Podrіbnyuvach gіlok svoїmi käsissä

Läpivalaisu mylly valmistus oksat käsillään, ja yksityiskohtaiset video sisäyksikkö

Leikkaamisen jälkeen hedelmäpuut ja pensaat puutarhassa ja kotipuutarhat pysyy riittävän suuri määrä oksat.

Polttamalla ne vahingoittaisi maaperän ja muita puita. Pilko polttopuut lämmitykseen koteihin irrationaalinen, koska laadukkaita lokit niistä ei toimi.

Mutta jos unohdat tarpeettomia oksat läpi silppurin, voit kääntää ne arvokas raaka-aine.

Lisäksi silppuri voidaan rakentaa omin käsin. Miten se tehdään oikein ymmärtää tässä artikkelissa.

hyödyllisyyttä

Virtaava oksat tarkoitettu murskaus pieniksi paloiksi, kääntämällä ne sirut, lastut ja sahanpuru ovat edelleen käytettävissä.

Siksi sitä kutsutaan usein murskaimeen tai vastaavaan arvoon vieraita sanoja: hakkuri tai silppuri.

Tämä olennainen puutarhan työkaluja puutarhaan ja sora voit:

 • luovat silputtu jäännökset oksat kompostin kuoppia lantaa;
 • vastaanottamaan välineet, joilla maan kattamiseen;
 • puumurske lämmittämiseen käytettävästä maalaistalon;
 • Puhdista alue kaadetun oksat.

Teollisuus tarjoaa puutarhurit laajan valikoiman erilaisia ​​myllyt, mutta jotta säästää puutarha silppuri voidaan tehdä omin käsin.

 • käsitellä kokoonpano laitetta ja valita sopivan suoritusmuodon;
 • piirtää työpiirustus;
 • valita ja ostaa tarvittavat materiaalit ja komponentit;
 • valmistautua työkalut työstö ja kokoonpano yksikön;
 • töihin.

Mielenkiintoinen artikkeli siitä, miten tehdä murskaimeen muovinen käsillään, täällä.

Piirustus leikkuulaitteen. (Suurentaminen click)

Sähkökäyttö laite ei saastuta ilmaa pakokaasujen lämpö moottoreiden ja vähentää melutasoa.

Pääkohdat murskaimen raivaussakset ovat:

Leikkuulaite - tämä on tärkein työ elin silppuri, että riekaleiksi oksat suoraan. Yksikkö on kierteitetyn tangon 20 mm: n halkaisija.

Se tulee pakata pyörösahoihin kanssa kovametallihampaat. Välillä sahat noudattaen pesurit, jotka tarjoavat tila ja estää hampaiden puristetaan toisiaan vasten. Päissä akselin asennettu kuulalaakereita.

Moottori on suunniteltu pyörimään akselin leikkuulaitteen. Se toimii vaihtovirralla 220 V. teho ei ole pienempi kuin 2,5 kW. Tämä mahdollistaa suoritinsäiettä 5 cm. Kun moottorin teho 3-3,5 kW hakkuri "kova" ja paksumpi kierteet.

Hihnavoimansiirron tarvittavat voiman välittämiseksi moottorista leikkuulaite haluttu nopeus. Leikkuulaitteen murskaa hyvin kierteet, joka pyörii nopeudella 1500 kierrosta / min. Roottorin moottori pyörii nopeudella 2500-2800 kierrosta / min.

Käyttäen käyttöhihna voi helposti asettaa halutun nopeuden. Tätä tarkoitusta varten akselin leikkuuyksikön työnnetään suuri halkaisija talja, ja moottorin akselin hihnapyörän asetettu halkaisija on pieni. Hihnapyörä - pyörä, jossa on ura käyttöhihna.

Vastaanotetaan bin on metallia kartio rakenteen, jonka kautta langat syötetään leikkuulaitteen. Runko - tukeva tukirakenteen, johon on asennettu kaikki elementit yksikön.

Kotelo on suojaavana pyörivän ja leikkaamalla osia murskaus. Se on valmistettu kevyestä metallista, koska ilman kuormaa ei ole vastuussa.

Artikkeli siitä, miten tehdä murskaimeen puun käsillään, täällä.

Valmistukseen hakkurin täytyy valmistautua:

 1. Joukko pyörösahanterät puun karkean hammas karbidi - 25 kpl. Myydään kaupoissa. Istutus (sisempi) halkaisija sahat 20 mm, ulkohalkaisija 180 mm.
 2. Pin kierteellä M20 - 1 kpl. Sitä käytetään akselin. Se myydään kaupoissa tai niitä voidaan valmistaa tilauksesta.
 3. Pesurit spacer paksuus 5 mm, ulkohalkaisija 130 mm ja aukon 20 mm - 24 kpl. Tee itsellesi muovista tai muovista.
 4. Arkki galvanoidusta teräksestä, jonka paksuus on 1,5-2 mm: n valmistukseen suppilon ja kotelon.
 5. Kuulalaakerit - 2 kpl. sisähalkaisija 20 mm. Voit B / v.
 6. Kiinnitys laakerin - 2 kpl.
 7. Teräsputkia, kanavat ja kulma rungon valmistuksen.
 8. Talja akselille sähkömoottorin - 1 kpl. ulkohalkaisija oli 60 mm. Valitse tai valmistaa.
 9. Hihnapyörä akselin leikkuuyksikön - 1 kpl. Ulkohalkaisija on 120 mm. Tai valita oman tuottaa.
 10. Mutterit M20 - 2 kpl. akselin yksikkö.
 11. Mutterit, pultit ja ruuvit kiinnittämiseksi eri osat (laakerit, hihnankiristys järjestelmä liikkuvien osien ja t. D.).
 12. Käyttöhihna - 1 kpl.
 13. Moottori 3 kW. Voit B / v.
 14. Kaapeli ja starttimoottori virtalähteeksi.
 • hitsaamalla;
 • myllyt;
 • Sakset metalli- tai taltta vasaralla;
 • avaimet ja ruuvitaltta mutterit, pultit ja ruuvit,
 • Harja metalli hitsit;
 • pohja- ja maalaamiseen valmiin yksikön.

Silppuri kokoonpano suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Putkista, kanavat ja viistokulmaisesta aihioita kehyksen.
 2. Hitsattu runko.
 3. Akselille leikkuuyksikön ovat saamassa paketin jakamalla sahat ja pesurit.
 4. Molemmissa päissä lukitusakselia akselin laakerit.
 5. Pitkän akselin päähän on asennettu hihnapyörä on suuri halkaisija.
 6. Akseli on kiinnitetty runkoon ruuveilla ja muttereilla.
 7. Lopussa moottorin akselin asennettu hihnapyörä pieni halkaisija.
 8. Moottori on asennettu runkoon siten, että kahden hihnapyörän ovat toisella puolella.
 9. Molemmin hihnapyörien hihna on kulunut, jännitys, joka säätelee moottorin iskutilavuus.
 10. Metallilevyn aihiot leikataan suppilon ja kotelo.
 11. Aihiot on hitsattu.
 12. Suppilon ja kotelo on asetettu paikalleen ja kiinnitetty runkoon pulteilla ja muttereilla.
 13. Kytkeä moottorin kaapeli käynnistin.
 14. Se suorittaa koeajo ja tarkista hyötysuhdetta.
 15. Hitsit on kuorittu ja metalli, peitettiin maalla, ja maalattu.

Edut slasher sahat:

 • tuotannon helppous;
 • korkea hyötysuhde;
 • kyky kierrättää oksat suuri ja pieni halkaisija;
 • hampaat sahat Carbide ole juuri mitään kulumista, ja kestää kauan.
 • sirut tukossa välillä sahat ja sitten täytyy puhdistaa.

Kompakti silppuri on luotettava apulainen puutarhan hoidon.

Katso video, jossa kokenut käyttäjä yksityiskohtaisesti selittää silppuri yksikkö oksat, tehty omin käsin:

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Miten tehdä omin käsin silppuri

Monet omistajat puutarhat, ennemmin tai myöhemmin tarvitse murskaus. Vihanneksia ja puiden istutus, sinun tulisi aina pitää maan järjestyksessä, muuten se on pensaiden ja rikkaruohot.

Tätä varten käsillä tulee aina puutarha silppuri.

Ostaa tällaisia ​​laitteita voi olla luvassa puutarhatyökalut. Nämä laitteet ovat kooltaan suuria ja vastaavasti korkeat kustannukset.

On muitakin vähemmän voimakkaita Repimiskoneita on pieni määrä laitteita nozhey.Takie tuskin on valtaa, ja siksi avuton. Lisäksi, on olemassa koneita, joilla rajoitetaan halkaisija oksat, joka on noin kaksi senttimetriä.

Työstökoneiden suuremman halkaisijan ovat erittäin kalliita. Laitteet on pieni reikä sen käytön turvallisuudesta, mikä rajoittaa sen toiminnallisuutta. Sellaisille laitteille, voit jopa pilkkoa hedelmiä ja vihanneksia.

Koska sopivimman puutarha sivuston omistaja on tehdä samantyyppinen kone itsenäisesti. Lisäksi ei ole tarvetta ostaa varastoon kalliita eriä koneiden valmistusta ja niillä varma tieto.

Tässä videossa te tehdään esimerkki puutarha silppuri käsillään. Huomio!

Kone käsittelemiseksi haara muodostuu kiinteän kappaleen, levyn ja ajaa. Alustan asennettu aseman teräviä veitsiä ja ajetaan, kiertämällä valitsinta. Sen tuotanto ei tee paljon vaivaa tai tietoa. Ainoa asia, joka vaaditaan - löytää perusaineita sen rakentamiseen. Jos käsi ei tarvita tuotteita, voit ottaa yhteyttä Metal Disposal.

Riippumaton valmistusprosessin silppuri:

  • Prosessi vytachivaniya levy. Sen pitäisi olla pyöreä ja kiinteä verran, että osuessa suuria solmua puiden levyä ei ole juuttunut. Jos et löydä tällaista levyä, voit hioa omia. Sen paksuuden tulisi olla 16 mm, joiden halkaisija on noin kolmekymmentä senttimetriä.
  • koneen kokoonpano, joka soveltuu peltiä ja paksuus 16-20 mm. Tämän jälkeen tekemällä reikä keskellä varten avaimen ja raon reunat levyn. Raot on symmetrisesti toisiinsa. Niiden lukumäärä riippuu siitä, kuinka monta terää, jotka asennetaan tulevaisuudessa. Vieressä aukot veitsien täytyy tehdä reiät kiinnikkeitä.
  • Kiinnittäminen terät vauhtipyörän, joita varten se on välttämätöntä käyttää kuusiokoloavaimella. Hän on painaa tiukasti terät levyn, ja, toisin kuin muualla ruuvimeisseliä ei salli "nuolla" urien päähän. Lisäksi kuusiokoloavain pitää pultin väännön kiristäminen takapuolella. Vastakkaiseen suuntaan kuin terät levyn hitsaa poikkipalkin. Nämä liuskat työnnetään pyörimisen vauhtipyörän lastut ulospäin.

Pääominaisuudet silppuri kotelo

Kun kone on valmis aihiota pohja, jatka seuraavaan vaiheeseen - tuotanto kotelon, joka käsittää seuraavat vaiheet:

  1. Alkaa, tarvitaan metallilevyn paksuus on viidestä millimetriä. Tämän materiaalin leikkaa kaksi identtistä tuotetta. Yksi niistä toimii perusrungon, ja toinen peitelevy. Muoto Näiden tuotteiden näyttävät ympyrän ja suorakulmion. Halkaisija ympyrän on oltava kolmesta kohteeseen viisi senttimetriä. Sen täytyy olla suurempi vauhtipyörä veitsellä.
  2. Valmistukseen kehon, tarvitsemme metallinauhan, joka on seinämän, tynnyrit suorakaiteen sauva. metallinauha voidaan taivuttaa. Sen taivutussäde on oltava suurempi kuin säde vauhtipyörän aikaansaamiseksi rakoon pyöriä. Seuraavaksi mennä suoraan kokoonpanoon.
  3. Ankkuroinnin pohjalevy metallinauhan hitsaamalla. Huomaa, että vauhtipyörän ja sivuseinän olisi aukko. Sitten ulkopuolelta, kuten hitsaamalla yhteyden tynnyrit alempaan levyyn ja sivuseinän, läpäisee koko artikkelin sisemmän ja ulomman puolin. Tynnyrin on kierteiset reiät. Niitä tarvitaan seulomiseen yläkansi runkoon. Tarvittaessa voit varmistaa ne nastat tehdä reikien läpi.
  4. Keräämisen jälkeen pääosa laitteen pitäisi tehdä reikä paikalla oikeassa tynnyreihin. Lisäksi on tarpeen porata reikiä pohjalevyyn ja kannen. Tässä paikassa tulee sijaitsemaan terälevyyn. On tarpeen porata reikä kiinnittämiseksi laakerit.
  5. Sadonkorjuu laitteen runko on lähes valmis. Loput poraa toinen reikä, jonka kautta tuote toimitetaan hiontaan. Porausreiän täytyy olla niin, että puiden oksilla oli asetettu. Se on tarpeen itsestään tapahtuvia kiristämistä vaikutus.

Sitten siirtyä koteloon, vauhtipyörän ja veitset. Ennen kokoamista näistä materiaaleista, haluttaessa, voidaan maalata näitä tuotteita. Vauhtipyörän nauhat eivät kosketa ruumista pohjan pitäisi jättää aukkoja.

Alle levy on laakeri ja tukea sitä käyttämällä hakkurin suuri kuormitus se tuetaan. Joten, voit asentaa runko pyörillä. Tee se ei ole liian vaikeaa.

Tea geysir tyyppi, kaikki hyvät ja huonot puolet, on kuvattu sivuillamme.

Jos et ole vielä päättäneet, millaisia ​​Elektroshlifmashiny ottaa, täällä voit lukea asiakkaiden arviot, erilaiset hiomakoneet.

Laitteet pyörösahat

Itsenäisten valmistus, joka on varustettu pyörösahat, Käytä seuraavaa osoittautunut neuvoja:

  1. Valmistukseen tarvittavia laitteita moottori 5 litraa. s., joiden teho vastaavia jalustaa.
  2. Leikkaus materiaali ovat pyörösahat. pieni määrä aggregaatteja käytetään tehtaassa sahat. Sillä omatekoinen kone tarvitsee sahat noin kymmenen senttiä. Tarvittaessa ne voidaan korvata esimerkiksi aikana rikkoutuminen tai menetys terävyyttä teriä. Niitä voi ostaa rautakaupasta.
  3. Kun istuin akselia voidaan käyttää kierretanko, jonka halkaisija on kaksikymmentä millimetriä.
  4. Turvata se voi olla aluslevy ja mutteri. Jakaa välein joivat täytyy tehdä muovia pesukoneet.
  5. Ja valmistuslaitteet sopii hyvin joitakin ajoneuvon varaosat: Voimansiirtoakseli laakeri, jonka halkaisija on yhtä suuri kuin kaksikymmentä millimetriä ja hihnapyörän generaattorin.
  6. Kehys liittää laitteita perästäkäveltävien traktori siten, että se liikkuu vapaasti venytys vyö. Voit tehdä tämän, korjaamme sen pultit.
  7. Seuraava siirtyä valmistaa vastaanotin kerätä jätemateriaaleja. Se on sijoitettava alareunassa ja laitteen päälle. Tällainen kone pystyy hiomaan sekä pieniä että suuria kierteet. Jos pidät puhtaina, sitä voidaan käyttää hiontaan hedelmiä ja vihanneksia tehdä mehua.

Käytettäessä laitetta ei pitäisi olla siellä työntää tuotteita pehmeitä ja hauraita materiaaleja, kuten muovia. Hänen kappaleet voivat jäädä koneeseen.

Hyvä laite osoittautui! Ja mitä paksuus oksat hän voi jauhaa? Aikanaan Etsin pitkään ostaa murskaus. Kyllä, ja tavalliset puutarha En tullut niin suuri puutarha, on välttämätöntä käsitellä ja paksut oksat. Kahden vuoden ajan, käytän ilman ongelmia.

Oksasilppuri käsissä - yksityiskohtainen ohjeet

Country Manor, mökki tai omakotitalo harvoin ilman puutarha tai puutarhan päällä. Mutta sisäkenttä oli kätevä paikka perhelomalle omistajalle oli helpompi näyttää kykyjään suunnittelija, työmaalla on oltava kunnossa. Ja jotta hallita sitä helpompi hoitaa kasveja, on hyödyllistä silppuri käsillään valmistettu romun (jotkut tietysti täytyy katsoa).

Avulla tämä laite on paljon helpompi pitää puhtaana puutarhassa tai nurmikon vuodepaikkaa. Onhan joissa on kasveja, esiintyy säännöllisesti nuoret versot puiden, villi pensaita tai rikkaruohot, ja kaikki tämä edellyttää tuhoa.

Virtaava antaa kaksinkertainen voittaa sen omistaja toisaalta, se ei tarvitse rakentaa tulipalot polttaminen oksia ja lehtiä, ja toisaalta - avulla tällaisen mekanismin mahdolliset jätteet sadonkorjuun jälkeen (varret auringonkukka tai maissia yläosien tomaatit tai paprikat) tai karsimisesta jalostetaan sirut, sirut. Tällainen tulos voidaan käyttää hionta kiinteän polttoaineen tai materiaalina komposti.

Yleensä Chopper - hyvä asia, mutta tehdas mekanismi on erittäin kallista ja se on saatavilla ole kaikille, joten tässä artikkelissa opit miten tehdä tällaista laitetta itse. Keksiä jotain uutta ei ole välttämätöntä. Sinun täytyy vain toistaa standardin tehtaan rakentamisen yksikön murskaamiseen oksat, vaan käyttää materiaaleja, jotka ovat käytettävissä.

Teoriassa jos et silppuri käsillään, niin sinun täytyy tehdä massiivinen terä levy, joka on asennettu karu kotelo ja voimakas pyrkimys pyörimisen hiomalevyn. Onneksi tarvittavat materiaalit on täysin mahdollista löytää käymällä muutaman kohdan metalliromun keräykseen.

Pääosa ja ensimmäinen asia, joka täytyy tehdä on riippumattoman tuotannon Tämän laitteen, se on massiivinen levy. Se on ympyrä, jonka halkaisija on noin 30 cm, paksusta (ei vähemmän kuin 16 mm) teräs. Tämä CD on perusta kiinnittämiseksi teriä sekä vauhtipyörä elpyessä ja ei anna sinun pysäyttää silppuri kova solmua tai oksat.

Voit hakea vanha rengas tai katkelma iso kytkin. Jos et löydä sopivaa lopullisen osan pitäisi yrittää varata, joten voit leikata ympyrän ohutlevyma- paksuus puoli senttiä tai kaksi, tietenkin, jos sinulla on minne mennä. Keskellä ympyrän tehdä reikä ja kiilaura. Reunoja pitkin levyn symmetrisesti tehdä rakoja, joiden läpi kulkevat hakkeen. Lähtö on niin paljon kuin aiot asentaa terät.

Jossa ovat veitsiä, on levy porataan kiinnitysreiät. Veitset kiinnitetty vauhtipyörän pultteja Allen uppokannalla. Nämä pultit on helpompi säilyttää, kun mutteri on kiristetty. Lisäksi nämä pultit ovat edullisia tavanomaisia ​​pultteja uritettu Phillips tai suora pää urat tuhoutuvat nopeasti kulumisen takia materiaalin.

Vastakkaisella puolella siipien on hitsattu vauhtipyörän säteen nauhat, joka työntää leikkeen aikana levyn pyörimisen.

Armatuurinpesä valmistettu teräslevystä, jonka paksuus on vähintään viisi millimetriä, tämä valssattu leikattiin kahdesta osasta täysin identtisiä. Muodossa ne muistuttavat suuri ympyrä, noin 5 cm halkaisijaltaan suurempi kuin vauhtipyörän ja määrättiin se suorakulmio. Kapea runko seinä on taivutettu metallinauha, kohta toistetaan sivuseinä luonnollisesti seinään taivutussäde on sallittava vauhtipyörän pyörimään vapaasti.

Rakentaa kehon tarvitset hitsauskone. Ensimmäisen sivuseinämän kaistale vähän tack alapuolelle kotelon ja välyksen tarkistaminen seinän ja vauhtipyörän.

Tämän jälkeen voit napata tynnyreitä sivuseinän ulkopuolella ja pohjaseinämään ja keitä perusteellisesti koko rakenne.

Tynnyreihin kiinnittämiseksi ylälevyn tai suorittamisen kierteitettyjen pulttien reikien tai Seinän läpi porataan ja kiinnitetty avulla pitkä nastat. Tätä tarkoitusta varten kansi poraa reiät osuvat hitsattu runkoon tynnyrissä. Ja kannen ja pohjalevy on porattu keskelle akselin reikien, joka ajaa terälevyyn.

Myös pohjaseinään levyn reiät kiinnittämiseksi seinään tukilaakerin. Nyt ylälevy on tarpeen leikata reikä vastaanottamiseksi oksat ja muuta materiaalia. Tämän aukon ja seinät on valmistettu siten, että kaikki sisäpuolelle syötetään kulmassa terälevyyn. Sitten pyörivän vauhtipyörän käytön aikana viivyttää oksat ja muut jätteet.

Jos haluat, voit maalata yksityiskohtia ja jatka kokoonpanon kotelon. Älä unohda, että alle käsipyörän on asetettava laakeri ja vaikka katkoja laakerin osuus on erittäin suuri kuormitus. Korkeus laakerin on oltava suurempi kuin onton palkit on hitsattu pohjan vetävän pyörän.

Itse säiliöön on asennettu hitsattu runko kannatin (ja joka on siirrettävä, pyöräalustalle). Kehys on oltava kestävä, luotettava mekanismi pitää itseään kehon ja sen moottori. Muista, että tarvitset tehokkaan moottori, joka voi vapauttaa raskas vauhtipyörä tästä mekanismista. Asennuksen jälkeen hihna akselille vauhtipyörän, oman omatekoinen laite murskaamiseen oksat valmis menemään.

Oksasilppuri videoita kädet

Näin olet varmistanut, että tuotteita silppuri kädet täysin mahdollista kotona, jos sinulla on pääsy työkalut ja sähköhitsauksen. Vietettyään jonkin aikaa töissä, saat laitteen, se on erittäin hyödyllinen tahansa kesällä asukas tai omistajan Country House.

Kuinka tehdä nosturin omin käsin

Porauslautta kädet

Kotitekoinen bändi saha

Helppo Viljanrouhimet omin käsin (piirrokset)

Miten tehdä kotitekoinen Bender

Kuinka tehdä Roilokone omin käsin

Ja mikä on halkaisija oksat hän voisi jauhaa? Haluan myös omistaa chopper, mutta tuttu suositeltavaa ottaa ammatti-yksikkö, koska minulla on suuri puutarha ja se on tarpeen käsitellä paksut oksat.

riippuu kapasiteetista moottorin ja vaihteiston, ja kaikki paksut oksat 2cm kylvyssä ja BBQ

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

53 − 43 =