Poluarka kipsilevy

Kipsilevyjen poluarki

Poluarka kipsilevy kuten kaari, tänään nauttii suurta suosiota suunnittelu huone. Yleensä se on asetettu sisälle asuntoon. Poluarki arvoinen koristella oviaukkoja, tulee osa väliseinän huonetta, joissa on paljon ihmisiä tuo hienostuneisuutta sisustus. Tutkittuaan kaikki työvaiheet, se on helppo tehdä poluarku kipsilevyjen käsillään.

Koko sisältö materiaalin

Galleria poluarok Kipsilevy sisätilojen asunnon.

Periaatteessa suunnittelu on epäsymmetrinen, joka kattaa noin rikkomuksia laskelmia, jotka ei ole mahdollista asennettaessa normaali kaaria. Sen asennus on myös monimutkainen.

Samanlainen kuvio on tunnettu siitä, että luodaan kaareva kaari poluarki huoneistossa käytetään neljäsosa ympyrän. Sillä valmistus ei asianmukaisin erityinen kaareva kipsilevyä.

Tämä materiaali on helppo taivuttaa kaaren, kaarevan osat ovat saatavilla. Useimmissa poluarka soveltaa näin: limittäin aukko suorittamalla yksi pyöristetty kulma ja toinen pysyy suorana. Alkaa halkaisija piirretyn ympyrän aukon ja sen pohja on tehty kulman pyöristyksen.

Jos halkaisija on suurempi kuin aukon leveys, pyöristys on pieni. Ne, jotka ovat hyvin perehtyneitä valmistuksessa kipsilevyjen arkok ymmärtää, että tällainen antaa tila tyylin ja sopii kapea ja leveä aukot kotiin. Poluarka jakaa huoneen vyöhykkeisiin, joten se on kevyt ilmava.

Ennen asennusta poluarki valitsemalla tyyppisuunnitelman. Kipsilevyä voit luoda käyriä. Sen helposti hakea rekisteröintiä aukkojen ovet ja ikkunat. On päätyyppiä poluarok että ohjeiden rakentaa kipsilevy kätensä:

 1. Jolla on vakio kaarevuussäde. Parhaiten ympäristöissä, joissa on korkea oviaukkoja, suurempi kuin 2 m 50 cm. Voidaan valmistaa klassisen sopii kaikissa huoneissa, tai enemmän kompakti Nouveau suoritusmuodossa.

Suunnittelu ja taitto poluarki sisämaassa huoneiston

 • Jossa on muuttuva kaarevuussäde, esimerkiksi, semi-ellipsin.
 • Hyvin harvoin, mutta käytetään koriste-elementti on niin sanottu malli poluarki - lentävät tukipilareita, joiden mitat vähennetään laakerit, lisää ikkuna-aukkojen, ulottuu holvit.
 • Kuvia tuotteista auttaa määrittämään valinnan poluarki haluamasi muotoilu. Perehtynyt mallin, voimme nähdä, että klassisen poluarke on täysin sileä taivutus ja romanttiseen tyyliin lähes suora suunnittelu, se on vain hieman pyöristystä. Huoneessa, jossa matalat katot on tarkoituksenmukaista soikea muoto, täydellinen ottelu hienoilla koristekuvio, värjättiin lasilevyt. Abstrakti, puolisuunnikkaan ja muita näytteitä - you name it.

  Syyt poluarki valinta sisäkäyttöön

  Jo nimi Malli sisältää lyhennetty kaari ja käyttänyt sitä suunnitella tiloja eri syistä:

  1. Kun ei ole mahdollista teknisistä syistä varustaa toisen rakennusalan alhaisen tai aukkoja näköhäiriöt avaruudessa.
  2. Tämä saattaa johtua siitä, että halukkuus omistajan tehdä kodin nykyaikainen ja ainutlaatuinen, jotta sisätilojen mukavuutta.
  3. Poluarka voidaan koristella sisäseinien ja oviaukkoja, markkinaraon seinät, kun he haluavat piilottaa apuohjelmia, rakennuksen eri ennusteet sekä taloudelliset tarpeet - kuin stand kukkia ja muita kohteita.

  Mitkä ovat tosiasiat vaikuttavat vaalit poluarki rekisteröintiä aukon

  Kun valitset tietyn mallin tulisi ottaa huomioon:

  Epätavallinen muotoilu vaihtoehto poluarki aukkoon

  • katon korkeus ja pinta-ala;
  • koko on aukko;
  • sisustus;
  • mikä tarkoitti tilaa ja mihin tarkoitukseen asetetun poluarka.

  Tehtyään päätöksen asentaa sitä, että on tärkeää pohtia mahdollisuutta helpon liikkumisen. Malleja, jotka jakavat tilan vyöhykkeisiin kapeampi rajaa, kuten keittiö ja ruokailu.

  Jos seuraa yleisiä suuntaviivoja luomiseen poluarki sekvenssi toiminta voi olla seuraava:

  • asennuskehys ovella;
  • Kipsilevyn päällystepaperin kehys;
  • käsittely nivelet ja saavuttaa tasainen pinta reunoilla käyttäen profiilia;
  • kipsilevyä kitti ja viimeistelyä.

  Katso video: valmistusprosessin poluarki kipsilevy.

  Jos selvästi seuraa askel askeleelta ohjeet, poluarki valmistusprosessi näyttävät alkeis-, ja mikä tärkeintä, edullinen.

  Pre oviaukko on puhdistettava vanhasta leikata ja pölyä. Kaikkein olennainen edellytys - on tarkkuutta ja laskelmat.

  1. Se on alku ja tehdä - kaikki mitataan huolellisesti.
  2. Seuraaja pohjarakenne poluarki ja laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitaan.
  3. Suoritetaan mallin leikata kaarielementeissä.
  4. Soveltamalla mittauslaitteita, merkitsee paikka, johon haluat liittää oppaan profiilin kaaria.
  5. Kun valmistelut on suoritettu, hyväksytään puitteet laitteita, sitten leikattu malli Kipsilevy.

  Vaiheissa rakentaminen Kipsilevy poluarok

  Ensinnäkin vahvistaa puolin aukon oppaassa profiileja. Poluarki reuna ei pitäisi Peek, ne kootaan vaarna - kynnet välein 40 cm samalla etäisyydellä Kipsilevy paksuus. Samalla tavalla, ohjain profiili on kiinnitetty oviaukon päällä.

  Se voidaan asentaa päälle tiivistenauhaa. Mittanauha tulevaisuudessa poluarku, leikata opas profiilin, ja leikkaamaan sen 5 cm kaikissa segmenteissä - se on pienempi opas kaari.

  Metalli profiili voidaan leikata saksilla, metalli, sen jälkeen, kaareva profiili on kiinnitetty opas

  Seuraavaksi piirtää lehtiä sopiva koko GCR kaaren peilikuva - muut, ne liitetään sivuille aukon.

  Kiinnitysruuvit veistetty kaari Kipsilevy runkoon

  Lopussa Kipsilevy on sijoitettu ja kiinnitetty alemman radan aukon seuraavilla tavoilla:

  1. Ensimmäinen Kiinnitä ruuveja asennettu profiilin, vähitellen kaartuva, korjata pohjaan.
  2. On myös mahdollista priladit profiilin taivutus alaspäin, minkä jälkeen koko laite on kiinnitetty oviaukon.

  Liittämisen menetelmä Kipsilevy profiilin, ja ulkonäkö valmiin kaari

  Kukin menetelmä vaatii tiettyjä taitoja, mutta takaa tarkan vahvistamisesta kipsi malli ovella.

  Making poluarki: taivutus kaari

  Kiinnitä alempi kaista kipsilevyä rakenteissa. pään pituus nauhan tulisi olla sellaiset, prässi kuvio ja leveys - syvyys aukon. Liittää kipsilevyjä kaarevan pinnan, se on tarpeen taivutus.

  Suosittelen, että katsot: taivutus kaaria GCR ovella.

  Seuraavat vaihtoehdot auttavat jäsen poluarki ottaa halutun muodon:

  1. Saavuttaa hieman mutkan tulee "kuiva" -menetelmällä. Tämän pala suorakulmio asennettuna alustalle ja sijoitettu keskelle tietyn kuorman ennen kipsilevyn haluttuun muotoon.
  2. Välein muutaman senttimetrin levitetään viiltämällä nauhat ja se on vähitellen taivuttaa käsin, sitten välittömästi kiinteään rakenteeseen profiilin.
  3. Ja lopuksi, erittäin suosittu - "märkä" tekniikka. Tässä tapauksessa kostutettu kaistale asetetaan tuoli tai jakkara, jalat perustettu, ja kipsilevyä buckling omalla painollaan. Malli sitten välittömästi liittää ruuveilla profiilin.

  Katso video: miten tehdä kipsi kaari.

  1. Katkaista kaikki ole yhtä paikkaa ja ennusteet kipsilevyä että he eivät häiritse Kittaus.

 • Jalostus Primer syvälle tunkeutuminen kaikkien rakennesaumoissa.

 • Putty sulkenut jokaisen hatut ruuvien ja kipsilevyä nivelet.

  Se näyttää kaari kipsilevyjen käytetään, kun ensimmäinen kerros täyteainetta

 • Seuraava askel, shpatljujut rakennesaumoissa käyttämällä täyteaineita nivelten ja kiinnitetty paperi nauha.

  Mukaan paperin nauha on tarpeen pitää lastalla, joten se on lujasti ankkuroitu

  Käyttämällä suurta lastalla saavuttaa tason pinnan koko rakenteen

 • Seuraavaksi on pakkaus kaari rei'itetty kulmajäykisteen kaarevaan rakenteeseen, se on kiinnitetty nitojalla rakentamisen.

  Käyttö sinkiläpistooli korjata rei'itetyn nurkkaan

 • Viimeinen vaihe on soveltamalla viimeistely kitti kaikista valmiista kaari käyttäen laajan lastalla.

 • Prosessi viimeistely kaaren tehty kipsilevy voidaan nähdä video.

  Koristella sisustus poluarki kaunis tapetti, joka yhdistetään suunnittelussa sisätilojen, peitetty maalilla. Variantti koristelu muovattujen, kipsi laatat, maalattu paneelit mosaiikki runko kipsin listat. Käyttämällä erityistä stensiilit, akryyli maalit, voit maalata alkuperäisen reunus malli ja antaa vaikuttavat näkymät asunnon.

  Kuvassa esitetään vaihtoehdot kipsilevy poluarki.

  Tyylikkäästi näyttää asennetut valonheittimet tai LED nauhat. Voit tehdä tämän, luoda malleja vahvistettuja johtoja. Kuvat vaihtoehtoja poluarok loppuun osoittaa nykyisten koriste mahdollisuuksia. Poluarochnaya malli on kaunis ja mukava, se antaa aukon keittiö, olohuone ja muut huoneet helppous, visuaalisesti nosta katto ja tekevät huoneesta kevyempi. Jos olet huolellisesti seurata vaihe vaiheelta ohjeet, tehty kipsilevyn poluarka kauan enemmän ilahduttaa omistajat laatuaan.

  Teemme poluarku kipsilevy

  Kaareva rakenne sisätilojen ovat korkeus muodin jo vuosia. Niiden avulla voit järjestät oviaukko niissä paikoissa, joissa se on mahdotonta jostain syystä asentaa oveen. Poluarki kipsilevy käytetään laajalti asuintiloja. Poluarki kipsilevy on täydellinen koristelu ovella, elementti sisäseinät käytävällä, olohuoneessa tai keittiöön. Anywhere tällaiset mallit luovat tunnelmaa.

  Poluarki kipsilevyä - se on houkutteleva ja melko yksinkertainen rakenne, että on mahdollista tehdä omin käsin myös aloittelevat mestareita.

  Tämän ongelman ratkaisemisessa, miten tehdä poluarku omissa käsissä keskittyen valmistelutyöhön. Ensisijaisesti on huomattava, että poluarka - konstrukti, joka on näkymä neljäsosa ympyrän. Materiaalia, jota voidaan käyttää suorittamaan poluarki pitäisi olla keskimääräinen paksuus on 6,5 mm. Tämä mahdollistaa helpon tarpeeksi taivuttaa sitä luoda erilaisia ​​kaarevia osia.

  Usein tämä vaihtoehto on rakentaa suoritetaan kahdessa muodossa - tuote, jolla on pyöristetty kulma suoralla toisen kulman. Toisessa vaihtoehdon - poluarka, joka luotiin perustuen kehällä suurempi halkaisija kuin oviaukosta. Tässä tapauksessa, on suhteellisen pieni aukko.

  Materiaalit ja työkalut

  Rakentaa tällaisen rakenteen ulompi kaari ja lentävät tukipilareita, seisoo valita vain parasta laatua ja nykyaikaisia ​​materiaaleja. Tämä antaa mahdollisuuden rakentaa kaikkein käytännöllisin ja luotettava rakenne. Luoda omia käsiä poluarki tarve laatia tällaisia ​​materiaalit ja työkalut, kuten:

  1. Arkkia Kipsilevy.
  2. Profiilit asennustarvikkeet - katto 60h27mm ja oppaan 27h28mm.
  3. Kitti viimeistely kipsilevyä.
  4. Armirovochnaya teipillä tai serpyanka.
  5. Akryylipohjamaali.
  6. Kipsi sisustukseen.
  7. Suojaava kaareva kulma - valmistettu alumiinista tai muovista.
  8. Ruuvit Kipsilevy 25-30 mm.
  9. Tulpat asennusoppaat tai kokoa 6x40 6h60.
  10. Erityinen tiivisteen profiilit.

  Kokonaismäärä materiaalia on tarpeen laskea, riippuen muodosta ja koosta poluarki. Samalla sinun täytyy valmistautua seuraavia työkaluja - veitsellä leikkaamalla kipsilevyä, teippiä, laser- tai vedenkorkeus metalli sakset, vasara, vasara, ruuvimeisseliä, lastat.

  Ennen tuotannon kaaria olisi ensin poistettava kokoja. Tämä on melko yksinkertainen prosessi, tärkeintä näyttää huolellisesti kaikki mittaukset tehtiin mahdollisimman tarkasti. Ennen asennuksen aloittamista Kipsilevy kaaria, olisi mitattava seuraavat käsittelyt:

  • Mittaukset on tehty oviaukon;
  • Poluarki suunniteltu muoto ja laskemalla koko tarvittavan materiaalin määrää;
  • Valmistettu malli tai mallin leikata perus kaarevia;
  • Leikattu avaaminen jäämiä aikaisemmin käytetty loppuun;
  • Käytettäessä mittanauha ja taso on huomattava paikat, joissa ne asennetaan kiskoille profiilin kaaria.

  Valmistamisen jälkeen kaikki tarvittavat työkalut ja poisto mittaus voi alkaa leikata Kipsilevy ja luoda profiilin kehyksen.

  Tuotanto ja asennus poluarki

  Poluarki valmistuksessa kipsilevy kätensä tulisi noudattaa seuraavaa järjestystä:

  1. Asennusohje profiileja. Ne on asennettu sivuille oviaukon etäisyydellä reunasta reunaan. Tämä auttaa reunoja poluarki ei erotu seinästä.
  2. Kiinnitys johde tappien, kynnet, väli, joka on 40 cm.
  3. Toteutettu vahvistamisesta suojateippi.
  4. Mitattu kaari tulevaisuudessa poluarki avulla rulettia.
  5. Leikkaus opas profiili samanlainen pituus ja sen puolin tehtyjen viiltojen kautta jokainen 5-6 cm, jolloin koko pituudeltaan. Juuri hän toimisi lattialista kaaria.

  Leikkaus taivutusprofiilia

  Tehdä omia kaari yksinkertaisesti, tärkeintä asentavan ja turvallinen arkkia kipsilevyä ja profiilin.

  Voit sitten täytyy piirtää kaaren Kipsilevy arkin halutun kokoisia ja vymerennogo halkaisija. Mukaan ensimmäinen kuvio on toinen tuote sen tarkka peilikuva. Eriä kiinnitetään molemmin puolin oviaukon.

  Vuoden loppuun työ on helppo korjata kipsilevyjä ja alemman opas profiilin aukkoon. Tämä voidaan tehdä kahdella eri menetelmällä:

  1. Asennettu ensimmäinen kipsi- levyjen ruuveilla kanssa valmiiksi koottuna profiileja. Sen jälkeen pieni mutka, ne liittyivät alempi profiili.
  2. Voit tehdä sitova ensimmäinen ohjaava profiilit alemman kaaren kipsilevyä, ja sitten koko koottu rakenne on kiinnitetty sivuprofiili ovella.

  Molemmat menetelmät vaativat jonkin verran taitoa, mutta antaa käyttöön tarkan ja vakaan kiinnityksen kipsin rakenteen ovella.

  Prosessissa järjestelyssä poluarki kipsilevy arkki täytyy taipua tietyllä tavalla. Alempi kaista arkin kiinnitetty poluarke. Tunnistava liuska leikataan valmis Kipsilevy pituus on yhtä suuri pituus itse poluarki, jolloin leveys olisi sama kuin aukon syvyyttä. Tarttumisen varmistamiseksi levymateriaalin pinnalle, joka on tunnettu kuin kaareva, se on tarpeen taivuttaa hieman.

  Asennuksen jälkeen profiilia Sisustussuunnittelu kaaren täytyy koristella käyttämällä erikoismateriaaleja. Viimeistely tehdään eri tavoin. Paikalle pieni mutka voidaan käyttää erityistä "kuiva" menetelmä, joka on asetettu nauhan erityinen rekvisiitta, mutta voi myös olla hieman kuormitus keskellä rakentamisen alhainen paino. Tämä tulisi tehdä, kunhan materiaali ei ryhtyä tarvittaviin muodossa.

  Monet Masters sisäpuolelle levitetään 10 cm välein lovia ja taivuta nauhan käsin. Tässä prosessissa, nauha täytyy välittömästi korjata profiiliin ruuveilla. Voit käyttää märkä prosessi viimeistely. Tämä edellyttää vesi kostuttaa pinnalle nauhan sisemmän ja asentaa se tietyssä kulmassa, niin että se taipuu oman painonsa alla. Suoritettuaan viimeistelytyö on mennä lopullinen käsittely rakenteen.

  Alussa tämän työn kaikista paikoista kannattaa liittää materiaalia yhteisiä erityistä armirovochnoy nauha. Hän makaamaan pohjamaali, ja alkuun on tiivistetty kaikki huolellisesti kitti kipsilevy. Kaikki reunat valmiin kaaria ja aukot on valmis erityinen suojaava kulmat. Kaikki suorat viivat käsitellään muovi kulmat, ja kaaren voidaan viimeistellä yksityiskohtia alumiinia. Kaaren huipulla voidaan suunnitella tapetti tai täyteainetta antamaan sille esteettinen ulkonäkö.

  Poluarka kipsilevyä - se on erittäin kätevä ja kaunis. Hän voi antaa helppous sisätilaan, ulkoasultaan tasolla, tekee rima ja täyttää yhteisen alueen tyyliä ja kauneutta. Vain asentaa se, ja resursseja on vähän. Vain olla tarkka tehdyistä mittauksista, joukon toimia prosessissa asennuksesta, kiinnitä lujasti kaikki elementit, ja täysin valmis poluarka olla mahdollisimman pitkään miellyttää silmää ja sisustamisessa.

  Säännöt poluarki rakentaminen kipsilevy kätensä

  Kipsilevy sopii toteutumista monenlaisia ​​ideoita - perustasolta erittäin monimutkaisia ​​kuvioita ja yksilöllisiä ratkaisuja. Poluarka - yksi esimerkki tällaisesta sovelluksesta, jota käytetään Sisustamisessa ja oviaukkojen tai seinään markkinaraon. Kehyksessä ikkunoiden poluarka kipsilevy mukana harvinaisia, mutta jos olet kiihkeä fani suuri arkkitehtuurin Antoni Gaudin, niin miksi ei.

  Joissakin tapauksissa asennettu kipsilevy poluarka

  Jo nimestä käy ilmi, että tämä rakenne on katkaistu kaari - sen huippu osuu yksi tuenta siten, vain yksi kulma on pyöristetty tai viistottu aukko.

  Valinta sellaisessa muodossa johtuu teknisistä mahdotonta tämän päätöksen täytäntöönpanoa, kuten kapea tai vähän aukkoja, tai yritys muuttaa tilaa kustannuksella visuaalisia tehosteita. Toinen syy liittyy halu korostaa yksilöllisyyttä omistajan valoisa ja moderni kotinsa paeta tylsää ja tylsää standardin geometrisia muotoja, jotka aiheuttavat epämukavuutta.

  Poluarka kipsilevy voidaan käyttää suunniteltaessa aukkoja, jotka yhdistävät tilat sekä toiminnalliset kaavoitus tilaa. Se toimii koristelu Muurinsyvennyksiä puhtaasti koriste ominaisuus (salaaminen apuohjelmia ja vierustat rakenteiden), ja on erillinen sovellus tapaaminen (seistä maljakoita ja kukkia, osa makuuhuone boudoir, paikka television tai akvaario, takka ja niin edelleen).

  Ulkonäkö poluarki kipsilevy on runsaasti potentiaalia tyylejä ja kokoonpanoissa, rajoittaa vain mielikuvitus tekijän.

  Klassinen poluarka on täysin pyöreä mutka, ja romanttiseen näyttää lähes suoraviivaisesti hieman pyöristystä lopussa. Soikea kaari moderniin tyyliin näyttää asianmukaista huoneeseen pieni korkeus ja täydellisesti yhdistettynä monimutkainen koriste-elementtejä, lasimaalauksia tai paneelit. Poluarki abstrakti kihara tai monimutkaisia ​​muotoja, puolisuunnikkaan, jossa on tuskin havaittava pyöristystä terävä mutka ja päättyy lattiatasolla - kaikki mahdolliset näytteissä ei ole luettelossa.

  Koska todellinen tai jäljitelmä voi tukina sarakkeeseen. Usein puolella tärkein aukon tekee läpi syvennys, joissa hyllyt, tuloksena on kaunis poluarka-telineeseen.

  Valinta tietyn variantin vaikuttaa:

  • alue ja katto huoneen korkeutta;
  • koko aukko on tehty;
  • sisustustyyli;
  • toiminnallinen tarkoitus tilojen ja poluarki.

  Valinnan tekeminen ei pitäisi arvioida pelkästään estetiikkaa ja suunnittelua, mutta ottaa huomioon myös liikkumisen helppous. Poluarki erottaa kaksi eri alueilla, yleensä kapea, ja jakaa avaruuden toiminnalliset alueet, kuten erottamalla keittiö ruokasali, on paljon laajempi.

  Poluarka kipsilevyä kädet rakentaa helposti kun on vähän kokemusta ja joitakin taitoja kanssa rakennusmateriaali. Epäsymmetrinen muoto mahdollistaa piilottaa joitakin poikkeamia laskelmia, olisi mahdotonta, kun kyseessä on täysi kaari. Asennus on yksinkertainen verrattuna monitasoisen kaareva rakenteita siis tehtävä ei edusta mitään erityisiä ongelmia.

  Teknologinen järjestelmän rakentamisen poluarki monella tavalla samanlainen kuin Kipsilevyjen väliseinät ja sisältää seuraavat vaiheet:

  • kokoonpano kehyksen;
  • Kipsilevyn päällystepaperin kehys;
  • tiivisteet ja saumojen, vahvistaminen päättyy ja luominen täysin sileät reunat avulla L-kirjaimen muotoisen rei'itetty profiilit;
  • kiinnityssementti pinta;
  • viimeistely.

  Jotkin ominaisuudet liittyvät vain runkoon kokoonpanoon ja taivuta kipsilevyä, keskustella niistä tarkemmin.

  suorat raiteet asennettu kehä tulevaisuuden poluarki. Alapäät pystysuoran telineen profiilit on leikata vinosti muodon mukaisesti poluarki. Viime puolestaan ​​on asennettu niin sanottu käärme - opas profiili kaareva muoto, joka myöhemmin liitetään kaareva kipsi pinta.

  Kaareva profiili voidaan valmistaa erityisellä laitteella tuotantoympäristössä, tee tilaus tehtaalle sopivaksi koon. Koska kyseessä on hankala, usein tekemässä omia Snake. Taivutus metalli sakset profiili puolella hyllyt välein 30-50 mm on valmistettu U: n muotoinen tai V-muotoinen viillot. Kaartuvat profiili voi olla mihin tahansa suuntaan. Jäykistämiseksi profiili Prosekatel kiinnitetty samalla tavalla muotoiltu nauhat, joka on leikattu sinkitystä teräksestä.

  Neuvoston. Poistaa mahdolliset ristiriitaisuudet, on suositeltavaa asentaa käärme häkissä, ja oikealla reunalla Kipsilevy mutkassa ennen tai jopa sen jälkeen sen kiinnitys runkoon.

  Kun etäisyys sivupintojen välillä sekä käärme poluarki jäykistämiseksi kehyksen yhdistetty poikittaisiin välitukiin.

  Lajien käyttö kipsilevyn taivutus- menetelmiä ja erityisesti kiinnitys

  Useimmat kysymykset siitä, miten tehdä poluarku kipsilevy, tapahtuu, kun taivutus arkki.

  Vaikka rakenne poluarki voidaan käyttää säännöllisesti kipsilevyä, vielä parempi ottaa erityinen kaareva, jolloin paksuus on pienempi ja näin ollen parempi joustavuus helposti ottaa kaarevan muodon. Paksuus kaaren kipsikartongintuotannon Knauf on 6,5 mm.

  Taivuta Kipsilevy voi olla kolmella tavalla:

  1. Kuiva menetelmä. Kipsilevyyn sopivat tai kaarirakenteet vähäinen kaarevuus. Taivutus suoritetaan suoralla kiinnitys runkoon. Asennus johtaa yhdestä reunasta levyn toiseen, ja peräkkäin vahvistamisesta varovasti ruuveja. Välttää rikkomatta arkki pyrkii suoristamaan vaikutuksesta sisäisen paineen, päämiehet pultit, ruuvit asettaa aluslevyn läpi. Kaksi tai kolme päivää myöhemmin, kun muoto levyt vakautetaan ja jännite laskee, pesukone voitaisiin poistaa.
  2. Kosteutta. Se levitetään jyrkkä levyn taipumisen. Menetelmä perustuu merkittävä kyky Kipsilevy tulee muovin joukko kosteutta ja palauttaa entisen ominaisuudet kuivaamisen jälkeen, säilyttäen muoto annetaan sille, ja lujuusominaisuudet. Aluksi valssattu levy, jossa kovera puoli on erityisen neula-rulla, ja sitten se lävistää puoli ylöspäin tukien profiilin ja kostutetaan telalla, sieni, sumutin tai harjalla noin 10 minuuttia, kunnes vettä ei enää imeytynyt. Kosteus ei saisi päästä toiselle puolelle arkin, muuten mahdollinen taipuminen pahvista kyyneleitä. Kipsilevyä makaavan erityistä mallin kopiointi taivutuskehyksestä, ja taivuta hitaasti ja varovasti painamalla levy läpi reunaprofiilin tai baarissa välttämiseksi murtuma. Pienin taivutussäde: kipsilevyjen 12,5 mm - 1000 mm, 9,5 mm - 500 mm, 6,5 mm - 300 mm. Päiden kiinnittämiseksi levyn kiinnikkeet ja anna kuivua päivän tai kaksi. Jos haluat tehdä muutamia osia, kipsilevyä voidaan poistaa sen jälkeen, kun 7-8 tunnin vetämällä päät levyn teipillä.
  3. Jyrsintä. Etuna tässä menetelmässä kahden edellisen on, että sen avulla työkappaleen kipsilevy voidaan taivuttaa paitsi pituus vaan myös leveys. Levy on viilletään samansuuntaisesti kuperalla puolella ennalta määrätyn matkan (tyypillisesti 5-10 cm) lovi ja rikkoo tiukasti varmistaa, että kartonki kuoren vastakkaiselle puolelle arkin säilyi ennallaan. Sitten laittaa kuvio arkin lovia ylös maaperästä ja paikkoja shpaklyuyut leikkauksia ja loput pinnan lasikangas vahvikeverkon. Seiso mallia kitti kuiva.

  Tärkeää. Kaareva levy Kipsilevy on asennettu ainakin sen risteykseen sivupinnat ei ole kytketty poluarki pohjan ja puoli. Tämä helpottaa jolloin kaarevan pinnan ihanteellinen tasainen tila myöhemmässä puttying.

  lisäkoristetta

  Asennuksen aikana voit tehdä eyeliner poluarke valaistus asennuksen valonheittimet tai LED nauhat, joka korostaa suunnittelun piirien ja lohduttaa huone. Toinen kosketus suunnittelu valetaan tuotteita, mosaiikki tai maalattu paneelit.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  18 − 9 =