluut keittää ei ole välttämätöntä - yksikkö toimii tehokkaasti tai kesähelteellä. Suojatun huoneen toimii suojaa infrapunasäteitä ylikuumenemisen estämiseksi huoneeseen. Niiden se heijastaa ainakin puoli pitäen optimaalinen lämpötila lämmityslaitteen.

Lämminvesikierukka - vaihtoehto kodin lämmitys

Burzhujku voidaan vaivattomasti muuttaa yllä palamista kattilan veden lämmitykseen. Sen sijaan, näyttö asettaa U-muotoinen metallinen kuuman veden säiliö, joka myös kuvastaa IF-säteitä. Hänen asettaa samalla etäisyydellä kuin näyttö. Asennukseen uuni jäähtyy, mikä vähentää sen tehokkuutta. Liesi kuten kuvassa, tuottaa 15 kW, lämpöä voidaan näin ollen 25 m 2 huone. Jos tarve veden lämmitys ei ole, voit käyttää lämminvesivaraajaan kotikäyttöön.

Burzhujku aikomus tehdä pitkän polttava lämmittää laajemmalla alueella, on turhaa. Kasvettua johtaa heikkenemiseen laatuindikaattoreita. Suuressa tulipesä havaittiin hidas kierto, vapautuminen kaasuista ovat riittämättömät, huonosti lämmittää huoneeseen. Jos täytät tulipesässä puuta ylhäältä, vain ole tilaa muodostaa convective pyörteen. Johtopäätös on yksiselitteinen: uunit mitoittaa ominaisuuksien määrittämiseksi pyrolyysikaasun.

Vielä tehokkaampi pitkään palava kattilan veden lämmitykseen on kehitetty. Toista teollista malleja on vaikeaa, mutta rakenne on esitetty piirustuksessa, voidaan koota kotona.

Erityistä huomiota ansaitsee solmulle B Teleskooppisauva virtauksen säätämiseksi happea. Yksikön teho on 35 kW, kun työskennellään hiilellä ja pelletti poltto edelleen 12 tuntia. Puun tehokkuus on pienempi, ne poltetaan 8 tuntia.

Uunin on sahanpuru - mitään monimutkaista, ja se on saatavilla

Tällainen laite työskentelee halvin polttoaine, joka palaa hyvin ja antaa paljon lämpöä. Usein sirut yksinkertaisesti hylätään tai myydään symboliseen hintaan. Mutta he voivat polttaa erityisesti sovitettua, muun tyyppisissä uuneissa, jos palaminen on huonoa. Ominaisuuksista tarjoaa vahvan mahdollisuus tiivistämiseksi massan välillä sen hiukkasten ole ilmaa jäljellä. Tässä tilassa, ne eivät palaa nopeasti ja kyteä, antaa riittävästi lämpöä lämpimään - kaksi huonetta.

Aiot asentaa samalla periaatteella kuin muut kuivaimet. On parempi käyttää metallituotteet lieriön muotoisia, mutta jos tämä ei ole mahdollista, voit tehdä suorakaiteen muotoinen. Toisin uunit, joissa puu lastaus puolella, harkita kuormitus sahanpurun päälle. Muiden mallien, tämä on tunnettu siitä, että kartiomainen putki. Se on sijoitettu keskelle ilmansäätimen - ympyrä, jossa on reikä uunin sisällä. Suunnittelu piirustuksessa.

Sisällä täynnä sahanpurua ja tiivistymistä mahdollisimman tiiviisti jatkaa palamista. Poistaa putki - se on helppoa, koska sen kartiomainen muoto. Reikä on muodostettu sen paikallaan, toimii savupiippu ja hapen tukemaan smoldering sahanpurua. Puolella puhaltimen sytyttää sahanpurun - prosessi on alkanut. On tärkeää perustaa savupiippuun: liiallinen jano vedä lämpöä ulos kadulle, jossa on heikko polttava huoneessa tunkeutuu savua.

Palaminen tapahtuu pääasiassa keskeinen osa tulipesän väliseinien lämmitetään hieman. Jos huone makasi pitkään pino, laitteen hyötysuhdetta kasvusta. Kasvihuone on hyvä vaihtoehto.

Asenna lämmitin - tärkeät säännöt

Kasvi käyttää turvallisesti, on tarpeen noudattaa tiettyjä sääntöjä:

 • etäisyydellä lämpeneminen on kielletty sijoitus palavien ja syttyvien materiaalien;
 • savupiipun tehdä kokoontaitettava kanssa puhdistettava;
 • ennen testiä -sali valita optimaalisen tilassa.

Halkaisija hormi on noin 15 cm

Käyttää piipun halkaisija on 150 mm ja pituus 5 m. Jolla on pienempi poikkileikkaus savu ei poisteta hyvin paljon - on jano. Set säädettävä savupiippu pelti. Kerää lauhde on poistettava säännöllisin väliajoin. Jos hormi ei voida purkaa, se tekee oven puhdistusta. Runsas kondenssiveden muodostumista voidaan estää jälkeen savupiippu sandwich. Kahden putken välinen eri halkaisija eristys levitetyssä lasi. Top savupiippu peitetään ohjaimen, jotta ei saa altistaa sateelle, lunta, ei tuuli.

Uunin talossa, jossa on lapsia, obkladyvayut tiili. Jossa noin toimii suojaavana näyttö, ettet polta itseäsi, jos vahingossa kosketat, suojaa kohteita ja seinät ylikuumenemiselta. se toimii myös hyvin lämpöä akulla. Tiilet keräävät lämpöä, antaa hänelle paljon hitaampi rauta kotelo. Säätiö asettua jos alla olevan lattian liesi palavista materiaaleista. Mahdollisesti se suuresti syvennetään, paino pienen patterin.

Muutamia vinkkejä - parantaa toiminnan uunin

Dolgorabotayuschuyu vertikaalinen uunissa hommasta, kiinni seuraavia sääntöjä. Poistamalla kansi, poista säätölaite - putken kiristys alue. Uuniin polttoaine kuormitus, suurin korkeus - pohjaan saakka savupiipun aukon. Polttoainetta voi yrittää laittaa tiukempi. Ylhäällä keskellä noudattaen pieniä kuivien oksien, sitten paperi tai kostutetulla kerosiinia. Asettaa puristin, kansi, heittää putken polttava paperilla tai kankaalla. Sytyttivät ottelun epätodennäköiseltä - hän menee ulos lennossa. Kun polttoaine on hyvin leimahtaa, sulje kuristin - työ jatkuu smoldering tilassa.

Itse tehtyjä malleja käyttäen käytännöllisesti katsoen mitä tahansa kiinteää polttoainetta: puu, hiili, roskat, puu pellettejä. Mutta silti se on otettava huomioon ominaisuudet kunkin mallin, jotta voitaisiin valita vähiten polttoainetta. Sahajauholla, kuten jo mainittiin, voi toimia tehokkaasti, jossa on kartiomainen pystysuoran uunin putki. Vertikaalisesti sijoitettu laitteet toimivat hyvin puun, hiilen, brikettien. Artikkelit pitkä horisontaalisesti sijoitettu polttouunin soveltuu käytettäväksi puuhakkeen. Pelletit käytetään pääasiassa teollisissa sovelluksissa, joissa polttoainetta syötetään automaattisesti, mutta voi polttaa ja itse tehtyjä asennuksia.

Uuneissa horisontaalisen lämmönsiirron suorituskykyä voidaan parantaa polttolaitteen laipio. Paksua metallilevy leikataan tyhjä leveys sisämitat, ja pituus - ⅔ pituus polttoaine laatikolla. Set yläpäässä on piipun. Tällainen yksinkertainen laite hidastaa kaasun, edelleen lämpöä kertyy.

Toisessa laitteessa hyödynnetään jatkuvan palamisen vaikutus - suutin. Tämä yksi - kaksi putkea reiät päin uunin. Seinät lämmittimen leikata reikä niiden läpimitta ja hitsattu injektoriin. Se sijaitsee korkeus savupiipun keskus, mutta edessä tulipesässä. Injektori käytetään polttoilmansyöttöjärjestelmän, yläseinämä on parempi lämmitetään. Kun laite etenee prosessi rappeutuminen, se ei toimi.

Monia malleja vaihtoehtoja, meille kerrotaan vain muutamia. Toivomme, että käyttämällä saatuja tietoja, voit tehdä yksinkertainen ja luotettava laite, joka ei vaadi jatkuvaa hoitoa.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Halpa puuhella pitkä polttava kätensä

Kiinteitä polttoaineita ensisijaisena lämmönlähteenä säilyttää asemansa jo vuosikymmeniä. Ja vielä nykyäänkin, ottaen huomioon sähkö- ja kaasu vaihtoehtoja, on edelleen hyvin suosittu kiinteän polttoaineen kattiloiden, varsinkin kun kyse on pitkän aikavälin polttaminen.

Tällaiset laitteet voivat toimia erilaisia, vaihdellen puru ja päättyen hiiltä. Alueesta riippuen ja polttoaineen hinta mieluummin tietyn tyyppistä. Tietenkin, maakaasu on alhainen lämmitystapa, mutta se ei ole tehnyt kaikille aloille ja alueille. Sähkö - kallein lämmönlähde, vaikkakin laajaa. Ja jos puhumme pitkä uuni omin käsin, saat säästää paitsi käytöstä, mutta myös teollisuudessa. Tämä uuni voidaan tehdä henkilökohtaisesti, jos kauppa kaavioissa ja piirustuksia ja pystyä toimimaan metalli.

 1. Miksi ja -uunit taloudellisen toiminnan

 1. Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Miksi ja -uunit taloudellisen toiminnan

Tämän ymmärtämiseksi, mennään ristiriita ja on verrattavissa tavanomaisten uuneissa.

Mitä haittaa tavallisen uunin:

 • erittäin alhainen tehokkuus, joka parhaimmillaan on 80%;
 • edellyttää jatkuvaa valvontaa polttoaineen poltto - Lisää aika on 2-4 tuntia riippuen uunin tilavuus;
 • kyvyttömyys automatisoida polttaminen.

Jatkuva poltto uunissa nämä haitat on eliminoitu, jolloin se on tullut tavanomainen analoginen optimoitu liesi.

Tässä palaminen on korvattu kytemiskoe - johtuen rajallinen määrä happea uunissa puun eivät pala, mutta todellisuudessa kyteä, allokoidaan samanaikaisesti pyrolyysikaasua. Puolestaan ​​poltetaan erillisessä kammiossa, lisäten siten 12-15% hyötysuhdetta. Tämän seurauksena, kun taas yksi kirjanmerkki puun polttaminen kasvaa jopa 8-10 tuntia.

Mitä tulee prosessin automaation on onnistuneesti toteutettu pellettitakoille, jossa pelletit käytetään polttoaineena.

Tiedoksi! Pelletit - pakattu sahanpuru, pöly, roskat, puuhake ja muut puujäte pieni osa teollisuuden, käsitellään luonnolliset hartsit.

Tällainen uuni on esitetty yhdessä suppilon pellettien. Kun osa polttoaine palaa, se täytetään automaattisesti lisämäärä uunin. Ilman ihmisen puuttumista niin pitkiä Furnace voi toimia useita päiviä.

Aloittaa tuotanto uunin on parempi löytää sopiva tila. Metalworks periaatteessa hyvin pölyinen, mutta kun otetaan huomioon, että kaikki tämä on kokki ja leikkaa - se on parempi hyödyntää kodinhoitohuone, jossa on sähköjohdot 220V

Tekniset tiedot rakentamiseen uunin video:

Materiaalit ja työkalut

 • metalli minimaalinen tilavuus on 200 litraa (joka sopii ihanteellisesti tähän tarkoitukseen b / kaasupullon);
 • 2 cm: n pituudelta putki ∅10;
 • kanava;
 • tulenkestävä tiili muuraus (55 kpl.);
 • lehden osa 60-80 cm läpimitta;
 • valmisseokseksi tai sementtiä Laastien;
 • joukon työkaluja metallin työstöön;
 • arc hitsauselektrodien;
 • asennus tasolla;
 • luotaa.

Emäksenä voi olla mikä tahansa metalli, säiliö, jossa on seinämän paksuus on vähintään 4 mm. Sopii myös sammutin, mutta on suositeltavaa asentaa liesi pieneen tilaan.

Aluksi tarpeen valmistella uunirungolla. Tämän jälleen, voi olla mikä tahansa säiliö on valmistettu teräksestä, ruostumattomasta teräksestä, seinän paksuus on 4-5 mm. Useimmiten käytetään perustana ottaa kaasupullon, joka välttämättä on puhdistettava ja pohjustettu poistaa hajua ja kaasun jäämiä.

Jos ei ole sopivassa säiliössä, se voidaan hitsata teräslevystä, jonka paksuus on 5-6 mm on vähintään 40-50 cm. Alakulmassa sylinterin hitsattu hitsaamalla. Peitä valmistelee erikseen. Voit tehdä tulevaisuuden lieden neliön tai suorakaiteen - muotoisia ei ole väliä, on tärkeää, että hitsaussaumojen suljettiin.

Vuonna sammutin sylinteri tai leikkaa katto on tarpeen. Ilmapallo kipinät voivat luoda näennäinen räjähdykseen. Pre-täytä se reunoja myöten vedellä ja aloittaa leikkaus.

Jos astia kypsyy rainasta, se on parempi olla tekemättä pohjaan ympyrän halkaisija sylinterin ja suorakulmion - heti saada kestävälle pohjalle.

Erillään arkin raivata toinen ympyrä, jonka halkaisija on yksi senttimetri tai kaksi halkaisijaa pienempi tynnyrit ja siinä leikata ympyrän ∅10 cm alle putki. Hitsaus putken hitsattu aukon.

Reunoja pitkin teräksen on hitsattu useita kanavan jalat, joka on sekä alustan ja työnnä polttoaineen palaessa.

letkusegmentin pituuden tulee olla vähintään 15 cm suurempi kuin korkeus koko rakenne niin, että lopussa polttoputkessa on tasolla reunan yli piipun.

Ylhäältä säiliön (sammutin) tai erillään levystä leikattu ympyrän alle kansi tulevaisuudessa. Reunoilla on suositeltavaa hitsata eräänlainen "yubki9raquo, kattamaan tiheimmin vierestä.

Kannessa leikata reikä ∅10 cm toisella putki.

Kotelon tynnyri leikattu kaksi reikää - tulipesän ja tuhkalaatikko alla. Kullekin niistä oven saranat ovat istutus, ja hitsataan se pois nurkasta tai kanava nuppia. Molemmat reiät on yhdistetty raastaa jossa polttoaine on tarkoitus asentaa.

Esimerkki suorakulmainen jatkuva poltto uunissa

Kokonaismassa uuni ei ole suuri, vaikka limakalvon tulenkestäviä tiiliä. Kuitenkin, perustuksissa on oltava vahva ja stabiili.

Älä tee edes pienen syventämisen perustan, riittää valettu täysin tasainen alusta.

Kuten emästä voidaan käyttää tiiliä, jotka on aseteltu uunista tahra, keraaminen laatta, sementti kerros, jne. Periaatteessa vain yksi - täydellinen suoruus, mikä on tarkistettava avulla asennuksen tasolla.

Tämä on pakollinen osa ehdottomasti mitään uunin, kiinteän polttoaineen. Koska savupiippu hätävara rakentaminen tulee putken halkaisija 10-15 cm, hitsattu ylhäältä pieni poikkeama.

Pituus suora osa savupiipun ei saa olla pienempi kuin koko halkaisija uunin, palamistuotteiden näytetään vapaasti. Ei sallittu palautuminen savuputkeen kulmien yli 450, suuri määrä mutkia ennen lähtöä tiloissa, ja pituus on vähintään. Optimaalisesti, kun ulostuloa savuputkeen täysin suorat. Muuten, on helppo puhdistaa pitäisi tehdä kahdessa osassa.

Ainoa poikkeus koskee raketti uunin savupiipun tässä tapauksessa käytetään lisäksi lämmönlähde ja ulottuu lattian alle tai alle tai lepotuoli.

Tämä metallikalvo tai levy kiinnitetään seinään kiukaan taakse. Päätavoitteena tällaisen elementin - kuvastaa lämpöä seiniin ja poistaminen tulipalon. Lisäbonuksena heijastimen - lämpötilan nousu huoneessa, koska lämmön talteenotto seinästä ja uudelleenjako lämpövirran.

Loppukokoonpano suunnittelu

Brick päin - puhtaasti henkilökohtainen asia, joka riippuu vain esteettinen maku. Läsnä ollessa uunin tehokkuuden tiili kuori ei ole paljon vaikutusta. Joidenkin paloaika nousee yhden kirjanmerkin puun lämpöhäviön vähentämiseksi, mutta tämä vaikutus on kyseenalainen. Puhdas koe, jossa käytettiin samaa tyyppiä ja tyyppi polttoaineen uuneissa, jossa yhdessä tapauksessa on tiili kuori, ja ei toisessa, ei vielä ole tehty.

Obkladyvat tiiliuunissa vai ei - pyynnöstä. Valitse, tekevän ylimääräistä työtä, jos esimerkiksi tällaisessa uunissa on kodinhoitohuone tai erillisessä kattilassa.

Periaatteen jatkuva poltto uunissa kiinteän polttoaineen (puu, sahanpuru, hake tai pelletit) on sama kaikissa tapauksissa - onko yksikkö on loma-asunnon tai lämmittää autotallissa. Pyrolyysiprosessin että tapahtuu mahdollisimman vähän pääsy ilman, huomattavasti tehostaa kattilan ja palamisaika.

Ennen kuin rakentaa uunin omin käsin, ota seuraavat asiat vivahteita:

 • yksittäisiä hormilohkot menossa suuntaan liikettä vastaan ​​kaasujen;
 • kiukaan ympärillä on oltava vähintään metri vapaata tilaa, jotta se ei aiheuta uhkaa mitään terveydelle tai omaisuudelle;
 • sijoita uuni pieni jalustalle. Että se voidaan varovasti ja erota savupiipun - tässä tapauksessa puhdistus ei aiheuta mitään ongelmia.

Miten tavalliset bubafonyu (pitkä uuni), jossa vesi takki - video:

Phoenix Sirius räjähdys. In potstil tilassa minä nopeutettiin 4 litraa tunnissa. SS oli linnoitus.

 • 01.17.2018 »Moonshine Phoenix - Ihmiset, unelma, tyylikäs, mekaniikka ja muut

  I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • Edut ja haitat kotitekoisia jatkuva poltto uunissa puuta

  Kiinteän polttoaineen Uunien, Puulämmitteinen, on yksi vakava puute: saavuttaa automaatiota uunin prosessi on hyvin vaikeaa, ja joidenkin malleja mahdotonta. Ajoittain on hajamielinen asioihin ja pop-puu, joka polttaa noin tunnissa. Pidentää aikaa uunin toiminnan yhdellä kuormituksella, uunit on varustettu pitkällä palamisen tilassa.

  Mikä on pitkä palamismuoto

  Polttamalla puuta - monimutkainen fysikaalis-kemiallinen prosessi, joka tapahtuu useissa vaiheissa. Sytytyksen kunnes lämpötila uunissa on alhainen, on puu lämmitys ja tummumisen. Lämpötiloissa yli 200 astetta alkaa pyrolyysi - hajoaminen vaikutuksen alaisena lämpötilan kiinteä jäännös ja pyrolyysikaasut. Nämä kaasut ovat palavia itse, koska ne sisältävät vetyä, hiilimonoksidia, ja höyryt orgaanisten yhdisteiden muodossa hiilinokea. Kirkas liekki Korkeissa palamislämpötiloissa antaa nimittäin pyrolyysikaasujen.

  Tavanomaisessa uunissa täydellinen burnout pyrolyysikaasu ei tapahdu johtuen hapen puutteesta. Pitkän polttaminen uunit, ja jälkipolton pyrolyysikaasujen on erillisessä kammiossa tai osastoon uunin, jossa rikastaminen hapella. Tämä täydellisemmin polttoaineen palamista, vähemmän nokea ja muita haitallisia aineita ilmaan, lisää uunin tehokkuuden.

  Välttää liiallista kammion lämpötilaa ennen polttopuut polttoilmaa sen raja. Polttopuut alkavat rapistua, vapauttaa runsaasti Pyrolyysikaasu. Hitaan puun lahoamisen kun uunin yhdelle kuorma kasvaa merkittävästi, saavuttaa joissakin tapauksissa 6-8 tuntia. Tätä ilmiötä on kutsuttu "pitkä polttava tilassa."

  Uunin jatkuvaan polttava sahanpuru: video

  Edut ja haitat pitkä Puukiukaat

  Kuten kaikki muutkin koneen, kuten uuneissa on etunsa ja haittansa.

  Kiistattomia etuja ovat:

  • tehokas puun kulutus;
  • korkea hyötysuhde, jopa 85-0%;
  • joustavuutta polttoaineen valinnassa, kunnossa ja puun ja jätepuun käsittely yritysten, ja sahanpuru ja puun pelletit;
  • pieni koko;
  • helppous valvonta - avulla paineilmaventtiili;
  • yksinkertainen rakenne, jolloin uunin pitkä polttava on helppo tehdä omin käsin.

  Se ei ole täysin vailla pitkiä polttaminen uunien ja haitat:

  • palamisen aikana vapautuvien kondensaation, jossa savupiipun aktiivisesti noen niin savupiippuun laitteen erityisiä vaatimuksia - se ei saa olla kulmia, taivutuksia, sen muotoilu olisi yhtä helposti puhdistusta varten;
  • siirtyä laajennettu tila palamisen, uunin on ensimmäinen välttämätöntä lämmittää normaalisti uunin kuumentamiseen ja savupiippu itse, tai palaminen lakkaa.

  Kaikki esitetyt piirteet ovat olennaisia ​​pitkä polttava uunit lämmityslaitteita teollista tuotantoa, ja uuneista, tehdään käsin.

  Tehostaa voi olla, lisäämällä liesi vesi piiri, kuten on esitetty video.

  Suunnittelu jatkuva polttaminen uunien

  pitkä polttava uunit on muotoiluelementtejä. Ne koostuvat kahdesta polttokammiot tai vyöhykkeitä, joista tapahtuu puun pyrolyysilla, ja muut - puukaasun jälkipoltto. Sijainti kammiot toisiinsa nähden voi olla erilainen.

  Joissakin malleissa polttoaineen latauksen tapahtuu päälle, seurauksena ensisijaisen puun rappeutuminen ja laskeutua tiivistetään, ja kaasut anna jälkipolttokammion, joka voidaan sijoittaa sekä alla ja sivusuunnassa väliseinän läpi ensimmäisestä kammiosta. Tällaiset uunit ovat usein varustettu puhaltimet suuntaamaan työntövoima halutun kanavan.

  Muissa malleissa, esikammio on pohja ja pyrolyysikaasujen nousevat saliin ilman puhallinpolttimet. Tällaisille uunien eivät tarvitse fani, mutta kammion tilavuutta lastaus ne ovat yleensä vähemmän.

  Palamisen voimakkuuden säätelemiseksi on aikaansaatu ilman syöttökanava, jossa on läppä. Se voi myös olla erilainen muoto ja riippuu liesi-tyypistä. Jotta polttoainetta pienennettäisiin ja voimakkaampi hajoaminen, osa uuneista on varustettu kuormalla, joka laskeutuu polttopuiden palamaan. Tyypillisesti tällaisella rakenteella on pitkät polttouunit sahanpurussa.

  Puu-, pelletti- tai sahanpurujen polttavaa uunia käytetään usein lisähuoneiden ja työpajojen, autotallien, kasvihuoneiden lämmittämiseen. Niitä voidaan myös käyttää talon lämmitykseen, mutta on välttämätöntä varmistaa uunin eheys, koska on mahdollista vapauttaa hiilimonoksidia.

  Selvitä, kuinka voit tehdä tupakoitsijan kylmän tupakoinnin.

  Täältä löydät selkein piirroksin luoda tehokkaita uuneja käsillään: http://gidpopechkam.ru/pechki/burzhujki-chertezhi.html

  Materiaalit pitkän polttouunin valmistukseen

  Pitkäpolttouunit voidaan valmistaa käsin metallilevystä tai erilaisista metallirakenteista. Esimerkkejä ja piirustuksia tällaisista uuneista ovat alla.

  Ominaisuuksiltaan lisävarusteiden lämmittämiseen tarkoitettu lämmitin on valmistettu kaksisataa litran metalliputkesta. Uuni toimii sahanpurulla, hiutaleilla ja muulla puujätteellä. Jalustan suuren tynnyrin sisällä on pieni polttoaineen täyttöaukko. Alle se on tuhkakuppi - laatikko, joka on tehty metallilevystä.

  Liesi itseään asetetaan jalustalle, jonka rooli on autonlevyllä. Putkesta, jonka läpimitta on 100-150 mm, valmistetaan savuhaara. Tynnyri on varustettu metallilevyllä, jossa on kahva ja ilman syöttöaukko.

  Pienen piipun sisällä lokero asetetaan kartioon, se on osoitettu piirustuksessa. Sen ympärillä on täynnä sahanpurua. Jauhetuksen jälkeen hirsi poistetaan ja sahanpuru syttyy. Hajoamisprosessissa kaasua vapautuu suuren tynnyrin tilaan, jossa se poltetaan.

  Uuni, jossa on vesipiiri metalliputkesta

  Polttopuusta tai sahanpurusta käsittelevästä metalliputkesta valmistettu kotitekoinen pitkä polttouuni on varustettu vesipiirillä. Kuumuus tehdään alhaalta ylöspäin, jolloin tulipesä tehostuu uunin sisällä. Asennetaan ilmansyöttölaite, joka painaa polttavaa polttopuuta.

  Keskellä levyn asennettu teleskooppinen ontto putki, jonka kautta ilma tulee suoraan palotilaan, jossa ansiosta hitsattu ajaa kylkiluut jakautuu tasaisesti sen pinnan yli puun. Se imeytyy itsestään, kun polttoaine poltetaan. Nosta se ennen kuormitusta, on mahdollista kaapelin avulla.

  Lastausluukku sijaitsee uunin keskellä. Pohjasta on puhdistusaukko ja tuhkalaatikko. Yläosassa - savupiippu. Liesi on varustettu vesipiirillä, jossa on haaraputket veden tuloaukkoon ja poistoaukkoon. Tällainen uuni, jossa on vesipiiri, voi lämmittää pieniä taloja ja muita tiloja tehokkaasti, ja se voidaan valmistaa itse improvisoiduista materiaaleista.

  Käytetyn kaasupullon uuni

  Kaasupullosta valmistettu uuni voidaan tehdä ilman tarpeettomia kuluja ja etsiä sopivaa materiaalia. Säiliön koko on 50 litraa, mikä sopii erinomaisesti tällaisen uunin valmistukseen. Seinien paksuus ja tiiviys tekevät siitä turvallisen käytön.

  Uunin rakenne ei kokonaisuutena eroa edellisestä mallista, mikä näkyy piirustuksessa. Runkoina käytetään propaanisylinteriä, jossa on leikattu pää. Levystä valmistetaan sopiva kansi, jossa on aukko ilmansyöttöputkelle.

  Polttoaineen täyttö tapahtuu ylhäältä, täyttämällä ilmapumpun tilavuus lähes savupiippuun. On olemassa tällainen uuni sahanpurussa ja muussa jätteessä sekä pienessä polttopuussa. Polttoaine on huolellisesti räjähtänyt, sytytetty siruilla tai sytytysvälineellä ja asenna ilmansyöttölaite ja peitä sitten kansi.

  Tällaisen uunin tehokkuus on melko korkea ja ilmatiiviisen kotelon ansiosta sitä voidaan käyttää lämmittämään huoneita, joissa ihmiset pysyvät pitkään. Haluttaessa se voidaan varustaa vesipiirillä, joka kulkee savupiipun kattilan läpi.

  Bubachon-uuni kaasusylinteristä

  Videolla näytetään pitkä polttouuni, jossa on omat kädet viisikymmentä litran kaasupulloista.

  Uunin muotoilu on mahdollisimman yksinkertaista, se koostuu vain muutamasta osasta: kotelosta, kannesta, ilmajakaumasta ja savupiipusta. Vakautta varten uuni voidaan sijoittaa nurkkaan. Jos haluat poistaa tuhkaa pohjasta, voit tehdä tuhkanpannun ovella.

  1. Kaasun poistaminen kaasusylinteristä ja huuhteleminen useita kertoja vedellä.
  2. Leikkaa sylinterin yläosa. Sen avulla voit tehdä uuninkannen tekemällä aukon keskellä halkaisijaltaan 65 mm. Kannen ja uunin rungon reunat jauhetaan siten, että kansi asetetaan runkoon.
  3. Ilmapallon yläosassa on halkaisijaltaan 100 mm: n reikä, ja vaakasuora pituus 30-40 cm hitsataan vaakasuoraan.
  4. Sylinterin pohjassa on kirkas tuhkan ovi. Tee näin leikkaamalla sylinterirungon suorakaiteen muotoinen alue, jauhaa osat, hitsata saranat ja asentaa ovi tuloksena olevaan reikään. Ovi on varustettu salvalla.
  5. Vakauden ilmapallo sijoitetaan jalkoihin. Ne voidaan tehdä kulmasta, putkien tai pyöränlevyn koristeita.

  Käytä kätevästi sivuilla olevien saumojen kahvan kuljettamista.

 • Uunin vastuullinen osa on ilmajakaja. Sen pitäisi olla niin raskas, että puristin ja lastut puristetaan tehokkaasti, kestävät uunin lämpöä ja niillä on myös erilainen terät. Ne voidaan tehdä nurkkien palasista. Itse jakelija on valmistettu paksuisesta teräsoksesta - vähintään 6 mm. Leikkaa ympyrä halkaisijaltaan 20-40 mm pienemmäksi kuin uunin sisähalkaisija keskellä olevaan reikään. Reikään asennetaan putki, jonka läpimitta on 60 mm ja korkeampi kuin uunin korkeus. Sen kautta ilma pääsee polttokammioon. Terät hitsataan levyn alareunaan.
 • Uunin runko voidaan maalata maaliin orgaanisten piiyhdisteiden pohjalta, poista ensin asteikko, ruoste ja lika pinnaltaan. Kaikki muut maalit polttavat nopeasti, koska uuni kuumenee korkeisiin lämpötiloihin käytön aikana.
 • Bubachonin sahanpurun itsenäinen uuni voidaan varustaa vesipiirillä. Tällöin se asennetaan pysyvään paikkaan. Yleensä tämä uunissa käytetään mobiili: se voidaan sijoittaa kasvihuoneeseen aikaan jäätymisen, kuumenna se työpajan tai suojaan talvella tai käytetään lämmittämään autotallissa. Paloturvallisuusvaatimusten osalta Bubafon on turvallinen ja tehokas.

  Lisää kommentti Peruuta vastaus

  Käyttäen tätä sivustoa, hyväksytte suostumuksesi käyttää evästeitä tämän ilmoituksen mukaisesti tämän tyyppisen tiedoston suhteen. Jos et ole samaa mieltä siitä, että käytämme tällaista tiedostoa, sinun on asetettava selaimesi asetukset oikein tai älä käytä sivustoa.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1 + = 10